fb

Povprečne cene za tisk na majice

0,34€-0,60 EUR/odtis

Pri večjem naročilu potiskanih majic bo višji popust. Nekateri ponudniki zaračunajo tudi pripravo na tisk cca. 20€.

211.366
povpraševanj strank
8.566
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tisk na majice)

Preverjeni tiskarji
Bumcolor, tiskarna d.o.o. - Logotip Zlati sponzor
Bumcolor, tiskarna d.o.o.
Tiskarske storitve · Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vse vrste tiska in oblikovanja tiskovin
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 4 krat

Opis

Ponujamo vse vrste digitalnega in offset tiska, ter oblikovanja in grafične priprave za tisk. Na podlagi izkušenj in najnovejših tehnologij svojim naročnikom zagotavljamo vrhunsko storitev po ugodnih cenah. Strankam tudi svetujemo in pomagamo pri izvedbi njihovih projektov, prav tako se vse opravi po v naprej dogovorjenih cenah. Veselimo se sodelovanja z vami, da bomo skupaj še uspešnejši.

Kako smo drugačni

Med strankami ne delamo razlik. Za nas je vsaka stranka najpomembnejša. Večino naših strank smo pridobili na podlagi zaupanja, ki je temelj našega poslovanja.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Tiskarske storitve (Tisk na majice, Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev), Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke, Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic, Tisk vizitk, Tiskanje knjige, revije ali kataloga, Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev, Tisk zloženk, tiskanje brošure ali kataloga, Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo), Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge, Tiskanje menijev in cenikov), Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Modno oblikovanje, Svetovanje, Oblikovanje aplikacije (splet, mobile, desktop), Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje)
Lokacija
Kocjančičeva ulica 29, 1261 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tisk na majice) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (tisk na majice)

Kolikšna je cena tiska na majice s tehniko sitotiska?

Cene sitotiska na majice se gibljejo 0,34€-0,60€ za odtis. Pri večjem naročilu potiskanih majic lahko računate na količinske popuste. Če boste naročili več kot 120 kosov, se bo cena za odtis gibala med 0,38€ in 0,50€, ob naročilu več kot 300 kosov med 0,34€ in 0,45€, ob naročilu več kot 500 kosov pa med 0,30€ in 0,40€. Razlika v ceni je največkrat odvisna od tega ali gre za belo ali barvno majico. Veliko ponudnikov zaračunava tudi pripravo na tisk, kjer se cene gibljejo okoli 20€.

Cenik tiska majic nam velikokrat razkrije, da za tiskanje večjih motivov ali pa tiskanje s posebnimi barvami (srebrna, zlata, fluoroscentna), lahko pričakujemo okoli 10% višja ceno od osnovne. Če želite tiskati na tekstil, ki ga prinesete s sabo in ga niste naročili preko tiskarne, lahko pričakujete, da bo potrebno doplačilo.

Koliko stane tisk s folijo?

Cena tiska na majice s to tehniko je manj ugodna. Na ceno vpliva velikost motiva in ali gre za enobarvni ali večbarvni motiv. Za enobarvni tisk do velikosti formata A4 boste odšteli okoli 7€, za večji format pa okoli 13€. Za večbarvni tisk pri malem formatu se cene gibljejo okoli 10€ na komad, pri večjih formatih pa okoli 19€.

Na ceno tiska lahko vpliva tudi količina teksta na tiskanem motivu. Prvotna cena se lahko zaradi tega tudi podvoji. Višjo ceno tiska pa pomenijo tudi posebne folije, kot so odsevna, flock, strech, fluorescentna, neonska, bleščeča ali kovinska (metal) folija.

Koliko stane offset tisk na majico?

Ta vrsta tiska obarva vlakna tkanine in je zato zelo obstojna. Okvirna cena tiska na majice s tehniko offset je 10€. Znesek je odvisen tudi od količine barv in zahtevnosti tiskanega motiva.

Koliko stane neposredni tisk na majico (DTG)?

Neposredni tisk je primeren za manjše naklade. Je dolgo obstojen in se največkrat uporablja do velikosti formata A4. Takšen tisk je mehak na otip. Pri tiskanju s to tehniko ni minimalne omejitve števila tiskanih majic. Cena tiska na majice s tehniko DTG se giblje okoli 15€.

