5 načinov, kako poceniti vaš poročni catering

ocena bralcev
5 od 1

Ta številka vas utegne presenetiti: 30% poročnih izdatkov boste namenili hrani. Če je vaš proračun za nizek, imamo za vas odlično novico: Poročni catering je lahko drag ali poceni, torej lahko prihranite veliko denarja.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih catering ponudnikov.


PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNI CATERING?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH CATERING PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Kontaktirajte ponudnike za poročni catering

poročni catering 1
Poročni catering naredi piko na i poroke.

5 nasvetov, kako poceniti poročni catering

1) NE naredi sam!

Čeprav se zdi dobra ideja in ceneje, vas lahko samo organiziran poročni catering stane več, kot najem profesionalnega in preverjenega catering ponudnika. Tudi če vam hrano pripravijo prijatelji, boste morali le-to na licu mesta pogreti ali ohladiti. Nekdo bo moral streči, četudi imate v mislih samopostrežni bife. Morda boste morali najeti ali kupiti hladilne sisteme in posodo. Vštejte pa tudi tono stresa, ki si ga boste tako nakopali. Izkušen catering ponudnik izniči vse te skrbi.

> Preverite tudi: Koliko stane povprečna poroka v Sloveniji (+ catering cenik)?

2) Ne postrezite obroka

Najdražji so popoldanski obredi, kjer gostje pričakujejo večerjo. Za maksimalen prihranek si lahko omislite jutranji poročni obred, kjer po poroki postrežete šampanjec in torto in kavo. Za bolj uraden obred lahko določite zgodnje popoldansko uro, kjer postrežete predjed, koktajle in torto. Če imate radi nenavadno, morda povabite goste po 19:00 in postrezite bife sladic?

3) Poročno catering kosilo, ne večerja

Če ste se odločili za obrok, raje načrtujte poroko pozno dopoldan ali zgodaj popoldan in se izognite večerji. Ljudje navadno na porokah pojemo in popijemo manj čez dan, kakor zvečer. Poročna catering kosila ali bruncha je prav tako nekoliko cenejša opcija, saj lahko vanj umestite npr. pite, kanapeje ali solate, namesto dražjih zrezkov.

4) Pravi buffet

Čeprav je načeloma res, da je samopostrežni bife cenejša opcija kot hrana na krožnikih, bodite pazljivi pri izbiri, saj vas lahko hitro zanese čez sprejemljivo ceno. Nekatere vrste bifeja zahtevajo še več strežbe in dejstvo je, da se pri bifeju poje več. Držite se domačih samopostrežnih catering vrst, kot so denimo testenine, žar in solate.

5) Pravi ponudnik za poročni catering

Seveda je vedno pri poroki najbolj pomemben pravi catering ponudnik. Pri Omisli.si catering jemljemo najbolj resno, saj se zavedamo pomembnosti dogodka tako za mladoporočenca, kot tudi za goste. Pošljite povpraševanje preverjenim poročnim catering ponudnikom in pripravili vam bomo nepozabno catering pogostitev na vaši poroki.

poročni catering 2


IŠČETE POROČNI CATERING?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PONUDNIKOV POROČNEGA CATERINGA (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Kontaktirajte preverjene ponudnike za poročni catering (cene / ponudbe)
ocena bralcev
5 od 1
2 komentarja

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja