Revija Nasvet strokovnjaka

Tisk na majice: Povprečne cene za tiskanje majic in preverjeni tiskarji

tisk-na-majice-logotip

Kazalo

ocena bralcev
5 od 7

Ko potrebujete storitve tiskanja, se je smiselno pozanimati o priznanih ponudnikih na tem področju, kateri je cenovno najugodnejši in poskrbi za kakovostno in hitro izvedbo tiska. Pridobivanje teh informacij pa vam lahko vzame veliko časa, zato se obrnite na Omisli.si/tisk. Na enem mestu boste dostopali do preverjenih in rangiranih ponudnikov/tiskarjev in izvedeli vse o storitvi tiskanja in nakupu majic. Tisk na majice je lahko eno ali večbarven, dizajn lahko vključuje različne vrste napisov, ali pa motivu dodate sliko.

TISK NA MAJICE – CENE
povprečne cene tiska na majice in ceniki

≈ 0,4 – 50 EUR/kos

Kontaktirajte preverjene tiskarje za tisk na majice (ponudbe / cene)

 

Vrsta tiska na majicoPrednostiSlabostiCena
SitotiskKvaliteten odtis, hiter postopek, primeren za tiskanje večje količine majic, ugodna cenaNi priporočljiv za tisk manjšega števila majic, manj primeren za tiskanje motivov z detajli0,40€ - 0,70 €/kos
Neposreden tisk (DTG)Direkten tisk na majico, izjemna kakovost tiska tudi za majhne detajle in več barv, natančnostVišja cena v primeru večje naklade majic4,5 € - 8 €/kos
Tisk s preslikačiKakovostna slika motiva, omogočen tisk zapletenih dizajnov, ne potrebujemo sitTisk ni dolgoobstojen, lahko se hitro poškoduje, primeren za tisk manjše naklade majic25 € - 50 €/kos
Vinilni tiskPrimeren za tisk dizajnov večjih dimenzij. Izbira vinilne folije v široki barvni paletiZahtevna metoda za tisk manjših detajlov. Ni primeren za tisk večje količine majic20 € - 30 €/kos
Offset tiskVisoka kakovost in ločljivost, hitra izdelava. Primerna metoda za večje nakladeNi primerna metoda za tiskanje majhne količine majic4 € - 10 €/kos
* Povprečne cene za tisk majic so izračunane na podlagi analize javnih cenikov ter preko 190 ponudb preverjenih tiskarjev na Omisli.si/tisk. Ti ceniki niso fiksni, ne vsebujejo ddv, veljajo pa za vsa večja mesta: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena tiska na majice je najbolj odvisna od kvalitete printa, velikosti odtisa, uporabljenih barv, kvalitete majice, povezanih storitev in renomeja tiskarja. Za točno ceno pošljite povpraševanje preverjenim tiskarjem – zeleni gumb zgoraj.

Kakšne so povprečne cene za tisk na majice?

Cene za tisk majic običajno vključujejo majico (bombažno), osnovno grafično oblikovanje dizajna, pripravo za tisk in tisk. Enobarvni print na majico stane od 4 € – 20 €. Za bombažno majico z barvnim printom motiva po želji boste odšteli od 15 € – 25 €. Ob nakupu večje količine so vam na voljo količinski popusti. Enobarvni tisk je cenejši kot večbarvni. Cena za tisk na majice pa je odvisna tudi od količine dizajnov tiska (en dizajn najcenejši). V ceno ni vključena priprava na tisk. Ta običajno znaša od 10 € – 35 € in je odvisna od zahtevnosti in nadgradnje motiva.

cene-za-potisk-majic
Zagotovite si količinski popust ob nakupu večje naklade tiskanih majic.

Metode in cene za tiskanje majic

Veliko je priložnosti, ko potrebujete tiskarske storitve za tisk na majice. Lahko natisnete rojstnodnevni motiv, majice ekipe za team building, reklamne, smešne (dekliščina, fantovščina, pust), majice z logotipom. Majica s potiskom pa je odlična ideja tudi za božična darila, valentinovo, lahko ji namreč dodate motiv po vaši želji. Prav tako pa lahko poskrbite za potisk športnih majic – dresov.

Sitotisk na majice

Majico, potiskano s sitotisk metodo lahko likate neposredno po tiskani površini, saj je para in vročina likalnika ne bo poškodovala. Ob nakupu večje količine potiskanih majic, je sitotisk najprimernejša metoda tiska. Največja prednost sitotiska je kakovostna izdelava po hitrem postopku, dolga obstojnost tiska in nizka cena. Metoda tiskanja vključuje uporabo sit za odtis, pri čemer se barve prenesejo iz ene majice na drugo. Zato je primerna za tiskanje večje količine majic. Število barv na majici ustreza številu sit, ki jih je za tisk potrebno uporabiti. Sitotisk nudi trajen potisk majic, je pa časovno daljša metoda tiskanja. V primeru sitotiska temnejših majic je potreben večkratni nanos barve. V nekaterih primerih pa je celo potreben nanos predhodne bele podlage. Cena sitotiska na majice je od 0.40€ – 0.70 €/kos. V primeru 100 majic ali več je nižja, od 0.30 € – 0.60 €/kos. Za tisoč majic ali več pa boste odšteli le 0.20 € – 0.40 €/kos.

sitotisk-na-majice-cenik
Zagotovite si obstojen, hiter in kvaliteten tisk na majice po nizki ceni.

Neposreden tisk na majice (DTG)

Velika prednost direktnega tiska je, da je na otip zelo mehek. To omogoča boljšo prepustnost, saj koža lahko diha tudi skozi večjo tiskano površino majice. Zagotavlja najboljšo kakovost tiska in natisne motiv direktno na majico. Neposreden tisk na majice je učinkovit tudi, ko gre za tisk večjega števila barvnih odtenkov, prelivanje barv ali tisk majhnih detajlov. Stroški za tisk večje naklade majic so lahko višji v primerjavi s sitotiskom. DTG print pomeni Direct To Garment, kar se nanaša na direkten tisk na majico. Da je digitalni tisk zelo hitro izdelan, mu omogoča dejstvo, da je motiv na podlago tiskan direktno iz računalniške podloge. Tako ni potrebne veliko priprave za tisk. Cena za neposreden potisk majic je od 4.5 € – 8 €/kos.

neposreden-tisk-majic-cena-ponudba
Z neposrednim tiskom na majice lahko tiskate tudi najmanjše detajle različnih motivov.

Tisk na majice s preslikači

Tisk s preslikači je predvsem priporočljiv, ko gre za tiskanje temenjših barv tekstila. Saj zagotavlja temeljito barvno pokritost in intenziteto barv. Da ohranite strukturo tiska na majici, jo likajte po notranji strani. Preslikači so prava metoda za tisk, če gre za tiskanje manjših količin tekstila. Za metodo tiska s preslikači se uporablja vinilna folija, ki se s pomočjo toplotnega stiskanja mehanske naprave (preslikača) odtisne na majico. To zagotavlja slabšo kakovost, zato je nevarnost, da se tisk ob pranju ali likanju poškoduje/razpoka.

tisk-na-majice-s-preslikaci
Potisk majic s preslikači je primeren, v kolikor potrebujete manjšo naklado tiskanih majic.

Cena za tisk majic s preslikači je od 25 € – 50 €/kos – cena odvisna od tega, ali je preslikač eno ali več barvni. Prav tako je cena za tisk na majice s preslikači višja, če gre za tisk na temnejšo barvo majic. Vlogo pri ceni pa igra tudi izbira barve.

