fb

Povprečne cene: izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja)

15-30 €/h

Cene za kategorijo „izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.954
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja))

Kakšna je cena izdelave logotipa?

Cena izdelave logotipa se giblje med 90€ in 220€. Če se stranka odloči za zahtevnejšo obliko logotipa je pri nekaterih oblikovalcih možno odšteti tudi do 420€.

Cena osnovnega in zahtevnejšega logotipa je odvisna od kompleksnosti oblike, simbolov, napisov in barv. Prav tako lahko oblikovalec ustvari več osnutkov logotipa če želi stranka imeti več možnosti izbire. Posledično je cena višja zaradi podaljšanja časa izdelave. Cena se zviša tudi če so v ceno vključeni popravki logotipa, ki prav tako po podaljša čas kreiranja logotipa.

Končna cena izdelave logotipa je primerna glede na pomen logotipa za oblikovanje blagovne znamke. Logotip je izhodiščna točka za CGP podjetja in glede na to kako kompleksen, unikaten in izviren je dizajn je določena tudi višina cene za končni produkt.

Kaj vse je vključeno v ceno grafičnega oblikovanja logotipa?

V ceno oblikovanja logotipa je vključena zasnova ideje za logotip, razvoj in kreiranje logotipa in končni izdelek dostavljen v različnih oblikah (.png, .jpg, .pdf, .eps). Če je potreba, so v ceno vključeni še popravki in večje število osnutkov.

Do oblikovalca lahko pridete tudi z že predhodno ustvarjenim logotipom, ki je potreben prenove ali lahke osvežitve. Takrat je cena logotipa cenejša saj se ohrani osnovna oblika in se spreminja le barva ali tip pisave.

Kje lahko najdem cenik za izdelavo logotipa?

Cenik za izdelavo logotipa se nahaja na spletni strani grafičnih oblikovalcev. Najpogosteje je naveden kot element celostne grafične podobe.

Na spletni strani grafičnega oblikovalca lahko oddate povpraševanje o naročilu logotipa. Tako pridete v kontakt z oblikovalcem, ki vam bo določil ustrezno ceno glede na vaše potrebe in želje.

Zakaj naj investiram v dražji logotip?

Logotip je osnovni element celostne grafične podobe in prva stvar, ki jo stranka zagleda kot podobo podjetja. Zaradi tega je pomembno da je njegova oblika prepoznavna in izraža pomen, vizijo in dejavnost podjetja. Če je oblikovanje blagovne znamke narejeno profesionalno in je dizajn unikaten so možnosti, da stranka gravitira proti vašemu podjetju večje.

Privlačni logotipi dajejo vtis resnega in zanesljivega podjetja. Izurjen oblikovalec vam bo kreiral logotip, ki bo služil kot razpoznavni znak vašega podjetja. Da lahko to naredi kvalitetno, mora zasnovati idejo in preučiti trg. Posledično je cena logotipa dražja, vendar je prednost tega da boste s svojim logotipom izstopali iz množice osnovnih modelov logotipov.

Je logotip vključen v ceno celostne grafične podobe?

Logotip je velikokrat vključen v paket cene za celostno grafično podobo vendar se lahko naroči izdelava logotipa tudi kot individualno storitev.

Celostna grafična podoba (CGP) vključuje elemente kot so logotip, račun, žig, vizitka, itd. Ti služijo kot prepoznavni faktor podjetja in vaše blagovne znamke. Logotip je temeljna komponenta CGP podjetja in ga najdemo na vseh elementih CGP zato se oblikovanje celostne grafične podobe začne pri kreiranju logotipa.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja) — cene in ceniki

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, sem Marko in se ukvarjam s čebelarstvom, potreboval bi okvirno ponudbo za celostno grafično podobo in oblikovanje etiket čebelarskih produktov.

B.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovali bi logotip za podjetje. Podjetje deluje v industrijski panogi, Ukvarjamo se z proizvodno različnih izdelkov, predvsem v industriji CNC ter prašnega in mokrega eloksiranja. Predstavljamo si da bi logo bil preprost, ter da bi bil abstraktnega videza. Radi bi da bi bil sam logotip modernega videza, saj bi tako poudarili prihodnost industrije. Tudi sami imamo že nekaj idej, vendar bi radi da bi bil ta narejen profesionalno. Podjetju je ime Jenko group. Dosegljivi smo na- jenkobor231@gmail.com .

D.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo storitev rebrandinga za podjetje v sektorju beauty/wellness

K.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre za spletno trgovino z izdelki CBD-ja (za zacetek bi prodajali samo olja in gumi-bombone, kasneje pride v ponudbo tudi dneva in nocna krema oz kozmeticni izdelki). V logotipu ne zelimo imeti direkten prikaz rastline Hanf- torej brez npr. simbolov v obliki lista "trave", saj se zelimo izogniti takojsnjim predsodkom, zelimo pa v logotipu poudariti povezanost z naravo (v logotipu naj bo nek simbol, ki nakazuje na naravne izdelke). Ime nasega podjetja je Celeia. Celeia ima za nas vec pomenov in sicer: Zellen (v nemscini izgovorjeno Cellen, pomeni celice) Celeia (povezava s slovensko besedo celiti) Celeia kot staro ime za Celje, kjer se je tudi rodil ustanvitelj tega podjetja. Nas trg je nemskogovoreci (svica, nemcija, avstrija), zato naj v logotipu naj ne bo slovenskih besed. Vsa ostala besedila (na nalekah, etiketah, embalazi,..) bi prevedli sami. Glede barv, naj bodo tudi v skladu s kasnejso ponudbo ki prihaja (kozmeticni izelki- kreme za kozo): - zelenkasta kot npr.: rgb (218, 226, 182) ali bolj v smer lime green - skin color kot npr: rgb (224, 234, 213) - svetlejsa bez kot npr.: rgb (255, 251, 233) - Tekocine oz CBD-olja so zlato- do temnorjave barve. Tukaj vidimo tudi povezavo z barvo zemlje. Potrebujemo torej logo, osnutek embalaze, nalepke / etikete. Velikost etiket za olja 10 ml: ­76 mm x 32 mm Velikost etiket za olja 30 ml: 100 mm x 45 mm Velikost etiket za gimi-bombone: 177 mm x 45 mm Upam, da sem dosti obsirno zajela nase zelje, v nasprotnem primeru se bom vasega sporocila na zgornji email naslov ali na telefonsko stevilko (viber / whatsupp) zelo veselila. Hvala in LP, Karmen

A.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Oblikovanje nalepk za naravno kozmetiko in oblikovanje sekundarne embalaže. Gre za približno 10 različnih izdelkov, ki obsegajo izdelke za nego telesa in obraza.

L.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, prosim za ponudbo izdelave logotipa za podjetje Avtoservis 1, Gregor Olivo s.p. - izključno popravljam osebna in lažja tovorna vozila. Hvala in lp, GO

J.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želimo grafično prenovo logotipa in nov dizajn zunanjega izgleda lokala.

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem celotno grafično podobo za podjetje. Delo z starostniki in pedikura. Potrebujem logo, vizitke, nalepke...

A.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip vsebuje krog, preko crte je napis sestavljen iz treh besed - 14 crk, znotraj kroga motiv smreke obarvan v bledo zeleno barvo.

A.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, prosim vas za ponudbo izdelave dveh katalogov in template za mailinge. Slike, logotip in ostal grafični material imamo pripravljeno. Naše želje so, da sta kataloga dolg 6 ali 8 listov. Izgled naj bi sledil naši spletni strani. Prosim vas še, da sporočite katere katere dokumente potrebujete. Primer izgleda kataloga, ki nam je všeč https://gmm.si/wp-content/uploads/2021/05/GMM-katalog-EN.pdf Za vaš odgovor se že vnaprej zahvaljujem.

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

C.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potreboval bi celosten CGP paket

A.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanimam se za osvežitev in smernice celostne grafične podobe gasilskega društva, predvsem pa enoten izgled dokumentov. Želim pregled naših sedanjih dokumentov/logotipov in dopolnitev le teh.

A.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem pomoč in usmeritvi pri izdelavi celostne grafične podobe za gasilsko društvo, predvsem za enoten izgled dokumentov, in osvežitev grafičnega dizajna.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Rabimo logotip za gostinsko podjetje.

D.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Več minutna animacija oziroma zabavna tematska zgodba

D.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Nimam posebnih zahtev, rabim le 100 vizitk za zacetek.

J.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem predsednik Prostovoljnega gasilskega društva, V društvu potrebujemo izdelavo CGP večinoma gre tu za izdelavo logotipa in podobe izdaje dokumentov. Prosim za ponudbo oziroma, da me kontaktirate za ostale podrobnosti glede potreb.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želela bi si, da mi že oblikovane nalepke in logo pripravite v ustrezni obliki, da bo primerna za tisk. Vse skupaj imam trenutno oblikovano v Canvi.

G.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem izvajalca za izdelavo logotipa za takšne bolj umirjene vase usmerjene vadbe. Imam eno idejo, ki mi je všeč, bi pa jo bilo treba seveda izpopolniti, predelati. Prilagam v priponki. Sem iz Maribora. Hvala in lep pozdrav.

S.T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Osnovo zamisel LOGOTIPA ze imam. PUNUDBE PROSIM NA EMAIL.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Izdelujem android aplikacijo, pa potrebujem nekoga, ki bi mi izdelal logotip, pa verjetno nekaj ilustracij oz mock-upov - - ne vem točno v čem je razlika, ker sem precej bos na tem področju. Logično vsebinski del aplikacije je bolj ko ne končan, potrebujem pa še final touch oziroma nekoga, ki bi mi pomagal pri oblikovanju končnega izgleda aplikacije. Ime aplikacije: MatchPose Kategorija: Fun & Entertainment, Opis: uporabnik z menija izbere določeno pozo in jo s pomočjo kamere poskuša replicirati. Zadaj teče ML model, ki skrbi za evalvacijo poze. V kolikor vas zanima oz mislite, da bi se lahko dogovorila me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav, Gregor Sotošek

Z.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava CGP

K.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip naj bi bil preprost in oseben: čimbolj naj sledi moji osebni pisavi logotipa. Izdelek, ročna svetila, bo usmerjen v tuj trg in višjega cenovnega razreda

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Hej! Proizvajam pivo. Želim ga "obleči" v unikatno, zanimivo etiketo. Nekaj sem že ustvaril sam, ampak želim profesionalno mnenje. Zato se obračam na vas. Prav tako še vedno oklevam glede logotipa. So ideje in zamisli, potreboval bi le pogum in strokovno mnenje.

D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam narejen osnutek, kako naj bi izgledal koncni produkt ampak potrebujem nekaj extravagantnega in bi potreboval izboljsavo, namrec startali bomo z nekim napitkom in bi potreboval nekaj drznega, kar bo mamljivo očem

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

Z.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Opravljam masaže, poudarek je na masaži hrbtenice. Zato bi v logo želela vključiti spino. Ime firme je Amora, barva roza, do barve fuksije oz. Nekaj vmes

T.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Iščemo nekoga, ki bi nam izdelal končni logotip za naše podjetje. Imamo kmečki turizem in potrebujem oz moja želja je povsem preprost in eleganten logotip. Sicer, sem že sama delala na logotipu, samo mislim, da to ni tisto kaj bi želela. Ob tem bi si pa tudi želela, da se mi ob enem sestavi tudi vizitka, in uredi spletna stran. Če ste za to pravi naslov mi pišite na mail: turizem.krajnc@gmail.com. Lp

N.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem povsem enostavno vizitko za nalogo

L.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovali bi dve loceni ponudbi, in sicer za embalazo kozmeticnega izdelka (izdelek in skatlica) ter CGP za kozmeticno blagovno znamko. Odprti smo za bolj dolgorocno sodelovanje.

A.Č. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovali bi logo in napis za podjetje, ki se ukvarja z računovodstvom. Barva bi bila črna in rdeča- Naziv podjetja je KONTAX AA d.o.o. Potrebujemo napis za zunanjo tablo pred vhodom in tablico za na vrata. Pa tudi logo podjetja, samo nimam prave ideje🙁

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Skico logotipa in izbrane barve že imam, potrebujem samo da se to realizira oblikovalsko

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logotip za mehanične storitve.

D.W. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo storitev grafičnega oblikovanja. Postavitev revije, prelom, oglasi, pa tudi posamezne strani za splet, bannerji in podobno. Želimo delati vedno z isto osebo, ki ima z grafičnim oblikovanjem večletne in referenčne izkušnje in je odzivna.

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živjo! 👋 V NAŠO AGENCIJO VABIMO IZKUŠENEGA GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA/-KO. 👨‍💻 👩‍💻 Smo marketinška agencija Agaric iVents >> https://agaric-ivents.si/ in sodelujemo z različnimi naročniki po celotni Sloveniji. Iščemo odgovornega, kreativnega in izvirnega oblikovalca/-ko za dolgoročno sodelovanje. Delo zajema predvsem grafične zasnove in oblikovanje materialov za digitalne medije in tiskovine. Nudimo: ➡️ prijetno in pozitivno delovno okolje, ➡️ delo za zanimive slovenske naročnike, ➡️ svojo pisarno, ➡️ redno zaposlitev za nedoločen čas (po opravljeni poskusni dobi) in ➡️ začetniško plačo med 1.500 € in 2.000 € bruto z možnostjo napredovanja. Pričakujemo: 💡 ustvarjalnost in občutek za estetiko, 💡 samoiniciativnost pri kreativnih predlogih, 💡 razgledanost in poznavanje trendov na področju grafičnega oblikovanja, 💡 dobre veščine združevanja kreative in besedil v privlačno celoto, 💡 smisel za učinkovitost in optimizacijo delovnega procesa. Pogoji: ✅ znanje grafičnega okolja Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign...), ✅ vsaj 5 let izkušenj znotraj grafičnega oblikovanja (dobrodošli tudi junior in mid-level kandidati, ki dokažejo sposobnost samostojne izvedbe projektov in širokega kreativnega znanja) in ✅ odlično znanje slovenskega jezika. 📍 Delo poteka v pisarni na Brnčičevi 31 v Ljubljani. Prošnjo nam pošljite na info@agaric-ivents.si in v sporočilo vključite: ➡️ kratko spremno pismo ➡️ CV ➡️ portfelj

N.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo izdelavo logoripa za podjetje ter oblikovanje vizitk.

A.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Napis na vhodu zgradbe - veliko cca pol metra 30 cm crka Vila Valentina

R.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, pišem vam v imenu Obrmboslovskega društva Slovenije glede oblikovanja CGP. Kar bi potrebovali je oblikovanje logotipa in 4 kosov promocijskega materiala (blokec, kuliji, usb in vžigalnik). Prosil bi vas za informativno ponudbo za tovrstno storitev.

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelek za šolo, SŠOF, 4. LETNIK , predmet grafično oblikovanje.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem podjetje ali posameznika ki bi mi izdelal web stran za namenom internetne prodaje. Lp

Š.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ideja je že, kaj si želimo, pošljem lahko osnutek v Wordu. Potrebuje le še dodelavo. Potrebujemo čimprej.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

L.O. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zdravo, Potrebujem graficnega oblikovalca za idelavo logotipa in nalepke za na steklenice GINa.

C.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, rabimo novo osebo katera bi nam pomagala z grafičnim oblikovanjem naših revij. Revija je online in jo tiskamo. Zanima nas vaša cena, nudimo možnost dolgoročnega sodelovanja na več projektih in na projektih naših agencij. Več informacij glede revije dobite na e-mail naslovu.

K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želim oblikovanje logotipa za kozmetično oz. lepotno dejavnost z imenom Kaja Pry. Fokus je na make-upu, zraven so tudi trepalnice, obrvi in nohti. Rada imam pastelne barve (še najbolj sta mi všeč roza in modra). Imela bi tak logotip, da bi brez problema pasal tudi na vizitke in pa na znak, ki bo pred samim salonom. (Če se bi dalo, bi imela nek osnutek, da bi se lažje in hitreje odločila za pravega oblikovalca.)

J.L. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Trenutno sem v fazi odpiranja firme. Rabil bi dizajniranje logotipa, štempiljke, vizitke ter nalepke priblizno 5×3 cm. Ime firme bo elektro skat, logotip bi bila riba skat, v Logotipu bi bila ES oznaka, ki bi se črki prepletali in zelim, da bi se dodalo ali oblikovalo tako, da ko se pogleda logotip, bi se prepoznalo, da gre za električne storitve.

N.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logo za trgovino z konjeniško opremo. Ime trgovine bo: ''Miki Saddlery'' in slogan: ''Ride in style''.

N.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logo za trgovino z konjeniško opremo. Ime podjetja je ''Miki Saddlery'' in slogan je ''Ride in style.''

L.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava logotipa in slogana, ki bo nalepka na sladoledarskem kombiju. logotip: Ema`s ice cream slogan: have a nice cream logotip naj bi izgledal tako, da ima na mesto m-ja (Ema) dve kepici, ki ju drži kornet. Kepici naj tudi izgledata kot m. Barve naj bodo pastelne saj je kombi v plavi pastelni in sprednji del v rumeni. (pošljem slike) Rada bi da je font zabaven a hkrati profesionalen. Lahko se črke na primer talijo, so oblite... tako kot je sladoled. sladoeld bo na kepice (ne točeni).

I.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo graficnega oblikovalca za dolgorocno sodelovanje.

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem dizajnerja mlajše genereacije, ki bi želel oblikovati embalažo za živilski izdelek - prigrizek. Skupaj bi pogledali želje, smernice za dizajn in potem bi prepustili proste roke za ideje dizajnerja. Gre za malo bolj hipsterski, moderen živilski proizvod in iščemo človeka z mindsetom ki je "out of the box".

S.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, odpiram novo podjetje Slomex trade d.o.o. in se zanimam za oblikovanje celostne grafične podobe podjetja, logotipa, oglaševal bi tudi na jumbo panojih, zanima me cena oblikovanja na uro in koliko bi stalo oblikovanje logotipa, enega jumbo panoja in oblikovanje vizitk. Najlepša hvala za informacije in lep pozdrav, Sebastijan

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovala bi graficnega oblikovalca za zacetek move blagovne znamke. Se pravi- logo, spletna stran+ trgovina in kaksne nalepke oz dizajn. Mamo se odprte misli. Rabimo pomoc za dobro prodorno znamko.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelali smo zunanji escape room oz. lov za zakladom. 4 različne poti, 4 težavnostne stopnje, 3 različne (ista rdeča nit -dogaja se v resortu/kampu + en pohodniški -od kampa krožna pot po okolici ) zgodbe. Spomladi -maj - bi želeli začeti s promocijo produktov - potrebujemo predloge za logotip, ime( treasure hount / lov na zaklad )-cgp-ja, do letakov, plakatov in stoječih reklam v velikosti človeka, za na hodna vrata oz za na ulico. Ker je za več jezični trg, naj bi slike povedale več od besedila. Radi bi dobili pomoč za inovativne, zanimive in ustrezne promocijske ideje. Pomembno nam je, da je vse izdelano v roku in da ne zapravimo preveč denarja. Prosimo za ponudbo. Polona z ekipo

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem le enostaven logo, nič kaj kompliciranega.

K.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logotip za kozmetično trgovino

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Modern in clean design, bolj minimalistični stil, nevsiljive barve.

I.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem poceni oblikovalce logotipov.

B.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Torej iščemo ponudnika za izdelavo logotipa za novonastalo blagovno znamko. Logo mora biti udaren, vpadljiv, mora izžarevati moč. Pri barvi sem razmišljal o modri v kombinaciji s črno in srebrno. Sam nimam točno ideje kako bi logo izgledal zato iščem grafičnega oblikovalca s svežimi idejami.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo oblikovanje CGP naše nove blagovne znamke. Gre za funkcijsko kavo, namenjeno nosečkam in mamicam. Produkt se trži na Evropskem trgu - vse potrebujemo najprej v angleškem in slovenskem jeziku. Celotno oblikovanje branda za butično kavno znamko ter vso embalažo. Embalaža mora biti inovativna ter naravi prijazna/re-usable. Ciljni kupci so mamice in nosečke.

Ž.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanimam se za izdelavo logotipa, ki bo hkrati uporabljen kot vodni žig na fotografijah. Namen logotipa je torej prepoznavnost fotografske dejavnosti. Lep pozdrav, Žiga Janhar.

K.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

V Hotelu in Glampingu Ribno želimo zamenjati zastarelo spletno stran z novo, bolj funkcionalno. Prav tako razmišljamo o novem CGP-ju. Imamo tri produkte (Hotel Ribno, Glamping Ribno-Slovenska vas in Glamping Ribno-Kolesarska vas) ter dve zgodbi oz tri (Zero waste, Kolesarstvo in les-domači izdelki).

M.T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logotip oziroma celostno grafično podobo z namenom predstavitve lastne obrti; studia, v katerem se bodo izvajale post-rehabilitacijske, fizioterapevtske storitve ter storitve terapevtskih masaž in obravnav. Želim moderno ter bolj minimalistično podobo z nevtralnimi, naravnimi barvami, ki sporoča dobro počutje, zdravje, pozitiven pristop.

V.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo design za novo blagovno znamko. 3 produkti z razlicno vsebnostjo, isto embalažo, z razlicnimi barvami. Potrebujemo design nalepke, ki bo pritegnil koncnega potrosnika, da se nagonsko odloci in vzame nas izdelek v poplavi vseh izdelkov. Na embalazi zelimo diskretnost in da ke takoj jasno za kaj gre.

S.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lepo pozdravljeni! Rabila bi oblikovanje novega izdelka (storitve) . Potrebovala bi izdelavo logotipa, oblikovanje PPT predstavitve, izoblikovanje lika. Hvala vam že vnaprej.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem relativno ugodnega grafičnega oblikovalca oz. podjetje, ki bi mi uredilo vse osnovne stvari (oblikovanje logotipa, pisava, mail-podpis, oblikovanje embalaže,...) za potrebe odprtja spletne trgovine z ženskimi pajkicami. Glede barv in dizajnov trenutno nimam posebnih zahtev, o tem bi želela dobiti nasvete in posvet z oblikovalcem. Potrebovala bi tudi storitev oblikovanja za tiskanje na blago. Prosim, za okvirne ponudbe na e-mail. Hvala, lep pozdrav.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficno oblikovanje za dve blagovni znamki. Zelje/vizija podobe prve blagovne znamke je moderni minimalizem v japonskem stilu z izkljucno crno-belo barvo in rdeca za povdarek. Tategaki in shodo stila sta dobrodosla, Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s pridelavo in prodajo konopljinih cvetov za kajenje demografiki 18-50 let. Vizija druge znamke pa je minimalizem z elementi zdravja konoplje in cebel (satovje,panji,cebele,vosek). Glavni barvi sta crna in zlata. Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s proizvodnjo,predelavo in prodajo medicinskih izdelkov na osnovi konoplje in cebeljih izdelkov demografiki 25-99 let. Za obe znamki bi potreboval: preris logotipa, promocijske bannerje, izdelava podobe promocijskih nalepk in majic, kot tudi izdelavo podobe spletnih strani. Za dodatna vprasanja in ponudbe sem na voljo na roots.peroman@gmail.com 24/7 Najlepsa hvala za Vas cas in lep dan se baprej

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Osvežitev logotipa.

V.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Zanima me, kolikšna je vsaj okvirna cena za polepitev giuliette - leve in desne bočne strani od enega do drugega blatnika, v srebrni oz sivi barvi, širina traku med 20-30 cm ( ravna čtra iz katere izhaja napis "giulietta") Hvala za odgovor Vesna

P.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip. Čim bolj minimalen - črna črta oz. z zelenim dodatkom - našo barvo. Na sliki bi bila gora (Triglav) in električno kolo ter ime. Prosim za ponudbe in reference / linke ter kontakt na mail.

D.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, z možem iščeva ponudnika za izdelavo logotipa domačega čebelarstva in oblikovanja nalepk za kozarce medu in medenega likerja. Izbrana embalaža (kozarci, steklenice) je dokaj linearne oblike, pokrovčki za kozarce so nekoliko debelejši in bronaste ali srebrne barve, zamaški za steklenice pa zlati. Všeč bi nama bilo, da bi bile nalepke enostavne in pregledne in da bi se vsaj delno barvno uskladile s pokrovčki oz. zamaški. Najin cilj je izdelava enostavnih in elegantnih izdelkov, ki bodo hkrati izžarevali duh svojega briškega porekla.

A.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem v prvi vrsti dober logotip, prav tako oblikovanje vizitke in pa oblikovanje letaka na A4 formatu ali pa A5 Lahko narocim tudi samo logo. Iscem ugodno vendar kvalitetno izdelavo

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno sodelovanje na več načrtovanih projektih. Obseg dela je različen od projekta do projekta. Gre predvsem za oblikovanje vizualne podobe izdelkov in storitev, namenjenih otrokom.

J.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Želimo izdelavo logotipa za leseno didaktično igračo

R.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, želela bi izdelavo logotipa, ki vključuje ime zlate barve in iz prve in zadnje črke prehaja v angelska krila pastelnih barv.

R.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Barvna ali kompletna predelava obstoječega loga za boljšo prepoznavo podjetja in priprava za tisk, car wrapping, celotno predstavitev...

I.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, v priponki vam pošiljam dva logotipa, prosim vas za realno ceno koliko je vrednost preoblikovanja takšnega logotipa iz modrega v rjavega? Hvala,lp Irena

S.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Potrebovala bi profesionalni izris loga. Logo vem kakšen bi bil potrebovala bi samo izdelavo.

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo grafično oblikovanje logotipa za tehnološko podjetje.

K.T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Iščemo grafičnega oblikovalca, ki bi oblikoval logotip in CGP za novo spletno trgovino, ki je še v nastajanju. Gre se za spletno trgovino, ki se specializira za slaščičarske pripomočke in surovine. Želimo, da je logotip eleganten, igriv, da so čiste linije, kombinacija črne in pastelnih barv, da se hitro prepozna za kakšno spletno stran se gre. Lep pozdrav

S.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, potrebujemo prenovo obstoječega logotipa. Obstoječ logotip je v uporabi 14. leto in je potreben prenove. V bodoče se bo logotip uporabljal precej več na spletu (oglaševanje, aplikacije...) in na izdelkih (lastna blagovna znamka). Ne potrebujemo CGP, saj ne bo potrebno določati barv ter celotnega koncepta, potrebujemo le prenovo logotipa. Vljudno prosimo, da nas zainteresirani oblikovalci kontaktirate.

T. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Logotip za odprtje restavracije. Celotna graficna podoba

I.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam knjigo Ikona" Sedaj bom ustvarila e- knjigo. Potrebujem logotip za naslov - IKONA.

E.L. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, sem članica vinogradniške Družine Leskovar, ki že tretjo generacijo prodaja vino, pod blagovno znamko Leskovar. Do sedaj smo večina pridelanega vina cca. letni pridelek 100.000l prodali v tekočem letu proizvodnje do nastopa corone. Namreč naši ciljni kupci in stranke so bili predvsem gostinski lokali in do sedaj se z problemom prodaje vina še nismo srečali, zato je zadnjo leto, kar precej težko za nas saj takega izpada še nikoli nismo občutili na lastni koži. V tem času smo ugotovili, da smo predolgo čakali in spremljali vse iz ozadja in "ostali zadaj", glede dizajna etikete, promocije in predvsem oglaševanja na družabnih omržjih. Zato smo se "končno" odločili da stopimo korak naprej in prosimo za pomoč in mnenje še koga drugega. Obračam se na Vas s prošnjo, da na podlagi obstoječe etikete, ki že kar nekaj časa ni bila preoblikovana oz. dodelana, podaste mnenje kaj lahko spremenimo in dodelamo glede na trente, ki trenutno so na tržišču.

D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Gre za novo znamko in posebno linijo nogavic. Zaželjeno je, da je logo zlato-črne kombinacije in če se le da narejen v krogu. Lahko je tudi nekaj enostavnega, vendar iz psihološkega vidika, da ostane v spominu. Gre za Looks socks, lahko se pa uporabi samo Looks. Lahko oprizarja oko, nebi pa želel imeti prav samo oko.

S.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem ponudnika za celostno podobo izletniške kmetije, od logotipa, vizitk, letakov, etikete za embalažo,etikete za izdelke, postavitev spletne strani...Postavitev in realizacija. Narava, družina, tradicija z pridihom sodobnosti. Zaželene izkušnje. Prosim za specifikacijo storitev in časovni okvir izvajanja. Dela bi se lotili takoj.

B.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, smo podjetje, ki želi priti na trg z novo znamko, imamo že logo, vendar potrebujemo, oblikovanje designa za naše izdelke in spletno stran. Naši izdelki so plavutke za podvodni ribolov. Odprti smo za vse predloge, stremimo k bolj čistim, minimalističnim designom.

T.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem LOGO za ime ČAROBNA AVANTURA, gre se pa za praznovanje rojstnih dni in oddaja zunanje igralnice v naravi. Želela bi čimbolj barvasto, ful otroško, močne barve.

L.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živijo! S poslovnim partnerjem iščeva usposobljenega oblikovalca, ki nama bo kakovostno oblikoval zahvalno kartico za najino podjetje. Vzorec imava že izdelan, potrebovala bi samo strokovno pomoč za manjše popravke (dodati usklajene simbole socialnih omrežij podjetja, poravnava tiska, razmerje besedila s sredino...). Delo je minimalno, nebi smelo vzeti več kot 1h. V kolikor bova z izdelkom zadovoljna, vam zagotavljava nadaljno sodelovanje. Hvala!

M.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Izdelava in oblikovanje logotipa, ter oblikovanje več vrst in dimenzij bannerjev

P.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje novo podjetje bom potrebovala oblikovanje logotipa. imam nekaj idej se pa bom prepustila nasvetom oblikovalca. prosim za konkretne ponudbe

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, odločil sem se da lastno čebelarstvo opremim na novo z celostno grafično podobo. na novo bi oblikovalo se tudi etikete in spletno stran čebelarstva, hvala, lp Marko Boštjančič

K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni,potrebujem osebo katera mi bo naredila logotip za vrtenje glasbe ter ozvocenje dogodkov .. Po ugodbi ceni .ZE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM .

N.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Graficno oblikovanje cgp

T.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani, zanimam se za izdelavo logotipa, ne CGP. Gre za izdelavo novega logotipa. Logotip je za spletno stran in družabna omrežja. Spletna stran bo nudila napotke, informacije, izdelavo itinerarijev… za potovanja in informacije o destinaciji Kočevsko. Ne bi želela, da logo prikazuje samo ikone povezane s potovanji ampak bolj v smislu poti, potke, smerokaza… nekaj zapomnljivega, prepoznavnega, enostavnega, pomenskega… Prosim za vašo ponudbo. Lep pozdrav, Tjaša Kocjan

A.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potreboval bi: - 1x logo-ime za spletno stran - 5x banner web - 5x banner mobile (enaka vsebina kot web, le dimenzije druge) - svetovanje katero barvo uporabiti na spletni strani za ozadje (glede na vsebino logotipa ter bannerja)

F.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem logo tip za novoustanovljeno podjetje

A.Y. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem oblikovalca za dolgoročno sodelovanje na novem projektu. V prvi fazi potrebujemo CGP, kasneje vse pridružene elemente. Želeli bi nekoga, ki mu je blizu japonski stil oblikovanja.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (cgp podjetja) — po mestih