Revija Nasvet strokovnjaka

Najem tiskalnika – zakaj je tako boljši od nakupa?

Nakup ali najem tiskalnika by Mahrous Houses.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja ali posameznik, je nakup tiskalnika lahko velika naložba. Veliko ljudi je v precepu ali se odločiti za nakup ali najem tiskalnika. Se tudi vi sprašujete kaj je bolj smiselno – ga kupiti ali najeti?

Da bi lažje odgovorili na to vprašanje, berite dalje ali kontaktirajte preverjenega ponudnika.

Ne glede na to kako pogosto boste uporabljali tiskalnik, je dolgoročno gledano ceneje, če se odločite za najem tiskalnika. Tako vam ne bo treba plačevati dragih stroškov vzdrževanja, barv in drugega potrošnega materiala.

Najem tiskalnika by najemtiskalnika.si.
Najem tiskalnika predstavlja odlično rešitev za vse posameznike in podjetja.

Kakšna je cena za nakup ali najem tiskalnika?

Cene tiskalnikov se zelo razlikujejo glede na:

 • velikost tiskalnika,
 • hitrost tiskalnika,
 • kakovost materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi in
 • dodatne funkcije tiskalnika.

Če se odločite za nakup ali najem tiskalnika, je zelo pomembna tudi dobra podpora storitev za stranke. Tiskalniki zahtevajo redno vzdrževanje, med kar spada tudi menjava kartuš s tonerjem in preverjanje priključkov. Servis boste v primeru najema imeli opravljen veliko hitreje, kot če tiskalnik kupite in je vsa organizacija v vaših rokah.

Na koncu je odločitev o tem, ali je tiskalnik bolje kupiti ali si ga izposoditi, odvisna od potreb in predvsem proračuna posameznega uporabnika.

Najem tiskalnika od vas ne zahteva tako velikega začetnega stroška, je pa nadzor nad razpoložljivostjo in zanesljivostjo manjši. Preden se odločite za najem tiskalnika ne pozabite preveriti ali ima izbran model vse funkcije ali zmogljivosti, ki jih potrebujete.

Zakaj je najem tiskalnika prava izbira?

Največja slabost nakupa tiskalnika so s tem povezani stroški. Tiskalniki so lahko dragi, zlasti če iščete tiskalnik z naprednimi funkcijami in zmogljivostmi.

Tiskalniki zahtevajo redno vzdrževanje, kar sčasoma poveča njihove stroške. V primeru, da se odločite za najem tiskalnika, bo za vzdrževanje le-tega poskrbel izbran ponudnik. Veliko ceneje in pa predvsem lažje, kajne?

Če se vaše potrebe sčasoma spremenijo, se lahko zgodi, da boste, da boste v primeru kupljenega tiskalnika obtičali z zastarelo tehnologijo, ki je ne boste mogli nadgraditi. Na koncu boste porabili še več denarja za nakup novega tiskalnika. Še en razlog, zakaj se vam bolj splača najeti tiskalnik. Kadarkoli se lahko dogovorite za menjavo modela, ob tem pa ste lahko pomirjeni, da bo ponudnik ves čas skrbel za posodobitev tiskalnikov.

Nakup tiskalnika by Mahrous Houses.
Nakup ali najem tiskalnika? Vse je odvisno od vaših potreb in finančne zmogljivosti.

Katero podjetje vam priporočamo za najem tiskalnika?

Najemtiskalnika.si d.o.o. je podjetje, ki že devet let nudi možnost za najem tiskalnika vsem podjetjem, javnim ustanovam in posameznikom. Samo v Prekmurju in na Štajerskem imajo nameščenih že več kot 900 naprav, zato slovijo po zanesljivih storitvah, kakovostnih napravah in odlični oskrbi strank.

Njihove storitve so zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe vsake stranke, ne glede na to ali gre za posameznika, malo podjetje, veliko podjetje, javno ustanovo ali šolo.

Stopite v stik s podjetjem Najemtiskalnika.si

Zakaj so drugačni?

 1. Ponujajo brezplačne preizkusne različice izbrane naprave, tako da jo lahko že pred nakupom preizkusite.
 2. Zagotavljajo neomejeno število črnil.
 3. Omogočajo tehnično pomoč brez dodatnih stroškov.
 4. Zagotavljajo hitre odzive svojega servisnega oddelka ne glede na zahtevo – naj gre za namestitev tiskalnika ali težave z vzdrževanjem.
 5. Pomagajo zmanjšati delovno obremenitev vašega IT oddelka in poskrbijo za nemoteno delovanje vašega podjetja.
 6. Z njihovim paketom fiksnih mesečnih obveznosti tiskanja po vaši izbiri, ki vključuje vnaprej določeno število izpisov (že vključenih v ceno na mesec), vam ni treba skrbeti za proračun za vsak posamezen izpis.
 7. Ne glede na to ali gre za črno-beli ali barvni tisk, cena tiska ostane enaka.

Najemtiskalnika.si d.o.o ponuja kakovostne storitve po dostopnih cenah. Strankam prav tako pomaga prihraniti čas in denar, ko gre za upravljanje tiskalnikov in potrošnega materiala. Če ste že odločeni, da je najem tiskalnika za vas veliko boljša rešitev kot nakup, si oglejte njihovo spletno stran in jih kontaktirajte.

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno