5 načinov, kako poceniti vaš poročni catering

Ta številka vas utegne presenetiti: 30% poročnih izdatkov boste namenili hrani. Če je vaš proračun za nizek, imamo za vas odlično novico: Poročni catering je lahko drag ali poceni, torej lahko prihranite veliko denarja.


PRIPRAVLJENI NAJETI CATERING?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH CATERING PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih catering ponudnikov

poročni catering 1
Poročni catering
  1. NE naredi sam! Čeprav se zdi dobra ideja in ceneje, vas lahko samo organiziran catering stane več, kot najem profesionalnega in preverjenega catering ponudnika. Tudi če vam hrano pripravijo prijatelji, boste morali le-to na licu mesta pogreti ali ohladiti. Nekdo bo moral streči, četudi imate v mislih samopostrežni bife. Morda boste morali najeti ali kupiti hladilne sisteme in posodo. Vštejte pa tudi tono stresa, ki si ga boste tako nakopali. Izkušen catering ponudnik izniči vse te skrbi.

> Preverite tudi: Koliko stane povprečna poroka v Sloveniji (+ catering cenik)?

  1. Ne postrezite obroka. Najdražji so popoldanski obredi, kjer gostje pričakujejo večerjo. Za maksimalen prihranek si lahko omislite jutranji poročni obred, kjer po poroki postrežete šampanjec in torto in kavo. Za bolj uraden obred lahko določite zgodnje popoldansko uro, kjer postrežete predjed, koktajle in torto. Če imate radi nenavadno, morda povabite goste po 19:00 in postrezite bife sladic?
  2. Kosilo, ne večerja. Če ste se odločili za obrok, raje načrtujte poroko pozno dopoldan ali zgodaj popoldan in se izognite večerji. Ljudje navadno na porokah pojemo in popijemo manj čez dan, kakor zvečer. Catering kosila ali bruncha je prav tako nekoliko cenejša opcija, saj lahko vanj umestite npr. pite, kanapeje ali solate, namesto dražjih zrezkov.
  3. Pravi buffet. Čeprav je načeloma res, da je samopostrežni bife cenejša opcija kot hrana na krožnikih, bodite pazljivi pri izbiri, saj vas lahko hitro zanese čez sprejemljivo ceno. Nekatere vrste bifeja zahtevajo še več strežbe in dejstvo je, da se pri bifeju poje več. Držite se domačih samopostrežnih catering vrst, kot so denimo testenine, žar in solate.
  4. Pravi catering ponudnik. Seveda je vedno najbolj pomemben pravi catering ponudnik. Pri Omisli.si poročni catering jemljemo najbolj resno, saj se zavedamo pomembnosti dogodka tako za mladoporočenca, kot tudi za goste. Pošljite povpraševanje preverjenim poročnim catering ponudnikom in pripravili vam bomo nepozabno catering pogostitev na vaši poroki.

 

 

poročni catering 2


PRIPRAVLJENI NAJETI CATERING?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH CATERING PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih catering ponudnikov

Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 0 Povprečje: 0]


VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja


2 komentarja

Komentiraj