Vinilni tisk majic

Kot nam že samo ime pove, se za vinilni tisk na majice uporablja posebna vinilna folija. Iz nje se izrežejo različni motivi, najboljše je, če so to enostavni motivi z napisi v večjih dimenzijah, brez podrobnosti. Majhne detajle je namreč težje tiskati s to metodo. S pomočjo toplotne stiskalnice je motiv odtisnjen na majico. Vinilni tisk je najprimernejši za tisk manjše naklade. Ni tako priročen za tisk večje količine majic, saj je za vsako potrebno posebej odrezati del folije. Ločimo vinilne folije v različnih barvah, tudi fluorescentnih, lahko pa vključujejo tudi dodatke kot so na primer bleščice. Cena za vinilni tisk na majice je od 20 € – 30 €/kos.

vinilni-tisk-na-majice
Izbirajte med različnimi barvami vinilne folije. Lahko izberete tudi takšno z dodatki.

Offset tisk

Potrebujete večjo naklado tiska v najhitrejšem možnem času? Potem je offset tisk na majice prava izbira za vas. Gre za visoko kakovostno metodo, ki slovi po hitri izdelavi in visoki ločljivosti tiskovin. Predvsem je offset tisk priporočljivo izbrati, če potrebujete zelo veliko naklado tiskovin, saj je cena za offset tisk ugodnejša kot pri drugi metodi tiska. Izvedba offset tiska poteka s pomočjo dveh valjev. Meje odtisa so oblikovane zelo natančno, kar zagotavlja jasen in čist tisk, ter izjemno barvno kakovost. Cena za offset tisk na majice je od 4 € – 10 €/kos. Metoda offset tiska poteka s pomočjo klasičnega tiskarskega stroja, kjer so v uporabi tiskarske plošče.

visoka-locljivost-kakovost-tiska
Offset tisk na majice vam zagotavlja visoko ločljivost, kakovost barvnih odtenkov in jasen motiv na majici.

Katera je zaupanja vredna tiskarna blizu tebe oz. kateremu tiskarju lahko zaupate tiskanje?

Potrebujete večjo količino natisnjenih majic, ali pa želite le nekaj kosov. V vsakem primeru se obrnite na priznanega tiskarja, ki bo kvalitetno izvedel storitev. Zagotovite si najugodnejši, hiter in kvaliteten dizajn. Preverite ponudbe zaupanja vrednih tiskarn v okolici vašega doma, ki jih najdete na Omisli.si/tisk.


IŠČEMO ZANESLJIVE TISKARNE

Sprejmemo lahko tiskarje za tisk na majice, poročne tiskovine in komercialni tisk

(brezplačne vpis)


Tiskarna Ljubljana

Če živite v okolici Ljubljane, se za tiskanje majic obrnite na: Printaj.si, Eclipse Print, Printlab, Marinium design, Stiskarna, Sekom grafika, Zera, Mumino, Top majice, Urbane Majice, Gajcom, Garderoba, Eclipse Print, Printalnica.si ali druge priznane ponudnike.

Tiskarna Maribor

Ne zapravljajte časa z brskanjem po internetu, če potrebujete tisk na majice. Za vas smo poiskali priznane ponudnike, kot so: Habeco, RB Grafika, Biro tt, Demago, Modrinjak, Bezjak, Neocopy Kopibiro, V Tisk, Maridis, Žolnir, Tiskarna-majic.si, Vezenje Modrinjak, Print-Kraft, Atelje Gobec in mnogi drugi. Vse na enem mestu najdete na Omisli.si/tisk.

Tiskarna Novo mesto

Iris, Tisk Šepic, Ribot, Tiskarna Vesel Anton, RB Grafika, Impreso in še kdo so priznani ponudniki tiskarskih storitev, v kolikor živite v okolici Novega mesta.

Tiskarna Celje

Zaupajte tisk na majice ugledni tiskarni z izkušnjami v tem poslu. Izbirajte med: Biro oprema Žolnir, RB Grafika, Tiskarna majic, Pro-B idr.

Če se tudi vi ukvarjate s potiskom majic, se TISKARJI brezplačno vpišite tukaj

tisk-na-majice-logotip
Reklamne majice so še vedno in.

