fb

Cena spletnega programiranja po meri (Java, Pyhton, Php, Javascript, Html, Css, Sql, Django)

50-150€/h

Cena za spletno programiranje po meri

Cene za kategorijo „spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django))

Kakšna je okvirna cena spletnega programiranja?

Urna postavka front-end programerja stane med 50 € in 70 €.  Ti so odgovorni za dele spletnega mesta, ki jih vidimo.

Cena back-end programerja je podobna ceni front-enda. Ukvarjajo se s kodami.

Kljub temu, da full-stack programerji delajo oboje je njihov cenik podoben prejšnjima.

Cena spletnega programiranja je odvisna od izobrazbe, izkušenj, načina dela in časovnega okvira, namenjenega programiranju.

Cene slovenskih programerjev so primerljive s cenami samozaposlenih na spletni strani freelancer. Priporočljivo je, da za izdelavo spletne strani v slovenščini najamete slovenskega programerja.

Kakšne so cene HTML in CSS storitev spletnega programiranja?

Preprosti popravki HTML ali CSS kode v povprečju stanejo 20 €/h. Priporočena cena po referenčnem ceniku GZS znaša 42 €/h.

Vnašanje besedila in dodajanje slik preko HTML kode ter manj zahtevno programiranje HTML in CSS stane 35 €/h. Po referenčnem ceniku GZS znaša urna postavka za tovrstne storitve 58 €.

Srednje zahtevno programiranje HTML in CSS pa znaša okvirnih 45 €/h. Tovrstno delo je na GZS cenjeno 79 €/h.

Kakšne so cene programiranja z JavaScript in Pyton?

Cene razvijalcev JavaScript se gibljejo okoli 40 €/h. Razvijalci Pytona pa tako kot front-endi, back-endi in full-stacki zaslužijo med 50 € in 70 € na uro. Cena je med drugimi odvisna tudi od tega, ali je programer pri vas redno zaposlen, dela na projektu ali je samozaposlen.

Kakšen je cenik debugginga?

Razvijalci več kot 50 % svojega časa namenijo odpravljanju napak oziroma debuggingu. Za debugging se letno porabi 61 milijard dolarjev, kar glede na to, da spletni programer povprečno porabi 13 ur, da popravi napako na spletnem mestu, ni veliko. Cene odpravljanja napak so primerljive z ostalimi storitvami spletnega programiranja- povprečno 50 €/h.

Podjetja in samozaposleni za debugging postavljajo zelo različne cene, zato je priporočljivo, da povpraševanja pošljete več ponudnikom. Prednost tega je namreč tudi to, da boste na tak način lažje našli pravega ponudnika za vas.

Kakšna je okvirna cena izdelave spletne strani?

Izdelava preproste spletne strani se začne nekje pri 300 €. Realna cena se giblje med 600 € in 900 €. Čim pa želite spletno stran po meri, pa lahko stane tudi več kot tisoč evrov.

Enostavne spletne strani lahko postavite že z Wixom, ki je brezplačen, zahtevno programiranje pa lahko stane tudi do 200 €/h. Cena izdelave spletne strani je prvotno odvisna od zahtevnosti programiranja.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani z Java?

Samozaposleni Java programerji lahko stanejo med 50 €/h in 100 €/h. Cena je odvisna od ideje, ki jo želite realizirati, števila programerjev in obsega dela.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani z JavaScript?

Cene JavaScript razvijalcev so 20-45 € na uro. Pri izbiri razvijalca se moramo vprašati: kakšne vrste izvajalca potrebujemo, koliko tehničnih izkušenj ima, če ima priporočila in kako uspešen je pri zaključevanju projektov.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani s Phyton?

Cenik razvijalca spletne strani s programskim jezikom Phyton se začne pri 50 €/h in se povprečno dviga do 65 €/h. V primerjavi z ostalimi programskimi jeziki je poznavanje Phyton programa na letni bazi najbolj dobičkonosno.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani s PHP?

Povprečna cena izdelave s PHP je 55- 60 €/h.  PHP razvijalci so povprečno plačani manj kot programerji JavaScript ali HTML.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani s HTML in CSS?

Manj zahtevno programiranje HTML in CSS stane 35 €/h. Po referenčnem ceniku GZS znaša urna postavka za tovrstne storitve 58 €.

Srednje zahtevno programiranje HTML in CSS pa znaša okvirnih 45 €/h. Tovrstno delo je na GZS cenjeno 79 €/h.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani s SQL?

Cena SQL junior razvijalca je približno 15- 35 €/h. Senior razvijalci pa svoj cenik zastavljajo višje - med 30 €/h in 40 €/h.

Kakšna je okvirna cena izdelave strani z DJANGO?

Cena izdelave strani z Django je podobna ostalim in se giblje med 50 in 65 evrov na uro.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django) — cene in ceniki

S.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ribnica)

Želim si predstavitveno spletno stran (podjetniške poslovne storitve).

S.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Mestni Vrh (Ptuj))

Želim si izdelave spletne strani za moj s.p.(ukvarjam se z gradbenimi storitvami).

S.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Koper)

Nimam prpgramerja.

N.S. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Žalec)

Želim si spletno stran za oglaševanje

L.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Kranj)

Želim si izdelavo spletne strani.

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Maribor)

Iščemo ponudnika za izdelavo spletne strani in kasnejšo posodabljanje. Spletna stran bi naj bila minimalistična in hkrati dovolj pregledna, da stranka prejme vse potrebne informacije. Spletna stran bo imela več jezikov in sicer Slo, Hr,Ang, Nem in Ita.

E.C. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django) / Ljubljana)

Smo dijaki Ekonomske šole Ljubljana in delamo projektno nalogo pri predmetu podjetništvo za katero potrebujemo okvirno ceno izdelka. Naš izdelek je koledar za locene družine, kjer bi ova starša in otrok/ci videli vse dejavnosti. V prilogi je osnutek, za lažjo predstavo in je samo skica. Zahvaljujemo se za odgovor. Lep pozdrav

E.C. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Programiranje in izdelava spletne strani z možnostjo snemanja in objave video posnetkov ter izvajanje individualne in skupinske video povezave

V.S. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Škofja Loka)

Želimo prenoviti spretno stran na WP narediti spletno trgovino na WooCommerce. Povezava z orodji GA4, Tag Manager, API z WhatsApp, Google search console. Integracija z ERP e-racuni.com, na spletno tržnico (z API, XML) in dostavnimi službami preko API. Konfiguracija z reCAPTCHA za varnost, namestitev in konfiguracija sistema za E-mail marketing. Trenutno gostujemo na cPanel. Želimo kompetentno UX/UI, s subdomeno za spletno trgovino, prijava za newsletter, trgovina prilagojena tudi za mobilno uporabo in narejen ekosistem za samostojno upravljanje onsite SEO optimizacije. Spletna trgovina mora imeti možnost za rast, prvo leto do 100 produktov, drugo leto vsaj 200. Pozneje želimo tudi letno podporo pri vzdrževanju sistema, varnosti, posodobitev, itd. Spletna stran: https://vrtnarstvostanonik.si/ Za več informacij, nam pišite in vam pošljem malo daljši opis naših preferenc in želja.

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Moje podjetje potrebuje spletno trgovino za prodajo medicinskih izdelkov in kozmeticnih izdelkov. Gre za B2B trgovino za Kozmetične salone in privatne klinike... Mora biti : cene količinski popust ... Placilni sistemi vsi- stripe ze imamo ! Cena max 1000 EUR !!! Imamo ze eno spl tegovini in vemo kako gre vse !

S.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django) / Limbuš (Maribor))

Potrebujemo nekoga, da nam programsko opremo Vinox pretvori v Windows.

N.B. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django) / Ljubljana)

Potrebovala bi vzdrževanje obstoječe aplikacije za spremljanje izobraževalne dejavnosti, celoletno podporo uporabnikom (cca 100), svetovanje pri vnosu vanjo meni in uporabnikom. Prosim za oceno časa odzivnosti in letni strošek tega dela.

M.N. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django) / Ljubljana)

Iščemo novega ponudnika za gostovanje spletnih strani

N.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Slovenj Gradec)

1. Iščem nekoga, ki bi mi domeno spremenil iz exchange na google ter obnovil spletno stran 2. naredil spletno trgovino za trgovino z dodatki 3. naredil platformo za pojdetje

G.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Spoštovani potrebujem dodelavo moje spletne trgovine: https://www.za-kozmeticarke.si/ 1. Predelava banerja 2.Izdelava novega banerja 1-2 3. Ureditev popustov na nacin da se vidi stara in znizana cena... 4. Dodajanje enega droppshiping dobavitelja... in svetovanje... Za to priznam od 2-4 ure dela - tisti ki zelite vec kot 300 EUR obvoz!

A.O. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Maribor)

Iščemo izkušenega spletnega razvijalca celotnega sklada s poudarkom na frontend dizajnu za ključno tehnično vlogo v dinamičnem startup okolju. Programer bo odgovoren za nastavitev, upravljanje in vzdrževanje več spletnih mest ter bo glavna kontaktna oseba za tehnično podporo in odpravljanje težav. Zahtevana so znanja HTML5, CSS, PHP, MySQL in izkušnje s front-end ogrodji, komunikacijske sposobnosti in samostojnost.

T.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla) / Ljubljana)

Pozdravljeni, iščem nekoga, ki bi mi lahko nalozil kupljen php script po navodilih, več informacij posredujem ob kontaktu

M.P. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebval bi izdelavo simple web api clienta. Če bom zadovoljen bi naprej izrazil potrebo bo spletni strani z membership sekcijo.

B.Ž. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Pomoč pri nadgradnji spletne strani https://ponjave-cerade.si/ Iz obstoječe spletne strani želimo narediti več jezično spletno stran. Potrebno je dodati ustrezen meni za izbiro jezika. Iščemo strokovnjaka za dolgoročno pomoč pri nadgradnjah, izboljšavah in optimizaciji naše splete strani. Potrebno zelo dobro poznavanje html in css. O postavitvi nove spletne strani za enkrat ne razmišljamo.

S.K. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Imam zastarelo spletno stran joomla 3 in rad bi jo posodobil v 4 verzijo in refresal temo da bo vse delalo. www.photospeed.si

B.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletni portal, ki vsebuje objavo oglasov s strani strank. Imamo srednje znanje s postavitvijo spletnih strani in gostovanja, vendar bi potrebovali pomoč.

T.G. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Sem Timotej Grahek, slovenski državljan, rojen 22.3.2002 v Kranju. Osnovno šolo sem obiskoval v Črnomlju in na Šolskem centru Novo mesto prva dva letnika srednje računalniške šole. Tu sem obiskoval Šolski center smer računalništvo, program 3+2. 5.7.2023 sem uspešno maturiral in postal tehnik računalništva. Sem zelo ambiciozen, zanesljiv in natančen. Že v osnovni šoli sem imel redne delovne navade, s katerimi sem nadaljeval še na srednji tehniški šoli v Kranju. V prostem času rad programiram spletne strani v HTML, CSS, PHP, JavaScript, Bootstrap ter nekaj v MySQL programskih jezikih. V prvem letniku na ŠCNM sem opravil blizu 500 ur, v drugem letniku na ŠCNM pa 400, v tretjem (ŠCKR) letniku pa okoli 800, v četrtem (ŠCKR) pa 80 ur. V času prvega ter drugega letnika v ŠCNM sem pa opravil PUD pri profesorju Ferberžar. V tretjem letniku sem opravljal praktični del usposabljanja v Kron Telekom d.o.o. v Kranju. V četrtem letniku pa sem opravljal praktični del usposabljanja (PUD) pri Kranjskih poklicnih gasilcih (GARS Kranj). Vsakič se lotim k delu z resnim pristopom in doslednostjo, saj sem tako vzgojen. Veselilo bi me delo pri Vas, zato se javljam tudi na vaš razpis prostega delovnega mesta. V upanju na ugodno rešitev Vas lepo pozdravljam. Lep pozdrav, Timotej Grahek

J.N. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujemo programerja za development spletne strani oziroma custom teme za spletno trgovino, ki temelji na Shopify platformi. Programiranje po našem designu za mobilne in večje viewporte (Figma). Obseg dela: Postavljanje osnovnih strani, sekcij in komponent spletne strani (Home page, collection pages, product pages, side cart, about us, blog, wholesale,...). Vzpostavitev pravilne logike popustov in prodajnih tehnik (upsell, downsell,...) Sam design je 75% končan (mobile in desktop). Pomembne so izkušnje s Shopifijem, saj bi radi obdržali opcije customisationa sekcij direktno iz Shopifija.

P.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa. Enim aliqua do culpa.

P.W. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebovali bi avtomatizacijo za izdajanje računov v računovodskem sistemu Quibi iz aplikacije Trainerize - programček, ki bi prebral podatke iz Trainerize API-ja, ter ustvaril račune oz. naročila kupcev v Quibiju.

E.B. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujemo 1. obrazec za generiranje kartonskenalepke 2. obrazec za generiranje paletih nalepk 3. obrazec najave dostave Resne ponudbe samo na email naslov

E.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Programiranje telefonskih ali računalniških igric...

A.B. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Iščemo partnerja za dolgoročno sodelovanje pri vzdrževanju in nadgradnji obstoječe spletne aplikacije, ter tudi pri razvoju dodatnih novih aplikacij, predvsem namenjenih za tuji trg. Naša aplikacija je postavljena v Microsoftovi ASP.NET tehnologiji, v kateri bi tudi nadaljevali naš razvoj. Zahtevana znanja .NET ASP.NET C# DNN programiranje

M.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za izdelavo aplikacije, ki bi bila na voljo tako na spletu kot tudi mobilno. Aplikacija bi vsebovala ''drop-down menije'', okvirčke za izpolnjevanje, registriranje novih uporabnikov, nalaganje slik, dodane slike za podporo odločanju kategoriziranja deskriptorjev, bazo v kateri se hranijo vnešeni podatki,... Gre za aplikacijo za vzorčenje dreves vrste Morus. Aplikacija bi morala imeti možnost določanja GPS lokacije na mestu vnašanja podatkov ali naknadna določitev GPS lokacije vzorčenja. Možnost 3 nivojev dovoljenja (Editor, Administrator in Super administrator). Potreboval bi okvirno ponudbo za izdelavo take aplikacije! Že v naprej se vam zahvaljujem in Vam želim lep dan, Martin.

K.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

PHP Vue.JS

S.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izvajalca za prenovo spletne strani. Obstoječa je oblikovno zastarela, nefunkcionalna in ne služi več svojemu namenu. V prilogi pošiljam analizo obstoječega stanja in nekaj smernic za pripravo nove spletne strani. Referenca za pripravo nove je spletna stran https://www.alzheimer-europe.org/. Prosim za ponudbo.

A.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Delamo na projektih Shopware in iščemo razvijalce, ki bi nas podpirali. Spretnosti spletnega razvijalca so obvezne, podrobnosti in korake v Shopware je mogoče narediti skupaj. Usmerjanje in mentorstvo je na naši strani :-) Vprašanje #1 Koliko časa traja projekt? Po uspešni integraciji je predvideno trajno sodelovanje. Vprašanje #2 Ampak jaz ne poznam Shopware? Ne skrbite, če ste spletni razvijalec, imate vse, kar potrebujete. Podpirali vas bomo, usmerjali in bili vaš mentor :-). Vprašanje #3 Je to delo na daljavo? Da. Vprašanje #4 Kateri so govoreci jeziki? EN, DE, SI, HR, BiH, SRB Vprašanje #5 Katere programske jezike moram poznati? JavaScript, PHP, SQL, HTML & CSS, .... Vprašanje #6 daj želite začeti? Najbolje ze vceraj.

L.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Smo digitalna agencija, ki razvija tudi spletne strani in trgovine. V ekipi potrebujemo nekoga izključno za pomoč back-enda. Torej za razvoj lastnih aplikacij in spletnih rešitev. Nimamo preferenc ali posebnih želja, saj iščemo nekoga, ki bo z nami dolgoročno sodeloval in tudi direktno s strankami. Zaenkrat prosim za opis referenc ter znanj.

T.R. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Delo po projektu

T.R. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Delo po projektu

T.M. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujemo nadgradnjo spletnega sistema zgrajenega na jeziku Php in sicer tako da bo stranka z vstopom v sistem lahko dostopala še v druge sisteme tako da se uporabi sistem prijave z tokeni in izmenjavo podatkov o prijavljenih uporabnikih.

M.R. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

V podjetju potrebujemo storitev izvajanja nadgradnje in vzdrževanja centralnega nadzornega sistema delovanja (CNS) kogeneracijskih enot (SPTE). Osnovna arhitektura: Za komunikacijo s SPTE skrbi PLC strežnik. PLC strežnik periodično pobira podatke o delovanje in jih shranjuje v CNS bazo. Komunikacija s SPTE preko mobilnega omrežja je omogočena z VPN povezavo s Telekom Slovenija, ki je ustvaril APN za podjetje (radius). Komunikacija s SPTE je možna tudi s pomočjo VPN povezave med CNS sistemom in SPTE enotami (openvpn). Uporabniški vmesnik CNS za delovanje potrebuje backend, preko katerega poteka avtentikacija uporabnikov. CNS pridobiva podatke o delovanju enot iz CNS baze (podjetje), podatke o uporabnikih in pravicah dostopa pa pridobiva iz backend baze. Aplikaciji Online in Dokumenti delujete na istem strežniku kot backend (doc-app). Za delovanje potrebujeta backend. Lokalni bazi za aplikaciji shranjujeta zgolj začasne podatke, vsi podatki, vključno z avtentikacijo uporabnikov, se pridobivajo od backenda. Za gostovanje vseh storitev se uporablja Google Cloud. Sistem teče na treh virtualnih strežnikih. Aplikacije: - PLC strežnik: Programski jezik C++, Framework Snap7 - CNS: Programski jezik PHP 7, Baza PostgreSQL, Http strežnik Apache - Backend: Programski jezik Python 3.7, Framework Django, Django Rest Framework, Baza PostgreSQL, Http strežnik Apache Online, Dokumenti: Programski jezik Python 3.7, Framework Django, Django Rest Framework, Baza PostgreSQL, Http strežnik Apache. Zgoraj so navedene osnovne informacije. V primeru kakšnega interesenta prosimo, če nas kontaktirate na email. Hvala. Lep pozdrav,

M.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Iščem nekoga za dolgoročno sodelovanje pri razvoju Wordpress strani. Gre za dela v programiranju (html, css, javascript in php).

T.B. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Izdelava enostavne predstavitvene spletne strani

M.G. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Vzdrževanje spletne trgovine Magento 2,

M.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, prosil bi za celostno ponudbo izdelave spletne strani in spletne trgovine. Spletna stran bi vsebovala osnovne informacije o trenažnih procesih, urnikih vadb, osebnih trenerjih, galerijah, videih, e-kartah, ter osnovno spletno trgovino o prehranskih dodatkih za zdrav način življenja. Zanima me zgornja in spodnja meja cene za izvedbo takšnega projekta. Hvala za odgovore.

M.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, prosil bi za celostno ponudbo izdelave spletne strani in spletne trgovine. Spletna stran bi vsebovala osnovne informacije o trenažnih procesih, urnikih vadb, osebnih trenerjih, galerijah, videih, e-kartah, ter osnovno spletno trgovino o prehranskih dodatkih za zdrav način življenja. Zanima me zgornja in spodnja meja cene za izvedbo takšnega projekta. Hvala za odgovore.

L.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletna prodaja. Prodaja prehranskih izdelkov.

L.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Zanimam se za preprost landing page. Prosim za ponudbo.

T.V. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Online poker pregled nad kartami

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem dve spletni mesti na platformi Wordpress. spletno mesto tipa http://www.stopnice-kunc.si/ (zelo podobne podstrani, predstavitev izdelkov brez cen in košarice z možnostjo vklopa cen, ocen, košarice in plačevanja) spletno mesto za zbiranje donacij kratka zgodovina projekta ppis projekta botrstvo izdelkov pregled (števec) doseženega zneska, ki se prisuje ročno predstavitev sponzorjev s povezavami na njihove spletne strani dvojezičnost s kopijo vseh strani in funkcionalnosti spletno plačevanje predstavitev tima povezava na PDF brošuro povezava na video vsebine sistem zakupa izdelkov, ki je podoben sistemu na spletni strani https://www.svatovitskevarhany.com/en/pipe-adop... (na ta način bi zbirali donacije za naročnikov projekt projekt)

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem dve spletni mesti na platformi Wordpress. 1. spletno mesto tipa http://www.stopnice-kunc.si/ (zelo podobne podstrani, predstavitev izdelkov brez cen in košarice z možnostjo vklopa cen, ocen, košarice in plačevanja) 2. spletno mesto za zbiranje donacij - kratka zgodovina projekta - ppis projekta - botrstvo izdelkov - pregled (števec) doseženega zneska, ki se prisuje ročno - predstavitev sponzorjev s povezavami na njihove spletne strani - dvojezičnost s kopijo vseh strani in funkcionalnosti - spletno plačevanje - predstavitev tima - povezava na PDF brošuro - povezava na video vsebine - sistem zakupa izdelkov, ki je podoben sistemu na spletni strani https://www.svatovitskevarhany.com/en/pipe-adoption (na ta način bi zbirali donacije za naročnikov projekt projekt)

M. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Iscemo programerja za nov spletni portal z znanjem Pythona. Spletni portal bo relativno kompleksen.

P.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potreboval bi osvežitev/posodobitev spletne strani ter izdelavo grafike za darilne bone in letakov.

T.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo nekoga za razvoj mobilne aplikacije, z vrsto vsebin v obliki člankov, možnost komunikacije med uporabniki in strokovnjaki ter možnost komunikacije med uporabniki. Potrebovali bi tudi razvoj portala , ki bi bil izdelan na enak način kot zgoraj opisana aplikacija.

B.H. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Izdelava web uporabniškega vmesnika za znanega kupca. Uporaba C# in Wisej framework.

V.P. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Iščem programerja za poln delovni čas

F.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, Smo malo podjetje, ki se ukvarja s športnim svetovanjem na fitnes in bodybulding področju. Zanimamo se za vaše storitve in sicer, izdelavo spletne strani in aplikacije, ki bi omogočala našim strankam hiter in enostaven dostop preko računalnika ter telefona. Mi imamo neko osnovno (spletno stran izdelano v word presu/ prevec enostavno in preveč zamudno za našo uporabo), že postavljeno. Želimo si zadeve nadgraditi in razširiti našo dejavnost na več različnih strani. Trenutno imamo narejen sistem, ki omogoča našim strankam, da lahko na svojem profilu oddajajo poročila preko obrazca (s slikami) in kategorije v katere mi nalagamo datoteke (jedilnike, treninge, ipd.), ki jih stranka potem vidi na svoji strani. Ker je sistem zasnovan na podlagi wordpressa, je zadeva neprijazna za nas trenerje (saj moramo ročno kreirati strani, objave in vse v ozadju wordpressa) in bi si želeli to imeti v malo drugačni smeri, da je lažje za nas (delo preko vmesnika) in bolj pregledno za stranke, ter da bi lahko tudi koga drugega nastavili v vlogo trenerja, ki ima omejene pravice glede na svoje stranke. Zanima nas, če bi se lahko dogovorili za sestanek, kjer bi lahko točno razložili našo idejo. Najelpša hvala, Lp

A.M. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujemo izdelavo interaktivne mape, kot npr TIC Izola.

L.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Specijalizirana Spletna stran oz trgovina, na kateri se bo prodajalo do cca 100 izdelkov. Pomembno je da je stran lepega in sofisticiranega designa, da je uporabna in user friendly. On line Placilo s karticami in paypal.

M.C. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Trenutno imamo spletno stran postavljeno na platformi Weebly. Ker ima spletna stran precej slab litehouse scoore sem se odločil za prenovo spletne strani. Trenutno imamo testno spletno stran postavljeno z uporabo naslednjih orodij: • VS Code • Github • Netlify • Svelte/Sapper Postavitev spletne strani zaradi časovne stiske ne uspem nadaljevati zato bi potreboval zunanjo pomoč. V kolikor si zainteresiran/a me prosim kontaktiraj.

K.Š. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Razvijamo svojo spletno aplikacijo v kombinaciji PHP - Vue.js. Aplikacija je že v večjem delu razvita, bi pa potrebovali pomoč (nekaj ur na mesec) pri dodelavah itd. Glede frontenda trenutno ne rabimo okrepitev, medtem, ko bi za backend (PHP) potrebovali pomoč. Aplikacija je manjši ERP sistem s CRM modulom ter modulom za projekte, znotraj katerega je tudi konfigurator, ki omogoča naročanje produktov.

A.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izvajalca za enostavno spletno trgovino z enim izdelkom (okolje Woocommerce). Posebnost trgovine bo estetska specifičnost landing pagea (potrebna bo grafična preciznost pri postavljanju, drugače je področje izdelave grafičnih elementov (z upoštevanjem vaših tehničnih navodil) že pokrito z zunanjim izvajalcem. Sprejemamo ponudbe do max 2k €, ker ne gre za zahteven projekt; brief prejmete naknadno. Prosim za kontakt na naveden email naslov, na klice in sporočila nismo dosegljivi.

E.E. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Iščemo programerja, ki zna programirati spletne strani "from scratch" in programsko kodo HTML, CSS, JavaScript, PHP za namene izdelava portala, na katrem se bodo nahajale matematične in logične igre. Oblikovalec bo oblikoval spletni portal, spletno trgovino in vse igre, ikone, figure, ... ter predal Ingeneering Handout v Adobe® XD, naloga programerja pa bo programiranje, pri čemer naj programer upošteva oblikovne ideje in navodila naročnika. Programer lahko samostojno izvaža posamezne segmente iz Adobe® XD ali jih ločeno prejme v obliki SVG s strani oblikovalca. Igre bo ob lansiranju portala ca 50, vse scenarije so napovedane s strani naročnika in oblikovane s strani oblikovalca. Slednja narekujeta situacije, premikanje figur, končne cilje. Pri delu bo programer operiral z različnimi datotekami (PNG, JPG, SVG, PDF...) in jih primerno vmeščal na spletni portal. Če se prepoznate, prosimo, da pišete tukaj ali pokličete.

