fb

Cene: beljenje sten, pleskanje, barvanje

1,6-4 €/m2

Cena za beljenje sten, pleskanje, barvanje

Cene za kategorijo „beljenje sten, pleskanje, barvanje“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji beljenje sten, pleskanje, barvanje, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Beljenje sten, pleskanje, barvanje: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za beljenje sten, pleskanje, barvanje in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

301.163
povpraševanj strank
11.033
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Kakšna je cena beljenja stanovanja?

Cena beljenja stanovanja se začne pri 1 €/m2. Vse cene so podane v evrih na kvadratni meter - večja površina, oziroma več sten potrebnih beljenja, pomeni dražjo storitev.

Cene za beljenje se gibljejo med 1 in 3 €/m2. Cena je odvisna od števila nanosov plasti beljenja in katero vrsto barve uporabljajo slikopleskarji. En nanos bo stal najmanj 0,80-1,50 €/m2, dva nanosa pa malo več (1,5-2,5 €/m2). Odvisno je tudi, če beljenje poteka z disperzijsko barvo, ki je cenejša, ali pralno barvo, ki se uporablja v kopalnicah in kuhinjah.

Koliko stane pleskanje enosobnega stanovanja?

Fiksna cena za pleskanje sten enosobnega stanovanja je odvisna od ponudnika slikopleskarstva. Najpogosteje so cene izražene v evrih na kvadratni meter (€/m2) tako, da je cena odvisna od velikosti vašega stanovanja.

Povprečna cena za barvanje sten v beli ali kakšni drugi barvi se giblje med 1 in 8 €/m2. Če je površina sten vašega stanovanja približno 51 m2 in zahtevate dva nanosa barve bo okvirna cena okoli 120€. Cena je odvisna glede na ton barve, površino barve, pripravo sten, stropov, itd.

Kakšen je cenik pleskanja sten?

Cenik pleskanja sten stane od 1 do 8 €/m2 odvisno od ponudnika storitev dela in vrste barv. Barve so lahko bele, pralne (za kuhinje in kopalnice), sive, pastelne, intenzivne in temne. Po takem vrstnem redu se tudi viša cena storitev pleskanja sten.

Bele barve so med najcenejšimi. Za barvanje v sivih odtenkih boste lahko odšteli med 2 in 5 €/m2 odvisno od števila nanosov. Barvanje v pastelni barvi se giblje med 2,40 in 6 €/m2, medtem ko pleskanje v intenzivni barvi stane med 2,5 - 6,50 €/m2.

Koliko stane barvanje v pastelni barvi?

Za pleskanje sten v pastelni barvi boste odšteli med 2,40 in 6 €/m2.  Pri pleskanju s pastelnimi barvami se mešata intenzivna in bela barva. Intenzivne barve spadajo v dražji rang odtenkov barv zato je cena temu primerna.

Od česa je odvisna variacija v ceni pleskanja?

Na ceno pleskanja najbolj vpliva število nanosov barve in izbrani ton / odtenek barve. Barve so lahko bele (beljenje sten), v odtenkih sive, pralne barve, pastelne barve, intenzivne barve in temni toni. Po takem vrstnem redu se tudi viša cena storitev pleskanja sten. Barve so glede na površino lahko gladke ali grobe. Grobe površine se doplačajo od 0,50 do 0,80 €/m2.

V ceno je lahko vključena tudi predhodna zaščita prostora, odstranjevanje stare barve ter priprava površine za beljenje ali pleskanje. To zajema strojno brušenje ali kitanje, glajenje sten in stropov.

Kakšna je za beljenje celotnega stanovanja?

Okvirna cena beljenja stanovanja znaša od 1,50 do 8,50 Є/m2 brez DDV. Cene veljajo za nanos barve na fino ometano glajeno površino, oziroma zidarsko beljeno površino.

Beljenje sten in stropa se v večini primerov izvede v dveh nanosih barve. Pri manj umazanih površinah in kvalitetni, dobro pokrivni barvi, boste morda prišli skozi s pleskanjem v enem sloju barve. Kakšna bo cena beljenja stanovanja na kvadratni meter je odvisno od vrste pleskarske barve, ki jo boste izbrali.

Najcenejše je pleskanje z apneno ali notranjo nepralno disperzijsko belo barvo, za intenzivne barvne odtenke je cena še enkrat višja. Cena beljenja stanovanja s pralno disperzijsko barvo je višja za približno 2 Є/m2. Pleskanje z barvo na akrilni osnovi za 3 krat, pleskanje sten z lateks barvo pa za 4 krat.

Kaj pa okna in vrata - kakšna je cena?

Cena beljenja stanovanja ni majhen strošek. Vendar kompletna prenova vašega stanovanja zahteva tudi investicijo v barvanje notranjih vrat, oken in okvirjev.

Z oken, vrat in okvirjev je najprej potrebno natančno odstraniti staro barvo. Brušenje barve s površine je lahko strojno ali ročno. Slikopleskar s kitom zapolni luknje, praske in ostale poškodbe. Okna in vrata pripravi za temeljno barvanje, kar terja ponovno brušenje zglajene podlage in odstranjevanje prahu s površine. Sledi nanos temeljne barve, temu pa zaključni sloj barve ali laka.

Okvirna cena za kitanje, brušenje, nanos temeljnega in zaključnega sloja barve je 30-45 Є/m2. Cene so odvisne od zahtevnosti dela in izbire barve, razlikujejo pa se tudi glede na cenik posameznega slikopleskarja. Za golo barvanje v 2 slojih boste odšteli med 10-20 Є/m2. Zaradi barvanja oken in vrat bo končna cena beljenja stanovanja nekoliko višja, vendar boste s tem dosegli osupljiv učinek popolne preobrazbe vašega doma.

Od česa je odvisna cena?

Cena za pleskanje sten je odvisna predvsem od izbora pleskarske barve, s katero nameravate prebarvati vaše stene. Za enobarvno brizganje ali pleskanje sten in stropov z belo apneno barvo boste odšteli okoli 2,50-3,80 Є/m2, za dvobarvno pa približno 4,80 Є/m2. Okvirna cena beljenja stanovanja z nepralno notranjo disperzijsko ali pol disperzijsko barvo v dveh nanosih je okoli 2,20-3,50 Є/m2.

Cene za pleskanje sten z barvo na akrilni osnovi se gibljejo okoli 5,00-6,50 Є, barvanje z lateks barvo vas stane približno 5,50-8,50 Є/m2. Cena beljenja stanovanja s pralno notranjo disperzijsko barvo se giblje okoli 5,50 Є/m2, pleskanje sten v intenzivnih tonih pa okoli 6,50 Є/m2.

Kolikšna je cena, ko belimo strop?

Cena za beljenje stropa se bistveno ne razlikuje od cene pleskanja sten, ker se cena beljenja stanovanja oblikuje po skupni kvadraturi površin. Razlika je edino v tem, da je barvanje stropa nekoliko težavnejše kot pleskanje sten. Nekateri stropi so namreč zaradi višine težje dostopni in z lestvijo nedosegljivi. Slikopleskar v tem primeru postavi delovni oder, ki vam ga bo dodatno zaračunal.

Nekatere stranke še vedno prisegajo na apneni belež, ker dopušča, da površina »diha«. Cena za beljenje stropa z apnenim beležem je okoli 2,50 Є/m2, z belo pol disperzijsko barvo 2,20 Є/m2. Cena beljenja stanovanja s pol disperzijsko barvo v barvnem odtenku je okoli 3,50 Є, kar velja tudi za površine na stropu.

Koliko znese cena za pleskanje sten, porumenelih od nikotina?

Za pleskanje sten, ki so porumenele od nikotina, večinoma ne zadošča zgolj nanos disperzijske pleskarske barve. Pogosto nikotinski madeži spet pridejo na površino skozi barvni nanos. Za rešitev tega problema predlagamo, da stene in strop predhodno očistite z mešanico vode, alkoholnega kisa in sode bikarbone v razmerju 4:2:1. Vonj po cigaretnem dimu boste odstranili s sredstvom za amonijak in glikol. Nato stene premažete z antinikotinsko barvo. Cena beljenja stanovanja bo sicer zaradi tega nekoliko višja, a le tako se boste izognili lisam.

Antinikotinska barva je lahko na vodni osnovi ali na bazi topil. Barva na vodni osnovi nima vonja po topilih, a ima slabost da nikotina ne blokira trajno. Ko pleskanje ponovimo, je pred nanosom barve potrebno uporabiti isto antinikotinsko barvo na vodni osnovi. Če za pleskanje stene uporabite dva nanosa antinikotinske barve na topilih, boste trajno blokirali nikotinske madeže. Za pleskanje sten kasneje lahko uporabite le disperzijsko barvo brez bojazni, da bo stena lisasta.

Antinikotinska barva pokriva le porumenelih sten od kajenja, ampak tudi madeže od zamakanja, maščobe in saj. Barva Omogoča, da boste v bodoče imeli stene in strope enakomerne barve. Zaradi nanosa antinikotinske barve se bo cena beljenja stanovanja dvignila za približno 4,50 Є/m2 za en nanos.

Kakšna je cena beljenja stanovanja (barvanje in pleskanje sten)?

Povprečna cena beljenja stanovanja, barvanja in pleskanja sten se giblje med 1 – 3 €/m2.

Cene se razlikujejo glede na storitev, ki jo iščete. Odvisno je, ali želite le beljenje stanovanja ali bi radi vključili tudi kakšne dekorativne poslikave, ipd.

V ceno sta običajno vključena material in delo, nekateri ponudniki pa zraven štejejo tudi zaščito tal in pohištva. V primeru, da to še ni všteto v ceno, lahko pričakujete dodatek v višini 0,5 €/m2.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vplivajo: vrsta storitev, izbrani materiali, vrsta in število nanosov barve. Odvisno je tudi od kvalitete opravljenega dela ter vaše lokacije (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Ceno lahko zvišajo tudi nekoliko manj ugodni pogoji za delo (npr. oblika prostora, oddaljenost, ipd.) in uporaba več barv ali slikanje posebnih dekorativnih poudarkov (npr. obrobe oken oz. vrat).

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, saj je potrebnih več nanosov barve, morda zato, ker ste izbrali kvalitetnejšo barvo, ipd.

Če vam strokovnjak svetuje bolj kvalitetno barvo ali več nanosov, se ga običajno splača poslušati.

Ali se splača najeti profesionalca?

Če želite dobiti najboljšo storitev glede na vložena sredstva, se splača najeti profesionalca. Za denar, ki ga boste namenili strokovnjaku, sami najverjetneje ne boste dobili niti vsega potrebnega materiala. Prav tako gre za delo, pri katerem se zlahka umažete ali uničite pohištvo, oboke vrat, ipd. Če se vseeno odločite, da se boste stvari lotili v lastni režiji, se je potrebno zavedati tudi, da običajno slikopleskarji za seboj v večini tudi očistijo, kar pomeni, da boste morali tudi za to poskrbeti sami.

Glede na delo in znanje, ki ga slikopleskarstvo zahteva, se vam bo najem strokovnjaka splačal.

Ali se cena razlikuje glede na sezono?

