fb

Izdelava mobilnih aplikacij in popravki

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za razvoj in programiranje - izdelava mobilnih aplikacij in popravki ter pridobite cene in ponudbe.

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za razvoj in programiranje (izdelava mobilnih aplikacij in popravki)

Preverjeni programerji
Jersey Trgovsko, Storitveno In Proizvodno Podjetje d.o.o. - Logotip
Jersey Trgovsko, Storitveno In Proizvodno Podjetje d.o.o.
Grafično oblikovanje · Poslovni programi · SEO optimizacija spletnih strani · Razvoj in programiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Upravljanje spletnih strani in spletnih trgovin
Preverjeni ponudnik

Opis

Znani smo predvsem po izdelavi spletnih trgovin na platformi RUF. Svojim strankam omogočamo popolno rešitev, kjer je v ceno mesečnega upravljanja vključena postavitev spletne trgovine, ureditev vizualnega izgleda iz predloge (več kot 200 možnosti), dnevno varnostno kopiranje vsebin, posodabljanje vtičnikov, tehnična podpora, urejanje manjših popravkov na strani, SSL certifikat in poštni nabiralniki. Spletne trgovine so na WoCommercu (platforma WordPress), ki omogoča zelo enostavno uporabniško izkušnjo.

Reference

Poleg spletnih trgovin, smo profesionalci tudi za custom programiranja. Vzpostavili smo povezave s SAP centrom, Pantheonom, uredili API povezave za Minimax, iCenter, Pošto Slovenije, GLS. Sodelujemo z Europarkom in City centrom (Desetak), Pivovarno Laško, LeanPay, Paywiser, Marifarm itd. Nekaj primerov naših spletnih strani/trgovin:

Kako smo drugačni

Ponujamo vam celovito rešitev, kjer brez večjih začetnih vložkov lahko začnete s prodajo vaših izdelkov na spletu. Odlikuje nas hitra odzivnost in kvalitno opravljeno delo. Obljubljamo vam, da v razmerju med kakovostjo in ceno, boljše storitve ne boste dobili. Z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjamo že skoraj 10 let, zato smo zanesljiv in profesionalen partner, kjer želje in potrebe naših strank dajemo na prvo mesto.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije, Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Oblikovanje vizitk, Spletno oblikovanje (banner / web design), Izdelava ilustracije, Izdelava animacije, Modno oblikovanje, 3D modeliranje in CAD, Industrijsko oblikovanje, Drugo oblikovanje), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov, Brezpapirno poslovanje, Program za vodenje hotela / oddajanje sob, Obračun plač, Program za vodenje računovodstva (več podjetij), Program za oddajanje sob, Izračun delovnih ur, Vodenje skladišča, Izpis UPN položnic, Naročila / povpraševanja / ponudbe, Izdelava nalepk / barkode / QR kode, Program prilagojen večjim podjetjem), SEO optimizacija spletnih strani (SEO optimizacija na vaši strani (meta oznake, zemljevid, ...), SEO optimizacija izven vaše strani (grajenje povezav, forumi, Facebook, itd.)), Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani v Wordpress, Wix, Weebly, Joomla, ..., Izdelava spletne strani po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django, ...), Izdelava spletnih trgovin v Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce, ..., Izdelava spletnih trgovin po meri, iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, SEO - optimizacija spletnih strani, Pošiljanje masovne pošte (newsletter / mailing))
Lokacija
Ljubljanska cesta 107, 2327 Rače

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (izdelava mobilnih aplikacij in popravki) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za razvoj in programiranje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete razvoj in programiranje (izdelava mobilnih aplikacij in popravki)?

Pogosta vprašanja (izdelava mobilnih aplikacij in popravki)

Izdelava mobilnih aplikacij ima prednosti, katere?

Izdelava mobilnih aplikacij prinaša mnogo prednosti. Predstavlja nov komunikacijski kanal za posameznika ali podjetje, katerega lahko uporablja za oglaševalske namene. Preko mobilne aplikacije lahko trži in posledično poveča prodajo.

Dandanes imamo pametne telefone vedno ob sebi in smo že vajeni, da preko le-teh opravljamo nakupe, igramo igrice in podobno. Zato je izdelava mobilnih aplikacij zelo v trendu. Prednost mobilne aplikacije je tudi v tem, da se preko tega kanala ustvari neka skupnost na podlagi zgrajenih odnosov ter tudi dolgoročna mreža kontaktov. Poleg navezovanja stikov pa raste tudi zvestoba kupcev. Mobilne aplikacije pa predstavljajo tudi neprecenljiv analitični vir. Preko mobilne aplikacije lahko dobite mnogo informacij o porabnikih, ki so lahko zelo dobrodošle  za nadaljne analize.

Kateri programerji so zaupanja vredni za izdelavo mobilne aplikacije?

Izdelava mobilnih aplikacij je storitev, ki jo opravlja vedno več programerjev. Nekaj programerjev, ki bi jih izpostavili so: Akumen, informacijske storitve, d. o. o.; Astrea d. o. o.; Atilus d. o. o.; Birokrat it d. o. o.; eAvio d. o. o.; Erpo Sistemi; Fair Agenicja; Infotrend; Kreat d. o. o.; Kreativne ideje; Maridea, komunikacijske in marketinške osnove; Mnet, Matjaž Prenjak s.p.; naNetu.si, Jernej Hergamas s.p.; PRO Marketing d. o. o.; Snapbox Production; Spletne rešitve, Nejc Puš s.p.; Taha, Nedim Trumić s.p.; Vesna Krašovec s.p. in 23Agency. Poleg naštetih programerjev poznamo še veliko drugih, ki se prav tako dobro spoznajo na izdelavo mobilnih aplikacij.

Kako se odvija izdelava mobilnih aplikacij?

Izdelava mobilnih aplikacij zahteva veliko znanja ali nekoga, ki to znanje ima. Gre za kompleksen proces, ki ga dobro poznajo različni programerji. Poleg tega pa imajo povečini na tem področju izkušnje. Če niste prepričani v svoje znanje in nimate veliko izkušenj z izdelavo mobilnih aplikacij, to delo raje prepustite strokovnjakom. S programerjem jasno delite svoje želje, potrebe in ideje glede mobilne aplikacije. Verjetno vam bo ponudil kakšen nasvet preden se bo lotil dela.

Koliko časa porabi izdelava mobilnih aplikacij?

Izdelava mobilnih aplikacij je lahko kompleksen proces. Čas, ki ga programer potrebuje za izdelavo mobilne aplikacije se razlikuje glede na zahtevnost in zahteve naročnika. Mobilno aplikacijo, ki ni tako zahtevna, lahko izdela že v roku enega meseca. Če pa gre za mobilno aplikacijo, ki ni tako enostavna za izdelavo, pa se čas ustvarjanja le-te lahko podaljša. Ker obstaja tako veliko različnih mobilnih aplikacij z različnimi funkcionalnostmi, obstaja tudi širok časovni spekter za izdelavo le-teh.

Najbolje znajo čas, ki ga izdelava mobilnih aplikacij zahteva oceniti sami programerji, zato svetujemo, da za podrobnejše časovne okvirje povprašate različne ponudnike. Ko jim boste povedali svoje želje in potrebe, bodo lahko ocenili, koliko časa bo približno potrebno za samo izdelavo. Seveda je čas izdelave mobilne aplikacije odvisen tudi od zasedenosti ponudnika.

Ali izdelava mobilnih aplikacij pomembna za podjetja?

V času digitalizacije je pomembno, da so podjetja prisotna na spletu in prilagojena na nove tehnologije ter da spremljajo novosti v svetu, zato je izdelava mobilnih aplikacij pomembna. Dandanes je zelo zaželjeno, da so podjetja prisotna na več kanalih, da so v kontaktu s porabniki ter da z njimi navežejo stike in vzpostavijo dvosmerno komunikacijo. Eden izmed kanalov, ki je ključnega pomena za grajenje odnosov s strankami in porabniki so mobilne aplikacije. Zato se podjetjem svetuje, da imajo izdelano svojo mobilno aplikacijo. Preko le-teh lahko dostopajo do porabnikov s pametnimi telefoni, ki so v lasti vedno več ljudi.

Seveda ima podjetje svojo spletno stran, ki je narejena in prilagojena tudi pametnim telefonom, a uporaba mobilne aplikacije je lahko bolj preprosta, hitreje deluje in uporabniku nudi prijetnejšo izkušnjo.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.