fb

Povprečne cene: Bife: samopostrežna catering pogostitev

7-17 €/osebo

Cena za klasični hladno topli bife

Cene za kategorijo „bife - samopostrežna pogostitev“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji bife - samopostrežna pogostitev, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Bife - samopostrežna pogostitev: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za bife - samopostrežna pogostitev in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.971
povpraševanj strank
9.615
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (bife - samopostrežna pogostitev)

Kolikšna je cena za bife catering?

Cena za klasični hladno topli bife catering znaša med 7 evrov in 17 evrov po osebi. Gre za samopostrežno pogostitev, ki ne vključuje pijače. V kolikor bi si želeli cateringa, ki vključuje tudi pijačo, pa cena po osebi posledično znese med 20 in 50 evri.

Povprečne cene za klasični bife brez pijače, se tako gibljejo okrog 12 evrov po osebi. Hladno topli bife vselej zajema vnaprej pripravljeni jedi po dogovoru, za katere se dogovorimo s catering servisom. Jedilniki se tako medsebojno razlikujejo glede na priložnosti. Posledično cene po osebi variirajo glede na dogovor o tem, katero hrano želimo naročiti. Topli bife ali hladni bife vselej, tako kot hladno topli, zajemata zgolj hrano. To je razlog, zakaj so cene bifejev lahko tudi veliko višje – v ceno po osebi je zajeta tudi pijača.

V čem se topli bife in hladni bife razlikujeta od hladno toplega?

Hladni bife ali topli bife sta zelo primerna za dogodke, kjer navadno sedimo. Gre torej za poroke, rojstne dneve in podobno. Od hladno toplega pa se razlikujeta po tem, da zajemata zgolj določen tip hrane – hladno, kot so dobrote z morskimi sadeži ali zelenjavne dobrote in podobno ali zgolj toplo, kot so razne plošče, štruklji in drugo. Hladno topli bife pa ima to prednost, da zajema tako omenjene hladne jedi, kot tudi juhe in ostale tople dobrote.

Koliko stane solatni bife in/ali sadni bife?

Sadni bife in solatni bife sta navadno vključena v ceno celotnega cateringa, ki znaša med 7 in 17 evrov po osebi. To je cena, ki ne vključuje pijače, torej gre zgolj za ceno cateringa, ki vključuje hrano. V to hrano je navadno vključen tudi solatni bife ali pa tudi sadni, če se zanj odločite.

Samopostrežna pogostitev, ki vključuje tudi pijačo, pa povprečno znaša od 20 evrov do 50 evrov po osebi. Cena je odvisna od ponudnika in hrane, ki jo predhodno naročite pri ponudbniku.

Veliko ponudnikov v svojo samopostrežno pogostitev, največkrat med predjedi, umešča tudi sadne plošče. Sadna plošča sicer ni enako kot sadni bife, pa je kljub temu lahko primerna popestritev dogodka z raznolikim sadjem.

Solatni bifeji se navadno vključujejo v ponudno kar preko celega kosila. Torej, v kolikor se odločite za na primer hladni bife, imate ponekod na razpolago tudi solate. Kot primer naj podam stoječi bife, ki prav tako vsebuje ponudbo solate, kot recimo mehišli bife ali dolgo kosilo. Cene pa se medsebojno razlikujejo. Dolgo kosilo nanese približno 17 evrov po osebi, dočim kratki stoječi bife pa zgolj 8 evrov po osebi.

Kakšen je povprečen cenik za ruski bife?

Ruski bife je samopostrežni bife, ki stane povprečno 13 evrov na osebo. Pri tem imamo v mislih klasični ruski bife, ki navadno vključuje mesne jedi, zaradi česar je manj primeren za vegetarijance ali vegane. Mnogi ponudniki imajo na razpolago tudi ruski bife pestrejše (gala) oblike, ki znaša med 20 in 40 evri po osebi, pri čemer pijača ni vključena v postrežbo.

Ruski bife ponudniki omenjajo tudi z imenom švedski bife ali švedska miza, ponekod (a redkeje) tudi švedski stol. Vsem izrazom pa je skupno to, da se nanašajo na samopostrežni bife, katerega v naprej naročite in se zanj dogovorite prek catering storitve.

Ponudbe samega bifeja pa se razlikujejo glede na ponudnika. Ruski bife lahko vsebuje tudi jedi z žara, med katere spadajo tako hladne, kot tudi tople žar jedi. Taka različica je primernejša za piknike in podobne prireditve. Pestrejše, gala različice, ki jih še pozna ruski bife, pa lahko vsebujejo vse mogoče. Vse od solat, sladic, sadja, toplih jedi s prilogo, hladnih predjedi pa tja do raznoraznih plošč ter toplih in hladnih bifejev. Cene pa, seveda, variirajo glede na naše želje in izbrane jedi.

V čem se ruski bife (brez vključene pijače) razlikuje od klasičnega cateringa (prav tako brez vključene pijače)?

Povprečna cena catering storitve brez pijače se giblje med 7 in 17 evri po osebi, skupaj s pijačo pa med 20 in 50 evri po osebi.

Cene ruskega bifeja, pri katerem gre za samopostrežni bife, se od klasične catering ponudbe ne razlikujejo veliko. Cena hrane pa je v bifejih nižja v primerjavi s tradicionalnimi obroki.

Vselej gre za način serviranja v naprej naročenih in skrbno pripravljenih jedi. Te naročnik naroči pri catering servisu in jih nato pripelje naa želeno lokacijo, za katero se naročnik in ponudnik v naprej dogovorita. Obiskovalci tako sami izbirajo med jedmi, ki jih catering osebje postreže na mizah ali pa na distribucijskih vodih. Pri tem gre lahko tudi za premične vozičke ali namenska vozila za servirano hrano. Natakarjev pri takšni vrsti postrežbe ni. Cateringi so zaradi omenjenih lastnosti zelo primerni za vse mogoče dogodke, katerih namen je druženje vseh prisotnih.

Nasveti za catering hrane in pijače

Pomagali vam bomo najti pravi catering za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — bife - samopostrežna pogostitev — cene in ceniki

T.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Želela bi okvirno ponudbo za catering za cca 50 ljudi. Predjed, nekaj glavnih jedi (klasika - pražen krompir, štruklji, dunajski zrezek ipd.), sladica. Potrebovali bomo mesne in vegetarijanske jedi.

K.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Spoštovani, v nedeljo 15.10. bi v družinskem krogu praznovali 80. rojstni dan mame. Prosila bi za ponudbo za topli ali toplo-hladni bife za 25 oseb. Potrebovali bi tudi krožnike in pribor, prte ter 4 mize ( manjše, ki se lahko zvišajo ali znižajo). Kosilo bi bilo ob 13.uri, trajalo bi cca 3-4 ure. Lokacija je Ljubljana. Hvala. Ksenja Marguč

L.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Pesnica)

20.10.2023 ob 18.00 uri potrebujem toplo hrano (meso s prilogami in solate) za 22 ljudi, brez pijace, sladic, strežbe.

T.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Iščemo ponudnika v Ljubljani ali okolici za dostavo hrane v osnovno šolo v Ljubljani. Veganski in vegetarijanski obroki, cca 70 do 80 oseb, zajtrk , kosilo, malica. Nekaj slovenskega, ne preveč tujih okusov, prilagojeno otrokom.

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Preddvor)

-kosilo, ne žar možnost. Več vrst prilog in solat, različno meso. Dogovarjamo se preko maila, če se odločim se osebno dogovorimo naprej.

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Luže (Šenčur))

15.6., ob 13h, kosilo (juha, solata, več vrst mesa in prilog), ne žar. Okoli 30-40 oseb.

U.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrovlje (Braslovče))

Imeli bi kosilo ob 12 uri, kosilo je lahko klasično nedeljsko (juha, glavna jed), osebja ne bi potrebovali ker bi naredili kot samopostrežno.

A.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kamna Gorica)

Zdravo,jaz bi rabil catering za cca 40 oseb,hrana čisto običajna,za 21.10 v času kosil,z dostavo v Kamno Gorico,v bivšo gostilno Mlin,hvala lepa,lp.

M.A. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rakek (Cerknica))

Pozdravljeni, prosim za ponudbo cateringa, n.pr. glavna jed + priloge + solate + sladice. V jedi je lahko tudi kakšna vegetarijanska jed, npr. skutini štruklji, pečena zelenjava, ali kaj podobnega. Glavna jed: piščančje / puranovo meso, svinjina, govedina,. Priloge: npr. različen krompir, pomfri, tenstan, svaljki, žlikrofi,.. Solate: šobska, zeljnata, ameriška, .... Sladice v lončkih. Praznovala bom 2.12. v okolici Rakeka. Zanima me cena na osebo ?? Prosim za čimprejšnji odgovor.

V.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Hrastovlje (Koper))

Spoštovani, V soboto, 9. 12. 2023, bolnišnica Valdoltra pripravlja novoletno zabavo za zaposlene v Hrastovljah, ki bo potekala v kletnih prostorih gostilne Škrgat za približno 150 ali več udeležencev. Zanima nas, ali ste na voljo za določen datum ter ali je mogoče zagotoviti catering in strežbo vašega osebja. Hvala lepa in lep pozdrav.

A.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Zanima me samo približno kakšna bi bila cena? bo pa cca 30-40 ljudi, večinoma otroci, 13 let stari.

I.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Catering bi naročila za 80 ljudi. Prosim, da v ponudbo vštejete tudi kavo, sokove ter kakšno vino. Dogodek bo potekal tako, da bi zjutraj prišli gosti na kavo, ki bi bila na voljo skozi cel dan (do okvirno 18h). Vmes bodo premori za malico (2x dnevno), kjer lahko vključite različne slane ter sladke prigrizke (lahko sami izberete, kar se vam zdi primerno, da je za vegetarijance in vsejede) ter enkrat v dnevu bo kosilo, za kar bi pa prosila, da je obrok konkreten ter raznolik. Glede na prošnje, se zavedam, da bo znesek višji

P.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ožbalt (Podvelka))

POROKA. Pričetek ob 13.00 uri. Hrana ob 13.30 uri, (konfetki), nato Cerkveni del in ob 17.00 civilni del,(nekaj na hitro za pojest), nato ob 19.00 zabava z večerjo. VEČERJA : Osnovno: pohano,krompir riz, solate, lignji... SLADICE

J.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Nadanje Selo (Pivka))

Praznovanje rojstnega dne, na domu. Želeli bi cca 4 visoke mize brez stolov, od cca 20h dalje. Topli bife, plus finger food. Sladic ne potrebujemo.

S.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vrhole Pri Slov. Konjicah (Slovenska Bistrica))

Rojstni dan bi se pričel ob 16.00 uri, od hrane bi bilo vsaj 4 vrste mesa, različne priloge (pecen krompir, riž, kroketi,..) in vsaj 3 vrste solat.

L.I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rače)

Pozdravljeni, Potrebovala bi catering izvajalca za 30.9. s pričetkom ob 11h. Bilo bi nas cca 20 oseb od tega 5 otrok. Dogodek ko v Račah oz ribiško društvo Fram. Potrebovali bi tudi krožnike, pribor ter kozarce. Hrana bi naj bila načeloma čist tradicionala (dunajski zrezek, zrezek v omaki, kakšni fingersi za otroke, priloge pa krompir, riž, zelenjava, mogoče njoki ali štruklji)

I.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kamnik)

30 ljudi - Klasična nekomplicirana pogostitev - 6x Ocvrt piščanec, 5x piščančji trakci, 5x zrezki, 12x pomesfrites, 12x pražen krompir, ... skrata hrane za cca. 30 -35 ljudi.

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Cerknica)

Ponudbo prosim predlagajte sami, želimo pa si: - Nekaj brezalkoholnega (sok) - Vino - Nekaj slanega (za prijeti v roko); brez pribora - Nekaj sladkega (za prijeti v roko); brez pribora Ponudba je lahko "bogata" - npr. hobotnica, panna cotta, losos itd...

N.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Radovljica)

Dogodek se bi pričel okoli 16te ure. V mislih sem imela dunajce, franckosko solato. Odprta sem tudi za ostale predloge v podobni smeri. Hrano bi uspela prevzeti tudi sama v primernih posodah.

K.N. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rače)

Za praznovanje 50-letnice: finger food oziroma hrana, ki si jo lahko gostje postrežejo tudi stoje. Tudi kakšno juhico in kaj toplega. Lokacija: Rače, 9.12.2023 ob 18.00. Število gostov: 50

T.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rakovnik (Medvode))

Dogodek se bo pričel ob cca 16.uri. Ker bo zabava v privatni hiši, je vse kar potrebujemo catering - brez postrežbe, pijač, itd. Do 30 ljudi, bolj realno okrog 20.

S.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Gre se za praznovanje rojstnega dneva. piknik prostor imamo v Ljubljani, potrebovali bi catering za problizno 60 ljudi. 30.9. Slaba polovica gostov ne je svinjskega mesa, tako da bi meso moglo biti loceno

S.O. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Želimlje)

Dogodek: praznovanje abrahama Pričetek ob 18.00 uri Trajanje: do 24.00 Hladno topli bife Za 50 oseb vegetarijanski obrok

T.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Zlatoličje (Starše))

Praznovanje rojstnega dne v Zlatoličju v Gasilskem brlogu. Datum je 23.9. 2023, začetek ob 13.00. Hrana bi bila super nekje med 13.00-14.00. Potrebujemo za cca 40 odraslih in 10 otrok (1-5 let). Zaenkrat nimam ideje čisto glede hrane, vem le da ne bi žara :) Fajn je, da so v ponudbi tudi piščančji medaljoni za otroke. Za odrasle pa bi bilo super več različnih jedi- zrezki, omake, burgerji, perutničke- tudi otroci jih imajo radi,...pa različne priloge- riž, krompir, štruklji, njoki... Potrebujem tudi nekaj vege, ker je okrog 5 vegeterjancev (ne jedo rib). Najlepša hvala! LP, Tamara

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ozeljan (Nova Gorica))

Catering za slaščice.

D.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dol Pri Ljubljani)

Pozdravljeni. Želeli bi imeti catering za datum 29.9.2023, pa me zanima če je kakšen ponudnik na voljo. Predvidoma bo nekje 35 ljudi, hrana po večini mesna in nekaj morskega ter brez glutena in hkrati vegetarijansko. Hvala in lep pozdrav

G.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Lahko napišete s strežbo ali brez. Prosim, da me kontaktirate pisno preko platforme. Hvala in lep pozdrav.

B.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Pozdravljeni, zanima se za mesne plošče za 20 oseb. Potrebujem dostavo, grelnike, ostalo bomo sami. Prosim za okvirno ceno. Hvala

T.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kočevje)

Praznovanje za 35 ljudi. Catering, že pripravljene jedi (tople), vključno s krožniki in priborom (kozarcev ne potrebujem). Možnost tudi kakšnih sladic? Lokacija praznovanja: Koča Grintovec, Kočevje; DATUM: 23.9.2023 ob cca 19:00 (prihod povabljenih gostov je ob 18:00). Lp, tamara

L.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Novo Mesto)

Dogodek se bi pričel okoli 16 ure, večerja naj bi bila okoli 18-20 ure, torta pa okoli 12h-1h ponoči.

T.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kočevje)

Samopostrezni catering v gozdu, koca Grintovec, ob cca 19:00, za 35 ljudi. Za vsakega nekaj.

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ormož)

Bilo bi 15 oseb. Okrog 13 ure. 23.september (sobota). Podravska regija/Pomurska regija. Do 25 od moje lokacije (Ormož) si lahko pridem iskat tudi sama. Imeli bi kakšne kanapeje,male burgerje (možnost tudi brez zelejnave, nekaj kosov,..), preprosta hrana, finger food..

N.C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Catering za cca 20 ljudi, nekaj hrane bomo imeli sami, pijačo sami.

B.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Bolnišnica Novo Mesto)

JEDI ZA 20 OSEB. VSEGA MESA PO MALEM, PRILOGA , ENA VRSTA SLADICE. DATUM DOSTAVE IN URE: 5.9.2023 OB 12.00

S.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Vodice)

Bil bi piknik varianta. Toplo hladni bife morda od hrane kakšni njoki v omaki. Piščančje meso/goveje . Zelenjava žar. solata, Krompir. Finger food (chicken fingesi za otroke) za predjed pa kaki narezki oz kanapejčki.

A.H. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Potrebovali bi vecerjo za 22.12. ob 17ih. Cca 50 ljudi. Potrebujemo hrano, za pijaco bomo poskrbeli sami. Lp

B.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Begunje Pri Cerknici (Cerknica))

Za rojstno dnevno zabavo za 40 oseb bi želel dva obroka: - samopostrežno kosilo okoli 14h: meso (lahko žar ali reberca ali natrgana svinjina ali kobinacija različnih zadev,..), priloge (krompir, lahko tudi kakšne testenine ali zalenjavni polpeti ali kaj podobnega ali kombinacija), zelenjavna priloga (lahko na žaru, na maslu ali tudi kot nek zelenjavni narastek, lahko kombinacija) - popoldanska malica okoli 17h-18h: burgerji ali žar ali kaj podobnega (važno da ni enako kot za kosilo). Hvala in lep pozdrav.

K.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Celje)

Praznovanje rojstnega dne na domu. Zeleli bi samopostrezni bife za okvirno max 20 ljudi.

B.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Koper)

Trajanje cca 2 uri. V prostorih državnega organa.

T.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Velenje)

Iščem pripravo hrane v Velenju na domu, praznovanje 40 rojstnega dne, prisotnih bo 45 odraslih in 23 otrok. Praznovanje bi imel 27.8. ali 3.9.2022

A. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Okolica Sežane)

Pozdravljeni, 25. 6. 2022 med 13:30 in 15:00 bi potrebovali catering za poroko - in sicer pogostitev po poročnem obredu (pred cerkvijo) za cca 50 gostov. Imeli bi recimo obložene kruhke in rogljičke, zraven bi potrebovali tudi mize in pa kozarce za penino ter sokove. Za pijačo poskrbimo sami. Potrebovali bi 1-2 osebi za strežbo. Lokacija je okolica Sežane. Prosim za ponudbo. Hvala!

V.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pozdravljeni, v petek, 3.6., praznujemo rojstni dan in bi radi naročili nekaj pladnjev hrane, primerne za zaužitje zunaj na prostem v domačem vrtu. Veseli bi bili raznolike ponudbe, ki bi zajemala tako mesne, vegetarijanske, kot tudi veganske jedi (slane in sladke). Količinsko bi hrane potrebovali za cca. 25 ljudi. Pijačo bomo priskrbeli sami. Zabava je napovedana od 17. ure dalje, vendar pričakujemo, da se bo glavnina ljudi zbrala nekje okoli 18. ure. Pomembno bi nam bilo, da bi bila hrana izbrana na način, da bi ostala okusna dlje časa tudi za morebitne zamudnike. V kolikor imate takrat še prost termin, vas vljudno prosimo, če nam lahko posredujete vašo ponudbo za catering, in sicer: - cena samo za hrano, - cena doplačila za pribor/krožnike/kozarce, - cena za rojstnodnevno torto, v kolikor imate tudi to možnost. Za navedeno se vam lepo zahvaljujemo in upamo na sodelovanje z vami. Lep pozdrav, Valentina Prete

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Krog Pri Murski Soboti)

Želela bi samo nekaj v smislu obloženih kruhkov in kanapejev, da se da na mizo in ni potrebno več nič pogrevati, šlo bi za manjšo skupino tam nekje 10 do max 13 ljudi, brez diet in vsi so mesojedi, rojstni dan bi se odvijal dne 09. 04. 2022 tam nekje od 13.00 ure, če ponudnik ni od daleč (okolica Murske Sobote lahko pridemo hrano iskat tudi sami)

M.F. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Pozdravljeni, nevem se ure pa nicesar ker komaj delam rezervacije oz ponudbe.

M.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / ŠTore)

Cca 20 oseb, lokacija okolica Celja, dogodek rojstni dan.. Predjed plus topla jed Prosim za ponudbe na meil.

T.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

80 ljudi. dogodek bo potekal pod kozolcem, začel se bo v večernih urah. potrebujem ponudbe za bife ali streženo pogostitev

A.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pogostitev na zagovoru magistrske naloge na Fakulteti za strojništvo, do 10 oseb, brez alkohola in svinjine.

J.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Notranje Gorice)

Spoštovani, zanimam se za vaše storitve pogostitve za dogodek za 24 ljudi na lokaciji Podplešivica 2, Notranje Gorice za soboto 23.10.2021 ob 16. uri. Od 24 ljudi ima 5 oseb prehranske restrikcije in bi zanje želeli pripravo temu primernih jedilnikov (3 veganski, 1 brezglutenski, 1 vegeterijanski). Zanima me, če imate možnost catering pogostitve in koliksna bi bila cena le-tega? Ali imate tudi opcijo dostave že pripravljene hrane na lokacijo? Imate morda že kakšne vnaprej pripravljene menije, ali ponudbo jedi? V kolikor bi bili pripravljeni za sodelovanje, me prosim kontaktirajte na telefonsko številko: 031 488 989. Vnaprej se Vam zahvaljujem za Vaš odgovor. Lep pozdrav, Jernej Bezjak

D.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Dobrnič)

Pričetek ob 12.00. Konec cca 16.00. Bilo naj bi nekako v smislu kosila za cca 40 ljudi.

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Žalec)

Zelim si klasicni catering z hrano iz žara in brez strežbe. 21.8.21 ob 18:00 uri v okolici Žalca za 35 oseb. Hvala

A.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

V zacetku junija bi praznovali 1. rojstni dan. Tocne lokacije sicer se nimamo bo pa v ljubljani oz njeni blizji okolici. Imeli bi piknik in s tem tudi primerno hrano (žar).

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sveta Ana)

Želim preprost catering za tradicionalno poroko

T.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Trzin)

To soboto, 19.09 med 10h in 11h bi rabila dostavo hrane v Trzin za 15 oseb, toplo hladni meni, brez rib, brez mesa, z izjemo čevapčičev. Prosim za ponudbo.

P.A. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana, Črnuče)

Dogodek bo v soboto 13.6.2020 ob 1h. Povabljencev bo med 15 in 20 plus nekaj otrok. Potrebujemo enostaven topli bife Oz.kosilo. Prosim za ponudbe.

P.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Zg. Ložnica)

Imeli bi zar varianto z mesom in nekaj vegetarjanske hrane pecene na zaru.

L.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Zelimo narociti marcipanovo torto v Mariboru,v torek, 21. 4. popoldan, manjso,prosim za ponudbe na mail izkljucno.

N.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Želela sem pogostitev na domu za rojstno-dnevno praznovanje v družinskem krogu, zgodnja večerja ob 18 uri, topel obrok, lahka hrana, prisotni tudi gostje, ki potrebujejo hrano brez glutena in laktoze

A.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sodražica)

Prosimo za ponudbo za 30 oseb cattering hrane na lokaciji Vinice 30, 1317 Sodražica. Od mesa naj bo vkljuceno: svinjsko meso- pecenka, pohan piscanec in puranji zrezki v omaki. Priloga naj bo pražen krompir, pecen krompir, struklji, in zelenjava. Hvala Lep poxdrav, Alenka Prijatelj

G.D. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana-Črnuče)

Iščemo stalnega ponudnika, ki bo za nas izvajal catering, ko bomo imeli obiske partnerjev. - catering bomo potrebovali za cca: 4-10 ljudi - vrste jedi: narezek, kanapeji, hladni fingerfood in sladice (hrana mora biti užitna tudi mrzla, ker imajo sestanke, ki se lahko zavlečejo in zato hrana včasih tudi čaka po več časa) - najraje vidimo, da prejmemo hrano, ki je pripravljena in dekorirana, da jo lahko samo položimo na mizo . še 1x poudarjam, da iščemo ponudnika, ki bi bil naš stalni dobavitelj (datum sem označila zgolj, ker je to nujno)

S.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Pristava Nad Stično)

Pozdravljeni. Mi imamo piknik to soboto, 29.6. ob 16h na Pristavi nad Stično. Gospod, s katerim smo bili dogovorjeni za catering je nenadno zbolel in mora na nujno operacijo, nadomestila pa nam ni uspel zagotoviti. Zato zdaj iščemo catering za tako kratko obdobje in poskušam srečo 🙂 Želimo si žar, zelenjavo, kasneje obaro, se pa lahko še prilagodimo, oz. smo odprti za predloge. Na voljo je žar itd., da se vse speče in mize/ klopi za goste. Potrebovali bi prte in krožnike, vilice. Povabljenih je 40 odraslih in 10 otrok. Moja št. je 031740022. Lepo vas pozdravljam in upam na najboljše 🙂 LP, Sara

D.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Celje)

Gre za pogostitev gostov po pogrebni svečanosti v mali dvorani v Vekingu. želeli bi hladne raznovrstne prigrizke za približno 30 ljudi in pijačo, vino, sok, voda.

M.N. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Nova Gorica)

Dogodek je otganiziran za cca 25 ljudi. Pricne se ov 20h in trajal do 23h.

S.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Silvestrovo, za cca 15 - 20 ljudi. Popoldanska pogostitev, vasi zaposleni ne bi rabili biti vec tam po cca 20h. Ruski bife.

N.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev)

Imeli bi piknik varianto. Cca 50 ljudi. Približno 4-5 vrst mesa (čevapčiči, ražnjiči, vratovina, perutničke, hrenovke), pomfri in kakšna zelenjava na žaru.

I. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Skedenj (Brnik))

Ni se dolocen datum me lokacija zbirava ponudbe da vidiva do kam sezeva.

T.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranjska Gora)

26. Maja imam poroko. Pa se zanimam za catering. Kraj kranjska gora. Okrasitev. Samo postrežni catering. Pijača bi bila naša. Cca 80 svatov

G.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana Okolica)

Pozdravljeni Zanaimam se za cetering za cca 70 oseb .(toplo hladni bife) Razlog praznovanje rojstnega dne. Prostor dvorana (mize stoli) okolica Ljubljana

B.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Spodnje Duplje (Naklo))

Praznujem rojstni dan. Povabila bom cca 30 ljudi (1 vegeterijanka). Praznovanje bo od 15. ure dalje in bi želela imeti bolj piknik varianto in mogoče zvečer še en golaž.

K.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pogostitev ob upokojitvi. Začne se ob 13. in traja do približno 17. Imela bi samo hrano. Seveda pa tudi posodo kozarce in prte.

M.Č. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Želim pogostiti 60 delavcev ob upokojitvi. Prosim za ponudbo hladnega bifeja

S.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj)

Predlogov za jedi se nimam,fino bi bilo juha potem pa samopostrezno ,tudi primerno otrokom, zabava po 18 uri ...do pozne noci

V.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Dogodek se zacne ob 14.00 uri in konča nekje ob 22.00. Prosim za ponudbe samo za finger food ter ponudbo finger food in kasneje še topli bife, doplačilo sladic. Doplačilo za pijačo (cocktaili, brezalkoholna pijaca, pivo). Naprošamo vas, da bife pripravite sami, tudi v primeru pijače, bi priprave prostora predali vam. Gre za sproščeno druženje naših sodelavcev ter poslovnih partnerjev. Naprošam vas, da mi ponudbe pošljete na priložen mail.

A.C. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Radomlje (Domžale))

Praznovanje rojstnega dne na prostem - piknik. Datum: 23.9.2023 Lokacija: Radomlje Vrsta hrane: toplo-hladni bife, vegi/vegansko Budget: 10€/osebo Ura: 16.00 - 21.00

R.V. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Želeli bi hrano z žara (čevapčiči,pleskavice,...) + solate Hrano bi stregli od 16 ure dalje. Prisotno bo okoli 15 ljudi. Najlepša hvala za ponudbo. Robert

A.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Šmartno V Rožni Dolini)

Pripravljamo se na praznovanje prvega rojstnega dne od mojega sina. želja je da imamo najprej nek glavni meni ter nato skozi celotno popoldne nekakšni prigrizki.

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Iščem katering za zasebno zabavo. Približno 30 gostov, želim si nekaj, kar lahko gostje prigriznejo tudi v stoje.

E.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Miklavž Na Dravskem Polju)

23.9. bi imeli druženje (piknik varianta) na domačem dvorišču. Približno 30 oseb. Prosim za ponudbo

M.A. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rakek)

Prosim za ponudbo cateringa, n.pr. topla predjed + glavna jed + priloge + solate + sladice. V jedi je lahko tudi kakšna vegetarijanska jed, npr. skutini štruklji, ali kaj podobnega. Npr.: Topla predjed: juhe,.. Glavna jed: piščančje / puranovo meso, svinjina, govedina,.. Zanima me cena na osebo ??

J.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Mengeš)

Od 14h dalje. Piknik.

Ž.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

V četrtek, 5.10.2023, bomo na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje Naravoslovnotehniške fakultete organizirali simpozij v prostorih fakultete, kjer bo potekalo tudi kosilo, ob približno 13. uri. Kosilo bo organizirano za približno 50 ljudi. Vsebuje naj predjed, različne glavne jedi (3 do 4) ter sladico.

M.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Zgornja Kungota)

Imamo krst in 23 odraslih ter 5otrok,prostor že imamo,lovski dom potrebujemo samo hrano ,da se pripelje in naredi ruski bife. V mislim imamo kako žar varianto in nekaj solat.

A.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Koper)

Iščem cattering za cca 60 - 70 svatov. "Nothing fancy". Preferirava samopostreži bife. Vključena mora biti tudi pogostitev ob civilnem obredu (finger food, narezek)... Za pijačo bi poskrbela sama, stregli bi jo s pomočjo vaših zaposlenih.

D.G. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Cerknica)

Poroka( civilni del) bo na gradu Snežnik ob 13.00 uri. dogodek (poporočno) slavje se začne ob 15.00 uri. ODVISNO OD CENE, LAHKO UREDIMO PREDJED TUDI SAMI - ob 15.00 uri prigrizki (npr. pršut, olive, sir,...). okoli 17-18h bi želeli samopostrežni bife (večerjo). Želeli bi tudi nekaj vegeterjanskih jedi (poleg mesnih, ribjih). Lokacijo proslave nimamo še, bo pa verjetno v okolici Cerknice.

I.R. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Sodražica)

Kosilo bi bilo od 12 do 13, tako da si gostje sami vzamejo hrano. Pa če je možno tudi dobiti torto za 30 oseb.

A.L. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Pozdravljeni, za sodelavce v Ljubljani, na Slovenski cesti, organiziram pogostitev ob RD. Dne 31.8.2023 bi v času kosila (s pričetkom ob 12. uri) 15 sodelavcem ponudili samopostrežni hladno topli bife, ki naj vkljucuje priloge in testeninsko solato. Del jedi naj bo primeren tudi za vegetarijance. Uporabili bomo krožnike in pribor za 1x uporabo.

M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Kranj Okolica)

Praznovanje RD 40anni, 12.09.23. okolica...pogostitev meni,da ne bomo lacni (mix) cez dan od 15.00 do 20.00h Cca.30.do 40oseb

A.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Loka Pri Zusmu)

Potrebovali bi hrano za nekje 70 ljudi z otroki, 2.9. 2023 na lokaciji Loka pri Žusmu. Imeli bi neko piknik varianto hrane, bi se sproti dogovorili kaj nam lahko ponudite. Zanima me cena po osebi - na približno Hvala

I.E. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Celje)

Pozdravljeni, Poizvedujem o možnosti cateringa za nedeljo, 17. 9. 2023 za cca 30 oseb. Prosim, ce me kontaktirate, v kolikor lahko izvedete to storitev. Hvala za odziv!

I.P. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Pomurije Sajam)

Postovani, Izlagači smo na sajmu Agra u Gornjoj Radgoni. Zeljela bih da porucim catering, Finger food. Mozete li mi pripremiti ponudu za 15 ljudi sa dostavom na sajmu.

J.U. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Kosilo naj bi vsebovalo nekaj mesa in raznih prilog predvsem tudi zelenjavne. Prav tako naj ponudba vsebuje sladice. Če je možno le primeren pribor za enkratno uporabo. V primeru najcenejše ponudbe se odločimo za vas.

L.W. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Ljubljana)

Spoštovani, na Združenju delodajalcev Slovenije organiziramo sestanek, ki bo 7.9.2023, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17. Na celodnevnem sestanku bi potrebovali tudi catering in kosilo, zato vas vljudno prosim za ponudbo za organizacijo cateringa (specifikacija spodaj). Podatki od dogodku: - Datum: četrtek, 7.9.2023 - Trajanje: cel dan - Lokacija: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Kardeljeva ploščad 17. - Število oseb: zbiramo še točno število, predvidevamo, da bo max 12 oseb, točno sporočim takoj, ko potrdijo. Želje za catering: - Jutranja kava in čaj (v termovkah) in vsa posoda (skodelice, žličke ipd.). o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi - Dopoldanski odmor (coffe break) o Tukaj bi želeli kavo, čaj in manjši prigrizek (npr.: sadje/pecivo/rogljiček) o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi, si lahko vsak sam vzame Jutranjo kavo/čaj in dopoldanski odmor se lahko prinese zjutraj skupaj, da ni treba dvakrat hoditi. - Kosilo o postrežba na lokaciji Ekonomske fakultete, Miklošičeva ulica 17, Ljubljana, s komplet servisom (krožniki, pribor itd.). o 2 menuja: mesni + veg (zbiram informacije, koliko je veg. in bom sporočili točno število). Dodatno bi preveril, ali se sokovi in voda računa po stekleničkah glede na dejansko porabo ali pavšalno? Ker trenutno še ne vem točnega števila oseb na sestanku, me zanima, ali je možno dobiti ponudbo po št. oseb? Prav tako me zanima, do kdaj je zadnji rok, da vam sporočimo točno število oseb, ki bodo prisotne. Za vsa vprašanja ali dodatna pojasnila sem vam kadar koli na razpolago na tel. št.: 040/671-107 (Lan Wudler) ali preko e-pošte lan.wudler@zds.si. Plačnik bo podjetje, Združenje delodajalcev Slovenije. Za ponudbo se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem. Lep pozdrav Lan Wudler

A.J. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Trebnje)

Mešano meso (cevapi, rebra, piscanec) priloge, solata, ob 12h za 10oseb

D.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Polhov Gradec (Dobrova))

Spoštovani, Prosim vas za ponudbo za "piknik catering" za 30 odraslih in 10 otrok za 9.9.2023 ob 16 uri. Potrebovali bi ponudbo za le za hrano (pijača v lastni režiji). Dogodek se bo odvijal na domačem vrtu v Polhovem Gradcu. Hvala in lep pozdrav, Dijana

M.T. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Tolmin)

Prosimo za ponudbo za catering. Dogodek: Abraham Datum: 2.12.2023 ob 17.00 uri; zaključek: 3.00 uri Lokacija: Vecnamenski objekt s kuhinjo - Lahnica-Volarje, Tolmin Število oseb: 80 ljudi Želje: toplo hladni bife po vašem predlogu + kasneje mini hamburger + toceno pivo + sladice

M.M. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Škrilje (Ig))

Gre za piknik s cca 45 osebami (od tega 6 vegetarijanci/vegani) v okolici Iga. Na voljo bo manjši prostor za pripravo).

M.K. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Naraplje (Majšperk))

Dogodek bo na manjšem zunanjem prostoru pred hišo v vinogradu. Možna je uporaba zunanjega žara brez kuhinje. Pričetek bi bil med 13.00 in 14.00. Želeli bi grill jedi z zelenjavo.

B.Z. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Brežice)

Začetek bi bil ob 18 uri z fingerfood, večerja bi bila ob 19:30 uri

M.B. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Rut (Tolmin))

Pogostitev za praznovanje 50 rojstnega dne. Dogodek bo v zaprtem prostoru.

V.Š. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Maribor)

Ena oseba vegetarijanski meni, ena brezglutenski

C.S. išče ponudnika catering storitev (Bife - samopostrežna pogostitev / Brestanica (Krško))

Cca 17.ure dalje

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Bife - samopostrežna pogostitev — po mestih