Povprečne cene: tiskanje menijev in cenikov

63-72€

Cena velja za 25 kosov obojestransko barvno tiskanega enolistnega jedilnika velikosti A5.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tiskanje menijev in cenikov)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tiskanje menijev in cenikov) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (tiskanje menijev in cenikov)?

Pogosta vprašanja (tiskanje menijev in cenikov)

Kakšna je cena tiskanja menijev?

Pri menijih oz. jedilnikih lahko izbirate med enolistnimi ali večlistnimi. Najpogosteje lahko izbirate med velikostmi formata A5 in A4. Za 25 kosov obojestransko barvno tiskanega enolistnega jedilnika velikosti A5 boste odšteli med 63€ in 72€. Za 25 kosov obojestransko barvno tiskanega enolistnega jedilnika formata A4 pa boste odšteli med 76€ in 84€. Cena tiska pogosto vključuje tudi plastificiranje takega menija.

Cena tiskanja menijev z več stranmi pa je odvisna od formata in števila strani. Za 10 kosov večlistnega menija formata A5 boste odšteli med 90€ in 100€. Za 10 kosov večlistnega menija formata A4 pa boste odšteli med 103€ in 124€. Tudi tukaj cena tiska velikokrat vsebuje plastificiranje menija ali možnost izbire povoščenega papirja.

Odločite pa se lahko tudi za tisk zgibanih menijev. Ti so lahko prav tako različnih dimenzij. Potiskani so lahko, enobarvno ali večbarvno ter enostransko ali obojestransko. Večbarvno tiskanje in obojestranski potisk pomenita, da bo cena tiskanja menijev višja. Za velikost formata A4 boste ob obojestranskem barvnem tisku odšteli med 159€ in 183€. Za tisk na format A5 ob enakih pogojih pa boste odšteli med 90€ in 115€.

Kakšna je cena tiskanja menijev v obliki pogrinjkov?

Meniji v obliki pogrinjka so največkrat velikosti formata A3. Primerni so za picerija, gostišča, restavracije, penzione, hotele ... Na njih so lahko prikazane specialitete, celoten izbor jedi, ki ga restavracija ponuja, oglasna sporočila ali pa so namenjeni zgolj zaščiti mize pred ostanki hrane. Cena za tisk menijev v tej obliki se najpogosteje giblje med 65€ in 75€ ob nakladi 100 kosov.

Od česa je odvisna cena za tisk menijev?

Cena tiskanja menijev in cenikov je odvisna predvsem od formata in števila strani menija, kadar izbiramo večlistne menije. Več strani kot ima meni, dražji bo njegove tisk. Prav tako se cena tiska povečuje tudi sorazmerno z velikostjo formata jedilnika. Na ceno tiska pa vpliva tudi izbira papirja, predvsem ali gre za navaden papir ali povoščenega, ter to, ali želite imeti menije plastificirane.

N.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Čim tanjši papir, čim bolj ekološko.

B.K. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

2 majici s slikami

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Pozdravljeni, Odpiram svoj lokal in bi potrebovala -12 malih zlozenk cenika matiran papir( plastificiran). -2 velika plastificirana cenika. -Nalepko z svojim logom za svetlobno tablo. Hvala za ponudbe.

Z.I. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Velikost 21cm x 15 cm

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanimajo me ponudbe glede cene tiska poročnih tiskovin. Kakšne so cene različnih papirjev, kuvert?

S.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Sivo marelicno roza barva preprostost

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročne tiskovine za 17.4.2021 (vabila, sedežni red / meni). Oblikovanje + tisk + dostava. Oblikuje se glede na temo poroke (podrobnosti se bo uskladilo s poročno načrtovalko). Poroka bo v Šobcu.

L.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, sva Lucija in Damjan in iščeva ponudnika za izdelavo poročnih vabil na pleksi steklu. Zanima naju izdelava vabil na pleksi steklu debeline 3mm.

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročno vabilo

A.Č. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Iščem nekoga ki dobro oblikuje tiskarske tiskovine in nekoga ki je zaupanja vreden aranžmaja prostora itd. - potrebujem lesene podstavke za mizo (če kdo ve za koga ki jih izdeluje) -kje bi cenovno ugodno najdla plastične kozarce z peclji -poročne košare za rogljičke -dobre ideje za darila za svate

U.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujemo vabila za 60letnico ki jo praznujeta zakonca.potrebujem kak smiselen verz v smislu vabila...

B.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo za poroko, barva: rdeče-bela, z dodatkom metulja

T.Z. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zabavna vabila za poroko

S.B. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Tisk že oblikovanih vabil, menija, sedežnega reda...

V.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Lahko poseben tisk,lahko je sijaj ali mat,dostava tiskovin

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Velikoformatni tisk plakatov, transparentov, cerade, tapet in nalepk)

Rabimo 50 plakatov dimenzije 150x100 cm

T.O. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanima me tisk vabil, jedilnikov. Potrebovala bi grafično pripravo in oblikovanje

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Tisk in dizajn poročnih vabil ter ostalih poročnih tiskovin.

Potrebujemo tiskovine za poroko, vabila, sedežni red in jedilni list.

Potrebujem vabila za poroko

B.G. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni. Iščem oblikovanje in tiskanje vabil in ostale tiskovine za poroko.( kartice z imeni, sedežni red itd..) Hvala za ponudbe

T.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, za poroko bi potrebovala tiskanje: - vabil in zahval (skupaj s kuverto; količina: 50x vsako) - menujev (količina: 10x) - raznih zadev (sedežni red, poimenski sedežni red, časovnica, številke miz, drugi manjši napisi; količ.:1x). Prav tako me zanima cena fotoknjige: - dimenzija 25x25 cm, cca. 60 strani

M.Z. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Želim vabilo podobno temu na priloženi sliki.

B.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Grafično oblikovanje in priprava, ostalo še po dogovoru

J.M. potrebuje tiskarske storitve (Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic)

Vizitke (dvostranske, 4/4, klasična velikost, mat) letak (a5, dvostransko. 4/4, sijaj) cenik (a5) zanimajo me cene za tisk in oblikovanje