fb

Povprečne cene: izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce)

500-2000 €

Cene za kategorijo „izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce))

Kolikšna je okvirna cena za Shopify programiranje in razvoj?

Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od tega, ali gre za postavitev spletne trgovine s pomočjo obstoječe platforme (npr. Opencart, Shopify…) ali gre za razvoj spletne trgovine po meri. Cena za shopify programiranje in razvoj se gibljeje med 500 € in 2000 €. Čim želite nekaj posebnega, pa so lahko cene tudi višje.

Shopify je namenjen predvsem izdelavi klasičnih spletnih trgovin brez večjih prilagoditev, integracij in avtomatizacij.  Za avtomatizacijo programerji v večini primerov raje priporočijo Preto ali Magento.

Kakšna je okvirna cena izdelave spletnih trgovin z Magento in kakšne so prednosti?

Spletne trgovine, ki so ustvarjene z Magento, so po mnenju strokovnjakov mnogo bolj prilagodljive od Shopify in Woocommerce trgovin.

Spletno trgovino Magento si lahko izdelate brezplačno, če poznate osnove programiranja. Tovrstna spletna trgovina je v primerjavi s tisto, ki nastane v plačljivem programu, občutno okrnjena. Priporočamo, da se v vsakem primeru obrnete na strokovnjaka, katerega urna postavka znaša med 20 € in 45 €.

Magento je dobra izbira, ker boste imeli podporo skupnosti Magento strokovnjakov. Platforma je zelo prilagodljiva, odzivna ter prijazna vašim željam in potrebam.

Kakšna je okvirna izdelava spletnih strani z Opencart in kakšne so prednosti?

Opencart je zanesljivo orodje za izdelavo spletnih trgovin. Kot Magento lahko tudi Opencart namestite, uporabljate in celo nadgradite brezplačno, ampak to ne pomeni, da ne boste imeli s spletno prodajo nobenih stroškov.

Čim se za izdelavo spletne trgovine odločite najeti strokovnjaka, boste poleg ostalih stroškov zanj odšteli med 15 € in 45€ na uro.

Preverjena podjetja, ki se ukvarjajo z Opencartom in so ocenjeni s petimi zvezdicami so Snapbox Production, ATILUS d.o.o., Wandergraphy in Taha.

Kakšna je okvirna cena izdelave spletne strani z Woocommerce in kakšne so prednosti?

Cenik razvijalcev se giblje med 15- 80 €/h ali med 500- 5000 €/projekt.

Woocommerce je vtičnik, ki se ga kot dodatek namesti na spletno stran, izdelano v Wordpressu. Primeren je predvsem za tiste, ki se kasneje odločijo še za spletno trgovino in bi imeli radi oboje na enem mestu.

WooCommerce je občutno slabši od Magenta ali Prestashop, ampak še vseeno zadošča za večino spletnih trgovin.

10 kreativnih sodobnih dizajnov spletnih strani

V svetu interneta imamo radi hierarhično urejene strani, stolpce, vrstice, organizirano in lepo urejeno vsebino. Takšne strani so praktične in omogočajo hitro iskanje vsebine, saj so si med seboj podobne.

Kar pogosto pa lahko naletimo tudi na spletne strani, ki so v grafičnem smislu zelo ekstravagantne in ponujajo neko svežino. Dejstvo je, da niso za uporabnike nič manj zanimivejše in si jih ponavadi tudi z lahkoto zapomnimo zaradi njihove drugačnosti. Poglejmo si nekaj primerov spletnih strani, ki so z drugačnim grafičnim pristopom uspešne - s svojo slikovitostjo ali tipografijo.

  1. Prikaz v celotnem oknu

Vedno več spletnih strani zaradi širokokotnih zaslonov vidi prednost v “full screen” pogledu, kjer pride visoko kvalitetna slika res do izraza.

  1. Prilagojen videz napravam na dotik

Z vidika uporabnosti se vedno več spletnih strani prilagaja tablicam in telefonom na dotik, saj so te naprave postale cenovno dostopnejše. Več je “drag and drop” menijev, ki olajšajo brskanje po spletni strani.

  1. Manj je več

Takšen pristop okrnjenih strani je predvsem prednost za uporabnika, ki dobi omejeno količino informacij naenkrat, zato lahko hitreje in postopoma brska po spletni strani. Fokus gre spet na račun grafične podobe, ki lahko naredi izjemno zanimivo spletno stran.

  1. Sistem paralaksnega premikanja (parallax scrolling)

Gre za popularno tehniko večplastnega prikaza grafike, kjer se prednostna grafika premika hitreje od ozadja in s tem hkrati ustvarja 2D ali 3D efekt gibanja.

  1. Paralaksna animacija

Paralaksna animacija je pravzaprav podzvrst paralaksnega premikanja. Večkrat se tudi prepleta z učinki scrollinga, najbolj uporabna pa je za prikaz video animacij ali napovednikov filmov.

  1. Povečan prikaz aktualnih novosti

Tako imenovani fullscreen marquees dajejo v ospredje glavne strani aktualne ponudbe oziroma novosti, zato jih obiskovalci spletnih strani redko spregledajo. Sistem tako izboljša poudarjene aktualne vsebine.

  1. Poudarek na zgodbi

Kadar želijo spletni oblikovalci poudariti celotno sporočilo znamke ali dolgoročnost obstajanja se večkrat poslužujejo tega načina oblikovanja. Omogoča kratek in jedrnat pregled, nivo uporabnosti pa je precej enostaven.

  1. Vpliv uredniškega izgleda

Dizajn spletnih strani in uredniški pogled na predstavitev se večkrat prepletata v končni ureditvi strani. Takšen izgled omogoča branje spletne strani, kot bi imeli v rokah revijo ali časopis, ki smo ga tako ali tako že navajeni.

  1. Ilustracijski dizajn

Ilustracije nam precej olajšajo predstavo stvari v naših glavah, saj nam takoj ustvarijo vizualne asociacije. Kreativnost posamezne osebe pride tukaj še posebej do izraza, končna spletna stran pa je lahko zelo prikupnega videza in enostavna za uporabo.

  1. Pisane barve

Žive barve in kričeči dizajni že od nekdaj pritegnejo veliko pozornosti, tako je tudi na spletu. Kombinacija kontrastne pisave in bujnega ozadja je še vedno lahko zmagovalna.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce) — cene in ceniki

A.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Domžale)

Iščem nekoga za izdelavo spletne strani, ukvarjam se z prevajanjem in učenjem jezikov za mlajše.

R.Č. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Mlajtinci (Moravske Toplice))

Ukvarjam se s kmetijstvom in delam na terenu, zanimam se za izdelavo spletne strani, saj je še nimam.

A.M. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce) / Ptuj)

Ukvarjam se z izdelavo kovinskih okvirjev, želim si spletne strani oz. spletno trgovino za mojo dejavnost.

S.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Mestni Vrh (Ptuj))

Želim si izdelave spletne strani za moj s.p.(ukvarjam se z gradbenimi storitvami).

N.S. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Žalec)

Želim si spletno stran za oglaševanje

G.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Velenje)

Izrada aplikacije za narudzbe in dostavo artikl strankami

S.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ribnica)

Želim si predstavitveno spletno stran (podjetniške poslovne storitve).

T.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Kamnik)

Potrebujem predstavitveno stran za podjetje + spletno trgovino za cca 10-20 izdelkov.

V.S. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Škofja Loka)

Želimo prenoviti spretno stran na WP narediti spletno trgovino na WooCommerce. Povezava z orodji GA4, Tag Manager, API z WhatsApp, Google search console. Integracija z ERP e-racuni.com, na spletno tržnico (z API, XML) in dostavnimi službami preko API. Konfiguracija z reCAPTCHA za varnost, namestitev in konfiguracija sistema za E-mail marketing. Trenutno gostujemo na cPanel. Želimo kompetentno UX/UI, s subdomeno za spletno trgovino, prijava za newsletter, trgovina prilagojena tudi za mobilno uporabo in narejen ekosistem za samostojno upravljanje onsite SEO optimizacije. Spletna trgovina mora imeti možnost za rast, prvo leto do 100 produktov, drugo leto vsaj 200. Pozneje želimo tudi letno podporo pri vzdrževanju sistema, varnosti, posodobitev, itd. Spletna stran: https://vrtnarstvostanonik.si/ Za več informacij, nam pišite in vam pošljem malo daljši opis naših preferenc in želja.

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Moje podjetje potrebuje spletno trgovino za prodajo medicinskih izdelkov in kozmeticnih izdelkov. Gre za B2B trgovino za Kozmetične salone in privatne klinike... Mora biti : cene količinski popust ... Placilni sistemi vsi- stripe ze imamo ! Cena max 1000 EUR !!! Imamo ze eno spl tegovini in vemo kako gre vse !

N.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Slovenj Gradec)

1. Iščem nekoga, ki bi mi domeno spremenil iz exchange na google ter obnovil spletno stran 2. naredil spletno trgovino za trgovino z dodatki 3. naredil platformo za pojdetje

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Spoštovani potrebujem dodelavo moje spletne trgovine: https://www.za-kozmeticarke.si/ 1. Predelava banerja 2.Izdelava novega banerja 1-2 3. Ureditev popustov na nacin da se vidi stara in znizana cena... 4. Dodajanje enega droppshiping dobavitelja... in svetovanje... Za to priznam od 2-4 ure dela - tisti ki zelite vec kot 300 EUR obvoz!

A.O. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Maribor)

Iščemo izkušenega spletnega razvijalca celotnega sklada s poudarkom na frontend dizajnu za ključno tehnično vlogo v dinamičnem startup okolju. Programer bo odgovoren za nastavitev, upravljanje in vzdrževanje več spletnih mest ter bo glavna kontaktna oseba za tehnično podporo in odpravljanje težav. Zahtevana so znanja HTML5, CSS, PHP, MySQL in izkušnje s front-end ogrodji, komunikacijske sposobnosti in samostojnost.

T.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana )

Potrebujem spletno stran in spletno trgovino v enem za butik z ženskimi oblačili. Izdelan imam že svoj logotip in cgp. Z ostalimi željami glede spletne trgovine bi se dogovorila.

T.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščem nekoga, ki bi mi lahko nalozil kupljen php script po navodilih, več informacij posredujem ob kontaktu

M.D. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni, Trenutno smo v razvijanju izdelka, ki bo ponujala zdravo alternativo energijskim pijačam. Prispeval bo k povečanju energije, fokusa in vesplošnega boljšega počutja. Kasneje se bo ponudbo še širilo. Več informacij podam, v kolikor se odločimo za sodelovanje. Svoje izdelke bi najprej tržili na slovenskem trgu ter na nemško govorečih trgih (Nemčija, Avstrija, ...mogoče Švica), tako da bo spletna trgovina morala biti večjezična, in SEO optimizirana za vse te trge. Urediti bo potreba tudi povezavo z analitičnimi in marketinškimi orodji. Prosim, če mi, v kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, pišete na mail, in pripnete tudi svoje reference. Lep pozdrav, Matej Demšar

M.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne trgovine za dropshipping na principu že obstoječe tuje.material se lahko uporabi iz te tuje strani.

A.B. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Spletna trgovina, enostavna za uporabnika, hitro in enostavno urejanje, uvoz xml, povezava z socialnimi omrežji, cenovni okvir do 3000€

B.S. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni, Iščemo osebo, ki bi nam pomagala postaviti manjšo trgovino s Shopify? Hvala za odgovor in lep pozdrav Boris

K.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujem shopify eksperta za izdelavo in optimizacijo spletnih strani. Urna postavka maksimalno 35 eur.

J.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem spletno trgovino

Ž.J. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Za postavitev iz izdelave spletne trgovine. Trgovina bo prodajala cistila in pripomočke in druge izdelke. Trenutno naj bi bilo nekje tam okoli 35 artiklov.iscemo in zbiramo ponudbe.

D.L. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava predstavitvene spletne strani in trgovine za en izdelek

J.N. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujemo programerja za development spletne strani oziroma custom teme za spletno trgovino, ki temelji na Shopify platformi. Programiranje po našem designu za mobilne in večje viewporte (Figma). Obseg dela: Postavljanje osnovnih strani, sekcij in komponent spletne strani (Home page, collection pages, product pages, side cart, about us, blog, wholesale,...). Vzpostavitev pravilne logike popustov in prodajnih tehnik (upsell, downsell,...) Sam design je 75% končan (mobile in desktop). Pomembne so izkušnje s Shopifijem, saj bi radi obdržali opcije customisationa sekcij direktno iz Shopifija.

B.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Iščemo posameznika, ki bi vodil projekt izdelave spletne strani v Magento.

B.J. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Iščemo ponudnika, ki bi nam spravil v "gledljivo" obliko magento trgovino, z demo artikli in želeno temo. Uspeli smo narediti osnovno namestitev, uredit povezavo z elastic search in namestili smo HiddenTechies Next temo. Ko smo pa namestili demo artikle je vse skupaj šlo nekam... Poskusili smo namestiti tudi njihovo temo Etrend Lite, tam po preklopu na temo vidimo na spletni strani zgolj php kodo. Na novo smo generirali static content, zbirsali cache, reindeksirali,... vendar brez uspeha. Stvari se ne prikazujejo kot bi želeli in iščemo nekoga z znanjem, ki bi uredil demo trgovino do te mere, kot je to predstavljeno na spletnih demo straneh in da lahko začnemo eksperimentirati in dodajati svoje artikle. Magento je verzija 2.4.5. Nimamo nobenih podatkov, ki bi jih bilo potrebno ohraniti. Stanje je vidno na naslovu: trgovina.sladkivrh.si

S.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni. Zanimam se za prenovo spletne strani v programu shopify. Potrebujem nekoga, ki bi mi lahko pomagal pri tem. Hvala

S.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Za našo spletno trgovino bi potrebovali novo postavitev, prav tako pa novo spletno stran za naš hotel in restavracijo.

P.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa.

P.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa.

B.T. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujem osnovno spletno trgovino, prodaja izdelkov za pse in mačke.

D.N. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Postavitev spletne trgovine preko Shopify. Gre za manjše število produktov. Vsebina spletne trgovine je že pripravljena.

G.N. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Dragi razvijalci, moje povprasevanje se navezuje na Shopify. Imam dve vprasanji. a.) Je mogoce omejiti stevilo enakih izdelkov po osebi? b.) Ker gre za digitalni artikel, bi radi odstranili shipping in billing address stranke. Hvala za odgovore!

A.S. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Za vzdrževanje in popravilo nekaj stvari Opencart trgovine potrebujem računalniškega programerja.

A.B. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni, želeli bi identično stran kot: https://teveo.com/ ali https://eu.oneractive.com/ Zanima me okvirna cena takega projekta, s tem, da ima stran res vse podobne funkcije. Hvala

A.U. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Iščemo programerja, ki bo postavil spletno trgovino v Shopifyu po naših željah in naredil povezavo na sistem za zaloge preko API-ja.

Ž.J. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni! Potrebujem ponudbo za izdelavo spletne strani , kjer naj bi bilo zacnetno nekje 40 izdelkov. Ce se da urediti za domeno bi bilo tudi odlicno ni pa nujno. Zelim dokoncno ceno. Lep pozdrav

E.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Programiranje telefonskih ali računalniških igric...

S.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Začetna stran, potem tri opcijie za kliknit , vprašalnik in plačilo,

U.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni, trenutno imamo stran postavljeno v Shopify-ju, vendar je potrebna obnove. Potrebujem izvajalca za dolgoročno sodelovanje/skrbnika za spletno stran. Hvala in lp, Urša

K.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

PHP Vue.JS

H.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Smo gradbeno podjetje , potrebujemo ponudbo za spletno stran

U.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

2 spletni strani s spletnima trgovinama

N.G. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Iščem nekoga, ki bi mi pomagal postaviti spletno trgovino na Shopify. Nekaj sem že sama začela pa časovno ne uspem. Potrebujem predvsem nekoga, ki bi mi uredil izgled, postavil zavihke, pogoje poslovanja, uredil možnosti plačil. Spletna trgovina bi bila zaenkrat samo v slovenskem jeziku. Prodajam pa lanena oblačila za otroke in nekaj malega za odrasle. Glavni produjkt, najbolj prodajan so pa špangice. Nekaj listingov sem že uvozila prek Etsya. Listinge bi rada urejala sama. Moje produkte si lahko pogledate na www.etsy.com/shop/lanikaapparel. Ali na IG: @lanika.apparel. Bi si pa želela, da je spletna trgovina postavljena čimprej. Vsaj do konca poletja.

M.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Posodobitev spletne trgovine oz. na novo izdelava spletne trgovine.

R.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iscemo porgramerja za urejanje in izdelavo Wordpress spletne trgovine na Woocomerce. Prodajamo kozmeticne izdelke po 15 drzavah v Evropi. Delo je projektno ( programiranje upsellov, popup offerjev, urejanje landing pagov, kosarice, google analytics....) Iscemo sodelovanje tudi na dolgi rok 😀

L.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Specijalizirana Spletna stran oz trgovina, na kateri se bo prodajalo do cca 100 izdelkov. Pomembno je da je stran lepega in sofisticiranega designa, da je uporabna in user friendly. On line Placilo s karticami in paypal.

M.L. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

V lastni domeni izdelujemo spletno stran v Shopify, kjer pa bi potrebovali pomoč za dokončanje in popolno funkcionalnost strani. Potrebno je nastaviti cross sell produkte (nastaviti dynamic sourse, metafield) in urediti nekaj malenkosti, ki jih ni možno nastaviti preko kupljene teme. Dobrodošel bi bil tudi splošni pregled strani, da se na podlagi vaših izkušenj ugotovijo morebitne napake. Za to isto spletno stran potrebujemo tudi on site SEO optimizacijo. V kolikor imate izkušnje glede nastavitve smiselnih marketinško usmerjenih nastavitev/aplikacij je to seveda prednost.

M.P. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Želela bi izdelavo spletne strani- spletna trgovina.

M. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujemo B2B spletno trgovino in mobilno aplikacijo v obliki kataloga, ki bo prodajno orodje B2B komercialistom na terenu.

D.P. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Izdelava Shopify trgovine

A.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izvajalca za enostavno spletno trgovino z enim izdelkom (okolje Woocommerce). Posebnost trgovine bo estetska specifičnost landing pagea (potrebna bo grafična preciznost pri postavljanju, drugače je področje izdelave grafičnih elementov (z upoštevanjem vaših tehničnih navodil) že pokrito z zunanjim izvajalcem. Sprejemamo ponudbe do max 2k €, ker ne gre za zahteven projekt; brief prejmete naknadno. Prosim za kontakt na naveden email naslov, na klice in sporočila nismo dosegljivi.

F.G. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni, na naslovu narocimajico.si bi rad postavil spletno trgovino s tekstilnim promo materialom, ciljal bi predvsem na podjetja, tako da bi naknadno razmišljal še o email marketingu in google oglaševanju. izgled strani bi želel nekaj v smislu myprintee.com, funkcionalnost in izdelki pa kot jo ima en dobavitelj od katerega bi povzeli izdelke: https://tshirteurope.com/sl lp, Filip

A.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potreboval bi spletno trgovino, za butične izdelke: Ni obsežna zadeva, zbiramo najboljše ponudbe.

A.R. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Spletna trgovina s landing pageom (en produkt), in cca 2-4 podstrani; povezava na Shopify. Grafično bo malo bolj zahtevna (ni ta minimalističen stil ki je sedaj v modi - grafika imamo svojega), drugače pa ne bi smel biti prehud zalogaj. Sem na voljo za predstavitev vizije (iz smeri estetike in marketinga), pri tehnikalijah bo potrebno Vaše svetovanje.

M.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spoštovani! Iščemo posameznika / freelancerja, ki ima željo po dolgoročnem sodelovanju z nami na področju razvoja spletnih strani z izkušnjami wordpress, woocommerce ter php, css, sql. Znanje iz področja marketinga v povezavi z wordpress je prednost (torej nastavitve google, facebook oglaševanja). Prosim posredujte vaše ponudbe v smislu vaših izkušenj, razpoložljivosti, okvirnih cen/stroškov za vaše delo. Zaradi lažjega sledenja prosim, da prijave pošiljate samo v PISNI obliki. Hvala in lep pozdrav, Marko

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani oziroma trgovine na ključ

S.J. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Enostavna shopify trgovina oziroma vodenje čez izdelavo, lahko po telefonu.

K.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, pričeli se bomo ukvarjati z oddajo avtodomov in potrebujemo predstavitev na spletu. Najraje bi imeli spletno trgovino v Wordpress in z WooCommercem, ker smo tega že navajeni. Potrebovali bi: - 10 strani (Domov, O nas, Trgovina, Novice- Blog, Kontakt, Pogoji poslovanja, Kontakt ) - booking sistem - koledar: a) stranka izbere določene dneve b) možnost izbora visoke in nizke sezone c) vidnost na koledarju, da ni prostega termina d) najkrajši možni najem je 3 dni e) možnost izbora dodatne opreme: posteljnina, plin, kolo, ...(možnost na dan in nastavitve na uro) f) pošiljanje rezervacije na mail, kjer so vidne vse izbrane postavke stranke - izdelava logotipa - pošiljali bi tudi pošto - emailing - dodatni izbor jezika - angleščina - plačilna sredstva: na TRR in gotovina (ob prevzemu) Želeli bi ponudbo, kjer bodo razvidne posamezne postavke, da se lahko odločimo za posamezno postavko ali pa ne. Hvala vam. Lep pozdrav, Katja

A.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Izdelava oziroma popravek trgovine v shopify.

M.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujemo izdelavo nove teme za Shopify po lastnem designu, ki bo narejen s strani naše oblikovalke v sodelovanju z izvajalcem. Tema mora biti seveda narejena po najnovejših standardih in bo vključevala tudi različne dodatne aplikacije, ki so dostopne v shopifyu. Želimo ponudnika, ki bo imel možnost in čas za kasnejše popravke oziroma spremembe. Našo spletno trgovino trenutno lahko najdete na annapurna.si

O.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Sodelovanje na projektu

O.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Sodelovanje na projektu

B.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Poziva aplikacija

B.Č. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Iščemo izvajalca za postavitev shopify trgovine za keramiko.

D.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pripravljamo novi portal za davčno , računovodsko in pravno svetovanje. Celotni plan z vsemi funkcionalnostmi je narejen, potrebujemo razvijalca, da ga postavi. Gre za rezervacije terminov s spletnim nakupom, prikaz koledarja, paketne ponudbe, ... Želeli bi nekoga, ki bi to postavil, skupaj z zakupom domen, nastavitvijo e-pošte, seo optimizacijo in nudil tudi kasnejšo tehnično podporo.

M.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Iščem programerja za občasno sodelovanje cca 10 ur na mesec. Razvijanje Wordpress spletnih strani

R.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujem popravke oz dodelave spletne trgovine (Shopify). Popravki so vizualni (torej implementacija dizajna).

M.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Za dolgoročno sodelovanje iščemo programerja (iz Celja ali okolice), ki lahko ima tudi osnovno znanje in se je pripravljen tudi izpopolnjevati. Na začetku zadostuje dobro poznavanje CSS in HTML, ter sama postavitev Wordpress strani in/ali Wocommerce. Potem pa bi to znanje nadgrajevali. Na začetku sodelovanje preko s.p., podjemne pogodbe ali študentske napotnice. Vsako dodatno znanje iz programiranja ali v povezavi s tem (npr. nastavitev računa za gostovanje preko CPANEL, podpora stranki) je dobrodošel dodatek. Kasneje možna tudi zaposlitev, v kolikor se ujamemo.

G.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, iščemo programerja za sodelovanje po potrebi na določenih projektih. Večino delamo v wordpressu in woocommerce in potrebujemo nekoga za custom module po zahtevi strank. Iščemo dolgoročno sodelovanje.

Ž.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, iščemo zunanjega partnerja za razvoj dodatkov (vtičnikov) za Wordpress oziroma za razvoj vtičnikov po meri na zahtevo strank. Iščemo partnerja za dolgoročno sodelovanje.

A.G. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pomoč pri postavitvi shopify strani. Vse materjale priskrbim sam , potrebujem tehnično pomoč.

S.L. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Spletna trgovina za unikatne izdelke (nakit, lončki, oblačila in drugi unikatni izdelki). Želela bi postavitev spletne trgovine s kategorizacijami, izdelke pa bi v trgovino nalagala sama.

P.P. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Že imamo spletno trgovino PolonaPolona.com in točno vemo kaj hočemo. Želimo spremeniti na drugi template in ga prilagoditi našim zahtevam. Pogoj: Programer mora imeti izkušnje s spreminjanjem Shopify templatov. Naj navede par referenc in kdaj bi lahko sodelovali. Več info Bojan 041 621 710

S.M. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Postavitev WooComerce spletne trgovine (cca 6 glavnih podstrani). Design je že narejen v XD, izvozimo v zaželenem formatu, domena zakupljena, potrebna samo integracija + umestitev Fb pixla in eventov, Dynamic kataloga, Google Tag, optimizacija itd. Pomembno je, da je programer tudi kasneje na voljo za nadaljne popravke/spremembe/dopolnitve. Prosim za priponko z referencami oz. povezave do že narejenih spletnih trgovin (vsaj 3) ter okvirno ceno in predviden čas izdelave, nadaljne podrobnosti lahko komuniciramo preko telefona.

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni potrebujemo izdelavo spletne strani na obstječi spletni strani. Gre za predstavitveno spletno stran brez trgovine namenjeno za zbiranje ponudb in predstavitvi produktov. Osnovne zahteve in skica spletne strani ter razlaga funkcionalnosti je na razpolago na google drive dokumentu. Lahko vam predamo dostop in po pregledu naših zahtev se pogovorimo o možnosti izvedbe.

L.G. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Iščemo junior razvijalca spletnih strani, ki je fokusiran predvsem na frontend in bo lahko naši redni programerski ekipi nudil dodatno pomoč.

B.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdrav zanimam se za internetno stran za prodajo nepremičnin

D.P. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Pozdravljeni, Iščemo programerja ki dela na odprtokodnem sistemu PrestaShop za finalizacijo spletne trgovine. Potrebno je izdelati modul, ki bo sinhroniziral cene in zaloge izdelkov iz (csv ali xml) ter izvesti dodatna dela in modifikacije. Hvala in lepo pozdravljeni.

M.M. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujemo programerja, ki se spozna na Prestashop 1.7. Gre za pomoč oz. support pri postavitvi spletne trgovine, ker nimamo dovolj znanja glede določenih stvari. Trgovina je že postavljena, vendar še ne deluje, ker ni še dokončana. Gre za dolgoročno sodelovanje. Delo od doma in/ali v naših prostorih oz. po sprotnem dogovarjanju. Pokličite za več informacij.

T.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujemo programerja za vzdrževanje aplikacije za sinhronizacijo podatkov o izdelkih med ERP in OpenCart 2.0/3.0. Aplikacija teče kot servis na Windows server strežniku in obdeluje podatke iz MS SQL strežnika ter jih zapisuje v mariaDb podatkovno bazo Opencarta. Aplikacije je napisana v C#. Vse spremembe oiz ERP so zabeležene kot sporočila/ukazi v posebni tabeli v MS SQL-u. Takoj potrebujemo pomoč pri razrešitvi določenih težav pri delovanju. Kasneje (cca 1 mesec) pa še prenos in prilagoditev za OpenCart 3.0

R.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava aplikacije za zmenki za odrasle

E.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujemo programerja, ki nam bo popravil nastavitv facebook pixel, torej imamo težavo z de-duplicate event, ker nam beleži preko API conversion ter pixla in jih je potrebno uskladiti. Pixel imamo trenutno povezan preko partneske inegracije z wocommercom

D.P. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Zdravo, ko obiskovalci-stranke pridejo na spletno stran imajo z iPhoni določene probleme (nekaj v zvezi z izmenjavo podatkov okoli varnosti ko se je treba registrirati, izpolniti podatke v nakupovalni košarici,.. ali nekaj takega). Ali lahko to vi uredite da iPhon-i ne bodo štekali? In ali lahko naredite ta program mobilnim telefonm prijazen, prosim? (prilagajanje slik in ddimenzij majhnim ekrančkom, prilagoditev menu-jev,...) Trenutno je OpenCart verzija malo starejša 1.4.9.3 in +vprašujem tudi za verziji: OpenCar 2.x in OpenCar 3.x ? https://www.slo-growshop.com/ Lp, Drago

S.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo full stack developerja, za razvoj spletne strani na Wordpressu/Woocomercu. Temo in strežnik že imamo postavljeno.

R.K. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Imam opecart trgovino, trenutno mi deluje z http, portal bolha zahteva da deluje na https.

K.D. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Nujno iščemo programerja za Opencart. Hvala za pondube.

S.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletna stran Narezki.si potrebuje malce osvežitve. Želim boljšo uporabniško izkušnjo, privlačnejši izgled trgovine.

S.L. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Rad bi prenesel spletno stran iz woocomerce v shopify.

S.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem osnovno spletno stran za restavracijo, s podatki o podjetju in nekaj slikami, z celotnim menujem, možnost rezervacije ali povpraševanja, pa da se lahko sproti kaj popravi.

G.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Wordpress, Woocommerce, izdelava spletnih strani.

S.M. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Potrebujem WooCommerce strokovnjaka. V spletni trgovini nam podvaja konverzije. Potrebujemo nekoga, ki se spozna na FB Pixel in plug-ine za woocommerce. Potreben je samo manjši popravek (da se purchase event prestavi iz gumba "zaključi nakup" na zahvalno stran.

R.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava nove spletne trgovine, prenos produktov s stare, SEO, spletni marketing, svetovanje... Iščemo lokalnega ponudnika.

C.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo programerja za nadaljni razvoj spletne aplikacije za tokenizacijo premoženja. Do sedaj že narejeno: https://test.fidary.io. Dolgorčno sodelovanje

T.V. išče programerja (Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))

Vzdrževanje spletne trgovine na bazi OpenCart 2.0 Prvi korak je odprava ozkih grl oz. pohitritev strani Drugi korak nadgradnja oz. migracija na Opencart 3.0

G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, želimo programerja, ki bo vzdrževal naše spletne strani, optimiziral in dodajal potrebne popravke. Radi bi imeli programerja za daljši rok.

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne trgovine za tekstil. Gostovanje in domena že urejena, cca. 100 izdelkov, integracija stripe plačilnega sistema

B.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Rad bi naredil turistični portal na wordpressu, nekaj v smislu https://templatic.com/wordpress-directory-themes/directory/ ali https://templatic.com/app-themes/geo-places5-city-directory-wordpress-theme Prosim za informacijo, ali ste pravi naslov za kaj takšnega. Morda bo najboljše, če me kar pokličete na 031 693 113. Lp Božo Dokl

I.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Za dokončanje projekta potrebujemo zunanjega sodelavca, ki zna wp / Divi. Potrebujemo nekoga, ki ima občutek za design, gre za tehnološko / IT predstavitev in trgovino. Zadeva je narejena, v celoti deluje, potrebuje pa končni oblikovni finish. Plačamo projektno, zbiramo ponudbe. Več prosim na zasebno / info@virtua-it.si. Naročnik je Virtua IT, d.o.o., podjetje, ki se ukvarja z informacijsko varnostjo, kompleksnimi WiFi sistemi in ostalo sistemsko integracijo.

G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo programerja z znanjem wordpress woocommerce. Kar nekaj napak je na strani, ki jih treba popraviti.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce) — po mestih