Povprečne cene za izdelavo fotoknjige in tisk koledarjev

20-100 €

Velja za ceno fotoknjige s trdo platnico.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (izdelava fotoknjige in tisk koledarjev)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (izdelava fotoknjige in tisk koledarjev) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (izdelava fotoknjige in tisk koledarjev)?

Pogosta vprašanja (izdelava fotoknjige in tisk koledarjev)

Kakšna je cena izdelave fotoknjige?

Pri izdelavi fotoknjige lahko izbirate med različnimi lastnostmi knjige. Pri tipih knjige se lahko odločite za trde platnice, mehke platnice, spiralno vezavo ali pa za fotoknjigo v obliki revije. Platnice so lahko sijajne, matirane ali pa platnene. Pri sami vezavi se lahko pri trdih platnicah odločite za lepljeno ali pa plosko vezavo. Cena izdelave fotoknjige je odvisna tudi od števila strani in formata fotoknjige.

Za fotoknjigo s trdo platnico boste odšteli med 20€ in 100€. Cena je v tem primeru odvisna predvsem od načina vezave, nekoliko manj pa še od formata in števila strani. Za fotoknjigo z mehkimi platnicami boste odšteli med 20€ in 50€. Cena je odvisna predvsem od formata in števila strani. Cena izdelave fotoknjige s spiralno vezavo se giblje med 20€ in 70€ in je odvisna predvsem od števila strani v fotoknjigi. Fotoknjiga v obliki revije pa vas bo stala med 10€ in 25€. Tudi tukaj ima največji vpliv na ceno število strani.

Kakšna je cena tiska koledarjev?

Izbira oblik za tiskane koledarje je zelo velika. Lahko se odločite za namizni koledar ali za stenski koledar. Še posebej pri stenskih koledarjih lahko izbirate med enodelnimi, dvodelnimi ali trodelnimi koledarji. Lahko so enolistni - vsi meseci so navedeni na eni strani, sedem listni - na eni strani sta navedena po dva meseca ali 13 listni - na eni strani je naveden en mesec. Koledarji se razlikujejo tudi v formatih, najpogosteje so velikosti od A5 do A3.

Cene tiska enolistnih koledarjev z naklado 10 koledarjev se gibljejo med 80€ in 110€, odvisno od formata tiska. Cena tiska sedem listnih koledarjev se giblje okoli 130€ za naklado 10 koledarjev. Cena za tisk trinajst listnih koledarjev pa se giblje med 140€ in 160€ za naklado 10 koledarjev. Cena trinajst listnih namiznih koledarjev velikosti A5 se giblje med 110€ in 140€ za naklado 10 koledarjev, odvisno od tega, ali želite imeti enostranski tisk ali dvostranski tisk.

Kje je najboljše dati izdelati fotoknjigo?

Poleg raznih fotografskih podjetij izdelavo fotoknjig danes ponujajo tudi nekatere trgovske verige, kot so na primer DM, Hofer in Müller. Čeprav so fotoknjige, ki jih ponujajo ti ponudniki največkrat cenejše, kot tiste izdelane v fotografskih studijih, so omejitve pri naročanju tukaj večje. Formati in postavitve posameznih strani v fotoknjigi so velikokrat natančno določeni v naprej in tako si naročnik ne more privoščiti personalizacije ali posebnih sprememb v postavitvi glede na lastne želje.

Z.F. potrebuje tiskarske storitve (Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev)

Zbiramo ponudbe za izdelavo gasilskih koledarjev za PGD Brežice. Koledarji morajo biti enolistni z imeni na katere dodamo naše aktualne fotografije. Koledar enolistni imenski A3 (297x420mm) 1500 kosov z luknjo za obešanje.

D.H. potrebuje tiskarske storitve (Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev)

POTREBUJEM TISK IN VEZAVO POROČNE FOTOKNJIGE Fotoknjiga je že oblikovana in je v PDF formatu. Slike so čez sredino, zato mora biti vezava brez izgub. Odprta knjiga je dimenzije 800 x 300 mm. PDF ima 55 odprtih strani (leva in desna stran skupaj).

T.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, za poroko bi potrebovala tiskanje: - vabil in zahval (skupaj s kuverto; količina: 50x vsako) - menujev (količina: 10x) - raznih zadev (sedežni red, poimenski sedežni red, časovnica, številke miz, drugi manjši napisi; količ.:1x). Prav tako me zanima cena fotoknjige: - dimenzija 25x25 cm, cca. 60 strani