Odprta kuhinja ali karavana okusov na vaši poroki?

woman selling inside store during daytime

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Projekt načrtovanje poroke vključuje tudi izbiro primernega ponudnika hrane in pijače. V pomoč smo za vas pripravili nekaj koristnih idej, na kakšen način bi odprta kuhinja lahko bila del vaše poroke. Na trgu so namreč številni priznani ponudniki, ki s svojim food truckom razveseljujejo obiskovalce, poskrbijo za razvajanje njihovih brbončic in pravo eksplozijo okusov. Naj bo vaša poroka nekaj posebnega tudi z vidika postrežbe, dobre hrane in pijače. Precej možnosti imate predvsem, če je vaša poročna lokacija na prostem. Lahko se odločite za food truck, rezervirate priznanega ponudnika za catering, ali pripravite pravo odprto kuhinjo oziroma ‘’kulinarično tržnico’’, ki bo vaše svate pustila brez besed. Edinstvena izkušnja za mladoporočenca in vse povabljene goste. Če pa že imate rezervirano poroko v zaprtem prostoru, ne spreglejte idej za pripravo različnih tematskih kotičkov.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih food truck ponudnikov.

woman selling inside store during daytime
Food truck na vaši poroki je lahko tematsko okrašen v stilu poročnega dekorja in cvetja.

Omislite si nekaj novega…

Naj bo vaša poroka po koronakrizi nepozabna in drugačna. Če ste bolj tradicionalno naravnani, lahko poroko slavite v priznani gostilni, kjer bodo poskrbeli za pripravo vseh jedi, postrežbo hrane kot tudi pijače in sladic, vključno s poročno torto. Pa vendar, kaj če ste si vašo poroko zamislili malo drugače in želite nekaj manj tradicionalnega in bolj drznega? Omislite si inovativno postrežbo na poroki. Na voljo so vam številni food trucki, oziroma tako imenovani tovornjaki s hrano. Slovenski trg vključuje pester izbor ponudnikov burgerjev, hitre hrane, pic, finger fooda, ipd. Ponudniki lahko vse vaše goste docela nasitijo, torej poskrbijo za pripravo vseh jedi, ali pa jih v poroko vključite kot ponudnika dodatnih prigrizkov skozi celotno poročno slavje. V nadaljevanju preglejte seznam najboljših ponudnikov in pomagali vam bomo najti pravega po vaši izbiri.

Preverite tudi: Baby Shower: Nepogrešljivi nasveti za načrtovanje zabave za bodočo mamico

Zakaj je odprta kuhinja na poroki dobra izbira?

Poročna gostija je lahko nekaj posebnega, če je v rokah ljudi, ki so za to izkušeni in dobri pri svojem delu. Eden od novodobnih načinov, kako nasititi vse poročne goste in svate, je odprta kuhinja. Ni enaka kot catering, kjer osebje pripravljeno hrano tudi postreže, ampak (lahko) deluje bolj po principu tržnice. Odločite se za enega ali več ponudnikov, ki bodo na vaši poročni lokaciji imeli svoje mesto. To je lahko tovornjak, prikolica, stojnica, ipd. Gostje se bodo lahko sprehodili med njimi in uživali v edinstvenih okusih pripravljenih jedi. Seveda boste vi kot naročnik sodelovali pri izbiri menija, katere jedi želite, da vaša poročna gostija vključuje. Ob tem si lahko zagotovite pripravo celotnega menija, od predjedi do sladice. Ali pa ponudnik poskrbi le za sladki / slani kotiček, vrsto različnih kanapejev in prigrizkov, morda pripravi izbrano kulinariko le za večerni del poročnega slavja, torej po želji. Če ste ljubitelj azijske ali mehiške hrane na primer, lahko pri ponudniku naročite le te izbrane okuse.

sladki-kotiček-na-poroki
Presenetite vaše svate s pecivom in sladicami, ki bodo že na pogled zelo mamljive. Zaupajte pripravo sladkih in slanih prigrizkov najboljšemu ponudniku.

Tematski kulinarični kotiček za svate

Poroka na prostem ali v izbranem zaprtem prostoru lahko vključuje presenečenje za svate, to so različni kotički hrane in pijače. Za odrasle goste bo zelo pripravna prikolica ali kotiček z izbrano pijačo. To je lahko vaš najljubši koktejl, ki ga strežejo v koktejl baru, ponudba najboljšega vina ali pa gin tonic prikolica. Izberete lahko tisto pijačo za odrasle, ki jo tudi sami imate najraje. Najmlajši gostje pa bodo predvsem navdušeni nad sladkim ali sadnim kotičkom. Poleg različnih animacij pa gotovo ne bodo ostali ravnodušni, če jim priskrbite kotiček s pokovko ali sladkorno peno.

Pripravili smo vam tudi seznam vseh drugih poročnih ponudnikov.

Najboljši ponudniki za food truck ali catering na poroki

Na enem mestu smo zbrali priznane ponudnike za catering ali food truck v Sloveniji. To so: Caminito food truck, Lars&Sven burgers, D’Burger Place, Skunk Urban Kitchen, Fudi street food, Super Hrust, Bistro Polenta, Žmoht, Gud Street Fud, Maja & Nika food truck, Karavana okusov – na polno, Gostinstvo Sidro, Fast food 13, Oui Chef, “El Patrón” Tacos & Store, Truck Stop Komel, Pizzeria Trucker, Loving Hut Ljubljana, Borbona Catering, Super gostinske storitve d.o.o., Maš Catering, Catering Per gostinstvo, Andamea Catering, Koren & Co gostinstvo, Catering gostinstvo Leber Žiga, Sodexo – Prestige catering, Catering Si, Hiša kulinarike Jezeršek, CateringLab, Catering Muznik, Forno, Embassy Catering, Gostilnica Levček – catering,  Gostinstvo Sidro, Martin Gostilna, Gorenje gostinstvo, Catering & wine bar B’Tega, Catering Šorli, Catering Aroma, Ana catering, poroke in dogodki Ana Kovačič – Srblin, Nana Bistro & Kavarna ter mnogi drugi. Izbirajte med vsemi najboljšimi ponudniki na enem mestu. Preverite na Omisli.si/potujoci-bar in na Omisli.si/catering.

ocena bralcev
5 od 1
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno