fb

Enterprise programiranje in integracije

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za razvoj in programiranje - enterprise programiranje in integracije ter pridobite cene in ponudbe.

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za razvoj in programiranje (enterprise programiranje in integracije)

Preverjeni programerji
Infotrend
Razvoj in programiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj spletnih, namiznih in mobilnih aplikacij.
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 7 krat

Opis

Naše delo zajema učinkovito načrtovanje, definiranje strategije, oblikovanje in dovršen razvoj programske opreme. S tem dosežemo zastavljene cilje in rešimo vaš problem ali idejo. Ukvarjamo se z razvojem industrijskih in poslovnih aplikacij po meri.

Reference

Hella Staurnus Slovenija, Poclain Hydraulics, Skaza plastika, Hewlett packard enterprise Slovenija,

Kako smo drugačni

Smo strokovno podkovani, natančni in zanesljivi.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani v Wordpress, Wix, Weebly, Joomla, ..., Izdelava spletne strani po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django, ...), Izdelava spletnih trgovin v Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce, ..., Izdelava spletnih trgovin po meri, iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, SEO - optimizacija spletnih strani, Pošiljanje masovne pošte (newsletter / mailing), Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Razvoj in programiranje za IoT (Internet stvari), Drugo embedded programiranje, Razvoj aplikacij za okolje SharePoint, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Programiranje, prilagoditev ali integracija telefonskih central, Sistemska administracija, Configuration management, Specifične integracije po meri)
Lokacija
Ob potoku 43, 1291 Škofljica

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (enterprise programiranje in integracije) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za razvoj in programiranje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete razvoj in programiranje (enterprise programiranje in integracije)?

Pogosta vprašanja (enterprise programiranje in integracije)

Kaj je enterprise programiranje?

Za enterprise programiranje gre takrat, ko programer razvija aplikacijo za določeno korporacijo ali kakšno drugo veliko organizacijo, katere osnovna dejavnosti ni razvoj programske opreme. Tako, da lahko rečemo, da so takšni programerji potrebni v zelo različnih panogah, saj jih na različnih mestih potrebujejo za razvijanje aplikacij. Lahko gre za notranje aplikacije, ki jih uporabljajo zaposleni ali pa za zunanje aplikacije, ki so namenjene javnosti oziroma njihovim strankam. Programerji so lahko neposredno zaposleni v podjetju ali pa delajo v svetovalnem podjetju, katerga ta korporacijia ali večje podjetje potem najame zaradi svojih potreb. Na primer, za razvoj nove aplikacije lahko ponudnika za enterprise programiranje iščejo v banki. Programerji pri enterprise programiranju lahko ravijajo aplikacije, sisteme za trgovine in podobno.

Kateri programski jeziki so najbojši za enterprise programiranje?

Poznamo veliko različnih programskih jezikov, ki se med seboj razlikujejo. Različni programski jeizki so primerni za različne stvari, zato je dobro, da preden se začnete učiti programskega jezika preverite, kje vse vam bo lahko koristil. Seveda vas znanje le enega programskega jezika lahko omejuje, a nekje morate začeti. S časom je pomembno, da začnete razumeti principe programskih jezikov.

Programski jeziki, ki naj bi bili najboljši za enterprise programiranje so Python, Java, JavaScript, C #, C/C++. Le-te omogočajo enterprise programiranje in so eni izmed osnovnih programskih jezikov, ki jih poznamo.

Kaj je enterprise programska oprema?

Enterprise programska oprema je računalniška programska oprema, ki ji lahko rečemo tudi aplikacijska programska opremza za podjetja (EAS). Uporablja se za zadovoljevanje potreb organizacij in ne pozameznih uporabnikov. Med organizacije spadajo, na primer, podjetja, vlada, klubi, dobrodelne organizacije, šole, interesne skupine uporabnikov in podobno.

Enterprise programska oprema je del informacijskega sistema, ki je računalniško podprt. Takšni sistemi se ukvarjajo z delom poslovanja v organizaciji. Njihov cilja pa je izboljšati naloge poročanja o poslovanju in upravljanju, sistem pa mora podatke obdelovati z dokaj visoko hitrostjo in jih nato razporediti v različna omrežja.

Kako izbrati ponudnika, ki je preverjen za enterprise programiranje in integracije?

Enterprise programiranje in integracije opravljajo programerji. Obstaja veliko programerjev, ki se ukvarjajo s programiranjem na sploh, a ker gre za tako široko stvar, se nekateri posamezniki, posamezniki v podjetjih ali podjetja sama odločijo, da se bodo posvetili le enemu delu programiranja. Seveda je lahko v podjetju zaposlenih več programerjev in je vsak zadolžen za svoje področje.

Kot preverjene ponudnike za enterprise programrianje in integracije bi izpostavili Infotrend in Alamaro Enterprises, Poslovno Svetovanje, d. o. o. Seveda obstaja še mnogo več programerjev, ki se ukvarjajo specifično z enterprise programiranjem in integracijami.

Vedno je dobro, da podatke o ponudnikih preverite na spletu. Prav tako preberite kakšne komentarje ali zapisane izkušnje, ki jih imajo stranke podjetja ali programerja za katerega ste se odločili. Veliko pa gre zaupati tudi svoji znancem, zato svetujemo, da o ponudnikih povprašate kakšne znance, ki imajo s tem že izkušnje.

Kaj je enterprise sistem?

Enterprise sistem (ang. krajšava ES) je obsežen programski paket za različna korporacije in podjetja, oziroma organizacije, ki podpira poslovne procese, poročanje, analitiko in pretoke informacij. Enterprise sistemi so lahko narejeni po meri, saj so lahko na novo “sestavljeni“ skupaj. Programerji tako razvijejo enterprise sistem po meri in željah naročnika oziroma organizacije, se pravi na tak način, da bodo zadovoljevali potrebe organizacij.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.