fb

Davčna blagajna in POS

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za davčno blagajno in POS ter pridobite cene in ponudbe.

287.302
povpraševanj strank
10.511
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (davčna blagajna in pos)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
BIROKRAT IT d.o.o. - Logotip
BIROKRAT IT d.o.o.
5,0
(1)
Razvoj in programiranje · Računovodske storitve · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Sodobne poslovno informacijske rešitve ZA VAŠE PODJETJE.
Preverjeni ponudnik Izbran že 2 krat

Opis

V podjetju Birokrat IT d.o.o. se ukvarjamo z razvojem in prodajo programske opreme. Ponujamo sodobne poslovno informacijske rešitve za podjetja, samostojne podjetnike, društva, javne zavode, hotelsko-turistične objekte, trgovine, gostinske lokale ipd..

Osnovni izdelek našega podjetja je programski paket Birokrat, s katerim si boste olajšali delo in prihranili čas pri obveznih in nepriljubljenih opravilih kot so izdelava računov, obračun potnih nalogov, izpolnjevanje raznih zakonsko predpisanih obrazcev in podobno. Na voljo vam je več različic, tako da lahko funkcionalnost programa prilagodite svojim željam in potrebam.

Izdelki in storitve, ki jih nudimo:

Računovodstvo v oblaku

Davčna blagajna na ključ (za Android, desktop, Windows...)

Programi Birokrat:

Birokrat: Birokrat je program za vodenje knjigovodstva - poslovanja, skladišča, glavne knjige oz. računovodstva.

Birokrat POS: Birokrat POS je en izmed modulov programa Birokrat. Birokrat POS je program za vodenje maloprodajne trgovine, gostinskega lokala.

Birokrat ANDROID: Najpreprostejša rešitev za pametne telefone in tablice, ki delujejo na os Android

DAVČNE BLAGAJNE: Rešitev za davčne blagajne za os MS Windows in za Android,

Hotelir: Hotelir je program za vodenje hotelsko turističnega objekta.

Birokrat elShop: Spletna trgovina samostojno ali v povezavi s programom Birokrat

Prireditelj - prodaja vstopnic: Prireditelj je program za organizacija prireditev, prodajo kart, ...

Receptor: Receptor je program za vodenje izobraževalnih, športnih, kulturnih dejavnosti z evidenco članstva.

Brezplačni program Računi in potni nalogi: Program za izdajo računov in obračun potnih nalogov.

Mobilna prodaja, Čitalci, Inventure: Prenosne terminale/čitalce črtne kode lahko uporabljate za prodajo na terenu.

Izdelava poslovnih aplikacij po naročilu: Vaši procesi bodo enostavnejši, bolj definirani in časovno hitrejši kot kadarkoli prej.

O nas: Vsa naša programska oprema je plod lastnega razvoja. Naše več kot 25 letne izkušnje so zagotovilo za odlično rešitev. Trenutno naše poslovno-informacijske rešitve uporabljajo več kot 14.000 uporabnikov po celi Sloveniji.

Poslovno informacijske rešitve: Veleprodaja, Maloprodaja, Storitve, Računovodstvo, Proizvodnja, Gostinstvo, Turizem, Hotelirstvo, Ticketing, Internetna trgovina, Izdelava internetnih strani – CMS sistem

Naše rešitve uporablja že več kot 14.000 uporabnikov. Skupaj s poslovnimi partnerji uporabnikom naših programskih orodij zagotavljamo hiter servis in strokovno pomoč po vsej Sloveniji.

Reference

Vse reference in mnenja uporabnikov najdete na povezavi: http://www.birokrat.si/izjave-uporabnikov/

Kako smo drugačni

Uvrščamo se med 6 največjih slovenskih razvojnih ponudnikov programske opreme. Leta 1997 smo pridobili naziv Microsoft Independent Software Developer, štiri leta smo izpolnjevali Microsoftove zahteve za pridobitev statusa Microsoft Certified Solution Provider, v letu 2001 smo pridobili naziv Microsoft Certified Partner in ga v letu 2007 oplemenitili v Microsoft Gold Certified Partner.

Kakovost našega poslovanja potjujejo tudi nazivi: Microsoft Small Business Specialist, kompetence Information Worker Solutions Competency in Networking Infrastructure Solutions Competency.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.birokrat.si
Storitve
Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla), Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django), Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce)), Računovodske storitve, Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Ramiz M. 02. Dec. 2022

Uslišal so moje želje

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (davčna blagajna in pos) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (davčna blagajna in pos)

Kaj je davčna blagajna?

Davčna blagajna nima enotne definicije, lahko pa bi jo opisali kot sistemi in modeli, ki omogočajo, da informacije o določenih računih, ki so bili izdani in pa o prometu davčnih zavezancev, prikazujejo dejansko stanje. To delajo na malo bolj ali pa malo manj učinkovit način, odvisno od različnih dejavnikov. Gre za sistem, ki obvešča FURS o računih, ki jih določeno podjetje izda. Te računi so lahko plačani z gotovino ali kreditno in debitno kartico, ne pa tisto, kar je nakazano na transakcijski račun tistega, ki prodaja oziroma podjetja.

Ali je namensko potrdilo nujno potrebno?

Davčna blagajna je lahko uporabljena, če davčni zavezanec pridobi namensko potrdilo, ki je digitalno in nič ne stane. Potrdilo je namenjenu samo izmenjavi informacij oziroma podatkov o določenih računih in pa o poslovnih prostorih. Pred začetkom oziroma tem, ko davčni zavezanec prvič potrdi račun, mora opraviti še registracijo poslovnega prostora oziroma mesta, kjer prodaja pri FURS-u.

Nato se morajo poslovni prostori, kjer bo potekalo poslovanje izdajanja oziroma kjer se nahaja davčna blagajna preko katere bo potekal postopek davčnega potrjevanje računov, ter oznake za identifikacijo fizičnih oseb, ki delajo za določeno podjetje in bodo izstavljale račune. Pomembno je, da se določi po kakšnem načinu bodo računi oštevilčeni in pa kako bodo zaposleni uporabljali knjige vezanih računov in elektronskih naprav. Omenjene postopke je potrebno vpisati v interni akt, ki mora biti sprejet.

Ali je pomembno, da je davčna blagajna v skladu s kakšnim zakonom?

Da. Zelo pomembno je, da je davčna blagajna natančno v skladu z določenim zakonom, ki spada k področju davčnega potrjevanja računov. Skladanje mora biti popolno.

Pomembno je, da računi vsebujejo točno določene podatke, ki so zahtevani. Govorimo o zabeleženem času, kdaj se je račun izdal in o navedeni oznaki osebe, ki mora biti fizična in je račun zares izdala prav ta oseba. Račun mora prav tako vsebovati identifikacijsko oznako računa EOR, ki je enkratna in pa oznako izdajatelja računa ZOI, ki je zaščitna. Le-ta se pojavi v zapisani obliki oziroma z besedami in pa v obliki QR kode. Račun mora vsebovati tudi številko računa, ki je predpisana z zakonom in je sestavljena iz treh komponenet, ki so oznaka prostora, elektronske naprave in pa zaporedna številka računa.

Pos je kratica za kaj?

Pos terminal, krajše za point-of-sale terminal, je naprava, ki se jo uporablja pri blagajni. Naloga terminala je, da funkcionira kot neke vrste podaljšek blagajne, ki je osnovna, lahko pa velja tudi za substitut plačilnega sistema. Poznamo več različnih oblik terminalov, ki se med seboj razlikujejo po oblikah, namenih uporabe in pa po tem, kako zmožen je terminal. Terminali so enostavni za uporabo, saj se zaposlenim v podjetju ni več potrebno ukvarjati z vso dokumentacijo, ki so jo morali prej voditi ročno. S pomočjo point-of-sale terminala se namreč informacije o transakcijah vsak dan neposredno posredujejo v določeno banko preko terminala.

Kateri ponudniki bi lahko nudili pomoč pri davčni blagajni in pos terminalu?

V Sloveniji poznamo veliko dobrih in preverjenih ponudnikov, ki se ukvarjajo s poslovnimi programi. Nekateri ponudniki so osredotočeni bolj v eno smer poslovnega programa, drugi v drugo, nekateri pa imajo znanje, s katerim lahko pomagajo vsem naročnikom z različnimi potrebami v sklopu poslovnih programov. Ker nas zanima, kateri ponudniki bi znali pomagati podjetju, ki potrebuje pomoč na področju davčne blagajne in pos terminala, smo zbrali nekaj preverjenih ponudnikov, ki bi lahko nudili pomoč na točno tem področju. Določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in ostali ponudniki, ki jih nismo omenili, a vseeno dobro opravljajo svoje delo.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

Zadovoljna z vsem👍👌

 • Marjeta H. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Agencija 5KA 25. Maj. 2023

Tako slabega računovodskega servisa v svoji 30letni karieri nisem srečala. Ceprav je na začetku obljubljala vse, sem dobila popolnoma nekaj drugega. Napake so se dogajale neprestano od napačnega izračuna ddv (trikrat ga je popravljala po mojem opozorilu in sele četrtič naredila pravilno in se to na zadnji dan), veliko računov sploh ni upoštevala pri obračunu ddv, napačen obračun plače, napacno oddani rek obrazci, nedvigovanje telefona in neodgovarjanje na maile ter izgovarjanje za napake na študentsko pomoč, furs je 2x poslal opozorilo glede napak na katera ni odgovorila, ker baje ne rabimo saj ima baje furs napačne podatke (sem pa sama preverila in ugotovila da ima furs prav!) in da MORAMO popraviti napake v določenem času. Tudi enkrat se ni opravičila za svoje napake. Je pa Vedno ponavljala, da se napake dogajajo, da smo vsi ljudje in da jih je vedno mogoce popraviti. Napak je bilo se kar nekaj, a za prvi vtis naj bo to to. In da ne pozabim: vse to samo v treh mesecih ko sva začeli in tudi končali sodelovanje.

Nikakor jo ne priporočam - nikomur.

 • Robert B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Agencija 5KA 05. Apr. 2023

Na Agencijo 5ka se obrnemo, ko urejamo delovne vize ali jih podaljšujemo. Vedno so zelo ažurni, korektni in imajo pošteno ceno.

 • Nataša O. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Agencija 5KA 05. Apr. 2023

Zelo mi je všeč njihova hitra odzivnost, prijaznost zaposlenih in kvaliteta dela.

 • Maja D. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Agencija 5KA 05. Apr. 2023

Doroteja Burlak (ustanoviteljica Agencija 5KA) je izjemno strokovna in natančna računovodkinja. Zelo cenim njeno znanje in izkušnje, ki ji omogočajo, da zagotavlja vrhunske storitve svojim strankam. Doroteja je tudi zelo prijazna in vedno pripravljena pomagati s kakršnimkoli vprašanjem ali izzivom. Njena zavzetost za svoje delo in skrb za stranke sta izjemni. Vsekakor bi jo priporočila vsakomur, ki potrebuje zanesljivo in strokovno računovodsko pomoč.

Uslišal so moje želje

 • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

 • Alenka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.