Povprečne cene za pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo)

160-190 €

Cena za potiskane kuverte amerikanke dimenzije 230x110 mm z okencem v nakladi 500 kosov.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))?

Pogosta vprašanja (pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Od česa je odvisna cena za pisarniški material s potiskom?

Cena za pisarniški material s potiskom je odvisna predvsem od barvnosti tiska. Črno-beli potisk je cenejši od barvnega. Prav tako je ceneje, če naročite enostranski potisk namesto dvostranskega. Na cene odločilno vplivajo tudi načini obdelave posameznih izdelkov, še posebej ali so ti plastificirani ali ne. Na ceno pa vplivajo tudi formati oz. velikost.

Kakšna je cena tiska kuvert?

Pri naročanju tiskanih kuvert lahko izbirate med različnimi velikostmi ter med tem, ali ima kuverta prozorno okence ali ne. tisk na kuverte je lahko enobarven ali večbarven, kar pa tudi ustrezno vpliva na ceno. Cena potiskane kuverte amerikanke (dimenzije 230x110 mm) z okencem v nakladi 500 kosov, se giblje med 160€ in 190€. Cena kuverte istih dimenzij brez okenca pa se giblje med 100€ in 170€. Cena kuverte C5 z okencem (dimenzije 229x162 mm) v nakladi 500 kosov se giblje med 170€ in 200€, za kuverto enakih dimenzij brez okenca pa boste odšteli med 100€ in 150€.

Kakšne je cena za tisk map?

Cene za tisk map največkrat vključujejo pripravo na tisk, enostranski ali dvostranski barvni tisk, plastificiranje s sijajem ali z matirano folijo ter možnost narejenega izreza za vstavljanje poslovne vizitke. Za 10 map formata A4 s potiskom boste odšteli med 50€ in 180€, odvisno od tega ali želite, da je potisk obojestranski ali ne.

Kakšne so cene za tisk blokov?

Cene za tisk samokopirnih blokov so odvisne od tega ali gre za črno-beli tisk ali za barvnega ter od velikosti formata bloka. Cena za tisk samokopirnih blokov formata A4 se giblje med 65€ in 75€ na kos. Pri formatu A5 znaša cena med 60€ in 70€, pri samokopirnih blokih formata A6 pa boste za tisk enega bloka odšteli med 80€ in 95€.

Cene za tisk pisalnih blokov so prav tako najbolj odvisne od (več)barvnosti tiska in od formata tiskovine. Za 1 blok formata A4 boste tako odšteli med 40€ in 60€, odvisno od želenega števila strani v blok in barvnosti tiska. Za blok velikostnega formata A5 boste odšteli med 30€ in 50€. Cena za tisk pisalnih blokov formata A6 se gibljejo med 20€ in 40€, za format A7 pa med 30€ in 50€.

Kakšne so cene za tisk dopisnih listov?

Cena za tisk dopisnih listov vključuje pripravo na tisk ter enostranski ali dvostranski barvni tisk. Za naročilo 100 dopisnih listov z enostranskim potiskom boste odšteli med 30€ in 50€, za enako količino dvostransko natisnjenih listov pa boste odšteli med 35€ in 55€.

N.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Čim tanjši papir, čim bolj ekološko.

U.U. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Spoštovani, Zanima me cena za tisk sledečega kompleta: - C5 kuverta (162 x 229 mm z V preklopom) enostranski barvni tisk - A4 (pismo), cca 160g, bel, enostransko - 171X120mm (potrdilo), cca 170g, enostransko, barvno, (brezrobo), vintage (recikliran oz. malo bolj rumenkast ... tisti za priznanja ) Ker trenutno ne vemo kolikšna bo količina me zanimajo cene za: - 100 kosov na posamezno postavko - 500 kosov na posamezno postavko - 1000 kosov na posamezno postavko Potrdilo stranka izbere opcijsko in ne bo v vsakem kompletu ... Vsa grafika je personalizirana (kuverta: ime priimek, naslov ; a4: ime in priimek; potrdilo: ime in priimek ) Zanima me tudi izvedljivoost: - dostava vektorskih datotek (na razpolago takoj: pdf/ai) - dostava datoteke s podatki (15-12. zvečer ali 16.12. dopoldan) - stiskan material potrebujemo: 20.12. zjutraj (potrebna še ročna dodelava iz naše strani) - moramo odpremiti 21.12. Možno tudi v dveh ali več serijah (pred 16.12) - če bodo naročila prihajala sproti jih lahko sproti tudi obdelamo ... Prosim tudi za ceno zgibanja a4 (na pol) in kuvertiranja, če imate takšne stroje na razpolago. Ostaja možnost, da bo potrebno stiskati tudi količino večjo od 1000. Ker je normalno, da se nam vsem mudi, vas prosim za čimprejšnji odgovor. P.S. Pomembni sta tako cena kot kvaliteta. Za dodatne informacijo smo na voljo. Lep pozdrav, Božičkov poštni urad Slovenija :)

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Potrebujem tisk standardnih CMR obrazcev - Tovorni list. Specifikacije: klasičen CMR obrazec - 7 listni (Rdeč, moder, zelen, 4x črn) naklada 3 variacije po 500 kos + numeracija + perforacija Na vsakem obrazcu potrebujem natisnjen ( s črno barvo ) tudi logotip podjetja, podatke ter davčno. Predogled tovornega lista se nahaja v priponki

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za tisk standardnih CMR obrazcev - Tovorni list. Specifikacije: klasičen CMR obrazec - 7 listni naklada 500 ali 1000 kos + numeracija + perforacija Na vsakem obrazcu potrebujem natisnjen tudi logotip podjetja, podatke ter davčno. Predogled tovornega lista se nahaja v priponki

Z.I. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Velikost 21cm x 15 cm

V.B. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Potrebujem nalepke za 100 ml stekleničke za čili omake. Dizajn imam pripravljen, potrebovala bi tisk in izdelavo 30 nalepk.

B.R. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Potrebovali bi (državni organ) tiskanje novoletnih voščilnic s kuvertami amerikankami. Od 500 do 1000 kosov, odvisno od cene oz. možnosti količinskega popusta. Storitev bi potrebovali v roku enega meseca, v prvi polovici decembra.

Z.R. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Dopisni list a4 2 barve 10000 kos Kuverte tudi 2 barve 5000 kos Lp. Rolando

D. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Bloki, A4, obojestranski tisk, zgornji rob zlepljen, 4x preluknjan na levi, hrbtni karton siv, brez tiska, 90 g papir, tisk po predlogi celostne grafične podobe projekta

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Moje ime je Saša ter sem ustvarjalka svojega planerja. potrebovala bi tisk le tega, vendar samo notranjost brez vezave ter platnic. A5 FORMAT 205 STRANI- OBOJESTRANSKO 88 STRANI ČRN TISK 129 STRANI BARVNI TISK- NA VSAKI STRANI SAMO ENA ČRTA BARVE 100g PAPIR 100 KOMADOV. Najlepša hvala

G.Š. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Potreboval bi 5.000 mini nalepk za promocijo, 2 barvi, velikost približno 5*5 cmm

S.Š. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo tiska in dostave naslednjih tiskovin: Blok A5 50 listov; tisk:1/0; material 90g nepremazni papir, podložni karton 300g; dodelava: razrez/lepljenje bloka v glavi/pakiranje 300 kosov Blok A4 50 listov; tisk:1/0; material 90g nepremazni papir; podložni karton 300g; dodelava: razrez/lepljenje bloka v glavi/pakiranje 4500 kosov Kuverta amerikanka brez okna tisk Pantone 3/0 90 gr papir 5000 kosov Hvala za ponudbo.

G.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Pozdravljeni, želel bi dati v izdelavo vizitke. Obliko že imam, potreboval bi le tisk. Želel bi vizitko klasične mere 9cm x 5 cm, bel hrapav papir, ena stran prazna - verjetno nekje od 300-500 kosov Želel bi tudi dati v izdelavo dopisni papir (A4) ter kuverte (16x23) - z uporabo mojega logotipa - verjetno nekje okoli 500 kosov

U.R. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Zanima okvirni strošek tiskanja in kuvertiranja cca 5000-7000 pisem. V pismu bi bila 2 lista, črnobele barve. Lep pozdrav, Urša

6 stranski CMR obrazci. Seti po 6 listov so lepljeni v glavi. CMR velikosti A4 1000 set CMR Numeracija Barvni samokopirni listi po vrsti - rdeč, moder, zelen, črn, črn, črn. Črn logotip na vsaki strani obrazca.

M.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk vizitk)

Potrebujem izdelavo 100 vizitk, dvostranski tisk standardne velikosti in 100 nalepk dimenzij 38x20 mm. Oboje v barvnem tisku

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Predvsem za tovorne listine (CMR) IN DOBAVNICE

Potrebujem statične nalepke v velikosti a4 formata. 4/0 tisk Ponudba za 500 in 1000 kos. Zaželjen material je yupo tako white - 190g/m2 ( v kolikor imate podoben material lahko ponudite) Rok izvedbe - potrebujem do konca naslednjega tedna. Iščem ugodno ponudbo in kvaliteto ter sem pripravljen dolgoročno sodelovati za razna tiskarska naročila.

T. potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

-Izdelava etiket -Tisk na avtomobilskem senčnike

V.P. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Pozdravljeni, Potrebovala bi nalepke za na embalažo. Velikosti okvirno 10X10 (200 komadov) in 10X15 (200 komadov). Zaenkrat kvadratne oblike, zaobljeni robovi. Ali se spremeni cena, če bi imela 200 okroglih in 200 kvadratnih? Papir naj bi bil sijajen. Pomembna mi je kvaliteta, vendar čez svoje cenovne okvirje ne morem prestopati. Ne potrebujem grafične priprave. Za dodatne informacije me prosim pokličite. Lp, Ana

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo in sicer za tisk deklaracijskih samolepilnih etiket (PVC ali papirne etikete) in pa za »običajen tisk« na A4 papir? Vse količine pošiljam v priponki, prav tako pa za lažjo predstavo o čem je govora, pošiljam tudi omenjene etikete. Pri navodilih za uporabo bi prosila za ponudbo tako za črno-beli tisk kot tudi barvni tisk za količine, ki so navedene v priponki. Poleg tega me zanima, kakšne gramature papirja velikosti A4 imate na voljo? Kot je lahko razvidno, gre ta tisk običajnih navodil za uporabo, pri čemer je bolj kot sama kvaliteta tiska, bolj pomembna cena, tako da ne bi preveč pretiravali na tem segmentu. Poleg tega imam vezano na tisk navodil še eno vprašanje in sicer če jih je možno po tisku ustrezno posortirati v 42 sklopov po 24 listov plus dodatnih 25 sklopov po 20 listov (skupno znese 1508 kosov)? Pri pakiranju izdelkov v kartone moramo namreč vsakemu kartonu dodati ekvivalentno število navodil za uporabo, tako da imamo za špedicijo pripravljenih 42 kartonov z 24imi izdelki ter 25 kartonov z 20imi izdelki? Zanima me, ali je to možno, da uredite, sicer bomo potem sami ročno? Zanima me tudi, kakšen je običajen rok izdelave od oddaje naročila?

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Poslovna darila in promocijski tisk na majice, oblačila in tehnične izdelke)

Zanima nas samo možnost kompenzacije. Nudimo radijsko in spletno oglaševanje (http://radiotomi.si/).

J.V. potrebuje tiskarske storitve (Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo))

V primeru, da ponujate kvaliteten digitalni print je to tudi opcija, drugače pa raje vidim, da je ofset tisk. Če je možno dobiti ločeno ponudbo za kuverte. Ena varjanta je brez potiskanega zavihka, druga pa je s potiskanik zavihkom (se pravi se kuverte odpirajo pred tiskom).