fb

Iščete izvajalca za izkop?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za izkop gradbene jame ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za izkop gradbene jame

Preverjeni ponudniki za izkope
 1. Omisli.si
 2. Izkop gradbene jame
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
· Izbran: 6 krat
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
GRADBENISTVO BERISHA BAJRAM s.p.
· Izbran: 1 krat
Hišna popravila · Izkop gradbene jame · Polaganje ploščic · Interier / notranje oblikovanje · Izdelava ali prenova fasade
Vrtni svet Dores, d.o.o.
· Izbran: 2 krat
Odvoz materiala · Izkop gradbene jame · Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
PR Biro, Primož Rejec S.p., Gradbeno Projektiranje, Nadzori In Vodenje Del
5,0
(2)
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Rušitvena dela · Izkop gradbene jame · Interier / notranje oblikovanje · Arhitekturne storitve
Svarun Asfalti (Gradbene Dejavnosti d.o.o.)
5,0
(2)
· Izbran: 3 krat
Gradnja hiše na ključ · Urejanje okolice · Prenova stanovanja na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova hiše na ključ
Turin Boris s. p.
· Izbran: 1 krat
Hišna popravila · Odvoz materiala · Urejanje okolice · Selitvene storitve · Prevoz blaga
Maxcomerc d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Gradnja hiše na ključ · Montažne hiše · Zidarske storitve · Vodovodne inštalacije in popravila · Polaganje ploščic
Rorc Line d.o.o.
5,0
(3)
Asfaltiranje · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve · Urejanje okolice
Vzdrzevanje objektov in gradbene storitve Robi Čepin s.p
· Izbran: 1 krat
Zidarske storitve · Hišna popravila · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Izkop gradbene jame · Montaža in prodaja oken
NIGZ (ZORAN NIKODINOVIĆ S.P.) - Kranj
Izkop gradbene jame · Odvoz materiala · Avtodvigala / dvižne košare in dvižne ploščadi · Rušitvena dela · Urejanje okolice
Preverjeni ponudniki za izkope
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Podjetje za urejanje okolice
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 6 krat
Uradni naziv podjetja
Miha Mele s.p. - Habitat, Urejanje Okolice, Miha Mele s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Rušitvena dela, Urejanje okolice, Izkop gradbene jame, Tlakovanje, Zidarske storitve
Velikost ekipe
2
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2015)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A Preveri TRR!
Glavna dejavnost podjetja
F43.120 - Zemeljska pripravljalna dela
Vsi podatki preverjeni
17. Apr. 2021
Lokacija
Žabnica, 61, 1357 Notranje Gorice

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 11 uporabnikov.
 • Daniel S. 14. Mar. 2021

vsa izvedena dela so bila izvedena v dogovorjenem roku, prav tako pa je opravil tudi dodatna dela ugodno in hitro.
zelo priporočam

 • Stanko S. 29. Nov. 2020
 • Preverjena ocena

Z opravljenim delom smo bili zelo zadovoljni. Predvsem je treba pohvaliti profesionalen pristop, hitro odzivnost in svetovanje pri iskanju primernih rešitev. Tudi pri dogovoru o ceni je pokazal veliko mero fleksibilnosti. Delo je bilo kljub neugodnim vremenskim razmeram opravljeno kvalitetno. Izvalajca toplo priporočamo.

 • Janez K. 23. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Glede na zahtevnost terena odlično opravljeno delo (tlakovanje).

 • Nina B. 15. Apr. 2020

Zanesljivost, odzivnost, prijaznost, hitro in enostavno dogovarjanje, spoštovanje do stranke, ptofesionalen pristop.

 • Urban Č. 24. Maj. 2018

Kvalitetno narejeno delo.

 • Cveta M. 15. Maj. 2018

Zanesljiv,hiter,dobro naredi,svetuje

 • Valentina K. 15. Maj. 2018

Naredil je točno to kar smo ga prosili. Hitro in dobro

 • Katja G. 15. Maj. 2018

Izvajalec se trudi poiskati najboljšo rešitev za izkoristek prostora in pri tem upošteva želje in potrebe stranke. Z njim se da vse dogovoriti. Tudi cenovno se skuša prilagoditi strankam, a vseeno stremi h kvaliteti izdelka, dela.

 • Monika M. 15. Maj. 2018

Podjetje je korektno. Kvalitetno opravla svoje delo. Cenim svetovanje izvajalca in predloge, ki izbolsajo izgled koncane storitve. Pohvale👏🏼

 • Simon B. 15. Maj. 2018

sem zadovoljen v celoti. poleg ostalega je izvajalec za seboj pospravil vse in odpeljal. pohvale v celoti

 • Martin L. 15. Maj. 2018

Zelo dober, natančen in prijazen izvajalec. Že ob prvem stiku je pokazal strokovnost in tudi predlagal zelo dobre rešitve. Delo je bilo opravljeno zelo natančno in obenem tudi hitro.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za izkop gradbene jame je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za izkop gradbene jame in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za izkop gradbene jame

Kako dolgo ponavadi trajajo izkopi?

Kako dolgo bo trajal izkop, je odvisno predvsem od namena izkopa, trdote zemlje in pa zahtevnosti terena. Praviloma izkopi trajajo od enega do sedem dni. Če je teren enostaven, dostop pa lahek, se lahko izkop gradbene jame izvede tudi v dnevu ali dveh. Ker je vsak teren specifičen, je čas izvedbe zelo težko posploševati. Če vas zanima, kako dolgo bi trajal izkop v vaši situaciji, predlagamo, da se obrnete neposredno na ponudnika. Ta bo ocenil zahtevnost terena in vam podal bolj natančno oceno.

Se je izkopa priporočljivo lotiti v lastni režiji?

Največ je odvisno od vaših izkušenj, znanja in časa, ki ste ga pripravljeni vložiti v proces. Če s podobnimi deli še nimate izkušenj, vam izkop v lastni režiji odsvetujemo. Pomembno je namreč, da se spoznate na ustrezne tehnike in metode, saj lahko v nasprotnem primeru naredite več škode kot koristi. Pri izkopavanju zemlje je izjemnega pomena, da ste pozorni na napeljave in vodovodne cevi. Če jih poškodujete, boste s tem povzročili samo še dodatno delo in stroške. Če torej niste prepričani, da imate o izkopu dovolj znanja in izkušenj, delo raje prepustite strokovno podkovanemu ponudniku. Če pa se vam zdi, da ste osvojili že dovolj znanja, je seveda različne izkope možno narediti tudi na lastno pest. Potrebujete le pravo opremo. Nezahteven teren je še dodatna prednost. Če gre za skalnato in bolj kompleksno površino, pa za vsak slučaj vseeno razmislite, ali ne bi bilo morda vredno vključiti še pravega strokovnjaka.

Kakšne vrste izkopov poznamo?

Ker se za postopek izkopa uporabljajo različne tehnike in orodja, poznamo več vrst izkopov. Za katero vrsto se odločimo, je odvisno predvsem od namena izkopa in pa uporabljenega materiala.

Če se odločate za izkop za hišo oziroma izkop gradbene jame, je dobro poznati proces tudi v primeru, da ste se delo odločili zaupati strokovnjaku. Postopek vključuje pripravo terena, označitev delovne lokacije in strojni izkop z bagrom. Izbira bagra je odvisna od velikosti delovišča, zahtevnosti terena in namena izkopa. Če boste delo prepustili strokovnjaku, bo za ustrezen gradbeni stroj poskrbel on. Na koncu bo izvajalec  odvečni material odpeljal na najbližjo deponijo oziroma ga bo po potrebi porabil za planiranje terena. Priporočamo vam, da se za vse podrobnosti dogovorite še pred začetkom dela.

Po opravljenem izkopu je pomembno tudi, da so tla ustrezno pripravljena za postavitev temeljev. To vključuje strojno utrjevanje tal z vibracijsko ploščo do optimalne točke v skladu s statističnim izračunom. Za dobro utrjen teren je ključnega pomena namestitev filca pod gramoz in pa utrjeno tamponsko nasutje odpornega materiala.

Izkop zemlje zajema odstranjevanje plasti pod zgornjim delom tal za namene gradnje. V naseljih je treba biti še posebej pozoren na električno, plinsko in druge napeljave ter vodovod. Postopek lahko vključuje izkop zemlje, ponovno zasutje (vzpostavitev prejšnjega stanja) in odvoz odvečnega materiala na deponijo.

Izkop vrhnje plasti zemlje zajema le odstranjevanje najvišje plasti zemeljske površine. Sem štejemo razno rastlinje in druge razpadajoče materiale, ki bi lahko ovirali gradnjo. Ponavadi se izkop vrhnje plasti zemlje izvaja strojno v debelino do 40 centimetrov. Storitev prav tako vključuje tudi odvoz zemlje na deponijo.

Izkop kamnin je v primerjavi z ostalimi vrstami izkopa zelo zahteven postopek. Gre za proces, kjer je poudarek na izkopu skalnih površin, ki lahko predstavljajo veliko težavo za sam gradbeni proces. Ponavadi se uporablja posebna oprema in tehnike, kot so vrtanje, čiščenje trdih površin, peskanje za odstranitev kamnin ... Vsekakor je priporočljivo, da delo zaupate izkušenemu izvajalcu.

Izkop jarkov in kanalov je lahko ročni ali strojni, odvisno od specifične situacije. Pomembno je, da se pri načrtovanju upošteva predvsem zahtevnost površine. Storitev ponavadi vključuje minimalni odmet, dosip ali premet odvečnega materiala.

Kdaj je najboljši čas za izkope?

Izkopi se lahko načeloma izvajajo skozi vse leto. Zagotovo pa med boljše pogoje pri delu spada suho vreme brez padavin (sneg, dež, toča). Vendar to še nikakor ne pomeni, da se izkopov ne sme izvajati pozimi. Zimski izkopi lahko kvečjemu nekoliko povečajo trajanje izvedbe, v nekaterih primerih tudi stroške. Najbolj pomembno je, da izvajalec kasneje pazi na način in kvaliteto vgradnje v določenih vremenskih pogojih.

Kako izbrati zanesljivega ponudnika za izkop?

Na trgu je ogromno ponudnikov, ki bi z veseljem poskrbeli za izkop, ki ste si ga zamislili. Da po nepotrebnem ne izgubljate časa in denarja, vam priporočamo, da se obrnete na Omisli.si. Tukaj so zbrani vsi preverjeni in ocenjeni ponudniki, ki vas ne bodo razočarali. Predlagamo, da oddate povpraševanje in dobili boste več različnih ponudb. Vaš naslednji korak je, da se odločite za ponudnika, ki vam najbolj ustreza. Namesto, da torej ponudnika iščete na lastno pest, vas bodo mojstri kontaktirali kar sami. Tako boste do vrhunskega in zanesljivega ponudnika prišli najhitreje in najbolj enostavno. Sliši se čudovito, kajne?

Kako izbrati ustrezen gradbeni stroj?

Najprej morate dobro spoznati teren, kjer načrtujete izkop. Gre za enostavno zemljišče brez večjega kamenja ali zahtevni teren s skalnato površino oziroma zemljo iz zbite ilovice? Za najbolj enostavne površine se lahko uporabi manjši gradbeni stroj, medtem ko je za kompleksnejše terene nujen močnejši gradbeni stroj z dodatnimi vpetji, saj so v tem primeru za izkop potrebne zahtevnejše tehnike. Če bi radi izkop naredili sami, pa niste prepričani, kateri stroj uporabiti, se vsekakor posvetujte s strokovnjakom. Če boste gradbeni stroj najeli, vam bodo ponudniki zagotovo znali ustrezno svetovati.

Kakšne vrste bagrov poznamo?

Poznamo mikro bagre s težo do 1 t, mini bagre s težo od 1 do 10 t in male bagre s težo od 10 do 19 t, ki so namenjeni enostavnejšim gradbenim ali zemeljskim delom. Odločite se lahko tudi za srednje težke bagre s težo od 20 do 35 t in velike bagre s težo od 36 do 90 t. Večji in težji bagri so namenjeni večjim deloviščem in praviloma zahtevnejšim delom. Pri izbiri morate biti pozorni, da se odločite za bager z ustrezno težo, dimenzijami, vrsto premikanja in manevrsko sposobnostj glede na to, za kakšne vrste projekt gre.

Kdaj je potreben ozki in kdaj široki izkop?

V večini primerov je tako, da se na že utrjenem terenu naredi le ozki izkop. Sama globina je sicer odvisna od več dejavnikov, med drugim od lastnosti terena in objekta ter tudi od načina vgradnje. Slabše kot so lastnosti zemljišča, večja bo praviloma globina izkopa. Široki izkop je potreben, kadar načrtujete podkleten objekt ali pa so temeljna tla slabše nosilna. Takrat je potrebno material na mestu vgradnje do nivoja nosilnega terena popolnoma odstraniti.

Kateri so najbolj iskani bageristi v Sloveniji?

Če boste za ponudniki izkopov brskali po spletu, boste zagotovo naleteli na številna imena, kot so Matjaž Bevk s.p., Gradvin d.o.o., Modens d.o.o., Palis d.o.o., Marcen d.o.o., Triplan d.o.o., Šeki d.o.o., Primož Kumlanc s.p., Fejzo d.o.o., GP Boneja d.o.o., Metal d.o.o., MG Vasič d.o.o., Zidarstvo Mrak d.o.o., Prva liga d.o.o., Anče d.o.o., Mitja Potrč s.p., Taferner d.o.o., Dean Urajnik s.p., Kupola d.o.o., Alda Aldi d.o.o., Slo gradnje d.o.o., Robert Jagarinec s.p., City Group d.o.o., Krtek Andrej Pšeničnik s.p., Tone Vrečko s.p., Splošna gradbena dela Behram Caka s.p., Libela, Gašper Petkovšek s.p., Duško Stojnić s.p., Andrej Lenarčič s.p., Gordeja d.o.o., Matej Skubic s.p., Gradbeništvo V.I.P. d.o.o., Rajko Mivšek s.p., Gradcom d.o.o., Marko Smrtnik s.p., Emir Tufek s.p., Damos d.o.o, A2 Skupina d.o.o., ...

... Janez Svetlin s.p., Komatar Vido s.p. Storitve z gradbeno mehanizacijo, Anton Zamljen s.p.,  DANES-PLUS d.o.o., MIGOTA d.o.o., Marko Novak s.p., Solame Narciso Urbanaz s.p., PGM Matjaž Sinčić s.p., Izet Lelić, s.p., DRAGO d.o.o., NE-KULETA, d.o.o. GRADBENIŠTVO PRESTOR d.o.o.., Gradbena mehanizacija Darjan Kokalj, s.p., Ac gradnje Anže Čokan s.p., trgovanje z nepremičninami, Mežan Darja s.p., Splošna in zaključna dela v gradbeništvu, Svatnar, gradbeništvo in druge storitve, d.o.o., Gradbena dela, Maja Globočnik s.p., Tlakovanje Fetah Krasniqi s.p., Gradbena mehanizacija Jožef Debevec s

Če si želite najti resnično zanesljivega ponudnika, pa se obrnite na Omisli.si, kjer boste našli vse preverjene ponudnike.

V katero gradbeno fazo spada izkop?

Izkop spada v I. gradbeno fazo. Ko se uredi gradbišče in se pripravi vso potrebno opremo, pride na vrsto izkop gradbene jame. Trajanje izkopa je odvisno predvsem od zahtevnosti površine. Nato sledijo naslednje gradbene faze.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za izkope

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki za izkope

 • Daniel S. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 14. Mar. 2021

vsa izvedena dela so bila izvedena v dogovorjenem roku, prav tako pa je opravil tudi dodatna dela ugodno in hitro.
zelo priporočam

Primož je za nas opravil popis del za stanovanjsko hišo (novogradnja). Bil je zelo odziven, korekten in nam znal svetovati. Vse urejeno in izvedeno, kot je bilo dogovorjeno. Res priporočamo.

 • Stanko S. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 29. Nov. 2020
 • Preverjena ocena

Z opravljenim delom smo bili zelo zadovoljni. Predvsem je treba pohvaliti profesionalen pristop, hitro odzivnost in svetovanje pri iskanju primernih rešitev. Tudi pri dogovoru o ceni je pokazal veliko mero fleksibilnosti. Delo je bilo kljub neugodnim vremenskim razmeram opravljeno kvalitetno. Izvalajca toplo priporočamo.

Arhitekt Primož se je izkazal kot zelo primeren in ustvarjalen za naš primer. Znal je izkoristiti potencial naše situacije in nas uspešno vodil skozi zakonodajo. Zelo smo zadovoljni z hitrostjo in profesionalnostjo storitve. Robert Šebenik

Res prijazno osebje.

Odlično opravljen zaključek z asfaltom. Zelo odziven pri dogovarjanju zaradi slabših vremenskih razmer.

 • Janez K. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 23. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Glede na zahtevnost terena odlično opravljeno delo (tlakovanje).

Izvedeno kot je bilo dogovorjeno!

Mojster in ekipa , ki je sposobna samostojnega kvalitetnega dela brez ,da jim moraš dihati za ovratnik. Priporočam !

Vse je bilo narejeno skladno z željami. Tudi kasnejše spremembe in dodatne želje so upoštevali hitro in brez kompliciranja. Držali so se dogovrjenih terminov. Super ekipa.

Zanesljivost, odzivnost, prijaznost, hitro in enostavno dogovarjanje, spoštovanje do stranke, ptofesionalen pristop.

 • Urban Č. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 24. Maj. 2018

Kvalitetno narejeno delo.

 • Cveta M. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 15. Maj. 2018

Zanesljiv,hiter,dobro naredi,svetuje

 • Valentina K. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 15. Maj. 2018

Naredil je točno to kar smo ga prosili. Hitro in dobro

 • Katja G. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 15. Maj. 2018

Izvajalec se trudi poiskati najboljšo rešitev za izkoristek prostora in pri tem upošteva želje in potrebe stranke. Z njim se da vse dogovoriti. Tudi cenovno se skuša prilagoditi strankam, a vseeno stremi h kvaliteti izdelka, dela.

 • Monika M. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 15. Maj. 2018

Podjetje je korektno. Kvalitetno opravla svoje delo. Cenim svetovanje izvajalca in predloge, ki izbolsajo izgled koncane storitve. Pohvale👏🏼

 • Simon B. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 15. Maj. 2018

sem zadovoljen v celoti. poleg ostalega je izvajalec za seboj pospravil vse in odpeljal. pohvale v celoti

 • Martin L. je ocenil/a ponudnika za izkope Miha Mele s.p. 15. Maj. 2018

Zelo dober, natančen in prijazen izvajalec. Že ob prvem stiku je pokazal strokovnost in tudi predlagal zelo dobre rešitve. Delo je bilo opravljeno zelo natančno in obenem tudi hitro.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.