fb

Iščete programerja za programiranje / razvoj?

Hitro povprašajte vse preverjene programerje za razvoj in programiranje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za razvoj in programiranje

Preverjeni programerji
BIROKRAT IT d.o.o.
Grafično oblikovanje · Poslovni programi · Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Računovodske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Sodobne poslovno informacijske rešitve ZA VAŠE PODJETJE.
Preverjeni ponudnik

Opis

V podjetju Birokrat IT d.o.o. se ukvarjamo z razvojem in prodajo programske opreme. Ponujamo sodobne poslovno informacijske rešitve za podjetja, samostojne podjetnike, društva, javne zavode, hotelsko-turistične objekte, trgovine, gostinske lokale ipd..

Osnovni izdelek našega podjetja je programski paket Birokrat, s katerim si boste olajšali delo in prihranili čas pri obveznih in nepriljubljenih opravilih kot so izdelava računov, obračun potnih nalogov, izpolnjevanje raznih zakonsko predpisanih obrazcev in podobno. Na voljo vam je več različic, tako da lahko funkcionalnost programa prilagodite svojim željam in potrebam.

Izdelki in storitve, ki jih nudimo:

Računovodstvo v oblaku

Davčna blagajna na ključ (za Android, desktop, Windows...)

Programi Birokrat:

Birokrat: Birokrat je program za vodenje knjigovodstva - poslovanja, skladišča, glavne knjige oz. računovodstva.

Birokrat POS: Birokrat POS je en izmed modulov programa Birokrat. Birokrat POS je program za vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala.

Birokrat ANDROID: Najpreprostejša rešitev za pametne telefone in tablice, ki delujejo na os Android

DAVČNE BLAGAJNE: Rešitev za davčne blagajne za os MS Windows in za Android,

Hotelir: Hotelir je program za vodenje hotelsko turističnega objekta.

Birokrat elShop: Spletna trgovina samostojno ali v povezavi s programom Birokrat

Prireditelj - prodaja vstopnic: Prireditelj je program za organizacija prireditev, prodajo kart, ...

Receptor: Receptor je program za vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva.

Brezplačni program Računi in potni nalogi: Program za izdajo računov in obračun potnih nalogov.

Mobilna prodaja, Čitalci, Inventure: Prenosne terminale/čitalce črtne kode lahko uporabljate za prodajo na terenu.

Izdelava poslovnih aplikacij po naročilu: Vaši procesi bodo enostavnejši, bolj definirani in časovno hitrejši kot kadarkoli prej.

O nas: Vsa naša programska oprema je plod lastnega razvoja. Naše več kot 25 letne izkušnje so zagotovilo za odlično rešitev. Trenutno naše poslovno-informacijske rešitve uporabljajo več kot 14.000 uporabnikov po celi Sloveniji.

Poslovno informacijske rešitve: Veleprodaja, Maloprodaja, Storitve, Računovodstvo, Proizvodnja, Gostinstvo, Turizem, Hotelirstvo, Ticketing, Internetna trgovina, Izdelava internetnih strani – CMS sistem

Naše rešitve uporablja že več kot 14.000 uporabnikov. Skupaj s poslovnimi partnerji uporabnikom naših programskih orodij zagotavljamo hiter servis in strokovno pomoč po vsej Sloveniji.

Reference

Vse reference in mnenja uporabnikov najdete na povezavi: http://www.birokrat.si/izjave-uporabnikov/

Kako smo drugačni

Uvrščamo se med 6 največjih slovenskih razvojnih ponudnikov programske opreme. Leta 1997 smo pridobili naziv Microsoft Independent Software Developer, štiri leta smo izpolnjevali Microsoftove zahteve za pridobitev statusa Microsoft Certified Solution Provider, v letu 2001 smo pridobili naziv Microsoft Certified Partner in ga v letu 2007 oplemenitili v Microsoft Gold Certified Partner.

Kakovost našega poslovanja potjujejo tudi nazivi: Microsoft Small Business Specialist, kompetence Information Worker Solutions Competency in Networking Infrastructure Solutions Competency.

Uradni naziv podjetja
Andersen, D.o.o., Ljubljana - Andersen Računalniški Inženiring In Izobraževanje, d.o.o. Ljubljana
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.birokrat.si
Storitve
Grafično oblikovanje, Poslovni programi, Razvoj in programiranje, SEO optimizacija spletnih strani, Računovodske storitve
Velikost ekipe
5 do 9 zaposlenih
Leta izkušenj
20+ let (Datum ustanovitve: 1997)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A Preveri TRR!
Glavna dejavnost podjetja
J62.010 - Računalniško programiranje
Vsi podatki preverjeni
15. Apr. 2021
Lokacija
Dunajska cesta 191, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za razvoj in programiranje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za razvoj in programiranje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za razvoj in programiranje

Kakšna znanja ima usposobljen programer?

Programerji so strokovnjaki iz področja strojništva ali računalništva. Naše naprave jim zato lahko brez težav zaupamo. Specializirani so za osnovne postopke razvijanja informacijskih sistemov, torej pisanje računalniških programov.

Poleg tega, da programer obvlada določene programske jezike (kot so na primer Python, Java in C++), malokdo obvlada prav vse. Programskih jezikov sicer mnogo, zato se moramo najprej pozanimati, katere od teh programer pozna. Po končanem šolanju se programerji usposobijo za delo s postopki in predpisi, ki jih uporabljajo med svojim delom. Imajo poglobljeno znanje za programska orodja in razvijalske možnosti operacijskega sistema. Nekateri izmed njih imajo tudi poglobljena znanja iz konkretnih področji, kot je na primer strukturirano programiranje. Poznajo metode in postopke testiranja sestavnih delov in sestavljanja programov. Prav tako tudi razumejo zgradbo naših naprav in programov, ki jih je treba upoštevati pri razvijanju programov.

Pri programerjih je trajno usposabljanje izredno velikega pomena. Znanje iz področja tehnologije in programiranja se hitro nadgrajuje in spreminja, zato je pomembno, da se programerji stalno usposabljajo in sproti pridobivajo novo, sveže znanje.

Drži tudi teza, da niso vsi programerji vrhunski matematiki, saj jih večina pri svojem delu nikoli ne uporablja specifičnih matematičnih izrekov. To znanje pa imajo predvsem tisti, ki so usmerjeni v bolj specifična in zahtevna dela, kot je umetna inteligenca, razvoj algoritmov, strojno učenje, teoretično računalništvo in podobno. Velja tudi to, da jim je svetovni jezik lahko v zelo veliko pomoč pri pomnjenju in učenju novih programskih jezikov.

Kako vem, da je programer specializiran za določeno področje?

Programerji se ločijo po tem, katere programske jezike obvladajo. Poznamo več vrst programerjev, kot so spletni programerji, programerji specifičnih naprav (eden izmed teh je na primer računalniški programer), programerji sistemske administracije, analitiki računalniških sistemov in tako dalje. Skratka, možen razpon znanja programerjev je tako širok, da so ga delili na več specializacij.

Mnogi izpostavljajo, da je celotno znanje, ki ga potrebuje programer, dostopno na internetu – a to še zdaleč ne drži. Res je, da so bile v namen dodatnega izobraževanja ustvarjene brezplačne platforme in številni interaktivni spletni tečaji. Na samem koncu pa svojo napravo rajši zaupajmo osebi s priznanim certifikatom. Obstajajo namreč certifikati za skoraj vse programske jezike ali programske produkte, ki so specifični za določenega prodajalca. Tako se priznan in dober programer loči od amaterja.

Pod kakšnimi pogoji dela programer?

Programer ni nujno vezan na samo lokacijo opravljanja dela. V nekem podjetju je lahko zaposlen za polni delavni čas ali tako imenovano daljinsko delo, lahko pa dela tudi na lastnem projektu. V lastne projekte se navadno podajo le najbolj izkušeni programerji, saj projekt zahteva določeno naložbo, za katero nimamo zagotovljenega povračila. Programerji, ki delajo na lastnem projektu, tvegajo nestabilnost, samodisciplino in finančne težave, zato je potrebna določena kilometrina in veliko predhodne prakse iz določenega področja.

Ali je programiranje enako kodiranju?

Odgovor je ne – programiranje ni enako kodiranju.

Slovenski slovar knjižnega jezika programiranje definira kot »narediti, da kaj dela po določenem programu«, dočim kodiranje opredeljuje kot »spreminjati določene podatke, informacije v kode«.

Programer se tako ukvarja predvsem s programi in napravami, ki kasneje delujejo po predpisanih programih. Je torej oseba, ki zna sestaviti določen »model« v kateremkoli programskem jeziku. Koder pa same podatke spreminja v kode. Kodiranje je torej prirejanje raznih znakov (kot so številke in črke) v obliko, ki je primerna za delovanje v binarnem sistemu. Koderji se navadno spoznajo in osredotočijo zgolj na en programski jezik.

Resnica je ta, da koder in programer pogosto sodelujeta, saj programer svoje informacije podaja koderju in mu pove, kako naj bi sam program dejansko deloval. V praksi pa stvari potekajo nekoliko drugače, saj je programer in koder navadno oseba, ki bi ji lahko rekli kar »dva v enem«. Navadno gre torej za eno osebo, ki se spozna na obe področji. V nasprotnem programer koderju poda neko »psevdokodo«, torej na opisni način pove, kaj želi, da tehnologija v določenem programu počne. To opisno kodo pa koder nato pretvarja v katerikoli programski jezik v binarnem sistemu, ki je tehnologijam berljiv.

Kakšna je razlika med programerjem in računalničarjem?

Razlika je predvsem zelo velika. Računalničar je oseba, ki je specializirana za računalništvo in je predvsem strokovnjak za računalnike. Računalničar je torej vzdrževalec računalniške strojne opreme, ki z različnimi programskimi orodji zagotavlja nemoteno delo računalnikov, kar pomeni, da jih tudi popravlja. Dočim programer računalnika ne zna popraviti in je osredotočen samo na programe na samem računalniku oz. na pisanje le-teh. Poleg tega ni nujno, da se programer ukvarja konkretno z računalniki. Lahko je usposobljen tudi za bolj specifični delo in za rokovanje s specifično tehnologijo, ki ni nujno računalnik.

Vzdrževalec računalniške opreme med drugim tudi sestavlja računalnike v skladu z načrti in navodili določenega proizvajalca. Prav tako preverja delovanje strojne opreme, odpravlja in evidentira napake v računalniku ter namešča računalnike in tiskalnike v konkretna omrežja. Poleg tega po specifičnih navodilih namešča standardno strojno in sistemsko programsko opremo. Naloga računalničarja je, da določeno računalniško napako odpravi v najkrajšem možnem času in da po opravljenem delu tudi testira računalnik oziroma specifično komponento. Teh znanj pa programer nima oziroma za njih ni usposobljen.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / programerji

Hiter in multidisciplinaren pristop.

Zelo pozitivno presenečena nad končnim izdelekom.

  • Tomi X. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
  • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

Odziven in prijazen računovodsko servis.

  • Alenka K. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

  • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

  • Branka S. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

  • Darja P. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

  • Veronika K. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

  • Helena J. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

  • Nataša B. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

  • Katja P. je ocenil/a programerja Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Podjetje Akumen d.o.o. priporočam vsem strankam, ki potrebujejo kakršno koli izdelavo aplikacije in nimajo nikakršnega znanja o programiranju. V podjetju Imajo profesionalen odnos, iskrenost in poštenost. Akumen d.o.o. je podjetje vredno zaupanja. Imajo dostopne cene, izdelavo pred rokom določeno s pogodbo. Akumen d.o.o si zasluži oceno s petimi zvezdicami. Hvala

So profesionalni, odzivni in fleksibilni. Ko se je kaj zataknilo, so me sproti obveščali o tem, kaj se dogaja. Držali so se dogovorjene cene kljub temu, da je bil projekt veliko zahtevnejši, kot smo na začetku predvidevali.

ZELO ODZIVNI

Gregor in ekipa se res potrudijo ter projekt izvedejo na nivoju. Priporočam.

Odlični, natančni in hitri res storitev na mestu!

Zelo zadovoljna,
Snemalca sta upoštevala najine želje, na dan poroke sta bila "nevidna", še vedel nisi kdaj sta vse posnela. Izdelek na koncu pa krasen, cena ugodna.
Priporočam!

Zanesljivo in učinkovito zaključen projekt ki smo ga naročili pri njih.
Profesionalen pristop in odlična ekipa!

Zanesljivi in fleksibilni. Speljali posel od začetka do konca brez problemov in na dogovorjeni datum.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.