Druge tiskarne v Sloveniji

Magma Media, Abakos, Majice.us, Tisknamajice.eu, Majice.si, Magra, Rogač, Hopa, Pancopy, Cortex, Printlab, Eltronplus, Grafex, Sitomat, SmešneMajice.si, Topa, Print Point, Tris in Tris, R-print, Vini, Next line, Pego, Megaprint, MVM, Life-Decor, Artbutik, Alter, Tiskarna Matrica, Promovertum Shop, Internet Mojster, Sitotisk Studio A, Zabavne-majice.si, Panteh, KopiBiro, Enzo Grafika, Foto Studio Šimonka, Grafoline, Šober Tisk, Bensart, Grenko tisk, PRINTme, Copifoto, Lauradesign, Vezenje Homec, GoPrint, Tiskarna.online, Blagomix, Galerija1a, Embalazar, Vezenje Nina, Woodline, Studio55, K-Print, ENX, Hofer foto, tiskarna Mandrač, Cewe, Tavija, RedPoint, Tilia print, Podoba, Š-Tisk, Štampiljka, Divas, S-Tisk, ProPrint, Studio HTZ, Vesttisk, Kopirnica Tina, LokalPrint, Gajcom, 3D sign, Garb in Dikplast pa so prav tako mnoge izmed ugodnih tiskarn v Sloveniji.

Preverite seznam preverjenih tiskarjev

Pogosta vprašanja in odgovori za tisk na majice

Zaupajte nam, kaj vas zanima v zvezi s potiskom na majice in z veseljem vam bomo pomagali.

Katera tehnika za tisk na majice je najboljša?

Odvisno od tega, kolikšno naklado tiskovine potrebujete in v kolikšnem času, ter kakšne prioritete pri tem imate. Za izdelavo večje količine tiskanega materiala je najboljša izbira sitotisk majic. Če se vam mudi in bi radi v najkrajšem možnem času prišli do tiskanih majic, potem izberite offset tisk na majice. V kolikor pa potrebujete le nekaj kosov, je najboljše da izberete tisk na majice s preslikači. Če vam je pomembna kvaliteta tiskanih majic, potem je za tisk podrobnih detajlov najbolj priporočljiv tisk (DTG), za visoko kakovost in ločljivost motiva pa offset tisk. Najdaljšo obstojnost motiva na majici pa si boste zagotovili s sitotiskom.

Koliko stane tisk majic?

Vas zanima, katere so najbolj iskane tiskarske storitve? Preverite, kaj vam lahko nudijo tiskarji. Med mnogimi tiskarskimi deli je tudi 3D tiskanje. Okviren cenik za tisk na majice je od 0.40 € do 50 €/kos.

Kakšna je najcenejša tehnika tiskanja majic?

Veliko vlogo pri ceni za tisk na majice igra količina majic in izbira vrste tiskanja. Najbolj poceni boste motiv na majice natisnili s pomočjo sitotiska. Prav tako se ta metoda najbolj splača, če potrebujete večjo naklado majic.

Preberite tudi: POCENI TISKARNA? ANALIZA CEN TISKARJEV ZA TISK (NA MAJICE, VIZITK, NALEPK, LETAKOV, NA PLATNO, …)

Kako obstojen je tisk na majice?

Pranje naj ne bi poškodovalo tiska. Če majice perete zmerno, na 30 ali 40 stopinj, bi motiv moral biti obstojen. Priporočljivo pa je, da tiskanih majic ne sušite v sušilnem stroju in jih načeloma ne likate direktno po natisnjenem motivu.

Kdaj so tiskarji za tisk na majice najbolj iskani v Sloveniji?

tiskarji-povprasevanje-v-Sloveniji
Tiskarji so v Sloveniji najbolj iskani v mesecu maju.

Glede na podatke na Omisli.si in analizo Google iskanj so tiskarske storitve v Sloveniji najbolj iskane v mesecu maju. V tem času so cene tiskanja lahko višje, zato si pravočasno zagotovite kvalitetnega tiskarja. Preverite, katere metode tiska so najbolj iskane in najugodnejše.


PRIPRAVLJENI NAJETI TISKARJA ZA TISK NA MAJICE?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH TISKARJEV ZA TISK MAJIC (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite cene in ponudbe preverjenih tiskarjev

ocena bralcev
5 od 7

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno