fb

Davčna blagajna in POS

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za davčno blagajno in POS ter pridobite cene in ponudbe.

314.256
povpraševanj strank
11.405
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (davčna blagajna in pos)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Spletni Mojster, Janja Slinkar s.p.
Računalništvo in IT storitve · Poslovni programi · Razvoj in programiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Spletna stran
Storitve
Računalništvo in IT storitve (Vzdrževanje in prodaja računalniške opreme in inventarja, VoIP telefonija in telefonske centrale, Načrtovanje omrežja (strokovnjak za LAN in Wi-Fi omrežje), IT podpora (računalniška pomoč), Digitalizacija poslovanja (optimizacija), ISO standardi - skladnost poslovanja (vpeljava, certificiranje)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov), Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani (Wordpress, Wix, Weebly, Joomla), Spletno programiranje po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django), Izdelava spletnih trgovin (Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce), Izdelava mobilnih aplikacij, Programiranje naprav in mikrokontrolerjev (Arduino, Raspberry Pi, PLC krmilnikov, IoT - Internet stvari))
Lokacija
Borovnica
Storitve opravljamo v okolici:
Borovnica, Cerknica, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Idrija, Ig, Ivančna Gorica, Komenda, Ljubljana, Logatec, Medvode, Mengeš, Pivka, Postojna, Ribnica, Sodražica, Škofja Loka, Škofljica, Trzin, Velike Lašče, Videm, Vipava, Višnja Gora, Vodice, Vrhnika, Žiri
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (davčna blagajna in pos) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (davčna blagajna in pos)

Kaj je davčna blagajna?

Davčna blagajna nima enotne definicije, lahko pa bi jo opisali kot sistemi in modeli, ki omogočajo, da informacije o določenih računih, ki so bili izdani in pa o prometu davčnih zavezancev, prikazujejo dejansko stanje. To delajo na malo bolj ali pa malo manj učinkovit način, odvisno od različnih dejavnikov. Gre za sistem, ki obvešča FURS o računih, ki jih določeno podjetje izda. Te računi so lahko plačani z gotovino ali kreditno in debitno kartico, ne pa tisto, kar je nakazano na transakcijski račun tistega, ki prodaja oziroma podjetja.

Ali je namensko potrdilo nujno potrebno?

Davčna blagajna je lahko uporabljena, če davčni zavezanec pridobi namensko potrdilo, ki je digitalno in nič ne stane. Potrdilo je namenjenu samo izmenjavi informacij oziroma podatkov o določenih računih in pa o poslovnih prostorih. Pred začetkom oziroma tem, ko davčni zavezanec prvič potrdi račun, mora opraviti še registracijo poslovnega prostora oziroma mesta, kjer prodaja pri FURS-u.

Nato se morajo poslovni prostori, kjer bo potekalo poslovanje izdajanja oziroma kjer se nahaja davčna blagajna preko katere bo potekal postopek davčnega potrjevanje računov, ter oznake za identifikacijo fizičnih oseb, ki delajo za določeno podjetje in bodo izstavljale račune. Pomembno je, da se določi po kakšnem načinu bodo računi oštevilčeni in pa kako bodo zaposleni uporabljali knjige vezanih računov in elektronskih naprav. Omenjene postopke je potrebno vpisati v interni akt, ki mora biti sprejet.

Ali je pomembno, da je davčna blagajna v skladu s kakšnim zakonom?

Da. Zelo pomembno je, da je davčna blagajna natančno v skladu z določenim zakonom, ki spada k področju davčnega potrjevanja računov. Skladanje mora biti popolno.

Pomembno je, da računi vsebujejo točno določene podatke, ki so zahtevani. Govorimo o zabeleženem času, kdaj se je račun izdal in o navedeni oznaki osebe, ki mora biti fizična in je račun zares izdala prav ta oseba. Račun mora prav tako vsebovati identifikacijsko oznako računa EOR, ki je enkratna in pa oznako izdajatelja računa ZOI, ki je zaščitna. Le-ta se pojavi v zapisani obliki oziroma z besedami in pa v obliki QR kode. Račun mora vsebovati tudi številko računa, ki je predpisana z zakonom in je sestavljena iz treh komponenet, ki so oznaka prostora, elektronske naprave in pa zaporedna številka računa.

Pos je kratica za kaj?

Pos terminal, krajše za point-of-sale terminal, je naprava, ki se jo uporablja pri blagajni. Naloga terminala je, da funkcionira kot neke vrste podaljšek blagajne, ki je osnovna, lahko pa velja tudi za substitut plačilnega sistema. Poznamo več različnih oblik terminalov, ki se med seboj razlikujejo po oblikah, namenih uporabe in pa po tem, kako zmožen je terminal. Terminali so enostavni za uporabo, saj se zaposlenim v podjetju ni več potrebno ukvarjati z vso dokumentacijo, ki so jo morali prej voditi ročno. S pomočjo point-of-sale terminala se namreč informacije o transakcijah vsak dan neposredno posredujejo v določeno banko preko terminala.

Kateri ponudniki bi lahko nudili pomoč pri davčni blagajni in pos terminalu?

V Sloveniji poznamo veliko dobrih in preverjenih ponudnikov, ki se ukvarjajo s poslovnimi programi. Nekateri ponudniki so osredotočeni bolj v eno smer poslovnega programa, drugi v drugo, nekateri pa imajo znanje, s katerim lahko pomagajo vsem naročnikom z različnimi potrebami v sklopu poslovnih programov. Ker nas zanima, kateri ponudniki bi znali pomagati podjetju, ki potrebuje pomoč na področju davčne blagajne in pos terminala, smo zbrali nekaj preverjenih ponudnikov, ki bi lahko nudili pomoč na točno tem področju. Določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in ostali ponudniki, ki jih nismo omenili, a vseeno dobro opravljajo svoje delo.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

Zadovoljna z vsem👍👌

  • Polsak D. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Enostavnikrediti.si 03. Nov. 2023
  • Preverjena ocena

Vse je bilo razlozeno natancno

  • Samir B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Enostavnikrediti.si 16. Feb. 2023
  • Preverjena ocena

Nevem ,vsega po mal zaradi kreditov da ne bi ogolfali .lp

Uslišal so moje želje

  • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi d.o.o. 01. Jun. 2020
  • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

Vedno dosegljiv, ko je problem

  • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi d.o.o. 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

Prijazni, zanesljivi...

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

Zelo zadovoljna

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.