Cene so primerljive celotno leto, vendar je najboljši čas za pleskanje poleti. Zaradi višjih temperatur se barva hitreje posuši, pohištvo lahko umaknemo tudi izven hiše, kamor se lahko umaknemo tudi sami, da nismo preveč izpostavljeni vonju barve in ostalim sredstvom.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — beljenje sten, pleskanje, barvanje — cene in ceniki

K.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Žalec)

Slikopleskarstvo - nanos zaključnega sloja na zid Okolica Žalca ali Celja Prosim za ponudbe. Lp

J.Š. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Breg Pri Ribnici Na Dol. (Ribnica))

Polaganje knafa

M.J. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Celje)

Beljenje stanovanja v velikosti 35m^2

V.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Pleskanje sten in stropov v stanovanju, 5 radiatorjev, prenova balkona.

H.A. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Portorož (Piran))

Barvanje/beljenje sten v stanovanju - po dogovoru glede velikosti površine.

U.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Košnica Pri Celju (Celje))

Cena beljenja 40 m2 sten. brez kitanja....

I.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Suhadole (Komenda))

Beljenje sten in stropov 4 prostorov v pritličju skupne izmere cca. 107m2. Gre za sanacijo po poplavi - zidovi so bili od cca 20 do 40cm zaliti. Starejša hiša s težavo z vlago.

V.S. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Barvali bi prvo nadstropje v hiši dvojčku ter na podstrešju delali izolacijio

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Žirovnica)

Potrebujem slikopleskarja za beljenje sten v 3 sobah. Prosim za ponudbe.

K.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Koper)

Potrebujem pomoč pri slikopleskarskih delih. Premaz z emulzijo, glajenje sten, brušenje

P.V. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

U.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

Odstranitev tapete, beljenje

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Laško)

Pleskanje stopnišča kitanje stene

D.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Log Pri Brezovici (Dragomer))

Prosim samo za okvirno ponudbo oz ceno. Potrebno še malo pokitati luknje od slik in 4 m majhnevrazpokebod knaufa.

N.F. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Zakitat in pobarvat strop v kopalnici.

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Matke (Prebold))

Pleskanje obnovljene starogradnje. Skupna tlorisna povrsina 160m2. Visina stropov 2,4m. Barva je ze kupljena in prostor je ze zasciten in prazen brez pohistva.

D.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Dvosobno stanovanje, ki ga je treba prebeliti. Kvadratura: 48 m2 stanovnaje + 5 m2 klet Stanovanje je bilo renovirano pred 8 leti in je v dobrem stanju (ni plesni in ni potrebno glajenja). Želim ga prebeliti preden se vselim. Potrebno bo prebeliti v tednu med 22. in 26. januarjem.

J.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Lenart V Slovenskih Goricah)

Stanovanjski blok, 7 nadstropij (vključujoč klet in pritličje). Prilagam specifikacijo del konkurenčnega ponudnika.

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Murska Sobota)

Renovira se manjše stanovanje. Stene so suhe, le stara barva na določenih delih odstopa. Želela bi pred pleskanjem, da se površina zidov izravna z izravnalno maso.

I.O. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Spoštovani, v začetku marca potrebujem pleskanje dnevnega prostora in kuhinje (5,2 x 5,1 m), spalnice (3,7, 2,5 x 3,7), kopalnice (2,64 x 2,06), sobe (2,2 x 2,54) in sobe 4 x 3,06, 1,42), po potrebi tudi dela hodnika (5,27 x 1,25). Strop 2, 68 m.

I.Š. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Beljenje stanovanja 58 kv metra, v bloku, 4 nadstropje. Vse v beli barvi.

A.C. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Domžale)

Treba je postrgat in pokitat strop ter malat stanovanje 35 kvadratov

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Naslednji teden ponedeljek ali torek potrebujem malarja da prebeli salon. 3 sobe. Skupaj 40m2 površine. Barvala se bo v Belo. V eni sobi so trenutno gor tapete jih bo potrebna odstranit. V drugi sobi je pa pralna barva. Steno bo tudi treba malo poknavfati ker so Če ima kdo prosto naslednji teden me prosim kontaktirajte pa da dorečemo vec. Do 15.12. Mora biti vse zaključeno. Hvala Lep pozdrav

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Naslednji teden ponedeljek ali torek potrebujem malarja da prebeli salon. 3 sobe. Skupaj 40m2 površine. Barvala se bo v Belo. V eni sobi so trenutno gor tapete jih bo potrebna odstranit. V drugi sobi je pa pralna barva. Steno bo tudi treba malo poknavfati ker so Če ima kdo prosto naslednji teden me prosim kontaktirajte pa da dorečemo vec. Do 15.12. Mora biti vse zaključeno. Hvala Lep pozdrav

B.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Odstranitev plesni in sanacija ( kuhinja in dnevna soba), ter premaz z termo kitom in termo barvo. stanovanje je v starejši hiši. delo bi se izvedlo spomladi -april ali maj

M.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

Rabil bi glajenje sten in stropa

I.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

Pri babi manjša veža + kopalnica obvezno zdrgnit in nato beljenje. Pri meni veža+stopnjišče+hodnik+spalnica. 1x beljenje + zalimati vogalnike. Barva mora BITI JUB CITRO. Vogalnike so moji.

A.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Veliki Gaber)

Kitanje in beljenje

V.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Radenci)

Na knauf stenah stare montažne hiše jelovica so tapete, ki jih je potrebno odstraniti in nato zakitati in pobeliti stene.

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Zaradi požara potrebujem oceno za beljenje 6,64m2 stropa in 6,25m2 stene

N.D. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Pozdravljeni, Zaradi puščanja strehe nam je namočilo nekaj delov sten v hiši. Na zavarovalnico smo prijavili škodo, sedaj bi potrebovali predračun in kasneje izvedbo. Lepo prosim, da me kontaktirate. Hvala. Lep pozdrav, Nina Dečman Kološa

D.S. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Birčna Vas (Novo Mesto))

Rada bibpobarvala sobo 14kvadrarov z belo barvo .Potrebno je tudi kitanje sten zaradi razpok .

J.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Lovrenc Na Dravskem Polju (Kidričevo))

Pozdravljeni, želim malo osvežit garazo in kurilnico. Torej garaze je 20 m2 in kurilnice je 2,5 m2. Potrebno je uredit se spalete na 3 oknih in pa eno steno 10m2 (dogovor ob ogledu). Želja je 1x skitat in pobarvat samo belo.

V.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Celje)

Pleskanje spalnice z belo barvo, ca 55 m/2

C.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Markovci)

Klet cca 90m2 mansarda cca 100m2 prebarvati nekaj tapete, delno domflok

R.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Benedikt)

Potreboval bi brušenje in kitanje sten po vgraditvi prezračevanja in barvanje stanovanja.

T.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Podlehnik)

Pobelil bi 54 kvadratov prostor brez stropa. Ceba?

K.Č. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Gre za beljenje treh spalnih sob, ker stanovanje uporabljamo, bi bilo najbolje, če bi bila lahko storitev opravljenja prekov vikenda.

S.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

BELJENJE STANOVANJA, KITANJE PANORAMSKE STENE IN OKNA. POVRŠINA STANOVANJA 35 KVADRATOV.

I.T. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Sanacija oziroma barvanje stropa v kopalnici po izlitju vode v površini cca 2 m/2...

B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Koper)

Rabil bi predračun za barvanje sten v izmeri 106 m2 (brez stropa) zaščita pohištva v izmeri 20 m2. Barvenje z osnovno navadno belo barvo (jupol) Ponudbo prosim pošljite na e-mail: admiral00@ymail.com

S.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

VODA JE ČEZ FASADO IN OKVIR OKANA VSTOPILA V STANOVANJE. STENA SE JE OBMOČJU OKEN NAPIHNILA. POTREBNO BRUŠENJE, KITANJE, BELENJE.

