fb

Povprečne cene za poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev)

2-6 €/osebo

Na ceno vpliva velikost tiskovin, količina dekoracije in natisnjenega besedila ter vrsta in kvaliteta materiala na katerega bo tiskano.

211.366
povpraševanj strank
8.566
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Preverjeni tiskarji
Bumcolor, tiskarna d.o.o. - Logotip Zlati sponzor
Bumcolor, tiskarna d.o.o.
Tiskarske storitve · Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vse vrste tiska in oblikovanja tiskovin
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 4 krat

Opis

Ponujamo vse vrste digitalnega in offset tiska, ter oblikovanja in grafične priprave za tisk. Na podlagi izkušenj in najnovejših tehnologij svojim naročnikom zagotavljamo vrhunsko storitev po ugodnih cenah. Strankam tudi svetujemo in pomagamo pri izvedbi njihovih projektov, prav tako se vse opravi po v naprej dogovorjenih cenah. Veselimo se sodelovanja z vami, da bomo skupaj še uspešnejši.

Kako smo drugačni

Med strankami ne delamo razlik. Za nas je vsaka stranka najpomembnejša. Večino naših strank smo pridobili na podlagi zaupanja, ki je temelj našega poslovanja.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Tiskarske storitve (Tisk na majice, Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev), Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke, Tisk letakov, zloženk, zgibank ali vstopnic, Tisk vizitk, Tiskanje knjige, revije ali kataloga, Izdelava fotoknjige in tisk koledarjev, Tisk zloženk, tiskanje brošure ali kataloga, Pisarniški material (tisk kuvert, map, blokov in dopisnih listov z glavo), Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge, Tiskanje menijev in cenikov), Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Modno oblikovanje, Svetovanje, Oblikovanje aplikacije (splet, mobile, desktop), Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje)
Lokacija
Kocjančičeva ulica 29, 1261 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za tiskarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))?

Pogosta vprašanja (poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Kakšne so cene poročnih tiskovin?

Cene poročnih tiskovin se v povprečju gibljejo med 2€ in 6€ na osebo. Na ceno vpliva velikost tiskovin, količina dekoracije in natisnjenega besedila ter vrsta in kvaliteta materiala na katerega bo tiskano. Bolj barvna kot bodo vabila (fotografije, ilustracije), na višjo ceno lahko računate.

Veliko je odvisno tudi od količine naročenih tiskovin. Pri naročanju večje količine poročnih tiskovin lahko računate na oz. zaprosite za količinski popust.

Kaj je smiselno vedeti ob naročanju poročnih tiskovin?

Pri odločanju za poročne tiskovine morate biti poleg cene tiska sedežnega reda, vabil ali menijev za poroko, pozorni tudi na to, da najprej pošljete povpraševanje k večim ponudnikom, nato pa se odločite za tistega, ki se vam zdi najbolj primeren, glede na zastavljene kriterije in pri njem naročite vse poročne tikovine, ki jih potrebujete za poroko. Dobro je poznati tudi tematiko celotne poroke, da se lahko dekoracija na vabilih, menijih ter sedežnem redu in ostala okrasitev skladajo.

Katere poročne tiskovine so nujno potrebne?

Poročni dan je za vsak par nekaj posebnega. Da bi na ta dan vse teklo, kot ste načrtovali, je smiselno predhodno urediti vse potrebno. Vedno več parov se odloča, da bo vse potrebno za poročni dan dalo natisniti. Cene poročnih tiskovin, tako posameznih, kot celotnega paketa, se lahko zelo razlikujejo. To je odvisno od števila gostov in od tega katere vrste tiskovin imate namen naročiti. Najpogosteje se pari odločijo za tisk poročnih vabil, sedežnega reda, jedilnih listov in poročnih zahval.

Kakne so cene tiska sedežnega reda?

Sedežni red nam lahko pride prav ob velikem številu povabljenih. Lahko se odločite za sedežni red v obliki velike table, ki je postavljena ob vhodu v dvorano, na kateri je natisnjena postavitev miz in informacija o tem, kateri izmed gostov kje sedi, ali pa to izpustite in se odločite le za posamezne kartončke/tablice/oznake z napisi, ki so postavljeni na mizo. Odvisna od tega za katero vrsto sedežnega reda se boste odločili, je tudi cena. Z posamezne kartončke se giblje od 1,5€ do 7€, če pa želite, da so natisnjeni na kakšen poseben material, pa lahko odštejete tudi več kot 10€ na kartonček. Sedežni red v obili table pa vas bo stal med 30€ in 60€.

Nasveti za tiskarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega tiskarja za vas

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

B.V. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujem tiskarja za tisk vabil v okolici Novega mesta. 8 vabil za abraham in 8 vabil za obhajilo. K vabilu za abraham lahko dodate tudi kakšno sliko. Vabila naj bodo barvna. Lahko so zložena ali ne, kakor vam je lažje.

N.T. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujem na tiskana vabila na malo trši papir. bo strani vabila je nalepka katero bi želela da se jo tudi odreže. papir naj ima sijaj.

N.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Čim tanjši papir, čim bolj ekološko.

M.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Rabim vabilo v oranžno zeleni barvi za poroko.. Vabilo je lahko sijaj ali mat.. Za sedežne rede in menije... Hvala

U.U. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Spoštovani, Zanima me cena za tisk sledečega kompleta: - C5 kuverta (162 x 229 mm z V preklopom) enostranski barvni tisk - A4 (pismo), cca 160g, bel, enostransko - 171X120mm (potrdilo), cca 170g, enostransko, barvno, (brezrobo), vintage (recikliran oz. malo bolj rumenkast ... tisti za priznanja ) Ker trenutno ne vemo kolikšna bo količina me zanimajo cene za: - 100 kosov na posamezno postavko - 500 kosov na posamezno postavko - 1000 kosov na posamezno postavko Potrdilo stranka izbere opcijsko in ne bo v vsakem kompletu ... Vsa grafika je personalizirana (kuverta: ime priimek, naslov ; a4: ime in priimek; potrdilo: ime in priimek ) Zanima me tudi izvedljivoost: - dostava vektorskih datotek (na razpolago takoj: pdf/ai) - dostava datoteke s podatki (15-12. zvečer ali 16.12. dopoldan) - stiskan material potrebujemo: 20.12. zjutraj (potrebna še ročna dodelava iz naše strani) - moramo odpremiti 21.12. Možno tudi v dveh ali več serijah (pred 16.12) - če bodo naročila prihajala sproti jih lahko sproti tudi obdelamo ... Prosim tudi za ceno zgibanja a4 (na pol) in kuvertiranja, če imate takšne stroje na razpolago. Ostaja možnost, da bo potrebno stiskati tudi količino večjo od 1000. Ker je normalno, da se nam vsem mudi, vas prosim za čimprejšnji odgovor. P.S. Pomembni sta tako cena kot kvaliteta. Za dodatne informacijo smo na voljo. Lep pozdrav, Božičkov poštni urad Slovenija :)

M.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanima me cena na količino 80 vabil

D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujeva okoli 30 poročnih vabil. Čipka, nežna marelica, svetlo oz. kremasta barva. Ce lahko, posljite kak primerek na mail.

T. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo na piknik spredaj slika v notranjosti pa vabilo zakaj kdaj,kje in ob kateri uri

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanimajo naju poročna vabila. Potrebujeva jih cca 65. Vabilo naj ima tudi kuverto.

L.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Spoštovani, iščem tiskarja za tisk poročnih vabil (60-70x), obojestranski tisk. Pripravljen design se lahko pošlje kateri koli obliki (narejeno v Illustratorju). Velikost vabila A6. Na vabilu bi bila tudi champagne zlata barva, zato je delno tisk predviden na foliji. Rada bi, da se v ceno vključi tudi morebitni testni tisk in hitri pregled ustreznosti priprave na tisk. Lep pozdrav Lara Klinar

K.S. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujeva tiskanje poročnih tiskovin. Vrsta papirja še ni izbrana, če imate možnost izbire papirja pri vas bi bilo to super. Potrebujetva samo tiskanje, brez oblikovanja.

N.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujeva nekoga, ki bi nama bil pripravljen oblikovati in natisniti poročna vabila. Najina tema barv je dusty rose in navy blue. Potrebovala bi okoli 40 vabil ( za točno število vabil se bomo še dogovorili). Poroka bo 21.5.2022 vendar bi vabila potrebovala do konca leta.😊

V.T. potrebuje tiskarske storitve (Tisk na majice)

Potrebujem ponudbo za barvni tisk na lonček. Bela barva lonček + tisk fotografije in napis.

A.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, Potrebujem tisk vabil za poroko, sedežnega reda, zahval, menija. Želim preproste in enostavne tiskovine, na mat papirju. Ob tem potrebujem tudi oblikovanje in grafično pripravo tiskovin. Za ponudbe se že naprej zahvaljujem. Želim vam obilo poslovnih uspehov in lep dan. Lp, Ana

Z.I. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Velikost 21cm x 15 cm

M.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni! Želiva ponatis na izbran papir, ki bo vložen v vabila. Količina: 35 kosov Dimenzija posameznega lista: (173x120)mm Želiva ponudbo za ponatis in papir. Papir svetlo roza barve. Lep pozdrav

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanimajo me ponudbe glede cene tiska poročnih tiskovin. Kakšne so cene različnih papirjev, kuvert?

M.Č. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Okoli 40 save-the-date obvestil format A5, barvno, zlata obroba, gor sta tudi dve fotografiji. Oblikovano imam, rabim samo tiskanje. Čez nekaj mesecev com rabila tudi vabila in nekaj drugih tiskovin.

S.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Sivo marelicno roza barva preprostost

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročne tiskovine za 17.4.2021 (vabila, sedežni red / meni). Oblikovanje + tisk + dostava. Oblikuje se glede na temo poroke (podrobnosti se bo uskladilo s poročno načrtovalko). Poroka bo v Šobcu.

L.R. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poroka, vabila

L.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, sva Lucija in Damjan in iščeva ponudnika za izdelavo poročnih vabil na pleksi steklu. Zanima naju izdelava vabil na pleksi steklu debeline 3mm.

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročno vabilo

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabila za poroko

K.G. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Prosim, za okvirno ceno 100 vabil za poroko.

A.F. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Rabim vabila za 60.rojstni dan mojega moža! Vabilo sem si zamislila, čisto enostavno, lepo, sigurno že imajo kakšne vzorce in potem bom izbrala eno izmed njih.

N.S. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vstopnice A4 format, 2x perforiran hologram gladka mat površina, večja gramatura papirja dvostranski tisk

A.Č. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Iščem nekoga ki dobro oblikuje tiskarske tiskovine in nekoga ki je zaupanja vreden aranžmaja prostora itd. - potrebujem lesene podstavke za mizo (če kdo ve za koga ki jih izdeluje) -kje bi cenovno ugodno najdla plastične kozarce z peclji -poročne košare za rogljičke -dobre ideje za darila za svate

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdrav. Prosim za ponudbo 25 vabil za poroko. S kuverto. Preprosto in elegantno,moderno. Hvala. Lp

D.L. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Mat papir, stil papirusa mi je vsec. Vsec mi je minimalizem s potiskom rastlinja ali roz.

U.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujemo vabila za 60letnico ki jo praznujeta zakonca.potrebujem kak smiselen verz v smislu vabila...

B.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo za poroko, barva: rdeče-bela, z dodatkom metulja

T.R. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Živijo, prosim za poročna vabila, bolj preprosta, ne čisto bela, je pa vseeno ali so mat oz. s sijem. Cena do 2 eur. Hvala

T.Z. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zabavna vabila za poroko

S.B. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Tisk že oblikovanih vabil, menija, sedežnega reda...

P.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Želim tiskanjw poročnih vabil, sedežnega teda, menijev, ki sem jih sama oblikivala.

K.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Mat papir, dostava, oblikovanje

V.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Lahko poseben tisk,lahko je sijaj ali mat,dostava tiskovin

T.O. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanima me tisk vabil, jedilnikov. Potrebovala bi grafično pripravo in oblikovanje

S.T. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročna vabila, zahvale

P.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo za abrahama

J.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujemo tisk ca. 15 vabil za poroko.

L.G. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo in zahvala. Ideja je sivo-bel papir z vzorcem rose mramorja.

M.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujem sedežni red. Čisto preprost bel lahko z modrim tiskom ali nečim modrim, ker je to barva poroke

T.D. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zanima naju tiskanje poročnih vabil in sedežnega reda, mogoče tudi zahval za goste...

M.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Zelim 30 vabil za poroko. Preprosta vabila v barvi sivke ali beli barvi.

E.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Čim bolj enostavna, ter ugodno cenovna poročna vabila. potrebovala bi cca 40 komadov

M.S. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Želim izdelati tiskovine za poroko. Imam že dodelano idejo, ki jo je potrebno samo še spraviti na papir. Natisniti želim vabila (33kom) in zahvale (38kom) ter po možnosti nalepke (38kom). Želim enostavne in klasične tiskovine. V ponudbi me zanima tudi cenovni okvir storitve.

B.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujem oblikovanje in tisk poročnih vabil, papir oz. karton sem že kupila. Škofja Loka ali njena bližnja okolica?

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Tisk in dizajn poročnih vabil ter ostalih poročnih tiskovin.

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujemo tiskovine za poroko, vabila, sedežni red in jedilni list.

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujem vabila za poroko

D.T. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo za poroko

K.M. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Iščem tiskarja, ki mi bo lahko natisnil vabila/kartice za poroko. Oblikovala jih bom sama, velikost A6, obojestransko na kakšen lep papir, 300 ali 350g. Želim da izgledajo kot kartice, ki jih pošlješ iz dopusta - brez plastifikacije. Tisk bi bil na 1. strani vabilo, na drugi pa kot na kartici - polovica samo črte za naslov na polovici pa par detaljov glede poroke. vse oblikovanje bom poslala v pdf, v katerikoli barvni shemi bi tiskar želel, ker bodo narejena v Adobe Ilustratorju. Količina - prbl 25 + 5 v drugem jeziku (tako da bosta vbistvu 2 različni vabili, 25kom v SLO, 5 v ANG). Hvala za pomoč in lep dan, Katarina

B.G. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni. Iščem oblikovanje in tiskanje vabil in ostale tiskovine za poroko.( kartice z imeni, sedežni red itd..) Hvala za ponudbe

B.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Lep pozdrav =) iščem ugodna vabila na poroko,zahvale in listke z imeni za na mizo =)

B.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Iščem preprosta lepa vabila za poroko in zahvale za poroko ter listke z imeni za mizni red

M.T. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Porocna vabila.

M.K. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

1) Tisk vabila na praznovanje abrahama (prepognjen klasičen format, tisk zgolj na prvi strani) 2) Tisk nalepke z imenom za na kozarec marmelade za ženske in za na stekleničko žganja za moške (oboje bo istocasno sedežni red na praznovanju). Idejni osnutek iz priložene fotografije. Oblikovanje za oboje bom naredila sama.Tip papirja po vašem predlogu.

T.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Pozdravljeni, za poroko bi potrebovala tiskanje: - vabil in zahval (skupaj s kuverto; količina: 50x vsako) - menujev (količina: 10x) - raznih zadev (sedežni red, poimenski sedežni red, časovnica, številke miz, drugi manjši napisi; količ.:1x). Prav tako me zanima cena fotoknjige: - dimenzija 25x25 cm, cca. 60 strani

M.Z. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Želim vabilo podobno temu na priloženi sliki.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročna vabila in zahvale

M.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Porocno rdece belo

P.Č. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Poročna vabila z izrezom puzzlov + škatlica, podobno tej v priponki

B.Š. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Grafično oblikovanje in priprava, ostalo še po dogovoru

N.H. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Potrebujem poročna vabila.

T.Č. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabilo za 40 rojstni dan,

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Okolju prijazen tisk, mat papir, oblikovanje in grafična priprava pred tiskom.

M.R. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Barvno tiskanje vabil za rojstni dan, nekaj izvirnega, imate kakšen vzorec, da vidimo?

S.J. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Želim dobro kvaliteto, gre za poročna vabila. Vabila še niso oblikovana, želela bi tudi oblikovanje, če nudite tudi to storitev. Gre za elegantno poroko, tako da želim oblikovno elegantna vabila. Rada bi vsaj nekaj vzorcev, da vidim kaj je v ponudbi možno. Hvala!

K.M. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Rada bi dala natisniti porocna vabila. Glede papirja se ne spoznam veliko oz. nimam nobene zahteve, prosim pa za dostavo tiskovin. Hvala za vaso ponudbo.

E.S. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Mat papir, visja gramatura papirja, del napisa bi bil pozlacen. Zanima me cena s pozlacenim delom in koliko bi bilo brez. Od cesa je odvisna cena pri uporabi posebnih barv.

M.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Poročne tiskovine (tisk vabil, sedežnega reda in menijev))

Vabila na 40. rojstni dan. Papir naj bo z sijajem. Želim dostavo tiskovin. Potrebovala bi pomoč pri oblikovanju,nekaj zamisli že imam.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.