fb

Cene za beljenje stanovanja, pleskanje sten 🖌

1-3 €/m2

Cena za beljenje stanovanja / peskanje cen. En nanos bo stal najmanj 0,80-1,50 €/m2, dva nanosa pa malo več (1,5-2,5 €/m2). Odvisno je tudi, če beljenje poteka z disperzijsko barvo, ki je cenejša, ali pralno barvo, ki se uporablja v kopalnicah in kuhinjah.

Cene za kategorijo „beljenje stanovanja, pleskanje sten“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji beljenje stanovanja, pleskanje sten, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Beljenje stanovanja, pleskanje sten: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za beljenje stanovanja, pleskanje sten in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Kakšna je cena beljenja stanovanja (barvanje in pleskanje sten)?

Povprečna cena beljenja stanovanja, barvanja in pleskanja sten se giblje med 1 – 3 €/m2.

Cene se razlikujejo glede na storitev, ki jo iščete. Odvisno je, ali želite le beljenje stanovanja ali bi radi vključili tudi kakšne dekorativne poslikave, ipd.

V ceno sta običajno vključena material in delo, nekateri ponudniki pa zraven štejejo tudi zaščito tal in pohištva. V primeru, da to še ni všteto v ceno, lahko pričakujete dodatek v višini 0,5 €/m2.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vplivajo: vrsta storitev, izbrani materiali, vrsta in število nanosov barve. Odvisno je tudi od kvalitete opravljenega dela ter vaše lokacije (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Ceno lahko zvišajo tudi nekoliko manj ugodni pogoji za delo (npr. oblika prostora, oddaljenost, ipd.) in uporaba več barv ali slikanje posebnih dekorativnih poudarkov (npr. obrobe oken oz. vrat).

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, saj je potrebnih več nanosov barve, morda zato, ker ste izbrali kvalitetnejšo barvo, ipd.

Če vam strokovnjak svetuje bolj kvalitetno barvo ali več nanosov, se ga običajno splača poslušati.

Ali se splača najeti profesionalca?

Če želite dobiti najboljšo storitev glede na vložena sredstva, se splača najeti profesionalca. Za denar, ki ga boste namenili strokovnjaku, sami najverjetneje ne boste dobili niti vsega potrebnega materiala. Prav tako gre za delo, pri katerem se zlahka umažete ali uničite pohištvo, oboke vrat, ipd. Če se vseeno odločite, da se boste stvari lotili v lastni režiji, se je potrebno zavedati tudi, da običajno slikopleskarji za seboj v večini tudi očistijo, kar pomeni, da boste morali tudi za to poskrbeti sami.

Glede na delo in znanje, ki ga slikopleskarstvo zahteva, se vam bo najem strokovnjaka splačal.

Ali se cena razlikuje glede na sezono?

Cene so primerljive celotno leto, vendar je najboljši čas za pleskanje poleti. Zaradi višjih temperatur se barva hitreje posuši, pohištvo lahko umaknemo tudi izven hiše, kamor se lahko umaknemo tudi sami, da nismo preveč izpostavljeni vonju barve in ostalim sredstvom.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je za beljenje celotnega stanovanja?

Okvirna cena beljenja stanovanja znaša od 1,50 do 8,50 Є/m2 brez DDV. Cene veljajo za nanos barve na fino ometano glajeno površino, oziroma zidarsko beljeno površino.

Beljenje sten in stropa se v večini primerov izvede v dveh nanosih barve. Pri manj umazanih površinah in kvalitetni, dobro pokrivni barvi, boste morda prišli skozi s pleskanjem v enem sloju barve. Kakšna bo cena beljenja stanovanja na kvadratni meter je odvisno od vrste pleskarske barve, ki jo boste izbrali.

Najcenejše je pleskanje z apneno ali notranjo nepralno disperzijsko belo barvo, za intenzivne barvne odtenke je cena še enkrat višja. Cena beljenja stanovanja s pralno disperzijsko barvo je višja za približno 2 Є/m2. Pleskanje z barvo na akrilni osnovi za 3 krat, pleskanje sten z lateks barvo pa za 4 krat.

Kaj pa okna in vrata - kakšna je cena?

Cena beljenja stanovanja ni majhen strošek. Vendar kompletna prenova vašega stanovanja zahteva tudi investicijo v barvanje notranjih vrat, oken in okvirjev.

Z oken, vrat in okvirjev je najprej potrebno natančno odstraniti staro barvo. Brušenje barve s površine je lahko strojno ali ročno. Slikopleskar s kitom zapolni luknje, praske in ostale poškodbe. Okna in vrata pripravi za temeljno barvanje, kar terja ponovno brušenje zglajene podlage in odstranjevanje prahu s površine. Sledi nanos temeljne barve, temu pa zaključni sloj barve ali laka.

Okvirna cena za kitanje, brušenje, nanos temeljnega in zaključnega sloja barve je 30-45 Є/m2. Cene so odvisne od zahtevnosti dela in izbire barve, razlikujejo pa se tudi glede na cenik posameznega slikopleskarja. Za golo barvanje v 2 slojih boste odšteli med 10-20 Є/m2. Zaradi barvanja oken in vrat bo končna cena beljenja stanovanja nekoliko višja, vendar boste s tem dosegli osupljiv učinek popolne preobrazbe vašega doma.

Od česa je odvisna cena?

Cena za pleskanje sten je odvisna predvsem od izbora pleskarske barve, s katero nameravate prebarvati vaše stene. Za enobarvno brizganje ali pleskanje sten in stropov z belo apneno barvo boste odšteli okoli 2,50-3,80 Є/m2, za dvobarvno pa približno 4,80 Є/m2. Okvirna cena beljenja stanovanja z nepralno notranjo disperzijsko ali pol disperzijsko barvo v dveh nanosih je okoli 2,20-3,50 Є/m2.

Cene za pleskanje sten z barvo na akrilni osnovi se gibljejo okoli 5,00-6,50 Є, barvanje z lateks barvo vas stane približno 5,50-8,50 Є/m2. Cena beljenja stanovanja s pralno notranjo disperzijsko barvo se giblje okoli 5,50 Є/m2, pleskanje sten v intenzivnih tonih pa okoli 6,50 Є/m2.

Kolikšna je cena, ko belimo strop?

Cena za beljenje stropa se bistveno ne razlikuje od cene pleskanja sten, ker se cena beljenja stanovanja oblikuje po skupni kvadraturi površin. Razlika je edino v tem, da je barvanje stropa nekoliko težavnejše kot pleskanje sten. Nekateri stropi so namreč zaradi višine težje dostopni in z lestvijo nedosegljivi. Slikopleskar v tem primeru postavi delovni oder, ki vam ga bo dodatno zaračunal.

Nekatere stranke še vedno prisegajo na apneni belež, ker dopušča, da površina »diha«. Cena za beljenje stropa z apnenim beležem je okoli 2,50 Є/m2, z belo pol disperzijsko barvo 2,20 Є/m2. Cena beljenja stanovanja s pol disperzijsko barvo v barvnem odtenku je okoli 3,50 Є, kar velja tudi za površine na stropu.

Koliko znese cena za pleskanje sten, porumenelih od nikotina?

Za pleskanje sten, ki so porumenele od nikotina, večinoma ne zadošča zgolj nanos disperzijske pleskarske barve. Pogosto nikotinski madeži spet pridejo na površino skozi barvni nanos. Za rešitev tega problema predlagamo, da stene in strop predhodno očistite z mešanico vode, alkoholnega kisa in sode bikarbone v razmerju 4:2:1. Vonj po cigaretnem dimu boste odstranili s sredstvom za amonijak in glikol. Nato stene premažete z antinikotinsko barvo. Cena beljenja stanovanja bo sicer zaradi tega nekoliko višja, a le tako se boste izognili lisam.

Antinikotinska barva je lahko na vodni osnovi ali na bazi topil. Barva na vodni osnovi nima vonja po topilih, a ima slabost da nikotina ne blokira trajno. Ko pleskanje ponovimo, je pred nanosom barve potrebno uporabiti isto antinikotinsko barvo na vodni osnovi. Če za pleskanje stene uporabite dva nanosa antinikotinske barve na topilih, boste trajno blokirali nikotinske madeže. Za pleskanje sten kasneje lahko uporabite le disperzijsko barvo brez bojazni, da bo stena lisasta.

Antinikotinska barva pokriva le porumenelih sten od kajenja, ampak tudi madeže od zamakanja, maščobe in saj. Barva Omogoča, da boste v bodoče imeli stene in strope enakomerne barve. Zaradi nanosa antinikotinske barve se bo cena beljenja stanovanja dvignila za približno 4,50 Є/m2 za en nanos.

Kakšna je cena beljenja stanovanja?

Cena beljenja stanovanja se začne pri 1 €/m2. Vse cene so podane v evrih na kvadratni meter - večja površina, oziroma več sten potrebnih beljenja, pomeni dražjo storitev.

Cene za beljenje se gibljejo med 1 in 3 €/m2. Cena je odvisna od števila nanosov plasti beljenja in katero vrsto barve uporabljajo slikopleskarji. En nanos bo stal najmanj 0,80-1,50 €/m2, dva nanosa pa malo več (1,5-2,5 €/m2). Odvisno je tudi, če beljenje poteka z disperzijsko barvo, ki je cenejša, ali pralno barvo, ki se uporablja v kopalnicah in kuhinjah.

Koliko stane pleskanje enosobnega stanovanja?

Fiksna cena za pleskanje sten enosobnega stanovanja je odvisna od ponudnika slikopleskarstva. Najpogosteje so cene izražene v evrih na kvadratni meter (€/m2) tako, da je cena odvisna od velikosti vašega stanovanja.

Povprečna cena za barvanje sten v beli ali kakšni drugi barvi se giblje med 1 in 8 €/m2. Če je površina sten vašega stanovanja približno 51 m2 in zahtevate dva nanosa barve bo okvirna cena okoli 120€. Cena je odvisna glede na ton barve, površino barve, pripravo sten, stropov, itd.

Kakšen je cenik pleskanja sten?

Cenik pleskanja sten stane od 1 do 8 €/m2 odvisno od ponudnika storitev dela in vrste barv. Barve so lahko bele, pralne (za kuhinje in kopalnice), sive, pastelne, intenzivne in temne. Po takem vrstnem redu se tudi viša cena storitev pleskanja sten.

Bele barve so med najcenejšimi. Za barvanje v sivih odtenkih boste lahko odšteli med 2 in 5 €/m2 odvisno od števila nanosov. Barvanje v pastelni barvi se giblje med 2,40 in 6 €/m2, medtem ko pleskanje v intenzivni barvi stane med 2,5 - 6,50 €/m2.

Koliko stane barvanje v pastelni barvi?

Za pleskanje sten v pastelni barvi boste odšteli med 2,40 in 6 €/m2.  Pri pleskanju s pastelnimi barvami se mešata intenzivna in bela barva. Intenzivne barve spadajo v dražji rang odtenkov barv zato je cena temu primerna.

Od česa je odvisna variacija v ceni pleskanja?

Na ceno pleskanja najbolj vpliva število nanosov barve in izbrani ton / odtenek barve. Barve so lahko bele (beljenje sten), v odtenkih sive, pralne barve, pastelne barve, intenzivne barve in temni toni. Po takem vrstnem redu se tudi viša cena storitev pleskanja sten. Barve so glede na površino lahko gladke ali grobe. Grobe površine se doplačajo od 0,50 do 0,80 €/m2.

V ceno je lahko vključena tudi predhodna zaščita prostora, odstranjevanje stare barve ter priprava površine za beljenje ali pleskanje. To zajema strojno brušenje ali kitanje, glajenje sten in stropov.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — beljenje stanovanja, pleskanje sten — cene in ceniki

N.O. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni! Poterbujem beljenje ene sobe s skupno površino sten 40 m2. Soba bo namenjena snemanju, zato bi storitev potrebovala čim prej. Hvala in lep pozdrav! Nina orel

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Barvanje ograje na balkonu. Je malo že rja , ampak nič hujšega. Gre za bs3 Ljubljana Rabila bi tudi, da mi strop v kopalnici pobarva.

