Revija Nasvet strokovnjaka

Tauria: Digitalna agencija za učinkovit spletni nastop

digitalna agencija

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Dominirati na spletu pomeni delati z dobro digitalno agencijo. Zakaj?

Če želite doseči prepoznavnost vaše blagovne znamke in izstopiti iz množice konkurenčnih podjetij, to pomeni trdo delo in dobro poznavanje marketinških prijemov. In če ste zares dobri v tem, kar delate, potem za te stvari preprosto nimate časa in/ali veščin.

Dobra digitalna agencija za učinkovit spletni nastop vašega podjetja bo redno izvajala raziskave tržišča tudi na podlagi pozicioniranja, glede na konkurenco. Preko teh podatkov za vas išče nove pristope s pomočjo katerih si prizadeva izboljšati vaš nastop na trgu.

S pomočjo analitičnih orodij, kot je denimo Google Analytics, na dnevni ravni spremlja spletni promet, konverzije in celotni nastop spletne strani ali spletne trgovine ter išče priložnosti za izboljšave. Pomaga vam razumeti obiskanost posameznih spletnih podstrani in celotno nakupno pot uporabnika (funnel oz. prodajni lijak).

S tem vam ponudi natančno analizo vaše spletne strani oziroma spletnega nastopa na trgu. Pomaga vam razumeti podatke in njihov vpliv na poslovanje vašega podjetja.

Cilj vsega pa je seveda več prodaje vaših izdelkov in/ali storitev.

Kako najti dobro digitalno agencijo?

Pri izbiri dobre digitalne agencije za učinkovit spletni nastop vam lahko pomagamo mi. Na Omisli.si vas bomo povezavi z digitalno agencijo, ki vam bo pomagala na sam vrh.

tauria logotip top digitalna agencija

Podjetje, s katerim že dolgo in dobro sodelujemo je Tauria – uspešna slovenska digitalna agencija, specializirana za razvoj spletnega marketinga, s poudarkom na oblikovanju in programiranju prilagojenih WordPress tem, predlog ali s stranmi, narejenimi popolnoma po vaši meri.

Da pa vse to pride tudi do vaših potencialnih strank, za prepoznavnost vašega podjetja nato poskrbijo še s spletnim oglaševanjem na različnih platformah.

digitalna agencija

Digitalna agencija – od ideje do prodaje za skupni cilj

Digitalna agencija Tauria sodeluje z vami od ideje do prodaje, za skupni cilj – da bo vaše podjetje v dobi digitalnega marketinga čimbolj vidno in prepoznavno.

Pomaga vam oblikovati vaše tržno sporočilo ter na jasen in jedrnat način opredeliti in izboljšati ton vaše blagovne znamke, ki odraža kupčevo persono in sledi celotni nakupovalni poti vašega kupca. Učinkovito trženje vašega podjetja, izdelkov in storitev posledično prinaša vašemu podjetju večji donos.

Takojšnja odzivnost in visoka kvaliteta storitev so prednosti, ki jih imajo njihove stranke najraje. Zaupale so nam, da digitalna agencija Tauria izpolni najzahtevnejše želje in zato uživa visoko stopnjo zadovoljstva. Tauria celo nima nezadovoljnih strank!

marketinška agencija

Podjetje Tauria, d.o.o. lahko najdete tudi v DIH katalogu strokovnjakov

Digitalna agencija Tauria se s svojimi digitalnimi kompetencami predstavlja tudi v DIH katalogu strokovnjakov v Digitalnem inovacijskem stičišču Slovenije. Zaupa ji veliko število podjetij, med njimi: Citypark, Aleja, GGD in druge. Preverite reference na njihovi spletni strani: www.tauria.si.

Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin, spletnih aplikacij, grafično oblikovanje in priprava za tisk za vas ne bodo več problem. Za vas pripravljajo tudi: Google Ads kampanje, izdelavo QR kod in email marketing. In tudi Facebook nagradne igre.

Tauria-WEBSI
Omeniti velja še, da so 4-kratni prejemnik WEBSI nagrad in sicer 2017 – Zmagovalec v kategoriji turizem; 2018 – Zmagovalec v kategoriji finančni sektor; 2018 – Zmagovalec v kategoriji glas ljudstva in 2019 – Zmagovalec v kategoriji glas ljudstva.

(PR / oglasno sporočilo)

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno