fb

Povprečne cene: pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za catering hrane in pijače - pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravi catering za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) — cene in ceniki

V.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Hrastovlje (Koper))

Spoštovani, V soboto, 9. 12. 2023, bolnišnica Valdoltra pripravlja novoletno zabavo za zaposlene v Hrastovljah, ki bo potekala v kletnih prostorih gostilne Škrgat za približno 150 ali več udeležencev. Zanima nas, ali ste na voljo za določen datum ter ali je mogoče zagotoviti catering in strežbo vašega osebja. Hvala lepa in lep pozdrav.

I.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Catering bi naročila za 80 ljudi. Prosim, da v ponudbo vštejete tudi kavo, sokove ter kakšno vino. Dogodek bo potekal tako, da bi zjutraj prišli gosti na kavo, ki bi bila na voljo skozi cel dan (do okvirno 18h). Vmes bodo premori za malico (2x dnevno), kjer lahko vključite različne slane ter sladke prigrizke (lahko sami izberete, kar se vam zdi primerno, da je za vegetarijance in vsejede) ter enkrat v dnevu bo kosilo, za kar bi pa prosila, da je obrok konkreten ter raznolik. Glede na prošnje, se zavedam, da bo znesek višji

P.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ožbalt (Podvelka))

POROKA. Pričetek ob 13.00 uri. Hrana ob 13.30 uri, (konfetki), nato Cerkveni del in ob 17.00 civilni del,(nekaj na hitro za pojest), nato ob 19.00 zabava z večerjo. VEČERJA : Osnovno: pohano,krompir riz, solate, lignji... SLADICE

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Cerknica)

Ponudbo prosim predlagajte sami, želimo pa si: - Nekaj brezalkoholnega (sok) - Vino - Nekaj slanega (za prijeti v roko); brez pribora - Nekaj sladkega (za prijeti v roko); brez pribora Ponudba je lahko "bogata" - npr. hobotnica, panna cotta, losos itd...

L.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Novo Mesto)

Dogodek se bi pričel okoli 16 ure, večerja naj bi bila okoli 18-20 ure, torta pa okoli 12h-1h ponoči.

M.L. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Zreče)

Potrebujemo strežbo pijače in peciva na cerkvenem delu poroke pred cerkvijo v Zrečah, dne 16.9.2023 od 14 do 16.30 za 80 oseb. Hvala Lp milan

L.L. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Pozdravljeni. Za poslovni dogodek, ki bo 21.6.2022 od 14:00 do 16:00, bi potrebovala catering s prigrizki (hrano in pijačo). Pijača: kava, sok Hrana: kaj sladkega in slanega (hladno)

C.J. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Ljubljana)

Dogodek začne ob 12 uri

A.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

V zacetku junija bi praznovali 1. rojstni dan. Tocne lokacije sicer se nimamo bo pa v ljubljani oz njeni blizji okolici. Imeli bi piknik in s tem tudi primerno hrano (žar).

A.J. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Dol Pri Hrastniku)

Iščem barmana za šov s koktajli in mešanje koktajlov na zabavi.

I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Skedenj (Brnik))

Ni se dolocen datum me lokacija zbirava ponudbe da vidiva do kam sezeva.

I.H. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Ljubljana)

Za zabavo (roj.dan) potrebujemo catering - za približno 40 oseb; večinoma finger food, hladne jedi. Osebja ne potrebujemo. Začetek ob 20.uri. V kolikor lahko, vključite v ponudbo tudi 40 cupcake-ov. Vnaprej se zahvaljujem, za ponudbo...

S.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Predlogov za jedi se nimam,fino bi bilo juha potem pa samopostrezno ,tudi primerno otrokom, zabava po 18 uri ...do pozne noci

V.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Dogodek se zacne ob 14.00 uri in konča nekje ob 22.00. Prosim za ponudbe samo za finger food ter ponudbo finger food in kasneje še topli bife, doplačilo sladic. Doplačilo za pijačo (cocktaili, brezalkoholna pijaca, pivo). Naprošamo vas, da bife pripravite sami, tudi v primeru pijače, bi priprave prostora predali vam. Gre za sproščeno druženje naših sodelavcev ter poslovnih partnerjev. Naprošam vas, da mi ponudbe pošljete na priložen mail.

D.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Cerknica)

Poroka( civilni del) bo na gradu Snežnik ob 13.00 uri. dogodek (poporočno) slavje se začne ob 15.00 uri. ODVISNO OD CENE, LAHKO UREDIMO PREDJED TUDI SAMI - ob 15.00 uri prigrizki (npr. pršut, olive, sir,...). okoli 17-18h bi želeli samopostrežni bife (večerjo). Želeli bi tudi nekaj vegeterjanskih jedi (poleg mesnih, ribjih). Lokacijo proslave nimamo še, bo pa verjetno v okolici Cerknice.

L.W. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Spoštovani, na Združenju delodajalcev Slovenije organiziramo sestanek, ki bo 7.9.2023, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17. Na celodnevnem sestanku bi potrebovali tudi catering in kosilo, zato vas vljudno prosim za ponudbo za organizacijo cateringa (specifikacija spodaj). Podatki od dogodku: - Datum: četrtek, 7.9.2023 - Trajanje: cel dan - Lokacija: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Kardeljeva ploščad 17. - Število oseb: zbiramo še točno število, predvidevamo, da bo max 12 oseb, točno sporočim takoj, ko potrdijo. Želje za catering: - Jutranja kava in čaj (v termovkah) in vsa posoda (skodelice, žličke ipd.). o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi - Dopoldanski odmor (coffe break) o Tukaj bi želeli kavo, čaj in manjši prigrizek (npr.: sadje/pecivo/rogljiček) o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi, si lahko vsak sam vzame Jutranjo kavo/čaj in dopoldanski odmor se lahko prinese zjutraj skupaj, da ni treba dvakrat hoditi. - Kosilo o postrežba na lokaciji Ekonomske fakultete, Miklošičeva ulica 17, Ljubljana, s komplet servisom (krožniki, pribor itd.). o 2 menuja: mesni + veg (zbiram informacije, koliko je veg. in bom sporočili točno število). Dodatno bi preveril, ali se sokovi in voda računa po stekleničkah glede na dejansko porabo ali pavšalno? Ker trenutno še ne vem točnega števila oseb na sestanku, me zanima, ali je možno dobiti ponudbo po št. oseb? Prav tako me zanima, do kdaj je zadnji rok, da vam sporočimo točno število oseb, ki bodo prisotne. Za vsa vprašanja ali dodatna pojasnila sem vam kadar koli na razpolago na tel. št.: 040/671-107 (Lan Wudler) ali preko e-pošte lan.wudler@zds.si. Plačnik bo podjetje, Združenje delodajalcev Slovenije. Za ponudbo se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem. Lep pozdrav Lan Wudler

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnja Korena (Spodnji Duplek))

Nwm...se še odločamo

E.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Lukovica Pri Domžalah)

Dogodek se bo začel od 16h ure dalje Imeli bi nekaj bol enostavnega.

A.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem catering po zagovoru doktorata, pričakujem od 30-50 ljudi. Dogodek bi predvideno trajal do 2 uri, med tednom enkrat med 15 in 18h v zadnjem tednu septembra (točen datum še ni znan). Pogostitev bi se odvila na FFA (Aškerčeva 7), kjer bodo na voljo tudi mize, na lokaciji drugega pribora, kozarcev, ipd. ni. Potreboval bi meni s 3-4 jedmi + 2 sladicama, čimbolj v smislu fingerfood-a. Poleg tega bi bila potrebna postrežba penine ter da se priskrbijo tudi druge pijače (vino, pivo, sokovi).

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Dogodek se prične ob 15 dalje, samoposrežni meni,

M.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šikole (Kidričevo))

Rabimo catering za 100 ljudi in sicer 23.9 2023 dogodek je na športnem igrišču v šikolah

T.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Jelše (Krško))

Potrebovala bi catering za poroko. Gre predvsem za to, da bi imeli gostje na voljo bifeje ter finger food pred glavnimi in med glavnimi obroki. Dogodek bi se začel okoli 14.00 ali 15.00 ure, dogajalo bi se pod šotorom, pri nevesti doma. Na voljo je sicer kuhinja, vendar vseeno dopuščam možnost, da bi ponudnik sam pripeljal kaj potrebuje. Potrebovali pa bi pomoč tudi pri pijači, tako alkoholni kot brezalkoholni. Dopuščam različne možnosti tu, tudi kakšne koktejle preko dneva, odvisno od ponudbe. Sama poroka menim, da bo trajala dolgo v noč, ob polnoči bo načeloma. Kar se pa jedi tiče, sem označila, pomembno nam je da je edino v bifeju na voljo tudi kakšna vegetarjanska hrana.

N.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Okolica Ljubljane)

Praznovanje 40 let, cca 35 odraslih in 20 otrok

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Celje)

Dogodek naj bi se pričel po 15. Ali 16. Uri Trajalo naj bi do 23. Ure približno. Gostje so bolj navajeni na balkanske jedi, lahko so tidi morske ali pa tudi steaki, različna ponudba je dobrodošla.

A.Z. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Podreča (Kranj))

Potrebujemo pogostitev po cerkvenem obedu, kateri se prične ob 15:30 uri, za cca 60 ljudi.

V.A. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Moravče)

Rojstnodnevna zabava postrezba pijace

V.A. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Moravce)

Na rojstnodnevni zabavi postrezba pijace...

A.K. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Celje)

Osebe: 13 Lokacija: Letalisce celje Cas: 10.00-15.00 Hrana: zar z prilogo Pijaca: potrebujemo Osebje: vsaj ena oseba Miza: bi bilo fino kaksno ja Datum: 19.07 DENAR NI OVIRA

L.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Škofja Loka)

Pozdravljeni, Trenutno iščem lokacijo po-poročne zabave in bi želela pridobiti okvirno ponudbo in ceno catering večerje za cca 80 oseb. Poroka bo 31. avgusta naslednje leto v Škofji Loki. Pri hrani si želiva tradicionalno slovensko: juhe, solate, pečenke, štruklji, krompir, obara zgodaj zjutraj... Saj gre za mednarodno poroko. Imate morda kakšen meni, ki ga ponudite za poroke? Prav tako ne zanima če poskrbite tudi za pijačo (ali jo lahko kupimo sami )in osebje tekom celotnega dogajanja. Najlepši hvala, Lara

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Naj bi bilo razlicna hrana oblozeni kruhki pohani piscanec perutnicke pecene cevapcici zreski v umaki prazen kropir pomfri raznjici solate in sladica

K.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje (Naklo))

Živjo, iščeva ponudbe za catering na najini poroki. Dogodek se bo pričel cca 18ih in trajal pozno v noč. Nimava posebnih zahtev in sva odprta za različne predloge in ponudbe. Prosim pošljite vašo ponudbo in stopila bova v stik z vami. Lep pozdrav, Jan in Kaja

A.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šentilj V Slov. Goricah)

Dogodek se prične približno ob 16 uri. Trajal bo do jutranjih ur. Jedi bi imeli predjedi različne, različne glavne jedi, finger food, Barmana za koktejle, sadni bife. Postrežba kave.

A.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šentilj V Slov. Goricah)

Catering predjedi, ribje jedi, mesne jedi, priloge, hladno topli bife. Strežbo pijače. Dogodek se začne ob 16 uri, trajal do jutranjih ur.

T.R. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Kranj)

Točno uro dogodka bova določila glede na prostor. Trajalo bo verjetno do jutra.

E.E. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vransko)

Poroka z obvezno samopostrežnim bifejem, ter prigrizki oz kanapeji. Poleg tega bi potrebovali še nekaj parov rok pri strežbi pijače, ter pospravljanje. Hvala lp

B.K. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Vrhpolje (Vipava))

Potrebujem pogostitev za poroko pred cekrvijo. Cca 1h pred obredom do 1h po obredu (2-3h) Poroka bo ob 14:30, tako da nekje od 13:30 do 16:00

M.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Dne 06.07.23’ potrebujemo catering v prostorih Pediatrične klinike v Ljubljani z začetkom med 12.00-13.00 uro, za cca.20 ljudi. Glede na letni čas, nekaj lahkega, osvežilnega, tako slanega kot (ne preveč) sladkega. Enako velja za pijačo: osvežilno, lahko, tako alkoholno, vmes in brezalkoholno. Hvala za predloge.

T.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje Pri Kranju)

Potrebujem catering za slovensko-irsko poroko 3.8.2024 za približno 100 ljudi. Ponudnik naj poskrbi tudi za strezbo hrane in pijace s svojo opremo (krozniki, kozarci itd.). Potrebujeva hrano čez celi dan (hladne predjedi po obredu, tople predjedi, večerja kot samopostrežni bife ter polnočni prigrizek. Pecivo in torto organizirava sama.

A.K. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Poroka, dne 6.7.2024. Cca 55 gostov. -fingerfood -showcooking? -strezena vecerja (3hodi?) -mini burgerji/snack ob cca 1.uri zjutraj -priprava in strezba alkohola (gin tonik, aperol, hugo,...) Ena oseba bi potrebovala prilagojeno hrano zaradi alergije na gluten.

D.S. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Osluševci)

1. 7. 2023 med 11. in 13. uro najem barmana za 25 oseb za mešenje koktajlov. Kolikšna je cena?

L.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Škofja Loka)

Gre za catering mednarodne poročne večerje (Slovenija+ Anglija). Želiva si, da tudi hrana/meni to pokaže oz lahko tuji gosti poskusijo nekaj slovenskih (in Balkanskih) jedi in slovenci kaj angleškega. Dogodek bo predvidoma trajal od 19. do 3. Ure, sama pogostitev se lahko sicer zaključi že prej, bi pa potrebovala tudi pomoč pri strežbi pijače.

A.F. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana-Smartno)

Rojstni dan-od 14h naprej

A.O. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Zagovor doktorata, pričetek ob 12. Trajanje do 2 uri. Vse jedi veganske

A.Š. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Kranj)

Zanimam se za najem barmana za poroko naslednje leto. Lažje bi se dogovorili preko maila, ker sem po cele dneve na snemanju in sem omejena z oglašanjem na telefon. Vnaprej hvala, lep pozdrav, Ajda

N.T. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Ljubljana)

Pozdravljeni, Potrebujemo ponudbo, ki vključuje vse potrebno za pogostitev pijače, torej žgane pijače, temu primerne brezalkoholne pijače za mešanje, kozarce in vse kar potrebujete, da lahko na lokacijo servirate/točite alkoholno pijačo (tudi postavitev mobilnega bara, saj je dvorana gola). Za vino že imamo urejeno. Dogodek - zabava z glasbo, bo potekal v petek, 9.6.2023 na Ljubljanskem gradu v dvorani Zgornji Lapidarij. Pričakujemo okvirno 80-100 ljudi. Prosim za čim bolj ugodno ponudbo. Odprti smo tudi za dodatne predloge, če bi to pomenilo, da bi bili cenovno ugodnejši. Za vse dodatne informacije sem vam na voljo. Lep pozdrav

G.Š. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Medvode - Sora)

21.9.2024, 14:00 - 16:00, Catering po cerkveni poroki. finger food in pijača.

A.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pozdravljeni, 9. 6. 2023 ob 16:30 v Ribiškem domu Barje organiziramo sindikalni pinik. Prosim za ponudbe za hrano za okvirno 50 ljudi (točno številko lahko sporočimo teden prej). Zanima me tudi ali je od končne cene mogoče odšteti višek hrane, ki se ne speče, če pride manj ljudi, kot jih bo prijavljenih. Na lokaciji je žar, hladilnik, voda. Potrebovali bi tudi ves pribor; mize in klopi so tam. Zraven lahko dodate tudi ponudbo za pijačo (brezalkoholno, alkoholno), ni pa obvezno, ker to lahko organiziramo tudi drugače. Hvala in lep pozdrav, Aljaž

A.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Pozdravljeni. Zanimam se za catering za praznovanje Abrahama za moža, datum: 10 ali 11 junij, če je možno grill, plus aperativ, sadni bife, kotiček s sladicami. Prosim za kakšno info...ker čas zelo hitro beži... Lp. Ana

K.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Gračišče)

Iščem catering za poroko, 23.9.2023. Hladen bife, topli bife, pijača (aperitiv in long drinke), lahko tudi priprava ene jedi v živo. Število oseb cca: 60

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pričetek ob 15h, trajanje do 4h, bolj slovenska tradicionalna hrana,

Z.J. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood)

Pozdravljeni, Isceva catering: - sobota, 12.8.2023 - po cerkveni poroki, - lokacija: Iška vas, obcina Ig, - ure se še tocno ne ve, okoli dveh - svatov okoli 100, - hrana bi bila bolj preprosta, kanapeji, burgeriji, sadje,.. Imate kaksne menije? Lep pozdrav, Zala in Nejc

T.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Prijorska)

Se nimamo ideje tako da so dobrodošle.. želiva da je nekaj posebnega. Po možnosti na kaki obali ali ob kaki vodi.. želiva tudi cerkveno poroko.. jaz imam se od prej 4 otroke kateri bodo tudi prisotni

N.S. išče ponudnika catering storitev (Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...) / Postojna)

Gostinska storitev na pasji razstavi

P.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrava Pri Škocjanu)

Gre za dve večerni pogostitvi za max. 30 udeležencev manjšega festivala. Dva zaporedna dneva, 19. in 20. 5. ob 20.00 zvečer. Potrebujemo strežbo vina in pijače, poleg tega prosim za dve varianti ponudbe: 1. lahki prigizki oz. fingerfood, 2. bife/žar, jedi ki jih je mogoče pojesti ob stoječih mizah. Poleg mesnih tudi nekaj vegi/veganskih opcij.

T.U. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Zagorje Ob Savi)

Pozdravljeni zanimam se za catering 20 oseb v koncu septembra, lokacija obala Izola, Portorož,... točno lokacujo bi se sporocila. Meni: Meso z zara, okrog ure kosila, ter kasneje narezek popoldan. Hvala za ponudbo in lepo pozdravljeni Teja

I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kostel)

03.06 Kostel poroka 40 oseb rabimo šotor hrano pijačo od 14 ure do 20 ure

G.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrovo)

Za pijačo in del sladic in torto bi poskrbeli sami, tudi za okrogle mize in stole, nekaj visokih barskih mizic (možno tudi za prte). Vse ostalo (krožniki, pribor, vrči, pogrinjki... ) bi poskrbel catering. Dogodek se do začel ob 19.00 uri, predvidena je tudi živa glasba in ples pozno v noč. Ob prihodu bi gostom ponudili najprej prigrizek in aperitiv. Glavna hrana bi se ponudila v hladno toplem samopostrežnem bifeju. Potrebujem tudi osebje, ki bi skrbelo za postrežbo aperitiva ob sprejemu, da je pijača po mizah, odnašanje krožnikov, praznih steklenic, pri postrežbi torte, ....itd..... in za pospravljanje po koncu dogodka. Dve gosta potrebujeta hrano brez glutena. Hrana naj bo bolj domiselna, ne preveč vsakdanja. Postrežba kave gostom, ki bi to želeli.

N.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Dogodek bo družabne narave in se bo dogajal 2.9. v Cankarjevem domu za 500 ljudi. Želimo si toplo hladni bife in pijačo.

T.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pozdravljeni, najprej sporočam, da gre le za informativno povpraševanje. Dogodek naj bi potekal 23. maja z začetkom ob 9. uri ter do približno 20: 00. Za jedi je zaželeno, da je čim več sestavin ekološke pridelave, jedi pa naj bodo preproste, okusne in lepega izgleda. Za začetek bi postregli s kanapeji, manjšimi sladicami, potem bi sledilo kosilo z juho, glavno jedjo, solato in sladico, za konec pa bi bili še kakšni manjši prigrizki. Prav tako bi potrebovali tudi vegetarijansko različico vseh jedi. Ponudbe potrebujemo do 6. 4. 2023

J.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ni Še Točno Določena (Ostednja Slovenija))

Food trucks (3-4) odvisno od cene, če ne samopostrežna pogostitev z hrano iz raznih kulinarik

L.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrova)

Začetek ob 14.uri, trajanje nekje do 1 ure zjutraj. Klasična hrana, predjedi, sladki kotiček, obara po polnoči. Torto bomo priskrbeli sami. Glavne jedi: mesne, ribje, zelenjavne

A.V. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Potrebovali bi poslovni catering v četrtek 6.4.2023, od 12h do 14h, za 30 ljudi. Želela bi finger food (narezki, kanapeji, sadje, sladice) in pijačo (sok, voda, šampanjec). Ali lahko v ponudbo vključite tudi nekaj brezglutenskih jedi? Ali je mogoča strežba (želela bi natakarja za strežbo šampanjca).

T.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Catering na teambuilding dogodku za 20 oseb, ponedeljek 5.6. sredi dneva

V.R. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Globoko)

Dekliscina

V.R. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Globoko)

Potrebujem barmana za mešanje koktejlov za dekliščino 6.5.popoldan za 15 oseb.

S.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Ali catering lahko organizira tudi šotor, v primeru poroke na prostem?

K.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ankaran)

Potrebovali bi catering za poroko. Od 12:00 do cca 13:30. Želeli bi si finger food, kanapejcke, mini burgerje.. Pecivo imamo svoje. Želeli bi, da ponudnik vse pripravi in pospravi. Potrebovali bi tudi pomoč v strežbi (predvsem za pijačo)

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana Črnuče)

Pozdravljeni! Organiziram piknik zabavo za 40.rojstni dan. Začeli bi okoli 15h in bi trajalo nekaj ur. Povabljenih bo okoli 70 ljudi, družine z otroki. Na zabavi bo prisotno kar nekaj mlajših otrok. Prosim za ideje in predloge, kaj in cene. Hvala.

H.R. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Lepo prosim ponudbio za catering za 100 ljudi.

L.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Col)

Pozdravljeni, Za poroko 12.8.2023 na Primorskem iščeva catering na domu/pred cerkvijo. Dogodek se bo začel okrog 13h do 15h.

B.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Okolica Krskega)

Se v fazi pogovorov, čim bolj sproščena piknik vrjanta

K.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Lukovica)

Pozdravljeni, Potrebovala bi pogostitev po cerkveni poroki (poroka bo 3.6. ob 16:00). Pomembno mi je, da se postavi miza, na kateri bila pijaca, oblozeni kruhki in peecivo. Pecivo bi priskrbela sama, potrebna bi bila le postrezba (postavitev na mizo). Pijaco bi prislrbela sama, potrebova pa bi nekoga, da bi nalil šampanjec, sokove. Strezbe med gosti ne potrebujem. Pombno je, da mi lahko zagotovite kozarce, nalivanje, pripravo, pospravljanje in oblozene kruhke (cca 200komadov).

D.Ž. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Jarenina)

Lepo pozdravljeni, s partnerjem se poročiva 29. 7. in bova imela sprva kosilo za ok. 60 ljudi na kmečkem turizmu pri sosedih, nato pa bomo nadaljevali doma zunaj, kjer imamo pokrito garažo, letno kuhinjo, dodan bi še bil šotor. Doma bomo nekje po 18h in bi želeli še catering do jutranjih ur ob DJ-ju.

K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Gorenja Vas)

50 let - rojstni dan starsev..imeli bi catering, ce je mozno na zacetku postrezba juhe, potem samopostrezni bife (klasicni meni..dunajski, piscanec, pecenka, skutni struklji, prazen krompir, pomfri, zelenjava..solatni bife.ponudba lahko vkljucuje pijaco ali ne. Lep pozdrav,

D.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šentilj V Slov. Goricah)

Poroka - catering, dne 12.08.23. Lokacija NegovskI Grad

B.D. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Slovenia)

Pozdravljeni, 22.4.2023 se poročiva, najprej v cerkvi v Vrhpolju pri Vipavi. Po cerkveni poroki bi potrebovala manjšo pogostitev pred cerkvijo. V mislih sva imela nek finger-food in brezalkoholno + alkoholno pijačo. Gostov bo nekje okoli 60 + 10 otrok. Ne želiva si blazne raznovrstnosti (lahko je na voljo 2-3 slane in 2-3 sladke variante), želela pa bi, da je nekaj fokusa na izgledi, sepravi da niso "piškoti na plastičnih pladnjih." Tudi s količino ni potrebno pretiravati, saj nas gre potem 40 od 60 naprej na civilno poroko, kjer bo po civilni poroki ponovno finger food. Potrebovala bi tudi stoječe mizice ter ves pribor in kozarce ter strežbo - mogoče 2 strežnika bi bila dovolj. Poroka bo ob 13:30-14:00 predvidoma, tako da bi bila pogostitev med 14h-15:30. Najlepša hvala za ponudbe in lep pozdrav, Benjamin in Lana

J.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Željeno Tolmin In Okolica Do Nove Gorice)

Pozdravljeni v Juliju zadnje tri sobote dokreli še nismo točnega datuma, bomo krstili 10 letnega sina v Novi Gorici, glede na to da živimo mi v Tolminu, bi najraje pripravili nekaj tu in sicer bi potrebovali catering ki ima v ponudbi opremo za te dogoke ( vse krožnike, pribor, kozarce, opremo saj je to poletni mesec in zelo vroč) uključen je lahko tudi catering ki npr. še boljše ima tudi svoj prostor ki ga lahko pripravi za tak dogodek celo smo razmišljali da bi mogoče gdo če ima v dogovoru s kom kakšno hišo z bazenom in prenočiščem ali apartmajem najeli za tak dogodek za 1 dan če bi želel gdo prespati se odpočiti ali kopati saj bodo sorodniki iz tujine tu 10 njih ki se nebodo isti dan vrnilo domov ostali ki niso oddaljeni ja točno število ljudi ne vemo ampak nekje do 50 bo povabljenih od teh računamo okrog 30 ljudi bo zagotovo potrjeno. Ker bo to " slovensko srbsko krštenje" smo tudi o hrani razmišljali da bi tu bile obvezno 2 različna okusa juh za ponudit, različno meso, dodatki, solata in sladica, kar se tiče narezkov bi jih že prej postavili po mizah, vse ostalo kasneje,želeli bi da catering ima nekoga ki bi skrbel da sta vsaj 2 človeka vedno na dosegu, da se hrana če je treba vedno dopolnjuje, da je dovolj kozarcev in pribora na raspolago ali da se jih pere in so vedno čisti na raspolago. Dogodek nebo fin in ne bomo pretiravali z vsem želimo si odlično okusno hrano, da bodo vsi zadovoljni ne pretiravanja in metanja stran, raje malčk da ostane in se vrne čisto kot pa da zmanjka in obvezno nekoga za pocistit na koncu. Vse se dogovorimo sproti ni nobenega problema niti smo komplicirani mlado-stari ljudje😁 Hvala vam

J.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrova)

Pozdravljeni, Zanimava se za catering na najini poroki za približno 70 oseb za dne 17.6.2023 bi nama lahko poslati okvirni meni in ceno samo za hrano, pijačo in torto bova imela svojo. Imela bi vsaj dva natakarja za strežbo pijače. Dogodek bi se začel od 19 ure dalje Hvala in lp, Jan

M.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Pričetek na lokaciji od ca 18.00, večerja okoli 20.00. Strežba torte ob 24.00, juha/enolončnica ob 01.00 po tem potreba le po strežbi pijače, po dogovoru. Željene okrogle mize za ca 6-8 oseb, in klasična za poročenca.

M.Ž. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmartno V Rožni Dolini)

Pričetek na lokaciji od ca 18.00, večerja okoli 20.00. Strežba torte ob 24.00, juha/enolončnica ob 01.00 po tem potreba le po strežbi pijače, po dogovoru. Željene okrogle mize za ca 6-8 oseb, in klasična za poročenca.

T.Z. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party))

Pozdravljeni, v juniju prirpavljam dekliščino, ki bi jo zelo rada popestrila s kakšnimi koktaili. Zanima me, kakšna je cena mešanja koktailov in kako dolgo to traja. Okvirno število povabljenih je 15. Lep pozdrav, Tjaša Založnik

A.K. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Ljubljana)

Pričetek dogodka ob 14. uri v našem poslovnem objektu. Morda kot ideja ali želja; strežba hrane iz potujočega kamiončka kot posebnost?

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Nimam pretiranih želja zato sem odprta za predloge

T.T. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Rače)

Potrebujemo samo pogostitev za svate med cetkveno in civilno porko Torej v smisli finger fooda

G.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood)

Catering z hrano, strežbo, vse poskrbi kar se tiče hrane. Začetek ob 15h, konec ob 24h

M.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Termini prostih sobot v letu 2023.

T.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

V mesecu maju bomo študenti medicine organizirali mednarodni dogodek za študente medicine na temo izobraževanja o urgentnih stanjih z naslovom International Trauma School of Ljubljana (ITSL). Dogodek bomo otvorili s sprejemom in pogostitvijo v avli Medicinske fakultete UL, Korytkova ulica 2, v četrtek, 18. 5., pogostitev bi predvidoma trajala med 20:00 in 21:00. Prosili bi vas za ponudbe za topli in hladno-topli bife z mesnimi, brezmesnimi in veganskimi jedmi ter ponudbo pijače ter pripravo prostora za pogostitev (mize, stoli za udeležence).

P.P. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Voličina)

Dogodek se zacne ob 13.00. Trajalo bo cca eno uro.Potrebovala bi catering za svate in seveda tudi večerjo. Zanima me, če je osebje tudi mogoče najeti?Rada bi za catering drugačne jedi kot navadne kruhke itd. Za večerjo pa tudi malo posebno nismo ravno vegetarijanci imamo pa radi tudi morsko hrano. Hvala za odgovor

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Novo Mesto)

Praznovsnje rojstndga dne za cca ox 25 do 50 oseb, datum in lokacija se nista znana. Zanima me meni in cena po osebi? Lp

O.G. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Ljubljana)

Gre za predavanje, ki se začne ob 17.00 in traja približno eno uro. Po eni uri bo imela publika možnost postavljanja vprašanj, v tem času bi osebje na označene mize postavilo nekaj pregrizkov (sladko in slano za cca. 40 oseb, npr. mini sendviči in pite ali narezek, siri, salame, sadje) in brezalkoholne pijače (v stilu domačega ledenega čaja, domačega soka, vrča z navadno vodo). Pogostitev bi zaključili ob 19.30. Prosim za pripravo cenovno najbolj ugodne ponudbe.

Š.B. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Ljubljana)

Pozdravljeni, na vas obračamo in vas prosimo za ponudbo. - dogodek Božiček za otroke zaposlenih - kraj: Ljubljana, Šmartinska cesta 32, v delavnici - datum: 14.12.2021 najkasneje ob 15.45 - št. oseb: 30 otrok, cca. 60 odraslih - ponudba za pijačo: sladkan čaj, kuhano belo in rdeče vino, vroča čokolada V naprej hvala in lep dan želim

K.K. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Šenčur)

Potrebovali bi catering za pogostitev po cerkvenem delu poroke. Poroka bo 28.1.2023 ob 16h, pogostitev pa bo po končani maši. Potrebovala bi le postrežbo pijače in peciva, za katerega pa bi poskrbeli sami.

L.P. išče ponudnika catering storitev (Banket - gala pogostitev s strežbo / Dragonja)

Dogodek se prične ob 14.uri

M.H. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Okolica Mb)

Zelela bi ponudbo za catering za 110 ljudi s pogostitvijo - kosilo z vec hodi in strezbo (tudi pijace)

A.V. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Koper)

Za 13.10 zvečer bi potrebovala barmana za 2-3 urce za mešanje cocktailov ob sprejemu 40-45 gostov. Dogodek se bo odvijal v centru Kopra. Mešalo bi se ene 3-4 vrste cocktailov. Zanima me tudi cena. Hvala Lp Anja

A.V. išče ponudnika catering storitev (Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) / Koper)

Za 13.10 zvečer bi potrebovala barmana za 2-3 urce za mešanje cocktailov ob sprejemu 40-45 gostov. Dogodek se bo odvijal v centru Kopra. Mešalo bi se ene 3-4 vrste cocktailov. Zanima me tudi cena. Hvala Lp Anja

N.C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Za jedi bi želela bolj domačo hrano. Nekaj hrane bi imeli tudi sami.

M.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Polhov Gradec)

Ohcet se bo začela enkrat v popoldanskih urah, npr od 16ih naprej, tako da bi rabili nek prigrizek/piknik kosilo (npr zavitki, narezek...), nato pa bo zvečer večerja.

D.J. išče ponudnika catering storitev (Prigrizki in pecivo - fingerfood / Uršna Sela)

Ne želim klasične pogostitve v smislu grelinh posod ampak bolj showcooking skozi celoten večer...

Š.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / 6244)

Kompletni catering za 40.roj.dan, v domu, do 30ljudi, aperitiv, hladni prigrizki-kruhki,finger food, potem nekaj vrst tople hrane, sladka miza, cel večer 1-2osebi za pogostitev, okrasitev

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party) — po mestih