Priprava najboljših prigrizkov za vaše goste

ocena bralcev
0 od 0

Vam je neprijetno, ker gostom znova in znova ponujate enake prigrizke, ki ste jih že naveličani? Bi želeli vaše goste presenetiti in poskusiti nekaj novega? Za vas imam nekaj odličnih idej na temo najboljši prigrizki za vaše goste, s katerimi jih boste zagotovo navdušili.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih catering ponudnikov.


PRIPRAVLJENI NAJETI CATERING?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH CATERING PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih catering ponudnikov

Najboljši prigrizki: razmislite o željah vaših gostov

Prva, a nepogrešljiva stopnja je razmislek o tem, kakšne želje glede prigrizkov imajo vaši gostje in kako bi njihove okuse združili. Zelo pomembno je namreč, da razmislite kako boste zadovoljili želje vseh gostov. Pogosto je v naši družbi kdo, ki ne je mesa, zato naj bo kakšen prigrizek vegetarijanski. Drugi spet ne marajo predelane ali obdelane hrane, zato za njih pripravimo nekaj svežega. Ljudje smo si različni in prav je tako, saj bi bil drugače dolgčas!

> Preverite tudi: Koliko stane povprečna poroka v Sloveniji (+ catering cenik)?

Najboljši prigrizki: ustvarite odlične kombinacije

Kot vemo znajo mojstri kulinarike z nekaj različnimi sestavinami v naših ustih ustvariti neverjetne občutke. Pogosto gre za različne običajne kombinacije, nekateri pa se občasno lotijo tudi drznejših kombinacij. Pa začnimo!

1. Sadni toast

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Sadni toast

Za pripravo sadnega toasta potrebujete toast ter skuto, ananas in indijske oreščke, ki jih po plasteh naložite na toast.

2. Preprosti browniji

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Preprosti browniji

Moko, jajca in nutelo zmešamo skupaj, prelijemo v pladenj in pečemo 15 minut na 180°C. Ko se masa ohladi, jo razrežemo na kocke.

3. Bananini zvitki

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Bananini zvitki

Na palačinko namažemo arašidovo maslo, v katero nato ovijemo banano. Zvitek razrežemo na kolobarje.

4. Energijske tablice

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Energijske tablice

Suho sadje po želji (marelice, dateljni, brusnice, slive) in različne oreščke (mandlji, lešniki, orehi, indijski oreščki) damo v multipraktik. Maso razvaljamo in razrežemo na tablice.

5. Osvežilni lonček

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Osvežilni lonček

V grški jogurt dodamo malo medu in arašidovega masla. Na vrh posujemo koščke čokolade. Lonček postavimo v hladilnik, da ob postrežbi deluje prijetno osvežilno.

6. Zdrava pica

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Zdrava pica

Na polnozrnat kruh položimo narezan paradižnik in feta sir. Po želji posujemo z origanom, da nas kombinacija okusov še bolj spominja na pico.

7. Smoothie

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Smoothie

Z mešalnikom spasiramo željeno sadje (borovnica, maline, jagode, breskev, banane) in zmes prelijemo v lončke.

8. Grisini s pršutom

Najboljši prigrizki
Najboljši prigrizki: Grisini s pršutom

Okoli grisinov ovijemo pršut. Zraven lahko postrežemo tudi na kocke narezan sir ali omako po želji.
V kolikor pa niste navdušeni nad ustvarjanjem v kuhinji ali pa za pripravo prigrizkov nimate dovolj časa, oddajte vaše povpraševanje na omisli.si/catering/. Tukaj boste našli več različnih ponudb lokalnih ponudnikov, ki jih zaupamo, prav tako pa bodo upoštevane vse želje vaših gostov!Uživajte ob presenečenju!

Sedaj, ko imate pred sabo pripravljene odlične prigrizke, je vaša naloge še samo, da uživate ob presenečenju vaših gostov, ki vaše gurmanske izkušnje prav gotovo ne bodo pozabili. Želim vam obilo kulinaričnih užitkov in dober tek!


PRIPRAVLJENI NAJETI CATERING?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH CATERING PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih catering ponudnikov
ocena bralcev
0 od 0