fb

Cena izdelave spletne strani v Wordpress, Wix, Weebly ali Joomla

20-50 €/h

Cena izdelave spletne strani

Cene za kategorijo „izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

248.964
povpraševanj strank
8.956
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla))

Kakšne so okvirne cene za Wordpress programiranje in razvoj?

Cena za wordpress programiranje in razvoj se gibljeje med 20 €/h in 50 €/h. Webx navaja, da se cena izdelave spletne strani spreminja glede na zahteve stranke in je zato fiksno ceno težko določiti.

Z Wordpressom lahko oblikujemo spletne strani in spletne trgovine. Na spletni strani kolomedia.eu in prej omenjeni webx, lahko natančno ceno storitve izveste, če pošljete povpraševanje. Cene se razlikujejo tudi glede na to, ali si želite spletne strani ali trgovine.

Podjetja, kot je WPmojster poleg izdelave spletne strani ali spletne trgovine omogočajo še pomoč z vzdrževanjem, kjer je cena odvisna tudi od tega, če pri njih zakupite vzdrževalni paket.

Kakšne so okvirne cene za wix?

Izdelava spletne strani s programom Wix je brezplačna, dokler dovolite, da se na vaši spletni strani predvaja Wixova reklama. V naslednjih korakih so cene lahko višje kot pri Wordpressu, zato večina strokovnjakov priporoča uporabo Wordpressa. Cene paketov se gibljejo med 4,5 €/mesec  in 25,5 €/mesec.

Izdelava spletne trgovine že v začetku stane 16,5 €/mesec. Ker je izdelava spletne strani z Wixom dokaj enostavna, se je lahko lotite kar sami.

Urejevalnik lahko uporabljate za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine.

Kakšna je okvirna cena spletnega programiranja?

Urna postavka front-end programerja stane med 50 € in 70 €.  Ti so odgovorni za dele spletnega mesta, ki jih vidimo.

Cena back-end programerja je podobna ceni front-enda. Ukvarjajo se s kodami.

Kljub temu, da full-stack programerji delajo oboje je njihov cenik podoben prejšnjima.

Cena spletnega programiranja je odvisna od izobrazbe, izkušenj, načina dela in časovnega okvira, namenjenega programiranju.

Cene slovenskih programerjev so primerljive s cenami samozaposlenih na spletni strani freelancer. Priporočljivo je, da za izdelavo spletne strani v slovenščini najamete slovenskega programerja.

Kakšne so cene HTML in CSS storitev spletnega programiranja?

Preprosti popravki HTML ali CSS kode v povprečju stanejo 20 €/h. Priporočena cena po referenčnem ceniku GZS znaša 42 €/h.

Vnašanje besedila in dodajanje slik preko HTML kode ter manj zahtevno programiranje HTML in CSS stane 35 €/h. Po referenčnem ceniku GZS znaša urna postavka za tovrstne storitve 58 €.

Srednje zahtevno programiranje HTML in CSS pa znaša okvirnih 45 €/h. Tovrstno delo je na GZS cenjeno 79 €/h.

Kakšne so cene programiranja z JavaScript in Pyton?

Cene razvijalcev JavaScript se gibljejo okoli 40 €/h. Razvijalci Pytona pa tako kot front-endi, back-endi in full-stacki zaslužijo med 50 € in 70 € na uro. Cena je med drugimi odvisna tudi od tega, ali je programer pri vas redno zaposlen, dela na projektu ali je samozaposlen.

Kakšen je cenik debugginga?

Razvijalci več kot 50 % svojega časa namenijo odpravljanju napak oziroma debuggingu. Za debugging se letno porabi 61 milijard dolarjev, kar glede na to, da spletni programer povprečno porabi 13 ur, da popravi napako na spletnem mestu, ni veliko. Cene odpravljanja napak so primerljive z ostalimi storitvami spletnega programiranja- povprečno 50 €/h.

Podjetja in samozaposleni za debugging postavljajo zelo različne cene, zato je priporočljivo, da povpraševanja pošljete več ponudnikom. Prednost tega je namreč tudi to, da boste na tak način lažje našli pravega ponudnika za vas.

Kakšne so okvirne cene za Weebly?

Cena Webbly programiranja je podobna kot cena za wordpress programiranje in razvoj.

Če se izdelave in oblikovanja spletne strani lotite sami so cene primerljive Wixovim osnovnim paketom in se gibljejo okrog 7 €/mesec. Weebly je manj prilagodljiv od Wixa in se zato mnogi raje odločijo za izdelavo spletne strani s slednjim.

Kakšne so okvirne cene za Joomla?

Programiranje in razvoj s programom Joomla zahteva znanje programerja začetnika. Če bi se izdelave spletne strani radi lotili sami, pa se o programu lahko podučite tudi v priročniku Zmagoslava Šalamuna: Joomla! Za vsakogar.

Preverjeni programerji, ki obvladajo upravljanje z Joomlo so na primer BIROKRAT IT, d.o.o., Adstrar ,d.o.o., MARIDEA komunikacijske in marketinške storitve ter ART A oglaševalska agencija.

Nasveti za razvoj in programiranje

Pomagali vam bomo poiskati primernega programerja za vaše potrebe

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla) — cene in ceniki

M.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Imam spletno stran na Wixu, potrebno bi jo bilo nadgraditi in urejati, sam nimam več časa za to.

U.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Aplikacija, ki bi jo lahko uporabljali udeleženci določenega športnega turnirja. Naložili bi si jo prek povezave in na njej našli osnovne podatke o turnirju (cene prijav, kontakti, lokacije in pot do igrišč-povezava na google zemljevide...), turistične zanimivosti v bližini, spremljali rezultate. Ključni podatek je izdelava sporedov tekem (rokomet M in Ž, kategorije po letnicah) in vodenje rezultatov. Rezultate bi neposredno po tekmah vnašali zapisnikarji na igrišču, ki bi potrebovali svoj poseben dostop do aplikacije ali programa, ki bi spremljal sporede, rezultate in izdelal lestvice. Vse skupaj mora biti uporabno kot mobilna aplikacija in rezultati pripravljeni za pregledovanje na spletni strani.

R.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Wordpress razvoj spletne strani in potencialno kasneje nadgradnja v spletno trgovino Woocommerce

R.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem posodobitev ali novo postavitev spletne strani. Ker je spletna stran aktivna, potrebujem ponudbo z bolj ugodnimi cenami ali vašimi predlogi kaj mi predlagate storiti z vaše strokovne strani.

E.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Programiranje telefonskih ali računalniških igric...

M.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za izdelavo aplikacije, ki bi bila na voljo tako na spletu kot tudi mobilno. Aplikacija bi vsebovala ''drop-down menije'', okvirčke za izpolnjevanje, registriranje novih uporabnikov, nalaganje slik, dodane slike za podporo odločanju kategoriziranja deskriptorjev, bazo v kateri se hranijo vnešeni podatki,... Gre za aplikacijo za vzorčenje dreves vrste Morus. Aplikacija bi morala imeti možnost določanja GPS lokacije na mestu vnašanja podatkov ali naknadna določitev GPS lokacije vzorčenja. Možnost 3 nivojev dovoljenja (Editor, Administrator in Super administrator). Potreboval bi okvirno ponudbo za izdelavo take aplikacije! Že v naprej se vam zahvaljujem in Vam želim lep dan, Martin.

K.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

PHP Vue.JS

S.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izvajalca za prenovo spletne strani. Obstoječa je oblikovno zastarela, nefunkcionalna in ne služi več svojemu namenu. V prilogi pošiljam analizo obstoječega stanja in nekaj smernic za pripravo nove spletne strani. Referenca za pripravo nove je spletna stran https://www.alzheimer-europe.org/. Prosim za ponudbo.

D.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo spletno stran za naše društvo. Stara ne obstaja več.

H.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Smo gradbeno podjetje , potrebujemo ponudbo za spletno stran

M.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Programiranje igre, ki temelji na različici šaha (malo drugačna pravila). Prilagojeno za igranje po internetu (izdelava ustrezne spletne strani) in mobilnih telefonih.

M.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Iščem nekoga za dolgoročno sodelovanje pri razvoju Wordpress strani. Gre za dela v programiranju (html, css, javascript in php).

M.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, prosil bi za celostno ponudbo izdelave spletne strani in spletne trgovine. Spletna stran bi vsebovala osnovne informacije o trenažnih procesih, urnikih vadb, osebnih trenerjih, galerijah, videih, e-kartah, ter osnovno spletno trgovino o prehranskih dodatkih za zdrav način življenja. Zanima me zgornja in spodnja meja cene za izvedbo takšnega projekta. Hvala za odgovore.

M.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, prosil bi za celostno ponudbo izdelave spletne strani in spletne trgovine. Spletna stran bi vsebovala osnovne informacije o trenažnih procesih, urnikih vadb, osebnih trenerjih, galerijah, videih, e-kartah, ter osnovno spletno trgovino o prehranskih dodatkih za zdrav način življenja. Zanima me zgornja in spodnja meja cene za izvedbo takšnega projekta. Hvala za odgovore.

L.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletna prodaja. Prodaja prehranskih izdelkov.

D.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo razvojnika za izdelavo Magento webshopa do 50 Artiklov,

K.Ž. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Gre za preprosto spletno stran in mobilno aplikacijo za android.

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem dve spletni mesti na platformi Wordpress. spletno mesto tipa http://www.stopnice-kunc.si/ (zelo podobne podstrani, predstavitev izdelkov brez cen in košarice z možnostjo vklopa cen, ocen, košarice in plačevanja) spletno mesto za zbiranje donacij kratka zgodovina projekta ppis projekta botrstvo izdelkov pregled (števec) doseženega zneska, ki se prisuje ročno predstavitev sponzorjev s povezavami na njihove spletne strani dvojezičnost s kopijo vseh strani in funkcionalnosti spletno plačevanje predstavitev tima povezava na PDF brošuro povezava na video vsebine sistem zakupa izdelkov, ki je podoben sistemu na spletni strani https://www.svatovitskevarhany.com/en/pipe-adop... (na ta način bi zbirali donacije za naročnikov projekt projekt)

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem dve spletni mesti na platformi Wordpress. 1. spletno mesto tipa http://www.stopnice-kunc.si/ (zelo podobne podstrani, predstavitev izdelkov brez cen in košarice z možnostjo vklopa cen, ocen, košarice in plačevanja) 2. spletno mesto za zbiranje donacij - kratka zgodovina projekta - ppis projekta - botrstvo izdelkov - pregled (števec) doseženega zneska, ki se prisuje ročno - predstavitev sponzorjev s povezavami na njihove spletne strani - dvojezičnost s kopijo vseh strani in funkcionalnosti - spletno plačevanje - predstavitev tima - povezava na PDF brošuro - povezava na video vsebine - sistem zakupa izdelkov, ki je podoben sistemu na spletni strani https://www.svatovitskevarhany.com/en/pipe-adoption (na ta način bi zbirali donacije za naročnikov projekt projekt)

M.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo enostavno predstavitveno stran za naše podjetje, kjer bi predstavili storitve, ki jih ponujamo, ter kratko predstavitev referenc. Povdarek bi bil čimbolj na grafičnem delu, torej več slik, manj besedila...

M.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Prenova spletne trgovine in povečanje prodaje

A.H. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

TEHNIČNA PODPORA WORDPRESS SPLETNE TRGOVINE (popravki morebitnih anomalij in povezav nove wordpress spletne trgovine, morebitne še potrebne tehnične nastavitve, posodobitve in nadgraditve, redno vzdrževanje s hitrim odzivom, seo optimizacija,..)

F.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, iščemo način prodaje domačih marmelad po spletu. Marmelade kuhamo sami, to je nekje 10 različnih vrst marmelade v različno velikih kozarčkih. Asortiman je majhen, zato iščemo nek enostaven način prodaje, kjer bi recimo imeli možnost plačila po spletu, osebni prevzem, plačilo po povzetju, v prvi fazi Slovenija. Imamo sicer podjetje za CAD storitve, vendar ne vem če je smiselno tam postavljati spletno trgovino. Našel sem Shopify, nekaj sem celo sam poskušal, vendar bi rabil nekoga ki bi to dokončal, grafično opremil oz. svetoval če je to prava platforma za to kar bi želeli. Prodaje ne bo veliko, morda tam do 1000 ali 2000 EUR, skratka malo za zraven k osnovni dejavnosti in zato ne želimo investirati veliko v to, morda tam do 500 EUR. Prosim vas za mnenje, nasvet in eventuelno ponudbo. Lp.

P.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potreboval bi osvežitev/posodobitev spletne strani ter izdelavo grafike za darilne bone in letakov.

T.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo nekoga za razvoj mobilne aplikacije, z vrsto vsebin v obliki člankov, možnost komunikacije med uporabniki in strokovnjaki ter možnost komunikacije med uporabniki. Potrebovali bi tudi razvoj portala , ki bi bil izdelan na enak način kot zgoraj opisana aplikacija.

G.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem manjso pomoč, prenos worldpress strani na novi domeni ter istočasno prevod v 2 nova jezika . Ter pomoč / pri optimizacije strani ( google search) Lep pozdrav, gregor

N.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Estetika, minimalizem, funkcionalnost, uporabniku prijazno in razumljivo, dizajn, anglescina, slike, videei, video klici - vse stranska aplikacija, moda, modna industrija, inovacija, worldwide

B.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Imam preprosto spletno stran, ki teče na joomli. Potrebujem posodobitev iz 3.9 na 4.0. In morda se kaksen popravek. Ter potem po potrebi dodatno vzdrževanje.

F.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, Smo malo podjetje, ki se ukvarja s športnim svetovanjem na fitnes in bodybulding področju. Zanimamo se za vaše storitve in sicer, izdelavo spletne strani in aplikacije, ki bi omogočala našim strankam hiter in enostaven dostop preko računalnika ter telefona. Mi imamo neko osnovno (spletno stran izdelano v word presu/ prevec enostavno in preveč zamudno za našo uporabo), že postavljeno. Želimo si zadeve nadgraditi in razširiti našo dejavnost na več različnih strani. Trenutno imamo narejen sistem, ki omogoča našim strankam, da lahko na svojem profilu oddajajo poročila preko obrazca (s slikami) in kategorije v katere mi nalagamo datoteke (jedilnike, treninge, ipd.), ki jih stranka potem vidi na svoji strani. Ker je sistem zasnovan na podlagi wordpressa, je zadeva neprijazna za nas trenerje (saj moramo ročno kreirati strani, objave in vse v ozadju wordpressa) in bi si želeli to imeti v malo drugačni smeri, da je lažje za nas (delo preko vmesnika) in bolj pregledno za stranke, ter da bi lahko tudi koga drugega nastavili v vlogo trenerja, ki ima omejene pravice glede na svoje stranke. Zanima nas, če bi se lahko dogovorili za sestanek, kjer bi lahko točno razložili našo idejo. Najelpša hvala, Lp

U.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

2 spletni strani s spletnima trgovinama

R.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iscemo porgramerja za urejanje in izdelavo Wordpress spletne trgovine na Woocomerce. Prodajamo kozmeticne izdelke po 15 drzavah v Evropi. Delo je projektno ( programiranje upsellov, popup offerjev, urejanje landing pagov, kosarice, google analytics....) Iscemo sodelovanje tudi na dolgi rok 😀

L.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Specijalizirana Spletna stran oz trgovina, na kateri se bo prodajalo do cca 100 izdelkov. Pomembno je da je stran lepega in sofisticiranega designa, da je uporabna in user friendly. On line Placilo s karticami in paypal.

T.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Prenova in vzpostavitev delovanja spletne strani.

A.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izvajalca za enostavno spletno trgovino z enim izdelkom (okolje Woocommerce). Posebnost trgovine bo estetska specifičnost landing pagea (potrebna bo grafična preciznost pri postavljanju, drugače je področje izdelave grafičnih elementov (z upoštevanjem vaših tehničnih navodil) že pokrito z zunanjim izvajalcem. Sprejemamo ponudbe do max 2k €, ker ne gre za zahteven projekt; brief prejmete naknadno. Prosim za kontakt na naveden email naslov, na klice in sporočila nismo dosegljivi.

A.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potreboval bi spletno trgovino, za butične izdelke: Ni obsežna zadeva, zbiramo najboljše ponudbe.

P.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Želimo prenovo obstoječe spletne strani našega podjetja v moderno in poenostavljeno, ki bo predstavila podjetje in produkte enostavno in na način, da lahko dodajamo in spreminjamo vsebine tudi sami. Hierarhija na netu ni pomembna, ker v glavnem kontaktiramo direktno oz. usmerjamo zainteresirane za ogled strani na naše povabilo. Tema je tirna tehnika, ker pa smo naravnani razvojno in inovativno, želimo bolj futurustični pristop. seveda nas zanima tudi cena.

S.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spoštovani. Iščem programerja, ki bi lahko naredil povezavo med spletno stranjo strugarstvo.com in računovodskim programom Joomla. Lep pozdrav.

M.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spoštovani! Iščemo posameznika / freelancerja, ki ima željo po dolgoročnem sodelovanju z nami na področju razvoja spletnih strani z izkušnjami wordpress, woocommerce ter php, css, sql. Znanje iz področja marketinga v povezavi z wordpress je prednost (torej nastavitve google, facebook oglaševanja). Prosim posredujte vaše ponudbe v smislu vaših izkušenj, razpoložljivosti, okvirnih cen/stroškov za vaše delo. Zaradi lažjega sledenja prosim, da prijave pošiljate samo v PISNI obliki. Hvala in lep pozdrav, Marko

D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo dodatno pomoč na dveh neodvisnih področjih in sicer: A) PHP/Joomla/Web okolje Razvoj spletnih strani in izdelava custom B2C/B2B rešitve. B) C# .NET / .NET Core okolje / Xamarin Web portal in mobilna aplikacija bazirano na HTML/Bootstrap. Zaželjeno poznavanje ter izkušnje vsaj iz enega področja. Delo lahko teče projektno ali po urah, možna tudi zaposlitev.

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spoštovani, iščemo strokovnjaka spl

B.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Internetna stran , Trgovine fizicno vse na enem mestu .Predlogi za serverje ki so najhitrejsi na obmpcju zda . Ne bom tvezil veliko dela vas caka . Vsi ki si upate . Izgrajen bo komplet app za vse mozne naprave in sisteme . Celotne ponudbe mi ne morate izdelati . Predlagam video klic . Govorim slovensko .

B.A. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Internetna prodaja ( Trgovina ) in podpora trgovine na vec lokacijah .Celotne ponudbe mi ne morate izdelati . Predlagam video klic . Govorim slovensko .Placilo $

M.F. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani oziroma trgovine na ključ

K.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, pričeli se bomo ukvarjati z oddajo avtodomov in potrebujemo predstavitev na spletu. Najraje bi imeli spletno trgovino v Wordpress in z WooCommercem, ker smo tega že navajeni. Potrebovali bi: - 10 strani (Domov, O nas, Trgovina, Novice- Blog, Kontakt, Pogoji poslovanja, Kontakt ) - booking sistem - koledar: a) stranka izbere določene dneve b) možnost izbora visoke in nizke sezone c) vidnost na koledarju, da ni prostega termina d) najkrajši možni najem je 3 dni e) možnost izbora dodatne opreme: posteljnina, plin, kolo, ...(možnost na dan in nastavitve na uro) f) pošiljanje rezervacije na mail, kjer so vidne vse izbrane postavke stranke - izdelava logotipa - pošiljali bi tudi pošto - emailing - dodatni izbor jezika - angleščina - plačilna sredstva: na TRR in gotovina (ob prevzemu) Želeli bi ponudbo, kjer bodo razvidne posamezne postavke, da se lahko odločimo za posamezno postavko ali pa ne. Hvala vam. Lep pozdrav, Katja

L.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Želimo prenoviti spletne strani http://www.zns-zdruzenje.si/. Glavne pričakovane vsebine: - predstavitev - novice - objava dogodkov, sprejemanje prijav, spletno plačilo - forum Ko bodo spletne strani postavljene, pričakujemo enostavno objavljanje in urejanje vsebin s strani naših skrbnikov. Naša ideja je uporaba univerzalne spletne platforme Wix aii podobno. LP; Vlado

P.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Popolnoma nova spletna stran v 3 jezikih nekje do 20 strani. Potrebujem tudi domeno in gostovanje

R.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Imamo spletno stran narejeno na platformi weebly.Radi bi si uredili nastavitev za google analytics ter možnost izvoza xml-a. Lepo prosim za ponudbo. lp

K.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščem programerja, ki bi v Wixu postavil re-design obstoječe spletne stran (tudi ta je v Wixu). Re-design še usklajumem z oblikovalcem, v grobem pa bi šlo za postavitev z landing page-m, 2 x malo zahtevnejša podstran, 2-3x enostavna podstran. Stran mora biti optimizirana za brezhibno delovanje na vseh platformah.

O.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Sodelovanje na projektu

O.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Sodelovanje na projektu

B.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Poziva aplikacija

Ž.N. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

● Project post type ○ Add ACF fields:​ Fields title, body, main image, categories, metainfo, social buttons, location, year, total area, site area, brand origin, photography, profiles, partners, related posts, powered by ○ Project post template:​ Template to display all the fields and/or hide them depending on their existence or customize display (eg. as normal text or links etc.) ○ Link existing projects or migrate to new post type:​ Possible extraction of current post content to new fields in project post type ● Profile post type ○ Add ACF fields:​ Fields title, body, main image, categories, metainfo, social buttons, location, year, total area, site area, brand origin, photography, profiles, partners, related posts, powered by ○ Profile post template​: Template to display all the fields and/or hide them depending on their existence or customize display (eg. as normal text or links etc.) ○ Link existing profiles or migrate to new post type:​ Possible extraction of current post content to new fields in profile post type ● Grids ○ Add custom shortcodes or alter existing fusion builder widgets:​ Create functionality so that any post type or category can be chosen and display results properly with their meta fields. ● Taxonomies ○ Create proper taxonomies such as profile type etc. and allow them to be assigned to posts. Allow these custom taxonomies to be used in grid widget options ● Filtering and searching ○ Custom plugin to create shortcodes for searching and filtering. Add these shortcodes to fusion builder so that search and filter can be added anywhere.

D.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pripravljamo novi portal za davčno , računovodsko in pravno svetovanje. Celotni plan z vsemi funkcionalnostmi je narejen, potrebujemo razvijalca, da ga postavi. Gre za rezervacije terminov s spletnim nakupom, prikaz koledarja, paketne ponudbe, ... Želeli bi nekoga, ki bi to postavil, skupaj z zakupom domen, nastavitvijo e-pošte, seo optimizacijo in nudil tudi kasnejšo tehnično podporo.

M.T. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Iščem programerja za občasno sodelovanje cca 10 ur na mesec. Razvijanje Wordpress spletnih strani

M.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem izdelavo spletne strani v wordpressu. Da jo potem lahko sam urejam. Na stran mora iti dodan geo location, da se stran v različnih državah prikazije različno. Kot primer strani navajam www.casinobee.com

P.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Želeli bi izdelavo spletne strani v wordpressu, ki bi dinamično prikazovala podateke iz žive oraclove baze. WordPress je že postavljen in delujoč (www.govedo.si), ta stran bi morala delovati znotraj wordpressa. WP je javen, ta stran pa bi bila dostopna samo z geslom. Sistem gesel je že postavljen na strežniku LDAP. Na njej bil bila vizualizacija poročil o delu (poročila po delavcih po urah, izvedenih opravilih, živalih itd.) Namenjena bi bila vodstvenemu pregledu.

P.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem izdelavo spletne strani. 1. Domaca stran z opisom 2. Galerija 3. Cenik 3.1. Cenik 1 3.2. Cenik 2 4. Kontakt Gostovanje in domena sta že zakupljeni

M.Z. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Za dolgoročno sodelovanje iščemo programerja (iz Celja ali okolice), ki lahko ima tudi osnovno znanje in se je pripravljen tudi izpopolnjevati. Na začetku zadostuje dobro poznavanje CSS in HTML, ter sama postavitev Wordpress strani in/ali Wocommerce. Potem pa bi to znanje nadgrajevali. Na začetku sodelovanje preko s.p., podjemne pogodbe ali študentske napotnice. Vsako dodatno znanje iz programiranja ali v povezavi s tem (npr. nastavitev računa za gostovanje preko CPANEL, podpora stranki) je dobrodošel dodatek. Kasneje možna tudi zaposlitev, v kolikor se ujamemo.

G.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, iščemo programerja za sodelovanje po potrebi na določenih projektih. Večino delamo v wordpressu in woocommerce in potrebujemo nekoga za custom module po zahtevi strank. Iščemo dolgoročno sodelovanje.

Ž.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, iščemo zunanjega partnerja za razvoj dodatkov (vtičnikov) za Wordpress oziroma za razvoj vtičnikov po meri na zahtevo strank. Iščemo partnerja za dolgoročno sodelovanje.

E.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Zanimajo nas približni stroški izdelave aplikacije za android in iOS. Gre za enostavnejšo aplikacijo komunikacije med Zigbee modulo v naši kljuki in pametnim telefonom (odpiranje na daljavo, vnašanje novih kod za stranke).

V.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Imam spletno stran, ki vključuje registracijo uporabnika, vključevanje novih uporabnikov, kupovanje izdelka, plačilo s kriptovalutami, obračun in izplačilo zaslužka po uporabniku, razne statistike itd. Programer, ki mi trenutno vodi spletno stran je nezanesljiv in bi potreboval programerja, ki bo dostopen za eventuelno odpravljanje napak, ki se pojavijo in dodajanje novih modulov. Rad bi fixno mesečno pogodbo in dostopnost, delo je lahko od doma. med 40 in 80 ur na mesec.

D.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem programerja, ki bi mi postavil android aplikacijo. Aplikacija bi bila podobna Tinder-ju, le da bi uporabniki v najem in izposojo delili svoje stvari (orodje, športne rekvizite). Zanima me okvirna cena izdelave take aplikacije.

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni potrebujemo izdelavo spletne strani na obstječi spletni strani. Gre za predstavitveno spletno stran brez trgovine namenjeno za zbiranje ponudb in predstavitvi produktov. Osnovne zahteve in skica spletne strani ter razlaga funkcionalnosti je na razpolago na google drive dokumentu. Lahko vam predamo dostop in po pregledu naših zahtev se pogovorimo o možnosti izvedbe.

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani na obstječi spletni strani. Gre za predstavitveno spletno stran brez trgovine namenjeno za zbiranje ponudb in predstavitvi produktov. Osnovne zahteve in skica spletne strani ter razlaga funkcionalnosti je na razpolago na google drive dokumentu. office-global@ampm.si 041 643 189

G.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spoštovani! Smo sredi nastajanja nove spletne trgovine - platforme za katero želimo, da bo vidna čimvečjemu številu uporabnikov na spletnih družabnih platformah po vsej Evropi. Podjetje za omenjeni posel še ne obstaja, ker zbiramo vse potrebne ponudbe in informacije. Posredujte nam osnutek pogodbe za naslednje storitve: oglaševanje (Google Ads oglaševanje, Facebook/Instagram oglaševanje, LinkedIn, YouTube itd.) upravljanje/oglaševanje na družbenih omrežjih analize (ključnih besed, spletnih strani ali trgovin, družbenih medijev…) izdelava strategije (nastop na družbenih medijev, iskalnikih – Google…) izdelava spletne strani e-mail marketing (e-novice) video produkcija SEO optimizacija spletnih strani vsebinski, inbound marketing, skratka od postavitve spletne strani do vsega oglaševanja in podpore kupcem. ● ciljna skupina ● Osebe, ki jih navdušujejo dobri avtomobili, osebe, ki obožujejo eksotična potovanja, kupci oblačil za prosti čas ● starost ● Od 18 do 45 let ● spol ● Moški in ženske ● zanimanja ● Potovanja, sanjski avtomobil – dream car, ... ● trgi ● Španija, Nemčija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška ● trajanje ● Ena kampanja 30 dni ● cilj oglaševanja ● Pridobiti čim večje število registriranih uporabnikov na naši spletni strani in čim več vplačil ● obseg oglaševanja, kateri kanali ● You tube, FB, Instagram, Tik Tok, Google ● že imate pripravljeno digitalno strategijo ● Ne. ● imate pripravljene kakšen materiale, vsebine ● Ne. ● kaj pričakujete od agencije ● Zanesljivo, profesionalno, korektno in dolgoročno sodelovanje

A.U. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem sledeče stvari - Spletno stran predstavitveno za prevozništvo v profesionalni izvedbi - Čim boljša optimizacija za to stran, pa tudi da ko vpiše v google da se odpre moje podjtetje in telefonska katero lahko klikne in kliče - Mail strežnik za to domeno

T.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Predelava spletne strani in trgovine.

M.L. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izvajalca za izdelavo spletne vizitke (one-page web stran) na osnovi WordPress predloge. Vsebina bo v enem jeziku. Design naj se prilagaja mobilnim napravam, vzpostavljen naj bo uredniški vmesnik za samostojno urednikovanje. Od funkcionalnosti bo potreben kontaktni obrazec. V ceno naj bo vključena tudi grafična prilagoditev WordPress predloge grafični podobi naročnika (logo, barve...).

B.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdrav zanimam se za internetno stran za prodajo nepremičnin

G.C. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Priprava in programiranje že izdelane spletne strani (landing).

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni zanimam se za ugodno izdelavo spletne strani za gostinski lokal Kalvan brunch.cafe Imeli bi "drsno stran", kjer bi bila najprej fotografija s predstavitvijo, naslov, telefon, nato Dogodki, Novosti in Jedilni list. prosim za neobvezajočo ponudbo vaše storitve.

A.E. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Smo v fazi izdelave oz. prenove spletne strani, vendar nas zaradi časovne stiske in pomanjkanja kadra to omejuje, da bi jo pravočasno dokončali. Tako bi potrebovali Wordpress programerja z znanjem oblikovanja, ki bi nam pomagal omenjen projekt uspešno zaključiti. Delo tako vključuje dodajanje novih (pod)strani, nalaganje vsebin, priprava in urejanje grafičnih elementov, delo z vtičniki (nameščanje, nastavljanje) … Potrebno znanje: Dobro poznavanje WordPressa Osnovno znanje HTML/CSS Poznavanje Adobe orodij za oblikovanje

R.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava aplikacije za zmenki za odrasle

A.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

POTREBUJEMO PRENOVO WORDPRESS STRANI

A.G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo posodobitev naše Wordpress strani, ki je trenutno že zelo zastarela.

S.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo full stack developerja, za razvoj spletne strani na Wordpressu/Woocomercu. Temo in strežnik že imamo postavljeno.

M.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletno stran imamo postavljeno in rabim, za dodajanje izdelkov na spletno stran, urejanje in posodabljanje spletne strani itd stran je narejena v Wordpress. Lahko se dela od doma in ni nujno na naši lokaciji.

T.R. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava novih spletnih strani, oblikovanje

E.S. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, Rabila bi nekoga , ki bi naredil spletno stran po moji želji. Vsebovati bi moraa funkcije za: Izbiro modela telefona, barve, omogočiti, da se na spletno stran naloži strankina slika oziroma vzorec, izbira količine, pop-up okna za novice in popuste, 3d Secure plačevanje s karticami Mastercard,Visa, Maestro. In ostalo po dogovoru. Hvala in lp, Elma

K.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo izkušenega programerja platforme OpenCart. Hvala.

D.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Kompetentnost d.o.o., hitro rastoče podjetje (digitalna agencija in spletne trgovine), ki poslujejo na 7 EU trgih in sodeluje z največjimi naročniki z regije (nakupovalnimi centri in drugimi), v svoje išče programerja za poslovno sodelovanje ali zaposlitev.

S.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletna stran Narezki.si potrebuje malce osvežitve. Želim boljšo uporabniško izkušnjo, privlačnejši izgled trgovine.

S.K. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem osnovno spletno stran za restavracijo, s podatki o podjetju in nekaj slikami, z celotnim menujem, možnost rezervacije ali povpraševanja, pa da se lahko sproti kaj popravi.

G.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Wordpress, Woocommerce, izdelava spletnih strani.

A.S. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Spletna stran je nareeja v weebly-ju. Potrebno bi bila manjše prenove oz. dodelave, v grobem bi spletna stran ostala takšna kot je, nekaj stvari bi spremenili, za katere sami več nimamo časa. Potrebovali bi tudi optimizacijo v google ads-ih. Hvala.

A.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne strani za dejavnost urejanje okolja, na njej bi bilo tudi največ 10 artiklov ki se prodajajo torej obenem tudi spletna trgovina.

J.D. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, zbiram ponudbo za postavitev osnovne spletne strani (max. 5 strani - home, about, blog, ponudba, kontakt) za podjetje. Stran mora biti hitra in moderna. Domeno si že lastimo. Zanima me kakšno sodelovanje lahko ponudite.

D.J. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Avtomobilistično ruštvo potrebuje spletno stran. Na spletni strani želimo imeti naslednje možnosti: - predstavitev in oblikovanje prve strani (front page), preprosta pregledna oblika - izpostavljanje novosti o CPP - blog / novice - kontaktna stran (+ kontaktni obrazec) Moduli: - User module: možnost registracije novega člana (več različnih članstev, plačilo izključno po predračunu in ne online-payment), - oddaja poslovnih prostorov - možnost najema počitniških apartmajev Cilj spletne strani je informirati člane o dogodkih / novostih, pridobivanje novih članov, oddaja poslovnih prostorov in počitniških apartmajev

R.V. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava nove spletne trgovine, prenos produktov s stare, SEO, spletni marketing, svetovanje... Iščemo lokalnega ponudnika.

C.P. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Iščemo programerja za nadaljni razvoj spletne aplikacije za tokenizacijo premoženja. Do sedaj že narejeno: https://test.fidary.io. Dolgorčno sodelovanje

M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujemo nekoga, da nam spletno trgovino, ki je izdelan v wordpressu nadgradi.

G. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, želimo programerja, ki bo vzdrževal naše spletne strani, optimiziral in dodajal potrebne popravke. Radi bi imeli programerja za daljši rok.

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Izdelava spletne trgovine za tekstil. Gostovanje in domena že urejena, cca. 100 izdelkov, integracija stripe plačilnega sistema

M.B. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Potrebujem internetno trgovino, dva jezika, do 50 artiklov, hitra blagajna, plačilo upn, po pošti,--- artikli, opis, slika, video

M.Ž. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni. Za risanje 3d objektov uporabljam programsko orodje Allplan. Zadnji verziji programa mi omogočata risanje objektov - Python part. Pri namestitvi programa smo dobili nekaj gradnikov narejenih v paytonu. Uporabna zadeva, vendar bi potreboval nekoga, da mi predela obstoječe Python parte oz izdela nove. Hvala

D.M. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, potrebujem pomoč pri vzpostavitvi spletne trgovine na Wix-u za nadaljno prodajo metražnega blaga.

J.Š. išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

V bodoče planiram začeti ponujati fizioterapevtske storitve, zato potrebujem predstavitveno spletno stran ter obrazec za naročanje. Za primer bi lahko bila spletna stran: https://www.fizjan.com vendar seveda bolj moderna in ne tako preprosta. Na kratko rečeno bi potreboval 5 strani: - prva stran z opisom naše dejavnosti - fizioterapevtske storitve - kdo smo - cenik - kontakt ali naročanje Na prvi strani bi poleg opisa postavil še svoje opravljene certifikate. Besedilo bi moral še sestaviti in ga posredujem naknadno Zanimajo me ponudbe za izdelavo spletne strani + objavljanje na google zadetke + gostovanje spletne strani Hvala in lp

Anonimen išče programerja (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla))

Pozdravljeni, Potrebujemo pregledno in enostavno spletno stran, ki bi predstavljala naše oblikovalne storitve. Logotip, tekstovno gradivo in fotografije izvedenih del in projektov imamo na voljo. Iščemo izvajalca, ki zna v tej smeri svetovati, je kos sodobni digitalizaciji in je zainteresiran za nov iziv. Prednost damo izvajalcu, ki bi ga zanimalo medsebojno sodelovanje.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Izdelava spletne strani (wordpress, wix, weebly, joomla) — po mestih