fb

Povprečne cene: CRM program / ERP sistem

od 22 €/uporabnika/mesec

Cena CRM sistema

Cene za kategorijo „crm program / erp sistem“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji crm program / erp sistem, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Crm program / erp sistem: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za crm program / erp sistem in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

287.978
povpraševanj strank
10.536
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (crm program / erp sistem)

Kakšna je cena CRM sistema?

Cena CRM sistema se giblje od 22 €/uporabnika/mesec dalje. Svetujemo, da se glede točne cene posvetujete z izbranim ponudnikom.

Kaj je CRM program?

Customer relationship management (CRM) sistem vam omogoča, da vse podatke o vaših strankah in potencialnih strankah uvozite v eno skupno bazo.  V CRM sistemu imate shranjene vse podatke o strankah, ko so njeni kontaktni podatki, način pridobitve te stranke (priporočilo, oglaševanje, itd.), njihova zanimanja, kupljeni izdelki oziroma storitve, od kdaj je ta stranka z vami v stiku in podobno.

Namen CRM sistema je, da združi procese v samem podjetju, da lahko ti potekajo brez ovir. CRM sistem tako ne vsebuje zgolj podatkov o strankah, ampak omogoča tudi izmenjavo podatkov med zaposlenimi v podjetju.

CRM sistem – za koga je primeren?

CRM sistem je primeren prav za vsako podjetje oziroma posameznika, ki želi z njegovo uporabo izboljšati pregled nad procesi in berljivosti podatkov o strankah. Njegova uvedba pa zahteva kar nekaj prilagoditev, zato mora biti podjetje predtem pripravljeno na nekatere spremembe.

Zakaj velja, da CRM sistemi izboljšujejo prodajo?

S pomočjo CRM sistema je celotna ekipa vedno na tekočem, saj so vsi podatki o strankah zbrani na enem mestu. Podatki niso razdrobljeni po raznih lističih, elektronskih sporočilih, glavah in podobnem. V kolikor podatkov nimate zbranih na enem mestu, ne opazite podobnosti med strankami in te podatke težje uporabite za bolj učinkovito pridobivanje novih strank.

#Kakšne so lastnosti dobrega CRM sistema?

Dober CRM sistem ima več pomembnih lastnosti. Najpomembnejše so hitrost, saj ne želite, da stranka čaka na telefonu medtem, ko čakate na podatke, enostavnost uporabe in (cenovna) dostopnost. Prav tako je zelo pomembno, da CRM sistem ponuja možnost integracij in prilagoditev, da se lahko karseda dobro prilagodi potrebam določenega podjetja.

Koliko stane ERP sistem?

ERP sistem stane od 15 €/mesec naprej. Svetujemo, da se glede točne cene posvetujete z izbranim ponudnikom.

Kaj je ERP sistem?

ERP sistem (angleško »enterprise resource planning«) je poslovni oziroma računovodski sistem, ki je praviloma temelj poslovanja vsakega podjetja. Z ERP programom lahko optimizirate različne poslovne procese in si s tem znižate stroške poslovanja. ERP program tako pomaga pri optimizaciji financ in z njimi povezanimi ponudbami, računi, zalogami, potnimi nalogi in podobnim.

Kateri so najbolj poznani ERP programi v Sloveniji?

Najpogostejše uporabljeni ERP sistemi v Sloveniji so Datalab Pantheon, AccountingBox, SAOP iCenter, Navision, Vasco, Perftech Largo, E-računi, Gedaxa, SAP in Minimax. Manjša podjetja velikokrat uporabljajo preglednice, čeprav lahko že z enostavnejšimi računovodskimi sistemi prihranijo na času, izboljšajo organiziranost podjetja in pridobijo veliko drugih koristi.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — crm program / erp sistem — cene in ceniki

I.M. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Program za podrobne in ažurno vodenje baze podatkov, z možnostjo filtriranja za ciljno obveščanje in ciljno usmerjeno komunikacijo, program za organiziranje raznih prireditev ter obveščanje članov o tekočem dogajanju. Komunikacija s strankami, obveščanje strank, spletna domena,

L.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Zanimamo se za univerzalni program za storitveno podjetje.

J.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Potrebujemo programsko opremo za 10 računalnikov/uporabnikov v podjetju ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo betonskih izdelkov. Nekaj primerljivega SAP-u. Oblačna rešitev namesto serverja. Medseboj povezani v omrežju, da lahko vsi vidijo zaloge, prodajo, račune....

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Crm program / erp sistem — po mestih