fb

Povprečne cene: program za materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja

od 340 € dalje

Cena programa za materialno skladiščno poslovanje za davčne zavezance se giblje

Cene za kategorijo „materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.373
povpraševanj strank
8.516
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja)

Kakšna je cena programa za materialno skladiščno poslovanje?

Cena programa za materialno skladiščno poslovanje za davčne zavezance se giblje od 340 € dalje brez davka na dodano vrednost. Najem programa pa vas bo stal od 23 €/mesec naprej. Nezavezanci boste za program za vodenje skladišča odšteli od 250 € dalje, za najem pa boste plačali od 20 €/mesec naprej.

Priporočamo, da se za točne cene posvetujete z izbranim ponudnikom programov za skladišče.

Program za skladišče - kaj vključuje programska oprema za vodenje skladišča?

Poslovna programska oprema za vodenje skladišča omogoča evidentiranje naročil kupcev, prevzem blaga na zalogo, naročila dobaviteljem in izdajo blaga z dobavnico z možnostjo rezervacije. Prav tako vam nudi pregled poslovanja, odpis blaga z izdajo računa in enostavno opravljanje fizične inventure s pomočjo čitalca črtnih kod. S programom za skladišče lahko naredite tudi primerjavo s knjižnim stanjem zalog.

Koliko stane program za proizvodnjo?

Zavezanci za davek na dodano vrednost bodo za nakup poslovnega programa za proizvodnjo odšteli od 180 € dalje. Najem jih bo stal od 10 €/mesec dalje brez davka na dodano vrednost. Nezavezanci bodo za nakup programa za vodenje proizvodnje odšteli od 140 € dalje, najem pa jih bo stal od 10 €/mesec dalje.

Svetujemo, da se za točne cene posvetujete z izbranim ponudnikom programov za proizvodnjo.

Kaj vključuje program za vodenje proizvodnje?

Poslovna programska oprema za vodenje proizvodnje zelo poenostavi proces proizvodnje. Vključuje izdelavo ponudb s slikami, cenami in opisi in predvidevanje zaključenega datuma ob samem sprejemu naročil. Prav tako vam omogoča vpogled v časovnico proizvodnje, prioritiziranje naročil glede na zaključne roke in spremljanje stanja zalog materiala in končnih izdelkov. Med drugim lahko s programsko opremo za proizvodnjo natančno spremljate porabo materiala, cene proizvodov, izdelavo poročil in podobno.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja — cene in ceniki

M.T. išče ponudnika poslovnih programov (Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Iščem poslovni program za mizarsko proizvodno dejavnost. Smo majhno podjetje - Vrata Trček d.o.o. in želimo enostaven in pregleden poslovni program. Potrebovali bi naslednje elemente: - priprava ponudbe/predračuna - naročilo stranke - naročilo dobavitelju - prevzem materiala - odpremni nalog - nalog za proizvodnjo - račun oz. avansni račun - pregled zaloge - potni nalogi - šifranti artiklov/materiala - šifrant strank in dobaviteljev Hvala, lp Matej Trček

J.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Potrebujemo programsko opremo za 10 računalnikov/uporabnikov v podjetju ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo betonskih izdelkov. Nekaj primerljivega SAP-u. Oblačna rešitev namesto serverja. Medseboj povezani v omrežju, da lahko vsi vidijo zaloge, prodajo, račune....

B.B. išče ponudnika poslovnih programov (Inventura, vodenje zalog in popis)

Pozdravljeni, v letošnjem letu bomo proizvodnjo preselili v novo proizvodno halo in bi ob tej priložnosti posodobili tudi programsko opremo za vodenje poslovanja podjetja in sicer predvsem okrepili del, ki se nanaša na vodenje proizvodnje. Podjetje se ukvarja z proizvodnjo in montažo kovinskih izdelkov (hale, nadstreški itd) za večje poslovne naročnine (Luka Koper, Petrol itd).

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja — po mestih