fb

CRM program / ERP sistem

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za CRM program / ERP sistem ter pridobite cene in ponudbe.

229.373
povpraševanj strank
8.516
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (crm program / erp sistem)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia Advertising Digital Signage System - Logotip
Eggmedia Advertising Digital Signage System
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj in prodaja programske opreme Eggmedia Advertising Digital Signage System.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo Eggmedia Advertising Digital Signage System.

Gre za inovativen in celovit sistem v oblaku, ki:

 • nudi možnost povezovanja z zunanjimi sistemi,
 • ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja,
 • se prilagaja vašim potrebam,
 • je enostaven za uporabo in
 • hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

PREDNOSTI:

 • Namestitev na različne tipe zaslonov in lokacij.
 • Dinamično predvajanje različnih multimedijskih vsebin.
 • Nadzor in upravljanje strojne opreme z ene točke oz. mesta.
 • Hiter prenos podatkov in natančne analize.
 • Možnost predvajanja različnih formatov vsebine.
 • Direktno obnavljanje ponudb in vsebin iz POS sistemov.
 • Omogočeno povezovanje z zunanjimi sistemi v realnem času.

Namestimo vam potrebno opremo, vzpostavimo delovanje sistema in vas vodimo skozi uporabo in funkcionalnosti platforme. Tukaj smo za vas tudi v primeru servisa in nadgradnje rešitev.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita, kavarna in restavracija Twins...

Kako smo drugačni

Spoznate nas po:

 • Inovativnosti - razvijamo napredne rešitve.
 • Zanesljivosti - verjamemo v zaupanje.
 • Učinkovitosti - dosežemo cilje.
 • Strokovnosti - svetujemo in naredimo.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (crm program / erp sistem) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (crm program / erp sistem)

Crm je kratica za kaj?

Crm je kratica za upravljanje odnosov s strankami (ang. customer relationship management). Gre za proces, pri katerem podjetje ali neka druga organizacija, upravlja svoje interakcije s strankami. To ponavadi poteka s pomočjo uporabe analize podatkov za preučevanje velikih količin informacij oziroma podatkov.

Sistemi crm zbirajo podatke iz različnih komunikacijskih kanalov. Pod komunikacijske kanale štejemo, na primer spletno stran podjetja, elektronsko pošto, klepe, družbene medije, telefon in tako naprej. Crm podjetjem omogoča, da izve več o svoji ciljni skupini in pa da izve več o tem, kako najbolj zadovoljiti potrebe porabnikov v ciljni skupini oziroma ciljnih skupinah. Z zadovoljevanjem potreb pa posledično težijo k temu, da porabnike obdržijo oziroma ohranijo in tudi spodbujajo rast prodaje. Povezava zajema neposreden stik s porabniki, kot na primer prodajno in storitveno poslovanje, napovedovanje ter analiza vzorcev in vedenja porabnikov z vidika podjetja.

Crm lahko podjetje uporablja za pretekle, sedanje ali potencialne porabnike. Podjetje pri tem sledi crm-ju oziroma nekim konceptom, postopkom in pravilom, ki se imenujejo upravljanje odnosov s strankami.

Ali lahko crm razdelimo na različne tipe?

Da, upravljanje odnosov s strankami lahko razdelimo na različne tipe. In sicer, strateški, operativni, analitični, kolaborativni oziroma sodelovalni in pa platforma podatkov o strankah.

Strateški crm je osredotočen na razvoj poslovne kulture, osredotočene na stranke. Operativni crm je sestavljen iz treh glavnih komponent, ki so avtomatizacija prodajnih sil, avtomatizacija trženja in avtomatizacija storitev. Se pravi, ima primarni cilj, da integrira in avtomatizira prodajo, trženje in podporo strankam. Te sistemi imajo običajno nadzorno ploščo, ki omogoča podjetju, da dostopa do informacij o porabnikih, pretekli prodaji in tako naprej, pri vsem tem pa povzema odnose med porabniki in podjetjem. Analitični crm ima glavno nalogo, da analizira podatke o porabnikih, ki so zbrani na podlagi več različnih virov, ter jih predstavi tako, da vodje podjetij ustrezno in kvalitetno informira, da lahko sprejemajo bolj informirane odločitve. Analitični crm pri zbiranju podatkov uporablja različne tehnike. Na primer, podatkovno rudarjenje, korelacije in prepoznavanje vzorcev za analizo podatkov o proabnikih in podobno.

Kolaborativni oziroma sodelovalni crm ima primarni cilj, da vključi zunanje zainteresirane strani, kot so, na primer, dobavitelji, prodajalci ali distributerji, in deli informacije o porabnikih med skupinami oziroma oddelki in organizacijami. Kot primer lahko omenimo povratne informacije, ki jih zbere na podlagi klicev tehnične podpore, to pa bi lahko pomagalo pri smernicah za trženje izdelkov in storitev za neko določeno stranko v prihodnosti.

Cdp, oziroma platforma podatkov o strankah ali podatkovna platforma o strankah (ang. customer data platform), je računalniški sistem, ki ga uporabljajo marketinški oddelki v podjetjih. Zbira podatke o posameznih ljudeh, na podlagi različnih virov v eno bazo podatkov, s katero lahko komunicirajo drugi programski sistemi.

Ali ima crm sistem kakšne prednosti?

Seveda, crm sistem ima kar nekaj prednosti. Prva, ki jo lahko omenimo je ta, da si lahko s pomočjo crm-ja podjetje zmanjša stroške. Avtomatizirani in regulirani poslovni procesi namreč omogočajo znižanje operativnih stroškov z zmanjšanjem števila rutinskih operacij, ki so jih zaposleni v podjetjih morali izvajati ročno. Poled tega, lahko crm pripomore k izboljšanju kakovosti storitve ali izdelka, saj omogoča, da podjetje postavi odnose s strankami na prvo mesto. To pa dovoljuje tudi večjo pozornost ravni opravljanja storitve in stopnji zadovoljstva strank. Hkrati lahko crm tudi poveča zvestobo porabnikov in sicer s pomočjo informacij o porabnikih, ki bodo marketinški, prodajnim in servisnim agentom omogočile, da bodo lahko zagotavljali zares prilagojeno izkušnjo strankam. To pa bo posledično podjetje pripeljalo, da bo imelo več porabnikov z veliko zvestobo in nato tudi večjo prodajo. Poleg tega crm lahko tudi poveča število strank. Namreč, zveste stranke zelo pogosto izdelke ali storitve priporočajo naprej svojim znancem, kar jih zna prepričati, da tudi oni postanejo vaši porabniki. Crm lahko pripomore tudi k izboljšanju uspešnosti, saj je s spomočjo sistema mogoče postaviti odnose s strankami na prvo mesto določenega podjetja in pa konec koncev lahko crm pripomore tudi k povečanju obsega prodaje. Z vključevanjem novih porabnikov raste tudi število prodaj, povečuje se zvestoba obstoječih kupcev, kar pa vodi tudi do ponovne prodaje.

Erp je kratica za kaj?

Erp je kratica za enterprise resource planning (slo. načrtovanje virov podjetja). Gre za integrirano upravljanje glavnih poslovnih procesov, pogosto v realnem času. Posredovano je s programsko opremo in pa tehnologijo.

Erp se običajno imenuje kategorija programske opreme za upravljanje podjetij, ki jo lahko organizacija oziroma podjetje uporablja za zbiranje, shranjevanje, upravljanje in interpretacijo podatkov iz različnih poslovnih dejavnosti. Se pravi, gre za vrsto programske opreme, ki jo podjetja uporabljajo za upravljanje vsakodnevnih poslovnih dejavnosti, kot so na primer računovodstvo, nabava, vodenje projektov, upravljanje tveganj in skladnosti ter operacije dobavne verige.

Sistem erp povezuje množico poslovnih procesov in omogoča pretok informacij in podatkov med njimi. Sistemi so lahko lokalni ali pa v oblaku. Število tistih, ki temeljijo na oblaku, se je v zadnjih nekaj letih povečalo, ker so informacije oziroma podatki tako preprosto dostopni s karere koli lokacije, ker je dostopen internet. Erp tudi olajša pretok informacij med vsemi poslovnimi funkcijami in upravlja povezave z zunanjimi deležniki. Erp omogoča integriran in nenehno posodobljen pregled nad osnovnimi poslovnimi procesi z uporabo skupnih baz podatkov, ki jih vzdržuje sistem za upravljanje baz podatkov.

Kateri so preverjeni ponudniki za pomoč s crm programi in erp sistemi?

V Sloveniji poznamo mnogo kvalitetnih in uspešnih ponudnikov, ki ponujajo poslovne programe, tako crm programe kot tudi erp sisteme. Nekateri ponudniki se bolj posvečajo določeni smeri, nekateri drugi, poznamo pa tudi takšne, ki lahko celostno poskrbijo za potrebe podjetja na tem podorčju. Seveda določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; E-Kolo-G d. o. o.; Erpo Sistemi; Wandergraphy, Nejc Draganjec s.p.; ND nasvet; ASTREA d. o. o.; PRO KONTO d. o. o.; Infotronika; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanje, d. o. o.; Spletni. Guru; Bovian Plus, Boris Dolinšek s.p.; Ad On, Marketinške Storitve, d. o. o. in tako naprej. Seveda poleg omenjenih ponudnikov poznamo še mnogo drugih, ki svoje delo prav tako opravljajo zelo kakovostno.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

Odlično opravljena storitev! Zagotovo bomo še sodelovali.

 • Anri T. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 20. Avg. 2020

Če bi bilo boljše bi bilo že kičasto.

 • Klavdija B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 19. Avg. 2020

Spletna stran deluje super, zelo hitra odzivnost, v dveh letih brez težav.

 • Peter Š. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

ASTREA že več let skrbi za varno in nemoteno deovanje naših virtualnih strežnikov in delovnih postaj v več maloprodajnih trgovinah, z najemom njihovih storitev in odzivnostjo ekipe smo zelo zadovoljni.

 • Jaka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

So Inovativni in prilagodljivi.

 • Helena G. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Sodelavci podjetja ASTREA so mi bili v veliko pomoč, pred leti sem jih prvič angažirala za lektoriranje diplomske, kasneje pa tudi magistrske naloge. Ko sem potrebovala spletno stran, so mi izdelali netehničnemu uporabniku zelo prijazen spletni portal, kjer lahko kasneje sam spreminjaš vsebino. Zanesljivi, prijazni in učinkoviti. Z veseljem priporočam.

 • Bostjan B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Vse tako kot mora biti! Priporocam !

 • Neža K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Prijazni, odzivni, strokovni, zelo zadovoljna s storitvijo! Toplo priporočam in hvala še enkrat!

 • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

 • Alenka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.