fb

Povprečne cene: program za izdajo računov

od 5 €/mesec

Cena za najem programa za izdajo računov

220.236
povpraševanj strank
8.447
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za poslovni program (program za izdajo računov)

Preverjeni ponudniki poslovnih programov
Eggmedia, Programiranje In Medijske Storitve d.o.o. - Logotip
Eggmedia, Programiranje In Medijske Storitve d.o.o.
Oglaševalske storitve in marketing · Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani · Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Mi zagotovimo, da je vaše sporočilo vidno.

Opis

Podjetje EggMedia d.o.o. razvija in prodaja programsko opremo LacertaSmartPlatform, širi oglaševalsko mrežo (notranji zasloni, zasloni polnilnic za električna vozila in POS terminalov) in trži oglasni prostor.

Reference

Thermana Laško, Slorest, Sovita

Kako smo drugačni

Naša programska oprema LacertaSmartPlatform je inovativen in celovit sistem v oblaku z možnostjo povezovanja z zunanjimi sistemi, ki ponuja učinkovit sistem digitalnega sporočanja, ki se prilagaja vašim potrebam, je enostaven za uporabo in hkrati omogoča napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko pritegnete in navdušite vaše stranke.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Google in Facebook oglaševanje, Influencer marketing z vplivneži, Radio oglaševanje, Spletno oglaševanje (članki, bannerji, nagradne igre, ...), Oglaševanje v tisku (revije in časopisi), TV oglaševanje, Oglaševanje z Jumbo plakati, Oglaševanje na avtobusih, LCD zaslonih, toaletah in drugo oglaševanje), Razvoj in programiranje (iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Arduino programiranje, Raspberry Pi programiranje, Programiranje robotov, Programiranje PLC krmilnikov, Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Configuration management, Specifične integracije po meri), SEO optimizacija spletnih strani (ONsite SEO na vaši strani (slike, naslovi, vsebine, meta, ...), OFFsite SEO izven vaše strani (grajenje povezav, PR članki, forum backlink, socialna omrežja, ...)), Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov)
Lokacija
Kidričeva ulica 24, 3000 Celje

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (program za izdajo računov) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za poslovni program in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (program za izdajo računov)

Kakšna je cena programa za pisanje računov?

Cena za nakup programa za pisanje računov se giblje od 160 € dalje, najem programa pa stane od 5 € dalje.

Svetujemo, da se glede točne cene posvetujete z izbranim ponudnikom poslovnih programov.

Program za račune – kaj vključuje program za izdajo računov?

Poslovni program za pisanje računov vključuje izdelavo predračunov, računov, avansnih računov, dobropisov in dobavnic. Ustvarjene e-račune lahko shranite v datoteko in jih odprete v bančnem programi ali jih pošljete preko ponudnika. Prav tako omogoča program evidenco plačil in odprtih postavk, davčno potrjevanje računov in vodenje gotovinske blagajne. Z njim lahko izpišete tudi račun z UPN nalogom, izdelate obračun potnih nalogov in samo analizo poslovanja. Programi za izdajo računov zelo poenostavijo delo s predračuni, računi in fakturami.

Kakšna je razlika med računom in predračunom?

Račun lahko opredelimo kot dokument, ki nudi natančen opis pošiljke in njegove cene, ki jo izda dobavitelj na zahtevo kupca. Gre za komercialni instrument, dostavljen stranki oziroma kupcu, ki vsebuje podatke o izdelkih/storitvah, ki jih ponuja prodajalec/dobavitelj. Izda se pred plačilom in se vnese v poslovne knjige.

Predračun je podoben običajnemu računu, ni pa zabeležen v poslovnih knjigah. Uporablja se kot ponudba oziroma povpraševanje po plačilu, predvsem ko podjetje posluje z novo stranko oziroma s stranko, s katero še nima sklenjenega dogovora. Izda se pred samim naročilom, njegova naloga pa je pomagati kupcu sprejeti odločitev o tem, če bo izdal naročilo ali ne.

Kaj so avansni računi?

Avansni račun oziroma račun za prejeto predplačilo izdate takrat, ko vam kupec plača predračun, vi pa blaga niste dobavili oziroma niste opravili dogovorjene storitve. Namen avansnega računa je obračun DDV-ja, saj z dnem prejema predplačila nastane obveznost plačila DDV-ja.

Kdaj računa za predplačilo ni potrebno izdati?

Računa za predplačilo ni potrebno izdati, če ste davčni zavezanec, vaš plačnik pa to ni (lahko je fizična oseba ali podjetje), če ste blago dobavili znotraj obdobja za obračun DDV-ja ali če kot davčni zavezanec prejmete predplačilo, preden opravite oproščeno dobavo po 46. členu ZDDV-1.

Nasveti za poslovni program

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika poslovnih programov

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

J.J. išče ponudnika poslovnih programov (Računovodski program in obračun plač)

Potrebujemo program za izdajo računiv, knjižbo izdanih in prejetih računov in za izdelavo plačilnih list.

L.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Zanimamo se za univerzalni program za storitveno podjetje.

V.G. išče ponudnika poslovnih programov (Program za izdajo računov)

Enostaven program za storitveno dejavnost

B.J. išče ponudnika poslovnih programov (Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Avtomehanika

M.T. išče ponudnika poslovnih programov (Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi)

Iščem poslovni program za mizarsko proizvodno dejavnost. Smo majhno podjetje - Vrata Trček d.o.o. in želimo enostaven in pregleden poslovni program. Potrebovali bi naslednje elemente: - priprava ponudbe/predračuna - naročilo stranke - naročilo dobavitelju - prevzem materiala - odpremni nalog - nalog za proizvodnjo - račun oz. avansni račun - pregled zaloge - potni nalogi - šifranti artiklov/materiala - šifrant strank in dobaviteljev Hvala, lp Matej Trček

J.G. išče ponudnika poslovnih programov (CRM program / ERP sistem)

Potrebujemo programsko opremo za 10 računalnikov/uporabnikov v podjetju ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo betonskih izdelkov. Nekaj primerljivega SAP-u. Oblačna rešitev namesto serverja. Medseboj povezani v omrežju, da lahko vsi vidijo zaloge, prodajo, račune....

A.K. išče ponudnika poslovnih programov (Program za izdajo računov)

Program rabim za izdelavo predracunov samo,ker iz racunovodstva mi posiljajo racune naprej..LP

B.B. išče ponudnika poslovnih programov (Inventura, vodenje zalog in popis)

Pozdravljeni, v letošnjem letu bomo proizvodnjo preselili v novo proizvodno halo in bi ob tej priložnosti posodobili tudi programsko opremo za vodenje poslovanja podjetja in sicer predvsem okrepili del, ki se nanaša na vodenje proizvodnje. Podjetje se ukvarja z proizvodnjo in montažo kovinskih izdelkov (hale, nadstreški itd) za večje poslovne naročnine (Luka Koper, Petrol itd).

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.