fb

Povprečne cene: Program za inventuro, vodenje zalog in popis

od 80 €

Cena programa za inventuro

Cene za kategorijo „inventura, vodenje zalog in popis“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji inventura, vodenje zalog in popis, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Inventura, vodenje zalog in popis: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za inventura, vodenje zalog in popis in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

239.723
povpraševanj strank
8.782
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (inventura, vodenje zalog in popis)

Kakšna je cena programa za inventuro?

Cena programa za inventuro se giblje od 80 € dalje. Omogoča lažje izvajanje inventure, za delo pa se običajno uporablja čitalec črtnih kod, podatke pa lahko vnesete tudi ročno. Inventura je s programom pripravljena v formatu, ki podpira uvoz v skladiščni oziroma knjigovodski program. Delo se lahko opravlja na več terminalih hkrati, popisi pa se nato združijo v končno skupno inventuro.

Svetujemo, da se glede točne cene programa za inventuro posvetujete z izbranim ponudnikom.

Kaj je inventura?

Inventura je popis, s katerim se ugotavljajo dejanski podatki o sredstvih podjetja. Obvezna je predvsem iz računovodskega vidika, saj s popisom osnovnih sredstev definiramo dejansko stanje na določen dan ter lahko ugotovimo ujemanje oziroma razlike v primerjavi s stanjem, ki je zabeleženo v poslovnih knjigah.

Vodenje zalog – kdo izvaja inventuro?

Inventuro lahko izvajajo zaposleni ali zunanji izvajalci, opravljena pa mora biti najmanj enkrat letno. Zaposleni običajno ne radi opravljajo tega opravila, saj velja za zelo zamudno, ker se podatki včasih ne ujemajo. Vse več podjetij se zato vedno bolj odloča za najem zunanjih izvajalcev.

Zakaj je inventurni popis sploh potreben?

Organizacije (podjetja, šole, agencije, itd.) se običajno vsaj enkrat letno srečajo z nalogo, da opravijo inventuro osnovnih sredstev. Inventura osnovnih sredstev namreč nudi vpogled v podatke, ki vplivajo tako na višino osnovnega kapitala kot tudi na poslovni izid. Popisati je potrebno vsa osnovna sredstva, saj lahko le tako primerjamo dejansko stanje s knjižnim stanjem. Ko opravimo še uskladitev, dobimo podatke, ki jih nato vključimo v bilanco poslovanja. Zelo pomembno je torej, da se popisa lotimo organizirano in delo opravimo natančno.

Kaj omogoča program za vodenje zalog?

Program za inventuro običajno omogoča inventurni popis navadnega skladišča ali vodenja po lokacijah, inventurni popis v primeru vodenja zalog po serijskih številkah ali serijah ter prenos popisane količine v sam program, kjer se nato izvede celotna obdelava inventure in pripravi popis inventurnih razlik.

Prednosti programov za inventuro so predvsem v tem, da z njimi prihranite na času in stroških inventure, prav tako pa so velikokrat povezljivi z androidnimi rešitvami oziroma nudijo možnost uporabe pametnega telefona z operacijskim sistemom Android.

Kateri programi so najboljši za vodenje zalog?

V Sloveniji največ organizacij uporablja programe Magento, Minimax, Pantheon, E-računi, Vasco in podobno. Pred izbiro vam svetujemo, da se pozanimate kateri program bo najbolje zadostil vašim potrebam in željam.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — inventura, vodenje zalog in popis — cene in ceniki

B.J. išče ponudnika poslovnih programov (Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Avtomehanika

J.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Potrebujemo programsko opremo za 10 računalnikov/uporabnikov v podjetju ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo betonskih izdelkov. Nekaj primerljivega SAP-u. Oblačna rešitev namesto serverja. Medseboj povezani v omrežju, da lahko vsi vidijo zaloge, prodajo, račune....

B.B. išče ponudnika poslovnih programov (Inventura, vodenje zalog in popis)

Pozdravljeni, v letošnjem letu bomo proizvodnjo preselili v novo proizvodno halo in bi ob tej priložnosti posodobili tudi programsko opremo za vodenje poslovanja podjetja in sicer predvsem okrepili del, ki se nanaša na vodenje proizvodnje. Podjetje se ukvarja z proizvodnjo in montažo kovinskih izdelkov (hale, nadstreški itd) za večje poslovne naročnine (Luka Koper, Petrol itd).

B. išče ponudnika poslovnih programov (Davčna blagajna in POS)

Pozdravljeni, potrebujem program za očesno optiko-očala.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Inventura, vodenje zalog in popis — po mestih