fb

Inventura, vodenje zalog in popis (poslovni program)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za poslovni program za inventuro, vodenje zalog in popis ter pridobite cene in ponudbe.

229.373
povpraševanj strank
8.516
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (inventura, vodenje zalog in popis)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia Advertising Digital Signage System - Logotip
Eggmedia Advertising Digital Signage System
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Razvoj in prodaja programske opreme Eggmedia Advertising Digital Signage System.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo Eggmedia Advertising Digital Signage System.

Gre za inovativen in celovit sistem v oblaku, ki:

 • nudi možnost povezovanja z zunanjimi sistemi,
 • ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja,
 • se prilagaja vašim potrebam,
 • je enostaven za uporabo in
 • hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

PREDNOSTI:

 • Namestitev na različne tipe zaslonov in lokacij.
 • Dinamično predvajanje različnih multimedijskih vsebin.
 • Nadzor in upravljanje strojne opreme z ene točke oz. mesta.
 • Hiter prenos podatkov in natančne analize.
 • Možnost predvajanja različnih formatov vsebine.
 • Direktno obnavljanje ponudb in vsebin iz POS sistemov.
 • Omogočeno povezovanje z zunanjimi sistemi v realnem času.

Namestimo vam potrebno opremo, vzpostavimo delovanje sistema in vas vodimo skozi uporabo in funkcionalnosti platforme. Tukaj smo za vas tudi v primeru servisa in nadgradnje rešitev.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita, kavarna in restavracija Twins...

Kako smo drugačni

Spoznate nas po:

 • Inovativnosti - razvijamo napredne rešitve.
 • Zanesljivosti - verjamemo v zaupanje.
 • Učinkovitosti - dosežemo cilje.
 • Strokovnosti - svetujemo in naredimo.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (inventura, vodenje zalog in popis) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (inventura, vodenje zalog in popis)

Kaj je inventura?

Inventura je neke vrste popisovanje blaga, ki ga ima določeno podjetje na zalogi na določen dan. Gre za popisovanje predmetov, sestavnih delov ali surovin, ki jih podjetje uporablja v proizvodnji ali pa tistih, ki jih podjetje prodaja. Opravlja se z razlogom, da poslovni vodja lahko zagotovi, da ima podjetje na voljo dovolj zalog in da ugotovi, če česa primanjkuje.

Sama beseda popis se nanaša na dejansko štetje oziroma popisovanje predmetov. Zloga pa je računovodski izraz, ki se nanaša na vse zaloge v različnih proizvodnih fazah in pa gre za kratkoročno sredstvo. Z ohranjanjem zalog tako lahko trgovci na drobno kot tudi proizvajalci še naprej prodajajo ali pa izdelujejo izdelke. Zaloge so glavno sredstvo za veliko večino podjetij. Kljub temu, da so zaloge sredstvo v bilanci stanja, lahko preveč zalog postanje praktična obveznost.

Kaj je program za inventuro?

Program za inventuro podjetju olajša delo na področju inventure. Gre za programsko opremo za upravljanje zalog, ki tako lahko zmanjša stroške zalog in pa hkrati izboljša storitve za stranke. Poleg tega prihrani čas, saj so pred uporabo programov  morali določene naloge opravljati zaposleni ročno, sedaj pa te stvari opravi tehnologija namesto človeka. Programska oprema presega preprosto vodenje evidenc in pa zagotavljanje informacij oziroma podatkov in analiz, ki jih podjetje potrebuje za boljše odločitve. Programi so lahko sposobni tudi opravljanja zahtevnejših nalog. Na primer, na podlagi določenih informacij oziroma podatkov o blagu in naročilih, lahko gradi optimizacijo na ravni zalog in lokacij, lahko se dotika tudi podatkov o povpraševanju in pa daje različna priporočila. Gre za pomembno orodje, ki pripomore pri pomembnih odločitvah v določenih podjetjih.

Ali ima program za inventuro kakšne prednosti?

Seveda, inventura in programi za inventuro imajo mnogo prednosti. Tako s strani uporabnikov kot tudi s strani industrijskih analitikov se pojavljajo poročanja o različnih prednostih. Omenimo lahko načrtovanje dopolnjevanja, ki upravljavcem pove, kdaj lahko pospešijo ali odložijo naročila, brez da bi prišlo do negativnih učinkov s strani strank in njihovega zadovoljstva ter tudi brez da bi prišlo do negativnih učinkov s strani stroškov zalog. Prednost obstaja tudi pri segmentiranju varnostnih zalog glede na ključne poslovne metrike, kot sta na primer dobičkonosnost in pa zadovoljstvo strank. Poleg tega, prednosti vidijo tudi pri izboljšanju vidljivosti zalog za prodajalce, ki jim daje zaupanje pri promociji izdelkov brez strahu, da bi zmanjkalo zalog.

Ali poznamo različne tipe zalog?

Da, poznamo nekaj različnih tipov zalog. Poznamo končne izdelke oziroma blago za prodajo. To so izdelki, ki jih podjetje prodaja svojim porabnikom. Potem poznamo surovine, ki se uporabljajo za izdelavo končnih izdelkov. Naslednji tip je nedokončana proizvodnja, kjer gre v bistvu za nedokončano blago. Poznamo tudi blago MRO, kar pomeni vzdrževanje, popravilo in delovanje. To je zaloga, ki jo podjetje uporablja za podporo proizvodnega procesa. Nato poznamo tudi varnostno zalogo, kjer gre za dodatno zalogo, ki jo podjetje verjetno hrani v skladišči.

Katerega ponudnika izbrati za pomoč pri inventuri?

V Sloveniji poznamo veliko kvalitetnih in preverjenih ponudnikov, ki se ukvarjajo s poslovnimi programi in bolj podrobno z opravki, kot je na primer inventura. Nekateri ponudniki se osredotočajo bolj v eno smer poslovnega programa, drugi v drugo smer poslovnega programa, nekateri pa imajo znanje, s katerim lahko pomagajo vsem naročnikom z različnimi potrebami v sklopu poslovnih programov. Ker nas zanima, kateri ponudniki bi znali pomagati podjetju, ki potrebuje pomoč na področju inventure, smo zbrali nekaj preverjenih ponudnikov, ki bi lahko nudili pomoč na tem področju. Določeni ponudniki delo opravljajo bolje od drugih, zaradi tega je pomembno, da se pred izbiro ponudnika dobro pozanimate o le-tem. Podatke o ponudnikih lahko najdete preko spleta, mi pa bi vam predlagali oziroma našteli nekaj ponudnikov, ki so že preverjeni: BIROKRAT IT d. o. o.; Infotronika; Spletni.guru; Omniopti, Optimizacija Poslovanja in Svetovanja, d. o. o.; Mars Venus Izobraževanja, Coaching & Svetovanje; Telprom Informacijske Tehnologije d. o. o.; ND nasvet; Matrica Programi, Sebastjan Bregar s.p.; Nlp Center, poslovna izobraževanja in nevrolingvistično programiranje; Priot, Raziskave In Razvoj Digitalnih Sistemov d. o. o.; Alinet; Erpo Sistemi, ASTREA d. o. o.; Virtcom d. o. o. in tako naprej. Seveda obstajajo tudi ostali ponudniki, ki jih nismo omenili, a vseeno dobro in kvalitetno opravljajo svoje delo.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki poslovnih programov

 • Anri T. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 20. Avg. 2020

Če bi bilo boljše bi bilo že kičasto.

 • Klavdija B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 19. Avg. 2020

Spletna stran deluje super, zelo hitra odzivnost, v dveh letih brez težav.

 • Peter Š. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

ASTREA že več let skrbi za varno in nemoteno deovanje naših virtualnih strežnikov in delovnih postaj v več maloprodajnih trgovinah, z najemom njihovih storitev in odzivnostjo ekipe smo zelo zadovoljni.

 • Jaka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

So Inovativni in prilagodljivi.

 • Helena G. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Sodelavci podjetja ASTREA so mi bili v veliko pomoč, pred leti sem jih prvič angažirala za lektoriranje diplomske, kasneje pa tudi magistrske naloge. Ko sem potrebovala spletno stran, so mi izdelali netehničnemu uporabniku zelo prijazen spletni portal, kjer lahko kasneje sam spreminjaš vsebino. Zanesljivi, prijazni in učinkoviti. Z veseljem priporočam.

 • Bostjan B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Vse tako kot mora biti! Priporocam !

 • Neža K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov ASTREA d.o.o. 18. Avg. 2020

Prijazni, odzivni, strokovni, zelo zadovoljna s storitvijo! Toplo priporočam in hvala še enkrat!

 • Tomi X. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 01. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Zelo dobra izkušnja...

 • Alenka K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 05. Feb. 2020

Vedno dosegljiv, ko je problem

 • Jamarsko Društvo Divača R. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

Na začetku smo imeli nekaj "porodnih" težav z obstoječo opremo. Ampak z pravim svetovanjem o nakupu nove opreme in hitro odzivnostjo smo vse rešili.

 • Branka S. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 27. Jan. 2020

So odzivni, prijazni, hitro najdejo rešitve in jih tudi hitro vpeljejo.

 • Darja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Zelo hitro so odzivni,prijazni in cenovno ugodni.

 • Veronika K. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 24. Jan. 2020

Prijazni, zanesljivi...

 • Helena J. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Najboljši ponudnik davčnih blagajn

 • Nataša B. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Za enkrat vse ok zelo zadovoljna

 • Katja P. je ocenil/a ponudnika poslovnih programov Erpo Sistemi 23. Jan. 2020

Zelo zadovoljna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.