fb

Povprečne cene: priprava jedi v živo pred gosti (showcooking)

Za ceno povprašajte vse preverjene catering ponudnike za pripravo jedi v živo pred gosti (showcooking) ter pridobite ponudbe.

Cene za kategorijo „priprava jedi v živo pred gosti (showcooking)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji priprava jedi v živo pred gosti (showcooking), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (priprava jedi v živo pred gosti (showcooking))

Koliko znaša cena za showcooking?

Cena za showcooking se spreminja predvsem glede na cene najemov kuharjev, ki kuhajo za nas. Odvisno je tudi, koliko kuharjev bi si želeli imeti na samem dogodku, kar prav tako vpliva na samo ceno. Ni zgolj vprašanje kdo nam kuha, temveč tudi koliko kuharskih mojstrov nam kuha.

Koliko stane showcooking je torej odvisno tudi od jedi, ki bi jih po dogovoru z nami pripravil specifični kuhar. Cene se prilagajajo tudi glede na to, kakšen nabor jedi bi si želeli imeti na razpolago na dogodku. Torej tudi sama raznolikost in pestrost nabora, ki bo gostom na voljo. Sestavine, za katere se ponudniki trudijo, da bi bile vedno sveže, se glede na cene prav tako razlikujejo. Cena za showcooking se prilagodi tudi glede na število naših gostov, torej skladno s količino samih jedi. S tem, ko se vnaprej dogovorimo za jedi po želji, se prilagodi tudi cenik naših kulinaričnih želja.

Kaj je showcooking?

Sowcooking ali priprava jedi v živo pred gosti je oblika cateringa, ki hitro popesrti naše dogodke. Pri pogostitvi, kjer se hrana pripravlja pred očmi gostov na izbrani lokaciji, je največja atrakcija predvsem samo kuhanje izbranega kuharja.

Predvsem v hotelih, ki ponujajo tovrstno izkušnjo, ni vedno tako, da bi kuhar pred našimi očmi pripravil celoten obrok od začetka do konca. Navadno pred gosti pripravljajo predvsem flambiranje, ki je še posebej atraktivno na pogled. V kolikor pa bi v obliki cateringa želeli najeti kuharja za showcooking, bi ta pred očmi gostov skuhal izbrane jedi, ob tem predstavil uporabljene tehnike in se posvetil vprašanjem opazujočih. Spominja nas lahko tudi na kuharsko oddajo v živo, pri kateri kuhar v živo predstavi vse sestavine, začimbe in pripomočke, ki jih uporablja.

Kaj zahteva priprava jedi v živo pred gosti?

Od nas, priprava jedi v živo pred gosti ne zahteva veliko. Ponudnik showcookinga namreč poskrbi za kuharje, vse potrebne sestavine in opremo, potrebno za pripravo vseh dogovorjenih jedi. Nekateri poskrbijo tudi za pribor in najprimernejše krožnike glede na naš dogodek. Sami izberemo zgolj lokacijo dogodka, na kateri nato ponudnik priskrbi vse potrebno za showcooking. Seveda pa je na naši strani tudi izbira vseh jedi, ki bi se na dogodku pripravljale. Vse to je torej všteto v vnaprej dogovorjene cene, katere sklenemo s ponudniki.

Nasveti za catering hrane in pijače

Pomagali vam bomo najti pravi catering za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) — cene in ceniki

B.H. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Maribor)

Pozdravljeni!Za direktorjev rojstni dan bi pripravili na podjetju kosilo za cca 12 oseb. Želeli bi rižote in ribje jedi.Smo iz Maribora.LP

G.K. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Ljubljana)