Nasveti za tiskarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega tiskarja za vas

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

D.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Spoštovani, nujno bi potreboval potisk majice za rojstni dan. Najkasneje do ponedeljka, 08. 08. 2022. Potisk je iz obeh strani, barvna slika spredaj, pošiljam slike in primer majice v prilogi. Rabim samo eno majico v črni barvi, velikost XXL. Hvala!!

M.I. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, zanimam se za naročilo tiskanih majic različnih velikosti, mešano ženske in moške. Vse skupaj pa bi jih bilo 10 do 12. Imeli bi enobarvne, črne. Zadaj pa enobarven, bel napis med lopaticami ́STAFF ́, na spodnjem robu majice pa ́Sv. Lovrenc ́ in v novi vrstici ́Ladra ́. Potrebovali bi jih do 12.8. Bi jih bilo možno narediti v tako kratkem času ter kakšna bi bila cena takšnih majic? Lep pozdrav, Maja

Z.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Spostovani, na kratko, predvidoma ob koncu leta odpiramo novo spletno stran z majicami s kratkimi rokavi. Oglasevanje bo potekalo izkljucno preko FB in IG, zato bi za zacetek pilotno potrebovali: - 250 kvalitetnih majic 100% bombaz (fruit of the loom oz. se kaksne podobne, boljse), v barvi crne, bele ali sive, dimenzij s,m,l,xl (koliko katerih v tej tocki se ni pomembno), najverjetneje kar unisex, lahko pa tudi moski / zenska, odvisno od tiska na majici. Prosil bi vas, ce mi lahko pripravite ponudbo tako za cenejso verzijo majice, kot drazjo. - mix sitotiska (80%) in digitalnega tiska (20%), vecinoma bo enobarvni tisk napisev (crn ali bel, odvisno od majice), barvni vzorec bo pilotno v manjsi meri samo na parih verzijah -casovna omejitev bi bila najverjetneje nekje do konca jeseni, ob dobri ponudbi in kvalitetni izdelavi pa bi bila seveda moznost tudi dolgorocnega oz. rednega sodelovanja, v primeru dobre prodaje. Za vaso informativno ponudbo in koncne cene stroska izdelave verzij majice s sitotiskom ter verzije majice z digitalnim potiskom, se vam ze v naprej zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam. Ziga

K.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Logo že imam izdelan, dal bi tiskat na bele in črne 100% organski bombaž. V logotu je tudi zlata barva in bi rad, da je res zlata (ne rumena). Pa da je tisk obstojen na pranje. Začasno sem dosegljiv izključno preko e-maila.

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Cca. 20 cm stevilke na hrpti strani

K.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

25 belih otroških majic in barven enostranski tisk (sprednja stran) vizualije, ki jo pripravi naročnik + tisk na dve odrasli ženski majici. Izvedba do 10. junija 2022.

L.U. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, pišem vam v imenu devetošolcev OŠ Mozirje. Kot je v navadi, bi si letos za zaključek šole dali potiskati majice. Potiskano bi imeli tako sprednjo kot zadnjo stran. V razredu nas je 40. Prosimo za najugodnejšo ponudbo. Hvala za odgovor. Lep pozdrav, Lina Ujčič Vrhovnik

E.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, imam 7 puloverjev na katere želim natisniti 2 sliki eno na sprednjo stran v velikosti 5x7 in na drugo stran v velikosti 13x18. Želim si kakovostnega tiska, da tudi po pranju ostane tako kot mora. Lep pozdrav

T.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Nujno bi rabili tisk logota na tekstil (25x pajkice in 25x jope) do petka 8.4. Enobarvni tisk spredaj in zadaj na obojem.

P.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujemo kratke majice s tiskom spredaj levo na prsih(horizontalno) in zadaj na hrbtu desno vertikalno. Majica naj bo rahlo elastična vendar ne oprijeta,(primeren material za delo) Potrebujemo 50kos

A.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, potreboval bi potisk 20 majic kratek rokav na hrbtni strani z logotipom KAD BAITS TEAM okrog slikice.

Z.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Hej, rada bi dala tiskat 22 pulovrjev ( jih ze imam in so črni ) tisk bi bil z belo barvo. Glede motiva pa bi na sprednji strani na levem ali desnem predelu prsi bilo napisano 9.c 2012-2021 na zadnji strani pa bi bil obris medvedka.

U.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Majice bi bile klasične, dobro je, da niso oprijet kroj, temveč malce oversized.

G.F. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Rad bi, da mi natisnete na 20 majic napis, spredaj in sicer na vse majice isti napis. Potrebujem za delo na njivi, cim ugodnje... hvala

T.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem kvalitetne vizitke, letake in nekaj majic. Logo imam izdelan.

W.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Rabim majice zenske in moske z izrezom V .. z tiskom logota nase firme spredaj v levem delu pri prsah priblizno 10 kom. Majic za poskus da vidimo kvaliteto tiska in majic

K.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk na 40 belih majic. Na polovici majic bo en motiv spredaj in zadaj na ovratniku manjsi logo, na drugi polovici majic pa bo drug motiv in prav tako zadaj na ovratniku logo. Barve so pastelne, motiv je narisan.

M.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk napisa max A4 velikosti, na sprednjo ali zadnjo stran majice (le na eno od teh dveh), enobarvno vse skupaj.

B.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

2 majici s slikami

L.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Išem ponudnika za tisk na majice v DTG tehniki. Na žačetku bi tiskala manjšo količino majic, ker bi jih izdelovala po naročilu, zato si želim tudi dolgoročno sodelovanje. Tisk spredaj in zadaj, po možnosti tudi na rokavih.

A.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Zanima me okvirna cena za potisk črnih majic, logotip v velikosti 10 x 6 cm. Logotip je drugače v 4 barvah, tako da bi prosil za ceno za original izgled logotipa (barvni) ali pa v beli varianti.

S.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni! Kot Prostovoljno društvo Grajena vam pošiljam povpraševanje za naročilo in tisk majic (če je možen) .V kolikšnem času bi bila možna dobava majic npr. 65 ODRASLIH POLO MAJIC (tanki material, po možnosti bombaž in malo elastana)- (ženska -28 kom in moška 37 kom) ter 27 navadnih otroških majic in tisk? Ali je možen kak količinski popust? Smo pa iz Ptuja oz. Grajena 50a, 2250 Ptuj. Majice bi potrebovali do 22.6.2022. Tisk bi imeli na sprednji levi strani ,,PGD GRAJENA,,. Hvala Vam v imenu društva, Lp Stanka

M.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Želeli bi tisk na majice devetošolcev, črna barva, enobarvni ali pisani tisk na sprednji in zadnji strani. Napise smo izdelali sami.

N.Z. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

28 belih in 22 črnih bombažnih majic raven kroj z imeni (20-28) na hrbtu in s simbolom 007 (James Bond) spredaj. Rok 9.6.

M.V. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Spredaj samo ime firme, zadaj pa ime firme, tel.št. in mail, mogoče logotip

D.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujemo 30 majic, bordo rdeče, z belim napisom na hrbtu. dimenzije S, L in XL Napsi bi bili enobarvni, beli, skupaj kakih 100 znakov.

J.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem tisk 30 majic .. 20 logotipov na hrbtni strani. potrebujem tudi oblikovanje.

M.V. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Prosim za ponudbo za potisk majic za devetošolce

L.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Želela bi potisk majic za dekliščine 30 kosov, napis spredaj in zadaj. Nevestina majica spredaj napis: miss nevest, zadaj: bodoča...ostale (29) spredaj: vip, zadaj: spremstvo. Majice bi želela v roza barvi in z belim napisom. Teliran, ženski model. Zanima me okvirna cena. Majice bi rabila v roku 14 dni. Točno število konfekcijskih številk sporočim. Kvaliteta ni pomembna, rabila bi čim cenejši tisk.

D.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

14 majic - kratek rokav čisto enostavne najcenejše majice, 13majic vse močne pink barve, 1 x bela barva; velikosti: 4X S 8X M 1X L 1X L velikost bela majica. Enobarven tisk na 13 pink majic. Napis zadaj: pisane črke: Bride Squad Spredaj: Barbi se bo poročila, Vmes: slika kozarca na peclju s slamico in rezino limone jaz pa zastonj napila! Na beli majici napis pink pisane črke: Spredaj: Kdor čaka, dočaka! Končno tudi jaz. slika 2 prstanov. Zadaj: Bride to Be Dekliščina: 20.5.2022 Potrebujemo do 17.5.2022. <Prosim za ponudbo če kupimo majice pri vas, najcenejše in najcenejši tisk. Skupaj vsi stroški po majici oz. skupaj cena komplet naročila. Prosim pošljite ponudbo na meil, prosim tudi pokličite ker zbiram najbolj ugodno ponudbo. Hvala.

A. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Zanima nas tisk majic za valeto. Tisk bi bil obojestranski.

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, potrebovala bi predračun za majice s tiskom za šolske pevske zbore iz Ormoža. Okvirni podatki: 50 barvnih majic za otroški zbor ( velikost 8-11 let) 30 barvnih majic ( S, M, L) 10 belih Vse majice z enostranskim večbarvnim tiskom v formatu A4, del tega tiska pa je različen napis ( OPZ, MPZ, UKULELE). Prosim za predračun za kvalitetnejše majice. Potrebovala bi ga do konca tega tedna (22. 4.). Hvala in lep pozdrav, Alenka

L.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Cene za tisk izbranih produktov in tudi cena za oblikovanje in grafično pripravo: majic, plakatov in večjih tiskovin, vizitk.

M.V. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, zanimamo se za naročilo majic za podjetje. Želeli bi črno majico s kratkimi rokavi in okroglim izrezom, potiskano na prsih, hrbtu in na desnem rokavu. Za začetek bi želeli 4 poizkusne majice, v kolikor nam bo rezultat všeč, jih bomo naročili več. Prosim za ponudbo majic in tiska na 4 majice ter priporočilo glede načina tiskanja (preslikač, sitotisk, ipd).

A.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, Potrebovali bi tisk na majice, cca 450 kom (50x otroške, 400x odrasle). Tisk bi bil enostaven (clipart) v velikosti cca A4 format, v zeleni barvi. Prosim za ponudbo in v kakšni tehniki bi bil odtis. Kakšne majice imate oz katere priporočate? Hvala in lp Nataša natasa.stanc@gmail.com

T.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem: 4 majice (2x M in 2x L, črna barva, gramatura nad 150) potisk z enostavnim logo-tom v dveh barvah 4 puloverje oz. hoodije (kapuca+zadrga, 2x M in 2x L, črna barva) Naročeno potrebujem do 7.4.2022. Hvala vnaprej za hiter odziv. Tanja

P.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni Sitopreslikači 1200 kos 5x5 cm velikost Srebrna barva NUJNO DANES vsaj vzorec, do jutri ostalo

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščemo ponudnika kvalitetnih majic in enobarvnega tiska na te majice (cca 40 kosov). Zanima nas cena za ENOSTRANSKI TISK (spredaj cca 20x15 cm) in za DVOSTRANSKI TISK (spredaj cca 20x15 cm / zadaj cca 10x3cm)

A. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

50 majic, obe strani

A.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, zanima me koliko stane pri vas natis 4x majčk za baby shower z napisom Teta na majckah? In ali majcke dobimo pri vas? lp anja

A.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, potrebovali bi tisk na majice za cca 70 kom, na osnovi preslikave na majice črne in bele barve...motiv je tudi črno bel, velikosti A4. Kolikšna bi bila cca. cena za komplet.

M.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Napis BodyShock naj bo na zgornjem delu hrbta cez celo.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni. Potrebujem 10 majic (6 moških in 4 ženske) s preprostimi napisi. Vsaka majica ima drugačen napis. Potrebujemo najcenejo izbiro, saj so majice namenjene zabavi in ni potreben "profi" tisk. Zahvaljujem se Vam za pomoč :)

U.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, Zanima me ali imate možnot tiskanaj sledečih motivov na majice sem vam želela prilepiti primer pa ne gre. zanimam se za tiskanje motivov ženskih obrazov ali pa nog ali pa čevljev. hvala lp

E.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem dvostransko tiskanje na majico, čim ceneje

G.L. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tiskanje preslikačev in lepljenjena majice

L.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Barven A4 tisk na 7 majic z detajli. Gre za športno ekipo, zato bo sprednja stran enaka pri vseh zadnja pa različna.

M.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Prosim za cenik obkljukanih alinej , ker večkrat potrevujem različne stvari.

T.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščemo ponudbo za tisk puloverjev in nalepk. Motiv tiska: https://we.tl/t-91DcQnwCab V ceno naj je vključen kvaliteten debel pulover v čim bolj primerljivem odtenku vijolične (#4919c2). Tisk naj je na obeh rokavih in sprednjem delu. Nalepka je logotip na vijoličnem ozadju (#4919c2). Velikost okoli 10x6cm Količina: 50x puloverji s tiskom okoli 500 nalepk

V.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem ponudbo za barvni tisk na lonček. Bela barva lonček + tisk fotografije in napis.

A.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščem dolgoročno sodelovanje. Tisk na dark grey majice v dveh barvah - bela in rdeča. 115 kosov.

M.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Spoštovani, Naprošamo vas, če nam lahko pošljete ponudbo za tisk żenskih in moških majic. Mi bi vam posredovali 2 logoja. Vsaka majica bi imela en logo na sprednji strani majice in drug logo na hrbtni strani majice. Kar se tiče majic bi si želela naslednje: Vse majice bi bile BELA barva kratek rokav, telirane, okrogel izrez, srednja debelina blaga Ženske majice število in velikost. - 1 kom. XS - 10 kom. S - 10 kom. M - 4 kom. L Moške majice, število in velikost - 2 kom. M - 2 kom. L - 1 kom. XL Naprošam vas, da nam prav tako navedete dobavni rok. V kolikor nam lahko ponudite količinski popust ob naročilu večje količine kot pa je navedena zgoraj nam to prosim sporočite. Za ponudbo se vam że vnaprej zahvaljujem Naprosam vas da me ne klicete ker zivim v tujini in imamo 6 urno razliko. hvala Mateja

M.N. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Urgentno potrebujem majico s kratkimi rokavi, za 50.rojstni dan; zadaj natisnjeno 50, spredaj pa napis "S_X instructor - first lesson for free". Velikost M ali L, dobre kvalitete, prevzem jutri (sreda) v centru Lj ali dostava v center Lj. En sam komad :-) Hvala!

L.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk dvobarvnega logotipa na sprednji prsni del majice, logotip na hrbtni strani zgoraj, ter enobarvni napis na majici spodaj. Črna majica.

A.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščem ponudbo za 10 majic za fantovščino + 1 majica za bodočega ženina.

G.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Neposreden tisk na črno majico z belo barvo. Dizajn pripravljen, z nevidnim ozadjem.

U.L. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni. S kulturno umetniškim društvom iščemo tiskarno za tekstil za dolgoročno sodelovanje. Trenutno potrebujemo tisk na pribl. 150 - 200 majic: - črne moške majice (pred tem smo imeli Sol's Imperial) - velikosti: M, L, XL, XXL, XXXL Ker bo šlo za različne dizajne, iščemo digitalni tisk, lahko pa prosim pošljete tudi ponudbo za sitotisk. Potrebovali bi tudi grafično pripravo za tisk, dizajne izdelujemo sami. Tisk je na sprednji strani majice, na vsaki majici bi odznotraj na ovratniku imeli inprint - plastisol, katerih še imamo nekaj na zalogi in jih lahko pošljemo do vas. V priponki vam pošiljam izgled ene izmed majic.

V.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Naročilo bi bilo recimo za 80 majic, svetle barve, 1 barva tiska, samo na sprednji strani majice. Zanima me tudi kolk časa rabite po odanem naročilu za printanje in ali delate tudi dostavo majic. (Ljubljana, Kardeljeva Ploščad)

S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni sem učenka 9 razreda in do 10 junija bi potrebovali 25 razrednih majic ki bi bil enobarvne odspredaj bi bil kratek napis in odzadaj naši podpisi napis bi bil črn. kaksna bi bila potem takem cena

K.N. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Prosim za ponudbo majic in tiska na majice Količina 200 kos

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk na bombažne majice na kratek rokav.

B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

V kolektivu bi zeleli majice za konec solskega leta

N. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk na majice in puloverje, ki bi jih sami dostavili..

I.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

A obstaja nekdo na trziscu za tiskarstvo rabil bi uniforme jakne majce srajce in drugo Radi bi imeli recimo kake poletne ali zimske jakne majce z naso firmo napisano Hlace in drugo a to kdo dela to bi rabil potem bi rabil nekoga ki izdeluje in tiska skatle za nase produkte in kaksna poslovna darila Rabili bi tudi kaksnega ki bi lahko izvedel komplet ponudbo za uniforme na hlacah bi bilo pri zepih nasa firma in majica srajca in drugo kape poletje, jesen, zima celotna oblacila za sluzbo rabil kake kvalitetne nalepke za produkte Cataloge in drugo celostna ponudbo bi rabil nasa stran smo dosegljivi 24 ur na dan 7 dni v tednu tako da nas lahko kontaktirate kadarkoli po telefonu

F. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščem krstne 6-delne zloženke za fotografije velikosti 13x18cm.

F.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujemo tisk zloženke, 3 x prepognjeno iz A3 na A6. Barvni tisk na 90 g svetlečem papirju. Končni izdelek naj bo zložen v paketih po 100 kosov.

S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni! Za enkrat želim na nekaj različnih svojih kosov oblačil (majica, otroški body, hlače) odtisniti nekaj napisov oz lastno izdelanih motivov, ki ne bi presegale velikosti A4, druge pa bi bile še manjše v velikosti posteda. Želim obstojen in pralen tisk. Prosim za ceno tiska glede na velikost, kako se razlikujejo če gre za A4, A5 in A6 velikosti tiska. Spodaj obkljukano ni relevantno, ker se ne nanaša na moje potrebe. Hvala.

J.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, potrebujem tiskanje letakov za podjetje. Format a5 obojestransko. Seveda potrebujem tudi oblikovanje. Zanima me cena za 10.000 letakov, oz. ker nimam predstave koliko jih potrebujem bi tudi vaš nasvet.

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

S.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo tiska zloženke v priponki za količino 300 in 500 kos na 250 g/m in 300 g/m papir.Zloženka še ni končna verzija, spremenili bomo samo nekaj slikic in popravili tekst. Prosim še za ponudbo vizitk v priponki za količino 350 kos (Špela:150 kos, David, Jure 100 kos) Hvala in lp, Špela

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Videla sem takšen koledarček zloženko ,ker to rabimo za društvo kot ga pri vas naročajo društvo invalidov hrastnik

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Radi bi natisnili tole brošuro / zgibanko: https://drive.google.com/open?id=1E0kNZjd_dm2jjouEsz2b_hFJKTNQLUQy Prosim za ponudbo: 16*16 cm 21*21 cm Naklade: 100 / 250 / 500 kom

Z.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk promocijskega letaka ali pa zloženke. Kreativa bo v naprej pripravljena.

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščemo tiskarja za daljše sodelovanje. potrebna je hitra odzivnost. Vsak teden bi potrebovali sledeče: 1) v sredo ob 16 uri pošljemo pdf-je, stiskano mora biti v četrtek do 16 ure in dostavljeno na pošto v Starše do 18 ure.. Tiska se vsak teden, razen ko so počitnice. A4 format 4/4 CMYK 115 g mat 1400 kom in A3 preloženo na A4 format 4/4 CMYK 115 g mat 1400 kom 2) in pa ceno za: v torek ob 16 uri pošljemo pdf-je, stiskano mora biti v sredo do 17 ure. Tiska se vsak teden, razen ko so počitnice A4 format 4/4 CMYK 115 g mat 2100 kom

G.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Lep pozdrav! Rad bi natisnil Keplerjevo zvezdno kolo. Sestavljeno bi bilo iz potiskanega papirnatega kroga (premera približno 25cm), ter potiskane prozorne folije (premera ali 25cm ali 23cm, kar bi bilo pač ceneje). Kroga bi bila vrtljivo speta skupaj v centru. Za lažje razumevanje je v priponki skica. Papir bi bil približno 300 gramski in sijajen. Folija naj bi bila približno enake debeline. Natisnjeno naj bi bilo najkasneje do ponedeljka 19. 12., še raje pa kakšen dan prej. Prilagam tudi osnutek tiskovine (ni končna verzija). Pa lep dan!

N.V. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Mitja mi je predlagal vaš servis za tisk revije (pogovor z Jure M.). Spletna revija "Caelle - Sopotnica osebne rasti" (www.caelle.com - Nina Virant s.p.) bo doživela svojo prvo tiskano različico. Revija bo brezplačna, projekt pa je testne narave, torej če bo prva uspešna, bomo redno izdajali dalje. Zato prosim, za neko "start-up" ceno. Verjamem, da takšne stavke sicer pogosto slišite, pa vendar. Revija bo barvna, papir in vse ostalo pa naj bo prilagojeno najnižji možni ceni (kot rečeno, gre za brezplačnik). Mi vam dostavimo .pdf, pripravljen za tisk. Prosim za ponudbo za 24 strani / 1000 kosov. Hvala! LP,

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.