fb

Povprečne cene: suhomontažna gradnja (knauf)

8-15 €/m2

Cena za polaganje knauf plošč brez materiala.

Cene za kategorijo „suhomontažna gradnja (knauf)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji suhomontažna gradnja (knauf), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Suhomontažna gradnja (knauf): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za suhomontažna gradnja (knauf) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (suhomontažna gradnja (knauf))

Kakšna je cena suhomontažne gradnje (knauf)?

Povprečna cena suhomontažen gradnje (knauf) se giblje med 2 – 40 €/m2.

Cene se razlikujejo glede na zahtevnost montaže, izbiro materiala in dodatne storitve (zvočna, toplotna, požarna izolacija). Veliko je odvisno tudi od debeline predelne stene.

V ceno sta običajno vključena material in delo (montaža), nekateri ponudniki pa zraven štejejo tudi zaščito tal in pohištva.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vpliva izbira materiala, zahtevnost montaže, dodatne storitve (zvočna, toplotna, požarna izolacija), zaključna dela (fugiranje, premazi, kitanje, ipd). Prav tako je marsikaj odvisno tudi od vrste suhomontažne gradnje – ali gre le za stene, strop ali podstrešje; ali so pred pričetkom dela potrebna še kakšna vzdrževalna dela …

Odvisno je tudi od kvalitete opravljenega dela ter vaše lokacije (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, saj je potrebnih več vzdrževalnih del, morda zato, ker ste izbrali še dodatne storitve.

Če vam strokovnjak svetuje dodatne storitve zaradi varnosti ali obstojnosti suhomontažnih del, se ga običajno splača poslušati.

Zakaj se splača najeti profesionalca?

Suhomontažna dela so zelo zahtevna, še posebej, če nam delo ni poznano. Le z najemom profesionalca lahko garantiramo kvalitetno opravljeno delo. Knaf sistem je zelo kompleksen; od montaže plošč, fugiranja, poravnave, lepljenja … le izkušeni izvajalci lahko preprečijo nastanek morebitnih poškodb in zagotovijo dolgotrajnost mavčnih plošč. Izbira materiala tudi vpliva na kvaliteto, zaradi česar vam svetujemo, da jo prepustite strokovnjaku, ki točno ve, kaj dela.

Glede na delo in znanje, ki ga suhomontažna gradnja zahteva, se vam bo najem strokovnjaka splačal.

Ali se cena razlikuje glede na sezono?

Cena suhomontažne gradnje je primerljiva celotno leto, a naša analiza je pokazala, da je knauf najbolj iskan v začetku leta (prva polovica, predvsem januar). V hladnih mesecih je čas za dela v notranjih bivalnih prostorih bolj primeren.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena suhomontažne gradnje?

Cena suhomontažne gradnje se giblje od 20 do 60 Є/m2. Cene so odvisne od vrste in dimenzije Kanuf plošč ter od vrste in zahtevnosti suhomontažne izvedbe.

Nekateri izvajalci vam poleg vsem poznanih slikopleskarskih del nudijo tudi kompletno storitev suhomontažne gradnje, ki vključuje montažo in obdelavo mavčnih plošč. Suhomontažna gradnja je vedno bolj priljubljen način predelave in obnove bivalnih in drugih prostorov. Zaradi vnaprej izdelanih sestavnih elementov odličnih gradbenih lastnosti je prenova stanovanja časovno in stroškovno ugodna. Izognili pa se boste tudi umazaniji in prahu, ki nastaja pri klasični gradnji.

Z zahtevnostjo suhomotažnih del sorazmerno raste tudi cena storitve slikopleskarja. Končna cena suhomontažne gradnje je odvisna tudi od količine dodatno porabljenega materiala, na primer: mas za kitanje, števila vijakov, vogalnikov, nosilcev in drugega materiala.

Koliko stanejo spuščeni stropi?

Spuščeni stropi se najpogosteje izvajajo takrat, kadar želimo znižati višino prostora. Odlično služijo tudi za blindiranje konstrukcijskih delov in ostrešja, pod njih pa lahko skrijemo tudi instalacijske vode. Cena suhomontažne gradnje spuščenih stropov je odvisna od debeline Knauf plošč in od tega koliko je strop spuščen. Bolj spuščeni stropi potrebujejo več materiala za izdelavo podkonstrukcije.

Spuščeni stropi imajo od ponudnika do ponudnika različne cene. Svetujemo vam, da preverite cenik in primerjate cene med slikopleskarji. Zahtevajte ponudbe več izvajalcev slikopleskarskih storitev, ki med drugim izvajajo tudi montažo Knauf sistemov. Le tako je cena suhomontažne gradnje podana konkretno za vašo situacijo.

Okvirna cena suhomontažne gradnje spuščenih stropov je od 20 do 30 Є/m2. V ceno je vključena dobava materiala, izdelava podkonstrukcije, montaža Knauf plošč, bandažiranje in kitanje oziroma fugiranje spojev.

Kakšna je cena za predelne stene?

Predelne stene suhomontažne gradnje so odlična rešitev, da enostavno ločite prostor brez velikih gradbenih posegov. Vanje po potrebi lahko vgradite tudi okno ali vrata. Predelne stene iz Knauf plošč odlikuje majhna teža in majhna debelina stene. To je še posebej dobrodošlo, če ste prostorsko omejeni. Instalacijske vode lahko vgradite kar v steno. Cena suhomontažne gradnje predelnih sten je odvisna od debeline predelne stene in tega ali gre za dvojno ali enojno predelno steno.

Predelne stene suhomontažne gradnje lahko zelo enostavno oblikujete in prilagodite prostoru.

Montaža je hitra, umazanije in gradbenih odpadkov skorajda ni. Ker ne potrebujejo časa za sušenje, lahko slikopleskar površine obdela takoj po montaži. Najprej pokita stike, jih prebrusi in prepleska. Nanje je možno položiti tudi keramične ploščice.

Cene suhomontažne gradnje enojne predelne stene se gibljejo od 25 do 35 Є/m2 glede na debelino Knauf plošč. Za montažo dvojne predelne stene boste odšteli od 35 do 60 Є/m2. V ceno je vključeno bandažiranje, kitanje in dobava materiala. Cena pa ne vključuje beljenja oziroma pleskanja.

Kolikšna je cena za Knauf obloge?

Knauf obloge sten in stropov se uporabljajo za zakrivanje poškodovane oziroma neravne površine. Obloga sten in stropov vam hkrati omogoča, da pod njo vgradite dodatno toplotno in zvočno izolacijo za večje udobje bivanja. Pod Knauf obloge lahko skrijete tudi instalacijske vode.

Cena suhomontažne gradnje oziroma namestitve mavčnih oblog se oblikuje glede na debelino in vrsto mavčne obloge. Cene za oblaganje sten s Knauf mavčnimi ploščami se gibljejo od 18 do 23 Є/m2. Če boste vaše stene oblekli v vodoodporne mavčnokartonske plošče pa je cena za kvadratni meter od 20 do 25 Є. V ceno ni vključeno beljenje sten.

Kakšen je cenik za drobna suhomontažna dela s pleskanjem?

Končna cena suhomontažne gradnje naj bi vključevala tudi drobna suhomontažna dela. Cene za bandažiranje stikov suhomontažnih plošč in dvakratno kitanje stikov se gibljejo od 1,90 do 2,20 Є na tekoči meter. Montaža PVC ali ALU vogalnikov na mavčne Knauf plošče stane okoli 6,50 Є na tekoči meter. Cena za prirez dilatacijskih trakov po montaži in bandažiranju Knauf plošč znaša 0,50 Є na tekoči meter. Cene za kitanje celotne površine iz Knauf plošč se gibljejo okoli 4 Є/m2. Brušenje po kitanju stane približno 1,50 Є/m2.

Za pleskarska dela ima večina slikopleskarjev cenik v sledečem cenovnem rangu. Beljenje sten in stropov s pol disperzijsko barvo od 2,50-3,00 Є/m2, barvno pleskanje s pol disperzijsko barvo 3,50 Є/m2. Cena za beljenje z visoko pokrivno pol disperzijsko barvo je od 4-5 Є/m2, cena za pleskanje z disperzijsko pralno barvo pa od 5-8 Є/m2. Navedena cena suhomontažne gradnje vključuje 2 nanosa pleskarske barve.

Kakšna je cena suhomontažne gradnje?

Cena suhomontažne gradnje zajema dela kot so polaganje knauf plošč (8 - 15 €/m2), dodatno vključen material (mavčne plošče/knauf) v polaganje stenskih oblog (19 - 30 €/m2), bandažiranje in kitanje knaufa/mavčnih plošč (1,55 - 5 €/m2), namestitev spuščenega stropa (20 - 30 €/m2), namestitev predelne stene (29 - 60 €/m2) ter mansardska ali podstrešna obloga (25 - 35 €/m2).

Suhomontaža je dobra izbira za izdelavo predelnih sten in stropov v montažnih hišah ali novogradnji. Veliko ljudi se odloči za mavčne plošče/knauf pri oblikovanju novogradnje ali prenovi saj je namestitev cenejša, hitrejša in varnejša. Stenske plošče so dobra protipožarna zaščita in zaščita pred vlago. Služijo tudi kot toplotni in zvočni izolatorji.

Kakšna je cena namestitve knauf plošč?

Cena namestitve knauf plošč je odvisna od tega, če stranka zahteva samo delo ali potrebuje tudi material. Cena je višja, ko je vključen material, mavčne plošče, saj mora ponudnik samo dobaviti knauf. Za namestitev plošč brez dobave materiala boste odšteli od 8 do 15 €/m2, za polaganje plošč z dobavo materiala pa 19 - 30 €/m2.

Knauf plošče je treba tudi bandažirati - namestiti bandažirno mrežico na stik dveh plošč. Nato se nanese gips oziroma poteka proces kitanja. Kitanje lahko obsega dva nanosa, da bo stena ravna brez vdolbin in vidnih stikov. Vključeno je lahko tudi končno pleskanje stene. Cena za bandažiranje, kitanje in pleskanje stenskih plošč stane med 1,55 in 6 €/m2.

Kaj vpliva na ceno suhomontaže?

Na ceno suhomontaže vpliva debelina knauf plošč in elementi zvočne, toplotne in požarne izolacije. Pri predelnih stenah je odvisno ali je enojna ali dvojna.

Na ceno vpliva tudi dejstvo ali najamete ponudnika storitev le za namestitev knauf plošč ali pa tudi rušitev predelnih sten/stropa in če rabite še dobavo materiala, bandažiranje, kitanje ali pleskanje mavčnih sten/stropa.

Koliko stane namestitev predelnih sten?

Cena za predelne stene je odvisna od izbire enojnih ali dvojnih predelnih sten. Cena za namestitev predelne stene se giblje med 29 in 60 €/m2.

Najcenejše so enojne predelne stene. Te se začnejo pri debelini 7,5 cm in boste za njih odšteli okoli 29 €/m2. Z višjo debelino pridejo tudi višje cene vendar debelejši notranji predel omogoča namestitev kablov in svetilnih objektov. Za enojno predelno steno debeline 12,5cm boste odšteli 31 €/m2, za dvojno predelno steno iste debeline pa 41 €/m2.

Če rabite še predhodno rušitev predelnih sten boste za demontažo odšteli med 7 in 20 €/m2.

Koliko stanejo spuščeni stropi?

Cenik za spuščene strope se giblje med 20 in 29 €/m2.  Cena je odvisna od debeline knauf plošče. Najpogostejša izbira so plošče debeline 12,5cm, ki se začnejo pri ceni 20 €/m2. Za polaganje plošč v visokih objektih, kjer se strop znižuje do 100cm, je začetna cena 29 €/m2.

Spuščeni strop je dobra izbira za zmanjšanje višine stropa in izboljševanje toplotne in zvočne izolacije prostora. Knauf spuščeni stropi lahko skrijejo tudi različne vodovodne, električne, prezračevalne in svetilne (LED, vgradna svetila) naprave. Uporabljajo se tudi za ravnanje neravnih ali vlažnih stropov in za zakrivanje poškodb na steni.

Se cena razlikuje glede na sezono?

Cena za polaganje knauf/mavčnih plošč je nižja v zimski sezoni. Do tega pride, ker so v toplejših časih izvajalci storitev polaganja in namestitve stenskih oblog, zasedeni z drugimi projekti primernejšimi za letni čas (fasade, pleskanje, zunanja gradbena dela).

Največ del se opravi v času med januarjem in majem. Sama storitev polaganja knauf plošč, namestitve predelnih sten ali spuščenega stropa traja med enim in tremi tedni odvisno od velikosti vašega objekta.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — suhomontažna gradnja (knauf) — cene in ceniki

K.P. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Ruše)

2 m2 pozidati s siporektom delebline 12 cm, ometati in zgladiti

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Rače)

Pri zamenjavi vhodnih vrat, je potrebna obdelava notranjih zidov in elektro napeljave. Prav tako nanos jubolina na večih prostorov v hiši, kot tudi zaključena pleskarska dela v teh prostorih.