A.N. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Pleskanje sten in stropa v kuhinji

L.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pragersko)

Zanimam se za odstranjevanje plesni in potem tudi pleskanje, in sicer v dveh prostorih, spalnica in kopalnica

L.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pragersko)

Pozdravljeni, zanimam se za odstranjevanje zidne plesni in pleska ne. Stanovanje ima 43 kvadratov in je mansardno. Plesen in pleskanje potrebujem v kopalnici in spalnici.

D.Ž. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Tabor)

Potrebujem kitanje in barvanje celotne hiše po osnovnem bandaziranju knaufa.

G.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Zgornja Javorscica Pri Moravcah)

Potrebujem zanesljivega in natancnega pleskarja.

A.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podgrad)

Zanima me cena beljanja 40kvadrarnih metrov velikega stanovanja. 3 prostori (kopalnica, dnevni prostor, spalnica). Stene so delno umazane od dima iz peči. Stropi so nizki (2,5m), bela barva, kopalnica pralna barva. Zanima me tudi kdaj bi imeli prosti termin za izvedbo del. Hvala in Lp. Andrejka

B.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Sežana)

Potrebujem pleskarja za visoke stene.

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Beljenje cca. 200 m2. Kitanje cca. 80 m2 ostalo samo beljenje. Montaža vogalnikov 30 tm. Beljenje samo z belo barvo.

S.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana Sentvid)

Prostor 25m2 stene in stropi, par lukenj potrebno zapreti, jupol gold. Prostor ni ena soba umes sta dve predelni steni. Zanima me cena. Hvala

N.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Stanovanje)

Zanima me kakšna je postavka za kitanje, in sanacijo stropa 40m2 stanovanja in nekaj malega za pokitat. Z osnovno belo jupol barvo. Je to urna postavka ali po kvadrstnem metru? Prosim za čimprejšnji odgovor. Lp N

D.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Beljenje sten in stropov

S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubecna)

Beljenje normalne višine stropov ni posebnih zahtev

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Rače)

Pri zamenjavi vhodnih vrat, je potrebna obdelava notranjih zidov in elektro napeljave. Prav tako nanos jubolina na večih prostorov v hiši, kot tudi zaključena pleskarska dela v teh prostorih.

M.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Žirovnica)

Potrebujeva kitanje + beljenje sten v skupni izmeri 210m2.

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Medvode)

Vca 150m2 sten, veliko kotov. Pohistvo je ze pospravljeno.

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Medvode)

Beljenje stanovanja. Vec manjsih prostorov, precej robov, v 1 prostoru je tudi strop. Bela barva.

A.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Bevke - Log Pri Brezovici)

Brušenje in barvanje sten - hiša ima cca 420 m2

N.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujemo pleskanje sten in stropov v enosobnem stanovanju v Dravljah. Okvirna površina je 90m2. Stene in strop potrebujejo samo beljenje (so že sedaj v dobrem stanju). Potrebovali bi tudi zaščito tal. Hvala vnaprej Nika

F.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Petrovče)

Potrebovali bi glajenje, kitanje in pleskanje sten (bela barva) v eni večji sobi v hiši - ca. 46 - 50 m2 površine (višina stropa 2,5 m)

M.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Cerina)

Potrebujemo obdelavo sten. Za vec info.poklicite. Hvala

M.Ž. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Domžale)

Potrebujem beljenje celega stanovanja. Večina v beli barvi (dve barvni steni). Potrebno zakitati nekaj manjših luknjic v zidu (4-5) Višina stropa je 260 cm. Velikost stanovanja je 64 m2

K.F. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Raće)

Na novo narejen knauf, skitano in zbruseno, 1 soba cirka 20m2, tu pa tam je treba kje kaj malega zakitat in zbelit stene in strop.

M.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, v stanovanju se mi-predvsem pozimi-nabira plesen na notranjih stenah zunanjih zidov. Lega stanovanja je zelo neprimerna saj gre za nizko pritlicje in tudi stavba ni dobro izolirana. Stanovanje je renovirano, sedaj 5 let a tezave s plesnijo se ponavljajo. Vem, da bo potrebna vecja sanacija a za enkrat bi bilo veliko ze, da se odstrani. Hkrati pa bi tudi pobelila celotno stanovanje v izmeri cca 50m2.

I.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Iščemo nekoga, ki bi nam lahko saniral plesen v kopalnici (vse stene in stropi), tudi beljenje po tem.

I.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Sanacija plesni v kopalnici.

V.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vitanje)

Pleskarja za beljenje

Ž.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pobeliti potrebno vse stene v 2-sobnen stanovanju (velikost stanovanja cca 65 m2). Bela barva.

N.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Podzravljeni, prosim za ponudbo: notranje pleskanje garsonjere s kopalnico, bela barva, površina pribl. 35 m2 (strop - višina do 3,3 m), barvno pleskanje sten - pastelni odtenki (površina pribl. 90 m2). Potrebujem tudi zaščito tal in pohištva. Enoslojni premaz v obeh primerih. Izvedba del: med 26. in 30. 9. 2022

A.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Žirovnica)

Zaradi vlage je potrebno je sanirati, izolirati in prepleskati zunanjo steno stanovanja znotraj pred nadaljnjimi deli.

M.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujem natančnega (!) pleskarja, ki ima čas da v mesecu in pol dokonča sledeče: - Pokita in prebeliti z belo barvo hodnik in kuhinjo. Hodnik je popolnoma prazen, kuhinja ostane notri. Potrebno je zaščititi tla. - Prebarvati 6 kovinjskih podbojev, podboji so že zbrušeni, - 5 parov radiatorskih cevi, - Zbrusiti in prebarvati velika lesena vrata s steklom v skupnem hodniku. Razumem, da oceno stroškov ni mogoče dati brez ogleda! Ogled možen kadarkoli.

N.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

100m2. Bela barva. Najprej je potrebno pobrusiti staro barvo, ker sem stene sam barval in ne izgleda lepo, je preveč groba površina. Najbrž bi moral barvo pred tem zmešasti z vodo. Zatem je potrebno še prepleskati stene stanovanja.

D.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lesce)

Smo v kletnem stanovanju in je precej vlage ker ga ne moremo dovolj zračiti. Nabira se plesen

L.F. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / 3320 Velenje)

Beljenje sten in stropov ter delno kitanje - lokacija Velejne. Želim torej pleskarja iz Velenja.

O.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Semič)

POTREBUJEM PREDRAČUN PLESKANJA STENSKIH IN STROPNIH POVRŠIN V IZMERI 1184 M2. ZIDOVI CCA 909 M2 STROPI CCA 275 M2 PLUS KITANJE PO M2 HVALA LP

G.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor Center)

Iščem strokovnjaka za osvežitev sten in stropov. Slikanje v beli barvi. Skupna površina je cca 275 m2. Prosim za ponudbo in okviren rok izvedbe. Stanovanje se nahaja v centru Maribora in je možen ogled v ponedeljek. Prosim kontaktirajte me preko omisli.si

S.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana- Bežigrad)

Stanovanje se nahaja v pritličju stanovanjske hiše v Ljubljani. Na stenah so položene tapete, stropovi so leseni. Tapete so bile kvalitetne, nikjer ne odstopa in so bile položene 1980. Želel bi po možnosti zamenjavo tapet za bele ker pleskanje preko obstoječih verjetno i najbolj smotrno.Želel bi tudi posvetliti stropove, ki so leseni, bolj temne naravne barve lesa.

D.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Škofljica)

Beljenje, osvežitev

J.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Slovenj Gradec)

Pozdravljeni, iščem izvajalca, ki bi pokital in pobelil stene ter strop. Stop je knauf sistem ter je že bandažiran in 1x kitan. vsega skupaj je cca 250 m2, od tega 120 m2 stropa. Prosim za približno ceno in možnim datumom izdelave. Zelo pomembna je natančnost izvedbe.

G.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Površina zidov v vseljeni hiši je 580m2. Potrebna je zaščita tal in predmetov. Barva se večinoma z belo barvo, 90 kvadratov pa z modro.

Š.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Visoko)

Beljenje sten v slaščičarski delavnici

A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Beljenje stanovanja . 2 sobno stanovanje, 55m2

M.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lenart)

Zaradi selitve potrebujemo kitanje/glajenje in beljenje sten v Lenartu v Slovenskih goricah v stanovanju v bloku v izmeri 64m2. Večjih poškodb na stenah ni, je pa potrebno zakitati in zgladiti nekaj manjših predelov na stenah in stropu ter na koncu prebeliti stene. Storitev slikopleskarstvo bi potrebovali čimprej, saj smo stanovanje v Lenartu že izpraznili in se preselili na novo lokacijo.

A.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujem ureditev sten. Stene so bile pleskane, brez da bi se najprej dala kakšna masa za gladitev sten. Stanovanje meri 50m2. Potrebujem kopanje, brusenje,morda tudi zaščitev stenskih kotov, barvanje.... lp aleksandra

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Sežana)

Pozdravljeni, zanima me informativna cena beljenja trisobnega stanovanja (72m2 tlorisne površine) z belo barvo, 1x. Na nekaterih delih pod /nad okni je potrebno pokitati zid (le ob robu oken). Hvala.

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

B.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lenart V Slovenskih Goricah)

Potrebujem material, imam 19m2, zgornji strop beli in stene zelene

A.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, Prosim vas za ponudbo za beljenje sten in stropa ter barvanje betonskih tal v garaži. Del betonskega stropa v prednjem delu garaže se lušči in kruši kar bi bilo treba prav tako urediti oziroma sanirati. Mere garaže: 4,8m x 2,6m x 2m (DxŠxV). Fotografije garaže v prilogi. Garaža se nahaja ob Topniški ulici v Ljubljani. Prosim vas za ponudbo in navedbo prvega možnega datuma za izvedbo del. V primeru morebitnih vprašanj me pokličite na telefon. Hvala v naprej.

D.E. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Novogradnja. Ometi so narejeni.

M.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za beljenje stanovanja, glajenje in kitanje sten ter brušenje in lakiranje parketa.

D.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kamnik)

Potrebujem, ravnanje sten in beljenje za 70m2 veliko stanovanje.

T.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Menges)

Kitenje in beljenje sten

T.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Menges)

Kitanje in beljenje stanovanja

S.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Stanovanje je površine 44 kvadratov in je v fazi popolne adaptacije. Potrebno je zakitati, izravnati, pobrusiti in prebeliti celotno stanovanje

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

POTREBOVALI BI PREBELJENE POSLOVNE PROSTORE NAJKASNEJE DO 15.7.2022. BI ŠLO?

P.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Koper)

Pozdravljeni, V Šalari 1995 adaptirano stanovanje višina sten h=2,35m dozidane 3 sobe in hodnik h=2,55m , skupen tloris p=72,5m2, Skupna površina sten in stropov za beljenje p=294m2.(72+222). Potrebno kitanje lukenj, sanacija plesni v kopalnici in stenah zunanjih zidov (ni bilo pleskano 10-15 let). Plačilo takoj.

M.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor Trubarjeva Ul.)

Na hodniku sem vgradil garderobno omaro pa je treba kitati in prebeliti. nekaj popravil beleža je potrebnih tudi v sobi in dnevnem prostoru.

S.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Pleskarska dela novogradnje

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za beljenje kuhinje, cca. 12-14 kvadratov. Trenutno je svetlo modre barve, 1 stena pa je premazana z mornarsko modro in se okrog radiatorjev že lušči. Ali bi bilo možno dobit pleskarja že ta vikend? Mogoče mal utopična želja, pa vendar... :-) Lp, Majda

Š.Ž. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Novo Mesto)

Cca 150 m3 površine, notranje beljenje, navadna bela barva.

S.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Grosuplje)

Skupaj stropi in stene cca. 550 m2. Stropovi so knaufani. Stene ometane. Gre za novogradnjo v Grosupljem.

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vipava)

Stanovanje 56 kvadratov. Beljenje. 2 prostora s barvo proti plesni. Bela barva.

Ž.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Bela barva Pralna barva v kopalnici

Ž.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

46 km2 Bela barva Kopalnica -pralna barva

E.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujemo pleskanje sten v športnem centru v Ljubljani med 1. julijem in 15. avgustom. Za ogled prostorov nam pošljite mail.

S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Trzin)

Rabimo ponudbo za beljenje skupnih prostorov bloka. 1. beljenje (2x): 993,70 kv. metrov 2. nanos pralne barve (domflok, latex ali podobno) do 1,5 m: 459,60 kv. metrov 3. manjša popravila po potrebi (ni veliko) 4. zaščita tal in ostalega

J.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Sora Pri Medvodah)

Dvakrat beljenje z belo apneno barvo,kitanje po potrebi,predhodna zaščita pred beljenjem.

G.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Sencur)

Ciscenje in barvanje manjse kopalnice. Vec ob kontaktu. Lokacija: Sencur LP

D.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lendava)

Pleskarska dela v hiši, ravne stene, glajenje, kitanje sten.

T.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Mozirje)

Slikopleskarska dela za cca 30 m2 (strop in zidi)

T.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Radomlje)

Potrebujem slikopleskarske usluge, potrebno je kitanje in brušenje sten po adaptaciji el. in vodovodne napeljave ter beljenje, rok za pričetek del cca 3 tedne lep dan Tadej

J.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Blejska Dobrava)

Barvanje notranjih sten in stropov V:2,3 m premik pohištva,zaščita

B.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanje 37 m2, kuhinja, jedilnica, spalnica, kopalnica z WCjem. Celotno stanovanje je bilo v tapetah , katere smo že odstranili, Stropi višine 2,40 m, (kuhinja 5,39, jedilnica 7,43, predsoba 3,21, kopalnica 4,30 in soba 16,81 m2). Zanima me glajenje, kitanje in pleskanje. Stanovanje prazno, tapete so odstranjene z zidov,

B.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanje 37 m2, kuhinja, jedilnica, spalnica, kopalnica z WCjem. Celotno stanovanje je bilo v tapetah , katere smo že odstranili, Stropi višine 2,40 m, (kuhinja 5,39, jedilnica 7,43, predsoba 3,21, kopalnica 4,30 in soba 16,81 m2).

T.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Hiša)

Pozdravljeni. Zanima me cena beljenja sobe 20m2. Koliko je cena, kjer je všteto že vse, torej delo, material. V sobi ni pohištva. Smo iz okolice Lj.

M.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kamnik)

Gre za temeljito obnovo stopnišča v treh etažah Površina sten 90m2 Površina stropa 33m2 Obnova razpok v dolžini 20m obdelava vogalov skupne dolžine 30m Obdelava špalet okoli oken z merami: 105*105 105*163 105*115 105*163 obdelava špalet okoli vrat z merami: 210*100 235*120

T.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Velenje)

Dvo sobno stanovanje v bloku 54 m2 v Velenju, sten cca 200 m2 Pleskanje in kitanje mora biti izvedeno še v maju, lahko se začne takoj, saj je prazno.

K.N. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Beljenje stanovanja

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

V nekaj dneh potrebujemo mojstra za pleskanje stanovanja, ki smo ga kupili. Prepleskano ni bilo vsaj 5 let. Potrebno bi bilo tudi kitanje lukenj od slik, nosilca za TV. Nimamo večjih zahtev, le, da se stanje izboljša.

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Pozdravljeni. V nekaj dneh bi potrebovali pleskanje zidov v stanovanju, ki smo ga kupili. Vsaj 5 let ni bilo prepleskano, na stenah so tudi luknje od slik, stojala za TV. Po večini bi bilo belo, v enem prostoru pa bi bila stena druge barve. Nimamo večjih zahtev le, da bi se stene uredile in prebarvale.

L.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Stanovanjska Hiša)

Potrebovala bi odstranitev starih pleskanj (brušenje), sanacija plesni, novo beljenje (najraje z apnenim beležem)...cca 200m2

P.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Portorož)

Hiša potrebuje tudi pleskanje fasade.

K.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Gre za 3 sobno stanovanje.70 kvadratov talne povrsine.Stanovanje je prazno brez pohištva.Potrebno kompletnega kitanja in barvanja.Barvala bi se tudi notranja vrata 8 komadov z štoki in 5 radjatorjev bela barva.Barva jupol bela.Stanovanje je v bloku in staro 25 let.Vse stene so bele prav tako notranja vrata in radjatori.

J.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lipce, Blejska Dobrava)

Iščem barvanje notranjih sten z ostalimi pripadajočimi deli(premikanje inventarja)

R.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lendava)

Višina 2.50,površina 150

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Pleskanje 80 slikopleskarskih metrov (stene stropi)

W.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Piran)

V centru Pirana v vecnadstropni hisi bi potreboval pleskanje 2 apartmajev (2X20m2 in mansarde cca 10m2) ter uhoda in hodnika vse skupaj cca 80m2

S.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanje v bloku, velikost 40 m2; 1-sobno; višina strop na 2,45 m; kuhinja 3,2x3,6 m =proste stene cca 21 m2; soba 3,6x4,9 m =proste stene cca 27 m2; hodnik 3,45x1,1 m =proste stene cca 8m2; kopalnica - postrugati strop in pobarvati dim.2,3x1,8 m; izračunana površina sten cca 55 m2; stropov cca 37 m2; ostalo so vrata, okna in pohištvo (vgradna omara v sobi, kuhinjski elementi); barvanje sten z latex barvo-kuhinja in soba v pastelni sivi oz. bež barvi; na manjšem delu hodnika bo potrebno struganje, mrežica in kitanje zaradi stenske razpoke po višini; barvanje cevi za centralno cca 21 m ́ ; stanovanje bo potrebno ustrezno zaščititi zaradi oken vrat in pohištva. realizacija - začetek maja 2022.

I.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Potrebujem beljenje stanovanja, višina stropa je nadstandarna 2.9m. Potrebujem tudi polaganje tapet za eno steno 2,9mx cca 4,35m.

S.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Zaščita in beljenje prostora, cca 30m2 talne površine - bela barva.

W.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Piran)

V centru Pirana bi v vecnadstropni leta 2000 obnovljeni hisi potreboval pobarvati 2 manjsa enosobna stanovanja (vsako stanovanju izmeri cca 20m2) ter masardo. Stanovanje pod mansardo je potrebno poleg barvanja tudi brusenja stropa ker je iz mansarde terase pritekla voda. Poleg tega bi bilo potrebno pobarvati tudi uhod in stopnisce cele hise.

A.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Križ Pri Komendi)

Potrebno pobeliti stanovanje v stanovanjski hiši.Površina je od 200 do 250m2,beljenje z belo barvo.V dveh prostorih sanirati plesen na površini 2 m2.

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, Iščem pleskarsko delo (beljenje sten), potreboval pa bi ga proti koncu Aprila, saj se mi s 1. majem izteče najemna pogodba, pred odhodom pa moram poskrbeti za beljenje stanovanja. Stanovanje ima približno 75 m2, je trosobno. Višina je slabe 3 metre. Pred delom bi prav tako odstranil nekaj polic in omaric, pri čemur bi bilo potrebno te luknje prav tako zakitati, kar lahko naredimo sami, lahko pa je to tudi del ponudbe. Lp

L.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Trbvlje)

Cca 100 kvadratov osvežilne ga beljebja

T.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

V delu bo soba, predsoba in kuhinja: 57,9 m2 ; 41,1 m2 in 18,1 m2 ; trenutna barva se lušči, odstopa.

M.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Borovnica)

Pozdravljeni. Prosila bi za ponudbo beljenja stanovanja. Mislim, da zadostuje že ena plast in da stropov ni potrebno beliti, težko pa ocenim kvadraturo, zato prilagam načrt stanovanja. Stanovanje je v Borovnici in bo ob pred beljenjem popolnoma izpraznjeno, tako da zaščita pohištva ni potrebna. Hvala in lepo pozdravljeni, Marjana

M.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Višina stropov od 240 do 245. Stene so lepo ohranjene, ni potrebe po kitanju. Površina za beljenje je v 2 etažah. Cca 220 m2 spodaj in 180 m2 zgoraj (mansarda-gips).

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Cena na m2 za pleskanje stanovanja z manjšimi popravili razpok na nekaterih stenah. Cena naj vključuje vse stroške.

V.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pleskanje hiše

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Beljenje stanovanja, pleskanje sten — po mestih