fb
DJ Tito, Borut Titovšek s.p. - Logotip

DJ Tito, Borut Titovšek s.p.

5,0
(68)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasbena animacija za vse generacije.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 15 krat

Opis

ČLANI ZASEDBE:
Borut Titovšek

ZVRST: Poroka, Abraham, Rojstni dnevi, Zaključne družbe

REPERTOAR: Vnaprej se dogovorimo o poteku prireditve, kakor tudi o glasbenih zvrsteh, ki naj bi se predvajale. Na voljo so praktično vse glasbene zvrsti od Polke do Rock'n'rolla, za staro in mlado🙂 Najraje predvajam vse zvrsti, da je resnično za vsakega nekaj tistega, kar ga povleče na plesišče. Glasbene želje se posebej napovedujejo in se predvajajo tekom celotnega večera.

SPECIALIZIRAN SEM ZA:

 • Poroka
 • Abraham
 • Rojstno-dnevne zabave
 • Poslovne zabave
 • Kongresni zaključki

POSKRBIM ZA VSO OPREMO:

 • DJ oprema
 • Ozvočenje
 • Ambientalna razsvetljava
 • Disko razsvetljava
 • Specijalni efekti (talna megla, hladne iskre itd...)

NEKAJ O MENI:
Moje udejstvovanje na zabavah sega daleč nazaj, ko sem se potepal po slovenskih klubih in diskotekah širom celotne Slovenije. Pred leti sem zaoral ledino poročnega DJ-stva, kot eden od začetnikov na tem področju. Trenutno je v Sloveniji moč izbirati le med nekaj poročnimi DJ-i, ki opravljajo svoj posel specializirano, saj je poročno slavje nekaj najbolj zahtevnega za vsakega DJ-a. Nabral sem si veliko izkušenj na tem področju, zato parom tudi z veseljem svetujem in jim pomagam pri organizaciji celotnega dogodka, vse kar se tiče večernega dela poroke.

Poročna slavja, Abrahami in ostale privat zabave, za katere poskrbim, so unikatne, saj ima vsaka prireditev svoje karakteristike in zahteve naročnikov. Nekatere zabave premorejo ogromno plesne glasbe, spet druge bazirajo na družabnih igrah, animaciji povabljencev, ter narodno-zabavni glasbi. Tretje so bolj v modernejših plesnih ritmih, itd.

Reference

Že osmo leto 22+ porok.

Kako smo drugačni

Glasbena animacija za vse generacije :-)

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Poročni band, DJ (za poroke, zabave, rojstni dan))
Lokacija
Prevalje
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 68 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Tanja T. 20. Nov. 2023
 • Preverjena ocena

Od začetka do konca odlično izpeljano.

 • Tamara Š. 02. Nov. 2023

Vse je bilo odlično! Dj Tito je profesionalen, zabaven, ustrežljiv, dobro oceni publiko in prilagaja izbor glasbe, upošteva želje in poskrbi za prijeten ambient na plesišču. Skratka, mi smo uživali in spremenila nebi ničesar!

 • Sašo R. 23. Okt. 2023

Ded je zakon. Naredi super vzduše in se dobro poveže z družbo. Dva rostna dneva je uspešno glasbeno priredil in smo bili super zadovoljni.

 • Luka Č. 11. Jul. 2023

Izjemno komunikativen, prilagodljiv in predvsem prijazen. Odličen izbor pesmi.

 • Morana B. 27. Jun. 2023

Borut je velik profesionalec s katerim je užitek delati. Najin poročni dan je s svojo pozitivno energijo naredil še čarobnejši. Ob tem, da je odličen DJ je tudi odličen voditelj programa. Absolutno priporočava vsem parom, ki si želijo narediti predvsem odličen party! :)

 • Anita In Gregor E. 26. Jun. 2023

Dj Tito je bil za naju prava izbira! Sva zelo srečna in zadovoljna, da je on soustvarili najin najlepši dan.
Samo načrtovanje z njim je bilo sproščeno, nama je dal občutek, da mu lahko zaupava, kar se je na koncu tudi izkazalo, da opravlja svoje delo s srcem. Njegove nasvete in ideje sva odlično uporabila in Borut je vse tekoče izpeljal. Ker je bila poroka slovenko (Prekmurje Gorenjska) - nemška (ca.25 % nemcev + dodatno prisotni še italijani, amerikanci in indijci) je odlično vodil cel dan v slovenskem in angleškem jeziku, za vse razumljivo in zabavno. Tudi izbor glasbe je zelo prilagodljiv, glede na vzdušje in interes svatov. Ni le vrhunski DJ ampak tudi odlični povezovalec, animator, poročni svetovalec..vse v enem. To kar potrebuje vsaka poroka. Je poln presenečenj za katere sva mu zelo hvaležna in jih zagotovo ne pozabiva. Najni gosti ga ne morejo prehvaliti.
Če bo še kdaj kakšna priložnost, kjer bi potrebovala Dj-a je on prvi, na katerega bi se obrnila!
1000x hvala za vse, tega dne ne pozabiva nikoli, tudi po tvoji zaslugi ❤️

👰A&G🤵

 • Petra K. 25. Apr. 2023

Dragi DJ Tito. Kot prvo bi se ti rada iskreno zahvalila za tvojo ( vedno ) hitro odzivnost, pripravljenost, nasvete in priporočila glede organizacije mojega rojstnega dne. Kot drugo si izvrstni DJ, ki s svojo prisotnostjo, pozitivno energijo vnese v prostor in med ostale goste. In nazadnje je strokovnjak na svojem področju, z izborom pesmi in hvala, da si tudi ti prisotostvoval, da je bil moj rojstni dan nepozaben. Torej DJ Tito je super izbira. To izkušnjo potrjujejo tudi moji gostje. Priporočam in to zelo. Lep pozdrav, Petra

 • Špela R. 02. Mar. 2023

Celotno svetovanje na visokem nivoju, sama izvedba tako kot smo se dogovorili, v primeru vprašanj zelo odziven, pripravljen svetovati ... celoten paket odličen.
Super zadovoljna - PRIPOROČAM

 • Mojca J. 01. Feb. 2023

Izredno zadovoljna. Prilagodljiv, drži se dogovorov, prijazen. Najeli smo ga že za dva dogodka, pa tudi v bodoče ga nameravamo. Top je 😊

 • Tjaša V. 23. Jan. 2023

Res top DJ. Priporočam ga res vsem, ki si želite dobro žurko. Prilagodljiv, zanesljiv, predvsem pa res zelo odličen DJ. Pri naši skupini je imel res težko nalogo, saj večina niso plesalci, ampak jih je veliko spravil na plesišče, tako da sva bila zelo presenečena.
Da o opremi niti ne izgubljam besed. Res je naredil top ambient z vsemi lučmi in vso opremo. Res bombastično vzdušje je naredil s tem.
Če iščete nekoga s katerim boste res zadovoljni, je on pravi naslov. Midva z možem ga ne moreva prehvaliti.

 • Janja J. 17. Jan. 2023

DJ Tito je bil naš DJ na službeni zabavi. Zelo smo bili zadovoljni in planiramo sodelovanje tudi v prihodnje.

 • Dragica J. 11. Jan. 2023

Z DJ Titom sodelujemo že vrsto let, vedno smo zadovoljni z njegovim nastopom, z njim imamo žur do jutranjih ur, SUPER, še bomo sodelovali....

 • Petra K. 10. Jan. 2023

• Odlično pripravljen na dogodek (predpriprava z vprašalniki in intervjuji).
• Super komunikacija in sodelovanje, s strankami in udeleženci dogodka.
• Vrhunska tehnična oprema za zvočno in vizualno pripravo prostora na dogodek.

 • Eva V. 10. Jan. 2023

Vse super, nimamo pripomb. Sigurno te še pokličemo!

 • Gregor Ž. 09. Jan. 2023

Vse je bilo super.

 • Matija E. 09. Jan. 2023

Ne razmišljaj najami

 • Mihela J. 09. Jan. 2023

DJ Tito se je izkazal s svojo profesionalnostjo in srčnostjo ter izjemno pozitivno energijo, ki so poleg odličnega tempiranja in vrtenja izbrane glasbe pomagale ustvariti nepozaben plesni žur, katerega se svatje še danes z veseljem spominjajo. Z DJ Titom je bilo prijetno sodelovati, saj se je držal vseh dogovorov in poskrbel, da sva bila glede glasbe in animacije na najin dan povsem brez skrbi.

 • Blaž K. 09. Jan. 2023

Borut ni samo dober DJ. Borut je veliko več. S svojimi izkušnjami nama je ogromno pomagal pri sestavljanju časovnice celotnega sanjskega dneva. Prevzel je celotno koordinacijo s fotografi in strežbo, vlogo napovedovalca in povezovalca celotnega dogodka, poleg glasbe pa nas je zabaval tudi z zabavnimi igrami in duhovitim ter pozitivnim nastopom skozi celoten večer.

 • Ivč G. 09. Jan. 2023

Nori Dy in nora zabava. Ga priporočam.

 • Karmen P. 09. Jan. 2023

Borut je oseba, ki ve kako se streze stvarem. Ažuren, prijazen, vrhunska interakcija z gosti, profesionalen. Vedno je izpolnil vsa pričakovanja. Absolutno priporočam.

 • Anka J. 09. Jan. 2023

ZELO DOBRA SCENSKA POSTAVITEV PROSTORA, SVETLOBNI EFEKTI
DOBER IZBOR GLASBE IN GOVORNO POVEZOVANJE

 • Ivana B. 09. Jan. 2023

Super žur!

 • Dejan M. 30. Okt. 2020

Izbor glasbe, upoštevanje vseh najinih želja, animacija in vodenje programa, ipd. Izpolnil je vsa pričakovanja! Priporočam vsem!

 • Valerija V. 01. Jul. 2020

Borut je z eno besedo... ZAKON! Vse kar smo se dogovorili pred poroko, se je tega držal tudi na sami poroki. Je zelo organiziran in spreten, zato sva že na začetku vedela, da bo naredil pravo žurko. Edino kar naju je skrbelo je bilo manjše število gostov (cca 40 oseb), da nebi bilo prave žurke.. ampak na koncu je bilo vse skupaj NEPOZABNO! DJ je imel pripravljenih kar nekaj odličnih igric, ki pa na “žalost” niso prišle na vrsto, saj so bili svatje ves čas na nogah in ni bilo potrebe po dodatni animaciji. Vsi smo noro uživali! Najbolj mi je bilo všeč to, da je poleg svojega programa sodeloval tudi z natakarji, da je vse potekalo kot po maslu.. midva sva bila popolnoma sproščena in brez skrbi! Hvala ti Borut za nepozabno in popolno izkušnjo, edino kar si želiva je to, da bi se lahko še enkrat oženila! Ali pa da naredimo Wedding after Party (RAZMISLI!!). Ostani še naprej tako top top toooop! Hvala!

 • Melisa H. 19. Avg. 2019
 • Preverjena ocena

Borut je več kot odličen DJ. Od prvega stika pa do zadnjega je bilo sodelovanje z njim korektno in odlično. Borut namreč ni bil le DJ na poroki, temveč tudi povezovalec in animator.
Po prvem sestanku sva vedela, da je Borut najboljša možna izbira. Prepričal naju je s prijaznostjo, energijo, sproščenostjo, komunikativnostjo ...
Večer je odvodil tako, da sva z izbiro DJ za poroko prepričala marsikaterega svata. Svatje so bili najvdušeni, midva še bolj. Borut se je držal prav vsakega dogovora in naredil več kot odličen žur vse do jutra.
Borut, najlepša hvala! Najin dan si naredil še bolj poseben in odličen! Vsekakor priporočava.

 • Anastasia P. 23. Jun. 2019

DJ Tito cu siguranță a contribuit la crearea unei zile perfecte la nunta noastră! Dj Tito fost o alegere excelentă pentru nunta noastră internațională. Invitații noștrii erau din mai multe țări diferite, asadar cunoașterea limbii engleze și a muzicii internaționale a fost o necessitate în organizare. DJ Tito s-a descurcat cu aceasta sarcină de minune. El a asigurat nu doar muzică, dar și adresare către invitați în timpul diferitelor etape pe parcursul serii, vorbind cu ușurință în limbile slovenă și engleză. El a fost de mare ajutor încă de la început când am pornit planificarea nunții și a avut multe sfaturi utile, de exemplu, în ce moment ar trebui să se întâmple anumite lucruri pe parcursul serii, cum ar fi muzica pentru persoanele mai în vârstă sau cele tinere, discursurile, primul dans etc. De asemenea, a ținut cont de preferințele noastre muzicale discutate din timp și cererile de melodii din partea invitaților. La fel, el a inclus căteva cântece din diferite țări din care au venit oaspeții, ceea ce i-a făcut pe oaspeți foarte fericiți și plăcut surprinși. Dj Tito, a avut o simțire bună despre cât de mult să vorbească în timpul nunții, a sugerat diferite jocuri opționale pe care le-am putea folosi dacă starea de spirit în timpul petrecerii cade puțin. Echipamentele sale sunt de ultimă oră și a reușit să ofere efecte de sunet și de lumină perfecte, toate potrivite stilului nunții și localului. De asemenea, noi am apreciat că nu a avut limită de timp și a continuat să joace muzica până la ora 4 dimineața, până când ultimii invitați au părăsit spațiul de dans. A avut totul sub control de la început și totul a mers foarte lin. El este, de asemenea, o persoană foarte plăcută, în discuții și colaborare. Deja pe parcursul serii unii din invitați erau gata să colaboreze du Dj Tito la evenimentele personale. Cu siguranta nu am ezita să îl recomandam pe DJ Tito în viitor!

 • Bostjan P. 20. Jun. 2019

DJ Tito was a great choice for our international wedding. The guests came from several different countries and as such knowledge of English language and international music was a must. DJ Tito did that great. He provided not only music but also event connection speaking in Slovenian and English language. He was very helpful from the beginning and had a lot of useful advice, for example at what point of time should certain things happen, like music for older or younger people, speaches, first dance, etc. He was also very opened for our music taste and requests that we provided him upfront. He also included a song or two from different countries where guests came from, which made guests very happy and pleasantly surprised. He also had a great measure of how much to talk during the wedding, he suggested different optional games which we would use if the mood would go a bit down. His equipment is state of the art and he was able to provide great sound and perfect light effects, all matching the style of the wedding dinner/party place. We also appreciated he didn't have any time limit and continued playing music until 4 in the morning until the last people left the dance floor. He had everything under control and all went very well. He is also a very nice and pleasant person to talk to and work with. We can certainly recommend DJ Tito!

 • Anja K. 06. Sep. 2018
 • Preverjena ocena

Odločitev za DJ na poroki je bila ena izmed najboljših odločitev. Žur je trajal od večerje do jutra. Brez prekinitev. Tudi svatje, ki so bili sprva skeptični glede najine odločitve za Dj so bili navdušeni. Skratka bilo je fenomenalno!

 • Tormod B. 26. Jun. 2018

We are a norwegian couple who wanted to get married in Slovenia, and wanted a lokal DJ to do the job. We contacted DJ Tito for our wedding at castle Otocec in Slovenia. He responded quickly, followed up and had lots of great ideas for how the party could be organized. He listened to our wishes and tried to accompany them in a good matter. We also appreciated that he knows other musicians and was able to get a saxophone player to accompany him during his set. He also provided fantastic lighting and smoke mashines to really get the party started. The guests informed us afterwards that they thought his choice of music was good, and really got the party started. We would recommend him strongly to everyone.

Vi kontaktet DJ Tito for å spille i bryllupet vårt på Grad Otocec i Slovenia. Han svarte raskt på forespørselen, fulgte opp og hadde mange gode ideer for hvordan festen kunne organiseres. Han lyttet til ønskene våre og gjorde det han kunne for å etterleve de på en god måte. Vi satte og pris på at han kjenner flere andre musikere og kunne skaffe en saxofonspiller til å spille sammen med ham. Han skaffet også fantastiske lys og røykmaskiner som virkelig fikk festen i gang. Gjestene informerte oss i etterkant at de mente han hadde mye bra musikk som virkelig fikk festen i gang. Vi anbefaler han på det sterkeste til hvem som helst.

 • Ana R. 13. Jun. 2018

Dj Tito je zakon!

Na povpraševanje preko maila se je takoj odzval in potem smo se v zelo kratkem času srečali še v živo. Takoj sva videla, da je to to! Prej sva ga že imela priložnost videti na eni poroki, kjer je pustil zelo dober vtis. Ko pa sva z njim sedela na pijači je bil občutek še toliko boljši. Sproščen, prijazen, predstavil nama je svoj program na porokah in nisva imela ničesar več za razmišljati. :)

Na poroki pa... brez besed! Povezovanje programa, neprekinjena glasba, plesali smo do jutranjih ur. Upošteval je program za katerega smo se dogovorili in vse skupaj odlično povezal. Od prihoda ženina in neveste, prvega plesa, zdravice, govorov, razreza torte, metanja podvezice in šopka... Za prvi ples nama je naredil tudi miks dveh pesmi! Upošteval je najine glasbene želje, tekom večera oz. noči pa sprejemal tudi glasbene želje svatov. Posrkbel je tudi za razne svetlobne efekte, ki so naredili prostor še bolj čaroben. In prav na vse svate je naredil en res zelo dober vtis.

Z veseljem pohvalim prav vse, saj si ne bi mogla želeti boljše poroke od vseh začetnih ‘uradnih’ elemntov do žurke do jutranjih ur! :)

Hvala!

 • Manca & Uros O. 31. Maj. 2018

Za DJ Tita sva slišala preko osebnega priporočila, slisala sva, da zna poskrbeti za dobro vzdušje na zabavi, prav tako pa sva potrebovala nekoga, ki bo znal zraven se malce animirati in povezovati program poroke.

Tudi na najini poroki ni bilo nič drugače. Vse je bilo tako kot dogovorjeno, pester repertoar glasbe za vse generacije. Nadstandardna zvočna in svetlobna oprema, ki je poskrbela za vzdušje na plesišču - lahko poveva, da ne midva, ne druzinski clani, nismo ravno plesalci, pa smo takr7at preplesali celo noc. Lahko poveva tudi, da naju je na najini poroki najbolj skrbelo, da ljudje ne bodo nic plesali. Kot ze receno, so bile te skrbi odvec.

Prvo srečanje smo imeli kar preko Skypa in že po prvem sestanku nama je dokazal, da je iz pravega testa za to, da bo skrbel za glasbo in animacijo na najini poroki.

Ce vse povzamemo, imela sva najboljsi zur, ki ga nikoli ne bova pozabila. DJ Tita bi rada priporocila vsem, ki zelijo imeti odlicno izpeljano zabavo na ta pomembni dan!!!

 • Robert E. 21. Mar. 2018

Boruta - DJ Tito sem našel preko Omisli.si.
Njegov odziv je bil hiter, med prvimi je poslal svojo ponudbo. Komunikacija je stekla brezhibno, vljudno, prijazno. Takoj sem vedel, da bo verjetno ta pravi za praznovanje mojega abrahama, čeprav ga prej nisem poznal. Potem sva se enkrat dobila in dorekla večino zadev, podrobnosti o svojih željah pa mu je treba napisati na poseben obrazec, ki ga pošlje po mailu. Na sami zabavi je bilo super, glasbeni repertoar je izbiral sam, ni pa vrtel glasbe, ki je nisem želel, tako, kot sva se dogovorila. Skratka, držal se je dogovora in naredil sijajno zabavo v Hotelu Draš v Mariboru , ki je trajala 12ur. Vsi gostje smo bili navdušeni, skoraj nenehno smo plesali. Nepozabno in vrhunsko. Škoda le, da je bilo tako hitro vsega konec.V vsakem primeru bi ga priporočal vsakomur, ki si želi res dobro zabavo.

 • Boris In Inge B. 20. Mar. 2018

DJ Tita sva izbrala, ker nisva hotela "klasične" zabave za moževo praznovanje 50. rojstnega dne... Ko smo se prvič srečali in predebatirali, sva bila oba takoj navdušena..."Ta je pravi" so bile besede mojega moža, ker je bil bil tudi sam v mlajših letih DJ... in ni se zmotil. Zabava je bila fenomenalna, vsi povabljeni navdušeni...midva pa najbolj. Še nikoli nismo toliko preplesali kot sedaj. Borut je prijazen, ustrežljiv in do konca profesionalen. Priporočava ga vsem, ki si želite dobre in nepozabne zabave. Borut hvala še enkrat za vse in ko se nam približa še kakšno praznovanje, nas bo zagotovo zabaval DJ Tito...

 • Tanja H. 07. Nov. 2017

Za DJ Tita sem se odločila, ker sem želela 50 rojstni dan praznovati malo drugače. Že ob prvem srečanju z njim sem vedela, da imam opravka s profesionalcem na svojem področju.....in nisem se zmotila. Zabava je bila z njegovo pomočjo takšna, kot sem si jo zamislila, še boljša. Vsi povabljeni so bili navdušeni, najbolj pa jaz, ker sem vstopila v drugo polovico življenja, tako kot sem si želela (na plesišču z mojimi najdražjimi in prijatelji). Borut, hvala. Če bi še enkrat praznovala, se ne bi odločila drugače, priporočam.....

 • Ana V. 04. Okt. 2017

BOUR JE ZAKON!!! Prvi naš susret bio je preko skypa. Tada smo se čuli čisto informativno, još nismo bili nikoga izabrali. Budući da smo bili zeleni što se tiče svadbi i naša nam je bila prva, Borut je uzeo vremena i sveeee nam do malih pojedinosti objasnio. Završio je razgovor i rekao nam je, no ako se odučite za mene čujemo se. Moj muž, tada zaručnik, uhvatio me za ruku namignuo i rekli smo mu izabran si. Jednostavno oduševio nas je na prvu. Nakon toga poslao nam je ugovor, protokol svadbe i nekoliko pitanja na koje smo odgovorili. Sve je bilo na nivou. Nekoliko puta smo se čuli preko maila. Poslušao je naše želje, dao nam dobre savjete.

Došao je i taj dan. Taj slavni dan. DJ TITO se iskazao u najboljem moguče svijetlu. Presegao je naša očekivanja i očekivanja gostiju. Sve je koordinirao, sve je imao pod kontrolom, animirao je, bio je otvoren za sve glazbene želje. Feštali smo do 6 ujutro. Sljedeči dan našli smo se sa ekipom na kavi, i prva stvar koju su rekli: EJJJJ SVADBA JE BILA TOP! DJ-u SVAKA ČAST. Oduševljeni smo. Tako smo i mi bili.
BORUT - hvalaa ti na svemu. !! :)

 • Ana S. 11. Sep. 2017

Borut je svetoven! Tako zurko kot jo je naredil...res vsaka mu cast! Drzal se je tistega kar smo se dogovorili, muzika je bila za vse generacije, ima obcutek kdaj zavrtet katero zvrst, tako da so plesali vsi, se moj 80 let star stric! Porocila sva se v mali “koci“, kjer za vso njegovo opremo niti priblizno ni bilo prostora pa mu je vseeno uspelo spravit ozvocenje ter osvetlitev na vrhunski nivo. S svojo toplino, iznajdljivostjo, smislom za humor je zelo korektno povezoval celoten program! Res, cudovita oseba in izvrsten DJ! Priporocam vsem!

 • Natalie S. 04. Sep. 2017

Borut was amazing! I would definitely recommend his services to everyone who wants to have a good wedding party. He is much more than just a DJ - he helped us with planning the schedule for the day of our wedding.

Decoration of the room with ambient lights was amazing and he made hall look very special. His English is very good and it was easy to have Skype conversations with him to make arrangements.

 • Matija & Tea P. 01. Sep. 2017

G. Titovšek je po naši izkušnji kar ustrojen za poročne večere. Izbrala sva ga po priporočilu in lahko rečem da sva zelo zadovoljna, kot tudi večina svatov. Svati so bili zelo mešanih starosti, od 3 pa do 85 let. Zelo lepo je povezal otroški program z igricami in plesno otroško muziko. Nadaljevalo pa se je nekako po programu in kenaj tudi izven. Lepo je uvidel kaj svatom paše plesati in je lepo prilagajal muziko na počutje in dogajanje. Imeli smo se zelo fajn in ni bilo potreben noben "filler". Glede na to da smo iz primorskega konca je lepo vključil tudi znane ITA pesmi..
Res izjemen večer. Vsekakor priporočava!!
Borut, Hvala še enkrat, da si našo izkušnjo lepo utrdil v spomin vsem prisotnim.
P.S: Po zbranih informacijah, so se tudi okoliški prebivalci grada Kromberk, spraševali kaj se je dogajalo s tako izjemnim in pestrim raznovrstnim naborom pesmi ;P .. ko so zvedeli, da je poroka pa niso mogli verjet... :D

 • Katerina In Matej D. 21. Avg. 2017

Borut ni bil samo Dj na najini poroki, bil je povezovalec, organizator, animator. Že na prvem sestanku je naju prevzela njegova pozitivna energija, profesionalnost in organiziranost. Najina poroka je bila že sama posebi bolj specifična, saj je bila slovensko-makedonska in je bilo tudi veliko število gostov iz Makedonije. Na samem dogodku je dokazal, da to za njega ni nobena težava, zelo uspešno je povezoval obe družbi in si ves čas prizadeval narediti dober žur, kar mu je tudi uspelo. Zelo nama je pomagal tudi pri sami organizaciji poroke in z njegovimi nasveti nama je prihranil tudi veliko živcev in takonajino poroko naredil še bolj posebno! Iz srca sva mu hvaležna za vso angažiranost in motiviranost, ki jo je pokazal na najin poseben dan.

 • Rok In Liza G. 18. Jul. 2017

Dj Tito nama je pričaral sanjski poročni dan! S svojo energijo, profesionalnostjo, komunikativnostjo, prijaznostjo, občutkom za ljudi je naredil pravi žur do jutranjih ur. Za naju je bilo najbolj dragoceno, da nama je s svojimi nasveti in izkušnjami pomagal že v času priprav na poroko. Vedno je izhajal iz najinih želja, z občutkom pa je tudi vključil v program želje svatov, da so se prav vsi počutili odlično. Dragi Borut, najlepša hvala za čudovit dan in vso pomoč! Priporočava!

 • Barbara In Štefan P. 13. Jul. 2017

DJ Tito je bil DJ na najini poroki. Izbrala sva ga, ker na poroki nisva želela žive glasbe. Že na prvem sestanku smo se zelo dobro ujeli, zato sva se kar hitro odločila zanj. V času priprav na poroko je vedno bil na voljo, priskočil na pomoč s svojimi nasveti in predlogi. Njegov odnos je tako kot med pripravami tudi na dan poroke bil zelo profesionalen. S svetlobnimi efekti je v dvorani pričaral čarobno vzdušje, ki ga je dopolnil z dobro glasbo, glasbenimi željami in programom. Z izbiro sva bila zelo zadovoljna, zato ga z veseljem ga priporočiva tudi drugim.

 • Alen H. 15. Jun. 2017

Tito je bil naš DJ na poroki... iskreno priporočam vsem.
Povezovanje, animacija, glasba...vse super, zna ujet ritem kdaj je treba mogoče kako bolj "lagano" glasbo dat in kdaj gasa :)
Poleg tega pa je bila nama izjemno všeč organiziranost, natančnost in svetovanje glede samega poteka protokola poroke.
Vglavnem res na kratko - ker če bi hotel vse dobro napisati bi moral vzet dopust :)

 • Alenka N. 06. Jun. 2017

Profesionalno izvedeno praznovanje Abrahama, zvok, svetlobni efekti, sam izbor pesmi...zelo zadovoljni in smo se dogovorili za se en žur😁

 • Maja J. 29. Maj. 2017

Super dj. Vse kar smo se zmenili in si želeli je bilo narejeno. Zelo smo bili zadovoljni

 • Ksenija G. 22. Maj. 2017

Namesto klasičnih glasbenikov sva si za najino poročno slavje omislila DJ in izbrala Boruta (DJ Tito), s katerim smo se že med samimi pripravami na poroko večkrat slišali in nama je bil v veliko pomoč s svojimi nasveti in idejami. Na sam poročni dan pa je bil res vrhunski: pravljična ambientalna osvetlitev dvorane, glasbena izbira ravno pravšnja ob ravno pravem času in v skaldu z dogovorjenimi glasbenimi željami. Najbol pa naju je očaral s svojo iznajdljivostjo in pripravljenost na vse ob nepredvidljivi situaciji (ja, tudi to se zgodi na še najbolj natančno organizranih porokah) in je kljub vsemu znal odlično izpeljati tudi vodenje samega poročnega protokola na slavju in animacije vseh svatov in seveda naju, mladoporečenca. Pripravljen pa je imel tudi plan B (in morda celo C). Če iščete prijaznega, profesionalnega, simpatičnega in iznajdljivega animatorja-glasbenika za vajino poroko... toplo priporočam. Prepričal je tudi vse tiste svate, ki so bili skeptični glede najine izbire, ko so izvedeli, da ne bo glasbe v živo ampak "samo" DJ. Se splača, garantiram. Bolje se nisva mogla odločiti. Borut, hvala. Ksenija in Francesco

 • Tamara Ž. 15. Feb. 2017

Na rojstnodnevni zabavi, katere gosti so bili različnih generacij (od 25 do 45 let), nas je DJ Tito prav vse navdušil z izborom predvajane glasbe, razsvetljave in drugih detajlov, ki so del njegovih storitev. Tudi tisti, ki so sicer zadržani, niso mogli, da ne bi zaplesali :) Plesalo se je resnično celo noč, kar sicer ni običaj v naših koncih.
DJ Tito je upošteval glasbene želje in v meri dobrega okusa aktivno sodeloval z gosti. Vse pohvale!

 • Darjazonta 11. Feb. 2017

Odlično nas je zabaval na rojstnem dnevu. Vse je bilo super in sicer od samega dogovora, odnosa, izvedbe in seveda tudi ugodno. Z lučkami pričara romantično vzdušje in z vrtenjem glasbe po želji ustvari ta pravo žurko.

 • Gucekn 11. Feb. 2017

Super je bilo! Tito se je dobro pripravil, tako s programom, kot z izbiro glasbe in mi pričaral še bolj čudovit rojstni dan. Pa da ne omenjam light showa, čudovit je bil! Tito najlepša hvala za vse!

 • Tcmrekar-Babnik 09. Feb. 2017

Korektno sodelovanje, odlična izvedba, zelo priporočam!

 • Sara P. 14. Sep. 2016

Že pri prvem kontaktu, ko nama je poslal ponudbo, sva vedela, da je pravi. Ponudba zajema čisto vse informacije, ki jih potrebuješ in ne rabiš spraševat. Na sestanku nama je predstavil svoj način dela, bilo nama je zelo všeč, da se nama je popolnoma prilagodil in upošteval čisto vsako najino željo. Želela sva osnovno animacijo in brez igric. Točno tako je bilo. Večer je izpeljal vrhunsko. Vsakomur bi ga priporočala, bil je zelo pomemben košček v najinem dnevu.

 • Alenka In Martin G. 13. Sep. 2016

DJ Tita sva poznala že s prejšnih porok, tako da sva se načrtno odločila zanj, saj je na vsaki od teh porok naredil res dobro vzdušje. Odlično povezuje dogajanje, prav tako sproti prilagaja glasbo (le-te ima na zalogi celotno paleto od narodnozabavne preko disca pa do heavy-metala) glede na družbo. Res zna narediti dobro zabavo. Ocena - odlično 5! :)

 • Gašper D. 29. Avg. 2016

Najina izkušnja z Borutom je bila nadvse fantastična. Bila sva navdušena nad njegovo profesionalnostjo, ki jo kazal med vsemi sestanki pred poroko, njegovimi idejami , kaj in kako lahko poteka zabava. Zelo sva vesela, da sva izbrala njega, saj najina poroka brez njegove animacije ter duše nebi bila tako zabavna.

 • Gabrijela In Matjaž A. 03. Avg. 2016

Vse je bilo super, res v nulo. Na lokaciji je bil dovolj hitro, poskrbel je za glasbo po naših željah, animacijo, igre, povezovanje večera,vse v nulo.

 • Monika M. 19. Jul. 2016

Bil je top Dj! Midva in svatje smo bili navdušeni!

 • Peter K. 17. Jul. 2016

Nama so bili zelo všeč in so nama zelo pomagali tvoji predlogi glede celotnega poteka od protokola do slavja. Pohvalno je tudi da si se držal vsega kar smo se dogovorili in prilagoditev, ki so se dogajale sproti.

 • Nuša M. 12. Jul. 2016

Za najino poroko sva se dolgo odločala med živo glasbo in DJ-em. Odločila sva se 100% pravilno za Boruta, brez katerega najina poroka niti približno ne bi uspela tako dobro. Borut je ves čas vrtel super glasbo, za vse okuse. Vodil je ves potek od konca obreda pa vse do poznih jutranjih ur, tako da nama ni bilo potrebno za nič skrbeti, razen tega, da se zabavava. In z njegovo pomočjo sva se definitivno na najini poroki zabavala in je bil to res najin dan tako kot tudi mora biti :)

 • Anja G. 01. Jul. 2016

Borut je bil prijazen in pripravljen na sodelovanje od prvega maila naprej. Že na prvem sestanku naju je prepričal, da alternative sploh nisva iskala. Na poroko se je res dobro pripravil in upošteval vse najine želje. Dal nama je tudi veliko uporabnih nasvetov, ki sva jih upoštevala in so dejansko "zažgali" :) Tudi svatje so ga pohvalili. Gotovo vam ne bo žal! Anja&Jure

 • Teja O. 14. Jun. 2016

Top ponudba, top cena. Komunikativen, izviren in zabaven. Gostje so se zabavali, naplesali in nasmejali. DJ Tito je poskrbel, da je bila glasba za vse okuse in da je bil celoten dogodek nepozaben, tako za naju kot za vse ostale goste.
Če bom za kakšen drug dogodek potrebovala DJ-a, brez razmišljanja kontakriram DJ Tita.

 • Nataša K. 10. Maj. 2016

vse ok in kot dogovorjeno

 • Špela In Jure B. 09. Maj. 2016

DJ Tito je vrtel na najini poroki, ki je trajala nekje do 7ih zjutraj. Upošteva glasbene želje in je zelo sproščen. Glede na to da je bilo plesišče zunaj je bila osvetlitev in glasnost muzike super, kar pomeni da je oprema ki jo ima tudi za prizorišča zunaj.

 • Nika P. 03. Maj. 2016

Prišel je v Ljubljano na sestanek, da smo se spoznali, flksibilen je bil glede najinih želja. Ker sva imela poroko čez eno leto, je bil pripravljen tudi na pogajanje glede cene. Zelo prijazen, videlo se je takoj, da se spozna na svoje delo, da ni samo navaden DJ, ampak ve kako je treba glasbo vrteti na poroki. V bistvu je bil tudi voditelj/animator. Res super, brez kakršnih koli pripomb. Ni nama šal, da sva se odločila zanj, bi tako naredila še 1x, sva ga tudi že priporočila drugim parom.

 • Tibor K. 01. Maj. 2016

Odlična glasba, zelo kvalitetno vodenje programa poroke.

 • Stanislav P. 30. Apr. 2016

Dj Tito je "igral" na moji poroki. Odličen organizator in zabavljač. Priporočam!

 • Barbara K. 28. Apr. 2016

Sodelovali smo za najino poroko in DJ Tito je vsa pričakovanja ne le izpolnil, ampak presegel. Pomagal je s predlogi, ampak hkrati maksimalno upošteval najine želje. Ni le DJ, ampak hkrati animator in povezovalec. Naju je sprostil, svate nasmejal, vse pa odlično zabaval. Ima odličen občutek za ljudi in za glasbo, z osvetljavo pa da prostoru in vzdušju še piko na i. Zahvaljujoč DJ Titu so na najini poroki plesali tudi tisti, ki se tega navadno branijo, plesišče ni bilo nikoli prazno in še dolgo nismo mogli prehvalit žura, ki nam ga je ustvaril DJ Tito.

 • Primož, Agencija Špik G. 26. Apr. 2016

Tito je odličen DJ z občutkom za publiko ter zelo kakovostno opremo. Je pa tudi (zasluženo) drag :)
Priporočam ga vsem, ki se ne zadovoljijo s povprečnim DJ-jem s skromno opremo. Je dobra alternativa za naročnika, ki nima dovolj budgeta za band, a si želi podobno vzdušje (kakovost zvoka in luči, animacija).

 • Nataša B. 26. Apr. 2016

ZELO KOREKTNO IZPELJANI VSI DOGOVORI IN HITRA TER KOREKTNA KOMUNIKACIJA.

 • Tea U. 26. Apr. 2016

V celoti upošteva želje naročnika, poda smiselna priporočila, izredno prijazen, vljuden, strokoven, se drži dogovorjenega terminskega plana, kvalitetna oprema, ogromen nabor glasbe...

 • Klemen B. 26. Apr. 2016

Zabaval nas je na poroki. Čista 10ka! :)

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo DJ Tito, Borut Titovšek s.p. poslal konkretno ponudbo