Pozdravljeni! V soboto in nedeljo imamo dogodek/predstavo, ki se imenuje Obed. Trenutno nam spletna stran ne deluje, zato vam tu pošiljamo samo FB dogodek https://www.facebook.com/events/2421417758099129/ Dogodek bo v soboto od 1800 do 2000 in v nedeljo od 1100 do 1300. Za soboto bi prav prišla kaka prijetna zelenjavna juha, za nedeljo pa kurja juha. Na dogodek bi bilo okoli 25 ljudi, torej v soboto 25 in v nedeljo 25. V soboto bi potrebovali juho dostaviti okoli 2000 in v nedeljo okoli 1300. Električna napeljava obstaja, ni pa možnosti pogrevati juho, torej bi pričakovali, da prinesete/jo juho v posodi, ki se lahko sama ogreva na elektriko. Želeli bi se tudi izogniti plastiki in bi prosili za papirnate krožnike oz sklede ter lesene žlice. Toliko za sedaj. Zavedam se, da gre za obvestilo v zadnjem trenutku, mogoče pa se vseeno najde kaka cenovno fajn ponudba. S spoštovanjem, Gregor

M. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ločica Pri Kamniku)

Pozdravljeni, zanima nas okvirna ponudba za topli catering na lokaciji blizu Štormana Vransko (Šoferska mamica). Pogostitev bo za cca 20-25 ljudi, praznovalo se bo rojstni dan (60 letnico), prostor je zelo prostoren. pogostitev bi se začela ob cca 18h, trajalo bi cca 2 h, prosim če bi mi poslali ponudbo za postrezeno varijanto in varianto s kuharjem ki pripravlja hrano pred gosti. Zamisljeno je cca 6 hodov oz kaj vi predlagate Pijača je v domeni gostilne.

A.D. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Cerkno)

22.9.2018 poroka Lokacija Cerkno Pričetek ob 18 uri

I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Skedenj (Brnik))

Ni se dolocen datum me lokacija zbirava ponudbe da vidiva do kam sezeva.

D.P. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Maribor)

Kosilo po pogrebu. Priblizno 3ure. Priblizno ob 14.00. Normalno kosilo.

A.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmartno V Rožni Dolini)

Pripravljamo se na praznovanje prvega rojstnega dne od mojega sina. želja je da imamo najprej nek glavni meni ter nato skozi celotno popoldne nekakšni prigrizki.

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Iščem katering za zasebno zabavo. Približno 30 gostov, želim si nekaj, kar lahko gostje prigriznejo tudi v stoje.

T.P. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Vrh Pri Boštanju (Sevnica))

Pozdravljeni, Žena v mesecu novembru praznuje 40. rojstni dan in bi si želela organizirati praznovanje z japonsko kulinariko za prijatelje (cca. 20 oseb). Glede hrane bi želeli tudi kombinacijo morskih stvari (npr. sushi, sashimi) in mesnih, če je po mogoče. Lokacija bje bila Posavje, Vrh pri Boštanju 18. Najlepša hvala za vaš odgovor in lep pozdrav, Tomaž

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnja Korena (Spodnji Duplek))

Nwm...se še odločamo

A.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Medvode)

Pozdravljeni, moža bi želela za njegovo 40ko osvoboditi pečenja jedi na žaru, zato razmišljam o različnih možnostih kako bi pripravila pogostitev doma: catering na domu; najem osebe, ki bi pripravila žar na domu ipd. storitve, ki bi mi zmanjšale pripravo hrane v lastni režiji. Dogodek bi se odvijal 9.9. v Medvodah zunaj na dvorišču pred hišo. Na voljo je tudi zunanja kuhinjska enota (umivalnik, delovna površina - dolg pult, hladilnik, elektrika). Na dogodku je predvideno od 30 do 40 ljudi (odrasli, otroci). Dogodek bi se začel ob 13h ali 14h. Potrebovali bi pripravo hrane v tem času (13h - 15h). Za pijačo bomo poskrbeli sami. Na zabavi bodo predvidoma mesojedci, zato so zaželeni mesni meniji in seveda tudi solate. Predviden budget je nekje okoli 500 eur. Zelo sem hvaležna za vse ponudbe in vas prijazno pozdravljam. Anita

M.Š. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Šmarje Pri Jelšah)

Potrebovali bi za 50 let v lovskem domu. Pa me zanima predlogi za jedi. Začnemo ob 17 uri

P.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Besnica (Ljubljana))

Rabimo catering za cca 40 ljudi, 29.07 od 16h dalje lokacija Lj Besnica. Pogostitev bi pa mesano meso in kalamari.

P.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Rabimo catering za cca 40 ljudi, 29.07 od 16h dalje lokacija Lj Besnica. Pogostitev bi pa mesano meso in kalamari.

Š.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Medvode)

Pozdravljeni. Iščemo catering, za 30-40 ljudi, datum 2.9.23, ob 13 uri. Nekaj jedi naj bi bilo veganskih, drugače lahko klasika: žar meso, zelenjava, priloge. Vendar vse pa mora biti brez glutena in mleka ter mlečnih stvari. Postrežba bi se zaključila najkasneje ob 18ih. Hvala za ponudbe.

S.K. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Mojstrana)

Iščem žar mojstra

U.R. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Žužemberk)

Gre se za rojstnodnevni piknik, urgentno potrebujemo hrano :)

U.R. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Žužemberk)

Gre se za privat dogodek na dolenjskem, cca 60 ljudi, ta vikend, nekaj ur popoldne

S.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Bled - Gorje)

Peka na žaru, čevapi, zelenjava, nič mastno meso, samo sočni čevapčiči in kaka nabodala piščančja, ražnjiči z zelenjavo, meso lahko tudi sami priskrbimo, v bistvu rabimo žar mojstra, ki raztura glede peke, ki je tud zabaven in ima čas 22.7. od 16 dalje, da speče za cca 15-20 mladih (od 20-35 let) in pol loh gre ... tisti, ki vam je le za plačilo, ne rabite niti pisat, se raje sama odpovem žuru in pečem ;) zanima me tudi ponudba kanapejev in pa cena, velik poudarek je, da je VSE SVEŽE, AMPAK RES VSE, nč starih postanih kruhkov in mesa že na pol kislega in podobno, povem iz izkušenj, ne kr za brez veze... pa seveda tud kej za vegi in vegansko varianto, da ne bo slabe volje, tega žur ne želi in ne potrebuje :))) pa seveda, da ima mojster svoj žar, ki ga pripravi, speče, kar je napisano, pa pol pospravi, kar je viška hrane, ta ostane ...

T.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje Pri Kranju)

Potrebujem catering za slovensko-irsko poroko 3.8.2024 za približno 100 ljudi. Ponudnik naj poskrbi tudi za strezbo hrane in pijace s svojo opremo (krozniki, kozarci itd.). Potrebujeva hrano čez celi dan (hladne predjedi po obredu, tople predjedi, večerja kot samopostrežni bife ter polnočni prigrizek. Pecivo in torto organizirava sama.

A.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Poroka, dne 6.7.2024. Cca 55 gostov. -fingerfood -showcooking? -strezena vecerja (3hodi?) -mini burgerji/snack ob cca 1.uri zjutraj -priprava in strezba alkohola (gin tonik, aperol, hugo,...) Ena oseba bi potrebovala prilagojeno hrano zaradi alergije na gluten.

J.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Mozirje)

Pozdravljeni prične se 18.6.2023 ob 12h pri meni doma na terasi, zaželjeni so steaki, kakšna svinjska rolada, teletina, imamo doma en green egg srednje velikosti. Predjedi ni potrebno in sladice tudi ne.

M.J. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...))

Pozdravljeni, za svojo 30 letnico bi organizirala piknik, v oktobru, in sicer nedeljo 16. oktobra. Zabava bi se začela okrog 11h, ljudje bi igrali igre, se pogovarjali itd vmes pa bi imela nek food truck-burgerji, pice itd-nekdo ki bi sproti pripravljal hrano in bi si jo gostje vzeli, ko bi bili lačni. Zanima me okvirna ponudba za približno 50 ljudi, zanima me ponudba samo za hrano.

V.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sveti Tomaž)

Začetek ob 16 uri...potrebujemo več vrst hrane na toplih oz.grelnih posodah ,gostje bi si postregli sami,več vrst solat,

E.S. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Radovljica)

PRIČETEK OKOLI 14. URE, TRAJANJE DO 3 URE, MESO, PRILOGE, ZELENJAVA, SOLATA

L.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Žirovnica)

Praznujemo krst in poroko...

I.N. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Kranj)

Dogodek se prične ob cca 16h in do cca 3h balkanska jes

K.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Gračišče)

Iščem catering za poroko, 23.9.2023. Hladen bife, topli bife, pijača (aperitiv in long drinke), lahko tudi priprava ene jedi v živo. Število oseb cca: 60

K.A. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Križe, Tržič)

Gre za praznovanje 40-letnice, 26 maja 2023 ob 17.uri, za cca.50 oseb. Iščem žar mojstra ki poskrbi za pripomočke kot so krožniki, prubor,...unikatno hrano - steak, rebra...priloge....več vrst solat.

K.A. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Križe, Tržič)

Zdravo. Naš dogodek se bo odvijal 26.maja 2023 ob 17.ure dalje za 50 oseb, na ranču Naklo - Kranj. Zanima me žar hrana vendar ne klasična. Nagiban se na steake, rebra, itd, razne žar priloge in več vrst solat. Hvala

K.M. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Iscem kuharja oz nekoga, ki bi pripravil solate dan prej oz isti dan na 3.6. in osebo ki bi pekla na žar ( meso, zelenjavo) hotdoge skratka priprave hrane na pikniku in kasneje palacinke? Vse v sklopu 3 ur na mestu dogodka.

A.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Bresternica)

Zabava se bo začela ob cca. 17:30 kot pool party, tako da bi bilo fino če je na začetku kakšen finger food, potem pa se bi tam peklo na žaru (kot piknik) da bi bila hrana na voljo ob cca 20:00. Tudi ni nujno da je vsa hrana na enkrat, tako da si lahko vsak pride jemat večkrat. Žar ponudba pa bi zajemala čevapčiče, klobasice, pulled pork, pleskavice, burgerji, ražniče, vratovino, itd. priloga pa zelenjava na žaru, krompirček, omakice, solata. Po "večerji" bi pustili tudi kak šefing s hrano, da si lahko gostje postrežejo tudi kasneje. Potreboval bi žar mojstra, ki lahko pripelje svoj žar in speče za cca 40 ljudi.

U.Š. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Mengeš)

Pozdravljeni! Iščem žar mojstra za piknik za cca 70 gostov. Zanima me žar program (čevapčiči, ražniči, hrenovke, ...).

P.G. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Borovnica)

Mož praznuje 40. let. Imeli bi žar ponudbo, saj bo praznovanje kot športni dogodek. Pričakujemo okoli 45 odraslih in 20 otrok.

A.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Velika Planina (Kamnik))

Datum praznovanja; sobota, 4.5. 2024 Lokacija: Koča Slovenka, Velika planina (ko se pride z gondolo, 5 min peš do koče) Pričetek: glede na urnik gondole, pričnemo nekje okoli 11-12 s hrano/kosilom –prva gondola on 8:00, zadnja pa je ob 17:00 uri. Link koče: http://www.velikaplanina.si/2021/06/29/8275/ - Ena varianta je piknik varianta – zanima me, ali prej pripravite ali pripravljate vse na lokaciji – pri koči je tudi žar/gril – ta mi je ljubša in bolj primerna - Druga varianta pa kosilo - Povsod se upošteva tudi dosti zelenjave, ker imamo 3 vegeterijance - Ali ponudba vključuje tudi vsa postrežba in pospravljanje vsega? - V kolikor imate še kakšen bolji predlog v mislih, ga prosim navedite.

G.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnji Duplek)

Dogodek se pricne ob 14.00h, Gre za roj. dan, 1.leto stara hcerka, radi bi imeli bbq ponudbo z raznimi prologami, pijaco in sladice ter torto bomo imeli svojo!

Ž.O. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Bohinj- Ukanc)

Dogodek se prične ob cca 13:00 uri, glede pričetka smo prilagodljivi. Glede hrane: med gosti bo tudi kak vegetarijanec, včeino gostov glede hrani ni izbirčnih, torej smo glede izbire pripravljene hrane prav tako prilagodljivi, ne želimo pa nekaj enostavnega, temveč hrano na malo 'višjem nivoju'

J.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ni Še Točno Določena (Ostednja Slovenija))

Food trucks (3-4) odvisno od cene, če ne samopostrežna pogostitev z hrano iz raznih kulinarik

M.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Volčji Potok)

Rojstnodnevna zabava/piknik, predvidoma 15.7.2023. Odprt za predloge za pozno kosilo/večerjo. Predviden začetek bi bil ob 17:30 v Volčjem potoku. Odprt za predloge glede hrane, brez pijače. Hladna/topla predjed bolj v smislu finger fooda in glavne jedi (žar ipd.). Predvideno je 10 oseb.

I.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Podkoren)

Organizacija hrane ob rojstnem dnevu na travniku ob kozolcu

V.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmartno V Rožni Dolini)

Pričetek bo ob 15 uri. Želim, da bo samopostrežni bife, najprej finger food, kasneje večerja, ki bi vključevala tudi sača.

I.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Podkoren 86)

Catering usluge; hrana, mize za postavitev hrane, kozarci, pribor, dogodek hrane se pricne ob 14 uri,

B.P. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Brezovica)

Gre za dogodek na dan svetovnega dneva srca, kjer bi radi poudarili pomen zdrave hrane za zdravje, kaj uporabljati, česa se raje izogibati, obenem pa s pokušino privabiti... lahko bi se dogodek razvil v periodični (različne tematike). Vabljeni bodo dodatni gosti (zdravstvo, psihoterapija, rdeči križ). Organizator je neprofitni zavod. Ponudbe bi želela po elektronski pošti, saj telefonsko nisem vedno dosegljiva. Hvala in lep pozdrav.

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Želim si večerjo okoli 18 ure, postrežena juha,ostslo,če ɓi bilo možno da bi se kaj peklo na licu mesta in potem ruski bife

T.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Lukovica Pri Ljubljani)

Iščemo ponudnike vegetarianske in veganske prehrane, ki bi prevzel celotno organizacijo in ponudbo. Organiziramo glasbeni festival, kjer bo cc 350 ljudi, brezmesne in brealkoholne narave. Ljudje si sami plačujejo obroke zato je pomembno da je hrana na voljo od recimo 10 ih dopoldan, do nekje pol noči (stvar dogovora). Festival je v času 25-27.8. ob Gradiškem jezeru. Potrebujemo nekoga ki ima izkušnje, opremo in ekipo ki bo temu kos. Glede ponudbe hrane smo odprti, da se stvari za takšno število ljudi poenostavijo. Hvala, Tina

N.R. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana Polje)

Zdravo. Za svoj 40 rojstni dan bi imela cataring za 6 punc. Zelela bi nekaj posebnega. Praznovanje bo doma v petek, 10.2. ob 19. uri. Hvala za ponudbo.

T.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrovnik - Dobronak)

Pozdravljeni, v soboto (22. 7.) se bova s punco poročila v Dobrovniku. Dva cateringa potrebujeva. Prvo bi rabili pri sprejemu svatov doma kot neke vrsto kosila, tu sva mislila mogoče kosilo v smislu kot nek fingerfood za cca 50 ljudi. Nato bi potrebovala še drugega na mestu civilne prooke (isto v Dobrovniku, samo druga lokacija), kjer bi podobno bil fingerfood (mogoče isto?). Tu je mišljeno, da bi imeli nekaj med kosilom in večerjo. Seveda smo za predloge ali spremembe odprti.

A.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljutomer)

Zabava od 17 ure naprej. Hrana predvidoma ob 17.30-18.00. Priprava hrane na licu mesta (na razpolago kuhinja ter zunanji žar)ali catering. Ruski bife. Prosim za ponudbo menija s ceno (vsebuje naj tudi ocvrto svetačo/šampione ali kakšno drugo vegetarijansko jed). Cca 40 oseb

T.S. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Tuhinsja Dolina)

Cena za 20 ljudi koliko bi znašal glavna jed peka podpeška in piknik meso koz so čevapčiči kotleti in ostali mešani meso za piknik ter priloge kot so krompir riž in solate

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Zabava naj bi se pričela ob cca 15h Trajanje do jutra Praznujem 60. Roj dan Rada bi čim bolj sproščeno z dobro hrano. Žal še lokacije nimam. Morda tudi predlog iz vaše strani. Hvala in lep pozdrav Marjana

T.S. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Laseno Nad Blagovico Tuhinska Dolina)

Meni za kosilo in predjed cena za 20 ljudi in termin za 1.7 2023 če je prost

T.S. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Laseno Nad Blagovico)

Kaj vse ponujate za piknik varianto za 20 oseb in okvirno ceno zanima me koliko daleč pripeljete in če je možen datum 1.7 2023

A.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ljubljana)

Pričetek dogodka ob 14. uri v našem poslovnem objektu. Morda kot ideja ali želja; strežba hrane iz potujočega kamiončka kot posebnost?

G.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood)

Catering z hrano, strežbo, vse poskrbi kar se tiče hrane. Začetek ob 15h, konec ob 24h

O.O. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Šentvid Pri Stični)

Dogodek se začne ob 11 uri, kosilo naj bi bilo okrog 12.30 ure. Kosilo naj bi bila goveja juha, krompir pražen in ponfri in pečenka, pohan piščanec ter solata.

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Novo Mesto)

Praznovsnje rojstndga dne za cca ox 25 do 50 oseb, datum in lokacija se nista znana. Zanima me meni in cena po osebi? Lp

M.T. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Maribor)

Praznovanje se bo predvidoma pričelo ob 16. uri s postrežbo prigrizkov. Večerja bi se postregla nekje ob 18h. Ker je rojstni dan po polnoči, bo verjetno potreba po hrani tudi dokaj pozno, nekje do 1./2, ure zjutraj. Praznovanje bo potekalo v vinorodnem okolišu, zato bi se moral tip hrane prilagoditi temu. Med nami ni vegetarijancev, prav tako ne pretirano izbirčnih ljudi.

D. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Velike Lašče)

Pozdravljeni, bi lahko prosim pripravili ponudbo jedilnika (brez pijače) za cca 60 oseb max 20 eur po osebi? Jedilnik naj bi vključeval tudi kake pohančke za otroke. Za ostalo bom vesela vaših predlogov. Havala in lep pozdrav, Dunja Škof

D. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Rob)

Pozdravljeni, 8.7.2023 bom praznovala 50 let. Po srcu sem še mlada in energična (takšni bodo tudi moji gostje) zato si želim malce drugačno pogostitev in kuhanje v živo. Zabava bo na ranču v okolici Velikih Lašč s pričetkom okoli 16.00 in trajala dokler vsi ne omagamo.Pričakujem cca 60 gostov.Prosim za ponudbe glede jedilnika, vkljućen naj bo tudi jedilni pribor, krožniki, prti...Pijačo bomo imeli svojo. Hvala in lep pozdrav, Dunja Škof

D.J. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Uršna Sela)

Ne želim klasične pogostitve v smislu grelinh posod ampak bolj showcooking skozi celoten večer...

L.M. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Ljubljana)

Gre za 40 letnico. Cca 25 ljudi.

J.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Benedikt)

Piknik za 40-let, med 20 in 30 ljudi, zacne se ob treh popoldan, trajalo bo do vecera, okoli osmih. Nobenih posebnih zahtev glede hrane.

D.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ptuj)

Pozdravljeni, Zanima me cena za catering pogostitev ob 40 letnici. Hrana na ploščah ( mešano mesni obrok - npr govedina, kaj iz zara, piščančji planirano itd,) in priloga plus solate. Kakšna je cena z pijačo in brez? Vidim, da ponujate tudi najem lokala. V tem primeru me zanima Ptuj z okolico (npr Podlehnik). Pogostitev za ca 50 ljudi. Od tega ca 15 otrok. Eventualno bife ali showcooking. Dogodek bi potekal 26.12 ca ob 16 uri.

T.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Skofljica)

Datum: 10.9. Celodnevni dogodek Čez dan piknik kosilo za cca 30 ljudi, za zvečer kanapeji Prosim, sporočite mi, če ste na razpolago za ta termin. Več se bomo dogovorili že potem. Hvala in lep pozdrav, Tjaša

S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Italija)

Spostovani, porocimo se 12.08.2023 radi bi imeli Catering na naši lokaciji. In sicer Finger Food na zacetku priblizno od 15:00 ure dalje in potem pa vecerja na mizah s postrezbo. Pijaco bi mi organizirali tako da samo jedaca Hvala

N.O. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Jerova Vas - Grosuplje)

Pozdravljeni Praznovala bom okroglo obletnico 50let. Imela bom 40 povabljenih. Pogostitev bi se pričela ob 14h. Najprej kot kosilo, potem še zvečer npr burgerji cca ob 18h ali 19h Potrebovala bi samo krožnike,kozarce in pribor. Mize in stole bomo priskrbeli sami. Dogodek bo na prostem. Zanima me tudi cena, če bi zaprosila za strežbo.

L.M. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking))

Za 1.10 bi potrebovali catering za cca. 100-150 oseb. - pečenje jagencka - mešano meso na žaru in pohano meso - priloge: krompir, solate, kruh in omake (ajvar, majoneza, itd.) Celotni inventar je vaš. Za pijačo poskrbimo sami.

A.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Medvode)

27.8.2022 od 14.00 naprej catering za 50.RD v naravi , kot piknik, vendar ne tradicionalno piknik hrane ( čevapi, pleske,...), brez pijače, za cc 50 ljudi. Dovzetni za vse predloge...

A.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Oplotnica)

Pozdravljeni Isceva catering za poroko, za cca 130 ljudi. Imela bi prigrizke po civilnem obredu in nato vecerjo okrog 19.00. Nato pa se ruski bife. Poroka bo septembra 2023. Hvala Lp

S.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Prevalje)

Začetek ob 12.00 uri;

J.K. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Rače-Fram)

Piknik za cca. 80 ljudi. Iščemo osebo (ali podjetje) za kuhanje in peko 2 hodov na privatnem pikniku v Račah. Najprej golaž (13.00) nato pečeno meso (cca. 3 vrste mesa) (16.00) + zelenjava + kruh itd. Na piknik prostoru je vsa potrebna oprema (žar, posoda za golaž, elektrika). Meso lahko po predhodnem dogovoru nabavimo sami (torej iščemo samo osebo) ali pa ponudnika, ki poskrbi tudi za to. Hrana bo samopostrežna, zato je zaželeno, če imate še posode za shrambo posamične vrste mesa za ruski bife. Zainteresirani smo tudi za opcijo, da se hrana ne pripravi na piknik prostoru samem, ampak se dostavi ob dogovorjenih urah že pripravljena (v posodah).

M.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje)

Iščemo catering HRANE za poroko, ki bo 17.6.2023 na lokaciji mackadam.si. Gostov bo do max 80, med njimi tudi vegani, zato mora catering ponudnik znati pripravljati tudi vegansko hrano. Zaželeno je, da catering poskrbi za nekaj posebnega: kot npr, priprava kakšne hrane v živo ali podobno.

M.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Struge)

Dogodek se pricne okoli 12:00 pa vse do 00:00, jedi naj bodo mešane od mesa do zelenjave (peceno)

A.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ptuj)

14.8.2022, nedelja, 30 ljudi, Ptuj od 19-2h

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Gre se za praznovanje dveh 40. (moja in od partnerja), prisotnih naj bi bilo cca. 40-50 gostov, različnih starosti, vendar večina družine z otroci. Imamo najet piknik prostor v okolici Ljubljane.

A.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Črnuče)

Pričetek ob 15.00, piknik prostor. Jedi- golaž, jedi iz žara, solate

A. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Ljubljana)

Potrebujemo kuharja _ žar mojstra, ki bi pekel na obletnici za 50-60 oseb. Meso in ostale stvari bodo že na dogodku.

D.S. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Lenart)

Potrebujem pogostitev za 30. rojstni dan, za cca. 40 ljudi. Zabava bi se začela v popoldanskih urah (med 15-16h), zaželjen je predvsem žar ali kaj podobnega kar se lahko pripravi na samem mestu zabave. Ponudba jedi bi naj bila primerne tako za starejšo populacijo kot za mlajšo. Prav tako je zaželjena lastna posoda za shrambo hrane.

A. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Dravograd)

Kosilo med 12.30 in 13 uro.Jedi z žara(čevapčiči,klobasice,kotleti,bedre,ponfri,zelenjave...). Pripraviti ne obrok.Postrežemo sami.

T.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Radomlje)

Dogodek bo 16. 7. 2022. Začetek je ob 17:00. Jedi bi bile pripravljene približno ob 18:30. Gre za približno 35 ljudi. V mislih sem imela piknik varianto. Lep pozdrav, Teja Bernot

T.F. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Mala Nedelja Sitarovci)

URA BI BILA OB 14.00

D.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lenart)

Pripravljam pogostitev za 30. rojstni dan, kateri se bo odvijan na domu na prostem. Zanimajo me ponudbe z že pripravljeno hrano in pa ponudbe s peko na domu ( na voljo kuhinja ali peka na prostem). Nimam posebne želje glede vrste hrane, lahko je žar ali kaj drugega. Pripravljalo bo se za cca. 40 oseb

K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Bohinjska Bela)

Poročni piknik se bo začel cca ob 15-16 uri

D.A. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sveti Tomaž)

Praznujem 50 let. Iscem ponudnika za pripravo hrane in grilla na samem mestu.

M.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kapele)

Zabava po birmi na domu. Piknik!

M.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kapele)

Zabava po birmi na domu. Piknik!

N.L. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Domzale)

Pozdravljeni, Za 15.5 bi potrebovali nekoga, ki bi pekel na zaru. Zar ter meso bi zagotovili mi. Od cca. 14-19h. Lokacija Domzale

I.T. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Žalec)

Dogodek se prične ob 15.00 dne 6.5.2022 Prosim, če mi lahko ponudbo razdelite na postrežbo hrane showcooking+mize,stoli, prti, pribor. In pa posebej ponudbo, ki vključuje še pijačo in barmana.

J.M. išče ponudnika catering storitev (Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) / Ljutomer)

28.5.2022 ob 14.00

Z.D. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Koper)

Piknik na domu (Koper), cca 25, pečenje na žaru, solatke....

K.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Vipava)

Lepo pozdravljeni, iščemo nekoga, ki bi priskrbel hrano za očetov 70-i rojstni dan, ki bi ga želeli praznovati 07.05.2022

I.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Prosim za ponudbo: - catering: hladne predjedi in glavne jedi

L.S. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Podnart)

Piknik praznivanje, za cc 50 ljudi. Od hrane bi imeli burgerje, krompircek in se kaksen fingerfood ter solate ALI pa meso iz zara, krompir, zelenjava in solata. Dogodek bi se pricel ob 13 uri (hrana bi bila med 13-15 uro.

T.R. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Gornja Radgona)

Spoštovani, organiziramo 40. rojstni dan. Potrebovali bi večerjo za 40 - 45 ljudi in če je možno 1. uro mešanja koktejlov.

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Priprava hrane na pikniku v Ljubljani 20.8.2022 popoldan, za 40-50 ljudi. Predjedi/prigrizki, peka na žaru (čevapčiči, klobasice, ražnjiči), priloge in solate, pecivo. Na lokaciji je prisotna kuhinja, tekoča voda ter krožniki in pribor. Pijača bomo priskrbeli sami.

C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Postojna)

Dogodek z pričetkom ob 16 uri,nekaj predjedi hladni bife , nato mesne krompirjeve zelenjavne jedi.

B.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Zg. Kungota)

Zacetek ob 14h, traja do .... Fingerfood, topla predjed, glavna jed, sladice, vseskozi buffet...

A.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / HočE-Slivnica)

Pozdravljeni, potrebujemo pripravo hrane za 60 ljudi na rojstnem dnevu, v smislu žar meso in pečena zelenjava, pečen odojek, solate in kruha. Hvala in lep pozdrav, Andrej

U.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Grosuplje)

Dogodek se bo odvijal dne 16.7.2022 (sobota) ob 12.00 in bi trajal do večera (za najbolj vztrajne :-)), gre za 1.rojstni dan hčerke. Povabljenih bi bilo cca. 30 oseb, večjih otrok ni, zato zanje ni potrebna priprava posebne hrane. Želela bi hrano, ki je primerna za vse - npr. burgerji (tudi vegi), sticky fingersi, onion ringsi ipd. (veselim se še vaših predlogov). Zanima me tudi ponudba in cena sladic (npr. v lončkih/mini tortice, cupcaki ipd.).

G.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lenart)

̧130 ljudi

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking) — po mestih