S.R. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Pozdravljeni! Potrebujem enostavno spletno stran v php jeziku, 6 podstrani.

K.G. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Sem svetovalka za naravno življenje. Želim si spletno stran + aplikacijo, ki bi uporabniku ponudila (recimo 12 tedenski) program usklajevanja z naravo - naravna prehrana, gibanje, spanje po ritmih narave, posoda, kozmetika, oblačila, urejanje doma, minimalizem, stil življenja - z opomniki, besedilom, slikami, videoposnetki, časovniki, interaktivnimi lekcijami, zvočnimi ukazi...

A.R. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Spletna trgovina s landing pageom (en produkt), in cca 2-4 podstrani; povezava na Shopify. Grafično bo malo bolj zahtevna (ni ta minimalističen stil ki je sedaj v modi - grafika imamo svojega), drugače pa ne bi smel biti prehud zalogaj. Sem na voljo za predstavitev vizije (iz smeri estetike in marketinga), pri tehnikalijah bo potrebno Vaše svetovanje.

D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo dodatno pomoč na dveh neodvisnih področjih in sicer: A) PHP/Joomla/Web okolje Razvoj spletnih strani in izdelava custom B2C/B2B rešitve. B) C# .NET / .NET Core okolje / Xamarin Web portal in mobilna aplikacija bazirano na HTML/Bootstrap. Zaželjeno poznavanje ter izkušnje vsaj iz enega področja. Delo lahko teče projektno ali po urah, možna tudi zaposlitev.

B.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Internetna stran , Trgovine fizicno vse na enem mestu .Predlogi za serverje ki so najhitrejsi na obmpcju zda . Ne bom tvezil veliko dela vas caka . Vsi ki si upate . Izgrajen bo komplet app za vse mozne naprave in sisteme . Celotne ponudbe mi ne morate izdelati . Predlagam video klic . Govorim slovensko .

B.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Internetna prodaja ( Trgovina ) in podpora trgovine na vec lokacijah .Celotne ponudbe mi ne morate izdelati . Predlagam video klic . Govorim slovensko .Placilo $

N.A. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Spoštovani. Sem diplomirani psiholog in izvajam raziskavo na temo spletnih komentarjev na spletnih omrežjih. V svoji raziskavi želim pridobiti množično podatkovje (tj. veliko število komentarjev). Pridobiti želim spletne komentarje. Analiziram primere spletnega linča, tj. 10 primerov spletnega linča. Pridobiti želim spletne komentarje vseh spletnih razprav za posamezen primer spletnega linča. Spletne razprave se nahajajo na straneh: Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, Reddit, YouTube, 24ur.com, RTV SLO, Med over net, Nova24, Siol, Slovenske novice. Po prvotni oceni gre za okrog med 10.000 in 30.000 spletnih komentarjev. Vse spletne komentarje želim izvoziti v Excel datoteko, ki jo bom nato analiziral samostojno. Izvedel sem, da se spletne komentarje da pridobiti s programom Python, in sicer preko paketov: scrapping, beautiful soup ali selenium library. Znanja na področju Pythona nimam in iščem programerja, ki bi spletne komentarje pridobil namesto mene. Če bi bilo možno, bi želel s programerjem skupaj bdeti nad procesom zbiranja podatkov. Proces dela bi potekal tako: - ko se s programerjem dogovoriva za ceno in časovne roke dela, programerju pošljem vse linke/spletne povezave vseh spletnih razprav, od katerih želim pridobiti spletne komentarje; - programer samostojno ali v sodelovanju z menoj pridobiva spletne komentarje s programiranjem (najbrž preko programa Python); - programer izdela Excel datoteko za vsak posamezen primer spletnega linča in za vsak posamezen primer izvozi Excelovo datoteko z vsemi komentarji; - sledita predaja datotek in plačilo programerju. Časovni potek dela bi potekal do okvirno 30. marca 2022, po možnosti čim prej. Torej: gre za pridobivanje spletnih komentarjev (cca. 10.000 do 30.000 spletnih komentarjev s slovenskih SPLETNIH omrežij). Vesel bom cene izdelave in pa kontaktnih informacij zainteresiranih. :) Lp, Nejc Ašič

N.A. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Spoštovani. Sem diplomirani psiholog in izvajam raziskavo na temo spletnih komentarjev na spletnih omrežjih. V svoji raziskavi želim pridobiti množično podatkovje (tj. veliko število komentarjev). Pridobiti želim spletne komentarje. Analiziram primere spletnega linča, tj. 10 primerov spletnega linča. Pridobiti želim spletne komentarje vseh spletnih razprav za posamezen primer spletnega linča. Spletne razprave se nahajajo na straneh: Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, Reddit, YouTube, 24ur.com, RTV SLO, Med over net, Nova24, Siol, Slovenske novice. Po prvotni oceni gre za okrog med 10.000 in 30.000 spletnih komentarjev. Vse spletne komentarje želim izvoziti v Excel datoteko, ki jo bom nato analiziral samostojno. Izvedel sem, da se spletne komentarje da pridobiti s programom Python, in sicer preko paketov: scrapping, beautiful soup ali selenium library. Znanja na področju Pythona nimam in iščem programerja, ki bi spletne komentarje pridobil namesto mene. Če bi bilo možno, bi želel s programerjem skupaj bdeti nad procesom zbiranja podatkov. Proces dela bi potekal tako: - ko se s programerjem dogovoriva za ceno in časovne roke dela, programerju pošljem vse linke/spletne povezave vseh spletnih razprav, od katerih želim pridobiti spletne komentarje; - programer samostojno ali v sodelovanju z menoj pridobiva spletne komentarje s programiranjem (najbrž preko programa Python); - programer izdela Excel datoteko za vsak posamezen primer spletnega linča in za vsak posamezen primer izvozi Excelovo datoteko z vsemi komentarji; - sledita predaja datotek in plačilo programerju. Časovni potek dela bi potekal do okvirno 30. marca 2022, po možnosti čim prej. Torej: gre za pridobivanje spletnih komentarjev (cca. 10.000 do 30.000 spletnih komentarjev s slovenskih SPLETNIH omrežij). Vesel bom cene izdelave in pa kontaktnih informacij zainteresiranih. :) Lp, Nejc Ašič

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani oziroma trgovine na ključ

B.J. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Rabil bi zgraditi spletno stran katera deluje z tako imenovanim webcrawlerjem. Za več informacij me prosim kontaktirajte.

P.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Popolnoma nova spletna stran v 3 jezikih nekje do 20 strani. Potrebujem tudi domeno in gostovanje

O.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Sodelovanje na projektu

O.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Sodelovanje na projektu

V.P. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujem posameznika, freelancerja za skrb na že obsoječem websajtu, dolgoročno. Platforma vsebuje referal program, kupovino digitalnega izdelka in izplačilo nagrad (prek walleta v kriptovalutah), vpogled v strukturo sodelavcev itd.

D.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pripravljamo novi portal za davčno , računovodsko in pravno svetovanje. Celotni plan z vsemi funkcionalnostmi je narejen, potrebujemo razvijalca, da ga postavi. Gre za rezervacije terminov s spletnim nakupom, prikaz koledarja, paketne ponudbe, ... Želeli bi nekoga, ki bi to postavil, skupaj z zakupom domen, nastavitvijo e-pošte, seo optimizacijo in nudil tudi kasnejšo tehnično podporo.

M.T. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Želela bi izdelati spletno tiskarno po meri

M.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Iščem programerja za občasno sodelovanje cca 10 ur na mesec. Razvijanje Wordpress spletnih strani

K.Z. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Zanimamo se za aplikacijo.l.p.

M. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Rabim nadaljevanje te strani: http://campanion.net/camp/2/kamp-adria---ankaran, Trenutno delujejo samo posamezne parceli iz katerih je mogoče poslati povpraševanje. Če kliknete na posamezno parcelo, se odpre obrazec, ki ga lahko potem pošljete. vse ostalo pa razložim po telefonu.

P.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Želeli bi izdelavo spletne strani v wordpressu, ki bi dinamično prikazovala podateke iz žive oraclove baze. WordPress je že postavljen in delujoč (www.govedo.si), ta stran bi morala delovati znotraj wordpressa. WP je javen, ta stran pa bi bila dostopna samo z geslom. Sistem gesel je že postavljen na strežniku LDAP. Na njej bil bila vizualizacija poročil o delu (poročila po delavcih po urah, izvedenih opravilih, živalih itd.) Namenjena bi bila vodstvenemu pregledu.

K.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Potrebujemo pomoč pri frontend razvoju geo-mapping modula obstoječe enterprise spletne aplikacije. Idealen bi bil nekdo, ki že pozna vuejs ali se je pripravljen naučiti. Budget 60,000 € oz. po dogovoru.

J.E. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Gre za že postavljen projekt. PHP bo potrebno nagraditi na novejšo različico ter popravek nekaj bug-ov.

P.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem izdelavo spletne strani. 1. Domaca stran z opisom 2. Galerija 3. Cenik 3.1. Cenik 1 3.2. Cenik 2 4. Kontakt Gostovanje in domena sta že zakupljeni

M.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Za dolgoročno sodelovanje iščemo programerja (iz Celja ali okolice), ki lahko ima tudi osnovno znanje in se je pripravljen tudi izpopolnjevati. Na začetku zadostuje dobro poznavanje CSS in HTML, ter sama postavitev Wordpress strani in/ali Wocommerce. Potem pa bi to znanje nadgrajevali. Na začetku sodelovanje preko s.p., podjemne pogodbe ali študentske napotnice. Vsako dodatno znanje iz programiranja ali v povezavi s tem (npr. nastavitev računa za gostovanje preko CPANEL, podpora stranki) je dobrodošel dodatek. Kasneje možna tudi zaposlitev, v kolikor se ujamemo.

G.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, iščemo programerja za sodelovanje po potrebi na določenih projektih. Večino delamo v wordpressu in woocommerce in potrebujemo nekoga za custom module po zahtevi strank. Iščemo dolgoročno sodelovanje.

A.A. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

IOS aplikacija , prevzem že obstoječe in dodatni razvoj ter vzdrževanje

V.P. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Spletna pisarna že obstaja, v Javi, zaradi nezanesljivosti in neodzivnosti bi rad zamenjal programerja. Pisarna oskrbuje : Login in vse v zvezi s profilom, referal link za vključitev novega člana, različne provizije(nagrade) za aktivne priporočitelje. Depozit se dela s kriptovaluto, izplačilo nagrad tudi. Mesečno izplačilo nagrad v obliki obresti na vložena sredstva Spremljanje strukture članov. Zgodovina vplačil in izplačil itd. Potrebujem nekoga, ki bi : Prevzel delo in po začetnem delu prevzemanja bil na raspolago 10 - 15 ur tedensko leta naprej : vedno kaj dodajamo in razvijamo. Po možnosti posameznik in ne podjetje.

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni potrebujemo izdelavo spletne strani na obstječi spletni strani. Gre za predstavitveno spletno stran brez trgovine namenjeno za zbiranje ponudb in predstavitvi produktov. Osnovne zahteve in skica spletne strani ter razlaga funkcionalnosti je na razpolago na google drive dokumentu. Lahko vam predamo dostop in po pregledu naših zahtev se pogovorimo o možnosti izvedbe.

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani na obstječi spletni strani. Gre za predstavitveno spletno stran brez trgovine namenjeno za zbiranje ponudb in predstavitvi produktov. Osnovne zahteve in skica spletne strani ter razlaga funkcionalnosti je na razpolago na google drive dokumentu. office-global@ampm.si 041 643 189

A.G. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Spletna trgovina podobna bolhi

G.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spoštovani! Smo sredi nastajanja nove spletne trgovine - platforme za katero želimo, da bo vidna čimvečjemu številu uporabnikov na spletnih družabnih platformah po vsej Evropi. Podjetje za omenjeni posel še ne obstaja, ker zbiramo vse potrebne ponudbe in informacije. Posredujte nam osnutek pogodbe za naslednje storitve: oglaševanje (Google Ads oglaševanje, Facebook/Instagram oglaševanje, LinkedIn, YouTube itd.) upravljanje/oglaševanje na družbenih omrežjih analize (ključnih besed, spletnih strani ali trgovin, družbenih medijev…) izdelava strategije (nastop na družbenih medijev, iskalnikih – Google…) izdelava spletne strani e-mail marketing (e-novice) video produkcija SEO optimizacija spletnih strani vsebinski, inbound marketing, skratka od postavitve spletne strani do vsega oglaševanja in podpore kupcem. ● ciljna skupina ● Osebe, ki jih navdušujejo dobri avtomobili, osebe, ki obožujejo eksotična potovanja, kupci oblačil za prosti čas ● starost ● Od 18 do 45 let ● spol ● Moški in ženske ● zanimanja ● Potovanja, sanjski avtomobil – dream car, ... ● trgi ● Španija, Nemčija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška ● trajanje ● Ena kampanja 30 dni ● cilj oglaševanja ● Pridobiti čim večje število registriranih uporabnikov na naši spletni strani in čim več vplačil ● obseg oglaševanja, kateri kanali ● You tube, FB, Instagram, Tik Tok, Google ● že imate pripravljeno digitalno strategijo ● Ne. ● imate pripravljene kakšen materiale, vsebine ● Ne. ● kaj pričakujete od agencije ● Zanesljivo, profesionalno, korektno in dolgoročno sodelovanje

A.U. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem sledeče stvari - Spletno stran predstavitveno za prevozništvo v profesionalni izvedbi - Čim boljša optimizacija za to stran, pa tudi da ko vpiše v google da se odpre moje podjtetje in telefonska katero lahko klikne in kliče - Mail strežnik za to domeno

Č.S. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Pozdravljeni. Na vas se obracam ker potrebujemo programerja za sestavo spletne trgovine - smer butik - oblacila. Prosim za kontakte oz ponudbo le teh . S spostovanjem . Renato .

B.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdrav zanimam se za internetno stran za prodajo nepremičnin

G.C. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Priprava in programiranje že izdelane spletne strani (landing).

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni zanimam se za ugodno izdelavo spletne strani za gostinski lokal Kalvan brunch.cafe Imeli bi "drsno stran", kjer bi bila najprej fotografija s predstavitvijo, naslov, telefon, nato Dogodki, Novosti in Jedilni list. prosim za neobvezajočo ponudbo vaše storitve.

A.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Smo v fazi izdelave oz. prenove spletne strani, vendar nas zaradi časovne stiske in pomanjkanja kadra to omejuje, da bi jo pravočasno dokončali. Tako bi potrebovali Wordpress programerja z znanjem oblikovanja, ki bi nam pomagal omenjen projekt uspešno zaključiti. Delo tako vključuje dodajanje novih (pod)strani, nalaganje vsebin, priprava in urejanje grafičnih elementov, delo z vtičniki (nameščanje, nastavljanje) … Potrebno znanje: Dobro poznavanje WordPressa Osnovno znanje HTML/CSS Poznavanje Adobe orodij za oblikovanje

R.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava aplikacije za zmenki za odrasle

T.G. išče programerja (Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django))

Naša ekipa potrebuje programerja ki obvlada izdelavo spletnih strani v programskem jeziku Ruby. Gre se za povezavo front page ki je se zaenkrat narejen v Shopifyju ter backenda ki je izdelan v programskem jeziku ruby .Prosim za ponudbe programerjev, ki imajo za seboj tudi veliko izkušenj ter so pripravljeni sodelovati na dolgi rok. Zanesljivost prisotnost in resnost do našega projekta je prva zahteva.

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava novih spletnih strani, oblikovanje

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Spletno programiranje po meri (java, pyhton, php, javascript, html, css, sql, django) — po mestih