Povprečne cene za tiskanje knjige, revije ali kataloga

110-135 €

Velja za ceno mehke vezave knjige A5 formata za naklado 10 izvodov brez slik natisnjenih v črno-beli tehniki.

Preverjeni ponudniki za tiskarske storitve (tiskanje knjige, revije ali kataloga)

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (tiskanje knjige, revije ali kataloga) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

V katerem mestu iščete tiskarske storitve (tiskanje knjige, revije ali kataloga)?

Pogosta vprašanja (tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Od česa je odvisna cena tiskanja knjige?

Cena tiskanja knjige je najbolj odvisna od tega ali gre za trdo ali mehko vezavo knjige. Hkrati pa na ceno vplivajo še velikost formata knjige, ali gre za črno-bel tisk ali za barvnega, ali knjiga vsebuje slike ali zgolj besedilo ter tehnika tiska. Največkrat lahko pri tehnikah tiska izbirate med digitalnim ali offset tiskom. Pri offset tisku manjše naklade tiskanih knjig največkrat niso mogoče oz. se je potrebno o tem individualno dogovoriti s ponudnikom.

Kakšna je cena tiskanja knjige z mehko vezavo?

Pri mehki vezavi knjige A5 formata boste za naklado 10 izvodov brez slik natisnjenih v črno-beli tehniki odšteli med 110€ in 135€, odvisno od števila strani v knjigi. Za isto naklado in format z barvnim tiskom pa boste odšteli med 125€ in 180€, odvisno od števila strani v knjigi.  Za naklado 10 knjig formata A4 v črno-beli tehniki tiska in z mehko vezavo boste, odvisno od števila strani, odšteli med 120€ in 155€. Za barvni tisk ob enaki nakladi in formatu pa bo cena tiska narastla na vsoto med 140€ in 250€, odvisno od strani v knjigi.

Kakšna je cena tiskanja knjige s trdo vezavo?

Cena za tisk knjige v nakladi 10 izvodov, formata A5 s trdo vezavo v tehniki črno-belega tiska bo znašala med 340€ in 370€, odvisno od tega, koliko strani ima knjiga. Za barvni tisk enake naklade in formata pa bo cena tiska znašala med 355€ in 420€, prav tako odvisno od števila strani knjige. Za deset izvodov knjige formata A4 v črno-beli tehniki tiska pa boste odšteli med 340€ in 390€, glede na število strani knjige. Od števila strani knjige je odvisna tudi cena barvnega tiska za 10 izvodov knjige formata A4 v barvni tehniki, kjer se cena giblje med 360€ in 490€.

Kaj vključuje cena tiskanja knjige?

Cena tiskanja knjige največkrat vključuje pripravo na tisk, kar pomeni pošiljanje oblikovanih strani za tisk in knjižnih platnic. Pri samem tisku besedila v knjigo so vključeni enostranski barvni tisk platnice in črno-beli ali barvni obojestranski tisk knjižnega bloka, enostransko plastificiranje knjižnih platnic ter mehko ali trdno vezavo knjiženega bloka ter platnic.

Pri knjigah s trdo vezavo pa cena tiskanja knjige vključuje še enostranski tisk veznega lista na začetku in koncu knjige, kapitalni trak in način trde vezave.

Kakšne so cene za tisk kataloga?

Cena za tisk kataloga oz. brošure je odvisna od formata in načina tiska. Večji format in barvni tisk pomenita višjo ceno tiska. Na ceno pa vpliva tudi število strani kataloga. Za 10 izvodov črno-belo natisnjenega kataloga formata A5 se cena giblje med 110€ in 130€. Če gre pri istih pogojih za barvni tisk, je cena med 125€ in 180€. Pri nakladi 10 črno-belo natisnjenih katalogov formata A4 se cene, odvisno od števila strani, gibljejo med 149€ in 250€.

O.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Gre za tiskanje priročnika z vajami, mehka vezava. Zanima me tudi razlika črnobelo - barvno tiskanje; z ali brez grafičnega oblikovanja, cena izdelave naslovnice.

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Potrebujemo škatlo za družbene igre, tisk družbenih iger in delovnega zvezka (v velikosti A4). Več se dogovorimo na mailu.

P.Z. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Klasični A4 črtasti zvezek; Crne barve platnica; lahko bela, preferiramo pa črno; tisk ene črke oz. rdeče grafike samo na prednji strani. Na zadnji platnici samo domena.si spletne strani. Želim ponudbo za 10, 50 in 100 kosov. Iščem najcenejšo ponudbo.

A.V. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želim si ugodno in prijetno sodelovanje. Želim, da je osebje odzivno na vprašanja nekega začetnika v svetu izdaje knjig v samozaložbi

A.V. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Imam narejen katalog na publisherju in me zanima če lahko sprintate katalog. Hvala

E.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

LOŠKA MEDLA 2022 Naklada 400 ali 500 kos Format: 210 x 280 mm Število strani: 144 strani + ovitek Tisk ovitek: 4/0 + 1/0 mat plastifikacija Tisk vložek: 4/4-barvno Material ovitek: 300 g silk premazni Material vložek: 115 g silk premazni Vezava: brošura rezkana Dostaviti v Škofjo Loko Izid: 29. / 30. 3. 2022 Oddaja v tisk: 21. 3. 2022

S.S. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Potrebujem tisk A5 knjižico ali podobne velikosti, lahko malo manjše na cca 60 straneh, notranji tisk črno bel, platnici barvni, mehka vezava. Naklada cca za prvi tisk : 100 kom Kasneje 900-3.000 kom

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Zanima me obojestranski natisk barvnega albuma: 188 strani (s platnicami) A4 format 120g nepremazni papir, s trdimi platnicami in spiralno vezavo. Naklada: 1kom, 10kom, 100kom. Ali je v naklado 10kom možnost vključitve 3 različnih albumov? Izdelane imam v 3 barvah. Strani, kjer je oblikovano s črtkanimi črtami bi prosila če vključite v ceno tudi lepljenje 6 žepkov (vsak ima svoj design) tršega papirja, v kolikor vaša tiskarna to omogoča. Lp, Anja Samsa

A. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, zanimam me tisk knjige po teh specifikacijah. V kolikor je kakšna druga ideja sem pa na voljo za predloge. Mehka vezava a5, 1/1, 90 gr offsetni papir, Platnica 300g, 4/0, mat laminacija 1/0, 260 str + platnica, 300 kos Lep pozdrav, Aleš

A.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Letos bi rada izdelala svoje rokovnike za leto 2022. Zamislila sem si čisto preproste rokovnike na spirala, kjer je cover prekrit s platnom v rose gold/nude barvi in z zlatim tiskom napis 22. Naklada: 200 Format: A5 Obseg: 300 strani Materjal: brezlesni 120g/m2? Tisk: 4/4 Vezava: spirala dodelave: Elastika+ zlato tisk

N.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, zanima me cena za tisk knjig: - FORMAT: 20x20cm - OBSEG: 24 strani + platnice - VEZAVA: trda - TISK: 4/4 (barvni) - MATERIAL (listi): 135g mat premazni - NAKLADA: 200/300/500 (zanima me za vse tri)

M.Z. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, potrebujem tisk in vezavo (v brošuro - knjigovezarja) za priročnik s približno 50 listi. Platnica malo trša in zaščitena (primerna za vsakodnevno uporabo 3 mesecev). Notranjost črno bela, naslovna barvna. V prilogi fotografija trenutnega izdelka. Iščem ponudbo, kjer bo cena ugodna, kvaliteta pa ustrezna.

I.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Brošura, obseg od 120-140 strani, notranjost 90g nepremazni, ovitek 300g premazni mat, notranjost 1/1 črna, ovitek 2/1 pantone, montaža, osvetljevanje CTP, probni NR print, PDF po navodilih, 1/0 mat plastifikacija ovitka, biganje ovitka, ovitek z zavihki 2x120mm, razrez na format, šivano z nitjo, broširano

S.N. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

POzdravljeni, Potrebujem tiskarja za tiskanje svoje avtobiografske knjige. Spodaj prilagam nekaj podatkov knjige, za pravega ponudnika in izdelavo predračuna. Format knjige: 140 x 210 mm 424 strani notranjost: črno-bela mehka vezava z zavihki barvno (4/0) naklada: 500 in pa platnice sijaj Hkrati pa bi potrebovala tudi tiskanje nalepk z logom in škatle, ki bi se prilegale formatu knjige in pa po vsem tisku tudi dostavo na dom. Za vsakršno pomoč in ponudbo se že vnaprej najlepše zahvaljuejm, Lep pozdrav Novak Špela P.S. zaradi odsotnosti v tujini sem dosegljiva samo na emailu.

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Moje ime je Saša ter sem ustvarjalka svojega planerja. potrebovala bi tisk le tega, vendar samo notranjost brez vezave ter platnic. A5 FORMAT 205 STRANI- OBOJESTRANSKO 88 STRANI ČRN TISK 129 STRANI BARVNI TISK- NA VSAKI STRANI SAMO ENA ČRTA BARVE 100g PAPIR 100 KOMADOV. Najlepša hvala

V.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Družinska zgodovina, tekst s slikami, nekaj črnobelih nekaj barvnih, format A4 po katerem je že oblikovana vsebina, cca 50 strani.

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Specifikacija Papir 130g premazni MAT tisk 4/4 200 strani ovitek 300g premazni mat 4/0 Anti Scratch 1/0 Mehka vezava Prejeli bi PDF že pripravljen za tisk Tiskalo bi se predvidoma zadnji teden v Marcu ali začetek Aprila.

A.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Natisnila bi knjigo za darilo. Potrebujem le 3 izvode. Obseg: 10 listov (20 strani). Vezava z nitjo oz. trakom, tako kot pri knjigi (ne brosura). Teksta ni dosti, gre za poezije. Zelela bi trsi papir, malo "grob", kot pri vabilih na poroko. Papir ne bele barve ampak "vanilija" barve. Zelela bi trde platnice, v barvi.

N.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

A5 format, kovinska spiralna vezava, 1 knjiga samo besedilo, druga knjiga tudi slike, vsaka knjiga pripližno 200 strani, naklada 200 izvodov, prva in zadnja platnica plastična folija, ne plastificirana, dostava v Ljubljano. V kakšnem formatu potrebujete datoteko?

A.J. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želim izdelati špiralne zvezke s trdimi platnicami v velikosti A5, 80 listni, v 4ih različnih variantah (oblikovanje platnic bi naredila jaz). Zvezki bi bili eni črtni in brezčrtni. Iščem tudi za kasnejše daljše sodelovanje, nekoga, ki bi delal druge vrste "stationery" (pole nalepk, blokce, koledarje, itd)

D.M. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Brošura/katalog/knjiga vsebuje tekst, fotografije, risbe. Papir srednje kvalitete, gramature primernne za tisk barvnih fotografij. Vezava še ni definirana, prosim za ponudbe opcij.

K.K. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Zanimam se za tisk knjige, Celje z okolico. Dimenzija 160 ×160,110 strani, notranjost črno-bela, 1/1, mehka platnica + srebrna folija tisk

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Iscem tiskarno za tiskanje prirocnika, ki bi lahko to naredila v cim krajsem moznem casu. Zelim pa si tudi dolgorocnega sodelovanja.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, po elektronski pošti zbiram ponudbe in informacije za izdelavo brošure v okviru projekta v službi. Prosim vas za posredovanje sledečih podatkov: 1) Ponudbo za tisk brošur s spodnjimi specifikacijami NAKLADA: 2200 izvodov FORMAT: A4 MATERIAL: ovitek - 250 g/m2 premazni mat notranjost - 100 g/m2 premazni mat TISK: 4/4-barvno OBSEG: 50 + 4 (platnice) strani DODELAVA: 1/0-plastifikacija mat - ovitek VEZAVA: mehko broširano, naslov tudi na hrbtišču 2) Informacijo, kdaj najkasneje potrebujete gradivo za tisk, če moramo imeti tiskane izvode v pisarni v Ljubljani 7. 2. 2019 (četrtek pred praznikom). Najlepša hvala!

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Hčerka dela projektno nalogo in bo kaligrafsko napisala kakšnih 50 misli/citatov Potrebovali bi tisk in vezavo le - tega.

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Zanimam se za tiskanje prirocnikov, ter iscem ponudnike kateri mi lahko pri tem pomagajo. Zanima me dolgoročno sodelovanje ter masovni tisk, po preiskusnem obdobju.

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Knjiga 60 str. trda vezava, format a5, šivana kapitalni trak, barvna naslovnica. črno beli tisk...knjiga je že Indesign pripravljena za tisk

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, prosila bi za ponudbo, in sicer začenjam z izdelavo oziroma oblikovanjem rokovnikov, in iščem primerno tiskarno. Trenutno potrebujem izdelavo dveh rokovnikov, v naslednjem letu pa pričakujem večjo naklado. Torej znimajo me različne variante, in se bom potem glede na ceno najlažlje odločila: 1. Rokovnik formata A5, črno bel, obojestransko, trde platnice (potiskane), nekje 260 stran (vsaka stran se razlikuje, niso identične). Zanima me cena za naklado 1 kos, 10 kosov in 50 kosov. 2. Rokovnik formata a5, 260 strani, črno belo, obojestransko, trde platnice in kovinska špirala (potiskane platnice). Naklada 1 kos, 10 kosov, 50 kosov. 3. Rokovnik formata A6, 260 strani, barvni tisk, obojestransko, trde platnice s kovinsko špiralo, naklada 1 kos, 10 kos, 50 kos. Zanima me tudi, ali imate možnost vezave tako da je 300g papir kot platnica, in čez pride trša plastika, in kovinska špiralna vezava? Trenutno še ugotavljam kakšna vezava bi bila naj ugodnejša in najbolj funkcionalna. Hvala za čas, Maja

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, potrebujem črnobel tisk brošure z 2 barvnima stranema in barvno platnico. Rok izvedbe do konca naslednjega tedna. ( 7.06 - 8.06) Naklada 50 ali 100 kos. Specifikacije navajam v spodnji tabeli: BROŠURA: DIMENZIJE: 165mm X 235mm VLOŽNI PAPIR: 130g PREMAZNI mat TISK: 1/1 ČRNOBELI OBOJESTRANSKI ŠTEVILO STRANI: 42 + 4 PLATNICA ŠT. BARVNIH STRANI : 2 BARVNI STRANI OVITEK: 300g PREMAZNI MAT 4/0 ( ENOSTRANSKI BARVNI TISK) PLASTIFICIRANJE OVITKA: MAT PLASTIFICIRANO VEZAVA: MEHKA VEZAVA / REZKANJE + BROŠIRANJE NAKLADA 50 ALI 100 KOS

I.T. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želimo tisk knjige - almanah spominov

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Končni zaprt format a5, odprt format pa 3xa5 skupno 6 strani, 2x žlebljeno in prepognjeno 250g papir 1 stranska laminacija na zunanji strani numeracija na zunanji strani TISK: predna stran 2 barvi - pantone v zlati in pantone v modri ( definiram naknadno) Notranja stran 2 barvi - panton v zlati in črna Zanima me cena za 500 kos in cena za 1000 kos. Hvala

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, prosim za dve ločeni ponudbi/predračun za izdelavo dveh brošur. Brošura, barvno 4/4, dim. Kvadrat: 210 x 210 mm, odprt format 210 x 420 mm; 200 g premazni mat papir vložek; -16 strani 300 g premazni mat ovitek; - 4 strani 2 x šivano z žico 100 kos Brošura, barvno 4/4, dim. Kvadrat: 148 x 148 mm, odprt format 148 x 296 mm,; 200 g premazni mat papir vložek; -16 strani 300 g premazni mat ovitek; - 4 strani 2 x šivano z žico 100 kos Hvala in lep dan še naprej,

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Knjiga – šivana z nitjo / trda vezava KAJ POTREBUJEM: ( po dogovoru in posvetu so lahko rahla odstopanja v specifikaciji papirja) Offset tisk A4 format – pokončno Papir-vložek 135g premazni matt 68 strani / 11 barvnih ( fotografija na strani), 57 črnobelih ( tekst) Platnica – trda cca 2mm lepenka + 135g premazni Matt Vezni list 140g premazni 0/0 Tiska platnice 4/0 Plastifikacija ovitka Matt 1/0 Raven ali okrogel hrbet Ponudba za 300 ali 600 kom / odvisno od tega, kako ugodna bo ponudba za večjo količino. Knjiga je pripravljena v Indesignu in se lahko izvozi v vse željene formate.

B.L. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Spoštovani, prosim za ponudbo za tisk in vezavo knjižice: predvidenih je 40 strani šivana trda vezava poseben ovitek na knjigi platnice ovitka plastificirane - sijaj ( varianta a: znotraj in na platnicah črno-beli tisk varianta b: znotraj črno-beli tisk, platnice barvni tisk ) besedilo bo oblikovano in v .pdf formatu dostava tiskovin ni potrebna tekst bo na voljo 15. februarja Ali je cena drugačna za format A5 zožan za 3cm? Prosimo za navedbo roka, do katerega bo knjižica izgotovljena. Lep pozdrav, Brigita Lipovšek

S.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, tiskali bi promo zvezke. A5 format. 3 variante, karo (200 kom), brezčrtni (100 kom) in črtni (200 kom) obseg:        notranjost 60 strani    ovitek 4 strani material:     brezlesni, notranjost 90 g, ovitek 300g  Vezava:       Broširana ali šivana z žico (ceni za obe varianti) barve:         notranjost 1/1 barvno ovitek 4/4 barvno

B.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Obojestranski barvni tisk, format A4 ležeč, tisk brošure oz. kataloga, mehka vezava, lepljena po hrbtu. 52 strani.