Kje lahko ukradete najboljše ideje za prenovo kopalnice – brezplačno?

ocena bralcev
5 od 1

5 skrivnostnih kotičkov spleta, kjer najdete najboljše ideje za prenovo kopalnice.

Vse se začne z iskanjem “Prenova kopalnice – ideje in slike”:

Fino je, da znamo vsaj nekaj iz vsakega področja, pravijo. Težava navadno nastopi, ko pride do dizajna, oblikovanja ali česarkoli, kar se je težje priučiti. Posluh imaš ali ga pač nimaš. Podobno je z občutkom za estetiko. Po drugi strani pa prav vsak od nas zna oceniti, kaj mu je lepo – le da sami težje pridemo do take ideje, ki bi nam zares bila OK. In ne razumite me napak, s tem ni prav nič narobe. Pomembno pa je, da se tega zavedamo, kadar se spuščamo v dolgotrajnejše podvige, kot je denimo prenova kopalnice – ideje, ki so slabo zastavljene boste morali trpeti še precej časa.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih ponudnikov za prenovo kopalnice.

[contact-form-7 id=”17319″ title=”naroči se na eRevijo”]

Prenova kopalnice – ideje & slike:

Kam torej po ideje za prenovo kopalnice, če notranja oprema in dizajn nista na vrhu seznama vaših najboljših sposobnosti? Na splet seveda. Spodaj smo vam pripravili nekaj scenarijev in povezav, kamer se lahko obrnete po nasvet, idejo, slike, itd.

1) Kakšno razporeditev želite v kopalnici? – Uporabite Houzz.com

Iščete ideje za radikalno prenovo kopalnice ali pa jo opremljate prvič in ne sprejemate kompromisov? Na www.houzz.com naklikajte nekaj kriterijev, ki opredeljujejo koliko denarja želite zapraviti in podrobne specifikacije glede stila (moderen, starinski), tipa kopalniške opreme, itd. in se čudite neverjetnim slikovnim idejam.

houzz dizajn kopalnice - prenova kopalnice - ideje - slike

 

> Preverite tudi: PLESEN IN VLAGA V STANOVANJU: CENA ZA TRAJNO ODSTRANJEVANJE PLESNI2) Kakšen dizajn ploščic izbrati? – Uporabite Pinterest.com

Čeprav lahko že googlanje po terminih, kot so »bathtoom tiles desig«, prinese zgledne ideje, se po vizualne nasvete obrnite tja, kjer uporabniki brezplačno delijo odlične ideje – na Pinterest. Vnesite nekaj ključnih besed in presenečeni boste nad odličnimi primeri kopalnic, kot so si jih uredili uporabniki po vsem svetu – in to z veseljem delijo z vami.

keramične ploščice dizajn - prenova kopalnice - ideje - slike

 

3) Iščete ideje za male ali velike kopalnice? – Uporabite Thisoldhouse.com

Na Thisoldhouse.com boste hitro našli nekaj idej za celostne postavitve kopalnic ali pa za idejo, kako naj izgleda posamezen kos kopalniške opreme. Tukaj sicer ne gre za slike, ki bi jih neposredno generirali uporabniki temveč za spletni medij, a so ideje vseeno dovolj sveže, da si zaslužijo vašo pozornost.

this old house - ideje za kopalnice prenova ploščice omisli si

 

4) Radi prebirate sezname najboljših idej za dane kopalniške situacije? – Uporabite Bhg.com

Tukaj ni kaj dosti dodati. Na www.bhg.com najdete urejene članke tipa »21 nasvetov za male kopalnice« – in to dosti njih.

bhg - preureditev kopalnice - prenova kopalnice - ideje - slike

 

5) Iščete izvajalca za prenovo kopalnice? – Uporabite Omisli.si

Ne glede na to ali boste kopalnico preurejali sami ali pa boste najdene ideje predstavili vašemu keramičarju in slikopleskarju, veliko sreče in užitkov ob prenovi kopalnice!

 
ocena bralcev
5 od 1

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja