fb

Povprečne cene: Fingerfood - prigrizki in pecivo

4-12 €/osebo

Cena za fingerfood catering za prigrizke in peciva.

Cene za kategorijo „prigrizki in pecivo - fingerfood“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji prigrizki in pecivo - fingerfood, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Prigrizki in pecivo - fingerfood: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za prigrizki in pecivo - fingerfood in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (prigrizki in pecivo - fingerfood)

Koliko stane fingerfood?

Cena fingerfooda v Sloveniji se giblje med štiri in dvanajst evrov na osebo. Cene okrog katerih se giblje fingerfood se razlikujejo glede na to, kakšno vrsto hrane bi si želeli, da vsebujejo naši prigrizki. Poleg tega je potrebno upoštevati, da pri cateringu pijača navadno ni všteta v cene. Cenik hrane in pijače, ki se jo ob naročilu prilagaja našim željam, se od ponudnika do ponudnika razlikuje.

Cena fingerfooda se lahko spreminja tudi glede na količino kosov, ki so v določeni ponudbi. Nekateri ponudniki pecivo ovrednotijo po kosu in nato zastavijo primerno ponudbo. Cenik navadno vsebuje ponudbe po več deset kosov, pri čemer se cena kosa razlikuje glede na vsebovano hrano.

Kaj je fingerfood?

Fingerfood je vrsta cateringa, torej samopostrežna pogostitev, pri kateri se ne uporablja niti krožnikov niti pribora. Gre za manjhne prigrizke v velikosti dlani, pri čemer prigrizki ustrezajo velikosti enega grižljaja. Finger v angleškem jeziku pomeni prst na roki, food pa pomeni hrana. Tako se je oblikovala skovanka, ki opisuje hrano, ki jo enostavno primemo s prsti in brez težav pojemo v grižljaju ali dveh. Navadno gre za pecivo, kanapeje, tople ali hladne prigrizke. Ker so prigrizki majhni, je njihov cilj predvsem spodbuditi apetit.

Za kakšno priložnost je primeren fingerfood?

Fingerfood je primeren tako za poslovne, kot tudi za zasebne dogodke. Ponudniki pa ga priporočajo predvsem za dogodke, na katerih se stoji. Tukaj gre predvsem za razna srečanja, otvoritve, konference, poroke, zabave, sprejeme in podobno. Mnogim ponudnikom cenik dopolnjuje tudi celotna organizacija tovrstnih dogodkov. Cene pa se medsebojno razlikujejo glede na želje strank.

Kakšna je fingerfood ponudba v cateringu?

Fingerfood lahko najdemo v ponudbi vseh, ki se ukvarjajo s cateringom. Catering ponudbe se medseboojno razlikujejo, večina ponudnikov pa ima na razpolago razno pecivo, kanapeje, slane rolade, slane tortice, hrenovke v testu, sirove ali špinačne zavitke, bruskete, nabodala, razne slaščice in podobno.

Nekateri ponudniki fingerfood storitve imajo za tovrstni samopostrežni katering cene podane povsem ločeno. Pri tem imamo v mislih popolnoma ločene cene, za vsako potrebno stvar pri pogostitvi, posamično. Ločne cene za raznolike vrste pribora, ločene cene za vsemogoče krožnike, dodatke, okraske, raznolike posode in tako dalje. Vse omenjeno, poleg tega, da se ločeno naroči in zaračuna tudi v naprej pripravljena hrana za samopostrežno fingerfood pogostitev.

Ali so fingerfood prigrizki in pecivo primerni tudi za vegetarijance in vegane?

Da. Veliko ponudnikov ima na voljo tudi fingerfood, ki je primeren za vegetarijance in vegane. Če se sprašujete, koliko stane takšna ponudba, je skrb odveč. Cena fingerfooda, primernega za vegetarijance in vegane, se navadno ne razlikuje od klasične ponudbe. Kar je lahko okrnjeno, je pestrost izbora pri določenem ponudniku. Teh pa na srečo ni malo, zato se fingerfood najde za vsak okus.

Nasveti za catering hrane in pijače

Pomagali vam bomo najti pravi catering za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — prigrizki in pecivo - fingerfood — cene in ceniki

B.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Izola/Isola)

Dogodek med 17 in 20 uro, hrana v smislu hladnega bifeja oz. finger fooda s pijačo,

R.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebvoval bi informativne ponudbe za catering. Potrebujemo finger food (kanapeje, tople sendviče ipd.), sadje in pecivo ter pijačo.

R.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebovali bi pogostitev za cca. 50 oseb. Hrana, ki bi jo potrebovali je sledeča: Sadje, kanapeji, pecivo in sokovi oz. vode. Prosil bi za informativno ponudbo za tovrstno storitev.

S.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Tržič)

Pozdravljeni, za privat zabavo razmišljamo o najemu barmana, pa bi vas vljudno prosila za ponudbo. In sicer; - priložnost: praznovanje abrahama :) - datum: petek, 20.10. - lokacija: Ranč Mackadam, Duplje (https://www.mackadam.si/) - predviden čas prisotnosti barmana: 19:00 - do konca zabave - predvideno št. gostov: 30 - 40 Upam, da sem dala vse informacije, če še karkoli manjka, pa me prosim kar vprašajte. Hvala za ponudbo v naprej in lep dan Saša

T.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Iščemo ponudnika v Ljubljani ali okolici za dostavo hrane v osnovno šolo v Ljubljani. Veganski in vegetarijanski obroki, cca 70 do 80 oseb, zajtrk , kosilo, malica. Nekaj slovenskega, ne preveč tujih okusov, prilagojeno otrokom.

K.F. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Maribor)

Dogodek se prične ob 17.00 z glasbenim pgm (violinčelo, klavir), pogostitev bi bila cca. uro kasneje. Gre za neformalno in sproščeno druženje, bres dress-code-a. Prosila bi za pomoč pri strežbi pijače (sokovi/ vino, penina), ki je že na kraju dogodka (prav tako kozarci). Druženje se bo zaključilo predvidoma do najkasneje do 20.00.

V.Ž. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Maribor)

Gre za strokovno srečanje, v centru Maribora, cca 60 - 80 ljudi. cetering potrebujemo med 10.00 in 11.00. Želeli bi: Pijača: kava, čaj, flaširane vode, sokovi Hrana: Sezonsko sadje, kanapeji ter sladki rogljički.

I.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Catering bi naročila za 80 ljudi. Prosim, da v ponudbo vštejete tudi kavo, sokove ter kakšno vino. Dogodek bo potekal tako, da bi zjutraj prišli gosti na kavo, ki bi bila na voljo skozi cel dan (do okvirno 18h). Vmes bodo premori za malico (2x dnevno), kjer lahko vključite različne slane ter sladke prigrizke (lahko sami izberete, kar se vam zdi primerno, da je za vegetarijance in vsejede) ter enkrat v dnevu bo kosilo, za kar bi pa prosila, da je obrok konkreten ter raznolik. Glede na prošnje, se zavedam, da bo znesek višji

P.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ožbalt (Podvelka))

POROKA. Pričetek ob 13.00 uri. Hrana ob 13.30 uri, (konfetki), nato Cerkveni del in ob 17.00 civilni del,(nekaj na hitro za pojest), nato ob 19.00 zabava z večerjo. VEČERJA : Osnovno: pohano,krompir riz, solate, lignji... SLADICE

J.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Nadanje Selo (Pivka))

Praznovanje rojstnega dne, na domu. Želeli bi cca 4 visoke mize brez stolov, od cca 20h dalje. Topli bife, plus finger food. Sladic ne potrebujemo.

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Cerknica)

Ponudbo prosim predlagajte sami, želimo pa si: - Nekaj brezalkoholnega (sok) - Vino - Nekaj slanega (za prijeti v roko); brez pribora - Nekaj sladkega (za prijeti v roko); brez pribora Ponudba je lahko "bogata" - npr. hobotnica, panna cotta, losos itd...

A.H. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ormož)

Za 12-15 ljudi. 23.septembra- sobota. Oseben dvig hrane, prilagoditev hrane po želji,. Brez pogostitve- vse uredimo sami. Potrebujemo samo hrano.

K.N. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rače)

Za praznovanje 50-letnice: finger food oziroma hrana, ki si jo lahko gostje postrežejo tudi stoje. Tudi kakšno juhico in kaj toplega. Lokacija: Rače, 9.12.2023 ob 18.00. Število gostov: 50

S.O. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Želimlje)

Dogodek: praznovanje abrahama Pričetek ob 18.00 uri Trajanje: do 24.00 Hladno topli bife Za 50 oseb vegetarijanski obrok

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ozeljan (Nova Gorica))

Catering za slaščice.

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ormož)

Bilo bi 15 oseb. Okrog 13 ure. 23.september (sobota). Podravska regija/Pomurska regija. Do 25 od moje lokacije (Ormož) si lahko pridem iskat tudi sama. Imeli bi kakšne kanapeje,male burgerje (možnost tudi brez zelejnave, nekaj kosov,..), preprosta hrana, finger food..

N.C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Catering za cca 20 ljudi, nekaj hrane bomo imeli sami, pijačo sami.

D.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Maribor)

Naša osnovna šola praznuje 70 let. Slovesnost bo v Unionski dvorani, 7. 12. 2023 za cca. 300 oseb. Želeli bi pogostitev v fingerfood obliki z jedmi, ki temeljijo na starih živilih (pira, ajda, koruza...). Lepo prosim za ponudbo na zgoraj zapisan email.

M.L. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Zreče)

Potrebujemo strežbo pijače in peciva na cerkvenem delu poroke pred cerkvijo v Zrečah, dne 16.9.2023 od 14 do 16.30 za 80 oseb. Hvala Lp milan

S.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vodice)

Bil bi piknik varianta. Toplo hladni bife morda od hrane kakšni njoki v omaki. Piščančje meso/goveje . Zelenjava žar. solata, Krompir. Finger food (chicken fingesi za otroke) za predjed pa kaki narezki oz kanapejčki.

B.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Koper)

Trajanje cca 2 uri. V prostorih državnega organa.

V.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Dostava pripravljene hrane na lokacijo. Določene jedi brez laktoze in brez žitaric in sladkorja(Lchf) pogostitev max. 1 uro na lokaciji podjetja.

Š.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Potrebujemo storitev danes, najkasneje do 12:00 ure. 10 ljudi. Pecivo, kanapeji.

L.L. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Pozdravljeni. Za poslovni dogodek, ki bo 21.6.2022 od 14:00 do 16:00, bi potrebovala catering s prigrizki (hrano in pijačo). Pijača: kava, sok Hrana: kaj sladkega in slanega (hladno)

A. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Okolica Sežane)

Pozdravljeni, 25. 6. 2022 med 13:30 in 15:00 bi potrebovali catering za poroko - in sicer pogostitev po poročnem obredu (pred cerkvijo) za cca 50 gostov. Imeli bi recimo obložene kruhke in rogljičke, zraven bi potrebovali tudi mize in pa kozarce za penino ter sokove. Za pijačo poskrbimo sami. Potrebovali bi 1-2 osebi za strežbo. Lokacija je okolica Sežane. Prosim za ponudbo. Hvala!

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Krog Pri Murski Soboti)

Želela bi samo nekaj v smislu obloženih kruhkov in kanapejev, da se da na mizo in ni potrebno več nič pogrevati, šlo bi za manjšo skupino tam nekje 10 do max 13 ljudi, brez diet in vsi so mesojedi, rojstni dan bi se odvijal dne 09. 04. 2022 tam nekje od 13.00 ure, če ponudnik ni od daleč (okolica Murske Sobote lahko pridemo hrano iskat tudi sami)

N.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Prigriski v firmi ob rojstvu otroka

S.C. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Laško)

Pozdravljeni! Iščem nekoga, ko bi mi lahko pripravil finger food za cca 15 ljudi ( burgerji piščančji, polled pork, lososovi sendviči in podobno) Potrebovala bi kar hotro do te sobote 15.01.2022

A.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pogostitev na zagovoru magistrske naloge na Fakulteti za strojništvo, do 10 oseb, brez alkohola in svinjine.

T.R. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ajdovščina)

Pozdravljeni. Kaj me lahko pokličete, ker sem zgubil listek z vašo GSM številko za zavarovanje avta. Hvala Tomaž Rebek

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sveta Ana)

Želim preprost catering za tradicionalno poroko

Š.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Idrija)

Za dogodek s pričetkom ob 17-ti uri bi potrebovala cathering. Želela bi fingerfood in pecivo.

B.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Maribor)

V oktobru planiramo dva dogodka (8.10. in 10.10.). Na vsakem bo prisotnih 100 do 150 ljudi. Prosimo, če nam pripravite vašo ponudbo cateringa za kanapeje, sladice in sadje. Želimo čim bolj enostavno izvedbo. LP Barbara

A.I. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Gre za pogostitev po magisterski nalogi dne 11.9.2019 ob 11.00.

G.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana-Črnuče)

Iščemo stalnega ponudnika, ki bo za nas izvajal catering, ko bomo imeli obiske partnerjev. - catering bomo potrebovali za cca: 4-10 ljudi - vrste jedi: narezek, kanapeji, hladni fingerfood in sladice (hrana mora biti užitna tudi mrzla, ker imajo sestanke, ki se lahko zavlečejo in zato hrana včasih tudi čaka po več časa) - najraje vidimo, da prejmemo hrano, ki je pripravljena in dekorirana, da jo lahko samo položimo na mizo . še 1x poudarjam, da iščemo ponudnika, ki bi bil naš stalni dobavitelj (datum sem označila zgolj, ker je to nujno)

D.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Trbovlje)

Prosim da mi pošljete ponudbo za ketering,ob 10 uri,lično dogodki

D.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Celje)

Gre za pogostitev gostov po pogrebni svečanosti v mali dvorani v Vekingu. želeli bi hladne raznovrstne prigrizke za približno 30 ljudi in pijačo, vino, sok, voda.

N.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

V petek 10.5 ob 11.30potrebujem za poslovilno zabavo za cca 30 ljudi kanapeje in kaksne prigrizke, ter sladice. Dogodek bo na onkološkem institutu Ljubljana. Prosim za ponudbe. Hvala

M.N. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Nova Gorica)

Dogodek je otganiziran za cca 25 ljudi. Pricne se ov 20h in trajal do 23h.

K.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščemo finger food catering za ta petek dopoldne v centru Ljubljane (možna dostava že prej-zjutraj, začnemo ob 11h). Gre za bolj sproščeno druženje sodelavcev, potrebovali bi različni finger food, saj bo dogodek v pisarni, kjer ni prostora za sedenje, bomo bolj krožili. Če se da, bi prosili tople in hladne, vegi/mesne/ribje (zadnje opcijsko), slano in nekaj sladkega. Hvaležni bomo za možnost last-minute sodelovanja :).

I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Skedenj (Brnik))

Ni se dolocen datum me lokacija zbirava ponudbe da vidiva do kam sezeva.

S.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Predlogov za jedi se nimam,fino bi bilo juha potem pa samopostrezno ,tudi primerno otrokom, zabava po 18 uri ...do pozne noci

M.D. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Dostava finger fooda za 30 oseb. Predlagamo hrano 2/3 mesna, 1/3 ne mesna, ribja in vegetarijanska. Pijačo priskrbimo sami. Dan dostave 20.09. ob 15 30, Lokacija Bežigrad, Ljubljana.

V.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Dogodek se zacne ob 14.00 uri in konča nekje ob 22.00. Prosim za ponudbe samo za finger food ter ponudbo finger food in kasneje še topli bife, doplačilo sladic. Doplačilo za pijačo (cocktaili, brezalkoholna pijaca, pivo). Naprošamo vas, da bife pripravite sami, tudi v primeru pijače, bi priprave prostora predali vam. Gre za sproščeno druženje naših sodelavcev ter poslovnih partnerjev. Naprošam vas, da mi ponudbe pošljete na priložen mail.

A.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmartno V Rožni Dolini)

Pripravljamo se na praznovanje prvega rojstnega dne od mojega sina. želja je da imamo najprej nek glavni meni ter nato skozi celotno popoldne nekakšni prigrizki.

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Iščem katering za zasebno zabavo. Približno 30 gostov, želim si nekaj, kar lahko gostje prigriznejo tudi v stoje.

A.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Zaloška Gorica (Žalec))

Dogodek se prične okoli 15.00 ure 16.9.23 . Prišlo bo okoli 10-15 oseb. Sama dekleta, ki rade jejo kaj posebnega. Imamo eno vegetarianko. Ostale nimajo nobenih posebnosti

V.M. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Potrebujem catering za pogostitev 45 sodelavcev ob rojstnem dnevu. Kakšni kanapeji, narezek, finger food, nekaj sladic... Cca 10% hrane mora biti vegetarijansko. Dogodek je 20.9. ob 11h dopoldne. Hrano lahko prevzamem sama zjutraj, ali pa dostavite na lokacijo (Komenskega ulica, Ljubljana). Za pijačo in pribor bom poskrbela sama. Prosim za ponudbo.

A.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Koper)

Iščem cattering za cca 60 - 70 svatov. "Nothing fancy". Preferirava samopostreži bife. Vključena mora biti tudi pogostitev ob civilnem obredu (finger food, narezek)... Za pijačo bi poskrbela sama, stregli bi jo s pomočjo vaših zaposlenih.