J.H. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Litija)

Slikopleskarstvo novogradnje

S.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Štajerska - Deutschlandsberg)

Notranja slikopleskarska dela: Z belo barvo pobarvajte 550 kvadratnih metrov zidakov Napolnite in pobarvajte 165 kvadratnih metrov velik strop iz mavčnih plošč

R.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

V stanovanju velikem 95m2 je potrebno osvežiti stene. Ni potrebno prebeliti celotnega stanovanja, ampak samo stene, ki so umazane. Poleg tega bo potrebno premakniti eno večjo omaro in za njo uničiti plesen na steni, ter steno prebeliti. Nahajmo se v centru Ljubljane, dostop z avtomobilom je možen samo do 10.00 zjutraj. Zaradi logistike lahko barvo priskrbim tudi sam (Jupol Classic). Zaradi menjave najemnikov, je izvedba možna samo v torek, 26.9. popoldne (po 12.00) in v sredo 27.9.

Ž.V. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

47m2 veliko stanovanje v Ljubljani, material priskrbim sam (glede na želje izvajlca). Stanovanje je že vseljeno, tako da bo potrebno tudi zaščititi pohištvo.

O.Š. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ilirska Bistrica)

Bela barva, nekaj ometa bo treba odtrgati s stropa in zidov cca 30 kvadratnih metrov, nekaj plesni bo treba sanirati , zaščita in čiščenje.. površina 347 kvadratnih metrov

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Odstranitev in sanacija plesni na kopalnični steni ter prepleskanje kopalnice

B.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Cerklje Na Gorenjskem)

250 m2 površine, ometi so narejeni potrebujemo glajenje oz kitanje in belenje sten in stropov

B.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Cerklje Na Gorenjskem)

250 m2 povrsine, ometi so narejeni potrebujemo beljenje stene in stropov

A.C. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Griže)

Pozdravljeni Potrebujem strakovnjaka, da mi popravi 3 kvadrate ometa in prebarva okoli 45 kvadratov stanovanja. delo bi bilo potrebno izvesti v naslednjem tednu od 11.09.

K.Č. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ankaran)

Pleskanje sten v klasični beli barvi in polaganje tapet na 2-3 stene.

D.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Celje)

Pozdravljeni, naslednji teden potrebujem izvajalca za izravnavo (kitanje) in če je potrebno brušenje 4 sten in beljenje (stene bi bile na koncu do določene višine pobarvane z drugo barvo) 4 sten in stropa. Višina sten 3,7 m dolžina: cca 5 m širina: cca. 4 m Dva podboja pri oknih in en pri vratih. Zanima me okvirna cena. Hvala in lp, Alja

A.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubno Ob Savinji)

Spoštovani! Potrebujemo slikopleskarska dela, saj so nam poplave uničile celotno nadstropje, posledično tudi stene. Storitev bi potrebovali za prostore kuhinje in dnevne sobe. Prosim za povratno informacijo, če bi nam lahko pomagali. Hvala, Anja

A.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubno Ob Savinji)

Spoštovani! Zasledila sem, da nudite brezplačne slikopleskarske storitve. Smo iz kraja Ljubno ob Savinji, poplave so nam uničile celotno prvo nadstropje hiše. Storitev bi potrebovali za strop - višina cca 2m, površina cca 80m2. Hvala, Anja

D.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Braslovče)

Pozdravljeni, Po poplavah bi zeleli sanirati vsaj 1 del hiše. Odstranili smo tudi stare strope in naredili nove iz gips plošč. Potrebovali bi kitanje sten in stropov ter pleskanje. Gre za hodnik, 2 sobi in shrambo. Na stenah je trenutno ne preveč grob bavalit Površina stropov je ca. 40 m2. Površina sten pa ca. 102 m2. Višina stropov je 2,5 m.

K.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Slovenska Bistrica)

Potrebujem sanacijo plesni iz stene & pleskanje na belo barvo.

A.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Znižanje stropov in barvanje sten

H.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Radomlje (Domžale))

Klet je bila pod vodo cca 12 ur, blato je bilo cca 30 ur

T.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Osvežitev sten z belo barvo ob vselitvi, brez kitanja in glajenja, cca 300 m3 (stene + stropovi), izvedba med 16.8. In 20.8.

M.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Škofja Loka)

Poplavilo kletne prostore..prazno..potrebno prebeliti z belo barvo

M.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Škofja Loka)

Imeli smo poplavo v kletnih prostorih ,zato je potrebno vse prebeliti z belo barvo cca 200m2

Z.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Letuš (Braslovče))

Soba cca 25kv m bi bila za prebelit....material imam. Imel sem popravljeno in soba je prazna. Hvala in lp

M.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Grobelno (Šmarje Pri Jelšah))

Mansarda novogradnja. Ometi. Strop bandazirane mavcne plosce

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kamnik)

Delo na kamnik

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana, Dravlje)

Potrebujem nov nanos barve, ker sem poskusila sama popraviti nekaj prask in zdaj cela stena ni ok.

S.H. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Iščem izvajalca za pleskanje in lepljenje tapet.

K.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

Potrebujem odstranitev plesni in pleskanje

B.V. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Beljenje dvosobnega stanovanja.

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

Potrebujem beljenje garsonjere velikosti 30m2 ter polaganje laminata cca 20 m2.

M.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Brezovica Pri Ljubljani)

Prosim za ponudbo pleskanja sten in stropov z zascito pohistva v stanovanju tlorisne povrsine 100m2

M.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Beljnje sten. Soba 1: 30 m2 povrisne Soba 2: 30m2 povrsine Hodnik: 22m2 Kuhinja: 9m2 Balkon: 3m2 Dnevba: 40m2 Skupaj cca. 135m2 Razen dnevne sobe so trenutne stene bele. Dnevna soba je oranzna. Barve bi obdrzali enake.

R.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Šoštanj)

Potrebujemo: - knauf ena soba dokončati brušenje + beljenje - knauf druga soba, pobandažirati manjkajoče + kit + brušenje + beljenje - stopnišče in hodnik - (mogoče še 1x kit ) + brušenje + beljenje V priponki slike trenutnega stanja

P.S. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Zg. Kungota)

V poletnem času, najraje med30.7. in 10.8. bi potrebovala preplesk stanovanja v hiši. Živimo v Zg. Kungoti.

A.A. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Brezovica Pri Ljubljani)

Iščem natančnega in kakovostnega pleskarja za beljenje

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Dragomelj (Domžale))

Potrebujemo beljenje ene sobe in ene stene na stopnišču.

A.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

V zgornjem kotu sem opazila vlažno steno, ki je zelo hitro splesnela. predvidevam da je pri zgornjih sosedih prišlo do izliva vode. plesni je 5m2 saj se je razsirila se v sosednjio kopalnico. gre za gostinski lokal

V.H. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Potrebujem beljenje izpraznjenega stanovanja v bloku (selitev) cca 150 m2.

S.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Tolmin)

100 kv beljenje kitanje

R.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Kranj)

Najprej je potrebno odstraniti (brušenje) stari belež. Po potrebi kitanje sten in 2x beljenje.

R.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Florjan, Šoštanj)

V Florjanu - Šoštanj iščemo nekoga, ki bo ugodno in hitro opravil kitanje, brušenje po knaufu cca 60m2 in kitanje ter beljrnje obstoječega hodnika in sob cca 100m2

E.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Zgornje Gorje)

Končanje sten, ki so narejene do grobega ometa, tako daleč, da se lahko izdela estrih, med sušenjem estriha pa še ostalo brušenje kitanje itd.

S.Š. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Cca. 90m2 pleskanja sten na stopnišču, rabim pa tudi ureditev fasade, če je to možno in sicer za jesen 2023 ali pomlad 2024

A.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Slatina V Rožni Dolini)

Pozdravljeni, iščem izvajalca za izvedbo kitanja, brušenja tega kita ter končnega beljenja teh prostorov. Prostorov je približno 50 m2, mogoče malo več. gre se za stene in strope že obstoječih prostorov. Odločitev glede barve bi bila naknadno po izvedbi kitanja in brušenja.

N.V. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Izola)

Pritlično stanovanje v stari hiši je po izselitvi študentov potrebno popleskati z belo barvo (na nekaterih stenah so plesnivi madeži, nekje odpada omet ...). Odstranjeno je kuhinjsko pohištvo v celoti (predvideno je novo)

S.E. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ul.Bratov Učakar 48)

Beljenje z nelo barvo-strop 75m Beljenje z barvo 135m2 Občrtavanje/trakiranje sten 70m2 Koliranje vodnih/oljnih madežev 21m2

A.F. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Bizeljsko)

Odstranitev plesni iz vinske kleti zaradi zatekanje vode - sanacija sten ter lesenega pohistva. Ponudbo (mozen ogled v ponedeljek kadarkoli ali torek zjutraj) potrebujem cimprej (ocena skode za zavarovalnico), izvajanje se ne mudi tako hitro.

A.O. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Pobegi)

Strop višine 2,3 m, cca 49 m2, navadna zidna barva, stene cca 35 m2, pralna barva.

I.H. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana)

Beljenje z belo barvo in sanacija plesni

A.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Mozirje)

Potrebovali bi bandažiranje, kitanje in pleskanje knauf plošč (spuščeni strop) - cca 80 kvadratnih metrov in kitanje ter pleskanje klasičnih sten - cca 140 kvadratnih metrov

S.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Sevnica)

Mene zanima, Koliko bi prišla obnova. Sedaj je keramika. Bi pa se prebarvalo.

D.H. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Mb)

Beljenje kuhinje

B.C. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Prevalje)

Zgolj obnova plesni in svetovanje.

A.N. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Individualna Hiša)

Gre za barvanje dnevne sobe v stari hiši (ocenjujem na cca 90 m2 z vsemi notranjimi strenami), v notranjosti je na steni, ki meji na zunanjo stran ob robu ostanek zatrte plesni, katere ostanki so še vidni (samo en vogal skupno manj kot 1 m2). Po ogledu bi se morda dogovorili še za glajenje sten, odvisno od končne cene. Željo imam še po zaščiti površine proti plesni. Predhodno je bila beljena z bioapneno barvo. Delo bi bilo najbolje izvesti v juniju nekje 13 do 17 junija zaradi mojega dopusta. Naslednja možnost pa bi bila v začetku avgusta v kolikor je prva možnost preveč natesno.

J.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Medvode)

Pozdravljeni! Potrebovali bi pleskanje 2 otroških sob in hodnika in bi me zanimala ponudba ter Koliko hitro bi se to lahko izvedlo?Otroški sobi sta nekje srednje velike barvali bi pa na nek svetlejši odtenek bež barve oz za dekliško sobo mogoče tudi na roza. Hvala za odgovor in ponudbo Lp J

T. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ptuj)

Barvanje sten

T. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ptuj)

Barvanje sten

M.Š. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Gornja Radgona)

Barvanje stopnišča.

K.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ljubljana - Šentvid)

Barvanje sten stanovanja, tloris 80 m2, skupaj okoli 200 m2 površin sten. Približno 10 m2 kitanja in glajenja. Ponekod se stari nanosi barve luščijo.. Bela barva.

R.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Prevova / osvežitev stanovanja velikosti 50m2 tlorisne površine. Pričakuje se sanacija manjših poškodb in beljenje sten (enobarvno - 2x) ter pleskanje obstoječih notranjih vrat (5x). prav tako tudi pleskanje cevi radiatorskega razvoda. Opcija je tudi predhodno glajenje sten pred beljenjem

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Beljenje sten, pleskanje, barvanje — po mestih