Z.K. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Hrastnik)

Položitev Stiropor plošč na strop

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

D.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lendava)

Pleskarska dela v hiši, ravne stene, glajenje, kitanje sten.

T.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Radomlje)

Potrebujem slikopleskarske usluge, potrebno je kitanje in brušenje sten po adaptaciji el. in vodovodne napeljave ter beljenje, rok za pričetek del cca 3 tedne lep dan Tadej

D.A. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Ljubljana)

Kitanje knaufa zanima me cena.

J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Rogaska Slatina)

Adaptacija hise, 250m2

J.C. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Pozdravljeni imam cc 150m2 kitanja in beljenja sten in cc 100 m2 samo beljenja v hiši osvezitev 3 prostorov bi bilo pa tudi v dnevni in kuhinji potrebnospustiti del stropa z knaufom

V.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / ŠEntilj V Slovenskih Goricah)

Pleškanje sten, zaščita pohišva...

J.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Peč Pri Polici, Grosuplje)

Pozdravljeni, za našo bodočo novogradnjo bi potrebovali slikopleskarska dela in poleg tega bi potrebovali tudi, da se na eno steno zalepi tapeta. Zadeva bi bila aktualna v drugi polovici marca ali v začetku aprila. Zanima me, kolikšna pride približna cena slikopleskarskih del in instalacija tapete za hišo. Več podatkov o sami hiši in idejna zasnova v prilogi. Hiša pa se nahaja na Peči pri Polici v občini Grosuplje. Hvala.

T.O. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Žiri)

Potrebovala bi popravilo(delno) in beljenje zidov celotnega stanovanja v starejsi dobro ohranjeni stavbi v centru mesta. Gre se za renovacijo stanovanja v vecstanovanski stavbi v 2 najvisjem nadstropju, zgoraj je samo se podstreha. Stanovanje je veliko 78,35m2 in ima 7 prostorov (2x soba, pisarna, dnevna soba z jedilnico, kuhinja, kopalnica, manjsi hodnik). Stanovanje je prazno in bo v celoti renovirano pred ponovno vselitvijo. Visina stropa je cca 2.75cm. Ponekod bi bilo potrebno pobrusiti in pokitati razpoke in odpadanje prejsnjega sloja barve. Stanovanje je prazno in bodo razen v pisarni, in dnevni sobi z jedilnico zamenjana tudi tla. Dva štoka z vrati bomo odstranili in bi bilo potem potrebno pokitati oziroma uporabiti knauf za dokoncanje oboka. To lahko storimo tudi sami, če tega nimate v ponudbi. Zanima me okvirna ponudba in pa kdaj bi najprej imeli cas za izvedbo?

V.C. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ptuj)

Pozdravljeni.

B.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Stična, Ivančna Gorica)

Željeni začetek dela, zadnji teden v juliju 2021. Kvadratura celotnega stanovanja je 56 m2. KOLIČINA POTREBNEGA DELA: - Kvadratura stropov in sten za izravnalno maso in beljenje: vsi stropi brez knaufa 32 m2 in vse stene 139 m2 (skupaj 171 m2) - Kvadratura stropov za knauf: 25 m2 - Obzidati pravilne odprtine za 7 vrat - Ometati povsod kjer bo poštemano za elektriko in vodo - Kvadratura sten v kopalnici za stenske omete za ploščice: 25 m2 - Manjša obzidava v kopalnici na eni steni (slika priložena) PODROBNEJŠI OPIS: - 7 vrat je za obzidati, potrebno je narediti pravilne odprtine za nova vrata (za vsa vrata so priložene slike) - V treh prostorih potrebujemo po celotnem stropu knauf, ker bomo dali vgradne lučke - V kopalnici je potrebno nekaj malega dozidati (slika je priložena) - V kopalnici je potrebno dati nove omete na vse 4 stene (pripravljeno mora biti za ploščice, ker bodo vse 4 stene v ploščicah - slika je priložena) - V vseh prostorih bo potrebno ometati povsod kjer bo poštemano za elektiko in vodovod (ker bo v celotnem stanovanju napeljana popolnoma nova elektrika, žal še niso razbijali vseh prostorov za kable, zato se ne vidi na slikah, potrebno je še za kuhinjo in kopalnico). Do 25.julija bi moralo biti pripravljeno za zidarska dela in beljenje. - V vseh prostorih razen kopalnici bo potrebno izravnati vse stene, saj je gradnja stara 40 let in ni izravnalne mase na stenah, zato so stene neravne. - Ko bo vse zaključeno, prebeliti celotno stanovanje

F.P. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Recica Ob Savinji)

Iščem slikopleskarske storitve v kompletu za dva apartmaja v gradnji, vsak apartma po 50 m2 bivalne površine, skupaj približno 400 m2 slikopleskarskih del. Ometi bodo strojni (mavčno apneni) in bodo izdelani do 1.8.2021. V avgustu 2021 sledi izdelava stropov iz knaufa (storitev tudi iščem), potem pa so na vrsti v sepetmbru slikopleskarska dela

L.B. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Gornji Grad, Prod 33)

Želim postaviti prizidek k hiši cca 8x 3x 2,4 m, skeletna gradnja, zaprta, OSB (?) fasada, 3 okna (?), dva prostora + vhod. Zunaj obložen (les ali/in ploščice). Ali delate to?

P.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Logatec)

Pozdravljeni, potrebujemo brušenje starega ometa (v hodniku), izdelava knauf stene 500*230 z odprtino za vrata, ter beljenje celotnega stanovanja

L.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Otošče, Podnanos)

Pleskanje sten in stropa, talni premaz

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kamnik)

Predeli steni niso dokončno pokitani in zbeljeni

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Beljenje 65m2 zidov, bela barva, do visine 180 cm pralni premaz helios domflos mat, barvanje 3 notranjih vrat. Potreben ogled. 2 m2 knauf predelne plosce

D.B. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Spodnja Selnica)

Energetska obnova gostilne PEC, izolacija sten, fasada, izolacija stropov nad mansardo in stropov v kleti

I.P. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Ljubljana)

Gre za komplet prenovo wc- ja, zajema tako vodoinštalaterska dela, menjava ploščic in polaganje novih, ter spustitev stropa in menjava zračnika, oziroma okna. Hvala za ponudbe. Dela naj bi se začela konec marca.

S.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Pozdrav - novogradnja, celje, lokrovec - pričetek gradnje februar 2021 LP

P.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Potreboval bi kitanje in beljenje sten v dnevni sobi in kuhinji cca 30 m2.

S.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Piran)

Zidov cca 900 m2. Stropov cca 350 m2. Podlaga: knauf

A.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

400 m2 2 x kitanje in beljenje na fini omet, 50m2 bandaziranje, kitanje knauf, izdelava cca 100m spalet okoli oken na notranji strani, 30m2 fasadno lepilo + mrezica. Prosim za ponudbo kjer je definirana cena po m2 na posamezno delo... Hvala Lp

T.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Stanovanje)

Stanovanje,Maribor,50m2 ,beljenje knauf zid.Prosim vas za okvirno ceno.

S.M. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Postojna)

Imam novogradnjo kjer potrebuje: - kitanje in brušenje 340m2 površin (gor so strojni ometi) - nanos 3 roke kita in brušenje 140m2 knauf površin. Poleg vsega tega potrebujem še izdelavo predelne stene v velikosti 18m2 (knauf stena), ter 3m2 spuščenega stropa.

L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Iščemo ponudnika, ki bo iz sončnega studia naredil 12 pisarn.

L.K. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Portorož)

Pozdravljeni želimo prenoviti dnevno sobo kot navedeno v nadaljevanju. Za strop (cca. 20 m2) bi se odločili med dvema variantama: - spuščeni strop, na sredini pa odprtina namenjena razsvetljavi - sanacija stropa (razpoka v stropu) z glajenjem površine in beljenjem Za stene pa sledeče: - 2 steni pleskanje (skupna površina 20 m2) - 2 steni posebna poslikava z dekorativno tehniko (preverili bi ponudbo)

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Velenje)

Na novozgrajeni hiši potrebujem izvajalca za izvedbo del: - brušenje sten 400 m2 - kitanje sten in stropov 600m2 - beljenje sten in stropov 600 m2 - polaganje mavčnih plošč v mansardi 110 m2 Višina stropov je 2,5 m. Za več informacij se lahko dogovorimo preko telefona, maila in na sami stavbi. Želim izvajalca, ki je natančen pri svojem delu.

K.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Novo Mesto)

Zdravo zanima me naslednje, sem iz Novega mesta, material mam svoj, za položit so gips plošče, 4m predelne stene, bandažiranje, kitanje 2x, brušenje, beljenje 2x z navadno belo barvo. Površina vseh ploskev 160m2

S.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pernica)

Poveršina hiše 155m Višina stropov 2.70m Kitanje, brušenje in barvanje na belo

J.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potreboval bi odstranitev starega pleskanja, ravnanje sten in pleskanje v stanovanju katerega kompletno obnavljamo. površina stanovanja je cca 110 m2. dodatno bi želeli spustiti cca 70m2 stropa s knauf ploščami. Za več informacij in ogled me prosim pokličite na mobitel ali me kontaktirajte na email. LP, Jan

I.Č. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Spoštovani! Prosim za ponudbo: - 50 m2 montaža knauf plošč na strop - 50 m2 kitanje stropa - 120 m2 pleskanje sten in stropa (belo, brez posebnosti) Lokacija stanovanja: Maribor Zanima me cena in najhitrejši možni rok izvedbe. Lepa hvala za vaš odziv na povpraševanje.

I.Č. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Spoštovani! Prosim za ponudbo: - 50 m2 montaža knauf plošč na strop - 50 m2 kitanje stropa - 120 m2 pleskanje sten in stropa (belo, brez posebnosti) Lokacija stanovanja: Maribor Zanima me cena in najhitrejši možni rok izvedbe. Lepa hvala za vaš odziv na povpraševanje.

V.P. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Parecag)

Ni posebnih zahtev

P.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Višnja Gora)

Pozdravljeni za pobelit in pokitat imam cca 130 m2 delno knauf delno zidane stene , strop je plata in ni kanuf. višina stropov je med 2,2 in 2,5 m2 , po možnosti bi me zanimalo tudi lepljenje vinila

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujemo pleskanje kuhinje/dnevne sobe (to je en prostor) cca. 60 m2 pleskalne površine. Stropi so visoki (cca 3m). V kopalnici pa bi želeli znižati strop s Knaufom in to tudi prebeliti. Kopalnica je dolga cca. 5 metrov in široka en meter. Strop bi znižali za kakšnih 30 cm.

D.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Črnomelj)

Okrog 160m² je sten katere treba prekitat, pobelit ,pobrusit.Rabim tudi nekoga da obleče steber v knauf da vstavimo vgradne lucke ( steber dol.3.37m in sirok 30cm)

A.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Borovnica)

Želim prebeliti stanovanje 3 sobe in kuhinjo z bioapneno barvo. Išćem izvajalca, ki je kvaliteten in cenovno ne predrag. Hvala za ponudbe. Ana

B.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Sevnica)

- Izdelava znižanega knauf stropa pod bet.ploščo površine 30m2 - izdelava knauf obrobe na stiku stene in stropa širine 50 cm dolžine 32 m - kitanje in beljenje sten in stropov 400 m2

Z.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pohorskega Bataljona 2, Oplotnica)

Prostor je velik 6x5m. Rada bi strop iz knaufa in pobarvane bi rada iela stene

L.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, zanimam se za beljenje stanovanja, in sicer v neto povrsini 73, povrsine za barvanje 200 m2. Spalnica dve steni oranzna barva, predsoba rumene barve, otroska soba nutela, dnevna soba in kuhinja nutella barva. Balkon zascitna zunanja bela barva.

Š.Ž. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Odstranitev lesenega stropa-izdelava knauf strop-potrebno izgladiti stene z izravnalno maso in beljenje sten na belo- ca 14 m2 in menjava stikal

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

1000m2 barvanja in kitanja

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Jesenice)

Zelim delati

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Jesenice)

Delamo natančeni in pošteno. Lp sadikaj

G.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, Potrebujemo beljenje dnevne sobe. Velikost sobe je cca50m2. Strop je potreben glajenja, kitanja. Ena stran sobe je v celotni dolžini v steklu. Nad steklenih delom je železne nosilna konstrukcija ki bi jo radi skrili (knauf). Lp Gregor

F.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vrhnika)

Notranja obdelava stanovanja

A.H. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Velenje)

Obdelava knauf plošč, 2x kitanje & pleskaje

M.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Pozdravljeni, popis del pripenjam v prilogi. V kolikor bi bila dela za vas zanimiva sem vam na voljo v primeru dodatnih vprašanj pri pripravi ponudbe. Lep pozdrav, Matej Hertiš

S.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lendava)

Pozdravljeni, V Lendavi na Glavni ulici 5 imam 3.sobno stanovanje,kjer bi potreboval kompletno beljenje in kitanje stanovanja v velikosti cca 70m2 prosim za kontakt,da se dogovorimo za ogled. 031712814 Dorotej dne 22.6.2018 sem na lokacijo od 14.00 ure dalje. v kolikor se lahko oglasite na ogled me ko taktirajte. Lep pozdrav Dorotej

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Poleg beljenja zelim stukature v dnevnem prostoru ( stukatur se ni nabavljenih, zelim se posvetovati s izvajalcem ), oblogo kamina podaljsati do stropa(knauf ). Barve se niso izbrane, posvet in barvno lestvico pricakujem od izvajalca.

Z.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Bled)

Dober dan. Potrebujem v mestu BLED opleskanje del stanovanja v velikosti 38 m2. Lokacija objekta se nahaja na Alpski cesti 7 v kletnih prostorih bloka,ki star skoraj 30 let.Zato mislim da bo na stenah sedaj že 2 nanos. Kitanje sten skoraj ne bo potrebno in mislim da bo slikopleskar to po ogledu sam ugotovil. V eni sobi pa bo potrebno narediti predelno steno z knauf konstrukcijo in ploščami knaufa.V to steno bo potrebno vgraditi tudi vrata.Zamenjati bo potrbno še 3 vrata v istem stanovanju in položiti nov parket na površini 25 m2. Zamenjati bo potrebno tudi 2 okna v kletnem stanovanju. S spoštovanjem Zvonko Prosen

D.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Zgornje Skofije 78C)

-klasicna novogradnja cca400m2 -prostori prazni -izdelava stropa mansarde cca100m2 -izolacija 28cm -alu folja

K.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Volčji Potok)

Lep pozdrav, iscem nekoga, ki bi mi iz surovega stanja sobe, naredil sobo za bivanje (spalnico). To pomeni, da potrebujem nekoga, ki bi npr. stene, strop oblekel v knauf ali jih ometal in pobarval, položil laminat, zamenjal okno,... Gre za sobo v stanovanju, ki se nahaja v hiši v Volčjem Potoku. Soba je velika cca 20m2 in trenutno zgolj zidana (iz oranžnih zidakov), strop pa je lesen in bi ga odstranila oz. prekrila s knaufom. Estrih je položen, potrebno je zgolj položiti finalno oblogo - laminat, električni razvodi so že v sobi. Lepo prosim za informacijo ali lahko navedena dela pri vas opravite, da vas kontaktiram in se dogovorimo za ogled prostora. Hvala!

N.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Laško)

Potrebujem storitev montaža knauf plošč v dveh sobah na stropu in izdelava skatle iz knaufa( škatla za vodovodno napeljavo) ter morebitna montaža knaufa z izolacijo na eni od sten. Po montaži bi želela še kitanje obeh sob in slikopleskarsko delo.

U.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Cerklje Na Gorenjskem)

2,5m visina stropov

A.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Črna Vas)

Potrebujemo beljenje in tudi barvanje v odtenkih. Suhomontažna dela so potrebna samo okoli nanovo vgrajenega strešnega okna. Trenutno je vse v beli barvi. Višina stropov je 250cm. Kvadrature za barvat cca 150m2. Kraj: Črna vas

B.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Zg.Duplek)

Potrebujem pleskanje z manjšimi popravljalnimi deli

J.Z. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Sevnica)

75 m sten in stropov

F.K. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Sevnica)

Iščem ponudnika za izgradnjo suhomontažne stene z izolacijo približno 22m2 . Prosim za ponudbo

M.F. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Drobtinci 9253 Apace)

Polaganje mavcnih plosc na obstojece stare (unicene) mavcne plosce 16 m2, nato kitanje in osnovna bela barva.

B.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Potrebovala bi beljenje kuhinje, dnevne sobe in predsobe in radiatorje in vrat.

B.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Iščem slikolpeskarja, ki bi prebelil površino 30m2, in polaganje gips plošč 10m2.

A.F. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Beljenje sten in stropov (cca 400m2) v novi hiši. V dnevni sobi tudi na stropu venec iz knaufa in še nekaj cevi je potrebno skriti v knauf. Kakšno stvar bo potrebno tudi pokitat...

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Prenavljali bomo stanovanje od 68 m2 rabili bomo beljenje , glajenje in kitanje sten ter knauf dela. Zbiramo ponudbe.

R.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

None

P.M. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf))

Montaza knauf stropa, sirine 2,7 m in dolzine 5, 3 m. V ponudbi naj bo tudi kitanje stropa.

P.M. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf))

Montaza stropa - knaufa 2,7 x 5,3 m. V ponudbi naj bo tudi kitanje stropa.

Anonimen išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf))

Zanima me okvirna ponudba za knaufanje sten (25 m2 ) in stropa (38 m2) skupno torej 63 m2. Lokacija Ivančna Gorica.

H.K. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf))

Zanima me cena kompletne postavitve ( 10m2 ) KNAUF predelne stene - brez izolacije, z dvojnimi knauf ploščami in na koncu v beli barvi. Stena ne sega do stropa in ni fiksirana v strop - amak je samo samostoječa okrasna pregradna stena v večjem prostoru ( Na tleh je položena keramika ) višina 2,00m dolžina 5,00 m širina je lahko max 20 cm

L.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Pozdravljeni, potrebovala bi popravilo bivšega podboja s knaufom in beljenje celotnega stanovanja (cca 35m2 tlorisa). ena stena v kuhinji bo oranžna in ena v spalnici bež, ostalo bela barva. Najlepša hvala, Lea

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

CCA 70 m2 površina stanovanja, visoki stropi, del hodnika potrebno zravnati stene, ker so zdaj do polovice grobe, barve na vodni osnovi zelo svetlo rjava, po hodniku pralna, stropi beli!!!

B.U. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Želeli bi knauf stropa kuhinje, cca 15 m2. Nato pa se pleskanje tega stropa. Adaptacija stropa je potrebna, ker se je del stropa včeraj, 1.8. 2015, porušil. Gre za lesen strop v starejši hiši s katetega je odpadel del ometa.

B.U. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

600- 700 evrov

I.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

V podjetju Paloma d.d. iz Sladkega Vrha iščemo najugodnejšega izvajalca za izvedbo slikopleskarskih del s katerim bi podpisali pogodbo za izvajanje slikopleskarskih del - dolgoročno. V priponki je tudi okvirni seznam del, ki se v večini izvajajo v podjetju. Vabim vas, da v kolikor ste zainteresirani podate svoj cenik. V kolikor boste ugoden ponudnik vas bomo kontaktirali za pripravo pogodbe za izvajanje storitev. Informacije: Ivan Poš GSM: 041 325 437 lep pozdrav

J.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Odločam se za nakup hiše in me zanima okvirna cena obnove:barvanje fasade 200m2 barvanje napušča 70m2 knauf poredelne stene z izolacijo(podstrešje)120m2 glajenje sten 300m2 Beljenje sten 400m2(navaden jupol) objekt je v Ljubljani- Trnovo

J. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf))

Polaganje knauf stropa z strešno izolacijo,kitanje siporeks sten (lepilo,mrežica glajenje) , kitanje betonskega stropa .

Ž.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Ureditev stropov..to je 50 m2...in morda še ureditev vseh sten v stanovanju..možna variant s sistemom Knauf

M.O. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Pleskanje cca 90m2 talne površine, cca 6-10 m2 kitanja in izravnave, 8 m položenega knaufa preko lesenega opaža na zidu in predelava 8 podbojev, nekaj prebarvati, nekaj odstraniti in narediti gladek zidni prehod. Okvirna cena z in brez materiala. Hvala. Lp, Mojca

S.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Fasada deb. 16cm 250m2 suhomotaza v masardi 110m2 deb. izilacije 16+5cm strop 20m2 samo spuscen gips brez izolacije.

L.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Cca 150 m2

J.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Kupujemo hišo:potrebna dela-odstranjevanje tapet 40m2 kitanje sten 40m2 barvanje sten 100m2 barvanje fasade 150m2 barvanje napušča 40m2 Objekt Ljubljana trnovo

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Suhomontažna gradnja (knauf) — po mestih