fb

Cena izdelave mobilne aplikacije

15-65 €/h

Cene za kategorijo „izdelava mobilnih aplikacij“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava mobilnih aplikacij, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava mobilnih aplikacij: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava mobilnih aplikacij in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.264
povpraševanj strank
11.232
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava mobilnih aplikacij)

Kolikšna je cena izdelave mobilnih aplikacij?

Po pregledu 860 ponudb preverjenih programerjev smo na Omisli.si povzeli, da okvirna cena izdelave mobilnih aplikacij za programa iOS in Android sega od 15 do 65 €/h. V primeru, da aplikacija zahteva bolj izkušenega programerja, boste zanj odšteli okvirno 100 € na uro.

Izdelava obsežnejše mobilne aplikacije lahko stane tudi več deset tisoč evrov in je po navadi pretežek zalogaj za enega programerja. V primeru, da se odločate za tako kompleksen projekt se morate pripraviti na večji finančni zalogaj. K sodelovanju pa povabiti ekipo strokovnjakov, ki so vajeni timskega dela.

Od česa je odvisna cena izdelave mobilnih aplikacij?

Tako kot pri izdelavi spletnih strani in spletne trgovine je cenik odvisen od programskega jezika (HTML, CSS…), platforme (Android, iOS…), kompleksnosti mobilne aplikacije ter programerja ali več njih. Pri ceni programerja igra glavno vlogo izobrazba, reference in strokovnost. Na ceno vpliva tudi to, koliko časa bo trajal vaš projekt in če od izvajalca želite tudi pomoč pri vzdrževanju.

Kako vem, kolikšna je realna cena izdelave moje mobilne aplikacije?

Predlagamo, da pošljete čim več povpraševanj. Na takšen način boste dobili občutek, kakšna je realna cena storitve. Poleg tega boste na tak način lažje že v začetku za sodelovanje našli nekoga, ki bo najbolj ustrezal vašim željam in potrebam. Povpraševanja lahko pošljete konkretno na spletnih straneh izvajalcev, lahko pa vam pri tem pomagamo tudi mi na Omisli.si.

Kje iskati čim cenejše razvijalce mobilnih aplikacij?

Cenejši razvijalci mobilnih aplikacij so v večini primerov  manj izkušeni. Mnogi izmed njih so študentje, do katerih lahko pristopite preko študentskega servisa. Ker morajo v okviru študija velikokrat opraviti praktično usposabljanje, jim tovrstna dela pridejo prav in dajejo nove možnosti za učenje. Cena ure njihovega dela je povprečnih 10 €.

Katere platforme obstajajo in kakšne vrste aplikacij so na njih?

Nekaj platform: Android, iOS, Windows, Blackberry, Linux… Poleg klasičnih mobilnih aplikacij obstajajo tudi HTML5 mobilne aplikacije in hibridne mobilne aplikacije.

Kakšne je povprečna cene android mobilne aplikacije?

Programerska ura izkušenega strokovnjaka stane od približno 30 do 60 €. Enostavnejša aplikacija za sistem Android bo v povprečju nanesla med 300 € in 5000 € stroškov.

Za izdelavo preproste aplikacije boste odšteli med 1500 € in 2000 €. Minimalni začetni prag za razvoj kvalitetne mobilne aplikacije se nahaja pri 5000 €. Aplikacije s kompleksnim oblikovanjem ali dodatnimi zasloni vas bodo prišle med 5000 € in 10 000 €. Od 10 000 do 15 000 € vložka zahtevajo aplikacije, ki potrebujejo povezavo na strežnik. Najdražje, med 15 000 € in 25 000 € pa so aplikacije z zapletenejšimi animacijami.

Od česa je odvisna cena android mobilne aplikacije?

Cena je odvisna od usposobljenosti, izkušenj in referenc izvajalca. Če je izdelava zahtevnejša se je po navadi loti več strokovnjakov in je cena tudi iz tega razloga višja.

Všteti moramo tudi obseg dela. Za aplikacijo, ki zahteva mesec dela ali dva, boste v povprečju odšteli 2000 € ali več.

Se profesionalcem sploh splača ukvarjati z manjšimi projekti?

Strokovnjak, ki bi za izdelavo android mobilne aplikacije porabil deset ur ali manj, se projekta morda sploh ne bi lotil ali pa bi povišal svojo urno postavko. Cena urne postavke namreč variira glede na to, kako dolgoročno je sodelovanje med programerjem in naročnikom.

Kakšne so cene freelancerjev za izdelavo android mobilne aplikacije?

Povprečna cena freelancerja za izdelavo Android mobilne aplikacije je 455 € za projekt. Cena je v primerjavi z evropskimi razvijalci razmeroma nizka. Preden se odločite za izbiro freelancerja, pomislite, če bodo morebitne težave v komunikaciji vplivale na realizacijo vaše ideje. Možno je pa tudi, da najdete freelancerja iz Slovenije in se tako izognite morebitnim jezikovnim oviram.  V tem primeru vam priporočamo izbiro lokalnih ponudnikov, kot so RSteam, Tovarna idej, Positiva, Novi splet, Avera in mnogi drugi, ki jih lahko najdete tudi na naši spletni strani Omisli.si.

Kolikšna je cena izdelave iOS mobilne aplikacije?

Kot izdelava mobilne aplikacije za druge platforme, se tudi cena iOS mobilne aplikacije giblje med 5000 € in 50000 €. Glede na to, da se razvijalci z aplikacijo ukvarjajo po več mesecev in si želimo zagotovila kakovosti ter pomoči pri nadaljnjih vzdrževalnih delih, je višina cene popolnoma sprejemljiva.

Ali se lahko izdelave mobilne aplikacije lotimo tudi sami?

Da. Najbolj znane in priljubljene aplikacije za izdelavo mobilnih aplikacij so My-apps, Net2Share, BuildApp, MobiumApps in Appsa4u.

Kakšna je razlika med nativnim in hibridnim pristopom?

Pri izdelavi nativne mobilne aplikacije programerji za vsako plaformo uporabijo svoje orodje. Hibridni pristop izdelave pa se zanaša na že obstoječe spletne tehnologije. Posledično aplikacijo razvijamo le enkrat, predvajamo pa jo lahko na več platformah.

Če želimo aplikacijo, ki bi delovala tako na Apple kot Android ali Blackberry telefonu, se moramo poslužiti hibridnega pristopa. Posledično je cena hibridnega pristopa približno 30 % višja kot cena nativnega. Še vseeno pa je ceneje, kot da bi razvijali nativne aplikacije za vsako platformo posebej.

Kakšne so povprečne cene izdelave in vzdrževanja iOS nativne mobilne aplikacije?

Ker agencije težko določajo povprečne cene, navadno pozivajo stranke, naj jim pošljejo povpraševanje.

Ponudnik Pappiga za izdelavo iOS mobilne aplikacije ponuja tri pakete: Osnovnega za 39 €, naprednega za 59 € in neomejenega za 99 € na mesec.

Na ceno nativnih mobilnih aplikacij vpliva tudi strokovnost programerja, ki mora v primeru Apple platforme obvladati programske jezike Objective-C, Swift in Xcode.

Kakšne so povprečne cene izdelave in vzdrževanja hibridne mobilne aplikacije?

Podobno kot pri nativnih mobilnih aplikacijah za iOS (apple), bi tudi za dokaj enostavno hibridno aplikacijo v Evropi odšteli med 5 000 € in 15 000 €. Vedno pa obstaja možnost, da najamete freelancerja, katerega cena bo lahko občutno nižja.

Za izdelavo in vzdrževanje hibridne mobilne aplikacije so izurjeni visoko kvalificirani razvijalci za front-end, ki poznajo programska jezika HTML5 in JavaScript.

Kakšna je cena ostalih mobilnih platform?

Razvoj mobilnih aplikacij za Ios (Apple) stane med 5000 € in 50 000 €. Za android (Samsung, Sony, HTC, LG itd.) so cene nekoliko nižje in se gibljejo med 1500 € in 25 000 €. Izdelava mobilne aplikacije za Windows (Nokia, Microsoft…) vas bo stala približno isto.

Kaj vpliva na ceno aplikacije?

Ceno izdelave aplikacije je težko napovedati, ker je vsaka aplikacija unikatna. Med seboj se razlikujejo po tehnični zahtevnosti, zasnovanosti (nativne ali hibridne), prilagojenosti platformi, povezljivosti, podpornem sistemu… Navsezadnje ne ustreza tudi vsaka android aplikacija vsakemu modelu telefona s tem operacijskim sistemom.

Cena pa je odvisna tudi od razvijalca, pri katerem moramo upoštevati izobrazbo, izkušnje in reference. Cene strokovnjakov so v evropskih državah občutno dražje od testih, ki jih lahko najdemo na spletni strani freelance.si. Vsekakor priporočamo, da date priložnost lokalnim izvajalcem, med katerimi so najcenejši študentje in najdražji eksperti programiranja.

Kako visoka je plača razvijalca aplikacij v Sloveniji?

Povprečno razvijalci mobilnih aplikacij v Sloveniji letno zaslužijo okrog 25 tisoč evrov. Plača je pri redno zaposlenih dokaj stalna in zato bližje povprečju. Freelancerji in projektni delavci pa lahko zaslužijo tako več kot manj, odvisno od referenc in podjetnosti.

Zaposlitvenih mest za razvijalce mobilnih aplikacij bo vedno dovolj in je zato programiranje več kot primerna izbira poklica.

Katero platformo razvijalci aplikacij raje uporabljajo?

Strokovnjaki raje uporabljajo platformo iOS, ker je Android, po njihovih besedah, nekoliko razdrobljen. V iOSu je razvijanje aplikacij tudi lažje in bolj dobičkonosno. .

Je vrednost aplikacije tudi v konstantnem posodabljanju?

Cena ostalih mobilnih platform pri tem ne igra velike vloge. Posodabljanje je ključnega pomena tako za spletne strani in trgovine, aplikacije in ostale programske rešitve. Podjetja, ki se zanimajo za mnenje svojih strank in na podlagi njihovih komentarjev in kreativnih idej snujejo izboljšave, so po navadi uspešnejša na trgu mobilnih aplikacij. Za to potrebujemo izvajalca, ki pozna našo aplikacijo od znotraj. Najbolje, da k dolgoročnemu sodelovanju povabimo ekipo, ki je razvila aplikacijo. Navsezadnje imamo zaradi vlaganja v posodabljanje aplikacije, večje možnosti, da z njo več zaslužimo ali aplikacijo dražje prodamo, če nam ne ustreza več.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava mobilnih aplikacij — cene in ceniki

D.D. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ptuj)

Pozdravljeni. Gre se za mobilno aplikacijo za gps tracker z placilnimi moznostmi. Hvala lepa.

T.G. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Pozdravljeni, Sem študentska Ekonomske fakultete Ljubljana in v sklopu predmeta podjetništvo razvijam podjetniško idejo v obliki aplikacije. Zaradi potrebnih finančnih projekcij, prosim za Vašo pomoč. Potrebovala bi okvirno oceno cene za razvoj aplikacije in oceno cene za mesečno vzdrževanje. Za lažje oblikovanje cene posredujem tudi informacije, funkcije in manjšo skico aplikacije. Aplikacija je namenjena skrbi in zdravstvenem spremljanju hišnih ljubljenčkov. Na začetni strani je tedenski koledar, ki kaže preglede, cepljenja, jemanje zdravil. Za te termine se znotraj aplikacije nastavijo opomniki. Glavna funkcija je vnos in prikaz podatkov kot so teža, fizična aktivnost in druge dejavnosti, za katere bi se izrisal mesečni graf. Aplikacija naj bi nudila tudi informativne članke in spletni forum znotraj katerega se bi uporabniki lahko med seboj pogovarjali. Naredili smo tudi okvirni protip aplikacije za lažjo predstavo, katerega prilagam spodaj. Najlepša hvala za Vaš čas in odgovor. Lep pozdrav, Tinkara Grabrijan

G.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Velenje)

Izrada aplikacije za narudzbe in dostavo artikl strankami

R.G. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Maribor)

Potrebujem mobilno aplikacijo za taxi. Naročanje taxi prevoza preko aplikacije.

E.C. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Smo dijaki Ekonomske šole Ljubljana in za projektno nalogo pri predmetu podjetništvo ustanavljamo svoje podjetje. Potrebovali bi okvirno ceno za izdelavo aplikacije, kot je prikazana v prilogah. Imamo samo osnutke, vendar mislimo da bo dovolj. Lep pozdrav

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Moje podjetje potrebuje spletno trgovino za prodajo medicinskih izdelkov in kozmeticnih izdelkov. Gre za B2B trgovino za Kozmetične salone in privatne klinike... Mora biti : cene količinski popust ... Placilni sistemi vsi- stripe ze imamo ! Cena max 1000 EUR !!! Imamo ze eno spl tegovini in vemo kako gre vse !

D.K. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Pozdravljeni Sem lastnik aplikacije DIATONIČNA HARMONIKA KOREN na android platformi. Z samo aplikacijo nimam problemov, saj sem zabeležil 100.000 prenosov. Ker pa nisem obnovil programa je potrebno opraviti pregled kaj je narobe da aplikacija ne deluje več. Hkrati pa bi rad v samo aplikacijo vgradil platformo za prikaz reklam (da bi lahko kaj zaslužil) ter možnost nakupa v aplikaciji za neprikazovanje reklam. Do sedaj tega nisem razvil. Sem samostojni programer, ampak menim, da je racionalno da se v svojem primeru obrnem na profesionalnega programerja aplikcaij, ki bi moj problem rešil že v nekaj urah. Hvala za odgovor. Lepo pozdravljeni David Koren 041 923 328

I.G. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Spoštovani, sem dijakinja Ekonomske šole Ljubljana in za namene raziskave pri podjetništvu, bi vas vljudno prosila za informacijo o ceni razvoja aplikacije za načrtovanje časa. Lep pozdrav, Iza Gabrovšek

E.C. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Pozdravljeni. Smo dijaki Ekonomske šole Ljubljana in pri pouku podjetništva razvijamo poslovno idejo in bi vljudno prosili, če bi lahko izvedeli koliko bi okvirno stala izdelava aplikacije. Lep pozdrav

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Spoštovani potrebujem dodelavo moje spletne trgovine: https://www.za-kozmeticarke.si/ 1. Predelava banerja 2.Izdelava novega banerja 1-2 3. Ureditev popustov na nacin da se vidi stara in znizana cena... 4. Dodajanje enega droppshiping dobavitelja... in svetovanje... Za to priznam od 2-4 ure dela - tisti ki zelite vec kot 300 EUR obvoz!

N.G. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Išče se programer za mobilno aplikacijo (verjetno hibridno), ki bi pridobivala tudi podatke iz googla (npr. "odpiralni časi" ipd. in jih združevala. Zanimajo me najbolj ugodne ponudbe.

A.O. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Maribor)

Iščemo izkušenega spletnega razvijalca celotnega sklada s poudarkom na frontend dizajnu za ključno tehnično vlogo v dinamičnem startup okolju. Programer bo odgovoren za nastavitev, upravljanje in vzdrževanje več spletnih mest ter bo glavna kontaktna oseba za tehnično podporo in odpravljanje težav. Zahtevana so znanja HTML5, CSS, PHP, MySQL in izkušnje s front-end ogrodji, komunikacijske sposobnosti in samostojnost.

M.C. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij / Ljubljana)

Spoštovani, iščem razvijalca mobilne aplikacije, ki bi postavil app namenjen modnemu nakupovanju - gre za bolj kompleksen app, ki bi imel več različnih komponent iskanja in ponudbe. Časovne omejitve razvoja ni, je pa potrebna angažiranost in doslednost. Cilj je dostaviti strankam brezpogojno delujoč app (pokrival bi več trgov npr Slo, Avstrijo, Hrvaško, Bih, Srb).

B.S. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni. Iščem programerja za izdelavo aplikacije za Apple, za izračun trošarin, aplikacijo sicer že imam na Windows računalniku. Porebujem dejansko klon-iz sistema na sistem. Lep dan Blaž Spreitzer

M.V. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Gre za razvoj aplikacije, kjer se na podlagi pred-pripravljenih vprašanj in nato odgovorov uporabnikov - kreirajo vodstveni profili. Točnih podrobnosti nimam, saj iščemo strokovnjaka, da nas pri tem podpre.

M.B. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Želel bi Android aplikacijo, ki bi na praznem črnem zaslonu prikazala le naslov pesmi ki jo trenutno predvaja player in pod njo "next song" torej ime skladbe ki je naslednja na playlisti. Potrebujem le za osebno uporabo.

R.P. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Imamo kodo za razvito aplikacijo v React Native, aplikacija je bila objavljena na Google Play, potrebno je posodobiti pogoje in nekaj vsebine v aplikaciji ter jo ponovno objaviti, možno, da bo potrebno narediti upgrade react. Prilagam package.json "main": "node_modules/expo/AppEntry.js", "scripts": { "start": "expo start", "android": "expo start --android", "ios": "expo start --ios", "web": "expo start --web", "eject": "expo eject" }, "dependencies": { "@react-native-community/netinfo": "^4.1.5", "expo": "^49.0.16", "react": "^16.14.0", "react-dom": "^16.8.6", "react-native": "^0.72.6", "react-native-elements": "^1.1.0", "react-native-extended-stylesheet": "^0.12.0", "react-native-gesture-handler": "^1.3.0", "react-native-vector-icons": "^6.6.0", "react-native-web": "^0.19.9", "react-navigation": "^3.11.1" }, "devDependencies": { "babel-preset-expo": "^9.5.2" }, "private": true } Iščemo nekoga, ki bi za nas izvedel upgrade in publish aplikacije na Google Play, prosim za okvirno ponudbo od-do ter terminsko kdaj bi se lahko omenjeno uredilo.

I.K. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Aplikacija bi delovala na ios in android Aplikacija bi vsebovala dva padajoca menija, kjer bi v vsakem izbral zeljeno drzavo oziroma destinacijo. Potreboval bi tudi crawler za brskanje skozi baze podatkov (who, fda...). Aplikacija bi delovala v vec tujih jezikih (anglescina, nemscina, spanscina...) Moznost razsiritve z dodatnimi subscription based opcijami, oziroma odvisno od same investicije

M.B. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Potrebujem enostavno aplikacijo s katero bom lahko beležil število opraskanin na posameznih delih avtomobila. To bi označeval na shemi avtomobila. Na podlagi števila opraskanin bi mi potem sistem izračunal ceno, katero bi pretvoril iz tabele namenjene temu. Fino bi bilo da se potem na podlagi tega ustvari še pdf in se shrani v bazo podatkov na spletu. Prav tako moram imeti dostop do vseh preteklih zapisov da jih v aplikaciji lahko uredim.

S.M. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Iscem podporo nekoga ki bi mi od začetka do konca pomagal pri novem projektu izdelave mobilne aplikacije. Sem iz Gorenjske. LpŠ

T.O. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Izdelava mobilne aplikacije: -Zemljevid sveta (manj podroben), na katerem so mesta, s klikom na mesto se odpre novo okno, nek lokalni zemljevid, ki prikazuje določene npr. stavbe, ki so nekje dodane v bazi v aplikaciji. Vsaka stavba je opremljena z nekim opisom itd, ki je dostopen uporabniku s klikom na stavbo. -Uporabnik s kamero zajame nek objekt npr. stavbo in aplikacija mu izpiše za kater objekt gre in mu ponudi opis, lokacijo itd.., -Uporabnik lahko doda review na določen objekt/zadevo, -interakcija uporabnika, sepravi uporabniku je omogočeno, da slika nek objekt, sliko opremi z zahtevanimi podatki (ime, lokacija) in naloži na aplikacijo, s tem pomaga širiti bazo., -Račun uporabnika, omogočena prijava z google, apple, standard/premium account. -Aplikacija vsebuje plačljive vsebine sepravi mora biti omogočen subscription uporabnika. To je zelo nahiter opis, da se približno ve katere feature bi bilo potrebno vključiti v app. Za bolj podrobno me prosim kontaktirajte zaenkrat preko E-maila. Zanima me okvirna cena izdelave take aplikacije. Sepravi ne govorim o 50€ natančno, vendar vseeno neko območje cene. Hvala, Lep pozdrav, Tilen

N.N. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Lep pozdrav, zanima me če je to mogoče. Jaz vozim volt, in imam svojo pivovarno ki je lokirana v Majšperku, sem pa zelo aktiven v okolici Domžal in Ptuja. Rad bi aplikacijo z katero bi lahko imel število punktov,območji, npr Ptuj, Domžale, Majšperk,... ko bi imeli ljudje aplikacijo naloženo lahko vidijo ko se prijavim v določeno območje in naročijo pivo, katerega potem jaz pripeljem. Sam bi določil dneve kdaj sem v določenem območju, npr en teden 3 dni v domžalah, naslednji 3 dno v ptuju in podobno...Bi bilo kaj takega možno?

M.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potreboval bi spletno stran ali pa aplikacijo, ki nudi: - Možnost registracije dvem uporabnikom: a. 1. UPORABNIK - Za registracijo mora izpolnit: mail, telefonska številka, Ime, priimek, starost, višina, teža, za kateri nogometni klub igra, katero pozicijo igra - Imeti mora možnost nalaganja videov - Profilna fotografija b. 2. UPORABNIK - Za registracijo mora izpolnit: ime nogometnega kluba, država iz kje je, liga v kateri igra) - Imeti mora možnost filtriranja 1. uporabnika (po starosti, po poziciji na kateri 1. uporabnik igra, po državah) 2. UPORABNIK mora imeti vidne podatke prvega uporabnika, ko ga želi kontaktirati

M.B. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni. Zanima me, če bi mi bili pripravljeni razviti aplikacijo za psihološko svetovanje. Bi se vam zdela aplikacija smiselna? Lahko bi bila v slovenščini in/ali v angleščini, morda tudi v hrvaščini, saj se ne bi omejila le na slovenski trg. Imam spletno stran svetovalnicadelfin.com, a se srečujem s pomanjkanjem strank. Dobrodošlo tudi morebitno svetovanje pred/po samem projektu. Hvala in lep pozdrav.

A.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani: prva domača stran in tri podstrani.

Ž.K. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Želel bi aplikacijo v kateri bi lahko na zemljevidu sveta uporabniki dodajali lokacije kjer so kampirali zunaj kampov, torej wild camping, lokacijam bi se lahko dodajalo tudi slike, komentarje in ocene s zvezdicami, v aplikaciji bi rad tudi gumb za prepoznavo natančne lokacije uporabnika. Prav tako bi vsakemu prijavljenemu uporabniku dodal možnost dodajanja lokacij, katere bi šle v pregled k meni, nakar če nisi prijavljen v aplikacijo to nebi bilo mogoče. Dodal pa bi tudi možnost premium uporabnikov kateri bi imeli nek znesek za mesečno naročnino. Premium uporabniki bi imeli na vnešeni lokaciji pritisniti tudi na gumb "pojdi" kateri bi v aplikaciji odprl navigacijo, če še uporabnik ni premium bi mu to možnost ponudilo. Prav tako bi premium uporabnikom naredil da se jih mesečno obvesti na mail kdaj jim poteče "premium" da bi lahko tqkoj podaljšali ali ne. Na posamezni lokaciji pa bi bila možnost "report", da bi lahko vsak uporabnik lokqcijo prijavil in tudi napisal zakaj jo prijavlja. Prav tako bi dodal možnost da si lokacije vsak uporabnik lahko shranjuje pod priljubljene, katere se bi na zemljevidu prikazovale s posebnim simbolom, ampak uporabnikom ki še niso premium bi to omejil na nekje 50 lokacij, nakar bi tukaj imeli premium uporabniki neomejeno. Vsaka lokacija bi se uporabnikom shranjevala na seznam v njihovem profilu, tukaj pa bi premium uporabnikom ponudil tudi možnost da si vsako shranjeno lokqcijo preimenujejo kot si jo oni želijo kar pa nebi vplivalo na lokacijo na zemljevidu ostalih uporabnikov. V profilu pa bi si uporabniki lahko izbrali med miljami in kilometri, prav tako bi ponudil možnost izbire jezika, za začetek nemški ter angleški jezik. Pozneje bi v apliakcijo dodal tudi možnost da si naredijo profil lastniki prijavljenih kampov, kateri bi lahko v aplikaciji označili svoj kamp, napisalu cenik, objavili slike itd. te lokacije drugi uporabniki nebi mogli spreminjati ampak samo on. Ampak za kampe bi naredil letno članarino, in prav tako letno obveščanje kdaj se ta konča. Profil kampa bi tudi opremil s možnostjo prejemanja sporočil drugih uporabnikov. Na strani kjer se bi uporabniki registrirali bi morali izbrati ali so lastniki kampa ali so na aplikaciji samo "personal". Torej da bi se lastnikom kampov potem zaklenile moznosti dodajanja drugih lokacij. Plačevanje uporabnikov pa bilo omogoceno s paypal, visa in mastercard.

M.R. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Za delo na projektu iščemo izkušenega programerja mobilnih aplikacij (iOS, Android) z možnostjo dolgoročnega sodelovanja. Delo bo potekalo po dogovorjenih terminih na naši lokaciji v Mariboru, na Ljubljanski ulici 93, z uporabo naše razvojne opreme. Želimo sodelovati s podjetjem ali samostojnim podjetnikom. Za podrobnosti me prosim kontaktirajte na 031/357-255 ali na maja.ramsak@initut.com.

A.H. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, Potrebujem pomoč pri izdelavi mobilne aplikacije za Android in iOS. V mislih imam aplikacijo na kateri bo možen nakup rabljenih oblačil ter izmenjava. Lep pozdrav

T.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Kot mikro s.p. bi želela oglaševanje preko spleta, da izpostavim svoje znanje in dobre izdelke, strokovne članke, predavanja...

A.R. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Izdelava android aplikacije za PLC aplikacijo. Gonilniki poznani.

S.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Za našo spletno trgovino bi potrebovali novo postavitev, prav tako pa novo spletno stran za naš hotel in restavracijo.

A.Ž. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Imamo mobilno aplikacijo v React Native s katero bi radi nadaljevali z nadaljnjim razvojem. Aplikacija je poslovne narave. Potrebujemo cca. 50 ur mesečno za razvoj.

G.S. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Potrebujem nekoga, ki bi razvil iOS verzijo aplikacije. Razvijam produkt, ki s pomočje front camere na telefonu omogoča userjem, da replicirajo določene slike oz poze z backenda. Android app + backend (Firebase) sem razvil sam, želim pa dobiti nekoga, ki bi bil pripravljen razviti aplikacijo za iOS. Lahko si popoln začetnik na iOS-u. Predstavljam si, da sodelujeva maksimalno, cilj pa je razviti repliko obsteječe aplikacije. V tem trenutku žal ne morem ponuditi tržne plače za iOS developerje, če pa si entuzijast ali entuzijastka, priprvljen na nove izzive, pa dobrodošel.

P.P. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, zanima me cena za izdelavo androida za ljudi z lažjimi s posebnimi potrebami. Cilj je samostojno življenje le teh, z možnostjo podpore mentorja. Primer: Oseba z posebnimi potrebami zjutraj vstane, se obleče in zaklene vrata stanovanja. Potem gre na delo. Ko zaklene stanovanje vzame digitalno napravo in preveri oz. potrdi določena opravila: se obleče, zaklene vrata. nato gre naprej. Če pa opravil ne potrdi ga le te začnejo opozarjati. Zanima me čas izdelave in cena. Lep pozdrav.

E.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Programiranje telefonskih ali računalniških igric...

J.S. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Izdelava mobilne aplikacije za narocilo hrane. npr. e - hrana

M.K. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, iščemo razvijalca mobilnih aplikacij za Android in Apple za delo na projektu prikaza podatkov shranjenih na strežniku. Podatki so prikazani numerično in grafično (grafi, stolpci). Aplikacija vsebuje alarmiranje v obliki obvestil, ki delujejo v ozadju ko je aplikacija zaprta. V primeru kontakta preko mobilne številke smo dosegljivi vsak delavnik med 9h-15h.

G.P. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

PREVOD: Aplikacija bo imela podobno strukturo kot aplikacije za fitnes. Učiteljem bo za vsak šolski dan ponudila 10-minutno dejavnost. Največje število šolskih dni na leto v Evropi je 190, zato bomo pripravili 190 10-minutnih dejavnosti. Dejavnosti bodo zajemale naslednje teme: komunikacijske spretnosti pozitiven odnos vodenje razreda aktivni pristopi k učenju Empatija Vsaka dejavnost ima lahko eno od naslednjih oblik: Predstavitev teorije Dobra praksa (video intervjuji s strokovnimi učitelji) Praktična vaja Aplikacija bo imela funkcije za okrepitev, ki bodo učiteljem pomagale, da se bodo držali navade gledanja ene dejavnosti na dan. ORIGINAL: The app will have a structure similar to fitness apps. It will provide the teachers with a 10-min-activity for each school day. The maximum number of school days per year in Europe is 190, so we’ll produce 190 10-min-activities. The activities will cover the following topics: Communication skills Positive attitude Classroom management Active learning approaches Empathy Each activity can have one of the following formats: Theory presentation Good practice (expert teachers video interviews) Practical exercise The app will have reinforcement features to help the teachers to stick with the habit to watch one activity per day.

U.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Aplikacija, ki bi jo lahko uporabljali udeleženci določenega športnega turnirja. Naložili bi si jo prek povezave in na njej našli osnovne podatke o turnirju (cene prijav, kontakti, lokacije in pot do igrišč-povezava na google zemljevide...), turistične zanimivosti v bližini, spremljali rezultate. Ključni podatek je izdelava sporedov tekem (rokomet M in Ž, kategorije po letnicah) in vodenje rezultatov. Rezultate bi neposredno po tekmah vnašali zapisnikarji na igrišču, ki bi potrebovali svoj poseben dostop do aplikacije ali programa, ki bi spremljal sporede, rezultate in izdelal lestvice. Vse skupaj mora biti uporabno kot mobilna aplikacija in rezultati pripravljeni za pregledovanje na spletni strani.

J.H. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, iščem developerja za applov ekosistem (iOS, watchOS, iPadOS) za razvoj aplikacije. V tem trenutku smo že na stopnji izdelave key flowow, wireframeov in definiranja feature seta za MVP. Uporabljala se bosta tudi Firebase in Mixpanel. Delo poteka remote s pomočjo Slack in Trello ter 1xtedenski 30min Zoom call.

M.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za izdelavo aplikacije, ki bi bila na voljo tako na spletu kot tudi mobilno. Aplikacija bi vsebovala ''drop-down menije'', okvirčke za izpolnjevanje, registriranje novih uporabnikov, nalaganje slik, dodane slike za podporo odločanju kategoriziranja deskriptorjev, bazo v kateri se hranijo vnešeni podatki,... Gre za aplikacijo za vzorčenje dreves vrste Morus. Aplikacija bi morala imeti možnost določanja GPS lokacije na mestu vnašanja podatkov ali naknadna določitev GPS lokacije vzorčenja. Možnost 3 nivojev dovoljenja (Editor, Administrator in Super administrator). Potreboval bi okvirno ponudbo za izdelavo take aplikacije! Že v naprej se vam zahvaljujem in Vam želim lep dan, Martin.

K.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

PHP Vue.JS

A.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Delamo na projektih Shopware in iščemo razvijalce, ki bi nas podpirali. Spretnosti spletnega razvijalca so obvezne, podrobnosti in korake v Shopware je mogoče narediti skupaj. Usmerjanje in mentorstvo je na naši strani :-) Vprašanje #1 Koliko časa traja projekt? Po uspešni integraciji je predvideno trajno sodelovanje. Vprašanje #2 Ampak jaz ne poznam Shopware? Ne skrbite, če ste spletni razvijalec, imate vse, kar potrebujete. Podpirali vas bomo, usmerjali in bili vaš mentor :-). Vprašanje #3 Je to delo na daljavo? Da. Vprašanje #4 Kateri so govoreci jeziki? EN, DE, SI, HR, BiH, SRB Vprašanje #5 Katere programske jezike moram poznati? JavaScript, PHP, SQL, HTML & CSS, .... Vprašanje #6 daj želite začeti? Najbolje ze vceraj.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava mobilnih aplikacij — po mestih