CV vizitka: Pot do uspeha

Ste končali formalni del šolanja in iščete službo? Želite, da vas delodalaci opazijo? Z izdelavo CV vizitke naj se vaša pot do uspeha začne! Kadrovski strokovnjaki so prepričani, da je CV vizitka zelo uporaben način iskanja službe, Daje informacije o izobrazbi, sposobnostih in delovnih izkušnjah posameznika. Zaradi svoje majhnosti je priročna in jo lahko imate ves čas s sabo, zato lahko v vsakem trenutku navdušite delodajalca in si zagotovite svetlo prihodnost.

CV vizitka / pot do uspeha
CV vizitka: Pot do uspeha

Za izdelavo CV vizitke, ki v celoti predstavlja prav vas, se obrnite na omisli.si/oblikovalca.


PRIPRAVLJENI NAJETI GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA ZA OBLIKOVANJE / IZDELAVO CV VIZITKE?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH GRAFIČNIH OBLIKOVALCEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene za izdelavo CV vizitke

1.CV vizitka: najprej osnovni podatki

Osnova je navedba osebnih podatkov, podatkov o izobraževanju in delovnih izkušnjah. Na tem mestu lahko dodate tudi podatke o znanju tujih jezikov, obvladovanje računalnika in računalniških programov ter vozniškem izpitu.

CV vizitka / osnovni podatki
CV vizitka: osnovni podatki

 2.CV vizitka: poudarite v čem ste drugačni od drugih

Ne pozabite, da je CV zbirka dejstev, s katerimi želite delodajalca prepričati, da ste prav vi tisti, ki ste najboljša izbira za opravljanje dela. Zato je dobro, da navedete tudi informacije, ki so nekoliko obširnejše in povedo tudi nekaj o vaši osebnosti. Navedite neformalna izobraževanja, ki ste se jih udeležili, saj s tem pokažete dodatno voljo do opravljanja dela. Dodajte tudi morebitne licence in certifikate, ki so dokaz, da ste motivirana oseba. Pripišete tudi imena projektov in raziskav, pri katerih ste sodelovali. Za dodaten opis vaše osebnosti lahko dodate tudi stavek ali citat, ki vas opisuje.

> Preverite tudi: Povprečne cene grafičnih oblikovalcev: Cenik za grafično oblikovanje

3.CV vizikta: ne pozabite kontaktnih podatkov

Ključnega pomena je seveda tudi, da navedete vaše kontaktne podatke. Poleg vašega naslova, telefonske številke, e-naslova, lahko dodate tudi spletne povezave do družabnih omrežij, kjer lahko delodajalec izve več o vas.

4. Pomemben je tudi izgled vizitke

Sedaj, ko je vsebina vaše CV vizitke izpolnjena, morate poskrbeti tudi za njen izgled. Primerna razporeditev besedila na vizitki pove dosti o vaši organiziranosti in urejenosti. Dobro je, da se poskušate izraziti tudi s pomočjo izbire barv, a pazite da bo vidljivost dobra. Pripnite tudi logotip, v kolikor ste del podjetja, ki ga želite z vizitko promovirati. Dodate lahko tudi vašo portretno fotografijo.

CV vizitka
CV vizitka: izgled

Preverjeni oblikovalci za oblikovanje in izdelavo vaše CV vizitke so zbrani tukaj.

Upam, da vam uspe izdelati CV vizitko, ki vas bo kar se da najbolje opisovala in da čim prej pride v roke vaših bodočih delodajalcev!

 


PRIPRAVLJENI NAJETI GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA ZA OBLIKOVANJE / IZDELAVO CV VIZITKE?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH GRAFIČNIH OBLIKOVALCEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene za izdelavo CV vizitke


  NASVETI ZA VAŠ DOM

  Revija z idejami in analizami cen preverjenih izvajalcev za gradnjo in obnovo.

  VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA

  Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.
  Vprašajte brezplačno >

  Skupna ocena bralcev
  [Skupaj: 1 Povprečje: 5]