fb

Davčna blagajna in POS

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za davčno blagajno in POS ter pridobite cene in ponudbe.

220.407
povpraševanj strank
8.448
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (davčna blagajna in pos)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia, Programiranje In Medijske Storitve d.o.o. - Logotip
Eggmedia, Programiranje In Medijske Storitve d.o.o.
Oglaševalske storitve in marketing · Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Mi zagotovimo, da je vaše sporočilo vidno.

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo LacertaSmartPlatform, širi oglaševalsko mrežo (notranji zasloni, zasloni polnilnic za električna vozila in POS terminalov) in trži oglasni prostor.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita

Kako smo drugačni

Naša programska oprema LacertaSmartPlatform je inovativen in celovit sistem v oblaku z možnostjo povezovanja z zunanjimi sistemi, ki ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja, ki se prilagaja vašim potrebam, je enostaven za uporabo in hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Google in Facebook oglaševanje, Influencer marketing z vplivneži, Radio oglaševanje, Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...), Oglaševanje v tisku (revije in časopisi), TV oglaševanje, Oglaševanje z Jumbo plakati, Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih, toaletah in drugo oglaševanje), Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (davčna blagajna in pos) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (davčna blagajna in pos)

Kaj je davčna blagajna?

Davčna blagajna nima enotne definicije, lahko pa bi jo opisali kot sistemi in modeli, ki omogočajo, da informacije o določenih računih, ki so bili izdani in pa o prometu davčnih zavezancev, prikazujejo dejansko stanje. To delajo na malo bolj ali pa malo manj učinkovit način, odvisno od različnih dejavnikov. Gre za sistem, ki obvešča FURS o računih, ki jih določeno podjetje izda. Te računi so lahko plačani z gotovino ali kreditno in debitno kartico, ne pa tisto, kar je nakazano na transakcijski račun tistega, ki prodaja oziroma podjetja.

Ali je namensko potrdilo nujno potrebno?

Davčna blagajna je lahko uporabljena, če davčni zavezanec pridobi namensko potrdilo, ki je digitalno in nič ne stane. Potrdilo je namenjenu samo izmenjavi informacij oziroma podatkov o določenih računih in pa o poslovnih prostorih. Pred začetkom oziroma tem, ko davčni zavezanec prvič potrdi račun, mora opraviti še registracijo poslovnega prostora oziroma mesta, kjer prodaja pri FURS-u.

Nato se morajo poslovni prostori, kjer bo potekalo poslovanje izdajanja oziroma kjer se nahaja davčna blagajna preko katere bo potekal postopek davčnega potrjevanje računov, ter oznake za identifikacijo fizičnih oseb, ki delajo za določeno podjetje in bodo izstavljale račune. Pomembno je, da se določi po kakšnem načinu bodo računi oštevilčeni in pa kako bodo zaposleni uporabljali knjige vezanih računov in elektronskih naprav. Omenjene postopke je potrebno vpisati v interni akt, ki mora biti sprejet.

Ali je pomembno, da je davčna blagajna v skladu s kakšnim zakonom?

Da. Zelo pomembno je, da je davčna blagajna natančno v skladu z določenim zakonom, ki spada k področju davčnega potrjevanja računov. Skladanje mora biti popolno.

Pomembno je, da računi vsebujejo točno določene podatke, ki so zahtevani. Govorimo o zabeleženem času, kdaj se je račun izdal in o navedeni oznaki osebe, ki mora biti fizična in je račun zares izdala prav ta oseba. Račun mora prav tako vsebovati identifikacijsko oznako računa EOR, ki je enkratna in pa oznako izdajatelja računa ZOI, ki je zaščitna. Le-ta se pojavi v zapisani obliki oziroma z besedami in pa v obliki QR kode. Račun mora vsebovati tudi številko računa, ki je predpisana z zakonom in je sestavljena iz treh komponenet, ki so oznaka prostora, elektronske naprave in pa zaporedna številka računa.

Pos je kratica za kaj?

Pos terminal, krajše za point-of-sale terminal, je naprava, ki se jo uporablja pri blagajni. Naloga terminala je, da funkcionira kot neke vrste podaljšek blagajne, ki je osnovna, lahko pa velja tudi za substitut plačilnega sistema. Poznamo več različnih oblik terminalov, ki se med seboj razlikujejo po oblikah, namenih uporabe in pa po tem, kako zmožen je terminal. Terminali so enostavni za uporabo, saj se zaposlenim v podjetju ni več potrebno ukvarjati z vso dokumentacijo, ki so jo morali prej voditi ročno. S pomočjo point-of-sale terminala se namreč informacije o transakcijah vsak dan neposredno posredujejo v določeno banko preko terminala.

Kateri ponudniki bi lahko nudili pomoč pri davčni blagajni in pos terminalu?

V Sloveniji poznamo veliko dobrih in preverjenih ponudnikov, ki se ukvarjajo s poslovnimi programi. Nekateri ponudniki so osredotočeni bolj v eno smer poslovnega programa, drugi v drugo, nekateri pa imajo znanje, s katerim lahko pomagajo vsem naročnikom z različnimi potrebami v sklopu poslovnih programov. Ker nas zanima, kateri ponudniki bi znali pomagati podjetju, ki potrebuje pomoč na področju davčne blagajne in pos terminala, smo zbrali nekaj preverjenih ponudnikov, ki bi lahko nudili pomoč na točno tem področju. Določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in ostali ponudniki, ki jih nismo omenili, a vseeno dobro opravljajo svoje delo.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

Hiter, profesionalen in ugoden

Znajo strokovno svetovati. Imajo dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Dejansko potem precej samostojno izvedejo kar smo se dogovorili.

Potrudijo se spoznati celotno dejavnost naročnika in dojamejo pomembna dejstva. Posledica tega je dober izdelek in seveda tudi izkušnja.

Hitra odzivnost. Profesionalen pristop. Z rezultatom smo bili zadovoljni.

Za nas so naredili vrhunski 3d sprehod po lokalu, ki na spletni strani res odlično izgleda! Zelo zadovoljni!
link do 3d sprehoda: https://cigarlounge.si/

Prijazen in zelo profesionalen odnos g. Danija, skratka odlična izkušnja.

Zelo priporočam podjetje Virtual Pro za izdelavo profesionalnih virtualnih sprehodov. Njihova največja prednost je predvsem v tem, da so znali prisluhniti našim željam in te tudi profesionalno vključili v izdelavo virtualnega sprehoda.

Super storitev, hitro in neproblematično usklajevanje.

Priporočam vsakomur, ki želi kvalitetno predstavitev svojih storitev / produkt s pomočjo online virtualnih sprehodov.

Odlično opravljena storitev (virtualni sprehod hiše in okolice). Kljub našim dodatnim željam so nam prisluhnili in se prilagodili, ter projekt izpeljali profesionalno. Priporočam. Super ekipa.

 • Špela O. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Piksel d.o.o. 13. Jan. 2022

Nejc je fotografiral najino poroko, zelo sva bila zadovoljna. Je nekompromisen pri kvaliteti, prilagodljiv, odziven, ima dobre ideje tako za klasicne kot za “izven okvirja” fotografije. Fotoknjiga je krasna, dodelana. Lahko ga le toplo priporocim!

 • Tomaž V. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Piksel d.o.o. 22. Dec. 2020
 • Preverjena ocena

Hiter in multidisciplinaren pristop.

 • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

 • Alenka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.