fb

Povprečne cene: banket - gala pogostitev s strežbo

30-80 €/osebo

Cena za poročni catering - banket (gala pogostitev s strežbo).

Cene za kategorijo „banket - gala pogostitev s strežbo“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji banket - gala pogostitev s strežbo, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Banket - gala pogostitev s strežbo: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za banket - gala pogostitev s strežbo in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (banket - gala pogostitev s strežbo)

Kolikšna je cena banketa?

Cena banketa se, še posebno ko gre za poročni catering, razlikuje od ponudnika do ponudnika. Cene se v povprečju gibljejo med trideset in osedemset evri na osebo, pri čemer pijača nikoli ni všteta v ceno. Cene gala pogostitev s strežbo se velikokrat približajo cenam pogostitev v hotelih ali restavracijah.

Vedno gre za več skrbno izbranih hodov, ki vsebujejo vse od hladnih in toplih predjedi, do solatnega in sadnega bifeja. Cenik se tako prilagaja glede na jedi, ki jih specifični meni vsebuje. Meniji so ponekod zastavljeni in predlagani v naprej, drugod pa se lahko s catering servisom tudi sami dogovorite za specifične jedi po vašem okusu. Catering za poroko pri nekaterih ponudnikih ponuja tudi možnost nakupa poročne torte po dogovoru. Torta prav tako kot pijača, ni všteta v cene banketa.

Kje najti catering ali banket cenik?

Ponudnikom je težko odgovoriti na vprašanje »Koliko stane banket?« če ne vedo ničesar o vaših željah, številu gostov in dogodku, za katerega želite pripraviti gala pogostitev s strežbo. Cene se namreč prilagajajo, ne samo glede na število gostov, temveč tudi glede na kvaliteto pričakovane storitve, lokacijo organiziranega dogodka, potrebe po raznem pohištvu - ali je potrebno priskrbeti tudi stole, mize in ostale elemente, ki bi ustvarili le najbolj primerno vzdušje, primerno vašemu dogodku. Iz tega razloga za tovrstvo personalizirano gala pogostitev s strežbo, kot je banket, na spletu ni mogoče najti konkretne cene, ki bi bila enaka za vsakega izmed cateringov.

Najkonkretnejše cene zagotovo izveste, ko lastne želje izrazite catering servisu, ki vam nato po najboljših močeh pomaga najti le najprimernejšo ponudbo, skladno z vašimi željami.

Kaj je banket?

Banket ali gala pogostitev s strežbo je slavnostna pogostitev, ki se jo navadno priredi ob uradnih dogodkih, slavnostnih ali poslovnih srečanjih. Gre za catering, torej v naprej pripravljene jedi, izbrane s strani stranke, ki jih ponudnik lahko dostavi na želeno lokacijo. Pri tovrstnem cateringu gre običajno za obrok z več hodi, ki jih ponudnik pripravi po izbiri naročnika.

Ponudniki se pri bankletu posebno posvetijo pripravi večjih omizji, pogrinjkom ter raznik drobnim pozornostim, kot je izbrana cvetlična dekoracija. Catering za poroko je tako ena izmed različic gala pogostitve s strežbo. Mnogi izmed ponudnikov poročni catering pripravijo po želji – v bifejski obliki, torej samopostrežno ali v kombinaciji bifeja in strežbe.

Nasveti za catering hrane in pijače

Pomagali vam bomo najti pravi catering za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — banket - gala pogostitev s strežbo — cene in ceniki

P.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ožbalt (Podvelka))

POROKA. Pričetek ob 13.00 uri. Hrana ob 13.30 uri, (konfetki), nato Cerkveni del in ob 17.00 civilni del,(nekaj na hitro za pojest), nato ob 19.00 zabava z večerjo. VEČERJA : Osnovno: pohano,krompir riz, solate, lignji... SLADICE

T.V. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ljubljana)

2.12.2023 obletnica rojstnodnevna 60.let 50-60 povabljenih tudi 9 otrok manjsih od 3-6let. Jedi: juhe,solate,glavme jedi( zrezek z jurcki,cmoki,svalli,struklji,mlinci tukaj bi rabili nasvet pri meso plus priloga,3 razlicne jedi vsakokar. Prosimo za vasa peiporocila. Pijaca

M. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ločica Pri Kamniku)

Pozdravljeni, zanima nas okvirna ponudba za topli catering na lokaciji blizu Štormana Vransko (Šoferska mamica). Pogostitev bo za cca 20-25 ljudi, praznovalo se bo rojstni dan (60 letnico), prostor je zelo prostoren. pogostitev bi se začela ob cca 18h, trajalo bi cca 2 h, prosim če bi mi poslali ponudbo za postrezeno varijanto in varianto s kuharjem ki pripravlja hrano pred gosti. Zamisljeno je cca 6 hodov oz kaj vi predlagate Pijača je v domeni gostilne.

I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Skedenj (Brnik))

Ni se dolocen datum me lokacija zbirava ponudbe da vidiva do kam sezeva.

E.M. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Budanje (Ajdovščina))

Dogodek se bo odvijal 25.5.2024 v Budanjah, začetek bi bil predvidoma ob 13h, konec pa ob 22h. želeli bi postrežbo hrane ter pijače.

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Celje)

Dogodek naj bi se pričel po 15. Ali 16. Uri Trajalo naj bi do 23. Ure približno. Gostje so bolj navajeni na balkanske jedi, lahko so tidi morske ali pa tudi steaki, različna ponudba je dobrodošla.

N.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Portorož)

- cca 50 oseb - ob 13 uri

A.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Poroka, dne 6.7.2024. Cca 55 gostov. -fingerfood -showcooking? -strezena vecerja (3hodi?) -mini burgerji/snack ob cca 1.uri zjutraj -priprava in strezba alkohola (gin tonik, aperol, hugo,...) Ena oseba bi potrebovala prilagojeno hrano zaradi alergije na gluten.

S.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubno)

Zivijo potrebovala bi catering ki bo na osnovi samopostrezne da si svatje sami nadevajo hrane kakor zelijo zelima cimbolj slovenskih jedi gobova goveja juha puranji /piscancji dunajc.. Sv pecenko z omaki riz restan krompir solato kruh potrebovala bi tudi 2 3 kelnerce da bi tocile ter nosile pijaco po mizah ce je mogoce hrane naj bi bilo za cca 30 do 40 oseb kroznike ter vse ostalo priskrbima midva

R.E. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo)

Pozdravljeni, za dogodek 17.07.2023 bi potrebovali slednje : 80x g1 posoda 10 cm 5x voziček za "talar servis" za 100 krožnikov 20 termoportov 1000 belih krožnikov (fi 25 do 27) 1000 kozarcev za vino 1000 vodnih kozarcev Cca 600 kozarcev za žgano pijačo. 20x prijemalk za sladice Kakšne so možnosti izposoje izdelkov, prosimo za cenik. Hvala in lep pozdrav,

A.B. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Šmartno V Rožni Dolini)

Pozdravljeni, Pisem vam ker iščemo catering za 24.06.2023 ob 13h uri na lokaciji Šmartno v R. D. Imeli bi komplet kosilo ter vašo postrežbo.

I.N. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Kranj)

Dogodek se prične ob cca 16h in do cca 3h balkanska jes

V.J. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Spodnji Ivanjci)

Zbiranje, civilni obred, zabava

R.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Zaželjena lokacija z in-house cateringom

V.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo)

Na lovski koči Štaher Radlje ob 14. uri. Kosilo za cca 70 oseb, jedilnik po dogovoru in vašem nasvetu. Okrog 22. ure kisla juha.

M.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ceršak)

Praznujem 50. let. Gostila bom največ 50 gostov na domačem dvorišču pod šotorom. Moje želje so naslednje: v uvodu finger food, nato topli bife vegetariansko mesni, na koncu prigrizek. Vegetarianci ne jedo rib. Zahvaljujem se za vaš odgovor in v primeru pripravljenosti za posredovano ponudbo na email. Hvala in lep pozdrav.

J.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ravne Na Koroškem)

Pozdravljeni, s partnerico se bova poročila v soboto 3.6. na Ravnah ob 15. uri ter z okoli 50 gosti praznovala v bivši Klančnikovi bajti (zdaj Vila Park Ravne). Zelo nama priporočajo vaš catering, baje je hrana odlična. Zanima naju, če bi imeli čas pripraviti kosilo nekaj po 16. uri in večerjo. Potrebovala bi tudi mize in klopi, prte, krožnike in pribor ter večji šotor za primer dežja, v kolikor jih imate. Hiša na lokaciji praznovanja ima tudi pokrito letno kuhinjo. V kolikor imate čas bova vesela, če odpišete na email ali pokličete na telefonsko številko. Lep pozdrav!

H.R. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Lepo prosim ponudbio za catering za 100 ljudi.

I.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Podkoren 86)

Catering usluge; hrana, mize za postavitev hrane, kozarci, pribor, dogodek hrane se pricne ob 14 uri,

L.G. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Sentjur)

Potrebujem catering za postrezbo kosila, lahk vec vrst mesa, prilog na ploscah, 2 vrsti juhe...

J.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Črenšovci)

Imeli bi krst in obenem prejetje zakramenta svetega zakona. gre bolj za zabavo na preprost način.

N.E. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Podlanišče)

Prosim za splošno ponudbo.

J.S. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ljubljana)

Spoštovani, zanima me koliko stane vaša catering storitev za poroko. Najina poroka bo 17.6.2023 na Ljubljanskem gradu v eni od njihovih poročnih (slavnostnih) dvoranah - dvorana Palacij. Poroka bo za cca 60 ljudi vključno z nami (ženinom in nevesto) in potrebno je pripraviti večerjo za vse goste. Če potrebujete dodatne informacije, me lahko kontaktirate po telefonu ali na e-mail. Hvala vnaprej, Jelena

A.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ljubljana)

Pričetek dogodka ob 14. uri v našem poslovnem objektu. Morda kot ideja ali želja; strežba hrane iz potujočega kamiončka kot posebnost?

I.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Petanjci)

Pozdravljeni. Iščemo catering za birmo, datum 14.5.2023, lokacija Petanjci, domača kuhinja, dogodek bo v šotorju - lastni, na domači zelenici, pijača je naša. Želimo si vaš pribor, pogrinjke, mize in klopi so naše. Zaželjeno je še ,da je nekdo vedno prisoten ter se po končanju pospravi.

P.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Voličina)

Dogodek se zacne ob 13.00. Trajalo bo cca eno uro.Potrebovala bi catering za svate in seveda tudi večerjo. Zanima me, če je osebje tudi mogoče najeti?Rada bi za catering drugačne jedi kot navadne kruhke itd. Za večerjo pa tudi malo posebno nismo ravno vegetarijanci imamo pa radi tudi morsko hrano. Hvala za odgovor

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Koper)

Zabava za rd, 50 ljudi, 21.1.

I.M. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Smarje)

Pozdravljeni, potrebujemo pogostitev za cca 40 oseb med katerimi so tudi majhni otroci. Poroka bo 3.7.2023. smo iz obale in bi zeleli tudi lahko poletno hrano. Hvala

I.M. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Šmarje)

Gre za manjso poroko z otroci v poletnem casu in zelimo da je hrana primerna.

I.O. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ravne Na Koroškem)

Poslovilna zabava ob 18. uri. Večerja za 25 ljudi

L.P. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Dragonja)

Dogodek se prične ob 14.uri

L.N. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Pozdravljeni! S fantom se poročiva prihodnje leto in sicer 15.7.2023 na lokaciji Razgledi z vrha, kjer bo poleg civilnega obreda potekala tudi večerja. Na vas se obračava glede cateringa za poročno večerjo in sicer za okoli 45 oseb. V primeru, da ste omenjeni termin na voljo bi lepo prosila za ponudbo oz. več informacij glede možnosti, ki jih nudite. Lep pozdrav, Lina Novak

M.H. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Okolica Mb)

Zelela bi ponudbo za catering za 110 ljudi s pogostitvijo - kosilo z vec hodi in strezbo (tudi pijace)

N.C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Za jedi bi želela bolj domačo hrano. Nekaj hrane bi imeli tudi sami.

U.L. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Črna Na Koroškem)

Želiva si catering za koroško regijo, natančneje Črna na Koroškem. Potrebovala bi ponudbo za poročni meni. Dve vrsti juhe (gobova in goveja) nadaljevanje dve vrsti mesa, ocvrto puranje in svinjsko v gobovi omaki, kot priloga pa pražen krompir, riž, zelenjava (na maslu, ali kuhana), zraven solata. Prav tako bi želela postrežbo na ploščah. Dogodek bi se pričel popoldne okoli 18.00 uri. ZA pijačo bi poskrbela midva, kar potrebujeva je torej hrana, pribor, krožnike, kozarce in postrežba.

E.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Polana)

Ob priblizno 17h finger food. Mini burgerji... Ob 19h vecerja-juha,glavna jed in solata-postrezeno Ob 22h samopostrezni bife. Lignji, ocvrt piscanec,... Ob 01:00 kisla juha

K.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Iscem catering za poroko, zanima me konkretna ponudba s ceno.

S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Italija)

Spostovani, porocimo se 12.08.2023 radi bi imeli Catering na naši lokaciji. In sicer Finger Food na zacetku priblizno od 15:00 ure dalje in potem pa vecerja na mizah s postrezbo. Pijaco bi mi organizirali tako da samo jedaca Hvala

T.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Metlika)

Dogodek: poroka predjed, juha, glavna jed, juha ponoči

N.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Lukovica)

Poroka 26.8.2023 Lukovica - Razgledi z vrha trajanje cel dan mesne jedi vec hodov

A.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Marezige)

Potrebujem catering za poročno večerjo za 60 gostov

L.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Dogodek: poroka. Cerkveni del bi se začel okoli 14h, po tem bi se okrog 17h zbrali na lokaciji kjer bi najprej potekal civilni obred in preostanek zabave. Ker bi svati prispeli na lokacijo pred nevesto in ženinom, bi želala, da med tem časom nekaj prigriznejo, npr samopostrežno suho/toplo jed/fingerfood, s pijačo. Po civilnem obredu pa bi počasi sledila večerja z začetkom 19-20h. ob polnoči pa spet nek prigrizek/juh

L.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Dogodek: poroka. Cerkveni del bi se začel okoli 14h, po tem bi se okrog 17h zbrali na lokaciji kjer bi najprej potekal civilni obred in preostanek zabave. Ker bi svati prispeli na lokacijo pred nevesto in ženinom, bi želala, da med tem časom nekaj prigriznejo, npr samopostrežno suho/toplo jed/fingerfood, s pijačo. Po civilnem obredu pa bi počasi sledila večerja z začetkom 19-20h. ob polnoči pa spet nek prigrizek/juh

L.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood)

Dogodek: poroka. Cerkveni del bi se začel okoli 14h, po tem bi se okrog 17h zbrali na lokaciji kjer bi najprej potekal civilni obred in preostanek zabave. Ker bi svati prispeli na lokacijo pred nevesto in ženinom, bi želala, da med tem časom nekaj prigriznejo, npr samopostrežno suho/toplo jed/fingerfood, s pijačo. Po civilnem obredu pa bi počasi sledila večerja z začetkom 19-20h. ob polnoči pa spet nek prigrizek/juha

M.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje)

Iščemo catering HRANE za poroko, ki bo 17.6.2023 na lokaciji mackadam.si. Gostov bo do max 80, med njimi tudi vegani, zato mora catering ponudnik znati pripravljati tudi vegansko hrano. Zaželeno je, da catering poskrbi za nekaj posebnega: kot npr, priprava kakšne hrane v živo ali podobno.

U.J. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Velenje)

Potekal bo Mednarodni dan gluhih, gostje bodo iz cele Slovenije. družabni del dogodka se bo pričel okvirno ob 14.00. iščemo ponudbe za klasični menu. Prosimo vas, da nas kontaktirate preko e-maila.

V.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kočevje)

Poroka september 2023 za cca 100 ljudi v športni dvorani. Kosilo, večerja, sladice, pijača, okrogle mize, prti, stoli in prevleke za stole. prosim za kakšne predloge in približen izračun. lp, Vesna

V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Prosila bI za ponudbe s cenovnim primerom za strežen porocni meni cca 4 hodi, za 3.9 Slovenska obala. Prosim za ponudbe na moj e-mail.

Š.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Miklavž Na Dravskem Polju)

Iščem catering za poroko (cca 60 svatov) kanapeji pri cerkvi in potem komplet catering za poroko v bližnji okolici Miklavža na Dravskem polju

K.M. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Žabjak 1)

Za poroko ki bo 20.5.2023

Anonimen išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ozeljan (Nova Gorica))

Pozdravljeni, Zanimam se za catering za poročno slavje (večerja). Večerja bo v okolici Nove Gorice, natančneje v dvorani gradu Ozeljan. Zanimam se za dva termina in sicer 17.9.2022 oz. alternativen datum 8.10.2022 z začetkom predvidoma ob 19:30. Svatov bo 65 – 70. Zamislila sva si hladno predjed, juho, toplo predjed in glavno jed, okoli polnoči pa še kakšno joto ali pohano meso, seveda pa sva odprta za vaše predloge. Med svati so predvidoma trije vegetarijanci in dva vegana. Če je možno bi pijačo priskrbeli sami. Vsekakor bi bilo potrebno še razrezati in razdeliti torto, ki jo priskrbiva sama. Dvorana ima servisni prostor s hladilniki, nima pa kuhinje. Prosim vas za ponudbo, za morebitne dodatne informacije sem vam na voljo. Lep pozdrav, Žan Horvat

S.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rakitna)

Tudi brezglutenske jedi

A.F. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Videm Dobrepolje)

Pogostitev za rojstni dan catering ali pa priprava hrane na prireditvi.

B.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Zg. Kungota)

Zacetek ob 14h, traja do .... Fingerfood, topla predjed, glavna jed, sladice, vseskozi buffet...

J.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ribnica)

Poročna večerja se bo odvijala eno soboto v septembru, točni datum še usklajujemo. Večerja bi bila ob 17.00 ali 18.00. Treba bi bilo poskrbeti tudi za strežbo ter za stole in mize. Za sladice bomo poskrbeli sami.

L.G. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / SežAna)

Od 12 do 14 ure 20 do 30 ljudi

B.V. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Vransko)

Pozdravljeni! Za poroko, ki bo 6.8.2022 na Vranskem potrebujem katering, ki bo pripravil slavnostno kosilo za 80 gostov, poleg kosila pa potrebujem tudi prigrizke po civilnem obredu. Prosim za ponudbe menijev in cenik (max 25€/oseba). Poleg hrane si želiva tudi postrežnega osebja ter vse dodatno, kot naprimer krožniki, pribor... Lp, Barbara

S.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lj6)

Pozdravljeni, V marcu bo , hčerka praznovala 18 rojstni dan in bi pri Vas najela prostor ( 30 oseb), Vi bo poskrbeli tudi za catering ( hrana in pijaca),opremo ,stol, miza in pribor. Rojstni dan bi bil 26.3.2022 v soboto,začetkom ob 18.00 uri. Kolikšna bi bila cena . Hvala in lp Snežana Sunaric

M.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Prrbold)

Vec razlicnih vrst mesa, nekaj za vegane, zelim 4 hodni meni, vsekakor po polnoci telecja obaRa ali pa burgerji

B.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vransko)

Zdravo, potrebujem ponudbo za catering na poroki, kjer bo 90 gostov in je cenovno dostopna. Lokacija bo na Vranskem pod šotorom.

B.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vransko)

Zanima me okvirna cena menijev za poročno slavje. Slavje se bo začelo po 18.00 uri, imela pa bova 90 gostov, od tega 16 mlajših otrok. Slavje bo potekalo pod šotorom na Vranskem. Iščeva zelo klasičen meni, nič kaj preveč gurmanskega in prefinjenega.

A.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Grad Negova)

Poroka na prostem

A.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Gornja Radgona)

Poroka na prostem

Z.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lokacije Še Nimava - Če Pa Ponujate Poleg Catering Tudi Odlično Lokacijo Se Priporočava)

Spoštovani, iščeva ponudbo za catering za poroko, ki se bo odvijala 7.7.2023. Iščeva ugodno ponudbo do 40€ na osebo. Število gostov bi se gibalo med 50 in 60. Nekateri so tudi vegeterjanci in vegani. Potrebovala bi strežbo hrane/pijače. Če poleg cateringa poznate/imate na voljo odlično lokacijo, se priporočava. Lp, Zala in Benjamin

A.Č. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Gornja Radgona (Grad))

S partnerjem iščeva catering za poroko 4.6.2022 na gradu Gornja radgona.

D.V. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Zavrč)

Praznovali bomo rojstni dan. Zacelo se bo ob 14.00 in trajalo v noc. Jedi bi bile normalne domače slovenske..mogoce kaksen gril...

A.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Lovrenc Na Pohorju)

Spoštovani! S partnerjem iščeva nekoga za celostno organizacijo pogostitve na najini poroki, ki bo potekala kar na domačem travniku. Ker bo poroka cerkvena, bi najprej rada, da se po obredu zagotovi nekaj fingerfooda, poleg tega pa bi rada tudi streženo večerjo za najino slavje. Zanima naju, če bi se pri vas dalo najeti tudi mize in stole ter kakšen šotor in koliko približno bi naju to stalo (vpoštevajoč tudi potne stroške do Lovrenca na Pohorju)? Hvala in lep pozdrav, Ajda Petek

A.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Lovrenc Na Pohorju)

Spoštovani! S partnerjem iščeva nekoga za celostno organizacijo pogostitve na najini poroki, ki bo potekala kar na domačem travniku. Ker bo poroka cerkvena, bi najprej rada, da se po obredu zagotovi nekaj fingerfooda, poleg tega pa bi rada tudi streženo večerjo za najino slavje. Zanima naju, če bi se pri vas dalo najeti tudi mize in stole ter kakšen šotor in koliko približno bi naju to stalo (vpoštevajoč tudi potne stroške do Lovrenca na Pohorju)? Hvala in lep pozdrav, Ajda Petek

A.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Lovrenc Na Pohorju)

Spoštovani! Načrtujeva poroko za okrog 70 ljudi (nekaj vegetarijancev). Rada bi fingerfood za po obredu in strežen obrok za slavje. Zanima naju tudi, če se da pri vas najeti ves potreben inventar (od krožnikov, pribora in kozarcev do miz, stolov in šotora). Najlepša hvala in lep pozdrav, Ajda Petek

G.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Majšperk)

Pozdravljeni, potrtebujem catering do 30 oseb. Hladne predjedi in kosilo/večerja. Datum je 25. 9.2021 ob 14.00 uri, potrebovali bi tudi mize, če imate v ponudbi?

M.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Nimam Še Prostor)

Pozdravljeni, Rabila bi ponudbo več menijev za praznovanje rojstnega dneva okoli 40 ljudi in postrežbo. Če slučajno imate v ponudbi prostor in muziko bi prosila za celotno ponudbo. Zabava bi bila predvidoma 8. ali 9. oktober Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Marina

T.B. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Veliki Gaber)

Za dogodek Sv. Krst. Pogostitev bo na lovski koči Veliki Gaber, zanima nas za klasično nedeljsko kosilo. 2 vrsti juhe(gobova,goveja) ter pladnji z 2-3vrstami mesa plus priloga ter solate za cca 50 oseb(točno število po potrditvi gostov). Potrebeni vaši krožniki in pribor, pijačo bomo imeli lastno. Datum 05.09.2021 okoli 12-13h.

J.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Pozdravljeni. Potreboval bi catering za poroko 11.9.2021, bo okrog 40 oseb, prosim za kakšne menije in okvirne cene ter kako je z inventarjem? Lokacija: Ajdovščina Najlepša hvala Lep pozdrav Janez Koren

N.S. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Šentilj V Slovenskih Goricah Ceršak)

Gre za poroko, ki bo potekala na prostem. Potrebovala bi ponudbe za catering+stoli, mize, sotor. Na prizoriscu se bo odvila tudi civilna poroka. Dogodek bo potekal od 15.00 do prb. 2. ure zjutraj. V ponudbi naj bo zajet menu s predjedjo, glavno jedjo, pijaco (alk., brezalk.). Hvala.

Anonimen išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Šmarje)

Dogodek se začne ob 15ih, s sprejemom svatov - fingerfood + pijača dobrodošlice. Ob cca 18:30 večerja ob cca 1ih - midnight snack za vino in penino poskrbijo na lokaciji Santomas.

L.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Pogostitev predjed in večerja

D.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Hajdina)

Dva hoda, poročni meni

M.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Sežana)

Dogodek se prične ob12h želela bi tudi vaš priborin kozarce

N.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Poroka za cca 100 ljudi, na prostem pod šotorom, sproščeno vzdušje. Dogodek bi trajal cel dan z enim glavnim obedom. Hrana za vse generacije.

V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sežana)

Poroka v botaničnem vrtu Sežana, 75 odrslih, 15 otrok. Začetek ob 14.30 Predviden zaključek ob 2h Prosim za ponudbo in tudi za ponudbo pijače, hvala.

J.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo)

Za sveti krst, v soboto 29.5. potrebujemo catering na dom. Za okoli 20 ljudi, kosilo + sadno- sladki bife.

N.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Bresternica)

Spoštovani, s partnerjem imava planirano poroko za 12.6.2021. Za ta dogodek si želiva tudi catering. Želela bi konkretno ponudbo za catering za cca 50 oseb (vključujoč s pijačo, prti, krožniki in priborom - kozarce imava na voljo na lokaciji). Zanima me ali ste na ta dan prosti oz. na voljo in ali je možno izvesti catering v Bresternici (Mb okolica). Najine želje so precej preproste in jih navajam spodaj: - sprejem in civilni obred (aperitiv, penina, finger food) - juha - hladna predjed - glavna jed (klasične jedi) - sladice in torto bomo imeli lastno, želela pa bi kakšno sadje hvala vnaprej in lep pozdrav, Nadja Želj

N.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Bresternica)

Spoštovani, s partnerjem imava planirano poroko za 12.6.2021. Za ta dogodek si želiva tudi catering. Želela bi konkretno ponudbo za catering za cca 50 oseb (vključujoč s pijačo, prti, krožniki in priborom - kozarce imava na voljo na lokaciji). Zanima me ali ste na ta dan prosti oz. na voljo in ali je možno izvesti catering v Bresternici (Mb okolica). Najine želje so precej preproste in jih navajam spodaj: - sprejem in civilni obred (aperitiv, penina, finger food) - juha - hladna predjed - glavna jed (klasične jedi) - sladice in torto bomo imeli lastno, želela pa bi kakšno sadje hvala vnaprej in lep pozdrav, Nadja Želj

N.C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Iščeva catering za okoli 16.00 do 22.00 ure. Najbolj bi bila vesela žara oz. piknik varianta.

U.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Metlika)

Potrebujemo catering na manjši poroki, ki se bo dogajala na vrtu pred hišo. Potrebno bi bilo poskrbeti za mize, šotor in hrano.

V.G. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Metlika)

Šlo bi za poroko v družinskem krogu, hrana je lahko čisto tradicionalna. Šlo bi za poroko na prostem. Šlo bi za en obrok z večimi hodi.

M.M. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Zreče)

Vecerja ob 20uri.želela bi tudi kislo juho po polnoči.

K.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Štore)

Iščem ponudnika za catering za poroko + postrežba. Hladni bife + topli bife. Dogodek se bo odvijal na našem turizmu, zato je na boljo tudi kuhinja. Iščem tudi natakarja za strežbo pijače za celo noč, vsaj tri.

K.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ivajnkovci)

Lep pozdrav catering potrebujem za 65 oseb .. dogodek bi se nekje zacel 18 uri. rabili bi večerjo in pa mogoce se potem kislo juho za na konec . Rabili bi se za strezbo kakšno osebo in pa ureditev prostora .. dogodek se bo odvijal v dvorani v ivajnkovcih .

A.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Pečine, Tolmin)

Catering za poroko 10.7.2021 na Tolminskem, cca. 70 ljudi

N.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dravograd)

Potrebovala bi catering na dvorcu Bukovje... Svatov je nekje max 70. Bi pa imela finger food, mal kanapejčkov, kakšno sadje...pijača - osnovno.. Sok, pivo, vino,... Pecivo bom imela sama.

A.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Spoštovani, zanimam se za naročilo catering podjetja za termin 24.7. (okolica Ljubljane; Posestvo Frjan, Briše pri Polhovem Gradcu 18, 1355 Polhov Gradec) in sicer za opcije poročnih menijev. Gostov bo predvidoma cca. 90 oseb (od tega 10 otrok do 10. leta starosti). Lepo bi vas prosila za posredovanje ponudbe opcije menijev, cene na meni ter ostalih morebitnih stroškov. V kolikor nam bo seveda situacija s covid-om dopuščala izvedbo dogodka. Hvala in lp, Alenka

M.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmarje Pri Jelšah (Okolica))

Gre za piknik ob rojstnem dnevu in poroki, pričetek okoli 17. 00 ure. Najprej bi želela toplo glavno jed (z juho v jušnikih), postreženo z vaše strani, porcijsko. Kasneje samopostrežno varjanto (grill, finger food).

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Pr'Frjan)

Iščem catering za pogostitev na poroki. Prosim za ponudbe na mail. Zelja: fingerfood ob cerkvenem obredu in na prostoru po civilnem obredu, predjed, juha, glavne jedi in nekaj za ponoči. Kakšna je cena za strežbo pijače (cepnina), v primeru, da priskrbimo svojo pijačo.

N.Š. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Sečovlje)

Poročni katering

K.P. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Bovec)

Pozdravljeni. Zanima me ponudba za catering poroke na poljubni lokaciji (Bovec) za dne 4.9.2021. In sicer za pripravo večerne pogostitve hrane ter strežbo pijače za poročno zabavo. Število povabljenih je 52 od tega so 4 otroci. Rada bi imela hladno ter tople jedi.. Dve mrzle predjedi ter 2 juhi.. glavna jed mogoče kakšne plate mesa po izbiri ter priloge za zraven. Ker je lokacija ubistvu skedenj do njega imamo dostop do vode ter elektrike vendar ostalih pripomočkov ni bi morali hrano najverjetneje imeti že pripravljeno.Rabili bomo tudi ves pribor +kozarce. Rada bi da bi se pijačo streglo čez dogodek. Zanima me Vaša ponudba ter okvirne cene.

A.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vipavska Dolina - Okolica Ajdovščine)

Pozdravljeni, za poroko, ki bo 28. 8. 2021 potrebujeva catering in sicer za 75 oseb (55 odraslih in 20 otrok). Poroka bo v Vipavski dolini. Vesela bi bila ponudbe! Lp, Anja in Borut

Z.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmarje)

Lepo pozdravljeni, Iščeva catering poroko za cca 65-70 oseb, za 3. julij, lokacija: posestvo Brič (Brič, Šmarje, Občina Koper). Catering sva si predstavljala nekako takole (odprta za predloge, seveda, samo takole okvirno po najinem navdihu): Poroka bo v naravnem stilu, med vinogradi, zbiranje od 16.00 dalje. Pijača v celoti v naši domeni (hišni vinar). Razmišljala sva o predjedi, ko se svatje zbirajo (pršut, siri,..), nato druga predjed po civilnem obredu, glavna jed v stilu show-cookinga (morda tri vrste: rižote, testenine, kaj morskega - po dogovoru), po polnoči še en prigrizek (npr.bobiči). Torto lahko tudi sama naročim, ni potrebno, da je nujno v ponudbi. Za več informacij sem dosegljiva na 040-272-858. Lep dan Zala

K.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo)

11. September 2021, cca. 100 oseb, klasične jedi, all inclusive s pijačo

Z.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rakek)

POROKA- 5.7.2021 - 120 OSEB 7 VEGETARJANCEV -2 VEGANA 13.00 CERKVENA POROKA CERKEV SV. MARTINA (ŠMARTNO PRI LITIJI)

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Banket - gala pogostitev s strežbo — po mestih