Povprečne cene: tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic

19-32 €

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)?

Pogosta vprašanja (tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Kakšna je cena za tisk letakov?

Cena za tisk letakov se giblje med 19€ in 32€. Razen dimenzije letaka, ki ga želite natisniti, na ceno vplivajo še mnoge druge lastnosti. Cena za tisk letakov se tako zviša, če želite imeti letake plastificirane, natisnjene barvno ali pa natisnjene obojestransko. Na ceno vpliva tudi vrsta papirja na katero želite imeti natisnjene letake, sploh če gre za debelejši papir. Nekoliko nižjo ceno pa lahko pričakujete, če se boste odločili za uporabo recikliranega papirja.

Kakšna je cena za tisk zloženk?

Cena za tisk zloženk je odvisna od števila pregibov, tega ali želite imeti zgibanko plastificirano in od tega ali gre za barvni ali črno-beli tisk. Cene za tisk zgibank se tako gibljejo med 30€ in 44€.  Med izbiranjem imate največkrat na voljo 4-stranske ali 6-stranske zloženke z različnimi načini zgibanja. Najpogostejša sta Z vzgib in V vzgib, lahko pa se odločite tudi za C vzgib. Tudi tukaj je cena tiska odvisna od materiala na katerega želite imeti natisnjeno zloženko. Če gre za debelejši papir je nekoliko višja, kot če se odločite za recikliran papir.

Kakšna je cena za tisk vstopnic?

Pri naročanju tiska vstopnic se moramo odločiti, ali bodo vstopnice številčene ali ne, ter kolikokrat želimo, da so vstopnice perforirane. Pri formatu vstopnic 210 x 74 mm je cena za tisk vstopnic, ki so številčene in z enkratno perforacijo ob nakladi 100 kosov med 50€ in 100€, pri enakih pogojih za vstopnice z dvojno perforacijo pa cena naraste za okoli 4€ in tako znaša med 54€ in 105€.

Neoštevilčene vstopnice enake dimenzije in naklade z enkratno perforacijo stanejo med 34€ in 77€, tiste z dvojno perforacijo pa med 36€ in 80€.

Pametno je tudi slediti nasvetom izvajalca glede papirja, ki ga izberete za tisk. Če želite imeti na vstopnici natisnjen barvni motiv in vam je njegova vidnost pomembna je smiselno izbrati premazne papirje, kar pa lahko ceno za tisk vstopnic tudi nekoliko zviša.

B.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Tiskanje barvnega letaka na A4

P.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni! Potrebujem tisk 7 barvnih plakatov (od velikosti A4 (ta je edini črno-bel) do največjega plakata, ki bi imel najdaljšo stranico dolgo največ 1 m) na malo boljšem papirju, morda povoščenem za plakate (žal bolje ne znam opisat, vendar ne želim pingvin stojal, plakate bomo pritrdili na leseno stojnico.). Uporabili jih bomo na stojnici za promocijo. Potrebovala pa bi jih do četrtka, če je le možno. Vnaprej hvala. Pozdrav. Polona. P.S. Na telefon se ne morem stalno oglašati, klic pa zagotovo vrnem.

N.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Zanima me tisk delovnega zvezka.

Z.Z. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

KUD Svečina. Želimo vstopnice za kulturne predstave, z glavo društva različne barve dvakrat perforirane cca 100 vstopnic po 100. Ni potrebno vrsta in sedež

M.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Plakati - velikost A3, 15 izvodov. Potrdila pa bi bila natisnjena na navadni papir (velikost A4), da bi lahko sami "doprintali" imena - potrdilo o udeležbi 200 izvodov, potrdilo o aktivni udeležbi 90 izvodov.

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Spoštovani, zanimam se za tisk velikih količin igralnih didaktičnih kartic. Kartice so obojestranske, barvne, okrogle oblike 10*10 cm. Želela bi, da so/natisnjene na 350g papir in plastificirane z mat folijo. Komplet kartic vsebuje 90 kos. Kartice so grafično oblikovane in pripravljene za tisk. Zanima me cena s količinskim popustom za najmanj 1500 kompletov (135.000 kartic) , z vključenim razrezom. Za ponudbo se Vam zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam, Maruša Pintač

N.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Čim tanjši papir, čim bolj ekološko.

M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebujemo tisk 1000 letakov za začetek.

T.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem kvalitetne vizitke, letake in nekaj majic. Logo imam izdelan.

G.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni, imam pripravljenih pet "flajerjev" A5 format, barvno obojestransko, zanima me najmanjša količina in cena tiska, in pa vizitke ... Lep pozdrav, Greta Dobnik Maček

V.V. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebovala bi tisk, in sicer 10 x A3, 10x A4 ter 100 letakov A5. Prosim za okvirno ceno. Hvala in lep pozdrav, Vanja

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebujem tisk vizitk, okrog 200 ali 300, ki so že oblikovane. Prav tako tisk letakov, obojestransko, tudi že oblikovani, stevilo 10.000. Prosim za ponudbo, hitrost izvedbe in ceno.

T.R. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Iščem ponudnika za barvni tisk (sijaj) in razrez: 10.000 kom letakov A5 v slo. jeziku 2.000 kom letakov A5 v angl. jeziku 2.000 kom letakov A5 v nem. jeziku 200 darilnih bonov V1 (300g papir) 100 darilnih bonov V2 (300g papir) 100 kom kartončkov za zbiranje obiskov. (300g papir)

N.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Tisk zloženk na A2 format in prepognjeno. Kvaliteta papirja ni toliko pomembna. Grafično je že pripravljeno. zgibanka bi bila 5 prepognjena.

L.P. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Spoštovani, iščemo ponudbo za tisk materialov po sledeči specifikaciji: ZGIBANKA (harmonika - 3 bigi) format (odprt) 420 x 210 mm / (zaprt 105x210 mm) tisk: 4/4 papir: 250g nepremazni bel (extra white) Zanima nas cena za naklado 5000, 10000, več kot 10000. LETAK format: 105 x 150 mm tisk: 4/4 papir: 250g nepremazni bel (extra white) Zanima nas cena za naklado 5000, 10000, več kot 10000. PLAKAT (4 plakati) format 70 x 100 cm tisk: 4/0 papir: 150g MAT premazni" Zanima nas cena za naklado 4x100, 4x500, 4x1000 PLAKAT (4 plakati) format 50 x 70 cm tisk: 4/0 papir: 150g MAT premazni" Zanima nas cena za naklado 4x100, 4x500, 4x1000 PLAKAT (4 plakati) format 35 x 50 cm tisk: 4/0 papir: 150g MAT premazni" Zanima nas cena za naklado 4x100, 4x500, 4x1000

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebujem 200 kosov zahvalnih vizitk in dvesto kosov brošur, ki jih dodajam v priponki.

T.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni, za slikarsko razstavo bi potreboval sledeče: 100x A5 dvostranski tisk predstaviteve 3x 30x40 cm (povečava iz predloge A4) informacija razstavi in slikarju

M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Potrebujemo 1.000 kosov letakov.

Z.I. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Velikost 21cm x 15 cm

M.D. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Zdravo! sem dijak umetniške gimnazije in za svoje izdelke potrebujem pakiranje (škatlico, mini pizza box). Ne vem kako zadeve delujejo ampak predstavljal sem si trd (več kot 250mg) a4 list, ki bi bil potiskan z dizajnom in stripom (katere imam že narejene). Nato, bi ta A4 list na večih delih prepognil in bi vse skupaj nastalo kot nekakšna odpirajoča se škatlica v kateri bi bil priložen izdelek. Morda se sliši težavno ampak obljubim da lahko boljše razložim po telefonu, računalniški konferenci ali v živo z masko :) lepo pozdravljam!

D.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni, Rabila bi ponudbo za izdelavo akcijskih plakatov in sicer: Tisk in izdelava, izsek in 1x prepogib. Količina 2000 ali 3000 kosov. Prosim čimprej-..-.

M.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Voščilnica mere 120x120 mm, barven tisk, mat papir, 600 kom, 4 stranska Voščilnica mere 210x100 mm, barven tisk, mat papir, 1000 kom, 4 stranska Smo socialno podjetje, ki dela za osebe na invalidskem vozičku.

D.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pozdravljeni prosil bi za ponudbo za izdelavo 500kom vizitk ter letakov

V.P. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

50 kos Kakovostna ženska / moška T majica in tisk logo dim A4 eno ali večbarven tisk. 200 kosov vstopnice barvno dvostran. dim 200 x 73 mm /120g 100 kom večbarvni dvostranski tisk vizitk.

J.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Pozdravljeni, potrebujem tiskanje letakov za podjetje. Format a5 obojestransko. Seveda potrebujem tudi oblikovanje. Zanima me cena za 10.000 letakov, oz. ker nimam predstave koliko jih potrebujem bi tudi vaš nasvet.

K.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Pomembna mi je tako cena kot kvaliteta

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Natisniti želimo 1.500 kosov prodajnega pisma. Potrebujem ponudbo za varianto. Zanima me ponudba za obojestransko/enostransko ter bavno/črnobelo. Dosegljiv sem na tel: 040-727-937 (Martin).

Z.J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Tisk promocijskega letaka ali pa zloženke. Kreativa bo v naprej pripravljena.

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Spoštovani! Natisnili bi radi barvne plakate v velikosti a3 in letake v velikosti a5. Bi mi lahko posredovali vašo ponudbo? Lep pozdrav, Aleksandra Skrilec

S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Lepo pozdravljeni, iščem tiskarja za 2.000 reklamnih letakov, ki so grafično že dokončno oblikovani. Velikost je A5 ter barvni dvostranski tisk. Kvaliteta papirja je lahko osnovna. Hvaležna bom za ponudbe ter informacijo o tem koliko časa potrebujete od potrditve do izdelka. Za tiskarne izven Ljubljane prosim tudi za oceno stroška dostave tiskovin v Ljubljano. v priponki tudi letak, za dodatna vprašanja sem na voljo na e-mailu (she.kozmetika@gmail.com). Lep dan še naprej, Špela

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščemo tiskarja za daljše sodelovanje. potrebna je hitra odzivnost. Vsak teden bi potrebovali sledeče: 1) v sredo ob 16 uri pošljemo pdf-je, stiskano mora biti v četrtek do 16 ure in dostavljeno na pošto v Starše do 18 ure.. Tiska se vsak teden, razen ko so počitnice. A4 format 4/4 CMYK 115 g mat 1400 kom in A3 preloženo na A4 format 4/4 CMYK 115 g mat 1400 kom 2) in pa ceno za: v torek ob 16 uri pošljemo pdf-je, stiskano mora biti v sredo do 17 ure. Tiska se vsak teden, razen ko so počitnice A4 format 4/4 CMYK 115 g mat 2100 kom

M.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Enkrat mesečno za obdobje enega leta potrebujemo obojestranski tisk 50 A5 barvanih letakov in enostranski barvni tisk 3 plakatov velikosti 50 x 70 cm. ponudba naj navaja ceno za enokratni tisk z obdobjem trajanja od 28.11.2016 do 31.12.2017. Vsaka ponudba mora OBVEZNOST vsebovati naslednji tekst: Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

J.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Vizitke (dvostranske, 4/4, klasična velikost, mat) letak (a5, dvostransko. 4/4, sijaj) cenik (a5) zanimajo me cene za tisk in oblikovanje

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Rabimo 5 različnih A4 letakov, obojestransko, barvno, različne količine