fb

Povprečne cene za tiskanje knjige, revije ali kataloga

110-135 €

Velja za ceno mehke vezave knjige A5 formata za naklado 10 izvodov brez slik natisnjenih v črno-beli tehniki.

Cene za kategorijo „tiskanje knjige, revije ali kataloga“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji tiskanje knjige, revije ali kataloga, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Tiskanje knjige, revije ali kataloga: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za tiskanje knjige, revije ali kataloga in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

288.287
povpraševanj strank
10.541
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Od česa je odvisna cena tiskanja knjige?

Cena tiskanja knjige je najbolj odvisna od tega ali gre za trdo ali mehko vezavo knjige. Hkrati pa na ceno vplivajo še velikost formata knjige, ali gre za črno-bel tisk ali za barvnega, ali knjiga vsebuje slike ali zgolj besedilo ter tehnika tiska. Največkrat lahko pri tehnikah tiska izbirate med digitalnim ali offset tiskom. Pri offset tisku manjše naklade tiskanih knjig največkrat niso mogoče oz. se je potrebno o tem individualno dogovoriti s ponudnikom.

Kakšna je cena tiskanja knjige z mehko vezavo?

Pri mehki vezavi knjige A5 formata boste za naklado 10 izvodov brez slik natisnjenih v črno-beli tehniki odšteli med 110€ in 135€, odvisno od števila strani v knjigi. Za isto naklado in format z barvnim tiskom pa boste odšteli med 125€ in 180€, odvisno od števila strani v knjigi.  Za naklado 10 knjig formata A4 v črno-beli tehniki tiska in z mehko vezavo boste, odvisno od števila strani, odšteli med 120€ in 155€. Za barvni tisk ob enaki nakladi in formatu pa bo cena tiska narastla na vsoto med 140€ in 250€, odvisno od strani v knjigi.

Kakšna je cena tiskanja knjige s trdo vezavo?

Cena za tisk knjige v nakladi 10 izvodov, formata A5 s trdo vezavo v tehniki črno-belega tiska bo znašala med 340€ in 370€, odvisno od tega, koliko strani ima knjiga. Za barvni tisk enake naklade in formata pa bo cena tiska znašala med 355€ in 420€, prav tako odvisno od števila strani knjige. Za deset izvodov knjige formata A4 v črno-beli tehniki tiska pa boste odšteli med 340€ in 390€, glede na število strani knjige. Od števila strani knjige je odvisna tudi cena barvnega tiska za 10 izvodov knjige formata A4 v barvni tehniki, kjer se cena giblje med 360€ in 490€.

Kaj vključuje cena tiskanja knjige?

Cena tiskanja knjige največkrat vključuje pripravo na tisk, kar pomeni pošiljanje oblikovanih strani za tisk in knjižnih platnic. Pri samem tisku besedila v knjigo so vključeni enostranski barvni tisk platnice in črno-beli ali barvni obojestranski tisk knjižnega bloka, enostransko plastificiranje knjižnih platnic ter mehko ali trdno vezavo knjiženega bloka ter platnic.

Pri knjigah s trdo vezavo pa cena tiskanja knjige vključuje še enostranski tisk veznega lista na začetku in koncu knjige, kapitalni trak in način trde vezave.

Kakšne so cene za tisk kataloga?

Cena za tisk kataloga oz. brošure je odvisna od formata in načina tiska. Večji format in barvni tisk pomenita višjo ceno tiska. Na ceno pa vpliva tudi število strani kataloga. Za 10 izvodov črno-belo natisnjenega kataloga formata A5 se cena giblje med 110€ in 130€. Če gre pri istih pogojih za barvni tisk, je cena med 125€ in 180€. Pri nakladi 10 črno-belo natisnjenih katalogov formata A4 se cene, odvisno od števila strani, gibljejo med 149€ in 250€.

Nasveti za tiskarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega tiskarja za vas

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — tiskanje knjige, revije ali kataloga — cene in ceniki

D.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, za natisniti bi imel knjigo v formatu A5, mehka vezava, znotraj črnobeli tisk z 10 črnobelimi slikami. Naklada bi bila 200 kosov, potreboval bi do 05.12.2023.

M.V. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, Prosila bi za ponudbo tiska revije, katere specifikacijo vam posredujem spodaj. Digital: revije: Format: B5 176x250 Tisk - notranjost: 4/4 Število strani: 120 Papir - notranjost: matt premazni 115g Tisk - ovitek: 4/0 mehka vezava - broširano lepljeno Papir - ovitek: matt premazni 350g Plastifikacija - ovitek: Plastika 1/0 , Mat 250 kom Offset: revije: Format: B5 176x250 Tisk - notranjost: 4/4 Število strani: 120 Papir - notranjost: matt premazni 115g Tisk - ovitek: 4/0 mehka vezava - broširano lepljeno Papir - ovitek: matt premazni 350g Plastifikacija - ovitek: Plastika 1/0 , Mat 250 kom Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam, Tadeja Pirnat Battelli

M.M. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Iscem ponudbo za tisk publikacije: dimenzija: A4 format, obseg (predvidoma): 70 strani + 4 strani ovitek, tisk barvni 4/4, ovitek brezlesni, nesijajni papir 300 g, netrajnost brezlesni, nesijajni papir 120 g, 500 izvodov, rok za oddajo tiskanih izvodov: 31. 10. 2023.

N.A. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, zanimam se za tiskanje knjige, in sicer: 62 strani, barvni tisk, nujno malo težji mat papir, trda italijansko šivana vezava. Imela bi pa predvideno 5-10izvodov. Zanima me cena in dobavni rok. Lep pozdrav, Nina

T.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

BROŠURA- »PRIROČNIK ZA VODITELJA ČOLNA NA MORJU« Naklada: 4000 kos Format: 14,8 x 21 cm Priprava za tisk: naročnik dostavi PDF datoteke Obseg strani: 176 + ovitek Papir: 115 gr matt, tisk 4/4, ovitek 300 gr. Matt, tisk 4/0 + matt plastika 1/0 Vezava: broširano Cena: BROŠURA- »PRIPRAVA NA IZPITE ZA ČOLN – Vprašanja z odgovori« Naklada: 4000 kos Format: 14,8 x 21 cm Priprava za tisk: naročnik dostavi PDF datoteke Obseg strani: 128 + ovitek Papir: 115 gr matt, tisk 4/4, ovitek 300 gr. Matt, tisk 4/0 + matt plastika 1/0 Vezava: broširano Cena: V ceni mora biti vključena dostava v skladišče v Ljubljani –zloženo na euro paleti 120x80. Vsak ovoj mora biti označen s celotnim imenom brošure.

B.R. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Koliko stane tiskanje 100 knjig, 50 listov. Lp

S.H. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Sem z OŠ Janka Kersnika Brdo pri Lukovici. Prosil bi za ponudbo tiska in vezave letopisa (yearbooka) velikosti A4, 14 strani + platnice v 90 izvodih. Tisk bi bil barven, vseboval bi veliko fotografij, papir naj bo kvaliteten. Format: A4 vsebina: 14 strani material vsebine: 120 -140 gr papir (ali boljši) Platnica: 250 gr papir ali trda vezava vezava: 2x speto - šivano ali po vaši izbiri - le da je kvalitetno Brošura izgleda kot zvezek.

N.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

1.600 BSEDEJ SKUPAJ Z SLIKANIMACMO NA 20 STRANI. Zunanje platnice trde in trpežne.

K.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni. Potrebujem tisk na zvezek z špiralo. Na žalost nikjer ne najdem v manjših količinah. Želim si več zvezkov (4), a vsakega z drugačnim motivom. Motiv bi bil večbarven. Velikost: A4

A.D. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pripravljeno za tisk

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Tisk knjige, A4, barvno, trda vezava, 24+4 strani

M.H. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

RAD BI NATISNIL SVOJO KNJIGO,KI SEM JO NAPISAL.JE MOJE ŽIVLJENSKO DELO.NASLOV JE: "MOJ DNEVNIK" KAKO SEM SPOZNAL MOJO ŽIVLJENSKO SOPOTNICO IN KAKO SVA SKUPAJ PREŽIVELA 35 LET.DOKLER MI NI PRED DVEMA LETOMA UMRLA.ODPOVEDALO JI JE SRCE.V TEJ KNJIGI BI RAD OBJAVIL TUDI NJENE VOŠČILNICE,KI JIH JE TAKO PRIDNO RISALA.BILA JE NAMREČ BOLJ UMETNIŠKA DUŠA.ZATO BI TO KNJIGO NA NEK NAČIN RAD POSVETIL TUDI NJEJ.TO JE GLAVNI RAZLOG ZA OBJAVO.PROSIM VAS ZA TEL.ŠTEVILKO,DA BI VAS LAHKO POKLICAL IN DA SE LAHKO POGOVORIMO O NADALJNIH PODROBNOSTIH.LEP POZDRAV OD MARTINA.POSLAL VAM BOM VSO GRADIVO PO E-POŠTI,ČE MI BOSTE POSLALI PONUDBO.HVALA

N.N. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Iščem ponudnika ki bi bil propravljen natisniti med 30 in 50 zvezkov v barvnem tisku. gre za zvezke za otroke pri skavtih. zaradi tega smo finančno precej omejeni. zvezki so majhni do 40 strani dimenzij okvirno kot voščinice, tako da gredo v velike žepe (cca. 15x10 cm)

D.T. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Spisan imam 200 strani dolg tekst (word), ni še lektoriran ne nič, rad bi pa pri vas poizvedel o stroških, ki bi jih imel s tiskom knjig. Če je možno, mi pošljite približne stroške za tisk 200, 300, 400, 500 in 600 komadov (knjig). Niti še ne vem, kako bo izgledala platnica in sam font pisave - ponujate tudi take storitve ali samo tisk? Vse dobro!

A.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želim dati tiskati svojo knjigo s trdimi platnicami po čim bolj ugodni ceni. Pišite mi prosim na gmail.

N.M. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Potrebujem tisk revije s opisanimi lastnosti

I.I. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

A4, 24 str, 4/4, vezava z žico, 2000 kos

I.I. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Katalog vezava z žico, 4/4, 24 str, A4 končni format, 2000 kos

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Gre za tisk e-knjige, katera ima 960 strani. Želim mehko vezavo, 4 strani na 1 list. Listi pa naj ne bodo slabe kvalitete. (Lahko pa mi pošljete tudi ponudbo s trdo vezavo oz. vezano kot knjiga in morda se odločim za drugo opcijo).

T.H. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

203 mm x 127 mm Platnica 300 g premazni papir, enostranski barvni tisk 4/0, plastificirano 1/0; Knjižni blok 115 g reciklirani papir / premazni mat papir Obojestranski črno-beli tisk 1/1, broširano, 70 strani, 100 kom.

O.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Gre za tiskanje priročnika z vajami, mehka vezava. Zanima me tudi razlika črnobelo - barvno tiskanje; z ali brez grafičnega oblikovanja, cena izdelave naslovnice.

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tisk nalepk, embalaže, škatle ali vrečke)

Potrebujemo škatlo za družbene igre, tisk družbenih iger in delovnega zvezka (v velikosti A4). Več se dogovorimo na mailu.

P.Z. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Klasični A4 črtasti zvezek; Crne barve platnica; lahko bela, preferiramo pa črno; tisk ene črke oz. rdeče grafike samo na prednji strani. Na zadnji platnici samo domena.si spletne strani. Želim ponudbo za 10, 50 in 100 kosov. Iščem najcenejšo ponudbo.

A.V. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želim si ugodno in prijetno sodelovanje. Želim, da je osebje odzivno na vprašanja nekega začetnika v svetu izdaje knjig v samozaložbi

A.V. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želim si ugodno in prijetno sodelovanje. Želim, da je osebje odzivno na vprašanja nekega začetnika v svetu izdaje knjig v samozaložbi

A.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Imam narejen katalog na publisherju in me zanima če lahko sprintate katalog. Hvala

E.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

LOŠKA MEDLA 2022 Naklada 400 ali 500 kos Format: 210 x 280 mm Število strani: 144 strani + ovitek Tisk ovitek: 4/0 + 1/0 mat plastifikacija Tisk vložek: 4/4-barvno Material ovitek: 300 g silk premazni Material vložek: 115 g silk premazni Vezava: brošura rezkana Dostaviti v Škofjo Loko Izid: 29. / 30. 3. 2022 Oddaja v tisk: 21. 3. 2022

A.S. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Zanima me obojestranski natisk barvnega albuma: 188 strani (s platnicami) A4 format 120g nepremazni papir, s trdimi platnicami in spiralno vezavo. Naklada: 1kom, 10kom, 100kom. Ali je v naklado 10kom možnost vključitve 3 različnih albumov? Izdelane imam v 3 barvah. Strani, kjer je oblikovano s črtkanimi črtami bi prosila če vključite v ceno tudi lepljenje 6 žepkov (vsak ima svoj design) tršega papirja, v kolikor vaša tiskarna to omogoča. Lp, Anja Samsa

A. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, zanimam me tisk knjige po teh specifikacijah. V kolikor je kakšna druga ideja sem pa na voljo za predloge. Mehka vezava a5, 1/1, 90 gr offsetni papir, Platnica 300g, 4/0, mat laminacija 1/0, 260 str + platnica, 300 kos Lep pozdrav, Aleš

A.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Letos bi rada izdelala svoje rokovnike za leto 2022. Zamislila sem si čisto preproste rokovnike na spirala, kjer je cover prekrit s platnom v rose gold/nude barvi in z zlatim tiskom napis 22. Naklada: 200 Format: A5 Obseg: 300 strani Materjal: brezlesni 120g/m2? Tisk: 4/4 Vezava: spirala dodelave: Elastika+ zlato tisk

N.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, zanima me cena za tisk knjig: - FORMAT: 20x20cm - OBSEG: 24 strani + platnice - VEZAVA: trda - TISK: 4/4 (barvni) - MATERIAL (listi): 135g mat premazni - NAKLADA: 200/300/500 (zanima me za vse tri)

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, potrebujem tisk in vezavo (v brošuro - knjigovezarja) za priročnik s približno 50 listi. Platnica malo trša in zaščitena (primerna za vsakodnevno uporabo 3 mesecev). Notranjost črno bela, naslovna barvna. V prilogi fotografija trenutnega izdelka. Iščem ponudbo, kjer bo cena ugodna, kvaliteta pa ustrezna.

I.Ž. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Brošura, obseg od 120-140 strani, notranjost 90g nepremazni, ovitek 300g premazni mat, notranjost 1/1 črna, ovitek 2/1 pantone, montaža, osvetljevanje CTP, probni NR print, PDF po navodilih, 1/0 mat plastifikacija ovitka, biganje ovitka, ovitek z zavihki 2x120mm, razrez na format, šivano z nitjo, broširano

S.N. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

POzdravljeni, Potrebujem tiskarja za tiskanje svoje avtobiografske knjige. Spodaj prilagam nekaj podatkov knjige, za pravega ponudnika in izdelavo predračuna. Format knjige: 140 x 210 mm 424 strani notranjost: črno-bela mehka vezava z zavihki barvno (4/0) naklada: 500 in pa platnice sijaj Hkrati pa bi potrebovala tudi tiskanje nalepk z logom in škatle, ki bi se prilegale formatu knjige in pa po vsem tisku tudi dostavo na dom. Za vsakršno pomoč in ponudbo se že vnaprej najlepše zahvaljuejm, Lep pozdrav Novak Špela P.S. zaradi odsotnosti v tujini sem dosegljiva samo na emailu.

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Moje ime je Saša ter sem ustvarjalka svojega planerja. potrebovala bi tisk le tega, vendar samo notranjost brez vezave ter platnic. A5 FORMAT 205 STRANI- OBOJESTRANSKO 88 STRANI ČRN TISK 129 STRANI BARVNI TISK- NA VSAKI STRANI SAMO ENA ČRTA BARVE 100g PAPIR 100 KOMADOV. Najlepša hvala

S.S. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Potrebujem tisk A5 knjižico ali podobne velikosti, lahko malo manjše na cca 60 straneh, notranji tisk črno bel, platnici barvni, mehka vezava. Naklada cca za prvi tisk : 100 kom Kasneje 900-3.000 kom

V.Š. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Družinska zgodovina, tekst s slikami, nekaj črnobelih nekaj barvnih, format A4 po katerem je že oblikovana vsebina, cca 50 strani.

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Specifikacija Papir 130g premazni MAT tisk 4/4 200 strani ovitek 300g premazni mat 4/0 Anti Scratch 1/0 Mehka vezava Prejeli bi PDF že pripravljen za tisk Tiskalo bi se predvidoma zadnji teden v Marcu ali začetek Aprila.

A.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Natisnila bi knjigo za darilo. Potrebujem le 3 izvode. Obseg: 10 listov (20 strani). Vezava z nitjo oz. trakom, tako kot pri knjigi (ne brosura). Teksta ni dosti, gre za poezije. Zelela bi trsi papir, malo "grob", kot pri vabilih na poroko. Papir ne bele barve ampak "vanilija" barve. Zelela bi trde platnice, v barvi.

N.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

A5 format, kovinska spiralna vezava, 1 knjiga samo besedilo, druga knjiga tudi slike, vsaka knjiga pripližno 200 strani, naklada 200 izvodov, prva in zadnja platnica plastična folija, ne plastificirana, dostava v Ljubljano. V kakšnem formatu potrebujete datoteko?

A.J. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želim izdelati špiralne zvezke s trdimi platnicami v velikosti A5, 80 listni, v 4ih različnih variantah (oblikovanje platnic bi naredila jaz). Zvezki bi bili eni črtni in brezčrtni. Iščem tudi za kasnejše daljše sodelovanje, nekoga, ki bi delal druge vrste "stationery" (pole nalepk, blokce, koledarje, itd)

D.M. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Brošura/katalog/knjiga vsebuje tekst, fotografije, risbe. Papir srednje kvalitete, gramature primernne za tisk barvnih fotografij. Vezava še ni definirana, prosim za ponudbe opcij.

K.K. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Zanimam se za tisk knjige, Celje z okolico. Dimenzija 160 ×160,110 strani, notranjost črno-bela, 1/1, mehka platnica + srebrna folija tisk

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni! Iscem tiskarno za tiskanje prirocnika, ki bi lahko to naredila v cim krajsem moznem casu. Zelim pa si tudi dolgorocnega sodelovanja.

M.B. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, po elektronski pošti zbiram ponudbe in informacije za izdelavo brošure v okviru projekta v službi. Prosim vas za posredovanje sledečih podatkov: 1) Ponudbo za tisk brošur s spodnjimi specifikacijami NAKLADA: 2200 izvodov FORMAT: A4 MATERIAL: ovitek - 250 g/m2 premazni mat notranjost - 100 g/m2 premazni mat TISK: 4/4-barvno OBSEG: 50 + 4 (platnice) strani DODELAVA: 1/0-plastifikacija mat - ovitek VEZAVA: mehko broširano, naslov tudi na hrbtišču 2) Informacijo, kdaj najkasneje potrebujete gradivo za tisk, če moramo imeti tiskane izvode v pisarni v Ljubljani 7. 2. 2019 (četrtek pred praznikom). Najlepša hvala!

M.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Hčerka dela projektno nalogo in bo kaligrafsko napisala kakšnih 50 misli/citatov Potrebovali bi tisk in vezavo le - tega.

S.C. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Zanimam se za tiskanje prirocnikov, ter iscem ponudnike kateri mi lahko pri tem pomagajo. Zanima me dolgoročno sodelovanje ter masovni tisk, po preiskusnem obdobju.

T.K. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Knjiga 60 str. trda vezava, format a5, šivana kapitalni trak, barvna naslovnica. črno beli tisk...knjiga je že Indesign pripravljena za tisk

M.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, prosila bi za ponudbo, in sicer začenjam z izdelavo oziroma oblikovanjem rokovnikov, in iščem primerno tiskarno. Trenutno potrebujem izdelavo dveh rokovnikov, v naslednjem letu pa pričakujem večjo naklado. Torej znimajo me različne variante, in se bom potem glede na ceno najlažlje odločila: 1. Rokovnik formata A5, črno bel, obojestransko, trde platnice (potiskane), nekje 260 stran (vsaka stran se razlikuje, niso identične). Zanima me cena za naklado 1 kos, 10 kosov in 50 kosov. 2. Rokovnik formata a5, 260 strani, črno belo, obojestransko, trde platnice in kovinska špirala (potiskane platnice). Naklada 1 kos, 10 kosov, 50 kosov. 3. Rokovnik formata A6, 260 strani, barvni tisk, obojestransko, trde platnice s kovinsko špiralo, naklada 1 kos, 10 kos, 50 kos. Zanima me tudi, ali imate možnost vezave tako da je 300g papir kot platnica, in čez pride trša plastika, in kovinska špiralna vezava? Trenutno še ugotavljam kakšna vezava bi bila naj ugodnejša in najbolj funkcionalna. Hvala za čas, Maja

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, potrebujem črnobel tisk brošure z 2 barvnima stranema in barvno platnico. Rok izvedbe do konca naslednjega tedna. ( 7.06 - 8.06) Naklada 50 ali 100 kos. Specifikacije navajam v spodnji tabeli: BROŠURA: DIMENZIJE: 165mm X 235mm VLOŽNI PAPIR: 130g PREMAZNI mat TISK: 1/1 ČRNOBELI OBOJESTRANSKI ŠTEVILO STRANI: 42 + 4 PLATNICA ŠT. BARVNIH STRANI : 2 BARVNI STRANI OVITEK: 300g PREMAZNI MAT 4/0 ( ENOSTRANSKI BARVNI TISK) PLASTIFICIRANJE OVITKA: MAT PLASTIFICIRANO VEZAVA: MEHKA VEZAVA / REZKANJE + BROŠIRANJE NAKLADA 50 ALI 100 KOS

I.T. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Želimo tisk knjige - almanah spominov

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Končni zaprt format a5, odprt format pa 3xa5 skupno 6 strani, 2x žlebljeno in prepognjeno 250g papir 1 stranska laminacija na zunanji strani numeracija na zunanji strani TISK: predna stran 2 barvi - pantone v zlati in pantone v modri ( definiram naknadno) Notranja stran 2 barvi - panton v zlati in črna Zanima me cena za 500 kos in cena za 1000 kos. Hvala

Anonimen potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, prosim za dve ločeni ponudbi/predračun za izdelavo dveh brošur. Brošura, barvno 4/4, dim. Kvadrat: 210 x 210 mm, odprt format 210 x 420 mm; 200 g premazni mat papir vložek; -16 strani 300 g premazni mat ovitek; - 4 strani 2 x šivano z žico 100 kos Brošura, barvno 4/4, dim. Kvadrat: 148 x 148 mm, odprt format 148 x 296 mm,; 200 g premazni mat papir vložek; -16 strani 300 g premazni mat ovitek; - 4 strani 2 x šivano z žico 100 kos Hvala in lep dan še naprej,

G.G. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Knjiga – šivana z nitjo / trda vezava KAJ POTREBUJEM: ( po dogovoru in posvetu so lahko rahla odstopanja v specifikaciji papirja) Offset tisk A4 format – pokončno Papir-vložek 135g premazni matt 68 strani / 11 barvnih ( fotografija na strani), 57 črnobelih ( tekst) Platnica – trda cca 2mm lepenka + 135g premazni Matt Vezni list 140g premazni 0/0 Tiska platnice 4/0 Plastifikacija ovitka Matt 1/0 Raven ali okrogel hrbet Ponudba za 300 ali 600 kom / odvisno od tega, kako ugodna bo ponudba za večjo količino. Knjiga je pripravljena v Indesignu in se lahko izvozi v vse željene formate.

B.L. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Spoštovani, prosim za ponudbo za tisk in vezavo knjižice: predvidenih je 40 strani šivana trda vezava poseben ovitek na knjigi platnice ovitka plastificirane - sijaj ( varianta a: znotraj in na platnicah črno-beli tisk varianta b: znotraj črno-beli tisk, platnice barvni tisk ) besedilo bo oblikovano in v .pdf formatu dostava tiskovin ni potrebna tekst bo na voljo 15. februarja Ali je cena drugačna za format A5 zožan za 3cm? Prosimo za navedbo roka, do katerega bo knjižica izgotovljena. Lep pozdrav, Brigita Lipovšek

S.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Pozdravljeni, tiskali bi promo zvezke. A5 format. 3 variante, karo (200 kom), brezčrtni (100 kom) in črtni (200 kom) obseg:        notranjost 60 strani    ovitek 4 strani material:     brezlesni, notranjost 90 g, ovitek 300g  Vezava:       Broširana ali šivana z žico (ceni za obe varianti) barve:         notranjost 1/1 barvno ovitek 4/4 barvno

B.P. potrebuje tiskarske storitve (Tiskanje knjige, revije ali kataloga)

Obojestranski barvni tisk, format A4 ležeč, tisk brošure oz. kataloga, mehka vezava, lepljena po hrbtu. 52 strani.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Tiskanje knjige, revije ali kataloga — po mestih