fb

Cene za polaganje tapet, odstranjevanje tapet

2-16 €/m2

Cena za odstranjevanje in polaganje tapet.

Cene za kategorijo „polaganje tapet, odstranjevanje tapet“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji polaganje tapet, odstranjevanje tapet, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Polaganje tapet, odstranjevanje tapet: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za polaganje tapet, odstranjevanje tapet in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

287.734
povpraševanj strank
10.532
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Kakšna je cena polaganja tapet oz. odstranjevanja le-teh?

Povprečna cena polaganja tapet se giblje med 5 – 15 €/m2. V ceno ni vključen nakup tapet (cena same tapete je odvisna predvsem od materiala in dizajna). Cena najbolj običajnih tapet za zvitek dimenzij 10 m na 0,75 m, se giblje med 5 – 25 €, dražje tapete pa lahko stanejo tudi več kot 100 €.

Povprečna cena odstranjevanja tapet se giblje med 2 – 5 €/m2. Cena vključuje ročno ali strojno struganje; sanacijo lepila in preostalih materialov.

V ceno je torej običajno vključeno le delo, nekateri ponudniki pa zraven štejejo tudi zaščito tal in pohištva. V primeru, da to še ni všteto v ceno, lahko pričakujete dodatek v višini 0,5 €/m2.

Kaj vse vpliva na ceno?

Cene se razlikujejo predvsem glede na količino dela in vrsto tapet (od njihovega materiala in dizajna). Prav tako lahko vlogo igrata kvaliteta opravljenega dela in vaša lokacija (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Zakaj se splača najeti profesionalca?

Polaganje in odstranjevanje tapet morda ni pretirano težko delo, a zahteva veliko časa in natančnosti. Primerna je potrebna priprava podlage ter pazljivost, da se tapete ujemajo in so pravilno položene.

Enako velja za odstranjevanje tapet. Slikopleskar ima potrebno orodje, s pomočjo katerega bo delo opravil hitro. Kljub temu, da lahko načeloma tapete kar prebarvate, to ni najbolj priporočljivo, saj negativno vpliva na obstojnost tako barv kot tapet.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena polaganja tapet?

Cena polaganja tapet se giblje med 5 in 10 €/m2. Ta cena velja samo za polaganje tapet brez predhodne priprave površine (kitanje, glajenje, beljenje).

Glede na vrsto tapet je lahko cena visoka tudi do 21 €/m2. Najcenejše je polaganje papirnatih tapet na že skitane in glajene površine. Cena se začne pri 5 €/m2 in giblje do 16,50 €/m2 za tapete z vzorci. Polagajo se lahko tudi tapete iz steklenih vlaken (do 17,50 €/m2), vinilne tapete (do 18,50 €/m2) in hrapave tapete (do 20, 50 €/m2).

Cena polaganja tapet je odvisna od ponudnika storitev. Cene so navedene v evrih na kvadratni meter (€/m2) za opravljanje storitve slikopleskarja - polaganje tapet. Potrebna je tudi dobava tapet, ki pa so po navadi v zvitkih po 10m ali več/manj. Cena tapet se prav tako razlikuje po vrsti materiala in zahtevnosti vzorca.

Kaj vpliva na ceno za polaganje tapet?

Cena za polaganje tapet je odvisna glede na material tapete in zahtevnosti vzorca. Slikopleskar mora poskrbeti, da se vzorci med tapetami ujemajo zato je polaganje vzorčastih tapet dražje od polaganja tapet brez vzorca.

Na cenik za polaganje tapet prav tako vpliva vrsta tapete. Te so lahko papirnate, vinilne, hrapave ali iz steklenih vlaken.

Kakšen je cenik za odstranjevanje tapet?

Cenik za odstranjevanje tapet na stenah in stropih se giblje med 2 in 5 €/m2. Odstranjujejo se lahko nepralne, pralne in plastične tapete.

Postopek obsega mokro struganje, ki je lahko ročno ali po potrebi strojno. Slikopleskar bo poskrbel za učinkovito odstranitev tapet in za čiščenje po opravljenem delu. To pomeni tudi odstranitev lepil, trmastih kosov tapet, ki so ostali na steni, in druge materiale.

Po potrebi lahko slikopleskar, po odstranitvi tapet, opravi tudi kitanje in glajenje stene ter beljenje ali pleskanje z barvo vendar to ni vključeno v ceno odstranjevanja tapet. Cena za kitanje in glajenje je v povprečju 3 do 5 €/m2, cena za pleskanje ali beljenje sten in stropov pa se začne pri 1 €/m2.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — polaganje tapet, odstranjevanje tapet — cene in ceniki

V.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Radenci)

Na knauf stenah stare montažne hiše jelovica so tapete, ki jih je potrebno odstraniti in nato zakitati in pobeliti stene.

N.D. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Pozdravljeni, Zaradi puščanja strehe nam je namočilo nekaj delov sten v hiši. Na zavarovalnico smo prijavili škodo, sedaj bi potrebovali predračun in kasneje izvedbo. Lepo prosim, da me kontaktirate. Hvala. Lep pozdrav, Nina Dečman Kološa

V.G. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Polaganje tapete na steno (mere: dolžina 367cm, višina 250cm). Potrebujem zanesljivega mojstra pri katerem je kakovost dela zagotovljena. Izvedba naj bo mogoča v začetku avgusta. Hvala in lp.

I.D. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet / Ljubljana)

POTREBUJEM TAPETE ZA CELO STANOVANJE

K.Č. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Ankaran)

Pleskanje sten v klasični beli barvi in polaganje tapet na 2-3 stene.

S.H. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje / Maribor)

Iščem izvajalca za pleskanje in lepljenje tapet.

I.Z. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet / Ljubljana)

Potrebujem nekoga, ki bi polepil cca 110m2 tapet ter na stikih nato prilepil še borduro oz okeadne letve.

B.K. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebovali bi oblogo okoli vgradnega kamina. Glede materiala oz načina izvedbe smo prilagodljivi, le da bo vizualno ok.

A.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Odstranjevanje tapet in pleskanje spalnice priblizno 20 m2.

M.V. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Odstranitev dveh tapet (20m2), pleskanje sten v stanovanju (100m2)

V.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Potrebujem sanacijo stropa in sten po izlivu vode. Prosim za ponudbo s približnim rokom izvedbe po priloženem zapisniku in ogledu na mestu.

K.B. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Lepljenje tapet v kuhinji.

Anonimen išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Zelela bi nalepit tapeto na eno steno

B.L. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Polaganje tapet ena stena 7 kvadratov širina 3m višina 2,40

P.A. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Sem v iskanju slikopleskarja, ki obvlada polaganje tapet. 2 steni priblizno 4 m x 2 m

G.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Iščem strokovnjaka za osvežitev sten in stropov. Slikanje v beli barvi. Skupna površina je cca 275 m2. Prosim za ponudbo in okviren rok izvedbe. Stanovanje se nahaja v centru Maribora in je možen ogled v ponedeljek. Prosim kontaktirajte me preko omisli.si

S.D. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Stanovanje se nahaja v pritličju stanovanjske hiše v Ljubljani. Na stenah so položene tapete, stropovi so leseni. Tapete so bile kvalitetne, nikjer ne odstopa in so bile položene 1980. Želel bi po možnosti zamenjavo tapet za bele ker pleskanje preko obstoječih verjetno i najbolj smotrno.Želel bi tudi posvetliti stropove, ki so leseni, bolj temne naravne barve lesa.

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

S.K. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Na eni steni tapete. So že kupljene kot tudi lepilo za tapete.

R.S. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Pozdravljeni, potrebujem izvajalca za odstranitev tapet iz sten v stanovanjski hiši. Lokacija dela Posavje. Ponudba za odstranitev tapet in morebitno popravilo sten- kitanje. Velikost 100m2,- 5 prostorov. lp Rajko

P.G. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Hiša potrebuje tudi pleskanje fasade.

N.P. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

NA STENO 2,5X4,5 M POTREBUJEM NALEPITI TAPETO (TEŽKI VYNIL), V ROLI 0,5M X10 M

I.K. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Potrebujem beljenje stanovanja, višina stropa je nadstandarna 2.9m. Potrebujem tudi polaganje tapet za eno steno 2,9mx cca 4,35m.

E.P. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Pozdravljeni, zanima me cena za polaganje tapet za steno 10m2. Tapeta ni samolepilna.

E.P. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Pozdravljeni, zanima me cena za polaganje tapet za steno 10m2. Tapeta ni samolepilna.

A.G. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebujem ponudbo za polaganje tapet z vzorcem, cca 25 m2 v Ljubljani (Brdo). Radi bi jih imeli tudi v kuhinji, nad kuhinjskim pultom, tako da bi jih bilo treba v tem delu zaščititi s pralnim premazom. Gre za dolžino nad pultom, cca 360 cm. Termin v januarju. Tapete priskrbimo sami. Stena je pripravljena, ne potrebuje nikakršne predpriprave.

J.Š. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Pozdravljeni, za našo bodočo novogradnjo bi potrebovali slikopleskarska dela in poleg tega bi potrebovali tudi, da se na eno steno zalepi tapeta. Zadeva bi bila aktualna v drugi polovici marca ali v začetku aprila. Zanima me, kolikšna pride približna cena slikopleskarskih del in instalacija tapete za hišo. Več podatkov o sami hiši in idejna zasnova v prilogi. Hiša pa se nahaja na Peči pri Polici v občini Grosuplje. Hvala.

K.S. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebovala bi slikopleskarja za položitev tapete površine 5m2.

R.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Pozdravljeni, zanima me pleskanje stanovanja vkuhinja, dnevna in 2 otroski sobi. V otroških sobah bi bila na eni steni tapeta. Prosim za okvirne ponudbe. Gre za pleskanje v Vodicah.

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

- Beljenje stanovanja, bela barva, površina 150 kvadratov. - Odstranjevanje tapet, površina 65 kvadratov. Stanovanje v Ljubljani (Vič). Izvedba nujno med 11.10. in 22.10.

N.M. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Zanima me cena polaganja in odstranjevanja tapet

S.P. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Pozdravljeni, v Banjolah pri Puli bi potrebovala polagala za tapete, ca 25 m2. Zanima me, če je možno, da jih položiite. Hvala in lep pozdrav, Suzana Prijatelj

M.A. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Potrebujemo izvedbo v naslednjem mesecu. Kitanje in pleskanje sten v novogradnji. Nekaj sten zahteva nanos s tehniko microtoppinga. Imeli bomo tudi tapeto v eni izmed spalnic.

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

B. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Višina stropa je 3 metre. površina stene je obdelana z jubolin kitom.

Š.V. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Polaganje tapet, cca 12m2, stena.

Z.N. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebujemo položiti tapete 2 stene , dnevna soba...

N.F. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Spoštovani, potrebujem natančnega mojstra za lepljenje tapet. Kvadratura stene je cca. 15m2. Lokacija: Ljubljana. Že v naprej se lepo zahvaljujem za ponudbo, Nina

S. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Prosim za ponudbo polaganja papirnate tapete, cca. 5m2. Na steni je sicer v zgornjem delu, tik pred stropom razpoka, ki bi jo tudi sanirali. Prosim za ponudbo.

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Beljenje 65m2 zidov, bela barva, do visine 180 cm pralni premaz helios domflos mat, barvanje 3 notranjih vrat. Potreben ogled. 2 m2 knauf predelne plosce

K.K. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Polaganje tapet (na vzorec 64 cm) na eno steno 3,5*2,5m. Idealno v tednu med 28.9-2.10. (lahko kadarkoli).

F.L. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Potrebujem nekoga ki mi bo nekje zgladiv stene nato pobeliv in dekorativno nalepil Tapete

H.M. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Polaganje flis tapet 35m2 na knauf stene/novogradnja - višina 230 in 250 cm - delno polaganje v 3 prostorih-dve tapete brez vzorca, ena ima vzorec.

L.P. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Poškodovana stena in tapeta zaradi počene cevi v sosednjem stanovanju. Stena je bila mokra, tapeta je unicena. Gre za 0.6x2.5m stene, ter 2m2 tapete. Potrebujemo odstanitev tapete, glajenje in kitanje, ter pleskanje. Storitev 100% krije zavarovalnica Genrali, cenili zapisnik je ze urejen.

Š.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Želimo pleskanje celotnega stanovanja v izmeri 64 m2. Prepleskati je potrebno dve sobi, kuhinjo , balkon in strop kopalnice. Pleskalo se bo z belo klasično barvo. Potrebna bi bila tudi sanacija plesni na balkonu. Poleg tega, pa želimo tudi položiti tapete v predsobi . Tapete in barvo bi kupili sami.

Š.R. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Potrebovali bi mojstra za pleskanje celotnega stanovanja v izmeri 64 m2. Pleskalo bi se stene v dveh sobah, kuhinji in strop v kopalnici. Želimo pa tudi polaganje tapet v predsobi.

D.K. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

2 knauf stene bi imel oblečene v črne mat tapete, skupno cca30-35m2

B.O. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Gre za cca 113 m2. Stanovanje v dveh etazah, visoki stropi na določenih mestih cca 6 m. Ena stena odstranjevanje tapete in polaganje novih. Svetovati glede barve na stopnišču in vhodu. Drugače bela barva. Potrebno potrebnot kitati razpoke ki so nastale pri oknih.

G.D. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Polaganje tapet 20 kv.m

M.J. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

18.2. ali 19.2. potrebujem polaganje tapet cca 2 x 8 m2 v Ljubljani

M.P. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Gre se za namestitev kuhinjske tapete odporne na vodo.

M.J. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebujem mojstra za položitev flis tapete na eni steni v spalnici - ccca 4 m x 2,40m

S.Z. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebujem polaganje tapet na knauf steno

B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Delamo natančeni in pošteno. Lp sadikaj

E.Z. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Potrebujemo nekoga, ki nam bo na steno prilepil fototapeto velikosti 370 x 260 cm. Lepilo je že priloženo k fototapeti. Gre za fototapeto Komar.

P.P. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Iščem nekoga, ki ugodno polaga tapete, cca 10 m2

N.B. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Potrebovala bi nekoga, ki bi položil tapete in prebarval strop v predsobi v čimkrajšem času. lp, nevenka

T.V. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Na steno z merami 230x240 bi želela položiti fototapeto. Ta je večja in jo bo potrebno obrezat. Stena je ravna, zanima me cena storitve. Sem iz Domžal.

P.G. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

2,40x3

I.H. išče slikopleskarja (Polaganje tapet, odstranjevanje tapet)

Gre za polaganje tapet v predsobi cca 5m2, višina sten 2,4m2. Načrtujemo, da bo treba tapete položiti v tednu od 7. - 11. 7. 2014, zato se nam mudi s ponudbo.

S. išče slikopleskarja (Beljenje sten, pleskanje, barvanje)

Prosim samo za kontakte izvajalcev, ki bi prišli delat v Maribor. Cca 1000m2 kitanja/pleskanja. Prosim za oceno cene za m2: 1). 2xkitanje,brušenje, 2xbeljenje na cementni omet, 2.) cca 200 m2 pa je knauf plošč z bandažo Q2 (tu je verjetno potrebno le eno kitanje). Potrebovali bomo tudi nekoga, ki polaga tapete in ki bi znal izvesti preproste štukature pod stropom.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Polaganje tapet, odstranjevanje tapet — po mestih