fb

Tisk na majice

Hitro povprašajte vse preverjene tiskarje za tisk na majice ter pridobite cene in ponudbe.

210.743
povpraševanj strank
8.567
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tisk na majice)

Preverjeni tiskarji
Bumcolor, tiskarna d.o.o. - Logotip Zlati sponzor
Bumcolor, tiskarna d.o.o.
Tiskarske storitve · Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vse vrste tiska in oblikovanja tiskovin
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 4 krat

Opis

Ponujamo vse vrste digitalnega in offset tiska, ter oblikovanja in grafične priprave za tisk. Na podlagi izkušenj in najnovejših tehnologij svojim naročnikom zagotavljamo vrhunsko storitev po ugodnih cenah. Strankam tudi svetujemo in pomagamo pri izvedbi njihovih projektov, prav tako se vse opravi po v naprej dogovorjenih cenah. Veselimo se sodelovanja z vami, da bomo skupaj še uspešnejši.

Kako smo drugačni

Med strankami ne delamo razlik. Za nas je vsaka stranka najpomembnejša. Večino naših strank smo pridobili na podlagi zaupanja, ki je temelj našega poslovanja.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Tiskarske storitve (Tisk na majice, Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev), Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke, Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic, Tisk vizitk, Tiskanje knjige, revije ali kataloga, Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev, Tisk zloženk, tiskanje brošure ali kataloga, Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo), Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge, Tiskanje menijev in cenikov), Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Modno oblikovanje, Svetovanje, Oblikovanje aplikacije (splet, mobile, desktop), Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje)
Lokacija
Kocjančičeva ulica 29, 1261 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tisk na majice) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (tisk na majice)

Ali moram motiv za tisk na majice ustvariti sam?

Potisk lahko naročnik pripravi sam in ga posreduje v PDF ali pa AI formatu, lahko pa tudi kot sliko (JPG ali PSD). Večina ponudnikov uporablja posebne programe, s pomočjo katerih naročnik na preprost način sam oblikuje majico po svojih željah ali pa izbere katerega izmed že vnaprej pripravljenih motivov. Nekateri proizvajalci nudijo tudi storitev grafičnega oblikovanja in tako tisk ustvarijo po navodilih naročnika.

Kaj vse lahko pri samem tisku na majice izbiram?

Tisk na majice je lahko različnih velikosti (največja možna velikost je po navadi 33x45 cm oz. A3 format) in na različnih položajih (rokav, spredaj, zadaj, ob ovratniku itd.). Izbirate lahko tudi med različnimi barvami in pisavami.

Katere tehnike se za tisk majic uporabljajo?

Za vektorske slike se najpogosteje se uporablja sitotisk, ni pa primeren za motive z veliko podrobnostmi, kjer se barve prelivajo. Digitalni print se uporablja za motive z veliko barvami in detajli. Enako velja za tiskanje s preslikači, le da se zaradi postopka izdelave uporabljajo, kadar je treba natisniti le eno majico. Vinilni tisk se uporablja za enostavne napise, sublimacija pa za tisk majic iz poliestra.

Kakšne majice za tisk uporabljajo?

Večina proizvajalcev za tisk majic nudi širok izbor. Običajno gre za bombažne majice, različnih modelov, številk in barv. Nekateri ponujajo tudi majice iz organskega bombaža, katerih cena je po navadi višja. Za promocijske namene se pogosto uporabljajo majice, ki niso iz 100 % bombaža in so zato cenejše. Majice pa lahko naročnik priskrbi tudi sam, po svojem okusu.

Kako skrbeti za majico s potiskom?

Danes je tisk majic lahko že tako kakovosten, da posebne nege ne potrebuje. Vseeno je priporočljivo, da se majice perejo s tiskom obrnjenim navznoter, na ne več kot 40 °C.  Odsvetovana je uporaba sušilca. Likanje naj bo omejeno le na hrbtno stran majice oziroma tisto, kjer potisk ni prisoten.

Tisk na majice doma - Ali lahko majice natisnem sam?

Tisk na majice lahko izvedemo sami doma. Gre za enostavno in časovno nezahtevno metodo, ki vam jo v nadaljevanju predstavljam v štirih korakih.

Za bolj obstojen tisk na majice pa se obrnite na preverjene tiskarje na Omisli.si, kjer lahko z nekaj kliki prdobite ponudbe večih.

 1. Izbira papirja za tisk na majice: Najlažja oblika tiska na tekstil je s pomočjo tako imenovanega »transfernega« papirja. Kljub posebnemu imenu gre za lahko dostopen material, ki ga v standardnem A4 formatu dobimo v vseh papirnicah in bolje založenih knjigarnah. Po želji lahko kupimo tudi večji format papirja, vendar gre pri A4 formatu za najbolj tipično in najlažje obvladljivo velikost. Pozorni moramo biti na to, da obstajata dve vrsti transfernega papirja: svetli in temni. Svetli transferni papir se uporablja za tisk na oblačila svetlih ali pastelnih barv, temni pa za tisk na temnejša in močneje obarvana oblačila.

 2. Priprava motiva: Za tisk na majice lahko uporabimo katerikoli motiv želimo – lahko izberemo dizajn ali fotografije, ki jih izdelamo sami, lahko pa tudi preprosto izbiramo med ikonami, ki jih najdemo na internetu. Najlažji postopek je, da izbrani motiv uvozimo v prazen wordov dokument in jo raztegnemo na želeno velikost in obliko. Če uporabljamo svetli transferni papir moramo sliko nujno zrcaliti, saj bo v nasprotnem primeru zrcalen odtis na majici, kar bo kakršenkoli tekst naredilo neberljiv. V primeru, da tiskamo s temnim papirjem, zrcaljenje ni potrebno. Ko smo zadovoljni s svojo matrico, jo za vsak slučaj poskusno natisnemo na navaden papir. Tako se lahko prepričamo, da je naš motiv brez napak in pripravljen na tisk.

 3. Priprava na tisk: Za tisk na majico bomo potrebovali gladko, ravno površino, zaščitno podlago ter likalnik. Najboljša za to je dovolj velika miza, pokrita z materialom, odpornim na vročino – priporočljiv je bombaž. Likalne deske niso priporočljive, saj so ozke in pogosto ne povsem enakomerne. Likalnik izpraznimo vode. Če na embalaži transfernega papirja ni navodil za nastavitve likalnika, ga nastavimo na visoko temperaturo in uporabimo nastavitev »suho«. Medtem, ko se likalnik segreva, izrežemo natisnjeni motiv iz papirja. Pomembno je, da smo natančni – kakršenkoli ostanek ne potiskanega papirja bo kasneje viden na majici. Pomagamo si lahko z nožem. S segretim likalnikom nato zlikamo majico, pri čemer posebno pozornost namenimo delu, na katerega bomo odtisnili motiv – kakršnekoli gube lahko uničijo tisk.

 4. Tisk motiva na majico: Če smo sledili vsem prejšnjim korakom, smo sedaj pripravljeni, da začnemo z dejanskim tiskom. V primeru svetlega transfernega papirja motiv tiskamo z licem navzdol (slika je obrnjena proti majici), če uporabljamo temnega pa z licem navzgor. Z likalnikom nato vsaj pol minute oziroma po navodilih kupljenega papirja pritiskamo na motiv. Pomembno je, da likalnik premikamo in toploto enakomerno razporedimo po papirju. Ko smo končali, izklopimo likalnik in počakamo, da se odtis ohladi na sobno temperaturo. To ponavadi traja nekaj minut. Odvečni papir nato previdno odstranimo oziroma odlepimo in naš odtis je končan.

Samostojni tisk na majice je še vedno zabavna in prinaša zadovoljstvo ob ustvarjanju, hkrati pa predstavlja enostaven in efektiven način promocije ali osebnega izražanja. Vendar so majice, natisnjene s pomočjo transfernega papirja, pogosto zelo neobstojne – tisk začne izginjati že po nekaj pranjih. Zato vam za čim daljšo obstojnost oblačila toplo priporočamo, da se obrnete na Omisli.si prevejene tiskarje in si zagotovite tisk z daljšim rokom trajanja.

Nasveti za tiskarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega tiskarja za vas

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / tiskarji

Pogovor teče, predlogi in usklajevanje super. Brez pripomb.

Vse ok... v roku in po dogovorjeni ceni... kvalitetno

Dal po sredini avta mustang črte gloss črne barve narejeno profesionalno perfektno v nulo... Poceni, da ne moreš verjeti pa še nadomesni avto dobiš zelo zelo zadovoljen vrnu se bom spet kaj narediti...

top odziv ter ponudba

Vse je potekalo kot po maslu,prijazni fantje,lepo narejeno.
Zelo priporočam

Super odnos, prijazni, odzivni.

Se bomo še vrnili.

Visoka kakovost in hiter odziv

Hitra izdelava po željah

Izdelal nalepko po lastni slikovni predlogi.

Super nalepke

Vselej narejeno v dogovorjenem roku, kvalitetni izdelki, cenovno ugodno, prilagodljivi vsem željam/potrebam stranke.

Vse je bilo super

Odlična odzivnost, prijaznost in ustrežljivost.

 • Mojca V. je ocenil/a tiskarja PAV Grafika 18. Nov. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo hitro odziven, kvalitetna izvedba storitve. Zelo priporočam.

Vse je bilo odlicno od dogovarjanja do koncnega produkta. Absolutno priporocam!

hitro sem dobila ponudbo, vendar sem se vseeno odločila za drugo, ker mi je bilo oblikovano bližje. sicer pa lahko samo pohvalim pripravljenost sodelovanja, zelo hitro sem prejela ponudbo in predlog. hvala

 • Zlatko Š. je ocenil/a tiskarja PAV Grafika 03. Sep. 2020
 • Preverjena ocena

Hitro in kvalitetno.

G. Roguljič ponuja cenovno ugodne in zelo kvalitetne storitve. Delo opravijo zelo hitro in profesionalno! Zelo priporočam!

najboljši ponudnik

 • Daniel R. je ocenil/a tiskarja PAV Grafika 12. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Vse ok,hvala

Ogromno znanja na svojem področju, smiselne ideje in priporočila. Res vrhunska kvaliteta storitev!

Ugodno in kvalitetno.

Nimam pripomb

Izredno kvalitetni in fleksibilni. Poiščejo vsako rešitev in jo tudi uspešno izpeljejo. Izredno zadovoljena stranka!

Kvalitetno in strokovno opravljeno. Dobri predlogi in ideje.

Profesionalni, odzivni, priporočam

Profesionalni odnos do strank, hitra odzivnost in vrhunske storitve.

 • Mitja P. je ocenil/a tiskarja MVM servis 25. Okt. 2017
 • Preverjena ocena

Fantje vedo kaj delajo. Se res pozna, da je tradicija družinskega tiskarskega podjetja dolga. Tudi, če česa od tiskarskih storitev nimajo v ponudbi, nekako uredijo, da nam ni treba skakati naokoli. Pri njih smo naročili tisk majic in nekaj reklamnih stojal (pingvin / roll up) in smo bili zelo zadovoljni. Tako z izvedbo, dogovorom / ceno ter predvsem s časovno odzivnostjo - pri tisku se namreč vedno kaj mudi... Kapo dol in le tako naprej - ekipa Omisli.si PRIPOROČA!

 • Sara Š. je ocenil/a tiskarja RB Grafika 07. Maj. 2016

Pri RB Grafiki imajo vedno sveže in inovativne zamisli. Vedno iščejo nekaj novega, kar mi je zelo všeč. Za končni izdelek se maksimalno potrudijo in tudi cene so zelo dostopne. Všeč mi je tudi to, da upoštevajo tvoje zamisli, dodajo svoje in povedo kaj bi bilo najboljše, da bi ljudi pritegnilo. Dobiš vse na enem mestu, od oblikovanja vseh različnih tiskovin in majic do tiska, kar pa je zelo pozitivno, saj je od ideje do končnega izdelka eno podjetje in en oblikovalec.

 • Elvira L. je ocenil/a tiskarja RB Grafika 05. Maj. 2016

Prijazen, odziven, hiter in do dogovorjenega roka je bilo vse narejeno.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.