Povprečne cene za tisk vizitk

8-13 €/100kom

Cena velja za tisk vizitk za najbolj osnovne lastnosti za 100 naročenih kosov, za standardno velikost vizitke 85 x 55 mm.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tisk vizitk)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tisk vizitk) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Pogosta vprašanja (tisk vizitk)

Kakšna je cena za tisk vizitk?

Na ceno za tisk vizitk vplivajo tehnike tiskanja, ki jih želite uporabiti. Lahko se odločite za reliefno vtiskovanje podatkov ali vtisk barvnih folij. To naredi vizitko bolj unikatno, a hkrati tudi zviša ceno tiska.

Cena za tisk vizitk za najbolj osnovne lastnosti je med 8€ in 13€ za 100 naročenih kosov. Za standardno velja velikost vizitke 85 x 55 mm. Če želite imeti natisnjeno drugačno velikost se cena za tisk vizitk zviša za okoli 2,5 €. Cena se za 4€ zviša, če želite imeti vizitko obojestransko natisnjeno. Dodatnih 5€ boste odšteli, če želite imeti vizitko plastificirano, enako doplačilo lahko pričakujete če želite vizitko natisnjeno na papir z drugačno debelino ali teksturo od tistega, ki je v osnovnem paketu tiska.

Na kaj moramo biti pozorni pri tiskanju vizitk?

Pri oblikovanju vizitk bodite pozorni da se barvna shema in izgled vizitke ujemata s celostno grafično podobo vašega podjetja.  Pri oblikovanju lahko izbirate različne robove, različne možnosti (pre)oblikovanja logotipa vašega podjetja in ostale grafične komponente. Lahko se odločite tudi za dvostranski tisk vizitke, pri čemer se kontaktni podatki nahajajo na eni strani, logotip pa na drugi strani. Cena tiskanja vizitk se lahko zaradi tovrstnega tiska zviša.

poleg različnih dimenzij vizitk lahko izberemo tudi vizitke s pregibom. Ta odločitev je odvisna predvsem od vaših želj in potreb.

Kaj mora vizitka vsebovati?

Vedno bolj popularno je dodajanje slik zaposlenega, ki ga vizitka predstavlja. Na ta način je vizitka bolj izstopajoča in si jo bo prejemnik veliko bolj zapomnil. Cena za tisk vizitk se seveda ob dodajanju slikovnega materiala in motivov ustrezno zviša.

Vizitke so v svojem prvotnem namenu namenjene podajanju informacij o osebi in podjetju v katerem je ta oseba zaposlena. Nujno se morajo na taki vizitki tako nahajati ime in priimek osebe, ki jo vizitka predstavlja, njeni kontaktni podatki (telefonska št. in elektronski naslov) ter naslov delovnega mesta. Smiselno je dodati tudi naslov podjetja. Ob besedilnih dodatkih se cena tiskanja vizitk običajno ne spreminja.

K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni. Točno vem, kakšne vizitke želim. Velikost 90x50mm, Obojestranski tisk, Plastifikacija: sijaj. Dizajn že imam. Ne želim zaobljenih robov. Količina: 100

K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujem tisk dvostranskih vizitk, velikost 90x50 mm, gloss plastifikacija. Potrebujem jih 100. Dizajn že imam, treba jih je samo narediti. Prosim za ponudbe.

K.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Poleg osnovnih podatkov še da je barvni logo gor (en del je zlata barva). Začasno sem dosegljiv izključno preko e-maila.

S.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

S.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebovala bi zgolj tisk vizitk - mat premazni papir, parcialni lak. Količina 50-100 komadov.

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Spoštovani, zanimam se za tisk velikih količin igralnih didaktičnih kartic. Kartice so obojestranske, barvne, okrogle oblike 10*10 cm. Želela bi, da so/natisnjene na 350g papir in plastificirane z mat folijo. Komplet kartic vsebuje 90 kos. Kartice so grafično oblikovane in pripravljene za tisk. Zanima me cena s količinskim popustom za najmanj 1500 kompletov (135.000 kartic) , z vključenim razrezom. Za ponudbo se Vam zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam, Maruša Pintač

N.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Čim tanjši papir, čim bolj ekološko.

I.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Zanimamo se za Jumbo Plakate po moje bi rabili tudi graficnega oblikovalca saj grafika nam ne lezi. Rabili bi vecji jumbo plakat za oglasevanje nasih storitev rabimo ceno ali nekoga ki nam bi lahko to svetoval prosim

T.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem kvalitetne vizitke, letake in nekaj majic. Logo imam izdelan.

N.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Dvostranska vizitka v črni, beli ter sivi barvi. Mat papir 350 g, neporezani robovi. Hvala za ponudbo!

G.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni, imam pripravljenih pet "flajerjev" A5 format, barvno obojestransko, zanima me najmanjša količina in cena tiska, in pa vizitke ... Lep pozdrav, Greta Dobnik Maček

A.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, Zanima me izdelava in cena vizitk in sicer za 100, 200 ali 300 komadov. Motiv oz obliko bi vam mi poslali v pdf obliki. V kolikšnem času je možna izdelava? Lp Nataša

P.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Spoštovani, Prosimo vas, za ponudbo za naše poslovne vizitke. Vzorec vizitke se nahaja v prilogi. Vizitko imamo že oblikovano. Je obojestranska, klasičen tisk in želimo za naše partnerje najboljšo kvaliteto. Do sedaj smo imeli izdelane po slednjem: - High quality original paper, 350g - Format 84 x 55 mm - Square corners - Matte finish/mat laminacija - 2-stranski Softtouch Zanima nas predvsem cena za sprotno naročanje. Imamo sodelavce, kateri nam naročilo vizitk oddajajo mesečno. Od 100 kom in naprej. Do sedaj smo pri nas na družbi za tisk pripravili dokument v PDF-ju za vsemi podatki in smo posredovali v tiskarno za tisk. Zanima me predvsem cena takega naročanja, ali nam lahko omogočite sprotni tisk in dobro kvaliteto? Nam lahko prosim posredujete ponudbo? Za vzorec vam lahko pošljemo tudi vizitko, ki jo imamo sedaj in bi jo želeli imeti še naprej. Hvala in lep pozdrav,

E.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, potrebovali bi tisk vizitk za naše podjetje. Potrebovali bi cca. 600 vizitk za 6 različnih oseb (enak design, spremenijo se le kontaktni podatki osebe). Potrebujemo barvni tisk, za material pa želimo, da ni čisto naveden ampak nekoliko bolj premium. Prosim za ponudbo. Hvala in lep pozdrav!

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebujem tisk vizitk, okrog 200 ali 300, ki so že oblikovane. Prav tako tisk letakov, obojestransko, tudi že oblikovani, stevilo 10.000. Prosim za ponudbo, hitrost izvedbe in ceno.

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebovala bi natisnjene kartice v velikosti vizitk. Bile bi tiskane obojestransko in barvno, velikosti 85×55, vodoravno. Imam 34 razlicnih sprednjih strani in za vse enako zadnjo stran (lahko posljem slike). Vsako kartico bi bilo potrebno natisniti 6x, kar pomeni, da bi skupno stevilo kartic prislo na 204. Posila bi tudi za plastificiranje.

U.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Želela bi obojestranski tisk na 350 g papir s soft touch plastifikacijo. Delček besedila bi bil v zlatem. Potrebovala bi 100 kosov.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebujem 200 kosov zahvalnih vizitk in dvesto kosov brošur, ki jih dodajam v priponki.

Z.I. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Velikost 21cm x 15 cm

M.D. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Zdravo! sem dijak umetniške gimnazije in za svoje izdelke potrebujem pakiranje (škatlico, mini pizza box). Ne vem kako zadeve delujejo ampak predstavljal sem si trd (več kot 250mg) a4 list, ki bi bil potiskan z dizajnom in stripom (katere imam že narejene). Nato, bi ta A4 list na večih delih prepognil in bi vse skupaj nastalo kot nekakšna odpirajoča se škatlica v kateri bi bil priložen izdelek. Morda se sliši težavno ampak obljubim da lahko boljše razložim po telefonu, računalniški konferenci ali v živo z masko :) lepo pozdravljam!

K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujem osebo katera bi mi izdelala ugodno ter hitro vizitke .

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za tisk 100 vizitk obojestransko. Imam namrec 2 razlicni vizitki, ki imata zadaj enak tisk. Tina F.

D.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni prosil bi za ponudbo za izdelavo 500kom vizitk ter letakov

V.P. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

50 kos Kakovostna ženska / moška T majica in tisk logo dim A4 eno ali večbarven tisk. 200 kosov vstopnice barvno dvostran. dim 200 x 73 mm /120g 100 kom večbarvni dvostranski tisk vizitk.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Potrebujem izdelavo oz.tisk na majice(50 kom moških in 30 kom ženskih) in izdelavo vizitko( 100 kom).

Ž.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Sem član kraljev ulice in potrebujem vizitke za svojo dejavnos

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujmo cca. 100 poslovnih vizitk; bele barve, standardne dimenzije (na viztiki želimo naš logotip+slogan, e-naslov in telefon.)

Potrebujemo poslovne vizitke.

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

ASAP bi radi natisnili 500 kom obojestranskih vizitk / kuponov. Pripet je final design. Kdaj lahko najhitreje uredite? Če se le da, bi jih imeli radi jutri do 16:00 že pri sebi. Prevzem v LJ ali nekje po poti v Celje, saj jih potrebujemo za Celjski sejem.

K.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pomembna mi je tako cena kot kvaliteta

G.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, želel bi dati v izdelavo vizitke. Obliko že imam, potreboval bi le tisk. Želel bi vizitko klasične mere 9cm x 5 cm, bel hrapav papir, ena stran prazna - verjetno nekje od 300-500 kosov Želel bi tudi dati v izdelavo dopisni papir (A4) ter kuverte (16x23) - z uporabo mojega logotipa - verjetno nekje okoli 500 kosov

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Zanima me tisk vizitk

F. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Vizitke kot so v priponki

S.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo tiska zloženke v priponki za količino 300 in 500 kos na 250 g/m in 300 g/m papir.Zloženka še ni končna verzija, spremenili bomo samo nekaj slikic in popravili tekst. Prosim še za ponudbo vizitk v priponki za količino 350 kos (Špela:150 kos, David, Jure 100 kos) Hvala in lp, Špela

T.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Dal bi si natisnit enostransko ali obojestransko vizitko v nakladi do 1000 izvodov ali manj

M.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujem izdelavo 100 vizitk, dvostranski tisk standardne velikosti in 100 nalepk dimenzij 38x20 mm. Oboje v barvnem tisku

K.F. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, potrebujem izdelavo vizitk za podjetje. Potrebna bi bila tudi grafična obdelava.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Imenske namizne kartice. Sedežni red na praznovanju roj. dne. Na sprednji strani ime gosta, na notranji ali zadnji strani pa nekaj besed v zahvalo, datum in ime slavljenke. V najkrajšem možnem času.

M.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

A.U. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Predlogo imamo, tako da oblikovanja ni! Tisk bo samo enostranski, vizitke čisto običajne in brez porezave oz. zaobljenih robov. Papir - najcenejša varianta (za vizitke seveda) Navedite ceno za barvni in črno-beli tisk, prosim (ozadje belo ali barvno)

N.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Vizitke: tisk belih (lahko tudi sive ali srebrne) tankih črk na črn papir (300g Notturno). Na eni strani samo bela barva, na drugi strani bela + bež barva. Grafika pripravljena v PDF.

M.H. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujemo tisk vizitk za dve osebi v podjetju Vastok d.o.o. za blagovno znamko AlpStories. Vizitki sta že oblikovani, želeli bi tisk na mat papir.

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, V uredništvi Omisli.si razišljamo, da bi našim ponudnikom v naročniški paket vključili 50 vizitk. Glede na to, da delamo s približno 1.500 ponudniki (kmalu jih precej več) bodo naklade zelo velike. Zaradi tega iščemo nekoga s katerim bi dlje časa sodelovali in je pripravljen na dolgoročno sodleovanje oz. večje količine ponuditi tudi kakšen rabat. Zanima nas okvirna cena tiska (obojestranska vizitka). Za dodatna vprašanja sem na voljo. Martin Korenjak www.omisli.si

M.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Vizitka z LAMININIRANJEM/DUPLEXINGOM (dva različna specialna strukturirana papirja višje gramature - cca. 250g/m2 - zlepljena po sredini), na eni strani CMYK print, na drugi emboss (slepi tisk). Izbor papirja (za potrebe ponudbe, lahko se še spremeni): Via Linen natural 270g/m2 + Colour Style new linen claret (89) 300 g/m2. Papir dobavljiv pri Europapierju. Oblikovalec tiskarni dostavi PDF datoteko, pripravljeno za tisk (oznake za porezavo, barvni profil po navodilu tiskarne, ...). Dodelava: razrez na format, pakiranje. Dostava (na območje Ljubljana Center). Bistveno je, da v ponudbi eksplicitno navedete, da ste sposobni izvesti laminiranje dveh papirjev/duplexing. Hvala.

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujem tisk vizitk 3 x 200 kom za vsakega posameznika. vizitke so dimenzij 90x50, z dodatno odrezanim robom - razvidno iz priponke tisk je obojestranski barvni + UV parcialno lakiranje temno oranžnega pasu obojestransko papir cca 300g mat datoteke za tisk imamo pripravljene

J.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Vizitke (dvostranske, 4/4, klasična velikost, mat) letak (a5, dvostransko. 4/4, sijaj) cenik (a5) zanimajo me cene za tisk in oblikovanje

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Zanima nas samo možnost kompenzacije. Nudimo radijsko in spletno oglaševanje (http://radiotomi.si/).

A.U. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Imam jpg sliko za vizitko. Zanima me cena tiska za 200 vizitk na različnih papirjih.

J.C. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Zanima me tisk vizitk