Revija Nasvet strokovnjaka

Najem bagra za izkop: Cena, ponudniki in pogosta vprašanja

najem-bagra-cene-omisli-si-izkop-gradbene-jame-za-hiso

Kazalo

ocena bralcev
4 od 4

V mnogih primerih se najem bagra izplača veliko bolj kot nakup. Kljub temu pa je skoraj vsak, ki se loti iskanja pravega ponudnika za najem bagra, na začetku izgubljen v (pre)veliki izbiri, kjer se skrivajo tudi nepreverjeni in nezanesljivi ponudniki, ki vam lahko kasneje prinesejo veliko razočaranja. Izbrati zanesljivega ponudnika je torej ključnega pomena – kako pa to doseči? Na Omisli.si smo za vas zbrali vse preverjene in ocenjene ponudnike, med katerimi lahko izbirate glede na vaše želje in cilje. V spodnjem članku preberite vse o cenah, ponudnikih in najpogostejših vprašanjih o najemu bagra.

NAJEM BAGRA: CENE

povprečne cene za najem bagra ter ceniki

50-450 EUR/dan

Kontaktirajte preverjene ponudnike za najem bagra (ponudbe / cene)

Vrsta bagra za najemcena najema bagra na danstrojna ura upravljanja
Najem bagra s težo 12 t250-300 €/dan50 €/h
Najem bagra s težo 20 t350-450 €/dan25 €/h
Najem mini bagra s težo 1,5 t50-70€/dan25 €/h
Najem mini bagra s težo 3 t70-75€/dan25 €/h
Najem mini bagra s težo 5 t80-115€/dan30 €/h
Najem viličarja80-125€/dan25 €/h

Kontaktirajte preverjene bageriste za izkop (ponudbe / cene)
najem-bagra-cene-omisli-si-izkop-gradbene-jame-za-hiso
Najem bagra za ikop gradbene jame vas bo stal med 50 in 450 €/dan, v kar ni všteto upravljanje in gorivo.

Najboljši ponudniki za najem bagra za izkop v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih bageristov


celoten seznam ponudnikov najema bagra  >

Če menite, da vam ljubi bagerist / ponudnik najema bagra manjka na seznamu, mu/jim posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


Cena izkopa z bagerjem in ceniki

Cena za najem bagra se ponavadi računa na urno ali dnevno postavko, giblje pa se vse od 70 pa do 450 €/dan. Veliko je odvisno od tega, ali želite kratkoročen ali dolgoročen najem, kakšno vrsto bagra želite najeti in seveda različnih ponudnikov. V ceno ponavadi nista všteta gorivo in strojna ura za upravljanje bagra.

Preberite tudi: ARHITEKT CENA: KOLIKO STANE ARHITEKT (PGD, PZI, PID, IDP, PZR, INTERIER)?

Najem bagra

Najem bagra s težo 12 t
Bagri se uporabljajo za različna gradbena, zemeljska ali rudarska dela. Obstajajo različne vrste bagrov z različnimi težami, vi pa morate izbrati takšnega, ki bo ustrezal velikosti delovišča in vašemu delu. Če ste se odločili za bager s težo 12 t, lahko računate, da boste za najem odšteli od 250-350 €/dan. Strojna ura upravljanja se obračuna dodatno – 50 evrov, prav tako gorivo.
Najem bagra s težo 20 t

Najem novejšega bagra s težo 20 t vas bo stal od 350 do 450 €/dan in dodatnih 25 evrov za strojno uro upravljanja.

najem-bagra

Cene najema bagra se razlikujejo tudi glede na vrsto in težo želenega bagra.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Najem mini bagra

Najem mini bagra s težo 1,5 t

Mini bager je bager z batnim motorjem in manjšim plugom na sprednjem delu, namenjen gradbenim ali zemeljskim delom. Cena 1,5 t težkega mini bagra z globino kopanja 2,5 metra se giblje med 20 in 30 €/h ali 50-70 €/dan. Strojna ura upravljanja z mini bagrom (25 evrov) in gorivo nista všteta v ceno.

Najem mini bagra s težo 3 t

Cena nekoliko težjega mini bagra variira med 70 in 95 €/dan, za strojno uro se obračuna dodatnih 25 €.

Preberite tudi: ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Najem mini bagra s težo 5 t

Za najem takšnega bagra boste odšteli od 80 do 115 €/dan in dodatnih 30 € za strojno uro upravljanja.

Preberite tudi: UREJANJE OKOLICE HIŠE IN VRTOV: CENIK, IDEJE IN TRENDI

1,5 t težki mini bager načeloma omogoča 2,5 metra globine kopanja.

Najem viličarja

Viličarji se najpogosteje uporabljajo za razna skladiščna dela. Najem viličarja, težkega od 3 do 7 t, vas lahko stane od 80 do 125 €/dan. Odločite se lahko za kratkoročen ali dolgoročen najem – vse od enega dneva do celega leta ali še dlje.

 

Viličar.

Preberite tudi: SLIKOPLESKARSTVO: CENA ZA PLESKANJE (BARVANJE / BELJENJE), KITANJE STEN IN POLAGANJE TAPET

Najboljši bageristi za izkop v Sloveniji: Kateri so najbolj iskani ponudniki za najem bagra?

Če iščete zanesljivega ponudnika za najem bagra, vam tokrat ni treba v nedogled brskati po spletu in se izgubljati v poplavi najrazličnejših ponudnikov. Obrnite se na omisli.si, kjer namesto vas preverimo vse ponudnike, da lahko vi prihranite veliko časa, potrpljenja in denarja. Sicer na spletu med ponudniki za najem bagra najdemo tudi GPS inženiring gradbeništvo d.o.o., Splošna gradbena dela Behram Caka s.p., Libela, Gašper Petkovšek s.p., Duško Stojnić s.p., Andrej Lenarčič s.p., Gordeja d.o.o., Matej Skubic s.p., Gradbeništvo V.I.P. d.o.o., Rajko Mivšek s.p., Gradcom d.o.o., Marko Smrtnik s.p., Emir Tufek s.p., Damos d.o.o., …


PONUDNIKI NAJEMA BAGRA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


… Matjaž Bevk s.p., Gradvin d.o.o., Modens d.o.o., Palis d.o.o., Marcen d.o.o., Triplan d.o.o., Šeki d.o.o., Primož Kumlanc s.p., Fejzo d.o.o., GP Boneja d.o.o., Metal d.o.o., MG Vasič d.o.o., Zidarstvo Mrak d.o.o., Prva liga d.o.o., Anče d.o.o., Mitja Potrč s.p., Taferner d.o.o., Dean Urajnik s.p., Kupola d.o.o., Alda Aldi d.o.o., Slo gradnje d.o.o., Robert Jagarinec s.p., City Group d.o.o., Krtek Andrej Pšeničnik s.p., Tone Vrečko s.p., A2 Skupina d.o.o.

Vseeno pa vam toplo priporočamo, da zanesljivega ponudnika poiščete na Omisli.si/izkop. Preprosto pošljite povpraševanje in izberite ponudnika, ki vam najbolj ustreza. Prepričani smo, da boste našli tistega, s katerim boste lahko odlično sodelovali.

Preberite tudi: GRADNJA HIŠE: KOLIKO STANE HIŠA (CENA GRADNJE HIŠE)?

Pogosta vprašanja in odgovori 

Kakšne vrste bagrov poznamo?

Izbira bagra je ponavadi najbolj odvisna od velikosti gradbišča. Glede na vašo situacijo morate izbrati bager s primerno težo, dimenzijami, manevrsko sposobnostjo in vrsto premikanja. Poznamo mikro bagre s težo do 1 t, mini bagre s težo od 1 do 10 t, male bagre s težo od 10 do 19 t, srednje težke bagre s težo od 20 do 35 t in velike bagre s težo od 36 do 90 t. Če niste prepričani, katerega izbrati, vam bo izbran ponudnik zagotovo znal primerno svetovati in pomagati.

Preberite tudi: KROVSTVO + TESARSTVO + KLEPARSTVO = STREHA: CENA STREHE, VRSTE, PREDNOSTI IN SLABOSTI KRITIN

Kakšne so prednosti najema bagra?

V večini primerov se najem bagra bolj izplača kot nakup, seveda pa je veliko odvisno od tega, kako pogosto boste bager potrebovali. Ne samo, da je najem že sam po sebi cenejši, tudi kasnejših stroškov vzdrževanja nimate. S kratkoročnim najemom lahko najprej  bager preizkusite in na tak način lažje sprejemate nadaljnje odločitve, ali bi v prihodnosti stroj kupili ali dolgoročno najeli. Če se vam z delom mudi, je prednost najema tudi v tem, da vam ni treba čakati na druge izvajalce, ampak se lahko dela lotite sami.

Preverite tudi: FASADE: CENA, PREDNOSTI IN SLABOSTI RAZLIČNIH VRST FASADNIH SISTEMOV

Kako izbrati zanesljivega ponudnika za najem bagra?

Ponudnikov za najem bagra je ogromno, zato je razumljivo, da ste v takšni široki izbiri na začetku nekoliko izgubljeni. Pomembno je, da ne hitite preveč, ampak si vzamete čas in o tem dobro premislite. Da se izognete dolgotrajnemu brskanju po spletu in iskanju kontaktov na lastno pest, vam svetujemo, da se obrnete na Omisli.si/gradnja-obnova, kjer so na enem mestu zbrani vsi preverjeni in ocenjeni ponudniki. Ko boste poslali povpraševanje, boste dobili ponudbe, med katerimi se lahko nato odločite za tisto optimalno glede na ceno in bližino. Z izbranim ponudnikom se pogovorite in dogovorite o vseh podrobnostih, potem pa se lahko veselo lotite dela. Zagotovo je to najhitrejša, najbolj enostavna in cenovno ugodna pot do uresničitve vaših ciljev. Več mnenj in izkušenj o najemu bagra za izkop pa si lahko preberete tudi na forumu.

Preverite tudi: VODOVODAR: CENA IN PREVERJENI VODOVODARJI ZA VODOVODNE INŠTALACIJE IN POPRAVILA

Na kaj je treba biti pozoren pri najemu bagra?

Pomembno je torej, da izberete zanesljivega ponudnika, ki mu zaupate in se boste lahko z njim dogovorili vse potrebno. Pozorni pa bodite tudi na to, da boste bager najeli v okolici delovišča, saj vas lahko prevoz bagra stane tudi zelo veliko (cena prevoza skoraj nikoli ni vključena v ceno najema).

Preberite tudi: KERAMIČARSTVO: CENA ZA POLAGANJE PLOŠČIC, DEKORATIVNEGA KAMNA IN PRENOVO KOPALNICE

Kontaktirajte preverjene ponudnike za najem bagra (ponudbe / cene)
Najem bagra za izkop: Cena, ponudniki in pogosta vprašanja
ocena bralcev
4 od 4

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno