Povprečne cene za tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge

0,04-0,35€ €/stran

Velja za ceno za enobarvni in barvni enostranski tisk na natiskano stran.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge)?

Pogosta vprašanja (tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge)

Kaj vpliva na cenik tiskanja diplomske naloge?

Cenik tiskanja diplomske naloge je v največji meri odvisen od števila izvodov zaključne naloge, ki jih potrebujete. Pri večih izvodih lahko pričakujete manjši količinski popust. Največkrat pa se natisne od 3 do 5 izvodov. Na ceno vpliva tudi način tiska, ali gre za barvnega ali črno-belega ter ali je naloga tiskana enostransko ali obojestransko. Barva platnic in črk na platnicah ne bi smela vplivati na ceno tiska. Pri zunanjem oblikovanju diplomske, magistrske ali doktorske naloge pa na ceno vpliva to, ali želimo, da je sprednja platnica potiskana in ali želimo, da je potiskan stranski rob. Cena za tisk doktorske, magistrske ali diplomske naloge pa je v veliki meri odvisna tudi od tudi načina vezave. Gre lahko za trdo vezavo, spiralno vezavo ali toplotno oz. vezava z mehkimi platnicami.

Kašne so cene za tisk doktorske, magistrske ali diplomske naloge?

Cena za tisk doktorske, magistrske ali diplomske naloge je sestavljena iz cene za tisk in iz cene za vezavo natiskanih strani. Cena za enobarvni enostranski tisk se giblje med 0,04€ in 0,06€ na natiskano stran. Za enostranski barvni tisk pa boste odšteli med 0,14€ in 0,35€ na tiskano stran. Cene za enobarvni dvostranski tisk se gibljejo med 0,07€ in 0,11€ na tiskano stran, za barvni dvostranski tisk pa med 0,25€ in 0,60€ na tiskano stran.

Cena vezave se giblje med 10€ in 20€ na izvod in je odvisna od načina izbrane vezave. Toplotna vezava z mehkimi platnicami je cenejša od spiralne vezave, ta pa je cenejša od trde vezave.

V skupnem znesku tako cena za tisk doktorske, magistrske ali diplomske naloge v povprečju nanese med 80€ in 130€. Največ pa je seveda odvisno od števila strani.

Kaj poleg tiska diplomske, magistrske ali doktorske naloge ponudniki še ponujajo?

Razen informacij o tem, kakšen je cenik za tisk magistrske, doktorske ali diplomske naloge lahko na straneh ponudnikov, ki ponujajo tovrstno storitev najdete še vrsto drugih storitev. Ena izmed njih je oblikovanje teh nalog pri čemer v tiskarni poskrbijo za pravilno navajanje in citiranjem virov v nalogi, uredijo seznam literature in virov, uskladijo velikost in vrsto pisave ter razmake med vrsticami, poravnavo besedila in številčenje strani. Nalogo tudi pripravijo za obojestranski tisk, oblikujejo zapise enačb, sprotnih opomb, glavo in nogo ter tabele, slike, sheme in grafe. Mnogi omogočajo tudi prevajanje povzetka v enega izmed tujih jezikov ter lektoriranje vseh vrst nalog.

E.R. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge)

Želela bi ugodno natisniti mag.nalogo. Vsebuje 83 strani, od tega bi želela pribl.20-25 strani natisniti barvno. Potrebujem tudi vezavo (1x trdo vezano, 3x pa spiralno). Gre za enostransko tiskanje.

E.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge)

Pozdravljeni, zanima me okvirna cena vezave diplomske naloge v modri barvi s srebrnim dotiskom na prvi strani in robu. Sprintano vsebino Vam prinesem jaz. Lep pozdrav, Erik Židanek

A.R. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje diplomske, magistrske ali doktorske naloge)

Prosil bi vas ce lahko poveste okvirno ceno za izdelavo navadne majice z napisemo nike ter se nekaj zraven