fb

Cene: Odstranjevanje in sanacija plesni

5-8,6 €/m2

Cena odstranjevanja plesni.

Cene za kategorijo „odstranjevanje in sanacija plesni“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji odstranjevanje in sanacija plesni, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Odstranjevanje in sanacija plesni: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za odstranjevanje in sanacija plesni in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (odstranjevanje in sanacija plesni)

Kakšna je cena odstranjevanja plesni in sanacije?

Povprečna cena odstranjevanja plesni se giblje med 5 – 10 €/m2. To vključuje odstranitev vseh delov stene, ki so poškodovani ali okuženi ter kasnejši nanos čistila. Cena je odvisna od tega koliko škode pravzaprav je in kako bomo plesen sanirali.

Najdražje je zagotovo odpravljanje vzrokov vlage, ki običajno zajema: izsuševanje, injektiranje zidov, sanacijo poškodovane konstrukcije, ipd. Sistem sušenja vlažnih zidov na primer stane 800 – 2000 €/kos.

Cene se razlikujejo glede na storitev, ki jo iščete. Odvisno je, ali želite le odstranitev plesni ali jo želite preprečiti tudi v prihodnje oz. v celoti odpraviti vzroke za njen nastanek.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vplivata predvsem količina dela in vrsta storitve, ki jo želite. Je problem le majhen del stene ali celotna soba? Želite plesen le odstraniti ali jo tudi preprečiti v prihodnje oz. v celoti odpraviti vzroke za njen nastanek?

Vlogo igrajo tudi kvaliteta opravljenega dela, vaša lokacija (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju) in pogoji za delo – če so neugodni (npr. oblika prostora, oddaljenost, ipd.), je cena lahko nekoliko višja.

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, a boste vsaj lahko prepričani, da je delo narejeno tako kot se spodobi. Le odstranitev plesni običajno ni dovolj, zato je priporočljivo investirati v dobro sanacijo.

Zakaj se splača najeti profesionalca?

Če se odstranjevanja plesni lotimo sami, nas čaka naporen in predvsem dolgotrajen proces. Slikopleskarji, ki točno vedo kako se zadeve lotiti in imajo vsa potrebna orodja, bodo to opravili hitro in učinkovito.

V primeru, da se procesa še vedno želite lotiti sami, boste na naši spletni strani našli mnogo koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali v boju s plesnijo.

Ali se cena razlikuje glede na sezono?

Čeprav je cena primerljiva celotno leto, je naša analiza pokazala, da so za odstranjevanje plesni najbolj primerni zimski meseci (od novembra do januarja). Razlog za to je predvsem kurilna sezona, ki ima ugoden vpliv na tovrstna dela.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena odstranjevanja plesni?

Cena odstranjevanja plesni se giblje od 3,50-9 €/m2. V rangu te cene je upoštevana le površinska sanacija plesni, ki se uvršča na cenik del slikopleskarja za zatiranje plesni. Površinsko odstranjevanje plesni je kratke sape in ne razreši problema njenega nastanka.

Da bi se plesni za vedno znebili iz bivalnih prostorov je nujno potrebno odkriti vzroke nastanka in jih locirati. Učinkovita sanacija plesni pogosto zahteva večji ali manjši gradbeni poseg, s katerim se odpravijo gradbene napake. Obseg teh vpliva na cene sanacije plesni.

Med vzroke za plesen sodijo prekratko sušenje po gradbenih delih, nezadostna toplotna izolacija, toplotni mostovi, kapilarna vlaga poškodovanja streha, razpoke na fasadi, pomanjkljivo ogrevanje in zračenje. Kako velik strošek predstavlja kompletna sanacija plesni in kakšna bo končna cena odstranjevanja plesni je brez ogleda nemogoče napovedati. Na licu mesta je potrebno oceniti vsa potrebna sanacijska dela.

Kakšen je postopek odstranjevanja plesni in kakšna je cena?

Cena odstranjevanja plesni je odvisna od tega ali se plesni želite znebiti trajno ali začasno. Za celovito rešitev problema vlažnih zidov in pojava plesni je nujno potrebna temeljita sanacija vzroka nastajanja plesni. Kratkoročno rešitev pa predstavlja zatiranje plesni z zidnimi preparati proti plesni.

Če je omet vlažen, plesniv in ponekod že odstopa, ga je potrebno s stene odstraniti in narediti nov omet. V primeru zatiranja plesni slikopleskar najprej steno dezinficira z biocidno raztopino, in po 8-12 urah ponovi postopek. Plesen je nato potrebno odstraniti še mehansko. Sledi nanos biocidne barve proti plesni. Možnost nastanka plesni zaradi kondenzacijske vlage lahko dodatno znižate z dodajanjem sredstev za preprečevanje zidne plesni v notranje disperzijske barve ali z nanosom termo barve s toplotno izolacijskimi lastnostmi.

Solidna sanacija plesni zaradi kondenzacijske vlage je možna z oblaganjem sten s toplotno izolacijskimi ognjevarnimi ploščami iz kalcijevega silikata. Visoko alkalna plošča preprečuje nabiranje solitra in plesni, za katero je ugodno kislo do nevtralno okolje. Cene 30 mm debelih plošč se gibljejo okoli 40-50 €/m2. V to ceno pa ni všteto delo za polaganje plošč.

Cena odstranjevanja plesni z omenjenimi pripravki ni primerljiva z visokim stroškom, ki ga prinese sanacija plesni. Vedeti pa je treba, da so to le začasne rešitve, ker gre le za zatiranje plesni. Rok delovanja teh sredstev omejen na leto ali dve, potem se plesen običajno ponovi.

Koliko znaša cena pleskanja z barvo za preprečevanje plesni?

Cena pleskanja z barvo za preprečevanje plesni je precej nižja kot so cene za sanacijo konstrukcijskih in gradbenih napak. Če si tako drage investicije ne morete privoščiti, si lahko nekoliko pomagate s priročnimi sredstvi za zatiranje plesni. Z njimi boste dosegli, da plesen ne bo več škodljiva za vaše zdravje. Vedeti pa morate, da noben premaz, pršilo ali tekočina ne bodo trajno uničili plesni dokler obstajajo pogoji za njen razvoj.

Da bi se izognili škodljivim sporam plesni, je pred odstranjevanjem plesni površino potrebno popršiti z biocidno raztopino, na primer Algicid, Sanitol. Slikopleskar plesen zdrgne in površino očisti ter ponovi nanos biocida. Na suho površino aplicira barvo proti plesni, na primer Jupol Citro ali barvo na apneni bazi, ki je naravno dezinfekcijsko sredstvo.

Namesto uporabe antifigicidne barve, lahko v notranje disperzijske barve slikopleskar doda pripravek Policid ali Jubocid in z njimi prepleskate stene. Cena odstranjevanje plesni z barvo za preprečevanje plesni je od 2,50-3,50 €/m2.

Kako učinkovita je termobarva in kakšna je cena odstranjevanja plesni?

Ni enoznačnega odgovora na vprašanje, kako učinkovita je termobarva pri odstranjevanju plesni. Pri kondenzacijski vlagi bo lahko odlično delovala ali pa ne bo imela nobenega učinka, sploh pa ne pri kapilarni vlagi. Noben proizvajalec termobarv vam ne bo želel dati garancije, da vam bo plačana cena odstranjevanja plesni za material in delo povrnjena, če se plesen povrne v roku petih let. Deležni boste nasveta, da je najprej potrebno odpraviti vzrok.

Termobarva ima toplotno izolacijske lastnosti, ki preprečuje kondenziranje vlage. Vsebuje drobne votle steklo keramične kroglice, ki delujejo kot toplotni izolator. Termobarvo se nanaša v tankem sloju, kar pomeni, da bo učinkovala pri manjših obremenitvah. Nekateri proizvajalci proizvajajo termobarve, ki omogočajo debelejše nanose, kar pa ni zagotovilo, da bo barva bolj učinkovita.

Kakšna je cena odstranjevanja plesni s termobarvo je odvisno od vrste in kvalitete termobarve in od izbranega slikopleskarja. Na tržišču lahko izbirate med naslednjimi termobarvami: Weber, Termoščit, Jupol Thermo, Spectra Termo, ThermoShield, Korund, Thermosun, Sigma Renova Isofarbe in podobne. Cena za kilogram termobarve se giblje med 6,5-8,5 € in zadošča za pleskanje 10 m2 velike površine. Cena pa ne vključuje slikopleskarskega dela.

Kakšna je cena odstranjevanja plesni z Nanoprotectom?

Cena odstranjevanja plesni z Nanoprotectom zavisi od situacije, zato je potreben ogled na terenu. Nanoprotect deluje antifungicidno in antimikrobno in uničuje zelo širok spekter mikroorganizmov, tudi tako imenovane »bolnišnične« mikroorganizme. Po natančnem čiščenju plesni z visokotlačno in  po potrebi parno napravo nanesejo paropropustni nanos barve. Nanoprotect se lahko nanese neposredno na steno. Drugi postopek pa je zameglitev celotne sobe z Nanoprotectom. S tem se v prostoru doseže širša antimikrobna zaščita.

Cena odstranjevanja plesni z Nanoprotectom se pri večini slikopleskarjevgiblje med 6-9 €/m2. Ne morete ga kupiti v prosti prodaji, ker je za nanos potrebna previdnost in dobra zaščita okolja in sami h izvajalcev. Za izvedbo je zato potreben najem izkušenega pooblaščenega slikopleskarja.

Kakšna je cena odstranjevanja plesni?

Cena odstranjevanja plesni je najpogosteje odvisna od situacije - večja površina za sanacijo plesni pomeni višjo ceno. Cena se povprečno giblje med 5 in 8,6 €/m2.

Cena samo za pleskanje z barvo, ki vključuje sredstvo za preprečevanje nastanka plesni, je 2,60 €/m2. Po navadi se za ta postopek uporabi barva Jupol Citro.

Kaj je vključeno v cenik za sanacijo plesni?

V cenik za sanacijo plesni je vključena sanacija plesni ter večkratno kitanje in pleskanje površine. Celotno površino, kjer je nastala plesen na steni ali stropu, se lahko odkruši in odstrani, da se potem nanese nov omet in barva.

Ponudniki storitev za odstranjevanje plesni bodo uporabili različne rešitve. Plesen lahko odpravljajo z elektroosmozo, s termo barvo (Termosun, ThermoShield), s premazi, ki preprečujejo plesen in barvami proti plesni (Jupol Citro). Uporabijo lahko tudi različna sredstva proti plesni kot so Jubocit, Sanitol, itd.

Ko poteka sanacija plesni je priporočljivo, da se razkuži celoten prostor za preprečevanje prenosa plesni. Izvede se lahko torej dezinfekcija celotnega prostora z zamegljevanjem. To se uporablja, če je plesen na veliki površini objekta. Pri tem se zamegli celoten prostor in se uniči plesen tudi na pohištvu, omari, postelji, mizi, itd.

Cena za storitev odstranjevanja plesni je prilagodljiva glede na uporabljene pripomočke in velikost površine.

Kdaj moram najeti storitev za odstranjevanje plesni?

Odstranjevanje plesni je potrebno takoj ko opazite plesen na vaših stenah ali pohištvu saj je lahko škodljivo vašemu zdravju. Plesen je najbolj pogosta v prehodnih obdobjih in pozimi. Pogostejša je v zimskem času zaradi vlažnosti kar je, poleg temperature prostora in temperature površine (stene), glavni vzrok pojava plesni.

Za izboljšanje situacije in preprečevanje prekomerne navlaženosti je potrebna sanacija plesni z ogrevanjem in pravilnim prezračevanjem. Cena za odstranjevanje plesni bo odvisna od ponudnika. Na njo vpliva tudi površina stene okužene s plesnijo ter izbran postopek reševanja problema.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — odstranjevanje in sanacija plesni — cene in ceniki

S.G. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Maribor)

Pozdravljeni, Za kuhunjskimi elementi spodaj pri ventilu je stena mokra. levo cca 1,5m in desno cca 1m. dostop do stene je možen samo v primeru demontaže elementov. Nabrala se je plesen. ( žal v predelu kjer je posoda, del hrane, pribor. Imam 3 majne otročke, in bi res nujno bi potrebovali nekoga, ki bi to saniral. ( domontaža elementov, sanacija plesni, popravilo dovodnega ventila oz. cevi v steni. ( dovodna cev gre v pipo cca 2m stan ) Veseli bi bili, da bi to opravila ena "ekipa". Da ne bomo dolgo brez kuhinje.

L.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pragersko)

Zanimam se za odstranjevanje plesni in potem tudi pleskanje, in sicer v dveh prostorih, spalnica in kopalnica

L.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pragersko)

Pozdravljeni, zanimam se za odstranjevanje zidne plesni in pleska ne. Stanovanje ima 43 kvadratov in je mansardno. Plesen in pleskanje potrebujem v kopalnici in spalnici.

P.C. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Sečovlje - Sicciole 6333)

Imamo težave z vlago in plesnijo po stenah v spalnici, smo poskušali špricati in čistiti ampak se ponovno pojavi.

M.R. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

V spalnici pritlicnega stanovanja v Kosezah (ULica bratov Ucakar) se pojavlja plesen v kotu nad oknom in kotu ob postelji spodaj, oba kota sta na steni ki meji na ulico. Okna so razmeroma nova (2014), zracimo pogosto. Sumimo na napake v izolaciji fasade in toplotni most, upravnik se ne strinja, zato bi želela drugo mnenje in ustrezno sanacijo problema. Druga stvar je, da sa terasi se strop malo lušči, zanima me sanacija.

M.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, v stanovanju se mi-predvsem pozimi-nabira plesen na notranjih stenah zunanjih zidov. Lega stanovanja je zelo neprimerna saj gre za nizko pritlicje in tudi stavba ni dobro izolirana. Stanovanje je renovirano, sedaj 5 let a tezave s plesnijo se ponavljajo. Vem, da bo potrebna vecja sanacija a za enkrat bi bilo veliko ze, da se odstrani. Hkrati pa bi tudi pobelila celotno stanovanje v izmeri cca 50m2.

I.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Iščemo nekoga, ki bi nam lahko saniral plesen v kopalnici (vse stene in stropi), tudi beljenje po tem.

I.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Sanacija plesni v kopalnici.

A.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Žirovnica)

Zaradi vlage je potrebno je sanirati, izolirati in prepleskati zunanjo steno stanovanja znotraj pred nadaljnjimi deli.

D.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lesce)

Smo v kletnem stanovanju in je precej vlage ker ga ne moremo dovolj zračiti. Nabira se plesen

S. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Kranj)

Obnavljamo stanovanje v stari veččstanovanjski hiši in potrebujemo nasvet kaj nanesti na notranje stene za vlago?

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

J.Z. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Izola)

Zidovi in strop v kopalnici

P.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Koper)

Pozdravljeni, V Šalari 1995 adaptirano stanovanje višina sten h=2,35m dozidane 3 sobe in hodnik h=2,55m , skupen tloris p=72,5m2, Skupna površina sten in stropov za beljenje p=294m2.(72+222). Potrebno kitanje lukenj, sanacija plesni v kopalnici in stenah zunanjih zidov (ni bilo pleskano 10-15 let). Plačilo takoj.

A.P. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Maribor)

Težave s plesnijo v eni sobi, v kotu od stropa do tal.

G.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Sencur)

Ciscenje in barvanje manjse kopalnice. Vec ob kontaktu. Lokacija: Sencur LP

B.R. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Kranj)

Potrebujem čiščenje plesni 1 stene 2x3 m in delno stropa 1x3 m v kopalnici. Žal je to notranji prostor in ni možno zračenje.

L.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Stanovanjska Hiša)

Potrebovala bi odstranitev starih pleskanj (brušenje), sanacija plesni, novo beljenje (najraje z apnenim beležem)...cca 200m2

V.B. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Miklavž Na Dravskem Polju)

Barvanje fasade,dvojček hiša

P.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Portorož)

Hiša potrebuje tudi pleskanje fasade.

M.P. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

Iščem nekoga za sanacijo plesni v enem kotu sobe. Probali smo sami in se je čez nekaj časa situacija ponovila. Nujno je zaradi otroka in bi potrebovali storitev v najkrajšem možnem času.

I.K. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Kranj)

Plesen na stenskih in stropnih povrsinah kopalnice.

W.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Piran)

V centru Pirana v vecnadstropni hisi bi potreboval pleskanje 2 apartmajev (2X20m2 in mansarde cca 10m2) ter uhoda in hodnika vse skupaj cca 80m2

A.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Križ Pri Komendi)

Potrebno pobeliti stanovanje v stanovanjski hiši.Površina je od 200 do 250m2,beljenje z belo barvo.V dveh prostorih sanirati plesen na površini 2 m2.

P.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Kranj)

Potrebujem beljenje stanovanja. Na določenih delih bo potrebno glajenje in malenkost tudi kitanje. Potrebujem tudi odstranitev plesni in zaščito pred nadaljnjo tvorbo le te. Pričakujem, da izvajalec sam pripravi in pospravi delovišče za sabo.

B.R. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Mislinja)

Sanacija in prepečitev plesni v pritličnem stanovanju stare hiše

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Koper)

1) zaščita tal in opreme 24 m2 2) odstranjevanje plesni 19 m2 3) emulzija 39 m2 (pred beljenjem) 4) beljenje sten 39 m2 1x nanos prosim za ceno z materialom in ločite postavke dela in materiala. rabim predračun

P.J. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Novo Mesto, Slovenia)

V kotu na steni dnevne sobe in spalnice se je pojavila plesen. Ker se sama raje ne spuščam v ciščenje tega, bi potrebivala nekoga kar hitro se da, ker se mi zdi da se zadeva res hitro širi.

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni, v stanovanju v Ljubljani ki ga oddajamo se je pojavila plesen v spalnici. Ali lahko prosim poklicete za ponudbo in da lahko cimprej uredimo, ker imamo najemnike. Hvala. Soba je velika 25m2, v 5 nadtsropju in gleda na sever. Jaz zivim v Spaniji, zato spanska mobilna kontaktna stevilka.

K.L. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Velenje)

Plesen se nahaja v kotu stanovanja, na povprečni površini 2 kvadrata. Večinoma je ob tleh, manjše pikice pa tudi v kotu pri stropu. Strop je visok cca 2. 4m. Je lahko dostopno. Želim odstranjevanje plesni, sanacija stene. V bloku.

F.P. išče slikopleskarja (Glajenje in kitanje sten / Postojna)

Kot upravnik iščeomo izvajalca za slikopleskraska dela v 4 večstanovanjskih stavbah v Postojni. Obvezen je ogled s strani ponudnika,priprava ponudbe, predviden čas izvedbe do aprila 2022, tel 051304802

K.K. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

Odstranjevanje plesni s površine 3 do 5 m2.

S.L. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

Par cm nad klimatsko napravo, ki je montirana tik pod stropom v dupleksu se mi je nabrala vlaga, ki se zdaj vidi kot temen madez. Potrebovala bi sanacijo vlage na razdalji cca. 1,5 m tik pod stropom.

D.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljutomer)

Barvanje zidov in odstranjevanje plesni v stari hisi

T.J. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

Zaradi neustrezne zaščite strehe v času neurja je poplavilo hišo. Stanovanje imamo v pritličju in pojavila se je plesen. Zadevo bi radi čim prej sanirali, saj je stanovanje naseljeno.

Z.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Nova Gorica)

Dva stropa (3x3 m, in 4x3 m) ter en zid (2x2).potrebno sanirati delno plesen ter na belo pobeliti.

P.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Radeče)

Cca 80m2 veliko stanovanje v hiši, delno odstranjevanje in sanacija plesni v določenih sobah po kotih, glajenje in kitanje nekaterih sten, beljenje in pleskanje celega stanovanja, višina zidov 2,40 m, 4 sobe cca 16m2/soba , hodnik cca 14m2 in manjša kopalnica samo strop.

T.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Cca 50m2 sten in stropa (ena soba in manjse stopnjisce). Potrebno bi bilo odstraniti sledi plesni in popleskati z barvo, primerno za dodatno zasvito prostorov, kjer se pojavlja plesen.

M.P. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / V Notranjosti Stanovanja)

Potrebujemo sanacijo kapilarne vlage.

M.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Bohinjska Bistrica)

80 kvadratnih metrov

R.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana Koseze)

Barvanje in sanacija spodnjega dela fasade in barvanje ene stranice hiše Sanacija plesni na manjši steni, Pleskanje stropov in sten v stanovanju.

S.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Krmelj)

V dveh sobah - spalnicah se je na zunanji stenah pojavila točkovna plesen, v vogalu po celi dolžini. Radi bi jo odstranili in pobelili z apneno barvo. Do zdaj smo belili s klasično jupol barvo. Površina vseh sten je cca.60m2.

B.B. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

POD BALKONOM IMAM DNEVNO SOBO IN TOČNO V KOTU MI PO VEČKRATNEM KUHANJU NASTAJA VLAGA

B.B. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

POD BALKONOM IMAM DNEVNO SOBO IN TOČNO V KOTU MI PO VEČKRATNEM KUHANJU NASTAJA VLAGA

S.Z. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

Pozdravljeni, Po celovit obnovi stanovanja čakamo samo še na notranja vrata s podboji. Kljub temu smo se vselili in med čakanjem na notranja vrata opazili, da se na izpostavljenem delu stene dveh prehodov (obok ki ga prekrije podboj) začela nabirati plesen (predidevamo da črna). Izpostavljen siporeks ni bil obnovljen in je iz prvotne gradnje. Ob prenovi nismo opazili plesni, zato predvidevamo, da je nastala naknadno. Na obeh obokih se je plesen pojavila samo na eni vertikali (v: 260cm, š: 10cm). Prosim za ponudbo in kdaj je možen prvi termin. Hvala in lep pozdrav, Stojan

D.J. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Dvorjane, 2241 Spodnji Dupek)

Notranjo steno v pritličju ob dežja nekje zamaka.

C.P. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Stanovanje)

Vlaga v kotu spalnice in kopalnice. Sanacija čim prej!

D.H. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

Na majhnem delu stene med oknom in okensko polico, se ob dežju pojavi vlaga na steni, kar vodi v pojav plesni. Stena je bila del balkona, ki so ga prejšnji lastniki stanovanja preuredili v notranji prostor. Lahko, da je problem v oknu ali zaradi stika stene z zunanjo fasado.

N.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pozdravljeni. Nujno bi potrebovala sanacijo vlage v stanovanjskem bloku v Ljubljani. Hkrati bi potrebovala še beljenje celotnega stanovanja, pleskanje sten (3 sobe s stropovi in kopalnica, samo strop) - vse v beli barvi. Možno je, da bi bilo ponekod potrebno tudi kitanje razpok, ki so se pojavile ponekod na stenah. Prosim za čim prejšnji odgovor in vas lepo pozdravljam. Nina Turnšek

L.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Otošče, Podnanos)

Pleskanje sten in stropa, talni premaz

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Prosim za ponudbo za izvedbo : - odstranitev tapet cca 105m2 - kitanje cca 185m2 - 2x pleskanje 284m2 Izvedba bi bila takoj.

B.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Živim v pritličju in pod mano je samo kolesarnica, stanovanje pa je na zunanjem delu bloka. V zadnjem mesecu sem opazil, da se je pojavila plesen v kotu v dnevni sobi za tapeto ter v kuhinji. Opazil sem tudi, da je zunanja stena vlažna ter da se vlaga nabira tudi pri balkonskih vratih. Rad bi, da se odstrani plesen in zaščiti stena.

S.M. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Sovodenj)

Zanima me cena za odstranjevanje tapet in plesni. Tapete so v sobi ki meri pribljizno 15m2

L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lendava)

Tapete dol, nato pleskanje 2 hodnikov, stropa ne. Na druge stvari se ne razumem (verjetno treba tudi glajenje in kitanje).

C.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Žalec (3310))

Prostor je tlorisa cca 3x4metre. Na stenah so tapete. Potrebno odstraniti tapete ,poravnati ,kitati stene in prepleskati. Pleskali bi z jupol citro in barvno nianso.. Na stropu so dekorativne stiropor plošče. Strop se prepleska najverjetneje kar bel jupol citro. Vse skupaj je cca 35-40m2 . Prostor je visok cca 2.20 m.Vse ostalo po dogovoru. Okolica Žalca

H.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Soba je 3x3m višina 2.60. Na steni je več slojev beleza in raufazer tapete. Nova barva bi bila bela.

L.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Poškodovana stena in tapeta zaradi počene cevi v sosednjem stanovanju. Stena je bila mokra, tapeta je unicena. Gre za 0.6x2.5m stene, ter 2m2 tapete. Potrebujemo odstanitev tapete, glajenje in kitanje, ter pleskanje. Storitev 100% krije zavarovalnica Genrali, cenili zapisnik je ze urejen.

E.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ulica Moše Pijada 45, Maribor Tabor)

Pleskanje-obnova sten ene sobe v stanovanjskem bloku na lokaciji Ulica Moše Pijada 45-Maribor Tabor. Kvadratura sobe ca. 16 m2, višina sten ca. 2,8 m. Pleskanje rabimo v najkrajšem možnem času.

R.K. išče slikopleskarja (Glajenje in kitanje sten / Apače)

Zanima naju za odstranjevanje starih tapet, kitanje, brušenje in beljenje sten. Cena za kvadrat?

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Trzin)

Straješa hiša v kateri je stanovanje, ki je potrebno osvežitve notranjih zidov. Potrebno bi bilo še odstraniti tapete, ki so v vseh prostorih stanovanja (3 sobe, predsoba, wc, kopalnica, kuhinja). Stanovanje je prazno in pripravljeno za delo.

U.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lavrica)

Lavrica , beljenje stanovanja cca 50 kvadratnih metrov , odstranitev ene tapete .

B.O. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Gre za cca 113 m2. Stanovanje v dveh etazah, visoki stropi na določenih mestih cca 6 m. Ena stena odstranjevanje tapete in polaganje novih. Svetovati glede barve na stopnišču in vhodu. Drugače bela barva. Potrebno potrebnot kitati razpoke ki so nastale pri oknih.

J.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Domžale)

Potrebno odstranit staro barvo, pokitati stene, beljenje

S.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Pleskanje sten

G.F. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Bled)

Pred beljenjem se bo dodatno vgrajevala električna instalacija.

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Jesenice)

Delamo natančeni in pošteno. Lp sadikaj

K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Beljenje 100m in odstranjevanje tapet

T.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Odstranjevanje tapet v sobi in beljenje sten v tej sobi in v preostalem stanovanju velikemu 35 kvadratnih metrov.

S.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujem pleskanje dvoinpol sobnega stanovanja v velikosti 72 m2 - Ljubljana, Rozna dolina - Dnevna soba: stene + strop. V tej sobi je potrebno - odstranjevanje starih tapet. - Spalnica: stene + strop - Hodnik: stene + strop - WC: stene + strop - Kopalnica: manjši del stene. - Shramba: stene + strop V eni izmed sob eni bo mogoče potrebna manjša sanacija plesni ter uporaba izravnalno mase. Želja je pleskanje z bio apneno barvo

M.Č. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

V obdelavi bodo štirje prostori, in sicer predsoba s stopniščem, kuhinja, dnevna soba in spalnica. Okvirna površina znaša ca.200 m2, višina stropov 2,47m. Pred barvanjem se odstranijo tapete. Termin izvedbe bi bil po 20.06.2017.

S.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana, Rožna Dolina)

Potrebujemo pleskanje dnevne sobe in hodnika. V dnevni sobi so na stenah bele tapete, ki jih je potrebno odstraniti. Dnevna soba ima cca 4,5 x 4,5 m, hodnik pa 1,5 x 3 m. Barva za pleskanje mora biti cimbolj naravna (zaradi astme)

L.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Pozdravljeni, potrebovala bi popravilo bivšega podboja s knaufom in beljenje celotnega stanovanja (cca 35m2 tlorisa). ena stena v kuhinji bo oranžna in ena v spalnici bež, ostalo bela barva. Najlepša hvala, Lea

D.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Pleskanje z Jupolom cca 54 m2.

J.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Kupujemo hišo:potrebna dela-odstranjevanje tapet 40m2 kitanje sten 40m2 barvanje sten 100m2 barvanje fasade 150m2 barvanje napušča 40m2 Objekt Ljubljana trnovo

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Odstranjevanje in sanacija plesni — po mestih