D.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Cerknica)

Poroka( civilni del) bo na gradu Snežnik ob 13.00 uri. dogodek (poporočno) slavje se začne ob 15.00 uri. ODVISNO OD CENE, LAHKO UREDIMO PREDJED TUDI SAMI - ob 15.00 uri prigrizki (npr. pršut, olive, sir,...). okoli 17-18h bi želeli samopostrežni bife (večerjo). Želeli bi tudi nekaj vegeterjanskih jedi (poleg mesnih, ribjih). Lokacijo proslave nimamo še, bo pa verjetno v okolici Cerknice.

N.L. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Spoštovani, jutri, 31.8.2023 ob 8:00 imamo poslovni sestanek v naših prostorih na Verovškovi ulici 74, 1000 Ljubljana. Zanima nas, če bi bilo izvedljivo v tako kratkem času poskrbeti za postrežbo 10 gostov z raznimi prigrizki, npr. rogljiči, sadje in podobno? V kolikor je izvedljivo, vas prosim za čimprejšnje posredovanje ponudbe, ki o lahko naslovite na podjetje Porsche Leasing SLO d.o.o.

M.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Trstenik (Kranj))

Pogostitev po cerkveni poroki 2.9.. Trstenik 23, Golnik za 24 oseb. Penina, otroška penina, sok, voda, prigrizki ( kanapeji, sadna / sirova nabodala, grisini s pršutom... 7 kom na osebo) dogodek bo trajal manj kot 1 uro.

I.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sodražica)

Kosilo bi bilo od 12 do 13, tako da si gostje sami vzamejo hrano. Pa če je možno tudi dobiti torto za 30 oseb.

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj Okolica)

Praznovanje RD 40anni, 12.09.23. okolica...pogostitev meni,da ne bomo lacni (mix) cez dan od 15.00 do 20.00h Cca.30.do 40oseb

A.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Loka Pri Zusmu)

Potrebovali bi hrano za nekje 70 ljudi z otroki, 2.9. 2023 na lokaciji Loka pri Žusmu. Imeli bi neko piknik varianto hrane, bi se sproti dogovorili kaj nam lahko ponudite. Zanima me cena po osebi - na približno Hvala

J.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Sveta Trojica V Slovenskih Goricah)

Tega se ne vemo.

I.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Pomurije Sajam)

Postovani, Izlagači smo na sajmu Agra u Gornjoj Radgoni. Zeljela bih da porucim catering, Finger food. Mozete li mi pripremiti ponudu za 15 ljudi sa dostavom na sajmu.

J.U. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Kosilo naj bi vsebovalo nekaj mesa in raznih prilog predvsem tudi zelenjavne. Prav tako naj ponudba vsebuje sladice. Če je možno le primeren pribor za enkratno uporabo. V primeru najcenejše ponudbe se odločimo za vas.

L.W. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Spoštovani, na Združenju delodajalcev Slovenije organiziramo sestanek, ki bo 7.9.2023, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17. Na celodnevnem sestanku bi potrebovali tudi catering in kosilo, zato vas vljudno prosim za ponudbo za organizacijo cateringa (specifikacija spodaj). Podatki od dogodku: - Datum: četrtek, 7.9.2023 - Trajanje: cel dan - Lokacija: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Kardeljeva ploščad 17. - Število oseb: zbiramo še točno število, predvidevamo, da bo max 12 oseb, točno sporočim takoj, ko potrdijo. Želje za catering: - Jutranja kava in čaj (v termovkah) in vsa posoda (skodelice, žličke ipd.). o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi - Dopoldanski odmor (coffe break) o Tukaj bi želeli kavo, čaj in manjši prigrizek (npr.: sadje/pecivo/rogljiček) o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi, si lahko vsak sam vzame Jutranjo kavo/čaj in dopoldanski odmor se lahko prinese zjutraj skupaj, da ni treba dvakrat hoditi. - Kosilo o postrežba na lokaciji Ekonomske fakultete, Miklošičeva ulica 17, Ljubljana, s komplet servisom (krožniki, pribor itd.). o 2 menuja: mesni + veg (zbiram informacije, koliko je veg. in bom sporočili točno število). Dodatno bi preveril, ali se sokovi in voda računa po stekleničkah glede na dejansko porabo ali pavšalno? Ker trenutno še ne vem točnega števila oseb na sestanku, me zanima, ali je možno dobiti ponudbo po št. oseb? Prav tako me zanima, do kdaj je zadnji rok, da vam sporočimo točno število oseb, ki bodo prisotne. Za vsa vprašanja ali dodatna pojasnila sem vam kadar koli na razpolago na tel. št.: 040/671-107 (Lan Wudler) ali preko e-pošte lan.wudler@zds.si. Plačnik bo podjetje, Združenje delodajalcev Slovenije. Za ponudbo se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem. Lep pozdrav Lan Wudler

V.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ajdovščina)

Pozdravljeni, sem Viki Bužan, sodelavka iz farmacevtske firme Stada d.o.o. V sredo, 20.9 okoli 13h bi imeli en manjši poslovni dogodek oziroma predavanje v Ajdovščini. Prišlo bo cca 20 oseb. Potrebovala bi nekaj malega za prigrizniti (običajno ponudimo nekaj sadja, kanapeje, lahko tudi nekaj drobnega peciva ter 0,5L plastenko vode za vsakega udeleženca). Običajno nam hrano dostavijo 15-30 min pred dogodkom in jo pojejo po končanem predavanju (cca 1h). Vaše prisotnosti in strežbe ne potrebujemo, samo pripravo in dostavo. V kolikor ste prosti in zainteresirani mi prosim pošljite ponudbo na mail. Hvala in lep pozdrav.

O.L. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Podgrad)

POGOSTITEV PO CERKVENI POROKI - STOJE - FINGERFOOD PREVZAMEMO V CELJU V EMBALAŽI, KI JO ODPELJEMO NA PRIMORSKO. 50 - 70 OSEB RADA BI FOTOGRAFIJO VAŠIH IZDELKOV ALI MOREBITNO POKUŠINO CENA NA OSEBO

B.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Brežice)

Začetek bi bil ob 18 uri z fingerfood, večerja bi bila ob 19:30 uri

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rut (Tolmin))

Pogostitev za praznovanje 50 rojstnega dne. Dogodek bo v zaprtem prostoru.

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnja Korena (Spodnji Duplek))

Nwm...se še odločamo

E.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lukovica Pri Domžalah)

Dogodek se bo začel od 16h ure dalje Imeli bi nekaj bol enostavnega.

A.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem catering po zagovoru doktorata, pričakujem od 30-50 ljudi. Dogodek bi predvideno trajal do 2 uri, med tednom enkrat med 15 in 18h v zadnjem tednu septembra (točen datum še ni znan). Pogostitev bi se odvila na FFA (Aškerčeva 7), kjer bodo na voljo tudi mize, na lokaciji drugega pribora, kozarcev, ipd. ni. Potreboval bi meni s 3-4 jedmi + 2 sladicama, čimbolj v smislu fingerfood-a. Poleg tega bi bila potrebna postrežba penine ter da se priskrbijo tudi druge pijače (vino, pivo, sokovi).

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Dogodek se prične ob 15 dalje, samoposrežni meni,

S.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lucija (Piran))

40.rojstni dan. Dogodek se bo odvijal v vecjem baru. Caa 40 ljudi. Zamislili smo si finger food s kombinacijo toplo-hladnega bifeja. Ne vec kot 15 eur na osebo. Ponudbe lahko posljete na sanja.jakac@gmail.com

A.Z. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Podreča (Kranj))

Dogodek se prične ob 15.30 uri in bo trajal predvidoma 1,5 ure. Potrebujemo nekaj kot so kanapeji, sadna nabodala, ipd za cca 60 ljudi.

M.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šikole (Kidričevo))

Rabimo catering za 100 ljudi in sicer 23.9 2023 dogodek je na športnem igrišču v šikolah

T.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Jelše (Krško))

Potrebovala bi catering za poroko. Gre predvsem za to, da bi imeli gostje na voljo bifeje ter finger food pred glavnimi in med glavnimi obroki. Dogodek bi se začel okoli 14.00 ali 15.00 ure, dogajalo bi se pod šotorom, pri nevesti doma. Na voljo je sicer kuhinja, vendar vseeno dopuščam možnost, da bi ponudnik sam pripeljal kaj potrebuje. Potrebovali pa bi pomoč tudi pri pijači, tako alkoholni kot brezalkoholni. Dopuščam različne možnosti tu, tudi kakšne koktejle preko dneva, odvisno od ponudbe. Sama poroka menim, da bo trajala dolgo v noč, ob polnoči bo načeloma. Kar se pa jedi tiče, sem označila, pomembno nam je da je edino v bifeju na voljo tudi kakšna vegetarjanska hrana.

S.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lucija (Piran))

Dogodek bo v baru z vecjo zunanjo in notranjo teraso caa 40 oseb s pricetkom ob 17.00 uri. Dve, tri mize sta na voljo za postavitev, v vecini bi zeleli fnger food oziroma kombinacija toplo-hladno. Ne potrebujemo kroznikov ker bo izvedba lazja s krozniki za enkratno uporabo.

D.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Deutsch Goritz)

PREVOD: Pozdravljeni, praznujem svojo 40. obletnico in bi rada vedela ponudbo za približno 50 ljudi. Fingerfood in nekaj toplega, kot so dunajski zrezki, nekaj solat. Vse, kar se lahko je stoje. Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem. ORIGINAL: Hallo, ich feiere meinen 40er und würde gerne ein Angebot für ca. 50 Personen wissen. Fingerfood und etwas warmes wie klien Schnitzel, paar Salate. alles was man im Stehen essen kann. Vielen Dank im Voraus.

R.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Trebnje)

Datum 2.9 vse ostalo se dogovor

A.Z. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Podreča (Kranj))

Potrebujemo pogostitev po cerkvenem obedu, kateri se prične ob 15:30 uri, za cca 60 ljudi.

L.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Vavta Vas (Straža))

Pozdravljeni. Rada bi pogostila sodelavke s sladicami v kozarčku. Mislim, da bo približno dve do tri sladice na osebo, dovolj. Potrebujem pa jih za 25 oseb. Nekaj v ponudbi naj bo brezglutenskih, zaradi osebe s celiakijo. Pogostitev bo v prostoru osnovne šole, med pedagosko konferenco 24. 8. 2023 okroh 16te ure. Pripravljeno lahko pridemo tudi sami iskat in vam naslednji dan vrnemo morebiten izposojen inventar. Najlepše se vam zahvaljujem za ponudbo in vas lepo pozdravljam. Lidija

S.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vič (Ljubljana))

Želeli bi toplo in hladno, lažjo hrano, mesno in zelenjavno

L.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Škofja Loka)

Pozdravljeni, Trenutno iščem lokacijo po-poročne zabave in bi želela pridobiti okvirno ponudbo in ceno catering večerje za cca 80 oseb. Poroka bo 31. avgusta naslednje leto v Škofji Loki. Pri hrani si želiva tradicionalno slovensko: juhe, solate, pečenke, štruklji, krompir, obara zgodaj zjutraj... Saj gre za mednarodno poroko. Imate morda kakšen meni, ki ga ponudite za poroke? Prav tako ne zanima če poskrbite tudi za pijačo (ali jo lahko kupimo sami )in osebje tekom celotnega dogajanja. Najlepši hvala, Lara

N.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Potrebujem catering za praznovanje 30 letnice, na piknik prostoru v Sneberjah.

K.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje (Naklo))

Živjo, iščeva ponudbe za catering na najini poroki. Dogodek se bo pričel cca 18ih in trajal pozno v noč. Nimava posebnih zahtev in sva odprta za različne predloge in ponudbe. Prosim pošljite vašo ponudbo in stopila bova v stik z vami. Lep pozdrav, Jan in Kaja

A.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šentilj V Slov. Goricah)

Dogodek se prične približno ob 16 uri. Trajal bo do jutranjih ur. Jedi bi imeli predjedi različne, različne glavne jedi, finger food, Barmana za koktejle, sadni bife. Postrežba kave.

A.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šentilj V Slov. Goricah)

Catering predjedi, ribje jedi, mesne jedi, priloge, hladno topli bife. Strežbo pijače. Dogodek se začne ob 16 uri, trajal do jutranjih ur.

T.R. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Kranj)

Točno uro dogodka bova določila glede na prostor. Trajalo bo verjetno do jutra.

V.J. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Zagorje Ob Savi)

16.00 do 18.00 Mini burgerji, kruhki....

E.E. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vransko)

Poroka z obvezno samopostrežnim bifejem, ter prigrizki oz kanapeji. Poleg tega bi potrebovali še nekaj parov rok pri strežbi pijače, ter pospravljanje. Hvala lp

R.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Srednja Vas Pri Šenčurju (Šenčur))

Dogodek se začne ob 16h. Imeli bomo piknik, potrebujem samopostrežni bife s hladno in toplo hrano - mesno in vegetarijansko. Mesni del je lahko žar/pohano ali kaj podobnega, vegetarijanski del naj bo zelenjava in sir, na koncu nekaj manjših sladic (v lončku ali kaj podobnega). Pijače in pribora itd. ne potrebujem.

T.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šalovci)

Samopostrežni catering s finger food in glavno jedjo. Vključena tudi vegeterjanska/veganska ponudba (brez rib). Zaželjena lokalna in sezonska hrana. Prosim za ponudbo samo hrane, ter tudi ponudbo s pripravo pohištva (mize, stolov) in jedilnega pribora. Ura dogodka še ni znana.

S.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Bled - Gorje)

Peka na žaru, čevapi, zelenjava, nič mastno meso, samo sočni čevapčiči in kaka nabodala piščančja, ražnjiči z zelenjavo, meso lahko tudi sami priskrbimo, v bistvu rabimo žar mojstra, ki raztura glede peke, ki je tud zabaven in ima čas 22.7. od 16 dalje, da speče za cca 15-20 mladih (od 20-35 let) in pol loh gre ... tisti, ki vam je le za plačilo, ne rabite niti pisat, se raje sama odpovem žuru in pečem ;) zanima me tudi ponudba kanapejev in pa cena, velik poudarek je, da je VSE SVEŽE, AMPAK RES VSE, nč starih postanih kruhkov in mesa že na pol kislega in podobno, povem iz izkušenj, ne kr za brez veze... pa seveda tud kej za vegi in vegansko varianto, da ne bo slabe volje, tega žur ne želi in ne potrebuje :))) pa seveda, da ima mojster svoj žar, ki ga pripravi, speče, kar je napisano, pa pol pospravi, kar je viška hrane, ta ostane ...

D.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana Ali Obala)

Dogodek bi začeli okoli 16.00 nekje do 11 00 ker bi prespali. Imeli bi kot neki bife... Hladne predjedi, juhe glavne jedi mesne morske priloge sladice.

M.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Škofljica)

Pričetek on 14.00 - Do 18 ljudi, nekaj penine in kakšno roze vino Bolj fingerfood kot kosilo, lahke sladice,

M.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Dne 06.07.23’ potrebujemo catering v prostorih Pediatrične klinike v Ljubljani z začetkom med 12.00-13.00 uro, za cca.20 ljudi. Glede na letni čas, nekaj lahkega, osvežilnega, tako slanega kot (ne preveč) sladkega. Enako velja za pijačo: osvežilno, lahko, tako alkoholno, vmes in brezalkoholno. Hvala za predloge.

M.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Maribor)

Potrebujemo fingerfood za pogostitev nastopajočih in bližnjih cca. 40 ljudi po koncertu v nedeljo 25.6.23 v Unionski dvorani v Mariboru. ( Konec koncerta cca. ob 21h) Potrebovali bi dostavo na lokacijo, kjer bodo za to ze pripravljene mize. Ze vnaprej se zahvaljujem za poslane ponudbe. Z lepimi pozdravi

A.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Poroka, dne 6.7.2024. Cca 55 gostov. -fingerfood -showcooking? -strezena vecerja (3hodi?) -mini burgerji/snack ob cca 1.uri zjutraj -priprava in strezba alkohola (gin tonik, aperol, hugo,...) Ena oseba bi potrebovala prilagojeno hrano zaradi alergije na gluten.

M.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Vnanje Gorice (Brezovica Pri Ljubljani))

Potrebovali bi fingerfood hrano za približno 70 ljudi. Peciva in pijače ne potrebujemo. Hrano bi potrebovali ob 12:oo uri. Zaželjeno je, da bi bilo mogoče koristiti ponudnikove kozarce in krožnike.

S.B. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood)

Prosila bi za ponudbo različnih vrst kanapejev za cca. 90 ljudi.

E.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pri organiziaciji izobraževalnega seminarja potrebujemo catering za kavni odmor in kosilo.

A.F. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana-Smartno)

Rojstni dan-od 14h naprej

K.N. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Spoštovani. 22.06.2023 organiziramo manjšo delavnico poslovne narave v Ljubljani v Okoljskem centru. Povabljenih po okvirno 20 ljudi. Za takrat iščem ugodne ponudbe cateringa. Želeli bi brez strežne, samo dostavo hrane in morda tudi odvoz. Ker bo potekalo med 11-13.uro, bi bilo zaželeno da bi bila hrana v smislu malice: kakšni sendviči, kakšne klobasice, narezki, sadje, ipd. Pijača ni potrebna. Lahko pa podate tudi ponudbo s pijačo. Ker gre za en projekt smo omejeni z budgetom, zato bi prosila za kakšno cenovno ugodnejšo varianto. S prijaznimi pozdravi.

A.O. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Zagovor doktorata, pričetek ob 12. Trajanje do 2 uri. Vse jedi veganske

B.C. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Store)

Kanapeji in obloženi kruhki

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Prigrizki in pecivo - fingerfood — po mestih