fb

Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za razvoj in programiranje - izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce) ter pridobite cene in ponudbe.

248.958
povpraševanj strank
8.956
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za razvoj in programiranje (izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce))

Preverjeni programerji
CREATIVE37, Računalniško Programiranje In Svetovanje d.o.o. - Logotip
CREATIVE37, Računalniško Programiranje In Svetovanje d.o.o.
Razvoj in programiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 2 krat

Opis

Postavljamo spletne strani in trgovine.
Vešči smo pa tudi v postavljanju spletnih in mobilnih aplikacijah.
Nudimo pa celostno svetovanje pred, med in po izvedbi digitalnega produkta.

Reference

Kako smo drugačni

15 let izkušenj v postavljanju digitalnih projektov. 6 let izkušenj v digitalnem marketingu, ki nam daje širino pri razvoju/postavljanju digitalnih produktov.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla), Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django), Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce))
Lokacija
Ulica bratov Učakar 90, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za razvoj in programiranje in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce) — iskanje po mestih

Pogosta vprašanja (izdelava spletnih trgovin (shopify, magento, opencart, woocommerce))

Kako pomembna je izdelava spletnih trgovin?

Spletne trgovine so v današnjih časih vedno bolj kjučnega pomena. Posledično je izdelava spletnih trgovin ena izmed pomembnejših stvari v katero se splača vložiti. To se kaže tudi v trendu porasta storitve izdelave spletnih trgovin, ker ljudje dojemanjo pomembnost le-te. Trend obstoja spletnih trgovin se je, skupaj s trendom nakupovanja preko spleta,  še povečal v času koronavirusa COVID-19, zaradi predpisanih omejitev in zaprtja fizičnih trgovin, saj so spletne trgovine postale ključni vir prodaje.

Spletno trgovino imate lahko kot edini prodajni kanal, lahko pa vam služi kot nek podaljšek fizični trgovini. V obeh primerih pa svetujemo, da je le-ta dobro izdelana. Porabnikom bo spletna trgovina omogočala, da bodo videli, katere produkte ali storitve ponujate in po kakšni ceni.

Izdelava spletnih trgovin je stvar, ki jo lahko naredim sam/a?

Izdelava spletnih trgovin je stvar, ki jo lahko naredite sami. Če se odločite, da boste spletno trgovino izdelali sami, bo to verjetno ceneje, kot če pri izdelavi sodelujete s programerjem. Na spletu poznamo mnogo programov, ki omogočajo samostojno izdelavo spletne trgovine, a to še ne pomeni, da so zelo preprosti za uporabo ali pa da so najbolj zanesljivi za vašo spletno trgovino. Različni programi imajo in nudijo različna orodja, ki so v pomoč pri izdelavi spletnih trgovin. Ta orodja so brezplačna, ampak so ponavadi osnovna, dodatna pa so skoraj vedno povezana z doplačilom.

Samostojni izdelavi spletne trgovine boste verjetno morali posvetiti veliko časa, če gre za nekaj nepoznanega in novega. Svetujemo vam, da pretehtate, koliko je vreden čas, ki ga boste namenili učenju uporabe orodij za izdelovanje spletne trgovine.

Seveda pa spletno trgovino, ki ste jo ustvarili sami, kasneje še vedno lahko nadgradite s pomočjo programerja.

Katere pomembne lastnosti zahteva izdelava spletnih trgovin?

Pomembno je, da je spletna trgovina kvalitetno izdelana. Svetujemo, da izdelava spletnih trgovin ostaja prepuščena strokovnjaku oziroma programerju, ki se na to spozna in ima na tem področju že izkušnje. Vedel bo, kako spletno trgovino oblikovati tako, da bo delovala hitro, brez napak, da bo izgledala, tako kot si želite, da bo funkcionalna, da bo imela urejeno SEO optimizacijo in podobno. Prav tako bodo izkušeni programerji znali poskrbeti za gostovanje in prihodnje vzdrževanje spletne trgovine.

Kaj pričakovati od programerja, ki izdeluje spletne trgovine?

Bodite pozorni na to, ali se vam je programer pripravljen prilagajati in upoštevati vaše želje. Svetujemo, da se o izbranih programerjih za izdelavo spletnih trgovin prej malo pozanimate, prebereta kakšne komentarje o njihovem delu, povprašate znance in podobno. Če izberete programerja, ki je preverjeno dober in zanesljiv, lahko pričakujete, da vam bo spletno trgovino ustvaril v najmanj 10 – 15 dneh, seveda pa je to odvisno od zahtevnosti, od tega, kakšne želje imate in zasedenosti programerja.

Ponavadi programer ustvari nek urejevalnik, do katerega vam da dostop za nadaljnje urejanje. Tako boste v takšnem urejevalniku lahko v prihodnje spreminjali, dodajali in urejali vsebino. Obstaja tudi možnost, da programer vašo spletno stran preoblikuje v spletno trgovino. Nato velja enako, da lahko v prihodnje vsebine urejate sami. Dobro pa je, da se s programerjem vseeno dogovorite, da naj skrbi za vzdrževanje spletne trgovine, da bo brez odvečnih skrbi vse potekalo v redu.

Svetujemo vam, da v samem začetku sodelovanja s programerjem ustvarite plan. Povejte mu, kaj in kako želite, da spletna trgovina izgleda in funkcionira, programer pa vam naj pove, če je to pripravljen narediti, v kakšnem časovnem obdobju in za kakšno ceno.

Izdelava spletnih trgovin je delo programerjev, kateri so dobri?

Izdelava spletnih trgovin je delo programerjev. V Sloveniji imamo kar nekaj preverjenih programerjev, ki znajo zelo dobro izdelovati spletne trgovine. Programerji, ki izdelujejo spletne trgovine in bi jih izpostavili so: 23Agency; Akumen, informacijske storitve, d. o. o; ATILUS d. o. o.; Erpo Sistemi; Izdelava spletnih trgovin, Webshop Provider Team; Snapbox Production; Kreativne Ideje; naNetu.Si, Jernej Hergamas s.p.; Spletne rešitve, Nejc Puš s.p.; Taha, Nedim Trumić s.p. in Vesna Krašovec s.p. Seveda poleg naštetih programerjev obstaja še mnogo drugih, ki prav tako zelo dobro izdelujejo spletne trgovine.

Zakaj je izdelava spletne trgovine po meri pomembna?

Izdelava spletne strani po meri je pomembna za vse posameznike ali podjetja, ki želijo izdelke ali storitve uspešno prodajati preko platforme, ki bo izražala njihove vrednote in na pravi način posredovala njihovo sporočilo. Ker ljudje vedno pogosteje kupujejo stvari, ki so jim všeč, ki jim izgledajo lepo oziroma vedno raje nakupe opravljajo na platformah, ki so jim lepe na pogled, je izdelava spletne trgovine po meri zares pomembna. Zato je videz spletne trgovine zelo pomemben. Z izdelavo spletne trgovine po meri lahko svoje želje, oziroma želje podjetja o izgledu spletne trgovine uresničite.

Kako ponavadi poteka izdelava spletne trgovine po meri, ki jo prepustite nekomu drugemu?

Izdelava spletne trgovine po meri je stvar, ki jo lahko prepustite nekomu drugemu, naj bo to izkušeni programer, podjetje ali podobno.

Na začetku morate najti ponudnika, ki bo pripravljen izdelati spletno trgovino po meri. Na tem mestu vam svetujemo, da o ponudnikih povprašate znance, ki imajo s tem že iskušnje, preberete izkušnje ostalih strank teh ponudnikov na spletu in podobno. Ko se odločite za določenega ponudnika, ga kontaktirajte in mu povejte, kakšne so vaše želje in potrebe. Nato bo podjetje ali posameznik izdelal okvirno ponudbo, ki vam jo bo predstavil. Če boste s ponudbo zadovoljni, se dogovorite za sodelovanje in podpišite pogodbo.

Večina ponudnikov vam bo pomagala in svetovala pri pripravi vsebin za spletno trgovino, medtem ko bodo poskrbeli za vse ostalo, kar spada k izdelavi spletne trgovine. Nato vam bodo izdelali spletno trgovino po meri z vsemi želenimi in dogovorjenimi funkcijami in izgledom. Z nekaterimi ponudniki se lahko dogovorite, da urejanje spletne strani potem prevzamete vi sami, lahko pa vam pri tem pomagajo tudi v nadaljne.

Katere stvari je dobro, da ima vaša spletna trgovina?

Izdelava spletne trgovine po meri je ključna stvar, ki vpliva na to, kako bo izgledala vaša končna spletna trgovina. Za spletno trgovino je dobro, da izgleda privlačno. Dizajn spletne trgovine je zelo pomemben, saj je le-ta prva stvar s katerim pride porabnik v stik. Priporočljivo je, da spletna trgovina izgleda dobro, hkrati pa odraža vrednote in sporočilo posameznika oziroma podjetja, ki stoji za tem.

Pomembno je tudi, da je spletna trgovina prilagodljiva različnim napravam. Spletna trgovina naj bo imela obliko za tako telefon, kot tudi računalnik in tablični računalnik. Ključnega pomena je, da je spletna trgovina pregledna ne samo na računalniku, ampak tudi na telefonu in tabličnem računalniku, saj dandanes ljudje pogosto opravljajo nakupe kar preko telefona in tabličnega računalnika.

Spletna trgovina naj bo enostavna za uporabo, hkrati pa naj bo še vedno funkcionalna. Preglednost ima tudi pomemben pomen. Porabniki naj si bodo enostavno ogledovali vsebine, jih dodajali v košarico in opravljali nakupe.

Dobro je, da vam spletna trgovina omogoča integracijo s čimveč plačilnimi platformami, ki bodo omogočale različne načine plačil. Poleg tega pa svetujemo tudi, da je spletna trgovina dobro optimizirana, da se pri iskanju v brskalnikih pojavlja čim višje.

Kako se lotiti izdelave spletne trgovine po meri?

Izdelava spletne trgovine po meri je zapletena stvar, a se je lahko lotite tudi sami. Če že imate nekaj znanja o tej temi, bo bilo precej lažje, saj ne gre za preprost, ampak za bolj zahteven postopek.

Prva stvar, na katero morate pomisliti je izbira platforme za vašo spletno trgovino. Svetujemo, da se pozanimajte o več različnih platformah in izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Nato morate izbrati, registrirati in zakupiti domeno za vašo spletno trgovino. O samem imenu dobro razmislite, pozorni pa bodite tudi na končnico domene (.si ali .com). Nato se lotite izdelave spletne strani, kar zna predstavljati veliko dela, saj je spletno trgovino potrebno urediti tako, da bo dobro izgledala in hkrati dobro funkcionirala. Pomembno je, da vsebine v spletno trgovino vnesete tako, da bodo porabnikom pregledne in da jim bodo nudile zadostno količino informacij. Nato morate določiti način plačila in dostave. Ko bo spletna trgovina že postavljena, jo testirajte, preden jo uradno “odprete“. To je zelo pomemben korak, ki ga ni dobro spustiti, saj lahko tekom testnega nakupovanja opazite kakšne pomanjkljivosti spletne trgovine, ki jih lahko izboljšate. Opisan je zelo skrajšan postopek izdelave spletne trgovine, v resnici gre za kompleksen proces.

Koliko časa traja izdelava spletne trgovine po meri?

Izdelava spletne trgovine po meri zahteva nekaj časa. Čas, ki je potreben za izdelavo spletne trgovine po meri se lahko razlikuje od ene spletne trgovine do druge, odvisno od zahtevnosti, pričakovanj, količine vsebin in zasedenosti izvajalcev. Bolj preproste in ne tako zahtevne spletne trgovine so lahko narejene v roku enega meseca, če gre vse po planih. Ampak takoj, ko bodo zahtevane še kakšne dodatne razširitve ali prilagoditve, se zna čas izdeljave podaljšati.

Kako poteka izdelava spletnih trgovin?

Izdelava spletnih trgovin navadno poteka po določenih korakih in v značilnem vrstnem redu.

Korak: Naprej si je potrebno izbrati spletno platformo, na kateri bi želeli imeti svojo spletno stran. Kako si izberemo platformo? Najboljša izbira je tista, ki bolj ali manj izpolnjuje pričakovanja bodočih ali sedanjih kupcev in zahteve nas ter našega posla. Korak: Sledi izbira domene, ki je lahko zapomljiva, unikatna in le najbolj prikazuje dejavnost. Domeno zakupimo in si izberemo spletno stran. Korak: Najzabavnejši del – dizajn! Dizajn lahko oblikujemo po meri ali pa prilagodimo že v naprej pripravljene predloge. Če ga želimo izdelati sami, pri delu potrebujemo strokovno pomoč. Pomagali nam bodo programerji in dizajnerji. Ti bodo našo vizijo prenesli v realnost in dizajn ustvarili do potankosti enako, kot smo si sami zamislili. Tudi izdelava spletnih trgovin je lahko izredno pestra. Korak: Izdelkom, ki jih predstavimo na spletni strani, podamo unikatna imena, jih opišemo in podamo nekaj informacij o njih in jih seveda tudi fotografiramo. Lahko jih tudi kategoriziramo, priporočljivi pa so tudi podrobnejši podatki o izdelkih, kot je na primer teža (s tem se kupci predhodno pripravijo na morebitne stroške dostave). Česar ne smemo pozabiti zapisati, je zagotovo cena samih izdelkov. Korak: Bodočim kupcem omogočimo, da preko naše spletne strani izdelke kupujejo s pomočjo različnih metod plačevanja. Nekateri namreč rajši plačujejo s pomočjo kartice, drugi pa z gotovino od povzetju. Korak: Našim kupcem omogočimo izbiro načina dostave. Priporočljivo je, da se kupcem ponudi več različnih možnosti izbire. Razmislimo o tem, katere plačljive možnosti lahko kupcem ponudimo ter, ali lahko omogočimo tudi možnost osebnega prevzema in brezplačne dostave. Korak: Preizkusimo spletno stran. Priporočljivo je, da ob zaključku in postavitvi spletne strani, nekaj prijateljev ali znancev poprosimo, naj preverijo, kako spletna stran deluje in izrazijo svoje mnenje ali morebitne skrbi in primanjkljaje. Naj do strani dostopajo iz katerekoli naprave. Zgolj tako lahko preverite vse možnosti, prek katerih bodo kupci dostopali do vaših izdelkov. Korak: Ob vzpostavitvi spletne strani je priporočljivo tudi rokovanje z mediji. Poskrbite, da bo z vašo stranjo seznanjenih čim več ljudi – ustvarite uporabniški račun na družbenih omrežjih, podajte se v spletno oglaševanje, stopite v stik z digitalnim marketingom ali za nasvet povprašajte strokovnjaka (komunikologa), ki se ukvarja z mediji.

Kaj od programerja zahteva izdelava spletnih trgovin?

Programer ob začetku programiranja katerekoli spletne strani potrebuje že potrjen dizajn. Izdelava spletnih trgovin pa ni nikakršna izjema. Poleg tega mu moramo priskrbeti celotno vsebino in tekst, ki se bo pojavil na spletni strani. Ne smemo pa pozabiti tudi na fotografije. Za tem se začne programiranje strani na osnovi CMS urejevalnika. V primeru, da je spletna stran ali trgovina zelo obsežna, moramo imeti stalen kontakt z našim programerjem.

Poteg tega pa programer potrebuje tudi znanje HTML označevalnega jezika ali CSS statističnega jezika.

Kateremu izmed programerjev je izdelava spletnih trgovin najbolj domača?

Izdelava spletnih trgovin je področje, s katerim se ukvarjajo spletni programerji. To so ljudje, ki ustvarjajo tehnična dela spletnih aplikacij in mest. Vsak priznan spletni programer ima certifikat, ki priznava, da je programer usposobljen za specifično delo. Nimajo namreč vsi spletni programerji enakega znanja, saj se tehnologija spreminja skoraj iz dneva v dan. Iz tega razloga je potrebno sprotno usposabljanje in specializacija za določeno področje. Poleg tega obstaja nemalo programskih jezikov, katerih zagotovo v celoti ne more poznati ena sama oseba. Preden se srečamo s potencialnim programerjem se zato pozanimajmo, ali je usposobljen za izdelavo spletnih trgovin, ki zahtevajo specifično znanje.

Ali je izdelava spletnih trgovin samostojno delo programerja?

Spletni programer lahko vzpostavi določeno spletno stran, vendar ima ob tem lahko pomoč dizajnerjev. Sam sicer ima temeljno znanje grafičnega oblikovanja, a vendar pogosto slišimo pregovor: »Več glav več ve.« Tudi strokovnjaki si med seboj pogosto pomagajo, pri spletni trgovini pa je zagotovo pomembna tudi sama estetika oziroma izgled spletne strani. Vsebina strani je lahko še tako kvalitetna in dobra, a če stran ni privlačna na pogled, jo kupec lahko dokaj hitro zapusti.

Ali je spletni programer enako kot spletni razvijalec?

Tako je. Spletni programer je besedna zveza, ki pomeni enako kot spletni razvijalec. Gre torej za isto osebo, ki se ukvarja s tem, kaj določena spletna stran postori v nekem trenutku in ob določenem uporabnikovem kliku. Sem spada tudi sama izdelava spletnih trgovin, za katere poskrbi spletni programer oziroma spletni razvijalec.

Kakšna platforma je Shopify?

Shopify je platforma za izdelavo spletne trgovine. Posamezniku ali podjetju nudi vse storitve, ki so potrebne za vzpostavitev, urejanje ter promoviranje spletne trgovine. Ponuja spletno mesto, spletno gostovanje, mobilno verzijo spletne trgovine ter še mnogo drugih storitev, tudi orodja za plačila (preko storitev Shopify-ja ali preko zunanje obdelave), trženje, pošiljanje in sodelovanje s strani strank.

Shopify ima možnost integracije z ostalimi družbenimi medijskimi storitvami, na primer Instagram, Twitter, Facebook in podobno. Preko njihove aplikacije lahko lastnik spletno trgovino ureja tudi preko telefona, res pa je, da je za samo ustvarjanje in urejanje spletne trgovine potrebno določeno znanje. Ampak, gre za eno izmed platform, ki nudi dokaj enostavno uporabo, poleg tega pa učenje ni preveč zahtevno, nudijo namreč veliko učnih materialov in tudi možnost podpore pri težavah, ki je na voljo 24 ur na dan. Na začetku Shopify omogoča 14-dnevni brezplačen poskus, kar vam omogoča vpogled v platformo preden se zares lotite izdelovanje spletne trgovine.

Kakšna platforma je Magento?

Magento je odprtokodna platforma za izdelovanje spletne trgovine, ki je izredno prilagodljiva, odzivna in zmogljiva. Ima široko ponudbo storitev in orodij, kar je tehničnim navdušencem zelo všeč. Z vsemi orodji in možnostmi, ki jih ponuja Magento je mogoče ustvariti zelo profesionalno in optimalno spletno trgovino. Na voljo imajo veliko vnaprej pripravljenih predlog, ki so si med seboj različne. Magento nudi tudi mobilno optimizacijo, kjer se spletna trgovina prilagodi mobilni napravi.

Ima možnost sodelovanja z mnogimi sistemi za plačevanje, na primer s PayPal-om. Poleg tega ima Magento veliko prostora, tako da spletna trgovina lahko vsebuje tudi do pol milijona izdelkov.

Gre za malo bolj zahtevno platformo za izdelavo spletne trgovine, zato pogosto svetujejo, da delo same izdelave prepustite nekomu, ki ima s tem že izkušnje, potem pa jo z nekaj znanja lahko urejate tudi sami.

Kakšna platforma je OpenCart?

OpenCart je odprtokodna platforma za izdelovanje in upravljanje spletnih trgovin. Nudi preprosto izdelovanje in urejanje spletnih trgovin. Hkrati ponuja veliko vnaprej pripravljenih predlog, med katerimi lahko izbirate pri postavitvi spletne trgovine. Res pa je, da morate po namestitvi OpenCarta na vaš strežnik, sami zagotoviti varnost, upravljanje, gostovanje in vzdrževanje.

OpenCart omogoča mnogo različnih možnosti plačila ter pošiljanja, hkrati pa tudi raznolik spekter marketinških orodij za dobro in uspešno promocijo.

Z OpenCartom lahko ustvarite spletno trgovino v različnih jezikih. Poleg tega pa omogoča tudi plačevanje v različnih valutah.

Katero platformo za izdelavo spletnih trgovin še poznamo?

Poznamo še WooCommerce, ki je platforma oziroma vtičnik, s pomočjo katerega lahko spletnim mestom na WordPress-u dodajate še funkcije spletne trgovine. Je odprtokoden in zelo prilagodljiv. Z le nekaj dela in spremembami lahko preprosto spletno mesto s pomočjo WooCommerce-a postane dobro delujoča spletna trgovina.

WooCommerce nudi raznorazne funkcije, ki so nujne za urejanje spletnih trgovin. Nudi sprejemanje plačila na različne načine, kot so na primer PayPal, bančno nakazilo, gotovina ob dostavi, kreditne kartice in podobno. Plačila pa se lahko izvajajo v želeni valuti.

WooCommerce omogoča, da sami prilagodite postopek, kako bodo porabniki opravljali nakup. Še ena izmed prednosti WooCommerce-a je ta, da v spletni trgovini lahko prodajate toliko izdelkov, kot želite ter katerokoli vrsto izdelkov po želji.

Ker WooCommerce deluje kot vtičnik za WordPress in se z le-tem učinkovito dopolnjuje je njegova uporaba za predhodne uporabnike WordPress-a zelo enostavna.

Kako programerji izdelajo spletne trgovine?

Izdelava spletnih trgovin je ponavadi delo programerjev. Pogosto za ustvarjanje spletne trgovine uporabijo pomoč že obstoječe platforme. Manj pogosto je, da bodo spletno trgovino izdelali oziromali razvili po meri.

Platforme, ki so pogosto uporabljene za izdelavo spletnih trgovin Shopify, WooCommerce, OpenCart, WordPress in Magento. Med seboj so si nekoliko različne, a vse imajo svoje prednosti in slabosti.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / programerji

 • Andraž Č. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 10. Mar. 2023

Hitri in kvalitetni

 • Tanja T. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 25. Feb. 2023

Vse top. Priporočam

Moram reči da super opravljeno. V roku. Vsec mi je ker znajo vprasat prava vprasanja, da potem ni presenečenj. Dobro opravljeno delo in pa profesionalen odnos.

 • Matej P. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 18. Feb. 2023

Odličen, prijazen, natančen in predvsem tako kot je rekel, je tudi bilo!

 • Katja Č. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 17. Feb. 2023

Super sodelovali . Še se bomo na njih obrnili .

Ustrežljivi, sposobni, strokovni!

 • Marko M. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 17. Feb. 2023

Zelo dober posluh za želje in nadgradnja glede na osnoven koncept.

 • Nikolaj N. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 17. Feb. 2023

Zelo zadovoljen. Vrhunsko profesionalno delo in hitra odzivnost

 • Maša D. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 16. Feb. 2023
 • Preverjena ocena

Sodelovanje je bilo produktivno, prebili smo se tudi skozi težavnejše koncepte z računalniškim vidom in na koncu uspeli narediti mobilno aplikacijo v predvidenem roku. Komunikacija je bila prijazna in učinkovita. Zelo priporočamo sodelovanje!

 • Kristjan Š. je ocenil/a programerja Akumen 16. Feb. 2023
 • Preverjena ocena

So zelo profesionalni, imajo obilo znanja, prav tako pa so izjemno odzivni in fleksibilni.
Skozi celotni projekt ni bilo težav pri dodajanju resursov, fantje so parkrat celo potegnili čez vikend, ker se nam je mudilo z roki.
Noben izziv ni bil preveč kompleksen in na koncu je bilo vse narejeno kot je treba.
Poleg vsega tudi sami predlagajo možne rešitve in optimizacije.
Skratka res se potrudijo in komunikacija je na zelo visokem nivoju.

 • Kristjan Š. je ocenil/a programerja eAvio d.o.o. 16. Feb. 2023

So zelo odzivni in prilagodljivi. Ne glede na naše posebne zahteve so se vsake točke lotili profesionalno in jo brez težav rešili.
Bili so zelo fleksibilni in hitro dodali še enega programerja, ko smo izdelavo aplikacije morali pospešiti.
Znanje je precej široko, saj so programerji pomagali tudi pri razvoju skript preko dockerja oz GitHub akcij, čeprav to na začetku ni bilo niti mišljeno ali omenjeno.

 • Katja P. je ocenil/a programerja Spletni Genij 20. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Hitri in strokovni

Uslišal so moje želje

Ker sem potrebovala hitro in enostavno izdelavo nove spletne strani sem se obrnila na Foreach labs, saj jih poznam že vrsto let in z njimi uspešno sodelujem. Zelo sem zadovoljna z njihovim izdelkom.

Ekipa Foreach Labs prisluhne in usmerja z zelo primernimi predlogi, ki so tudi plod njihovih izkušenj in sodobnega razmišljanja. Omeniti je potrebno tudi njihov zelo primeren/profesionalen način komunikacije in organiziranosti pri projektih.

Z ekipo smo sodelovali pri razvoju mobilne aplikacije in smo zelo, zelo zadovoljni. So hitri, odzivni in profesionalni.

Strokovni, odzivni in agilni. Ne le izvajalci IT rešitev, temveč zaupanja vredni razvojni partnerji, ki s svojimi idejami vedno doprinesejo k nadgradnji razvoje reštive. Ekipa s širokim znanjem in poznavanjem naprednih tehnologij, vselej zagotovi da skupaj ustvarjamo digitalne presežke.

Izredno kvalitetna storitev in dober team.

Odlična komunikacija in storitev.

Zelo pozitivna izkušnja.

Odziven in prijazen računovodsko servis.

Foreach Labs je izvrstna ekipa, ki nam je v zadnjih nekaj letih postavila in urejala že kar nekaj spletnih strani. So izjemno strokovni in vedno odzivni ter pripravljeni pomagati v zagatah.

Vedno pripravljeni na rešitev, hitri in odzivni

Zelo profesionalni, oeben pristop, zelo priporočam

Maksimalno posvečen projektu, upošteva želje naročnika, pove svoje predloge. Top izbira.

Izvrstno znanje in iznajdljivost, kar je pri tem delu kjučnega pomena. Izpostaviti je potrebno tudi to, da je ponudnik izredno prijazen in zelo odziven. Skratka, vidi se, da delo opravlja z velikim veseljem. Toplo priporočam!

Strokovnost v prijazni besedi vodi od začetka do konca projekt, v mojem primeru internetna stran in grafična podoba dejavnosti. Pri Kreatu sem našel vse na enem mestu in vsekakor več kot sem iskal. Nekoliko višja cena je sorazmerna glede na kakovost storitve saj za njo dobiš več kot vprašaš in kaj hitro ugotoviš da vse to tudi potrebuješ. Skratka: rešitev katera ima visoko dodano vrednost.
Zelo priporočam!

 • Martina K. je ocenil/a programerja Akumen 07. Nov. 2019
 • Preverjena ocena

Podjetje Akumen d.o.o. priporočam vsem strankam, ki potrebujejo kakršno koli izdelavo aplikacije in nimajo nikakršnega znanja o programiranju. V podjetju Imajo profesionalen odnos, iskrenost in poštenost. Akumen d.o.o. je podjetje vredno zaupanja. Imajo dostopne cene, izdelavo pred rokom določeno s pogodbo. Akumen d.o.o si zasluži oceno s petimi zvezdicami. Hvala

 • Mojca S. je ocenil/a programerja Akumen 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

So profesionalni, odzivni in fleksibilni. Ko se je kaj zataknilo, so me sproti obveščali o tem, kaj se dogaja. Držali so se dogovorjene cene kljub temu, da je bil projekt veliko zahtevnejši, kot smo na začetku predvidevali.

 • Urša T. je ocenil/a programerja Akumen 08. Apr. 2019

ZELO ODZIVNI

 • Maja K. je ocenil/a programerja Akumen 11. Nov. 2018

Gregor in ekipa se res potrudijo ter projekt izvedejo na nivoju. Priporočam.

 • Ivan P. je ocenil/a programerja Akumen 11. Nov. 2018

Odlični, natančni in hitri res storitev na mestu!

 • Tadej G. je ocenil/a programerja Akumen 19. Sep. 2017

Zanesljivo in učinkovito zaključen projekt ki smo ga naročili pri njih.
Profesionalen pristop in odlična ekipa!

 • Jakob N. je ocenil/a programerja Akumen 14. Avg. 2017

Zanesljivi in fleksibilni. Speljali posel od začetka do konca brez problemov in na dogovorjeni datum.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.