fb

Cena izdelave mobilne aplikacije

15-65 €/h

Cene za kategorijo „izdelava mobilnih aplikacij“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava mobilnih aplikacij, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava mobilnih aplikacij: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava mobilnih aplikacij in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

248.958
povpraševanj strank
8.956
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava mobilnih aplikacij)

Kolikšna je cena izdelave mobilnih aplikacij?

Po pregledu 860 ponudb preverjenih programerjev smo na Omisli.si povzeli, da okvirna cena izdelave mobilnih aplikacij za programa iOS in Android sega od 15 do 65 €/h. V primeru, da aplikacija zahteva bolj izkušenega programerja, boste zanj odšteli okvirno 100 € na uro.

Izdelava obsežnejše mobilne aplikacije lahko stane tudi več deset tisoč evrov in je po navadi pretežek zalogaj za enega programerja. V primeru, da se odločate za tako kompleksen projekt se morate pripraviti na večji finančni zalogaj. K sodelovanju pa povabiti ekipo strokovnjakov, ki so vajeni timskega dela.

Od česa je odvisna cena izdelave mobilnih aplikacij?

Tako kot pri izdelavi spletnih strani in spletne trgovine je cenik odvisen od programskega jezika (HTML, CSS…), platforme (Android, iOS…), kompleksnosti mobilne aplikacije ter programerja ali več njih. Pri ceni programerja igra glavno vlogo izobrazba, reference in strokovnost. Na ceno vpliva tudi to, koliko časa bo trajal vaš projekt in če od izvajalca želite tudi pomoč pri vzdrževanju.

Kako vem, kolikšna je realna cena izdelave moje mobilne aplikacije?

Predlagamo, da pošljete čim več povpraševanj. Na takšen način boste dobili občutek, kakšna je realna cena storitve. Poleg tega boste na tak način lažje že v začetku za sodelovanje našli nekoga, ki bo najbolj ustrezal vašim željam in potrebam. Povpraševanja lahko pošljete konkretno na spletnih straneh izvajalcev, lahko pa vam pri tem pomagamo tudi mi na Omisli.si.

Kje iskati čim cenejše razvijalce mobilnih aplikacij?

Cenejši razvijalci mobilnih aplikacij so v večini primerov  manj izkušeni. Mnogi izmed njih so študentje, do katerih lahko pristopite preko študentskega servisa. Ker morajo v okviru študija velikokrat opraviti praktično usposabljanje, jim tovrstna dela pridejo prav in dajejo nove možnosti za učenje. Cena ure njihovega dela je povprečnih 10 €.

Katere platforme obstajajo in kakšne vrste aplikacij so na njih?

Nekaj platform: Android, iOS, Windows, Blackberry, Linux… Poleg klasičnih mobilnih aplikacij obstajajo tudi HTML5 mobilne aplikacije in hibridne mobilne aplikacije.

Kakšne je povprečna cene android mobilne aplikacije?

Programerska ura izkušenega strokovnjaka stane od približno 30 do 60 €. Enostavnejša aplikacija za sistem Android bo v povprečju nanesla med 300 € in 5000 € stroškov.

Za izdelavo preproste aplikacije boste odšteli med 1500 € in 2000 €. Minimalni začetni prag za razvoj kvalitetne mobilne aplikacije se nahaja pri 5000 €. Aplikacije s kompleksnim oblikovanjem ali dodatnimi zasloni vas bodo prišle med 5000 € in 10 000 €. Od 10 000 do 15 000 € vložka zahtevajo aplikacije, ki potrebujejo povezavo na strežnik. Najdražje, med 15 000 € in 25 000 € pa so aplikacije z zapletenejšimi animacijami.

Od česa je odvisna cena android mobilne aplikacije?

Cena je odvisna od usposobljenosti, izkušenj in referenc izvajalca. Če je izdelava zahtevnejša se je po navadi loti več strokovnjakov in je cena tudi iz tega razloga višja.

Všteti moramo tudi obseg dela. Za aplikacijo, ki zahteva mesec dela ali dva, boste v povprečju odšteli 2000 € ali več.

Se profesionalcem sploh splača ukvarjati z manjšimi projekti?

Strokovnjak, ki bi za izdelavo android mobilne aplikacije porabil deset ur ali manj, se projekta morda sploh ne bi lotil ali pa bi povišal svojo urno postavko. Cena urne postavke namreč variira glede na to, kako dolgoročno je sodelovanje med programerjem in naročnikom.

Kakšne so cene freelancerjev za izdelavo android mobilne aplikacije?

Povprečna cena freelancerja za izdelavo Android mobilne aplikacije je 455 € za projekt. Cena je v primerjavi z evropskimi razvijalci razmeroma nizka. Preden se odločite za izbiro freelancerja, pomislite, če bodo morebitne težave v komunikaciji vplivale na realizacijo vaše ideje. Možno je pa tudi, da najdete freelancerja iz Slovenije in se tako izognite morebitnim jezikovnim oviram.  V tem primeru vam priporočamo izbiro lokalnih ponudnikov, kot so RSteam, Tovarna idej, Positiva, Novi splet, Avera in mnogi drugi, ki jih lahko najdete tudi na naši spletni strani Omisli.si.

Kolikšna je cena izdelave iOS mobilne aplikacije?

Kot izdelava mobilne aplikacije za druge platforme, se tudi cena iOS mobilne aplikacije giblje med 5000 € in 50000 €. Glede na to, da se razvijalci z aplikacijo ukvarjajo po več mesecev in si želimo zagotovila kakovosti ter pomoči pri nadaljnjih vzdrževalnih delih, je višina cene popolnoma sprejemljiva.

Ali se lahko izdelave mobilne aplikacije lotimo tudi sami?

Da. Najbolj znane in priljubljene aplikacije za izdelavo mobilnih aplikacij so My-apps, Net2Share, BuildApp, MobiumApps in Appsa4u.

Kakšna je razlika med nativnim in hibridnim pristopom?

Pri izdelavi nativne mobilne aplikacije programerji za vsako plaformo uporabijo svoje orodje. Hibridni pristop izdelave pa se zanaša na že obstoječe spletne tehnologije. Posledično aplikacijo razvijamo le enkrat, predvajamo pa jo lahko na več platformah.

Če želimo aplikacijo, ki bi delovala tako na Apple kot Android ali Blackberry telefonu, se moramo poslužiti hibridnega pristopa. Posledično je cena hibridnega pristopa približno 30 % višja kot cena nativnega. Še vseeno pa je ceneje, kot da bi razvijali nativne aplikacije za vsako platformo posebej.

Kakšne so povprečne cene izdelave in vzdrževanja iOS nativne mobilne aplikacije?

Ker agencije težko določajo povprečne cene, navadno pozivajo stranke, naj jim pošljejo povpraševanje.

Ponudnik Pappiga za izdelavo iOS mobilne aplikacije ponuja tri pakete: Osnovnega za 39 €, naprednega za 59 € in neomejenega za 99 € na mesec.

Na ceno nativnih mobilnih aplikacij vpliva tudi strokovnost programerja, ki mora v primeru Apple platforme obvladati programske jezike Objective-C, Swift in Xcode.

Kakšne so povprečne cene izdelave in vzdrževanja hibridne mobilne aplikacije?

Podobno kot pri nativnih mobilnih aplikacijah za iOS (apple), bi tudi za dokaj enostavno hibridno aplikacijo v Evropi odšteli med 5 000 € in 15 000 €. Vedno pa obstaja možnost, da najamete freelancerja, katerega cena bo lahko občutno nižja.

Za izdelavo in vzdrževanje hibridne mobilne aplikacije so izurjeni visoko kvalificirani razvijalci za front-end, ki poznajo programska jezika HTML5 in JavaScript.

Kakšna je cena ostalih mobilnih platform?

Razvoj mobilnih aplikacij za Ios (Apple) stane med 5000 € in 50 000 €. Za android (Samsung, Sony, HTC, LG itd.) so cene nekoliko nižje in se gibljejo med 1500 € in 25 000 €. Izdelava mobilne aplikacije za Windows (Nokia, Microsoft…) vas bo stala približno isto.

Kaj vpliva na ceno aplikacije?

Ceno izdelave aplikacije je težko napovedati, ker je vsaka aplikacija unikatna. Med seboj se razlikujejo po tehnični zahtevnosti, zasnovanosti (nativne ali hibridne), prilagojenosti platformi, povezljivosti, podpornem sistemu… Navsezadnje ne ustreza tudi vsaka android aplikacija vsakemu modelu telefona s tem operacijskim sistemom.

Cena pa je odvisna tudi od razvijalca, pri katerem moramo upoštevati izobrazbo, izkušnje in reference. Cene strokovnjakov so v evropskih državah občutno dražje od testih, ki jih lahko najdemo na spletni strani freelance.si. Vsekakor priporočamo, da date priložnost lokalnim izvajalcem, med katerimi so najcenejši študentje in najdražji eksperti programiranja.

Kako visoka je plača razvijalca aplikacij v Sloveniji?

Povprečno razvijalci mobilnih aplikacij v Sloveniji letno zaslužijo okrog 25 tisoč evrov. Plača je pri redno zaposlenih dokaj stalna in zato bližje povprečju. Freelancerji in projektni delavci pa lahko zaslužijo tako več kot manj, odvisno od referenc in podjetnosti.

Zaposlitvenih mest za razvijalce mobilnih aplikacij bo vedno dovolj in je zato programiranje več kot primerna izbira poklica.

Katero platformo razvijalci aplikacij raje uporabljajo?

Strokovnjaki raje uporabljajo platformo iOS, ker je Android, po njihovih besedah, nekoliko razdrobljen. V iOSu je razvijanje aplikacij tudi lažje in bolj dobičkonosno. .

Je vrednost aplikacije tudi v konstantnem posodabljanju?

Cena ostalih mobilnih platform pri tem ne igra velike vloge. Posodabljanje je ključnega pomena tako za spletne strani in trgovine, aplikacije in ostale programske rešitve. Podjetja, ki se zanimajo za mnenje svojih strank in na podlagi njihovih komentarjev in kreativnih idej snujejo izboljšave, so po navadi uspešnejša na trgu mobilnih aplikacij. Za to potrebujemo izvajalca, ki pozna našo aplikacijo od znotraj. Najbolje, da k dolgoročnemu sodelovanju povabimo ekipo, ki je razvila aplikacijo. Navsezadnje imamo zaradi vlaganja v posodabljanje aplikacije, večje možnosti, da z njo več zaslužimo ali aplikacijo dražje prodamo, če nam ne ustreza več.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava mobilnih aplikacij — cene in ceniki

P.P. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, zanima me cena za izdelavo androida za ljudi z lažjimi s posebnimi potrebami. Cilj je samostojno življenje le teh, z možnostjo podpore mentorja. Primer: Oseba z posebnimi potrebami zjutraj vstane, se obleče in zaklene vrata stanovanja. Potem gre na delo. Ko zaklene stanovanje vzame digitalno napravo in preveri oz. potrdi določena opravila: se obleče, zaklene vrata. nato gre naprej. Če pa opravil ne potrdi ga le te začnejo opozarjati. Zanima me čas izdelave in cena. Lep pozdrav.

J.S. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Izdelava mobilne aplikacije za narocilo hrane. npr. e - hrana

G.P. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

PREVOD: Aplikacija bo imela podobno strukturo kot aplikacije za fitnes. Učiteljem bo za vsak šolski dan ponudila 10-minutno dejavnost. Največje število šolskih dni na leto v Evropi je 190, zato bomo pripravili 190 10-minutnih dejavnosti. Dejavnosti bodo zajemale naslednje teme: komunikacijske spretnosti pozitiven odnos vodenje razreda aktivni pristopi k učenju Empatija Vsaka dejavnost ima lahko eno od naslednjih oblik: Predstavitev teorije Dobra praksa (video intervjuji s strokovnimi učitelji) Praktična vaja Aplikacija bo imela funkcije za okrepitev, ki bodo učiteljem pomagale, da se bodo držali navade gledanja ene dejavnosti na dan. ORIGINAL: The app will have a structure similar to fitness apps. It will provide the teachers with a 10-min-activity for each school day. The maximum number of school days per year in Europe is 190, so we’ll produce 190 10-min-activities. The activities will cover the following topics: Communication skills Positive attitude Classroom management Active learning approaches Empathy Each activity can have one of the following formats: Theory presentation Good practice (expert teachers video interviews) Practical exercise The app will have reinforcement features to help the teachers to stick with the habit to watch one activity per day.

U.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Aplikacija, ki bi jo lahko uporabljali udeleženci določenega športnega turnirja. Naložili bi si jo prek povezave in na njej našli osnovne podatke o turnirju (cene prijav, kontakti, lokacije in pot do igrišč-povezava na google zemljevide...), turistične zanimivosti v bližini, spremljali rezultate. Ključni podatek je izdelava sporedov tekem (rokomet M in Ž, kategorije po letnicah) in vodenje rezultatov. Rezultate bi neposredno po tekmah vnašali zapisnikarji na igrišču, ki bi potrebovali svoj poseben dostop do aplikacije ali programa, ki bi spremljal sporede, rezultate in izdelal lestvice. Vse skupaj mora biti uporabno kot mobilna aplikacija in rezultati pripravljeni za pregledovanje na spletni strani.

E.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Programiranje telefonskih ali računalniških igric...

M.K. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, iščemo razvijalca mobilnih aplikacij za Android in Apple za delo na projektu prikaza podatkov shranjenih na strežniku. Podatki so prikazani numerično in grafično (grafi, stolpci). Aplikacija vsebuje alarmiranje v obliki obvestil, ki delujejo v ozadju ko je aplikacija zaprta. V primeru kontakta preko mobilne številke smo dosegljivi vsak delavnik med 9h-15h.

J.H. išče programerja (Izdelava mobilnih aplikacij)

Pozdravljeni, iščem developerja za applov ekosistem (iOS, watchOS, iPadOS) za razvoj aplikacije. V tem trenutku smo že na stopnji izdelave key flowow, wireframeov in definiranja feature seta za MVP. Uporabljala se bosta tudi Firebase in Mixpanel. Delo poteka remote s pomočjo Slack in Trello ter 1xtedenski 30min Zoom call.

M.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za izdelavo aplikacije, ki bi bila na voljo tako na spletu kot tudi mobilno. Aplikacija bi vsebovala ''drop-down menije'', okvirčke za izpolnjevanje, registriranje novih uporabnikov, nalaganje slik, dodane slike za podporo odločanju kategoriziranja deskriptorjev, bazo v kateri se hranijo vnešeni podatki,... Gre za aplikacijo za vzorčenje dreves vrste Morus. Aplikacija bi morala imeti možnost določanja GPS lokacije na mestu vnašanja podatkov ali naknadna določitev GPS lokacije vzorčenja. Možnost 3 nivojev dovoljenja (Editor, Administrator in Super administrator). Potreboval bi okvirno ponudbo za izdelavo take aplikacije! Že v naprej se vam zahvaljujem in Vam želim lep dan, Martin.

K.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

PHP Vue.JS

A.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Delamo na projektih Shopware in iščemo razvijalce, ki bi nas podpirali. Spretnosti spletnega razvijalca so obvezne, podrobnosti in korake v Shopware je mogoče narediti skupaj. Usmerjanje in mentorstvo je na naši strani :-) Vprašanje #1 Koliko časa traja projekt? Po uspešni integraciji je predvideno trajno sodelovanje. Vprašanje #2 Ampak jaz ne poznam Shopware? Ne skrbite, če ste spletni razvijalec, imate vse, kar potrebujete. Podpirali vas bomo, usmerjali in bili vaš mentor :-). Vprašanje #3 Je to delo na daljavo? Da. Vprašanje #4 Kateri so govoreci jeziki? EN, DE, SI, HR, BiH, SRB Vprašanje #5 Katere programske jezike moram poznati? JavaScript, PHP, SQL, HTML & CSS, .... Vprašanje #6 daj želite začeti? Najbolje ze vceraj.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava mobilnih aplikacij — po mestih