Povprečne cene za tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke

10-15€

Velja za ceno najbolj osnovne zložljive škatle s potiskom, ne glede na format.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)?

Pogosta vprašanja (tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Kakšna je cena za tisk na škatle?

Kadar preučujemo cene za tisk na škatle je potrebno upoštevati, kakšno škatlo želite imeti potiskano. Škatle so lahko različnih oblik, iz različnih materialov oz. različnih debelin kartona, potiskane z različnimi motivi in načini obdelave.

Za najbolj osnovno zložljivo škatlo s potiskom, ne glede na format, lahko pričakujete ceno med 10€ in 15€. Gre torej za škatle brez posebnih UV zaščitnih premazov ali celofanske prevleke, ter brez slikovnih motivov in vzorcev.

Cena za tisk na škatle istih dimenzij z UV premazom in dodanimi  motivi ali vzorci pa lahko znaša tudi do 80€ na kos. Pri izbiri teh lastnosti marsikdaj ni mogoče naročiti le ene škatle, ampak je potrebna večja naklada cca. 25 škatel.

Kakšna je cena za tisk na vrečke?

Pri cenah za tisk na vrečke največjo vlogo igrajo lastnosti same vrečke. Ali gre za papirnato ali bombažno nosilno vrečko, ali pa za vrečke za shranjevanje živil, kjer je zaradi notranjega premaza folija že sama cena vrečke malo višja.

Cena za tisk na vrečke iz papirja, se seveda razlikuje glede na velikost motiva. Začetna cena pa se največkrat giblje med 0,17€ in 0,30€ na potiskan kos. prišteti pa je treba še enkraten strošek tiskovne forme oz. šablone za določen motiv, ki se giblje med 25€ in 40€.

Pri bombažnih nosilnih vrečkah se cene za tisk na vrečke (z vključeno vrečko) gibljejo med 1,15€ na kos pri naročilu 100 kosov in 0,85€  na kos pri naročilu 1000 vrečk.

Kakšna je cena za tisk na embalažo za živila?

Pri papirnati embalaži za živila lahko izbirate med različnimi oblikami. Od škatel z ročaji, s pentljo, ovalnih škatel, škatel s pokrovom do škatel za pokovko ali pečen krompirček. Pi tisku lahko razen tiskanega vzorca izbirate tudi površino oz. velikost natisnjenega vzorca. Ti izbiri vplivata na ceno tiska. Cena za tisk na embalažo za živila pa se giblje med 500€ in 700€ za 100 kosov embalaže.

Kakšna je cena za tisk nalepk?

Cena za tisk nalepk oz. etiket se giblje med 20€ in 40€ na kos. Pri čemer imata največji vpliv na ceno format želene nalepke in material iz katerega nalepka je. Večji kot je format, višja je cena nalepke. Prav tako je cena za tisk nalepk višja, če želite imeti nalepke natisnjene na recikliran papir in s trajnim lepljenjem. V tem primeru lahko cena ene nalepke naraste tudi na 100€. Cena tiska nalepk pa se zviša za okoli 10€, če želite imeti nalepko natisnjeno na folijo, ki je primerna za zunanjo uporabo.

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Potrebujemo škatlo za družbene igre, tisk družbenih iger in delovnega zvezka (v velikosti A4). Več se dogovorimo na mailu.

B.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdravljeni, za enega izmed naših naročnikov smo pred kratkim grafično oblikovali bottle wrap (ovitek za steklenico). Na vas pa se obračamo v povezavi z produkcijo. Vizualizirali smo dva wrapa, tako da bi potrebovali produkcijo obeh, vsakega v količini cca 3.000 kom x 2 torej skupno 6.000 kom Zanima me, ali ste kdaj producirali že kaj podobnega? Za vzorec vam je lahko wrap od uniona - nefiltrirano pivo. (slika v spodnjem linku). link: https://imgur.com/a/nnIsTN3 Zadevi se želimo čim bolj približati. Prosimo vas za predloge oziroma za info, kakšne opcije sploh imamo. So naklade sprejemljive. V kolikor vi te produkcije ne izvajate ali mogoče poznate kakšno podjetje, ki bi nam lahko pri produkciji pomagalo? Za kakršno koli informacijo vam bomo hvaležni, tako da se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo za vaš morebitni odgovor. Z lepimi pozdravi.

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Pozdravljeni, Odpiram svoj lokal in bi potrebovala -12 malih zlozenk cenika matiran papir( plastificiran). -2 velika plastificirana cenika. -Nalepko z svojim logom za svetlobno tablo. Hvala za ponudbe.

D.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdravljeni, Ali je pri vas možen tisk nalepk? Zanima me namreč okvirna cena za tisk cca 20-30 testnih nalepk oz. etiket in razrez. Dimenzija nalepk je fi 5cm - okrogle. Bi bilo to možno? Oz. kakšna je minimalna naročena količina? LP, Matic

T.D. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Iščemo ponudbo za tisk puloverjev in nalepk. Motiv tiska: https://we.tl/t-91DcQnwCab V ceno naj je vključen kvaliteten debel pulover v čim bolj primerljivem odtenku vijolične (#4919c2). Tisk naj je na obeh rokavih in sprednjem delu. Nalepka je logotip na vijoličnem ozadju (#4919c2). Velikost okoli 10x6cm Količina: 50x puloverji s tiskom okoli 500 nalepk

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Pozdravljeni, prosim za ponudbe za tisk logotipa na lepilni trak za zapiranje škatel. Že v naprej se vam zahvaljujem.

U.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Potreboval bi tisk nalepk, cca 5x5cm, kvadratnega formata, dobavni rok cca 1 teden

M.D. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Zdravo! sem dijak umetniške gimnazije in za svoje izdelke potrebujem pakiranje (škatlico, mini pizza box). Ne vem kako zadeve delujejo ampak predstavljal sem si trd (več kot 250mg) a4 list, ki bi bil potiskan z dizajnom in stripom (katere imam že narejene). Nato, bi ta A4 list na večih delih prepognil in bi vse skupaj nastalo kot nekakšna odpirajoča se škatlica v kateri bi bil priložen izdelek. Morda se sliši težavno ampak obljubim da lahko boljše razložim po telefonu, računalniški konferenci ali v živo z masko :) lepo pozdravljam!

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanimajo me ponudbe glede cene tiska poročnih tiskovin. Kakšne so cene različnih papirjev, kuvert?

U.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdravljeni! Potrebujem kartonsko embalažo za pošiljanje 0,5l plastenk velikosti 80mm (š) x 80 mm (d) x 160mm (v), s potiskom na eni strani. Zanima me cena, minimalna količina ter rok dobave. Hvala in lep pozdrav, Urška

T.H. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdravljeni, v podjetju se pripravljamo na lansiranje prototipa, želeli pa bi imeti naslednje. - Škatlice 340x391 mm - tisk 4/0 - bord one 350g, mat plastifikacija 1/0 - razrez/izsekovanje, lepljenje V kolikor je možno škatle izdelati brez izsekovalnega orodja, bi nam bilo to za prvo naročilo bolj všeč, saj tako lahko popravimo morebitne napake. Mreža za izrez in tisk se nahaja tu: https://drive.google.com/file/d/1qmyR23FNjzg6zPf714UVqyiGGVUldmyG/view?usp=sharing Zaenkrat si želimo manjšo količino škatel (100-200 kos), vendar bi prosil za ponudbo tudi za vmesne količine (500 kos, 2000 kos, 10000 kos), saj si želimo s tiskarjem sodelovati na daljši rok. Hvala lepa in le pozdrav, Uniqly d.o.o.

S.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Sivo marelicno roza barva preprostost

L.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, sva Lucija in Damjan in iščeva ponudnika za izdelavo poročnih vabil na pleksi steklu. Zanima naju izdelava vabil na pleksi steklu debeline 3mm.

E. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Zanimam se za tisk na bombažno vrečko. Motiv bi bil napis: Plant lady is the new cat lady + slika 3 minimalističnih rožic. V prilogi pošiljam motiv, ki še ni končen, a bo zelo podoben. Zanima me končna cena (z ddv) za tehniko sitotisk in tisk s preslikači. Do kdaj bi vrečko lahko uredili? Hvala in lep pozdrav.

P.G. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdrav vsem skupaj Ima slučajno kdo izdelane kakšne škatlice, dimenzij okoli 28x15x5cm? (minimalna velikost, lahko tudi malenkost večje) Potrebujem za pakiranje didaktičnega pripomočka, tako da mora biti škatlica lepo oblikovana, kvalitetna in cenovno dostopna. Zamislil sem si, da bi imela škatlica tri predelke, kamor bi se pospravili manjši koščki in na vrh bi se dala osnovna plošča.

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročno vabilo

U.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujemo vabila za 60letnico ki jo praznujeta zakonca.potrebujem kak smiselen verz v smislu vabila...

B.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo za poroko, barva: rdeče-bela, z dodatkom metulja

T.Z. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zabavna vabila za poroko

J. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Potrebovala bi tisk na nosiness vrecke za veckratno uporabo. Tisk bi moral biti barven. Zanima me cena in rok dobave. Hvala Jasna

V.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Lahko poseben tisk,lahko je sijaj ali mat,dostava tiskovin

T.O. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanima me tisk vabil, jedilnikov. Potrebovala bi grafično pripravo in oblikovanje

R.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Potrebujemo tisk formata B1 papir: 300g Incada Silk tisk: 4 barvno + zaščitni lak (material bo nato šel v štancanje) Tiskani material lahko prevzamemo v Ljubljani ali Novem mestu (v nasprotnem primeru v ponudbo vključite strošek dostave) Hvala za vašo ponudbo.

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Rabimo etikete za na škatle za pecivo

V.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdravljeni. potrebujem grafično oblikovanje logotipa.in nalepk. Tisk nalepk. Tisk in embalažo. Gre pa se za naravno kozmetiko. Za začetek med 200-300kosov. Lp

E.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Pozdravljeni, prosil bi za ponudbo potiskanih nosilnih vrečk z mojim logotipom. Vrečke bi naj bile platnene (nosilne). Za začetek bi šlo za 10 komadov potiskanih vrečk. Hkrati bi prosil še tudi, da se mi pomaga pri samem oblikovanju tiska vrečk, tu mislim predovsem na Vaša mnenja in strokovnost. Vsekakor ob ugodni ponudbi nadaljnje sodelovanje!

Potrebujem vabila za poroko

M.Z. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Želim vabilo podobno temu na priloženi sliki.

N.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Kartonska embalaža z ročajem, črn tisk na zunanji prednji strani + manjši na stranici, minimalne mere 300×250×70mm. Primeri v priponki. Datoteko za tisk uredimo sami, tiskar posreduje predlogo. Ponudba naj vsebuje tudi dostavo v Ljutomer.

B.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Grafično oblikovanje in priprava, ostalo še po dogovoru

Zanima nas samo možnost kompenzacije. Nudimo radijsko in spletno oglaševanje (http://radiotomi.si/).

R.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Gre za direkten tisk na mini žakelčke za USB. Material je konoplja. Želim logotip natisnjen direktno z barvo na material (primer željenega tiska v priponki). Ne želim nalepke.

E.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Tisk na posteljnino, 1 komad