fb

Iščete programerja za programiranje / razvoj?

Hitro povprašajte vse preverjene programerje za razvoj in programiranje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
230.446
povpraševanj strank
8.558
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za razvoj in programiranje

Preverjeni programerji
Eggmedia Advertising Digital Signage System - Logotip
Eggmedia Advertising Digital Signage System
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj in prodaja programske opreme Eggmedia Advertising Digital Signage System.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo Eggmedia Advertising Digital Signage System.

Gre za inovativen in celovit sistem v oblaku, ki:

 • nudi možnost povezovanja z zunanjimi sistemi,
 • ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja,
 • se prilagaja vašim potrebam,
 • je enostaven za uporabo in
 • hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

PREDNOSTI:

 • Namestitev na različne tipe zaslonov in lokacij.
 • Dinamično predvajanje različnih multimedijskih vsebin.
 • Nadzor in upravljanje strojne opreme z ene točke oz. mesta.
 • Hiter prenos podatkov in natančne analize.
 • Možnost predvajanja različnih formatov vsebine.
 • Direktno obnavljanje ponudb in vsebin iz POS sistemov.
 • Omogočeno povezovanje z zunanjimi sistemi v realnem času.

Namestimo vam potrebno opremo, vzpostavimo delovanje sistema in vas vodimo skozi uporabo in funkcionalnosti platforme. Tukaj smo za vas tudi v primeru servisa in nadgradnje rešitev.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita, kavarna in restavracija Twins...

Kako smo drugačni

Spoznate nas po:

 • Inovativnosti - razvijamo napredne rešitve.
 • Zanesljivosti - verjamemo v zaupanje.
 • Učinkovitosti - dosežemo cilje.
 • Strokovnosti - svetujemo in naredimo.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za razvoj in programiranje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za razvoj in programiranje in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za razvoj in programiranje

Kateri digitalni agenciji za izdelavo spletne strani / trgovine / aplikacije lahko zaupam?

Na Omisli.si boste našli množico preverjenih podjetij in digitalnih agencij. Podjetje, s katerim že dolgo in dobro sodelujemo je Tauria – uspešna slovenska digitalna agencija, specializirana za razvoj spletnega marketinga, s poudarkom na oblikovanju in programiranju prilagojenih WordPress tem, predlog ali s stranmi, narejenimi popolnoma po vaši meri. Za prepoznavnost vašega podjetja nato poskrbijo z oglaševanjem na različnih platformah.

Kaj počne programer?

Programerji se ukvarjajo s programiranjem. Za neko platformo iščejo programske rešitve, ki se nanašajo na različne algoritme, s katerimi se ubadajo. Se pravi, razvija informacijske sisteme, oziroma piše računalniške programe ali njihove sestavne dele. Pozna standardna orodja in programski jezik, kode, ki jih razumejo stroji oziroma računalniki.

Poznamo različne vrste programerjev, saj gre za zelo kompleksen poklic, kjer je nepredstavljivo vedeti vse o vsem. Programerji se ločijo na podlagi tega, kaj razvijajo, kje so zaposleni, katere programske jezike poznajo in jih znajo uporabljati (Java, Python itd.) in podobno. Težko bomo našli programerja, ki bi zares obvladal vse programske jezike hkrati.

Kako izbrati programerja?

Pri izbiranju programerja imamo na trgu v Sloveniji zelo veliko izbiro. Ponavadi potrebujemo pomoč programerja, ker sami ne znamo opraviti njegovega dela, verjetno celo ne vemo, kaj je sploh potrebno narediti. Zato predlagamo, da se pred izbiro programerja pozanimate o novih trendih na področju programiranja, kakšne cene imajo programerji ter njihovi konkurenti in pa poskusite se pozanimati o izkušnjah, ki so jih imele predhodnje stranke z določenimi programerji. Slednje lahko najdete na njihovih spletnih straneh, kakšnih forumih ali pa vprašate nekoga, ki že ima izkušnje z določenim programerjem.

Kaj narediti, če ne poznate programskega jezika?

Programski jezik je ustvarjen simbolni jezik, katerega lahko razumejo stroji oziroma računalniki ter izkušeni programerji, saj je le-ta ključnega pomena za programiranje. Nastal je v času nastanka računalnika, potem pa se je s časom in razojem samih računalnikov začel spreminjati.

Če ne poznate programskega jezika, naj vas ne skrbi, saj lahko programerju še vedno obrazložite, kaj želite in potrebujete od njega. Morate pa vedeti, kaj točno pričakujete od programerja kot končni izdelek. Naj bo to programiranje in izdelava spletne strani, izdelava spletne trgovine, izdelava mobilne aplikacije itd.

Kateri slovenski programer je zaupanja vredni?

V Sloveniji imamo kar nekaj preverjenih programerjev, ki dobro opravljajo svoje delo. Slovenski programerji, ki bi jih izpostavili so: Akumen, informacijske storitve, d. o. o.; Astrea d. o. o.; Atilus d. o. o.; Birokrat it d. o. o.; eAvio d. o. o.; Erpo Sistemi; Infotrend; Kreat d. o. o.; Maridea, komunikacijske in marketinške osnove; Mnet, Matjaž Prenjak s.p.; Niriko Cestnik Raphael s.p.; Snapbox Production; Vesna Krašovec s.p. in 23Agency. Seveda poleg naštetih programerjev obstaja še mnogo drugih slovenski programerji, ki prav tako zelo dobro opravijo svoje delo.

Kje dela programer?

Slovenski programerji imajo možnost dela na delovnem področju, ki se veže na poslovne organizacije in javno upravo, ali pa v podjetju, ki se ukvarja z razvijanjem programskih produktov. Seveda pa nekateri programerji delajo tudi na svojih projektih. Pri slednjih gre ponavadi za bolj izkušene programeje, ki verjamejo v svoje znanje in ideje, saj je lahko takšno delo zelo nestabilno in negotovo.

Programerji lahko delajo v službenih prostorih še z ostalimi sodelavci, nekateri pa lahko delajo tudi od doma. Od doma delajo ponavadi programerji, ki so samozaposleni. Za določene naloge, kjer je potrebno delo v skupini, mora skupaj delati več ljudi, kar pomeni, da so vsi potrebni prisotni na istem kraju ob istem času. Temu je ponavadi tako, ker več programerjev pozna med seboj različna področja, ki se povezujejo.

Kakšna znanja ima usposobljen programer?

Programer je strokovnjak iz področja strojništva ali računalništva. Naše naprave mu zato lahko brez težav zaupamo. Specializiran je za osnovne postopke razvijanja informacijskih sistemov, torej pisanje računalniških programov.

Poleg tega, da programer obvlada določene programske jezike (kot so na primer Python, Java in C++), malokdo obvlada prav vse. Programskih jezikov sicer mnogo, zato se moramo najprej pozanimati, katere od teh programer pozna. Po končanem šolanju se slovenski programerji usposobijo za delo s postopki in predpisi, ki jih uporabljajo med svojim delom. Imajo poglobljeno znanje za programska orodja in razvijalske možnosti operacijskega sistema. Nekateri izmed njih imajo tudi poglobljena znanja iz konkretnih področji, kot je na primer strukturirano programiranje. Poznajo metode in postopke testiranja sestavnih delov in sestavljanja programov. Prav tako tudi razumejo zgradbo naših naprav in programov, ki jih je treba upoštevati pri razvijanju programov.

Pri programerjih je trajno usposabljanje izredno velikega pomena. Znanje iz področja tehnologije in programiranja se hitro nadgrajuje in spreminja, zato je pomembno, da se programerji stalno usposabljajo in sproti pridobivajo novo, sveže znanje.

Drži tudi teza, da niso vsi programerji vrhunski matematiki, saj jih večina pri svojem delu nikoli ne uporablja specifičnih matematičnih izrekov. To znanje pa imajo predvsem tisti, ki so usmerjeni v bolj specifična in zahtevna dela, kot je umetna inteligenca, razvoj algoritmov, strojno učenje, teoretično računalništvo in podobno. Velja tudi to, da jim je svetovni jezik lahko v zelo veliko pomoč pri pomnjenju in učenju novih programskih jezikov.

Kako vem, da je programer specializiran za določeno področje?

Programerji se ločijo po tem, katere programske jezike obvladajo. Poznamo več vrst programerjev, kot so spletni programerji, programerji specifičnih naprav (eden izmed teh je na primer računalniški programer), programerji sistemske administracije, analitiki računalniških sistemov in tako dalje. Skratka, možen razpon znanja programerjev je tako širok, da so ga delili na več specializacij.

Mnogi izpostavljajo, da je celotno znanje, ki ga potrebuje programer, dostopno na internetu – a to še zdaleč ne drži. Res je, da so bile v namen dodatnega izobraževanja ustvarjene brezplačne platforme in številni interaktivni spletni tečaji. Na samem koncu pa svojo napravo rajši zaupajmo osebi s priznanim certifikatom. Obstajajo namreč certifikati za skoraj vse programske jezike ali programske produkte, ki so specifični za določenega prodajalca. Tako se priznan in dober programer loči od amaterja.

Pod kakšnimi pogoji dela programer?

Slovenski programerji niso nujno vezani na samo lokacijo opravljanja dela. V nekem podjetju je lahko zaposlen za polni delavni čas ali tako imenovano daljinsko delo, lahko pa dela tudi na lastnem projektu. V lastne projekte se navadno podajo le najbolj izkušeni programerji, saj projekt zahteva določeno naložbo, za katero nimamo zagotovljenega povračila. Programerji, ki delajo na lastnem projektu, tvegajo nestabilnost, samodisciplino in finančne težave, zato je potrebna določena kilometrina in veliko predhodne prakse iz določenega področja.

Ali je programiranje enako kodiranju?

Odgovor je ne – programiranje ni enako kodiranju.

Slovenski slovar knjižnega jezika programiranje definira kot »narediti, da kaj dela po določenem programu«, dočim kodiranje opredeljuje kot »spreminjati določene podatke, informacije v kode«.

Programer se tako ukvarja predvsem s programi in napravami, ki kasneje delujejo po predpisanih programih. Je torej oseba, ki zna sestaviti določen »model« v kateremkoli programskem jeziku. Koder pa same podatke spreminja v kode. Kodiranje je torej prirejanje raznih znakov (kot so številke in črke) v obliko, ki je primerna za delovanje v binarnem sistemu. Koderji se navadno spoznajo in osredotočijo zgolj na en programski jezik.

Resnica je ta, da koder in programer pogosto sodelujeta, saj programer svoje informacije podaja koderju in mu pove, kako naj bi sam program dejansko deloval. V praksi pa stvari potekajo nekoliko drugače, saj je programer in koder navadno oseba, ki bi ji lahko rekli kar »dva v enem«. Navadno gre torej za eno osebo, ki se spozna na obe področji. V nasprotnem programer koderju poda neko »psevdokodo«, torej na opisni način pove, kaj želi, da tehnologija v določenem programu počne. To opisno kodo pa koder nato pretvarja v katerikoli programski jezik v binarnem sistemu, ki je tehnologijam berljiv.

Kakšna je razlika med programerjem in računalničarjem?

Razlika je predvsem zelo velika. Računalničar je oseba, ki je specializirana za računalništvo in je predvsem strokovnjak za računalnike. Računalničar je torej vzdrževalec računalniške strojne opreme, ki z različnimi programskimi orodji zagotavlja nemoteno delo računalnikov, kar pomeni, da jih tudi popravlja. Dočim programer računalnika ne zna popraviti in je osredotočen samo na programe na samem računalniku oz. na pisanje le-teh. Poleg tega ni nujno, da se programer ukvarja konkretno z računalniki. Lahko je usposobljen tudi za bolj specifični delo in za rokovanje s specifično tehnologijo, ki ni nujno računalnik.

Vzdrževalec računalniške opreme med drugim tudi sestavlja računalnike v skladu z načrti in navodili določenega proizvajalca. Prav tako preverja delovanje strojne opreme, odpravlja in evidentira napake v računalniku ter namešča računalnike in tiskalnike v konkretna omrežja. Poleg tega po specifičnih navodilih namešča standardno strojno in sistemsko programsko opremo. Naloga računalničarja je, da določeno računalniško napako odpravi v najkrajšem možnem času in da po opravljenem delu tudi testira računalnik oziroma specifično komponento. Teh znanj pa programer nima oziroma za njih ni usposobljen.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / programerji

Uslišal so moje želje

Zelo pozitivna izkušnja.

Super odnos, prijazni, odzivni.

Se bomo še vrnili.

Za svoj poročni dan sva želela sproščenega fotografa, ki poleg uradnih in portretih fotografij ujame tudi spontane trenutke. Neža in Tadej sta izpolnila najina pričakovanja, ker sta organizirana, sproščena in poskrbita, da je fotografiranje prijejetno in nič na silo. Prejela sva lepe fotografije ki jih z veseljem pokaže a in z veseljem ju priporočava naprej.

Lep Pozdrav
Petra

Čudovite slike najine poroke. Vzdušje med samim slikanjem je bilo odlično na koncu pa veliko zelo lepih poročne fotografije, fotografa zelo odzivna, vse je bilo tako kot smo se dogovorili. Nastale so zelo lepe fotografije, nežnih barv in dobrih kompozicij. V objektiv je ujel vse najpomembnejše in najzanimivejše trenutke.
Priporočava

 • Tomi X. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

Odziven in prijazen računovodsko servis.

 • Alenka K. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Maksimalno posvečen projektu, upošteva želje naročnika, pove svoje predloge. Top izbira.

Izvrstno znanje in iznajdljivost, kar je pri tem delu kjučnega pomena. Izpostaviti je potrebno tudi to, da je ponudnik izredno prijazen in zelo odziven. Skratka, vidi se, da delo opravlja z velikim veseljem. Toplo priporočam!

Strokovnost v prijazni besedi vodi od začetka do konca projekt, v mojem primeru internetna stran in grafična podoba dejavnosti. Pri Kreatu sem našel vse na enem mestu in vsekakor več kot sem iskal. Nekoliko višja cena je sorazmerna glede na kakovost storitve saj za njo dobiš več kot vprašaš in kaj hitro ugotoviš da vse to tudi potrebuješ. Skratka: rešitev katera ima visoko dodano vrednost.
Zelo priporočam!

 • Martina K. je ocenil/a programerja Akumen 07. Nov. 2019
 • Preverjena ocena

Podjetje Akumen d.o.o. priporočam vsem strankam, ki potrebujejo kakršno koli izdelavo aplikacije in nimajo nikakršnega znanja o programiranju. V podjetju Imajo profesionalen odnos, iskrenost in poštenost. Akumen d.o.o. je podjetje vredno zaupanja. Imajo dostopne cene, izdelavo pred rokom določeno s pogodbo. Akumen d.o.o si zasluži oceno s petimi zvezdicami. Hvala

 • Mojca S. je ocenil/a programerja Akumen 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

So profesionalni, odzivni in fleksibilni. Ko se je kaj zataknilo, so me sproti obveščali o tem, kaj se dogaja. Držali so se dogovorjene cene kljub temu, da je bil projekt veliko zahtevnejši, kot smo na začetku predvidevali.

 • Urša T. je ocenil/a programerja Akumen 08. Apr. 2019

ZELO ODZIVNI

 • Maja K. je ocenil/a programerja Akumen 11. Nov. 2018

Gregor in ekipa se res potrudijo ter projekt izvedejo na nivoju. Priporočam.

 • Ivan P. je ocenil/a programerja Akumen 11. Nov. 2018

Odlični, natančni in hitri res storitev na mestu!

Z vsem sem bila zelo zadovoljna. Samo fotografiranje je bilo odlično izpeljano, hitro in s polno dobrimi idejami, fotografije so bile zelo hitro pripravljene in česa več si ne bi mogla želeti. Za vse tiste red dobra fotografa priporaočava

 • Tadej G. je ocenil/a programerja Akumen 19. Sep. 2017

Zanesljivo in učinkovito zaključen projekt ki smo ga naročili pri njih.
Profesionalen pristop in odlična ekipa!

Zelo prijeten fotograf, ki točno ve kako ujeti elemente in ustvariti vzdušje fotografiranja.
Zato sva dobila med fotografijami tudi dosti takih, ki so bile čisto naključne in iskrene.
Hvala za profesionalen odnos in odlične fotografije.
Odlična izkušnja, vrhunske fotografije. Toplo priporočamo.

 • Jakob N. je ocenil/a programerja Akumen 14. Avg. 2017

Zanesljivi in fleksibilni. Speljali posel od začetka do konca brez problemov in na dogovorjeni datum.

Resnično profesionalno fotografiranje z vrhunskim fotografom in vrhunsko fotografsko opremo.

Vse super. Odlicne fotografije, prijaznost... priporocam vsem, ki potrebujejo kakrsnekoli fotografije. Rojstnodnevne, spominske...itd

Strokovna in zelo prijazna fotografinja

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.