fb

Povprečne cene: uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije

250-2200 €

Glede na to, da UX vključuje veliko različnih komponent, lahko cena zelo niha glede na vaše potrebe.

Cene za kategorijo „uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

276.952
povpraševanj strank
9.556
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Koliko stane cena uporabniške izkušnje?

Cena uporabniške izkušnje, ali boljše rečeno UX dizajn (user experience design), se giblje med 250€ za osnovno spletno stran vse do nekaj tisoč za ustvarjanje popolne uporabniške izkušnje.

Glede na to, da UX vključuje veliko različnih komponent, lahko cena zelo niha glede na vaše potrebe. Učinkovita uporabniška izkušnja ne pomeni le, da je vaša spletna stran ali aplikacija estetsko oblikovana, vendar se navezuje tudi na navigacijo po spletni strani, urejenost informacij ter dobro pregledanost, da uporabnik z lahkoto dobi največ informacij.

Kaj je vključeno v ceno oblikovanja uporabniške izkušnje?

UX design zajema celotno oblikovanje spletne strani od idejne zasnove in tehnične izvedbe strani do končnih elementov, ki izboljšajo interakcijo med uporabnikom in podjetjem.

Grafični oblikovalec se osredotoči predvsem na oblikovanje grafične zasnove spletne strani. Izgled spletne strani igra veliko vlogo pri uporabniški izkušnji saj so današnji uporabniki bolj naklonjeni modernemu, privlačnemu dizajnu. Oblikovalci poskrbijo za oblikovanje naslovnice, barvo gumbov in linkov, velikost pisave, izpostavljenost pomembnih informacij in podatkov ter ujemanje podstrani z naslovnico in celotnim konceptom.

Kakšen je cenik grafičnega oblikovanja spletne strani?

Cena oblikovanja spletne strani se začne pri 250€ in lahko gre do 500€ ali več.

Grafični oblikovalec vam nudi oblikovanje idejne zasnove spletne strani, ki okvirna znaša 250€ in se viša glede na zahtevnost. Oblikovanje spletnih elementov se po navadi zaračuna posebej. Spletni banner oziroma oglasna pasica znaša 30-90€, oblikovanje spletne ikone ali gumba 10-30€ in ilustracija ozadja spletne strani se giblje med 60-240€ odvisno od kompleksnosti.

Oblikovalci spletnih strani lahko nudijo tudi paket, ki vključuje komponente kot so načrtovanje, oblikovanje in tehnična izvedba strani, organiziranje podstrani, galerije slik, animacije itd. Paketi vključujejo tudi osnutek in možnost popravkov. Cena paketov se začne od 500€.

Koliko stane cena oblikovanja aplikacije?

Cena za oblikovanje aplikacije se začne pri 250€.

Pri grafičnem oblikovanju aplikacije se oblikovalec osredotoči predvsem na vizualni vidik aplikacije. Postopek oblikovanja aplikacije se začne z idejnim konceptom, ki stane približno 250€. Dodate lahko tudi dizajn gumbov katerih cena je 10-30€, uporabo barv in oblikovanje aplikacije na način, da izboljša uporabnikovo izkušnjo. To naredi aplikacijo uporabno, prijetno in enostavno ter prispeva k učinkoviti uporabniški izkušnji.

Nasveti za grafično oblikovanje

Pomagali vam bomo poiskati primernega grafičnega oblikovalca za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije — cene in ceniki

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, sem Marko in se ukvarjam s čebelarstvom, potreboval bi okvirno ponudbo za celostno grafično podobo in oblikovanje etiket čebelarskih produktov.

L.G. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujem graficnega oblikovalca, za aplikacijo digitalnega menuja. priporočljive so izkušnje z podobnimi projekti v gostinstvuoziroma turizmu.

A.D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo pretvorbo datoteke iz fig v css/html: gre za 6 strani mobilne verzije in 6 strani deskop verzije. stvar bora biti zaključena v največ tednu dni.

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Gre za nov napitek z vitamini in minerali, ki se bo prodajal v 50ml plastenkah "shotih". Brand bo moral biti drzen, mladostniški a hkrati še vedno eleganten. Več informacij podam naknadno, v kolikor se odločimo za sodelovanje.

A.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zanimam se za osvežitev in smernice celostne grafične podobe gasilskega društva, predvsem pa enoten izgled dokumentov. Želim pregled naših sedanjih dokumentov/logotipov in dopolnitev le teh.

E.T. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Pozdravljeni, Iščemo nekoga, ki bi mesečno postavljal blog na spletni strani v wordpressu. Delo poteka tako, da posameznik prejme wordovo datoteko z zasnovano idejo. Blog je lahko dolg od 5 - 10 word strani, vsebuje tudi fotografije, katere je treba nadomestiti s fotografijami visoke kvalitete. Blog ima že definiran stil in izgled. Prosim za okvirne ponudbe.

E.T. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Pozdravljeni, Iščemo nekoga, ki bi mesečno postavljal blog na spletni strani v wordpressu. Delo poteka tako, da posameznik prejme wordovo datoteko z zasnovano idejo. Blog je lahko dolg od 5 - 10 word strani, vsebuje tudi fotografije, katere je treba nadomestiti s fotografijami visoke kvalitete. Blog ima že definiran stil in izgled. Prosim za okvirne ponudbe.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Izdelujem android aplikacijo, pa potrebujem nekoga, ki bi mi izdelal logotip, pa verjetno nekaj ilustracij oz mock-upov - - ne vem točno v čem je razlika, ker sem precej bos na tem področju. Logično vsebinski del aplikacije je bolj ko ne končan, potrebujem pa še final touch oziroma nekoga, ki bi mi pomagal pri oblikovanju končnega izgleda aplikacije. Ime aplikacije: MatchPose Kategorija: Fun & Entertainment, Opis: uporabnik z menija izbere določeno pozo in jo s pomočjo kamere poskuša replicirati. Zadaj teče ML model, ki skrbi za evalvacijo poze. V kolikor vas zanima oz mislite, da bi se lahko dogovorila me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav, Gregor Sotošek

E.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficnega oblikovalca oz izdelavo 65 ih vabil za roj dan (40 let ženska)

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem cgp ter oblikovanje spletne strani z spletno trgovino za našo dejavnost čebelarstvom.

T.Z. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni. Iščemo nekoga, ki bi nam izdelal končni logotip za naše podjetje. Imamo kmečki turizem in potrebujem oz moja želja je povsem preprost in eleganten logotip. Sicer, sem že sama delala na logotipu, samo mislim, da to ni tisto kaj bi želela. Ob tem bi si pa tudi želela, da se mi ob enem sestavi tudi vizitka, in uredi spletna stran. Če ste za to pravi naslov mi pišite na mail: turizem.krajnc@gmail.com. Lp

D.W. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo storitev grafičnega oblikovanja. Postavitev revije, prelom, oglasi, pa tudi posamezne strani za splet, bannerji in podobno. Želimo delati vedno z isto osebo, ki ima z grafičnim oblikovanjem večletne in referenčne izkušnje in je odzivna.

N.J. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živjo! 👋 V NAŠO AGENCIJO VABIMO IZKUŠENEGA GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA/-KO. 👨‍💻 👩‍💻 Smo marketinška agencija Agaric iVents >> https://agaric-ivents.si/ in sodelujemo z različnimi naročniki po celotni Sloveniji. Iščemo odgovornega, kreativnega in izvirnega oblikovalca/-ko za dolgoročno sodelovanje. Delo zajema predvsem grafične zasnove in oblikovanje materialov za digitalne medije in tiskovine. Nudimo: ➡️ prijetno in pozitivno delovno okolje, ➡️ delo za zanimive slovenske naročnike, ➡️ svojo pisarno, ➡️ redno zaposlitev za nedoločen čas (po opravljeni poskusni dobi) in ➡️ začetniško plačo med 1.500 € in 2.000 € bruto z možnostjo napredovanja. Pričakujemo: 💡 ustvarjalnost in občutek za estetiko, 💡 samoiniciativnost pri kreativnih predlogih, 💡 razgledanost in poznavanje trendov na področju grafičnega oblikovanja, 💡 dobre veščine združevanja kreative in besedil v privlačno celoto, 💡 smisel za učinkovitost in optimizacijo delovnega procesa. Pogoji: ✅ znanje grafičnega okolja Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign...), ✅ vsaj 5 let izkušenj znotraj grafičnega oblikovanja (dobrodošli tudi junior in mid-level kandidati, ki dokažejo sposobnost samostojne izvedbe projektov in širokega kreativnega znanja) in ✅ odlično znanje slovenskega jezika. 📍 Delo poteka v pisarni na Brnčičevi 31 v Ljubljani. Prošnjo nam pošljite na info@agaric-ivents.si in v sporočilo vključite: ➡️ kratko spremno pismo ➡️ CV ➡️ portfelj

R.B. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Pregled spletne strani - obstojece Graficno dodelati spletno stran da bo vizualno privlacna.

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelek za šolo, SŠOF, 4. LETNIK , predmet grafično oblikovanje.

M.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem podjetje ali posameznika ki bi mi izdelal web stran za namenom internetne prodaje. Lp

U.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujem pomoč/nasvet spletnega oblikovalca - gre za obstoječo spletno stran, ki jo je potrebno rahlo osvežiti. Trenutno so pa najbolj ključni manjši dodatki in spremembe, ki jih je tudi potrebno vključiti v obstoječi koncept. Zaželjene izkušnje za UX/UI oblikovanje/načrtovanje. Poznavanje tehnologij kot je Bootrstrap/HTML/CSS je prednost ni pa nujno.

T.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem resnega grafičnega oblikovalca,lahko gre za sopartnerja pri izvedbi novih idej za proizvodnjo

L.O. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Zdravo, Potrebujem graficnega oblikovalca za idelavo logotipa in nalepke za na steklenice GINa.

K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Želim imeti spletno stran. Dejavnost je kozmetični oz. lepotni salon. Na spletni strani mi je najpomembnejše imeti zavihek, kjer lahko urejam termine preko interneta oz. same spletne strani. Ponudb brez te možnosti ne želim.

G.U. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Za naše podjetje bi želeli prenovili grafično podobo naše že obstoječe web strani, za zdaj imamo v mislih neko grobo osnovo, ki zajema osnovni pregled treh stebrov, s katerimi se podjetje ukvarja, nekatere stvari, ki so del že obstoječega web page-a pa bi obdržali, menijska struktura bi vsebovala 5 elementov, celotna stran bo v angleškem jeziku, 2 podstrani za vsak steber, popolna kontrola nad stranjo (Možnost samodejno oblikovanja, dodajanje glede na potrebe) ... Kaj več pa bi obrazložili, na uvodnem sestanku, saj nam je pomemben tudi sam pogled morebitnega izvajalca. Naša želja je sodelovati z osebami, ki so inovativne in pripravljene na nove izzive.

P.V. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovala bi se spletna stran z različnimi interaktivnimi nalogami za razvijanje določenih področij (pozornost, logično mišljenje, matematika...), delovnimi listi, izobraževalnimi vsebinami... Določeni deli/naloge/vsebine bi bile brezplačne, večina plačljivih (plačilo, prijava v portal in s tem dobijo uporabniki dostop do vseh vsebin). V ozadju bi se morala beležiti statistika (število napak, točk, porabljen čas, katere naloge delajo težave) za registrirane uporabnike. Naloge bi dodajali postopno, nekaj v začetni fazi, nekaj kasneje, na vsakih nekaj mesecev dodatne naloge. Želeli bi source kodo vsega, kar bo narejeno. Imeti mora možnost izbiranja različnih jezikov, pri čemer se potem tudi naloge (obseg, jezik v nalogi) spremeni. Potrebujemo tudi grafično oblikovanje nalog, animacij, ilustracij. Mogoče za občutek prilagam eno od podobnih strani https://www.braingymmer.com/en/. Če bi bilo možno, bi bilo dobro, če bi bila spletna stran oblikovana tako, da lahko določene stvari sami dodajamo - besedila, PDF file... V kasnejši fazi bi potrebovali predvsem oblikovanje novih interaktivnih nalog.

K.S. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

V Hotelu in Glampingu Ribno želimo zamenjati zastarelo spletno stran z novo, bolj funkcionalno. Prav tako razmišljamo o novem CGP-ju. Imamo tri produkte (Hotel Ribno, Glamping Ribno-Slovenska vas in Glamping Ribno-Kolesarska vas) ter dve zgodbi oz tri (Zero waste, Kolesarstvo in les-domači izdelki).

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Predvsem pomoč pri oblikovanju objav za soc. omrežja.

P.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscem graficno oblikovanje za dve blagovni znamki. Zelje/vizija podobe prve blagovne znamke je moderni minimalizem v japonskem stilu z izkljucno crno-belo barvo in rdeca za povdarek. Tategaki in shodo stila sta dobrodosla, Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s pridelavo in prodajo konopljinih cvetov za kajenje demografiki 18-50 let. Vizija druge znamke pa je minimalizem z elementi zdravja konoplje in cebel (satovje,panji,cebele,vosek). Glavni barvi sta crna in zlata. Logotip je ze ustvarjen, potreben pa bi bil aux izris/preris. Blagovna znamka se ukvarja s proizvodnjo,predelavo in prodajo medicinskih izdelkov na osnovi konoplje in cebeljih izdelkov demografiki 25-99 let. Za obe znamki bi potreboval: preris logotipa, promocijske bannerje, izdelava podobe promocijskih nalepk in majic, kot tudi izdelavo podobe spletnih strani. Za dodatna vprasanja in ponudbe sem na voljo na roots.peroman@gmail.com 24/7 Najlepsa hvala za Vas cas in lep dan se baprej

A.H. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Želim preoblikovati spletno stran. Torej rabim nov dizajn že obstoječe spletne strani.

K.O. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Pozdravljeni, za ManpowerGroup SEE regijo bomo in-house razvijali novo spletno stran, medtem ko za oblikovanje UX/UI dizajn iščemo zunanjega izvajalca. Ločeno od te storitve bi za ManpowerGroup Slovenije potrebovali druge storitve grafičnega oblikovanja - oblikovanje brošur, ponudb, kreativ za socialne medije in druge storitve. V kolikor bo izražen interes iz vaše strani, vam lahko pošljen na e-mail brand book ter brief-a za obe zgoraj omenjeni točki. S prijaznimi pozdravi, Ksenja Osolnik

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

UX / grafično oblikovanje e-projektov

B.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, smo podjetje, ki želi priti na trg z novo znamko, imamo že logo, vendar potrebujemo, oblikovanje designa za naše izdelke in spletno stran. Naši izdelki so plavutke za podvodni ribolov. Odprti smo za vse predloge, stremimo k bolj čistim, minimalističnim designom.

M.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, odločil sem se da lastno čebelarstvo opremim na novo z celostno grafično podobo. na novo bi oblikovalo se tudi etikete in spletno stran čebelarstva, hvala, lp Marko Boštjančič

R.L. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Pregled in izboljšave osnutka spletne strani(weebly) in združitev le-te z že obstoječo+prevod v angleščino.

B.S. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujem pomoč pri izdelavi spletne strani za področje svetovanja nosečnicam. Barve, logo imam že izbrano. Želim si vizualno privlačno stran... barve, slike, tekst, ki pa ni vsebinsko predolg in monoton, temveč s kratko, pozitivno noto.

A.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, smo podjetje Mirovita, ki se ukvarja s predelavo suhega sadja (predvsem jabolk, jagod, malin) in čokoladiranjem suhih izdelkov iz sadja. V podjetju imamo v roku nekaj mesecev spremeniti grafično podobo naših izdelkov, zato bi želeli pridobiti kontakte dobrih a cenovno dostopnih grafičnih oblikovalcev, s katerimi bi stopili v kontakt in se pogovorili o novem grafičnem designu našega logotipa, želeli bi na trgu ponuditi izdelke pod novo blagovno znamko/imenom, zato pa bi potrebovali pomoč designerja, ki bi se z nami uskladil in naredil update obstoječih designov (logo, embalaža, brand ...). Prosim za kontakt in ponudbo najprej po e-mailu, kasneje pa se lahko slišimo in bolj podrobno pogovorimo. V prilogi dodajam tudi design trenutnih izdelkov, ki vsekakor potrebujejo preobrazbo.

T.M. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujem oblikovanje za spletne strani.

M.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Oblikovanje po predlogih saj točno vemo kaj želimo.

K.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Lepo pozdravljeni! Smo društvo, ki išče relativno ugodnega in inovativnega oblikovalca za oblikovanje določenih stvari. Prednost dajemo oblikovalcem, ki se ukvarjajo z oblikovanjem za društva. Veliko nam pomeni, če je oblikovalec dostopen in odprt za predloge in izboljšave. Možnost tudi nadaljnjega sodelovanja. Potrebovali bi/prosimo za ponudbo: - izdelava osnovne predstavitvene spletne strani društva - izdelava novega logotipa - oblikovanje a5 letaka - oblikovanje novega dopisnega lista

S.U. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelavo logotipa - osnova za tisk in on-line oglasevanje

B.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za potrebe evropskega projekta Nevroznanost gibanja - analiza staranja možganov in gibalnega aparata ter gibalno-kognitivnih intervencij za preventivo pred kognitivnim upadom: sodelovalni projekt med Slovenijo, Nemčijo, Švico in Italijo, potrebujemo CGP in sicer: logotip (v različnih velikostih, oblikah, barvnih kombinacijah, tudi črno/belo), barvna shema, tipografija (mora imeti vse črke, tudi s strešicami, nemške črke itd.), okvirna podoba spletne strani, dokumenti (poročila – od naslovne strani, vmesnih in končne, dopisi, ppt predstavitev), plakat, zloženka, roll-up, newsletter, mail podpis.

N.P. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Isčemo grafika za izdelavo spletne strani in za obdelavo projekta in priprava za tisk.

N.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem ugodno in kvalitetno ponudbo za oblikovanje CGP za mojo prihajajočo spletno stran, kjer bom pisal svoj blog ter pričel s svojo spletno pogovorno oddajo. Želim torej tako izdelavo logotipa, nato pa vseh dodatnih grafičnih elementov, ki sodijo zraven. Zanimam se tudi za grafično oblikovanje moje spletne strani (ki je že postavljena in že obstaja, le še grafičnih elementov ni). Poleg logotipa in osnovnega grafičnega oblikovanja bi si želel tudi izvoz vseh grafičnih elementov, ki jih potrebujem za oblikovanje Instagram objav, Story-jev, objav, blogov, mailov, ... Barve: preplet roza in modre. Vizija grafične podobe: tople barve, ne pretirano izstopajoče. Podoba, ki je minimalistična, a zadosti elegantna, prefinjena. Tematika vsebin, ki bodo nosile grafično podobo: pogovorne oddaje in blogi na temo življenja, življenjskih vprašanj, kot so odpuščanje, ljubezen, družbeno dogajanje, razvedrilo, Evrovizija, psihologija, ... Vseh morebitnih ugodnih in kvalitetnih ponudb bom vesel, da izberem tisto, ki me bo najbolj prepričala :).

T.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujem izdelavo logotipa za trgovino z oblacili za najmlajse. Ime trgovine imam izbran, barve ki bi se o prepletale so bela, pastelno zelena in pastelno roza, dizajn logotipa bi vseboval sliko punčke s čopkoma ter fantka (na podlagi poslane slike).

N.I. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Vzpostavitev blagovne znamke podjetja, ki se ukvarja s turizmom. Gre za prodajo namestitvenih kapacitet v obsegu vec kot 400 lezisc. Vizija designa je: gozd, zelena s kombinacijo bele, morda tudi rjave, minimaliaticno, storytelling, druzine, dva letna casa ločena po tipu nagovarjanja (zima, poletje), trendy, diferenciacija od obstojecih ponudnikov v istem okolju.

J.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Cgp, branding, 2 primerka izdelka Design za nalepko steklenice gin-a (klasičnasteklenica) nove ljubljanske destilarne (start-up). Komunikacijska strategija blagovne znamke je postavljena. Po preverjanju referenc in portfelja se naročnik lahko odloči za izdelavo predloga/prototipa, ki je cenovno ločen od končnega izdelka.

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Smo v fazi prenove spletnih strani in aktivnosti po vprašanju spletnega marketinga. Iščemo podporo za našo ekipo.

P.N. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebovala bi celostno podobo za gostilno.  Potrebovala bi torej logotip, vizitko, dopisni list s kuverto, flyer, plakat in website. Sprejemam ponudbe tudi samo za posamezne sklope. Zaradi prezasedenosti bi prosila, če lahko ponudbe posredujete zgolj na moj e-mail.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, iščem grafičnega oblikovalca za dolgoročno občasno sodelovanje na različnih spletnih projektih, od oblikovanja spletnih in pristajalnih strani (landing pages), do spletnih marketinških materialov (bannerji, facebook objave in oglasi....) ter po potrebi tudi logotipi, cgp-ji, ali pa zgolj svetovanje pri kakšnih že pripravljenih materialih, kjer bi bil potreben samo pregled ali pa kakšen nasvet za izboljšavo. Sodelovanje bi potekalo po dogovoru, pred vsakim projektom bi se slišali in uskladili ter skupaj postavili časovnico za izvedbo. V primeru dodatnih vprašanj sem z veseljem na voljo preko telefona ali tukaj.

A.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podoba logotipa,etiket vec produktov, spletna stran(trgovina) . Čebelji produkti.

G.S. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potreboval bi cover za knjigo (prednjo in zadnjo platnico). Približno kako bi naj izgledalo imam zamišljeno, potrebujem le nekoga ki lahko to napravi. Pravtako bi potreboval reklamni letak, v bistvu flyer in pa označevalec za strani knjige (book marker). Vizualno bi vse imelo nekako podoben izgled. Kasneje pa bi seveda tudi potreboval spletno stran :D Pomemben mi je posvet na štiri oči. Upam da je naloga dovolj izčrpno opisana. Lep Pozdrav! Gregor Slana

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo nekoga, ki bi nam naredil celostno podobo podjetja. Stran je sicer narejena, vendar spreminjamo tudi ime podjetja, torej je potrebno naredit tudi nov logo. Se pravi potrebujemo logo, ureditev spletne strani, predloge za ddružbena omrežja in oblikovanje letakov, cenikov.

S.M. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Oblikovanje, tiskanje, montiranje, lepelenje

N.C. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Ponudbo za oblikovanje

M.A. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Realiziram podjetje z Wellbeing osredotočenostjo. Glavne storitve, ki jih bomo ponudili so: osebno trenerstvo na domu, prehrana, tehnike sproščanja, svetovanje, terapevtski pogovor (novodobni izraz je "life-coaching"), zdrav življenjski slog. Ciljna skupina bodo ženske srednjih let, ki so bile do sedaj premalo aktivne. Logotip si želim preprost, minimalističen ampak s hitro in jasno asociacijo.

/. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani! Na trg lansiramo novo blagovno znamko Korak. KORAK ponuja enotno ponudbo programov izobraževanja in usposabljanja ter storitev za razvoj kadrov v podjetjih. Združuje 16 ljudskih univerz iz vse Slovenije. Pod enotno blagovno znamko KORAK podjetjem nudimo celovito podporo pri izdelavi strategije razvoja kadrov ter načrtovanju in izvajanju ukrepov, ki iz nje izhajajo. Za podjetja izvajamo kakovostna usposabljanja in izobraževanja s preverjenimi strokovnjaki. Za blagovno znamko Korak potrebujemo izdelavo CGP. Ker pa si želimo, da bi CGP predstavljal zgodbo, širši pogled na sliko, nastavke za marketinške akcije, vabimo vse zainteresirane, da nam prestavijo svojo osnovno idejo in bomo nato med prestavljenimi idejami izbrali ponudnika, ki bo za nas izdelal celotno podobo. Izbrani ponudnik bo za nas izdelal: • Logotip (veliki, mali, barven, črno beli logo, barvne različice za različne uporabe in podlage) • Barvna shema (V barvni shemi naj se poda smernice za uporabo barv). Barva naslovov, barva teksta, primarna, sekundarna. • Font mora priti v berljivi obliki za spletni format. Font naj podpira: bold, normal, italic (lahko tudi druge, odvisno od zamišljenega dizajna). Nabor font-ov lahko obsega max 2. različna • oblikovanje rolo panoja • oblikovanje predstavitvenega letaka • oblikovanje vizitke • oblikovanje mape • oblikovanje potrdila • oblikovanje zvezka • oblikovanje dopisnega lista (predloga) • predlog za tisk za kemični svinčnik • predloga za prezentacije .ppt • opcijsko znake - za posamezna področja in storitve (npr. da je eno področje programov komunikacija-znak za komunikacijo, potem pa ločen znak za storitve za razvoj kadrov-te znake bi uporabili na zloženkah, spletni strani…) • piktogrami / ikone za uporabo na promocijskem materialu • slogan • oblikovanje bannerjev in oglasov • Oblikovalec naj poda predlog za izbiro ustreznega materiala Kaj pričakujemo? Zainteresirani ponudniki do 10. 9. javijo, da so pripravljeni na sodelovanje in pošljejo ponudbo s ceno za izveden projekt. Po temu datumu vas bomo povabili, da nam predstavite vašo idejo in osnovno skico logotipa in enega formata oglasa. Ključni faktor pri izboru ideje bo všečnost koncepta in ne cena.

M.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pišite mi na email za podrobnejše povpraševanje

M.K. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za spletno stran Harmonia.si potrebujemo nov design. Ker bomo naredili rebranding, bo potrebno narediti tudi nov logotip oz. cgp. V kasnejši fazi b po novem cgp-ju potrebno preuredit še ostale dokumente (prodajne brošure, bone, vizitke i td.). V prvi fazi pa torej le logo in nov design za spletno stran. Brand sprint (iztočnice) za oblikovanje imamo pripravljene. Zanimajo me okvirne cene in pa v prvi vrsti vaš portfolio oz. reference, kjer se da videti vaš stil oblikovanja.

N.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščem izdelavo CGP in spletne strani, najpreja izdelavo logotipa in vizitk. Ukvarjam se s coachingom in treningom, pripravo delavnic.

S.C. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Pozdravljeni. na vas se obračam s prošnjo za izdelavo spletne strani z možnostjo nakupa izdelka. trenutno imamo samo en izdelek v prodji. spletna stran pa naj bi vsebovala kratek opis produkta, opis podjetja ter blog zapise.

E... išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Živijo, Iščem podjetje/oblikovalca za logotip. Gre za začetno podjetje ... gre za storitve čiščenja. Ideja o logotipu je (preprost napis, mogoče za zrisati sesalna cev), barve siva, modra, rumena?/rdeča?. Potreben logotip in potem še priprava za mini letake in vizitke. Tisk se lahko opravi tudi pri vas. Možnost tudi v dela v prihodnje (spletna stran za podjetje). Sodelovanje za razne akcije in promocije.

B.Z. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Iščem dizajnerja za oblikovanje spletne strani. Gre za barvno paleto, manjše pozicijske spremembe elemetov, pisave, izbira primernih slik, svetovanje primerne lokacije oglaševalnih pasic ter druge lepotne dodatke na spletni strani. Spletna stran je še v izdelavi (bo končana konec meseca).

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Iščem nekoga, ki bi mi pomagal postaviti spletno stran oz. portfolijo o fotografiji. Gre za portal SMUGMUG kjer kreativnost RELATIVNO OMEJENA vendar se da marsikaj. NE IŠČEM PROGRAMERJA. Iščem nekoga, ki bi z obstoječimi elementi pomagal postaviti stran, da nekako izgleda. Ne rabi biti niti spletni designer, lahko je nekdo, ki se spozna na postavitev teksta, saj bo tekst eden ključnih elementov. Najraje Maribor in okolica, da se lahko vsedemo, drugače pa ni nujno. Barve in teme se dajo spremeniti, več pa po dogovoru.

D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebovala bi pomoč, pri izdaji knjige, kratkih zgodb za otroke :)

C.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Spoštovani zanima me predvsem koikšne so cene za: - letake 24cmx16 cm obojestransko plus priprava za tisk - oblikovanje in priprava na tisk za vstopnice (obojestransko) - oblikovanje bannerjev za spletne strani v različnih velikostih, več ali manj gre za ena banner, ki se ga prilagaja - oblikovanje jumbo plakata - oblikovanje in priprava na tisk 48 strani brošure, kvadrat, 16x 16 cm

I.B. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo grafičnega oblikovalca za daljše sodelovanje pri oblikovanju. Za začetek oblikovanje CGP, spletne strani, tiskovin in kasneje vseh tiskovin in spletnih vsebin. Smo podjetje z zdravstveno in estetsko dejavnostjo.

K.P. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, odpiram kozmetični studio za katerega bi želela ponudbo za oblikovanje logotipa in spletne strani. Moje želje pri logotipu so, da je svež, jasen in minimallističen. Na spletni strani bi želela predstaviti svojo dejavnost, opis, kontaktni obrazec in galerijo salona, želim imeti tudi svoj newsletter preko katerega bom naročnikom pošiljala posebne ponudbe. Hvala!

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za nov produkt na trgu iščem oblikovalce, ki bi mi naredil celostno podobo produkta, ki je namenjem ženski ciljni skupini v starosto med 16 in 35 letom. Gre za produkt, ki bi ga dekleta in punce nosile na zabave.

D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Oblikovanje CGP, spletnih strani, spletnih trgovin, spletnih aplikacij (na različnih projektih so različne zahteve). Trenutno konkreten projekt je oblikovanje spletne strani + logotipa. Iščemo dolgoročno sodelovanje na področju oblikovanja (razvoj ponujamo mi).

R.J. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Spoštovani, naše podjetje se je odločilo za prenovo internet strani www.lucia.si. Ukvarjamo se s prodajo sistemov za varnost v cestnem prometu. Želeli bi bolj pregledno in moderno stran. Zastopamo https://www.sernis.com/business/road-safety/ Opcijsko lahko ponudite tudi izdelavo novega logotipa. Lep pozdrav, Rado Jović

E.F. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo prenovljeno spletno stran ter SEO optimizacijo - ključne besede spišemo sami, slike vam priskrbimo mi.

M.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Sem samostojni podjetnik. Dejavnost: Industrijska avtomatizacija, konstruiranje strojev in naprav, inženiring, vodenje projektov, proizvodnja. Zanimam se za oblikovanje logotipa /CGP svojega podjetja ter izdelava spletne strani.

P.D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Spoštovani, v podjetju, kjer delujem, bomo v tem letu izdelali novo spletno stran. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo (lastna proizvodnja) in prodajo visoko kvalitetnih oken in vrat. Pri spletni strani nam je najpomembnejši dizajn, zato iščemo res dobre oblikovalce ki bi nam celotno spletno stran oblikovali. Sprogramirali bi jo potem interno, saj imamo informatike. Ni nam pomembna samo cena, zato prosimo, da ponudnik posreduje tudi kakšno referenco, saj se bomo na podlagi tega kriterija odločili koga izbrati. S pozdravi, Borut Volovšek

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

B.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Pozdravljeni, Iščem osebo, ki bi oblikovala logo za znamko, kasneje bom potreboval še razvoj osnovnega designa za facebook in spletno stran. Logo naj bi vseboval avion in kite. (oziroma, morje, palma, kite, avion... nekaj v tem smislu), saj bo znamka predstavljala neke vrste posredniško agencijo, nekako po vzoru spletnih blogov, kot so (izlet na dlani, po svetu, poceni potovati), vendar nekoliko bolj specifično usmerjeno v kiteboarding. Barve bolj zivahne ,naravne (modra, bela, zelena, limeta...) TExt v logu: kite lastminute. V priponki pošiljam okvirni logo design, za idejo (kjer se malo premalo vidi kajt) in okviren design spletne strani. Hvala za odgovor in ponudbo. LP Blaž

M.E. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Podaljšanje domene, gostovanje, template za spletno stran, optimizacija,

R.V. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo oblikovalca za celostno podobo podjetja: - celostna podoba za splet - ostale promocijske izvedbe (majčke, promocijski material,...) - material za franšizni program Podjetje je v nastajanju, gre za formiranje franšize s prehrano. Iščemo predvsem nekoga, ki bi bil pripravljen na možnost sodelovanja v zameno za delež v podjetju.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo start-up, ki izdeluje teme za WordPress. Razvijamo lastne rešitve, ki s premišljenim in intuitivnim UX-om ter prilagodljivim dizajnom osvajajo srca uporabnikov. Iščemo kreativnega spletnega oblikovalca/oblikovalko, ki si želi soustvarjati vrhunske spletne rešitve za globalni trg. Področja dela in naloge: - Priprava koncepta in izris wireframov. - Oblikovanje spletnih strani in landing pageev. - Implementacija dizajna v WordPress s Page Builderjem. - Oblikovanje dodatnih modulov in elementov na obstoječih dizajnih. - Oblikovanje prezentacij produktov. - Vektorsko risanje (logotipi, ikone ipd.). - Obdelava fotografij (Photoshop ali Affinity Photo). Zaželeno: - Dobro poznavanje spletnih trendov. - Smisel za estetiko, barve in tipografijo. - Izkušnje z oblikovanjem spletnih strani. - Osnovno poznavanje WordPressa. - Dobro znanje angleškega jezika. - Izkušnje z grafičnimi programi (Photoshop/Illustrator ali Sketch ali Affinity). - Basic HTML + CSS. Iščemo oblikovalca za dolgoročno sodelovanje. Delo je na začetku vsaj 2 dni tedensko pri nas v pisarni, v Mariboru. Natančen način sodelovanja bomo dogovorili na sestanku.

S.D. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Iščemo nekoga za dogorolčno sodelovanje za oblikovanje spletnih portalov, grafike, ...

A.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo društvo Svetovalni svet, ki nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, oporo in informacije njihovim svojcem, ozavešča in izobražuje splošno javnost o omenjeni problematiki ter izvaja predavanja in delavnice. Imamo status humanitarne organizacije na Ministrstvu za zdravje in prostovoljne organizacije v Mreži prostovoljnih organizacij Slovenije. Kot društvo delujemo leto in pol, soočamo pa se s težavo pomanjkanja sredstev za delovanje, zato večino dela opravljamo prostovoljno. Želeli bi dvigniti prepoznavnost naše organizacije, zato bi potrebovali svoj logotip in letak. Idejo imamo že oblikovano in razdelano, potrebovali bi le nekoga, ki bi to grafično izvedel.

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imam že osnutek logotipa in vizitke, potrebujem le še "final touch". Zanima me tudi izdelava spletne strani z možnostjo podstrani - spletne trgovine in pisanjem bloga na strani. Tudi kak katalog ali 3D knjiga za predstavitev izdelkov me zanima.

D.Š. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Obseg dela se sproti določi

J.H. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

V okviru izvajanja evropskega projekta Links4Soils bo vzpostavljena spletna platforma AlpineSoils.eu. Osnovna stran bo v angleškem jeziku z vzporednimi stranmi v 5 nacionalnih jezikih na poddomenah AT/DE/SI/FR/IT/CH.

K.D. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Imamo več projektov, ki pa se lahko povežejo tudi v en projekt. V septembru se plaira izdaja zgoščenke, do takrat potrebujemo redesign spletne strani (če se ugotovi, da je lažje začeti od začetka, bomo šli na novo). Razmišljamo tudi o CGP. Izdelava embalaže za plošček in spletni banerji za fb, spletno stran,...

B.H. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iščemo primernega obikovalca za naše podjetje, ki se ukvarja s prodajo didaktičnih igrač. V prvi fazi želimo: - kvalitetno izdelavo logotipa; obstoječ logotip bi primerno dodelali oz. spremenili (barve, itd.) - oblikovanje dopisnega papirja - oblikovanje in izdelavo kuverte (obojestransko porisana, namenjena otrokom) V nadaljnji fazi: v pripravi imamo izdelavo spletne trgovine, za katero bi potrebovali svetovanje glede izgleda. Prosim za ponudbe, v primeru dodatnih vprašanj pa me lahko tudi pokličete.

T.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Potrebujemo dizajn spletne strani in logotip podjetja, ki se ukvarja s prevozi potnikov. Imamo obstoječo spletno stran, ampak pripravljamo še nekaj novega, kjer bi začeli z novim imenom in novo spletno stranjo. Imamo na voljo svojega programerja, tako, da potrebujemo le design spletne strani (+logotipa).

P.N. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Iščemo dobrega oblikovalca, ki ima izkušnje z WordPressom, je samostojen, precizen in zanesljiv. Pogoj je poznavanje sodobnih spletnih trendov in vsaj osnove HTML/CSS.

E.G. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

V podjetju Strešniki Golob d.o.o. se odločamo za prenovo logotipa, designa spletne strani in prospekta. Iščemo izvajalca, ki ima že izkušnje z oblikovanjem za vsaj 1 od prepoznavnih slovenskih podjetji. V ponudbi prosimo navedite kje si lahko ogledamo vaša dela, kar bo bistveni dejavnik pri izbiri izvajalca.

E.P. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Potrebujemo oblikovalca in pisca vsebin na spletni strani (B2B trgovina www.eventus.si) in v reklamnih sporočilih poznanim prejemnikom. Želimo tudi, da nam nekdo upravlja s komuniciranjem z javnostjo preko spletne strani, emaila, socialnih omrežij in seveda to oblikuje.

J.L. išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...))

Poročna vabila in ostale tiskovine

S.Š. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje na novo ustanovljeno podjetje potrebujem celostno grafično podobo. Potrebujem tudi embalažo in spletno trgovino. Podjetje se ukvarja z izdelavo lesenega nakita in prodajo ostalih lesenih izdelkov. Želim preprost, takoj prepoznaven, minimalističen logotip, ki takoj ob pogledu nakazuje na dejavnost z lesom. Poleg logotipa želim še preostale tiskovine in sicer vizitke, pisemsko ovojnico, dopisni list, račun, žig in email podpis. Uporabo cgp-ja želim predstavljeno v priročniku. Vse končne datotke potrebujem v vektorjih (.pdf). Prosim Vas, za okvirne cene izdelave CGP-ja ter posebej še spletne trgovine.

N.Č. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Iscen nekoga za celstno oblikovanje projekta, spletne strani in tisk. materiala. Profesionalni izgled, minimalističen, a prepričljiv, jasen in neposreden. Z osnovnimi informacijami. Umirjene, a ne mrtve barve. Za potrebe izobraževanja, prevajanja, medkulturnega povezovanja. Originalne in izvirne fotografije so zaželene, a ne pretirano.

J.Ž. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Za svoje novo ustanovljeno podjetje (manjše podjetje) potrebujem pomoč pri izdelavi spletnih strani, logotipa, tiskovin reklamnih materialov. Spletna stran bo imela 5-10 podstrani, potrebujem logo (storitvena dejavnost), in brošuro. Zanimive so mi tudi ilustruirane animacije, eno do dve bi imel v brošuri.

B.R. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Prenova spletna strani podkrvavcem.si. Postavitev na hitrejšo platformo Za pametne telefone

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

None

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket)

Dd h jj

Anonimen išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

None

P.M. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Podjetje bomo preoblikovali iz sp v doo in potrebujemo oblikovanje logotipa in osnovnih tiskovin. Star logo sp podjetja je malo zastarel in tudi ni več povezan z glavno dejavnostjo podjetja. Za trženje glavne dejavnosti podjetja pa se uporablja druga blagovna znamka s svojim logotipom in tiskovinami - Kabelnet Logatec. Zgodbo doo bi poskušali zapeljati okoli blagovne znamke in logotipa, ki bi ga prenovili in povezali grafično podobo samega podjetja in glavne blagovne znamke. Drugi del pa bo še priprava grafične podobe za spletno stran. Prosim torej za ponudbo za oblikovanje logotipa in osnovnih tiskovin za doo podjetje ter ostočasno prenovo logo blagovne znamker ter za grafične podobe za spletno stran.

S.R. išče grafičnega oblikovalca (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja))

Smo startup podjetje pri katerem razvijamo izdelke za izboljšanje kvalitete življenja in preživetja. Po enoletnem delovanju je naš trenutni izdelek pripravljen za predstavitve in javni prikaz. Vzpostaviti želimo informativno spletno stran, facebook, Twitter in poenotiti naš vizualni nastop pred publiko z našim izgledom na spletu. Iščemo preprost design v kratkem času in nekoga, ki razume tudi naš koncept izdelka za izboljšanje kakovosti življenja in preživetja, ki je namenjen množični rabi starejših generacij (preprost design, barve ki vlivajo občutek varnosti, enostaven pregled in jasno sporočilo). Odlično bi bilo, če se nam javi nekdo, ki je v panogi eHealth/medicina ali podobno že sodeloval.

M.O. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

Zaželjeno je vsaj dobro znanje angleščine. Oblikovalec uporablja program drag-drop - tako, da je delo enostavno. obvladati more dizajn, barvne kombinacije, ... Dostopnost na telefonu 8.00 - 19.00h

T.T. išče grafičnega oblikovalca (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije)

- Izdelava in postavitev strani z spremenjeno celostno podobo glasbene skupine za meditativno glasbo - Mini prodajalna zgoščenk in DVD-jev - na spletni strani bi bile tudi video vsebine

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Uporabniška izkušnja (ux), oblikovanje spletne strani ali aplikacije — po mestih