Barva otroške sobe? Vrhunski primeri za dobre ideje!

ocena bralcev
0 od 0

Če pričakujete novega člana družine, potem gotovo med drugim razmišljate tudi o (pre)ureditvi otroške sobe. In barva otroške sobe je najočitnejši aspekt! No, tudi če ne, vsake toliko je otroško sobo potrebno prenoviti, mar ne? Lahko bi pobarvali stene, kupili nekaj stenskih nalepk, dokupili pohištvo, morda se boste pleskanja ali risanja lotili kar sami?


PRIPRAVLJENI NAJETI PLESKARJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE PREVERJENIH SLIKOPLESKARJEV

 

Pridobite ponudbe preverjenih pleskarjev

 

5 nasvetov, ko razmišljate o preureditvi otroške sobe:

1) Ne hitite. Čeprav bi radi otroško sobo preuredili že včeraj, bo bolje, da se najprej posvetujete s partnerjem in preverite nekaj idej, predno se zakadite.

2) Najemite pomoč. Čeprav je fino vse postoriti sam, se navadno ustavi pri pleskanju sten. Profesionalni slikopleskarji so cenejši, kot bi si mislili.

3) Posvetujete se s prijatelji. To je podobno, kot bi najeli pomoč. Gotovo poznate vsaj koga, ki ima občutek za barve, estetiko itd? Vprašajte ga za mnenje.

4) Uporabite barve. Ne glede na to, kakšen tip človeka ste, torej koliko barv je za vas preveč in koliko premalo, otroci ljubijo barve. Ko preurejate otroško sobo, torej razmišljajte barvno. Barva otroške sobe je najpomembnejša.

5) Posvetujte se s partnerjem. Glejte točko 1. in 2. Kar je všeč vam, morda ne bo všeč vašemu otroku ali partnerju? To je odločitev, ki mora biti sprejeta vzajemno.

 

Preverite tudi: CENA PLESKANJA STANOVANJA ALI HIŠE: KOLIKO STANE SLIKOPLESKAR?

 Barva otroške sobe VPLIVA, ne?

Kakorkoli, spodaj poiščite inspiracijo, da bo prenovljena otroška soba vašega malčka najlepša na svetu. Poglejte, kako barva otroške sobe vpliva na prijetnost sobe.

> Preverite tudi: PLESEN IN VLAGA V STANOVANJU: CENA ZA TRAJNO ODSTRANJEVANJE PLESNI

Ste izbrali svojo najljubšo kombinacijo za barvo  otroško sobo vašega malčka in vas zanima kako to izvesti ter koliko vas bo stalo?

Pošljite brezplačno povpraševanje preverjenim slikopleskarjem na Omisli.si/slikopleskarja, ki vam z veseljem pripravijo ponudbe.

 


PRIPRAVLJENI NAJETI PLESKARJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE PREVERJENIH SLIKOPLESKARJEV

 

Pridobite ponudbe preverjenih pleskarjev
ocena bralcev
0 od 0

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja