fb

Cena programiranja naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, Plc krmilnikov, IoT - Internet stvari)

20-200 €/h

Cena pogramiranja naprav in mikrokontrolorjev

Cene za kategorijo „programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.264
povpraševanj strank
11.232
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari))

Kakšna je okvirna cena programiranja naprav?

Cena je odvisna od ponudnika do ponudnika. Sploh pri napravah, ki se uporabljajo v zelo različne namene, je izredno težko določiti neko okvirno ceno. Programiranje mikrokontrolorjev v manjših napravah, z enostavnejšimi vlogami je lahko dokaj ugodno (do 100 €). Naprav, i zahtevajo od programerjev veliko znanja, truda in časa pa lahko stanejo tudi več tisoč evrov, ali pa je njihova cena celo nedoločljiva.

Koliko stane programiranje avtomobilskega ključa?

Cena programiranja mikrokontrolorjev v ključu stane med 50 € in 500 €. Odvisna je od starosti ključa in modela vašega avtomobila.

Koliko stane programiranje robota?

Cena je odvisna od namena, ki ga ima robot. Nova industrijska robotika stane med 50 000€ in 80 000 €. Robotski sistem s specifično aplikacijo pa stane tudi med 100 000 € in 150 000€. Človek robot vas bo stal okvirnih 35 000 €.

V okvirne cene, ki jih navajamo je vštet material in delo strokovnjakov Med drugimi tudi programiranje mikrokontrolerjev, ki skrbijo za želeno delovanje robota.

Kakšna je cena programiranja naprav (CNC- strojev)?

Povprečna plača CNC programerja in vzdrževalca se giblje okrog 3000 € na mesec. Samozaposleni se večinoma poslužujejo projektnih del, večina pa jih je zaposlenih v večjih podjetjih, kjer si zasluge za delovanje programa delijo z ostalimi programerji.

Cene programerjev CNC- strojev so razmeroma visoke, a moramo upoštevati, da programiranje mikrokontrolerjev zahteva več kot pet let teoretičnega in praktičnega usposabljanja.

Kakšna je cena programiranja naprav (tovarniških)?

V tem primeru se je verjetno bolje vprašati o povprečni plači industrijskega programerja, ker se industrijski obrati konstantno prenavljajo. Posledično ima vsaka tovarna ali industrija zaposlene svoje programerje, ki zaslužijo tudi po več tisoč evrov mesečno. Plača je odvisna od težavnosti programiranja in uspešnosti industrijskega obrata.

Katere naprave lahko programiramo?

Programiramo lahko naprave, ki vsebujejo elektronske komponente. Programerji vanje vpišejo program, po katerem nato naprava opravlja neko delo.

Predpogoj vsake programljive naprave je, da ima vgrajene mikrokontrolerje.

Če jih nekaj naštejemo: avtomobil, letalo, robot, CNC- stroj, avtomatizirane linije v tovarnah, računalnik, fotoaparat ipd.

Kakšna je povprečna cena za Raspberry pi programiranje?

Cena za Raspberry pi programiranje se giblje med 20 € in 100 € na uro. V povprečju so ti programerji plačani med 30 000 € in 80 000 € letno. Poleg programerjev veliko zaslužijo tudi Raspberry pi učitelji in mentorji, ki so plačani tudi več tisoč evrov mesečno.

Cena programiranja je odvisna od vaših želj, od tega, kako zahtevno je programiranje in kako izkušeni so vaši programerji.

Katera znanja potrebuje raspberry Pi programer in kakšna je njegova urna podstavka?

Programer Raspberry pi potrebuje znanje programskega jezika Pyhton. Programerji, ki poznajo in uporabljajo program Phyton so plačani med 50 € in 75 € na uro. Cena je odvisna od znanja programerja, zahtevnosti programiranja in cenika, ki ga je za storitev postavilo podjetje, če je v njem zaposlen. Po navadi so najcenejši programerji študentje, ki so pripravljeni za projekte postaviti nižje cene, ker si želijo izkušenj.

Ali je na trgu veliko rasberry pi programerjev in ali so cene za raspberry pi programiranje primerljive?

Glede na to, da je na trgu veliko ponudnikov Raspberry Pi tečajev je velika verjetnost, da je med programerji Raspberry pi dokaj priljubljen. Čim se zveča ponudba obstaja večja verjetnost, da za razvoj najdete izvajalca, ki vam bo ustrezal. Svetujemo, da povpraševanja pošljete več agencijam, samostojnim podjetnikom in freelancerjem, in med seboj primerjate njihove cene.

Kako se lahko podučim o Phyton in Raspberry Pi programiranju in kakšne so cene?

Matija Pretnar je na svoji spletni strani naredil pregleden uvod v Phyton programiranje, ki ga boste verjetno razumeli, če vam je razvoj programov blizu in že imate nekaj predznanja. Cena webinarja podjetja Go tečaji o programiranju v Phytonu stane 147 €, cena seminarja pa je 196 €. Univerza v Cambridgeu je pripravila brezplačen tečaj Raspberry pi za tiste, ki vam je cena tečajev domačih ponudnikov previsoka.

Kakšna je povprečna cena za Arduino programiranje?

Cena za Arduino programiranje se giblje med 30 € in 100 € na uro. V povprečju so ti programerji plačani med 48 000 € in 100 000 € letno. Poleg programerjev veliko zaslužijo tudi arduino učitelji in mentorji, ki so plačani tudi več tisoč evrov mesečno.

Cena programiranja je odvisna od vaših želja, od tega, kako zahtevno je programiranje in kako izkušeni so vaši programerji.

Katera znanja potrebuje Arduino programer in kakšna je njegova urna podstavka?

Arduino programer potrebuje znanje C++ programskega jezika. Povprečna urna postavka programskega inženerja stane 28 €. Programerji razvijalci zaslužijo okvirnih 25 € ne uro. Cena inženerja začetnika pa stane 20 € na uro.

Ali je na trgu veliko arduino programerjev in ali so cene za arduiono programiranje primerljive?

Na trgu je razmeroma veliko arduino programerjev. Še zdaleč ne toliko, kot upravljalcev digitalnega marketinga ali programerjev enostavnejših spletnih strani, a vendar dovolj, da boste zagotovo našli pravega. Glede na to, da ima veliko programerjev znanje arduina, se cene od ponudnika do ponudnika lahko zelo razlikujejo. Svetujemo, da pošljete povpraševanja različnim ponudnikom in cene primerjate med seboj. To lahko storite na naši spletni strani Omisli.si, mnogi ponudniki storitev vas pa k temu vabijo tudi na svojih spletnih straneh.

Kako se lahko podučim o C++ in Arduino programiranju in kakšne so cene?

Podjetje Go-tel ponuja tečaj programiranja v C, ki stane 29 €. Podjetja bodo za deset tedenski tečaj Arduino in povezovanja stvari pri ponudniku ICT academy odštela 300 €. Če imate že nekaj znanja s področja programiranja in potrebujete le obnovitev znanja, se lahko prijavite na Horizontove inštrukcije, kjer za ceno 16 € na šolsko uro lahko izboljšate svoje znanje. Če imate raje knjige, svetujemo, da si za C++ programiranje preberete Glassborowo knjigo C++ od začetka. Cena knjige je 34,95 €.

Kakšna je cena programiranja robotov?

Cena je odvisna od namena, ki ga ima robot. Nova industrijska robotika stane med 50 000 € in 80 000 €. Robotski sistem s specifično aplikacijo pa stane tudi med 100 000 € in 150 000 €. Človek robot vas bo stal okvirnih 35 000 €. V okvirne cene, ki jih navajamo je vštet material in delo strokovnjakov, med drugimi tudi programiranje mikrokontrolerjev, ki skrbijo za želeno delovanje robota.

Cena je odvisna tudi od ponudnika storitve. Strokovnjaki s tega področja so lahko zaposleni v agencijah, drugi pa so samostojni podjetniki. Na omrežjih, kot je Freelancer lahko najdete vrsto samostojnih podjetnikov z vsega sveta, ki vam bodo za svoje storitve v večini primerov postavili nižje cene, kot domači ponudniki. Pri izdelavi robotov morate biti pozorni predvsem na to, da programerji dobro sodelujejo z inženirji. Svetujemo, da najamete izvajalca, ki ponuja oboje.

Kakšna je cena programiranja robotov (robotske roke)?

Cena industrijske robotske roke znaša nekje med 20 000€ in 30 000€. Ceno programerjevega dela dobimo, če od cene robotske roke odštejemo material in delo ostalih strokovnjakov, ki so pripomogli k izgradnji robotske roke. Cenik programiranja se med ponudniki razlikuje. Tržišče je polno robotskih rok, ki morda ustrezalo vašim željam in potrebam. Cena robota, ki je sprogramiran po meri je lahko občutno višja od te, ki bi jo odšteli za robotsko roko, ki je že na tržišču.

Kakšna je cena avtomatizacije tovarniškega obrata?

Cena avtomatičnega sistema se giblje okoli 335 000 €. Poleg sistema pa za nemoteno delovanje tovarniškega obrata potrebujete tudi dva do tri operatorje. Vsakega za eno izmeno. Letni zaslužek enega operatorja naj bi v povprečju znašal okoli 30 000 €. Če vse skupaj seštejemo, vas bo avtomatizacija tovarniškega obrata stala 335 000 € z dodatnimi letnimi stroški v višini 90 000 €.

Kakšna je cena vzdrževanja robotov?

Povprečna cena vzdrževanja robotov je 8 500 € letno.  Vzdrževalci in upravljalci robotov so plačani do 40 € na uro. Urna postavka je odvisna od tega, kako komplicirani so roboti, kakšna je vzdrževalčeva izobrazba in uspešnosti podjetja, za katerega je zaposlen.

Kakšna je povprečna cena programiranja plc krmilnikov?

Povprečna cena programiranja plc krmilnikov se giblje okrog 30 €/h. Programerji z več izkušnjami so upravičeno dražji od tistih, ki programiranje plc krmilnikov šele spoznavajo.

Najbolj izkušeni programerji se načeloma odločijo za samostojno pot, kar ne pomeni, da so njihove cene višje. Velikokrat so cene agencij primerljive ali celo višje od tistih, ki jih za razvoj plc krmilnikov postavljajo že uveljavljeni strokovnjaki.

Kakšne so cene programiranja plc krmilnikov pri freelancerjih?

Povprečna cena freelancerja za programiranje plc krmilnikov se giblje med 15 € in 110 € na uro.

Programerji, ki si delo iščejo na omrežjih, kot je Freelancer, so iz različnih držav po svetu. Ker je v določenih državah BDP nižji si lahko privoščijo, da za svoje storitve postavijo nižje cene. Nižja cena freelancerja torej še ne pomeni, da je v opravljanju svojega poklica kaj slabši od drugih strokovnjakov.

Katera znanja potrebuje programer plc krmilnikov in kakšna je njegova urna podstavka?

Programiranje in razvoj plc krmilnikov zahteva znanje Ladder Diagram (LD), Sequential Function Charts (SFC) , Functional Block Diagram (FBD), Struvtured Text (ST) in Instruction List (IL).

Cena urne postavke programerja plc krmilnikov z zgoraj naštetimi znanji je 30 €. Za razvoj in programiranje te vrste so potrebna prav vsa.

Kako se lahko podučim o teh programskih jezikih in kakšne so cene?

Pri podjetju Dakon ponujajo tečaj programiranje plc prve in druge stopnje za katerega lahko pošljete povpraševanje. Oba tečaja trajata 5 dni. Podjetje Tipteh nudi brezplačeno izobraževanje Unitronics PLC krmilniki. Prav tako lahko povpraševanje pošljete k podjetju Sitrain izobraževanje. Tudi oni nudijo dva tečaja.

Kakšna je okvirna cena za IoT programiranje in razvoj?

Cena za razvoj iot programa, ki omogoča produktom, da delujejo in se povezujejo z ostalimi napravami, se giblje med 8500 € in 40 000 €.

Med iot programerji je priljubljen programski jezik Pyton. Cena strokovnjaka, ki se spozna na Phyton se giblje med 50 € in 75 € na uro.

Kateri programski jeziki so poleg Phytona še primerni za iot programiranje in razvoj?

Primerni so tudi Java, C, JavaScript, Swift in PHP. Cene programerjev, ki se spoznajo na te programske jezike so približno iste. Zanje boste odšteli med 50 € in 75 € na uro.

Cena je odvisna od zahtevnosti projekta, usposobljenosti in izobrazbe programerja, njihove zaposlitve in tega, kako dolgoročno bo vaše sodelovanje.

Kakšna je cena za iot programiranje in razvoj pri Freelancerjih?

Cene programerjev za internet stvari (iot) na omrežju freelancer segajo od 20 € do 80 € na uro. Pri najemu freelancerja morate upoštevati dejstvo, da se boste morda zaradi jezikovne ovire z njim težje sporazumevali. Svetujemo, da najprej pošljete povpraševanja pri slovenskih preverjenih ponudnikih, ki jih lahko najdete tudi na naši spletni strani Omisli.si. V primeru, da so vam cene predrage in vam tuji jeziki niso problem, razmislite o freelancerju ali najemu študentov, ki so vedno pripravljeni na nove izkušnje in izzive.

V katerih panogah uporabljajo internet stvari?

Uporablja se kjer je potrebno, da se naprave povezujejo v sisteme. Ali pa takrat, ko od zunaj potrebujejo impulze za svoje delovanje. Iot je med drugimi v uporabi pri avtomobilih, pametnih domovih in beli tehniki. Pomembno vlogo ima tudi v proizvodnih procesih in kmetijstvu.

Je internet stvari predrag?

Raziskava podjetja za strateške rešitve Accenture kaže, da več kot polovica uporabnikov spleta pravi, da se za nakup naprave interneta stvari ne odločajo, ker je predraga. 17 % trdi, da cena ni takšen problem. Večji problem naj bi bile nejasnosti, ki pojavljajo okoli tovrstnih naprav.

Kakšna je povprečna cena embedded programiranja?

Cena delovne ure programerja za embedded systems stane okvirnih 32 €. Vgrajena programska oprema zahteva strokovnjaka, ki vas bo letno stal približno 66 000 €. Cene najdražjih programerjev pa so visoke do 8 500 € na mesec.

Cenik storitev je nižji pri freelancerjih in študentih. Svetujemo, da strokovnjakom in agencijam pošljete povpraševanja in se odločite za ponudbo, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam. To lahko storite na naši spletni strani Omisli. si, povpraševanja pa lahko pošljete tudi na nekaterih spletnih straneh ponudnikov.

Kakšna znanja zahteva embedded programiranje?

Embedded programska oprema in njeno razvijanje zahteva znanje enega izmed naštetih programskih jezikov: Phyton, C in C++. Slednja se uporabljata pogosteje od Phytona. Primerna sta tudi Elixir in Ada, a sta redkeje uporabljena kot prej omenjeni. Ava je najbolj primerna za potrebe vojske in letalstva.

Poznavalec Phytona stane od 50 do 75 € na uro. Cena C strokovnjaka okvirnih 26 €/h. C++ približno 25 €/h. Elixir programer pa cca. 40 €/h.

Kakšne so prednosti in cena embedded programiranja?

Vgrajeni sistemi imajo po navadi le eno funkcijo, kar pomeni, da za svoje delovanje potrebujejo dokaj malo energije. Cene embedded systems so dokaj nizke, kar ni sorazmerno z njihovo učinkovitostjo. Kljub nižjim cenam so zelo uspešni v nadzorovanju naprav.

O prednostih embedded programiranja lahko vedno vprašate naše mojstre, ki nudijo brezplačno svetovanje.

Kakšno je povpraševanje po razvijalcih in programerjih vgrajene programske opreme?

V Sloveniji je povpraševanje po strokovnjakih iz embedded področja dokaj veliko. Glede na to, da v mnogih podjetjih iščejo samostojne programerje, si lahko pri postavljanju cene na tržišču zastavite višjo urno postavko in primerjate ponudbe različnih podjetij.

Vgrajeni sistemi so zaželjeni predvsem pri uspešnejših podjetjih, ki vam bodo po vsej verjetnosti za storitev lahko plačali več, kot manjša podjetja, ki si višje cene ne morejo privoščiti.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari) — cene in ceniki

M.B. išče programerja (Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari) / Celje)

Evidentiranje delovnega časa

M.M. išče programerja (Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari) / Nova Gorica)

Pozdravljeni, izdelujem napravo za peko kostanja. Zanima me, koliko bi stalo, da bi naredili sledeči princip: pritisnil bi na gumb, ki bi sprožil Elektromagnetni ventil, s katerim lahlo reguliramo pretok in istočano spoži piezo vžig( iskro) ter elektro motor (izmeni"ni 220v). Imel bi tudi časovik, kateri bi po določenem času izključil EM ventil in el. motor ter spustil zvočni signal. Hvala, lp.Matej

G.G. išče programerja (Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari) / Koseze (Ljubljana))

Iščem nekoga ki se ukvarja s programiranjem mikrokontrolerja Arduino. Sem iz Kosez (Ljubljana).

R.G. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Maribor)

Potrebujem mobilno aplikacijo za taxi. Naročanje taxi prevoza preko aplikacije.

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Moje podjetje potrebuje spletno trgovino za prodajo medicinskih izdelkov in kozmeticnih izdelkov. Gre za B2B trgovino za Kozmetične salone in privatne klinike... Mora biti : cene količinski popust ... Placilni sistemi vsi- stripe ze imamo ! Cena max 1000 EUR !!! Imamo ze eno spl tegovini in vemo kako gre vse !

S.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django) / Limbuš (Maribor))

Potrebujemo nekoga, da nam programsko opremo Vinox pretvori v Windows.

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Spoštovani potrebujem dodelavo moje spletne trgovine: https://www.za-kozmeticarke.si/ 1. Predelava banerja 2.Izdelava novega banerja 1-2 3. Ureditev popustov na nacin da se vidi stara in znizana cena... 4. Dodajanje enega droppshiping dobavitelja... in svetovanje... Za to priznam od 2-4 ure dela - tisti ki zelite vec kot 300 EUR obvoz!

A.O. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Maribor)

Iščemo izkušenega spletnega razvijalca celotnega sklada s poudarkom na frontend dizajnu za ključno tehnično vlogo v dinamičnem startup okolju. Programer bo odgovoren za nastavitev, upravljanje in vzdrževanje več spletnih mest ter bo glavna kontaktna oseba za tehnično podporo in odpravljanje težav. Zahtevana so znanja HTML5, CSS, PHP, MySQL in izkušnje s front-end ogrodji, komunikacijske sposobnosti in samostojnost.

B.S. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni. Iščem programerja za izdelavo aplikacije za Apple, za izračun trošarin, aplikacijo sicer že imam na Windows računalniku. Porebujem dejansko klon-iz sistema na sistem. Lep dan Blaž Spreitzer

I.A. išče programerja (Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari))

Zanima ne programiranje mikrokrmilnikov. Izobraževanje mora s praktičnim delom.. začnem lahko takoj .

J.L. išče programerja (Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari))

C++ Python SMT-32 ARM Cortex-M

T.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Kot mikro s.p. bi želela oglaševanje preko spleta, da izpostavim svoje znanje in dobre izdelke, strokovne članke, predavanja...

A.R. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Izdelava android aplikacije za PLC aplikacijo. Gonilniki poznani.

Z.Š. išče programerja (Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari))

Za projekt sedalne blazine bi potreboval elektroniko (IOT), ki bi na server pošiljal 3D nagibe blazine ... Spletno in marketinško podporo imam rešeno, elektronika + nadaljnja podpora pa (še) ne. Iščem ekipo in nekoga, ki bi pristopil k projektu.

K.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

PHP Vue.JS

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (arduino, raspberry pi, plc krmilnikov, iot - internet stvari) — po mestih